my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day"

Transcriptie

1 my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day

2 8 keer Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Praktische en ergonomische stoel + In lengte verstelbare voetensteun + Veiligheidsbeugel met één hand te openen + Vierwielvering + In hoogte verstelbare duwbeugel + Compact op te bergen en in te klappen Joolz Day maten en gewichten Gewicht onderstel: Gewicht onderstel zonder wielen: Gewicht stoeltje: Gewicht wieg: Gewicht onderstel incl. stoeltje: Maten uitgeklapt: Maten ingeklapt met stoel los: Maten ingeklapt zonder wielen: Maten ingeklapt met stoel staand: Maat wieg: Binnenmaat wieg: Veiligheid en garantie 8,1 kg 5,2 kg 3,4 kg 4,0 kg 12,1 kg 88 x 62 x 100cm 88 x 62 x 110 cm 85 x 62 x 37 cm 85 x 55 x 28 cm 92 x 62 x 50 cm 82 x 37 x 21 cm 82 x 35 x 21 cm De Joolz Day kinderwagen voldoet aan de internationale veiligheidsnormen in de landen waar de wagen verkrijgbaar is. Joolz Day wordt geleverd met twee jaar garantie. Welkom bij Joolz De ochtendzon op je gezicht. Fluitende vogels in het park. Het ontdekken van oude straatjes in een nieuwe stad. Een heerlijke cappuccino op een terras. Je baby die zich uitstrekt na een middagdutje. We vieren de goede dingen in het leven. Dingen die goed zijn voor lichaam en geest. Dat doen we door bij te dragen aan een positieve, gezonde en betekenisvolle kindertijd. Voor baby s, ouders en hun omgeving, van zwangerschap tot kleuterschool. Met ergonomische en stijlvolle producten, zoals de complete en comfortabele Joolz Day kinderwagen. Met inspirerende ideeën en uitstekende service. Met Positive Design.

3 8 keer Positive Design Onze producten zijn ontworpen rondom het menselijk lichaam, dat van de ouders en van het kind. We proberen onszelf en onze producten continu te verbeteren en zoeken naar innovatieve oplossingen. Met ergonomische expertise, oprechte betrokkenheid en in samenwerking met diverse gebruikers, van jong tot oud. Dat heeft geleid tot de zeer complete en comfortabele Joolz Day, met tal van functionaliteiten die bijdragen tot meer gezondheid, gemak en gebruiksvriendelijkheid. Ontdek zelf de acht Positive Design redenen waarom onze gebruikers zo tevreden zijn over Joolz.

4 + 1 Comfortabele en ruime wieg + 2 Hoge stoel- en wiegpositie + 3 Praktische en ergonomische stoel + 4 In lengte verstelbare voetensteun De comfortabele en ruime wieg is ook geschikt om s nachts in te slapen en voorzien van een hypoallergeen en ademend matrasje. De zonnekap heeft een Air Top van gaas welke naar wens geopend kan worden voor een verkoelend briesje en frisse lucht. Dat is goed voor jouw rug, want die wordt zo ontlast bij het in- en uittillen van je kindje. Maar het is ook extra gezellig tijdens ontbijt, lunch of diner nu je je kindje zo op tafelhoogte aanschuift. Het ergonomische stoeltje is omkeerbaar en in drie posities te verstellen. Je kindje kijkt naar jou, of de wijde wereld in. De zonnekap is ook uitgevoerd met een Air Top. In het stoeltje zit een tweede harnaspositie voor de 5- punts veiligheidsgordel. De voetensteun groeit als het ware mee zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning heeft en voorkomt zo bungelende beentjes. Altijd met beide beentjes op de grond.

