BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag"

Transcriptie

1 De icandy pear is een hoogwaardig product ontworpen en gedistribueerd door: icandy World Limited Montgomery Way Biggleswade Bedfordshire SG18 8UB England Tel: +44 (0) Fax: +44 (0) icandy World Limited. Geïmporteerd in de Benelux door: Bacookie bv Kroonstraat AV Etten-Leur T. +31 (0) F. +31 (0) info@bacookie.nl instructie handleiding BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag Lees deze instructies vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. De veiligheid van uw kind komt in gevaar als u deze instructies niet volgt. WAARSCHUWING! Het kan gevaarlijk zijn uw kind zonder toezicht achter te laten. Op veiligheid getest en gecertificeerd volgens BSEN1888 & BSEN A1 voor het Verenigd Koninkrijk en Europa, ASTM F voor de VS en SOR voor Canada. Getest op de naleving van Furniture and Furnishings (Fire) (safety) Regulations

2 instructies Inhoud Deel 1 Onderstel & Hoofdzitting Deel 2 Reiswiegen : Hoofd, laag en hoog Deel 3 Dubbele of tweelingwagen Deel 4 Autostoel adapters Deel 5 icandy Peach configuraties Deel 6 Accessoires Veiligheid voorop Correct gebruik en onderhoud van uw kinderwagen is essentieel. Neem even de tijd om deze instructie handleiding volledig en zorgvuldig door te lezen. Als u meer advies of hulp bij het gebruik van uw kinderwagen wenst, neem dan contact op met de winkelier. 1. WAARSCHUWING Om letsel door verstikking te voorkomen, dient u onmiddellijk alle beschermende verpakkingen van dit product te verwijderen. Gooi de verpakking meteen weg, met uitzondering van de buitenste verpakking doos. De is getest om te voldoen aan BSEN 1888:2003 & BSEN 1466:2004+ A en is getest op naleving Furniture and Furnishings (Fire) (Safety) Regulations. Handige Tip Nieuwe producten zijn soms stug en stijf in de bediening. Wij adviseren ALLE adapters en bevestigingsonderdelen licht in te smeren met siliconen meubelspray. Dit gaat het beste door wat spray op een zachte doek te spuiten en op relevante onderdelen te wrijven.

3 Deel 1 Inhoud: Onderstel inclusief voorwielen en boodschappenmand Achterwielen 2x Assen 2x Hoofdzitting en zitverkleiner Zonnekap Veiligheidsbeugel PVC Regenhoes (niet afgebeeld) 1.Onderstel Om de achterwielen aan het onderstel te bevestigen: Steek de as door het wiel, plaast het wiel met de as op het onderstel en druk de knop van de achteras aan. Trek aan het wiel om de veiligheid te controleren. Om het onderstel uit te klappen: Zet het onderstel rechtop zoals afgebeeld. Ontgrendel de clip aan de zijkant van het onderstel (zet de clip evenwijdig aan het frame). Til de duwstang op totdat deze op zijn plaats klikt. 2. WAARSCHUWING Wees er voor gebruik zeker van dat alle vergrendeling goed vast zitten. Parkeerremmen: Duw de pedaal naar beneden om de rem vast te zetten. Til de pedaal op om de rem te ontgrendelen. 3. WAARSCHUWING Gebruik altijd de parkeerrem wanneer de kinderwagen stil staat. Voorwielen: Kunnen zowel zwenken als vastgezet worden. (De zwenkpositie is nodig om het onderstel te kunnen opklappen). Laat de voorkant van het onderstel naar voren bewegen (bij nieuwe kinderwagens dient u deze beweging te begeleiden door het frame van de boodschappenmand zachtjes naar beneden te duwen). Duwstang in hoogte verstellen: Pas de hoogte van de duwstang aan door de knop in te drukken en gelijktijdig de duwstang in de gewenste positie te plaatsen (4 posities). Laat de knop los en wees er zeker van dat beide zijden van de duwstang vergrendeld zijn.