5 + 5 Veiligheidsbeugel met één hand te openen + 6 Vierwielvering + 7 In hoogte verstelbare duwbeugel + 8 Compact op te bergen en in te klappen En dit kan van beide kanten. Je kindje kan zo met gemak in en uit de wagen worden getild, zonder dat je lichaam zich in allerlei vreemde bochten hoeft te wringen. Altijd een easy ride. Je kindje zit en slaapt comfortabel doordat schokken worden gedempt, terwijl je je soepel en met veel rijgemak door straten, over drempels of langs bospaden beweegt, in de stad of daarbuiten. Dit zorgt ervoor dat ook ouders met lange benen voldoende ruimte hebben om comfortabel achter de wagen te lopen. De Joolz Day is eenvoudig in te klappen en rechtop weg te zetten. Inclusief stoel. Ingeklapt (met of zonder stoel) past de wagen zo achterin de auto, onder de trap of in de garderobe.

6 Joolz Day Earth collectie Witte stranden + Groene heuvels + Junglegeluiden De Joolz Day Earth collectie is Inspired by Nature. Een ode aan de schoonheid van onze aarde. Deze speciale collectie is verkrijgbaar in op de natuur geïnspireerde kleuren: Parrot blue, Turtle green, Elephant grey, Monkey maroon, Lobster red en Camel beige. Daarnaast heeft elke Joolz Day Earth een zilver onderstel, zwarte wielen en een stijlvolle bruine leatherette afwerking op de duwbeugel en veiligheidsbeugel. Een complete Joolz Day Earth kinderwagen bestaat uit een onderstel, stoel, wieg, boodschappenmand en regenhoes. Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

7 Joolz Day Earth collectie Joolz Day Earth accessoires Parrot blue Elephant grey Verzorgingstas alles bij de hand Slaapzak knus en warm Parasol + lekker in de schaduw Parrot blue Elephant grey Monkey maroon Turtle green Monkey maroon Turtle green Lobster red Camel beige Lobster red Camel beige Een complete Joolz Day Earth kinderwagen bestaat uit een onderstel, stoel, wieg, boodschappenmand en regenhoes.

8 Joolz Day Studio collectie Je t adore + Vive la vie + Very Paris Voorzien van stijlvolle details en ontworpen voor romantische wandelingen over de boulevard. De Joolz Day Studio Noir, Gris en Graphite zijn helemaal Oh la la. De duwbeugel en veiligheidsbeugel zijn afgewerkt met dubbele stiksels op het leatherette, welke ook terugkomen aan de binnenzijde van de stijlvolle stoffen en zorgen voor een vleugje Franse romantiek. De modieuze Noir, reversed denim Gris en stoere Graphite bestaan uit een onderstel, wieg, stoel, boodschappenmand en regenhoes. Bon voyage! Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

9 Joolz Day Studio collectie Joolz Day Studio accessoires Noir Dubbele stiksels op leatherette en in de voering. Verzorgingstas alles bij de hand Slaapzak knus en warm Parasol + lekker in de schaduw Noir Gris Gris Graphite Graphite Een complete Joolz Day Studio kinderwagen bestaat uit een onderstel, stoel, wieg, boodschappenmand en regenhoes.

10 Joolz Day Quadro collectie Traditionele details + Klassieke stijl + Tijdloze elegantie De nieuwe Joolz Day Quadro kinderwagen bevat de juiste mix van functionaliteit en Italiaanse stijl. Een ontwerp waarin modern en klassiek samenkomen en waarin comfort en ambacht worden verenigd. Van veraf wordt je aandacht getrokken door het smaakvolle Shady Grey onderstel met de antraciet wielen, terwijl van dichtbij de gedetailleerde afwerking van de leatherette duwbeugel en veiligheidsbeugel opvalt. Deze zien er niet alleen zacht uit maar voelen ook zo aan. Maar de schoonheid van de Joolz Day Quadro gaat verder dan alleen de buitenkant luxe stoffen zijn afgewerkt met een doorgestikt ruitpatroon en de grijze mêlee voering maakt het geheel stijlvol af. De opvallende Joolz Day Quadro is verkrijgbaar in vier kleuren: Blu, Carbon, Denim en Grigio en bestaat uit een onderstel, stoel, wieg, boodschappenmand en regenhoes. Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

11 Joolz Day Quadro collectie Verzorgingstas alles bij de hand Joolz Day Quadro accessoires Slaapzak knus en warm Parasol + lekker in de schaduw Blu Blu Grigio Grigio Carbon Carbon Denim Denim Een complete Joolz Day Quadro kinderwagen bestaat uit een onderstel, stoel, wieg, boodschappenmand en regenhoes.

12 Joolz Day Tailor collectie Kies je kleur + Maak je design + Creëer je stijl Natuurlijke tinten, mooie contrasten of juist speelse kleuren: Het is helemaal aan jou! Ons unieke online Tailor-programma laat je je eigen wagen samenstellen en biedt wel 120 verschillende kleurencombinaties. Je kunt kiezen uit een zwarte, grijze of jeans stof, zilveren of zwarte wielen en met één van de twintig kleurpakketten je eigen design afmaken. Elk pakket bestaat uit een duwbeugel, veiligheidsbeugel, labels en ritstrekkers in één kleur waarmee je je eigen stijl creëert. Een complete Joolz Day Tailor kinderwagen bestaat uit een onderstel, wieg, stoel, boodschappenmand, regenhoes, verzorgingstas en slaapzak. Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

13 Joolz Day Tailor collectie Joolz Day Tailor accessoires Black 20 kleur opties Angel blue Deep lake blue Emerald green Green sheen Mixed green Black Black DS Brown Brown DS Cognac Grey Liver Liver DS Olive Olive DS Amaranth Pink Old pink Poppy red Tango red Tangerine tango Verzorgingstas alles bij de hand Slaapzak knus en warm Parasol + lekker in de schaduw Black Jeans Grey Wielen Jeans Zwart Zilver Een complete Joolz Day Tailor kinderwagen bestaat uit een onderstel, wieg, stoel, boodschappenmand, regenhoes, verzorgingstas en slaapzak.

14 Joolz Day Sense Care + Play + Sleep De Joolz Day Sense is goed voor lichaam en geest. Met zijn milieuvriendelijke stoffen en inspirerende speeltjes, is deze complete en comfortabele kinderwagen met zorg ontworpen om bij te dragen aan je baby s comfort, gezondheid en creativiteit. De eco-vriendelijke stoffen zorgen voor het comfort van je kindje en zijn tegelijkertijd goed voor het milieu. Het matras heeft een kleine CO²-voetafdruk en biedt perfecte ondersteuning en ventilatie voor je baby om een goede nachtrust te hebben. De speeltjes stimuleren de zintuiglijke ontwikkeling van het kindje van 0 tot 4 jaar; als knuffelspeeltje of personage tijdens verhalenvertellen, of moedigen de creativiteit van het kind aan tijdens rollenspel. De Joolz Day Sense zorgt voor alle belangrijke aspecten die je baby nodig heeft: Care, Play en Sleep. Het bevat een onderstel, stoeltje, wieg, boodschappenmand, regenhoes, drie speeltjes en speciaal accessoire tasje. Kijk op voor meer informatie.

15 Joolz Day Sense collectie Joolz Day accessoires Blended grey De Joolz Day is uit te breiden met diverse accessoires. Extra opbergruimte, autostoel adapters, schermen en andere handige oplossingen voor regen, zon, muggen, wind, boodschappen, bescherming, drankjes en meer. Comfort scherm + tegen wind en kou Meerijdplankje + gezellig en makkelijk Een complete Joolz Day Sense kinderwagen bestaat uit een onderstel, stoel, wieg, boodschappenmand, regenhoes, drie speeltjes en een speciaal accessoire tasje. XL Boodschappentas + voor extra ruimte UV Zonnekap + tegen felle zon en licht Regenhoes + binnen is het droog Muskietennet + houdt beestjes buiten Verzorgingstas alles bij de hand Slaapzak knus en warm Parasol + lekker in de schaduw + Deze accessoire past ook op de wieg. Blended grey Baby Bodyguard bescherming en comfort Zomerstoeltje luchtige zomerdagen Autostoel adapter voor diverse modellen Multi terrein wielen stabiliteit en rijcomfort De autostoel adapter is geschikt voor Maxi-Cosi type CabrioFix & Pebble, Cybex Aton, BeSafe izi Go en Kiddy Evolution Pro2. Een extra set wielen in zwart of zilver, een bekerhouder en een pomp zijn ook als accessoire verkrijgbaar. Afgebeelde kleuren kunnen verschillen met de werkelijke kleuren.