4 Het onderstel opklappen: (het onderstel kan alleen opgeklapt worden als alle componenten verwijderd zijn en de voorwielen in de zwenkpositie staan): Haal de boodschappenmand leeg. 4. WAARSCHUWING De maximale belasting van de boodschappenmand is 5 kg Hoofdzitting Belangrijk: Het mechanisme om de zitting te verstellen staat in de transport/opslag positie. Zet op de rem. Knijp de knop op de duwstang in en schuif de duwstang volledig in met een snelle, zachte, korte beweging. De vergrendeling opent zich, beweeg de duwstang rustig naar beneden. Til het onderstel op aan de draagriem en laat het frame met de voorwielen naar binnen klappen. Bediening: De buitenste ring is om het frame te ontgrendelen, de middenknop is om de zitting te kantelen. Druk zowel de buitenste ring als de middenknop in en draai de poot naar de middenpositie zoals afgebeeld. Herhaal dit aan de andere zijde voordat de zitting op het onderstel geplaatst wordt. Zonnekap: Schuif de zonnekap in de daarvoor bestemde houders en wees er zeker van dat deze goed vast klikken. Zet het opgeklapte onderstel vast door de clip te sluiten. (Let op: het onderstel kan alleen volledig opgeklapt en neergezet worden als de voorwielen in de zwenkpositie staan en de duwstang in de laagste positie staat). Het opgeklapte onderstel kan gedragen worden aan de draagriem. (Controleer de veiligheid van de clips alvorens de wagen op te tillen). Rits voorzichtig de achterkant van de zonnekap aan het frame. Trek de kap omhoog in de gewenste positie.

5 Afnemen van de zonnekap: rits de achterkant van de kap los en scheidt de rits. Druk aan beide zijden de vergrendeling in en haal de kap uit de houders. Plaatsen van de zitting: Plaats de zitting in de houders op het onderstel. Druk aan beide zijden het frame van de zitting goed naar beneden. Veiligheidsbeugel: Plaats de veiligheidsbeugel in de daarvoor bestemde houders. Zorg ervoor dat de beugel in een hoek naar de voetensteun staat gericht (zie foto). Afnemen van de veiligheidsbeugel: Druk aan beide zijden de vergrendeling in en haal de beugel uit de houders. Controleer of beide vergrendelingen gelijk zijn aan de uitstekende delen van het onderstel. De zitting kan zowel voorwaarts gericht als achterwaarts gericht geplaatst worden. 5. WAARSCHUWING Controleer voor gebruik of de zitting en alle vergrendelingen stevig vast zitten. Om de zitting te kantelen: Druk de middelste, grijze knoppen aan beide zijden tegelijkertijd in en zet de zitting in de gewenste positie. Er zijn 3 posities. Voetsteun: druk beide knoppen in en plaats de voetsteun in de gewenste positie. Laat de knop los om te vergrendelen. Om de zitting af te nemen: (Haal altijd eerst het kind uit de wagen). Druk de onderkant van de buitenste, grijze ringen aan beide zijden in. Het frame van de zitting springt omhoog. Dit kan aan beide zijden tegelijkertijd gedaan worden met twee handen, of per kant met één hand. Wanneer beide kanten los zijn, kan de zitting van het onderstel getild worden.

6 Gebruik van de 5-puntsgordel voor de veiligheid van het kind: Plaats de gespen 1 & 2 in houder 3 en klik ze vast. Maak de 5-puntsgordel op maat op de aangegeven plaatsen door de gespen te verstellen. Knijp de gespen 1 & 2 in en trek ze uit houder 3 om de gordel los te maken. Om een extra tuigje te bevestigen zijn er stoffen lussen aanwezig (voldoet aan BS 6684). 6. WAARSCHUWING Gebruik altijd de 5-puntsgordel om ernstig letsel te voorkomen. Indien gewenst kunnen alle onderdelen van de 5-puntsgordel verwijderd worden van de zitting door deze te draaien en door de achterzijde / zitting te halen Deel 2 Inhoud: Reiswieg frame en bekleding Matras Voering Zonnekap Draagbeugel/veiligheidsbeugel PVC regenhoes, niet afgebeeld 1. Reiswiegen Belangrijk (voor alle wiegen): Het mechanisme om de reiswieg te verstellen staat in de transport/opslag positie. 3. Regenhoes Aanbrengen van de regenhoes: trek de regenhoes eerst over de zonnekap en daarna over de rest van de zitting en de voetsteun. Wees er zeker van dat de elastische naden van de regenhoes zoals afgebeeld over het frame van de zitting zijn. 7. WAARSCHUWING Laat binnenshuis, in een warme atmosfeer of in de buurt van een warmtebron nooit regenhoezen, zonnekappen en dekjes op of over de kinderwagen, uw kind kan oververhit raken. Bediening: De buitenste ring is om het frame te ontgrendelen, de middenknop is om de wieg te kantelen. Druk zowel de buitenste ring als de middenknop in en draai de poot naar de middenpositie zoals afgebeeld. Herhaal dit aan de andere zijde voordat de wieg op het onderstel geplaatst wordt. Het opzetten van de reiswieg (alle wiegen):rits het wiegdekje los en neem het af om de binnenkant van de reiswieg te bereiken. Neem de matras uit. 8. WAARSCHUWING Alle reiswiegen moeten gebruikt worden in een horizontale positie.