16 Positive ideas We zijn ervan overtuigd dat we met z n allen naar een duurzame en gezonde manier van leven toe moeten. Met onze Positive Design filosofie zoeken we continu naar innovatieve oplossingen die daaraan bijdragen. Dat begint met kwalitatief hoogstaande producten. We werken hard aan nieuwe oplossingen die de duurzaamheid vergroten en de footprint verkleinen. Zoals onze herbruikbare verpakkingsmaterialen. Van elke doos kunnen handige en mooie meubeltjes worden gemaakt. Van lamp tot vogelhuisje of stoeltje. Maar Positive Design is ook het Joolz geboortebos dat zich bevindt in Colombia. Zodra je ons de geboortedag van je kindje doorgeeft en de kinderwagen op my-joolz.nl registreert, planten wij een boom. Vanaf dat moment groeit het boompje, net als je kindje. Zo proberen we op een leuke en leerzame manier onze ecologische footprint te verkleinen. Heb je zelf een positive idea? Kijk op my-joolz.nl voor meer informatie.

17

Joolz Day. 8 keer Positive Design. Joolz Day maten en gewichten. Veiligheid en garantie. my-joolz.nl facebook.com/joolznederland

Joolz Day. 8 keer Positive Design. Joolz Day maten en gewichten. Veiligheid en garantie. my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Day 8 keer Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Praktische en ergonomische stoel + In lengte verstelbare voetensteun + Veiligheidsbeu gel met één hand te openen

Nadere informatie

WELCOME TO THE JOOLZ FAMILY

WELCOME TO THE JOOLZ FAMILY De ochtendzon op je gezicht. Fluitende vogels in het park. Het ontdekken van oude straatjes in een nieuwe stad. Een heerlijke cappuccino op een terras. Je baby die zich uitstrekt na een middagdutje. Joolz,

Nadere informatie

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo 10 x Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Ergonomische en praktische stoel + Zeer veel opbergruimte + Uit te breiden

Nadere informatie

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo

my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo my-joolz.nl facebook.com/joolznederland Joolz Geo 10 x Positive Design + Comfortabele en ruime wieg + Hoge stoel- en wiegpositie + Ergonomische en praktische stoel + Zeer veel opbergruimte + Uit te breiden

Nadere informatie

Collectie 2016 Voorjaar/ Zomer

Collectie 2016 Voorjaar/ Zomer Collectie 2016 Voorjaar/ Zomer Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby s maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat jou ook gelukkig maakt: ga ervoor en leef zoals

Nadere informatie

over Joolz twee kinderwagens vier collecties autostoel accessoires My Joolz veiligheidsbeugel Joolz Essentials overzicht, maten & gewichten

over Joolz twee kinderwagens vier collecties autostoel accessoires My Joolz veiligheidsbeugel Joolz Essentials overzicht, maten & gewichten zomer 017 let's grow together Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals

Nadere informatie

Collectie 2016 HERFST / WINTER

Collectie 2016 HERFST / WINTER Collectie 2016 HERFST / WINTER Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals

Nadere informatie

Collectie 2017 VOORJAAR

Collectie 2017 VOORJAAR Collectie 2017 VOORJAAR Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat

Nadere informatie

CATALOGUS COLLECTIE 2019

CATALOGUS COLLECTIE 2019 CATALOGUS COLLECTIE 2019 Life is glorious. Let s go. Aan alle nieuwe ouders. We nodigen je uit om samen met je kindje de wereld in te gaan. Verbind je met elkaar. En met al het moois om je heen. Samen

Nadere informatie

Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt,

Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, 2018 Wij, bij Joolz, geloven dat blije ouders blije baby's maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat wilt. Met onze ergonomische

Nadere informatie

Op reis! Vakantie? Weekendje weg? Wat neem je mee voor je baby! 16, 95 8, 99 9, 95 4, 99. Zonnebril Babybanz incl. hoesje

Op reis! Vakantie? Weekendje weg? Wat neem je mee voor je baby! 16, 95 8, 99 9, 95 4, 99. Zonnebril Babybanz incl. hoesje Op reis! Vakantie? Weekendje weg? Wat neem je mee voor je baby! Zonnebril Babybanz incl. hoesje 16, 95 8, 99 Rietjesbeker van Difrax in leuke kleuren Parasol, in div. leuke kleuren Van 12,95 voor 9, 95

Nadere informatie

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Het leven is een eindeloze ontdekkingstocht. Volop genieten van wat het leven te bieden heeft. Daar gaat het om bij Rollz. Of het nou om een wandeling in het

Nadere informatie

retro

retro Collection 2009 retro 2 X-Adventure Retro kinderwagen Uitgevoerd met een reiswieg en los verkrijgbaar een autostoel 0-9 maanden, dus geschikt vanaf de geboorte. De omkeerbare zitting is te verstellen in

Nadere informatie

01. inleiding HET CONCEPT Zoekt u een stoere, solide en groot gebruiksgemak. Zitjes zijn GEMAKKELIJK goed verstelbare kinderwagen? Gemakkelijk verstelbaar en volledig af te stemmen op uw MANOEUVREERBAAR

Nadere informatie

bugaboo bee + maak kennis met de bugaboo bee + de compacte en tevens complete bugaboo kinderwagen. Kan ieder tempo aan. hoofdkenmerken inklappen

bugaboo bee + maak kennis met de bugaboo bee + de compacte en tevens complete bugaboo kinderwagen. Kan ieder tempo aan. hoofdkenmerken inklappen maak kennis met de de compacte en tevens complete bugaboo kinderwagen. Kan ieder tempo aan. Compact, handig en wendbaar. De Bugaboo Bee heeft een in zijn geheel inklapbaar design dat meegroeit van baby

Nadere informatie

kleuren zittingen starterkit zittingen= kleine zitting + grote zitting + veiligheidsgordel+ makkelijke sluiting provence canary yellow purple

kleuren zittingen starterkit zittingen= kleine zitting + grote zitting + veiligheidsgordel+ makkelijke sluiting provence canary yellow purple van pasgeborene tot 36 kg (ca. 8 jaar) in drie standen kantelbaar, direct vanaf de geboorte te gebruiken. Groeit met je kind mee in elke fase tot 36kg 360 graden draaibaar pneumatisch in hoogte te verstellen

Nadere informatie

Auronde. Design. waarbij jij de details bepaalt

Auronde. Design. waarbij jij de details bepaalt Auronde Design waarbij jij de details bepaalt Onze overtuiging Een uitgeruste wereld is een mooiere wereld 2 3 Wie goed uitgerust is merkt dat aan alles: je bent ontspannen, energiek, scherp en vriendelijk.

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

Auping Match. Maakt uw stijl compleet

Auping Match. Maakt uw stijl compleet Auping Match Maakt uw stijl compleet p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet Auping Match Maakt jouw stijl compleet Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match 06 Maakt jouw stijl compleet Auping nights, Better days 05 Wat maakt een Auping nacht zo bijzonder?

Nadere informatie

Laat je inspireren! www.auping.be. Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel.