7 Zet beide beugels vast in de clips op de bodemplaat. Plaats het matras en de bekleding terug. Wees er zeker van dat de vergrendeling goed vast zit, controleer dit door de draagbeugel omhoog te trekken. Zonnekap: Plaats de zonnekap in de daarvoor bestemde houders en klik vast. Rits voorzichtig de achterzijde van de kap vast aan het frame van de wieg. Trek de kap omhoog in de gewenste positie. Afnemen van de zonnekap: Rits de zonnekap los van het frame en scheidt de rits. Druk de beide vergrendelingen in en haal de kap uit de houders. Belangrijk: Til de reiswieg nooit op aan de zonnekap. Draagbeugel: Belangrijk: : Plaats de draagbeugel in de daarvoor bestemde houders met de beugel in een hoek gericht naar het hoofdeinde van de reiswieg voor de juiste gewichtsbalans. Afnemen van de draagbeugel: Druk beide vergrendelingen stevig in en til de draagbeugel uit de houders. Note: het plaatsen van de draagbeugel is optioneel. Voor eenvoudigere toegang tot de reiswieg laat u de draagbeugel weg. Voering: De binnenvoering kan door helemaal los ritsen verwijderd worden voor reininging (zie hoofdstuk reiniging). 2. Plaatsen van de reiswiegen Hoofd reiswieg: Plaats de reiswieg in de houders op het onderstel. Druk aan beide zijden goed aan. Controleer of de beide drukknopjes gelijk zijn met de buitenzijde van de houder (weer zijn uitgesprongen). Lage reiswieg: (met de gele frame uiteinden). De onderste reiswieg kan ALLEEN geplaatst worden op de lage positie van het converter frame (met kleurcode geel), in een voorwaartse positie. Zie deel 3.2 (plaatsen van converter frames).

8 De geel gecodeerde pootjes zijn ingegroefd om onjuiste plaatsing te voorkomen. 9. WAARSCHUWING Controleer of de reiswieg of de zitting correct geplaatst en vergrendeld zijn voor gebruik. Hoge reiswieg: De bovenste reisweg kan ALLEEN achterwaarts (de baby kijkt naar de ouders) geplaatst worden. De pootjes zijn ingegroefd om onjuiste plaatsing op het bovenste deel van het converter frame te voorkomen. Note: de hoge (bovenste) reiswieg kan indien nodig op het hoofd onderstel geplaatst worden als enkele reiswieg. (Zie plaatsen van hoofd reiswieg). Ontgrendelen en afnemen van de reiswieg: (alle reiswiegen) Druk aan beide zijden van de reiswieg de onderkant van de buitenste grijze ring in; het reiswiegframe springt op. Dit kan met twee handen aan beide zijden tegelijkertijd gedaan worden of met één hand zijde per zijde. Wanneer beide zijden ontgrendeld zijn kan de reisweg van het onderstel getild worden. Belangrijk: Til de reiswieg nooit aan de zonnekap op. 3. Reiswieg regenhoezen Aanbrengen van de regenhoezen: (alle reiswiegen) Plaats de regenhoes eerst over de zonnekap en daarna over het voeteneinde. Zorg ervoor dat de elastische naden van de regenhoes onder de bodem van de reiswieg zitten. Reiswieg informatie De reiswiegen zijn gecertificeerd volgens de BS EN 1466:2004+A1:2007 Standaard voor reiswiegen en logeerbedjes. Binnenmaten reiswiegen L X B (indicatie) Hoofd Binnenmatras maat 74 cm x 30 cm Hoge Binnenmatras maat 68 cm x 28 cm Lage Binnenmatras maat 69 cm x 26 cm Buitenmaat bodemplaat L x B (indicatie) Hoofd: 77 cm x 34 cm Hoog: 77 cm x 32 cm Laag: 73 cm x 30 cm Reiswieg reinigingsinformatie De buitenzijde van de reiswieg, de zonnekap en het dekje van de icandy peach kunnen gereinigd worden met een vochtige doek. De voering dient met een mild wasmiddel op de hand te worden gewassen op een max. temperatuur van 30 graden ( zie instructies op het waslabel). Niet geschikt voor wasmachine of droger! 10. WAARSCHUWING De icandy Peach reiswiegen zijn alleen geschikt voor kinderen die NIET zonder hulp kunnen zitten of omrollen en die zichzelf NIET kunnen opduwen op handen en knieën. Maximaal gewicht van het kind: 9 kg (circa 6 maanden). 11. WAARSCHUWING Laat geen andere kinderen zonder toezicht spelen in de buurt van de reiswieg. 12. WAARSCHUWING Niet gebruiken indien er onderdelen zijn gebroken, gescheurd of vermist. 13. WAARSCHUWING Gebruik nooit een matras dikker dan 30mm. Dit verkleint de effectieve hoogte binnen in de reiswieg naar minder dan 150 mm. Wanneer een matras apart is aangeschaft moet deze voldoen aan BS1877-deel 10: Belangrijk: 1. Gebruik de reiswieg alleen op een stevige, horizontale, vlakke en droge ondergrond. 2. De handgrepen en de onderkant van de reiswiegen moeten regelmatig worden geïnspecteerd op tekenen van beschadiging en slijtage. 3. Wees bewust van de risico's van open vuur en andere hittebronnen, zoals kookplaten, gashaarden, enz., in de buurt van de reiswieg. 4. De icandy Peach reiswieg is geen veilig vervoersmiddel voor in de auto en moet nooit als zodanig worden gebruikt. Gebruik een goedgekeurd autostoeltje voor veilig vervoer in de auto.