Laat je inspireren! www.auping.be. Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel. Laat je inspireren! Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel. 980698BN/09-2015 - Wijzigingen in kleur, model, maatvoering en constructie

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Wintersale. op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel

Wintersale. op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel Wintersale op onze meest duurzame producten * Geniet daarnaast van nog meer voordeel in onze winkel * Kijk voor meer informatie over de actie op auping.nl/actie Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

Nadere informatie

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton overtrek Sari Grey vanaf 69,- sprei derby off white 169,- nieuwe textiel collectie Match New York incl. spiraalbodems en matrassen VANAF 2.595,- Herfstdroomweken Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Geniet van elk moment. 2011 Collectie

Geniet van elk moment. 2011 Collectie Geniet van elk moment 2011 Collectie Ontdek de wereld van Maxi-Cosi Welkom bij onze nieuwste collectie stijlvolle, comfortabele, veilige en praktische producten, die speciaal zijn ontwikkeld om aan de

Nadere informatie

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept!

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept! Slaapkrant voorjaar 2016 Carré Wonen en Slapen Stel zelf uw eigen boxspring samen met ABC Boxspring concept! Kies zelf uw box, hoofdbord en de stof en creëer de boxspring die u het beste ligt! Prestige

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

lekker leven is dichtbij

lekker leven is dichtbij lekker leven is dichtbij 2 foto voorpagina: schommelstoel Veranda Het leven is heerlijk, het leven is mooi Maar vlieg uit in de lucht en kruip niet in een kooi Mens durf te leven Je kop in de hoogte, je

Nadere informatie

rolf benz PlUrA norbert beck

rolf benz PlUrA norbert beck rolf benz PLURA Design Norbert Beck het moment is perfect als je zijn veelvoud herkent EEN BANK MET VELE GEZICHTEN // De nieuwe defnitie van vrijheid De Rolf Benz PLURA reikt u alle mogelijkheden aan om

Nadere informatie

www.comfortlift.be www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM WWW.COMFORTLIFT.BE

www.comfortlift.be www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM WWW.COMFORTLIFT.BE 0800 20 950 www.comfortlift.be 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM WWW.COMFORTLIFT.BE COMFORTLIFT TWO De traplift op twee buizen Het eerste dat u

Nadere informatie

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 7 9 11 13 15 16 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... Nathalie Gubin en haar echtgenoot Bernard Gustot

Nadere informatie

1 [ 100% ] Rollators

1 [ 100% ] Rollators [ 100% ] Rollators 1 2 3 Gemino 100% rollator voor u! Bent u op zoek naar een rollator die helemaal bij u past en waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, of u nu onderweg bent of thuis?

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta.

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE KRACHT VAN CONTRASTEN 022M / 088M De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Geniet van elk moment. 2011 Collectie

Geniet van elk moment. 2011 Collectie Geniet van elk moment 2011 Collectie Ontdek de wereld van Maxi-Cosi Welkom bij onze nieuwste collectie stijlvolle, comfortabele, veilige en praktische producten, die speciaal zijn ontwikkeld om aan de

Nadere informatie

DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN

DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN Hoe druk je dag ook was, in de bedden van Beka is het altijd heerlijk thuiskomen. Onze uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient. Boxspring, hoofdbord

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

500,- SETVOORDEEL per ligplek*

500,- SETVOORDEEL per ligplek* Tot 500,- SETVOORDEEL * Ontdek de nieuwe TEMPUR Hybrid matrassen! Kijk op de achterzijde van deze folder voor uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller. Zo ondersteunend dat u zich he lemaal gewichtloos

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed Original Boxspring met hoofdbord Dominica 15% voordeel op het Auping assortiment * * Zie achterkant van de folder voor de voorwaarden.

Nadere informatie

ONTMOET DE BUGABOO DONKEY

ONTMOET DE BUGABOO DONKEY ONTMOET DE BUGABOO DONKEY De convertible kinerwagen voor kin, kineren én bagage. MONO DUO MONO De Bugaboo Donkey kan eenvouig - in rie clicks - veranert woren van een complete mono- naar een volwaarige

Nadere informatie

M Line Catalogus. Boxsprings & bedbodems. www.mline.nl. Geldig vanaf 1 september 2014

M Line Catalogus. Boxsprings & bedbodems. www.mline.nl. Geldig vanaf 1 september 2014 M Line Catalogus Geldig vanaf 1 september 2014 Boxsprings & bedbodems www.mline.nl Over M Line Gegarandeerde zekerheid! Sleep well. Move better. M Line Sleep well. Move better. Het dagelijkse leven wordt

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Actie. Weken 17,5% 10% Vakantie voordeel bij Babypark! 2juni. 3juni. 13 juni tot 17.00 uur. 5juni. 6juni. 8juni. 4juni. 11 juni. 12 juni.

Actie. Weken 17,5% 10% Vakantie voordeel bij Babypark! 2juni. 3juni. 13 juni tot 17.00 uur. 5juni. 6juni. 8juni. 4juni. 11 juni. 12 juni. dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 KOOPAVOND zaterdag 6 17.00 uur maandag 8 11-21 uur dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 17.00 uur Zoveel keus heeft Actie u nergens! Weken

Nadere informatie

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven. www.flexaworld.com Flexa Baby - voor de kamer van je leven www.flexaworld.com De kamer van je leven aby Hans Sandgren Jakobsen, die niet alleen bekend is om zijn passie voor hout, maar ook voor zijn eenvoudige en luchtige

Nadere informatie

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen!

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Nu 2 e matras HALVE PRIJS * + Fit Pillow van 89,- voor 69,- Voortreffelijke drukverdeling *vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

Warm kleurspel met Petrol

Warm kleurspel met Petrol Warm kleurspel met Petrol BANK BARI - Een ruime 3-zits bank van hoge kwaliteit, door vakmensen gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit stof of leer in heel veel kleuren. De sledepoten zijn leverbaar in

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

Bugaboo by Diesel Denim is available as Bugaboo Buffalo, Bugaboo Donkey Tailored Fabric Set and Bag.

Bugaboo by Diesel Denim is available as Bugaboo Buffalo, Bugaboo Donkey Tailored Fabric Set and Bag. Bugaboo by Diesel Denim is available as Bugaboo Buffalo, Bugaboo Donkey Tailored Fabric Set and Bag. Bugaboo by Diesel Denim Collectie Bugaboo lanceert dit najaar de tweede collectie van hun samenwerking

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur. Indrukwekkend, compleet en onweerstaanbaar. 022M

022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur. Indrukwekkend, compleet en onweerstaanbaar. 022M DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. 022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Koninklijk: 125 jaar innovatie en passie voor slapen Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed

Nadere informatie

Latinique. Since 1934. Cobalt blauw. Pistache. Grijs. Rood. Zwart. Zand. Marine blauw

Latinique. Since 1934. Cobalt blauw. Pistache. Grijs. Rood. Zwart. Zand. Marine blauw Latinique Since 1934 Cobalt blauw Pistache Grijs Rood Zwart Zand Marine blauw Terwijl jij en je kindje er op uit gaan, doet Latinique de rest. Binnen een handomdraai is jouw stoere high performance licht

Nadere informatie

pasquale natuzzi Algemeen Directeur en Hoofdontwerper Natuzzi Group

pasquale natuzzi Algemeen Directeur en Hoofdontwerper Natuzzi Group Love doing nothing BIJ NATUZZI DROMEN WE VAN EEN COMFORTABELER LEVEN. NOEM HET ONZE PASSIE OM U BETER TE DOEN VOELEN. EEN FAUTEUIL STAAT ER NIET ZOMAAR; HIJ ZEGT IETS OVER UW PERSOONLIJKHEID. DE RE-VIVE

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% voordeel op het Auping assortiment * * Vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk op www.auping.be/zomeractie Laat je

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF LEIA IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF KLEINE GROEPEN KAN WORDEN OPGESTELD, EN DIE TEGELIJKERTIJD

Nadere informatie

Mix & Match XL. De volwassen collectie van Bopita

Mix & Match XL. De volwassen collectie van Bopita Mix & Match XL NL De volwassen collectie van Bopita Mix & Match XL De getoonde bedmodellen in deze brochure zijn verkrijgbaar via onze geselecteerde dealers. Informeer bij onze klantenservice naar de verkoopadressen