9 Deel 3 Inhoud: Doos 1 Gelijk aan de inhoud van deel 1 (wandelwagen) Doos 2 Blossom converter frame x 2 Hoofd/Hoge zitting stop-schroeven x 2 (niet afgebeeld) Lage zitting Zonnekap Veiligheids/draagbeugel PVC regenhoes (niet afgebeeld) 1. Dubbel/ tweeling onderstel Onderstel montage en bediening: Zie deel 1.1 Onderstel. 2. Blossom Converter Frames Plaatsen van de converter frames 2x: plaats elk converter frame in de houders op het onderstel en druk stevig aan. Wees er zeker van dat de vergrendel knoppen goed zijn vast geklikt. Wees er zeker van dat de zadel- clips op het onderste gedeelte goed om het frame van de boodschappenmand zijn bevestigd. Zie afbeelding. Ontgrendelen en verwijderen van de Blossom converter frames: Druk het ontgrendelingsknopje boven op het converterframe in en til het frame van het onderstel. Verwijder beide frames voordat het onderstel wordt opgeklapt. 3. Lage zitting (met geel gekleurde pootjes) Montage en bediening: is gelijk aan montage en bediening voor hoofdzitting : zie deel 1.2 Plaatsen van lage zitting: : plaats de lage zitting in de lage houders van het converter frame met de kleurcode geel. Beide zijden stevig aandrukken. Note: de pootjes zijn ingegroefd om onjuiste plaatsing in het converter frame te voorkomen. 14. WAARSCHUWING Controleer of de reiswieg of de zitting correct geplaatst en vergrendeld zijn voor gebruik. Kantelen van de zitting: druk tegelijkertijd het midden van de grijze knoppen aan beide zijden van de zitting in en kantel de zitting in de gewenste positie. (2 posities).

10 Om de zitting af te nemen: (Haal altijd eerst het kind uit de wagen). Druk de onderkant van de buitenste, grijze ringen aan beide zijden in. Het frame van de zitting springt omhoog. Dit kan aan beide zijden tegelijkertijd gedaan worden met twee handen, of per kant met één hand. Wanneer beide kanten los zijn, kan de zitting van het onderstel getild worden. Optie voor enkele wagen: De hoge/hoofd zitting kan op het onderstel geplaatst worden zoals beschreven in deel 1 voor gebruik als enkele kinderwagen. 4. Hoge /hoofd zitting Montage en bediening: is gelijk aan deel 1.2 voor de enkele wagen. Stop schroeven voor de zitting x 2 BELANGRIJK: Schroef de meegeleverde schroeven in het draaimechanisme van de hoge/hoofdzitting zoals afgebeeld. Dit zorgt ervoor dat de hoge/hoofdzitting niet verder achterover kan kantelen, zodat deze de lage zitting niet in de weg zit. Plaatsen en verwijderen van de hoge/hoofdzitting hoofdzitting op de bovenste positie van het converter frame gaat op dezelfde wijze als de lage zitting. Note: De pootjes zijn ingegroefd om onjuiste plaatsing in het converterframe te voorkomen. Om de zitting te kantelen: druk de grijze middenknop aan beide zijden tegelijkertijd in en kantel de zitting. (2 posities als de stop schroeven zijn aangebracht). Gebruik van de 5-puntsgordel voor de veiligheid van het kind: Plaats de gespen 1 & 2 in houder 3 en klik ze vast. Maak de 5-puntsgordel op maat op de aangegeven plaatsen door de gespen te verstellen. Knijp de gespen 1 & 2 in en trek ze uit houder 3 om de gordel los te maken. Om een extra tuigje te bevestigen zijn er stoffen lussen aanwezig (voldoet aan BS 6684) WAARSCHUWING Gebruik altijd de 5-puntsgordel om ernstig letsel te voorkomen. Indien gewenst kunnen alle onderdelen van de 5- puntsgordel verwijderd worden van de zitting door deze te draaien en door de achterzijde / zitting te halen.

11 Deel 4 1. Autostoel adapters Apart verkrijgbaar: Om een Maxi Cosi Cabrio of Pebble te kunnen plaasten op het onderstel. Handige Tip: Nieuwe producten zijn soms stug en stijf in de bediening. Wij adviseren ALLE adapters en bevestigingsonderdelen licht in te smeren met een siliconen meubelspray. Dit gaat het beste door wat spray op een zachte doek te spuiten en op relevante onderdelen te wrijven. Plaatsen en afnemen van de Maxi Cosi autostoel: Plaats de autostoel op de adapters en wees er zeker van dat de vergrendeling goed vast klikt. Druk de beide grijze knoppen op de autostoel in om te ontgrendelen en neem de autostoel van de adapters af. 16. WAARSCHUWING Wees er voor gebruik zeker van dat de autostoel juist is bevestigd. Enkele wagen: Plaats de hoge autostoel adapters in de houders op het onderstek en druk ze stevig aan. Verwijderen van de autostoel adapters: Hoofd en hoge positie: Druk de onderkant van de grote zwarte knop op de adapter in totdat deze los springt. Dan uitnemen. Dubbele/ tweeling wagen boven: Plaats de hoge autostoel adapters in de bovenste houders van het converter frame en druk ze stevig aan. Note: de pootjes zijn ingegroefd om onjuiste plaatsting te voorkomen. Lage positie: Druk de ontgrendelingsknop boven op de adapter in zodat deze ontgrendelt en opspringt en neem daarna de adapter uit. Dubbele/tweelingwagen onder: (Kleurcode geel) plaatst de lage autostoel adapters met kleurcode geel in de onderste houders van het converter frame en druk ze stevig aan. Note: de pootjes zijn ingegroefd om onjuiste plaatsting te voorkomen 17. WAARSCHUWING Gebruik de autostoel niet in de lage positie zonder een zitting of autostoeltje op de bovenste postitie te hebben geplaatst.

12 Deel 5 1. icandy Peach Configuraties Wich mode am I in today? De is een modulair multifunctioneel ontwerp dat het mogelijk maakt om jouw kinderwagen aan te passen aan de familie behoeften van dat moment. Enkele kinderwagen mogelijkheden: (Geboorte 3 jaar) 1. Onderstel + hoofdzitting (voorwaarts) 2. Onderstel + hoofdzitting (achterwaarts) 3. Onderstel + hoofd reiswieg 4. Onderstel + hoge adapters + autostoeltje 1 Dubbele kinderwagen mogelijkheden: (Peuter en baby)( Peuter en peuter) 5.Onderstel + converterframe + lage zitting + hoge zitting 6.Onderstel + converterframe + lage reiswieg + hoge zitting 7.Onderstel + converterframe + lage autostoel + hoge zitting 8.Onderstel + converterframe + lage zitting + hoge autostoel