Nadere informatie

Het beste slaapadvies

Het beste slaapadvies Het beste slaapadvies bij Slaapkenner Rademakers! OptiSleep hoofdkussen actie! Nu twee voor 39,95 Keuze uit de mooiste boxspring-stoffen! pag.3 Ervaar het verschil met onze Zeven zekerheden: 1 Gegarandeerd

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten INNO zitmeubelen Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten Voorwoord INNO zitmeubelen bestaat 12,5 jaar en ter ere hiervan brengen wij dit jubileumnummer uit. Laat je inspireren door onze nieuwe

Nadere informatie

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven

Flexa Baby. - voor de kamer van je leven Flexa Baby - voor de kamer van je leven De kamer van je leven aby Hans Sandgren Jakobsen, die niet alleen bekend is om zijn passie voor hout, maar ook voor zijn eenvoudige en luchtige ontwerpen, creëert

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 Visser meubelen wonen & slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

slaap veilig slaap lekker

slaap veilig slaap lekker slaap veilig slaap lekker waarom deze folder? Soms overlijden kinderen tussen de 0 en 2 jaar onverwacht in hun slaap. Die kinderen leken gezond. Dat heet wiegendood. Er is veel onderzoek gedaan naar de

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION M D N WELCOME shirts hotel MENU BC DNM COLLECTION 274 HEMN 278 POLOSHIRTS 280 SWEATSHIRTS 282 T-SHIRTS 283 Denim is niet weg te denken uit het modebeeld. Maak uw bar of restaurant onderscheidend met deze

Nadere informatie

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau!

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau! overtrek plum tree white Vanaf 99,- Auping Quadrant Ontwerp: Jan des Bouvrie VANAF 4.035,- Lentedroomweken bij Auping Plaza Apeldoorn Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring Fiets cadeau! t.w.v.

Nadere informatie

De veilige wereld van Maxi-Cosi De veilige wereld van Maxi-Cosi

De veilige wereld van Maxi-Cosi De veilige wereld van Maxi-Cosi 2007 www.maxi-cosi.com Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Prijs- en productwijzigingen en tekstuele fouten zijn voorbehouden. Afbeeldingen, kleuren, beschrijvingen en opgaven met betrekking tot afmetingen,

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Individueel slaapcomfort Persoonlijk samenstellen Auping Criade De Criade combineert vormgeving met techniek. Je persoonlijke smaak en comfort staan centraal.

Nadere informatie

Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel

Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder Travixx brengt u verder De vrijheid

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil Fitform Wellness Fauteuils Ergonomisch en comfortabel zitten Fitform is al 25 jaar de specialist in comfortabel en gezond zitten. Deze expertise is

Nadere informatie

EEN WERELD IN BEWEGING

EEN WERELD IN BEWEGING cricket EEN WERELD IN BEWEGING Danish design Innovation Quality 6 12 A B C D 4 22 8 10 CONTENT 4 7 9 11 13 14 19 20 22 26 Cricket Ontmoet Isabella Brengt je overal Focus op details Onze tips Accessoires

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Tot 400,- VOOR KORTING JAARS. op een matras * VOORDEEL. * Vraag naar de voorwaarden.

Tot 400,- VOOR KORTING JAARS. op een matras * VOORDEEL. * Vraag naar de voorwaarden. VOOR JAARS VOORDEEL Tot op een matras * * Vraag naar de voorwaarden. UITGESLAPEN EN VOL ENERGIE HET VOORJAAR IN Slow Motion 3 en 4 De Slow Motion 3 beschikt over een soft visco-elastische toplaag terwijl

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

Avantgarde 4. Overtuigend licht. Informatie voor gebruikers

Avantgarde 4. Overtuigend licht. Informatie voor gebruikers Avantgarde 4 Overtuigend licht Informatie voor gebruikers Highlights Bewezen functies nu nog beter De rolstoel die draait om jou, jou en jou Bij het kiezen van een rolstoel wil je er zeker van zijn dat

Nadere informatie