13 Tweeling mogelijkheden: (Geboorte 3 jaar) 9. Onderstel + converterframe + lage reiswieg + hoge reiswieg 10. Onderstel + converterframe + lage autostoel + hoge autostoel 11. Onderstel + converterframe + lage reiswieg + hoge autostoel En ook: (zie vorige pagina voor afbeeldingen) 5.Onderstel + converterframe + lage zitting + hoge zitting 6.Onderstel + converterframe + lage reiswieg + hoge zitting 7.Onderstel + converterframe + lage autostoel + hoge zitting 8.Onderstel + converterframe + lage zitting + hoge autostoel 9 10 Deel 6 1. accessoires Apart verkrijgbare accessoires voor de : Maxi Cosi adapters Superfleece Luxury Voetenzak verkrijgbaar in diverse kleuren Parasol verkrijgbaar in diverse kleuren Grote verzorgingstas verkrijgbaar in diverse kleuren Bekerhouder Clip voor parasol of bekerhouder Reistas (niet afgebeeld) Enkele kinderwagen mogelijkheid: de hoge/hoofd zitting kan ook alleen op het frame geplaast worden zoals bij afbeelding 1 & 2. BELANGRIJK: Gebruik ALLEEN de configuraties zoals afgebeeld in deze handleiding. 11

14 Algemene instructies Gebruik de voor slechts een kind in de enkele modus of voor twee kinderen.(zie deel 5) * De zittingen en reiswiegen zijn alleen te gebruiken in combinatie met het onderstel. * De Maxi Cosi Cabrio en Pebble zijn de enige autostoeltjes die gebruikt kunnen worden op de. De is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar (tot 20kg). Wanneer het kind zit mag het midden van zijn of haar hoofd niet boven de bovenkant van de zitting uitkomen. Het maximale gewicht voor gebruik met een Maxi-Cosi Cabrio autostoeltje is 13kg. Het maximale gewicht voor de reiswieg is 9 kg. Het is aanbevolen dat u de stoelen niet gebruikt voordat het kind goed zelfstandig rechtop kan zitten, dit is gewoonlijk rond de 6 maanden. Zorg ervoor dat de volledig is uitgeklapt en geborgd voordat u uw kind in de wagen plaatst. Houd uw kind weg van alle bewegende onderdelen bij het opklappen, uitklappen of aanpassen van de kinderwagen. Gebruik altijd de rem bij het parkeren, zelfs wanneer u maar voor een ogenblik stil staat. Inspecteer en reinig uw kinderwagen vaak. Gebruik nooit schuurmiddelen of smeermiddelen. Til de nooit op en gebruik nooit de roltrap of trap als er een kind in de wagen zit. Gebruik enkel originele accessoires en door de fabrikant goedgekeurde onderdelen. Bij nalatigheid, kan dit invloed hebben op uw garantie. Breng geen veranderingen aan dit product aan. Als u problemen of klachten heeft, neem dan eerst contact op met de winkelier waar u het product heeft gekocht of met de importeur. Om het risico van verstikking te vermijden, houdt alle plastic verpakkingsmaterialen buiten het bereik van kinderen. De is gekeurd in overeenstemming met BSEN1888 & BSEN A1 voor het Verenigd Koninkrijk en Europa, ASTM F voor de VS en SOR voor Canada.! VEILIGHEIDS- WAARSCHUWINGEN a. WAARSCHUWING Het kan gevaarlijk zijn uw kind zonder toezicht achter te laten. Houd uw kind altijd in het oog, als kinderwagen in gebruik is. b. WAARSCHUWING Zorg ervoor dat uw kind te allen tijde een correct gemonteerde en afgestelde veiligheidsgordel draagt. Voor extra veiligheid zijn 'D' - ringen aanwezig voor de bevestiging van een extra veiligheidsharnas, indien gewenst, goedgekeurd BS c. WAARSCHUWING Houd kinderen uit de buurt van bewegende onderdelen voordat u aanpassingen maakt. Om beknelling te voorkomen, houd uw eigen vingers en de vingers van uw kinderen uit de buurt van vouwende of opklappende onderdelen. Overbelasting, onjuist opklappen en het gebruik van nietgoedgekeurde accessoires kan de kinderwagen beschadigen, breken of anderszins onveilig voor gebruik maken. d. WAARSCHUWING Sta niet toe dat uw kind zonder hulp in de kinderwagen klimt. e. WAARSCHUWING De stoel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 maanden. f. WAARSCHUWING Gebruik geen andere vervangingsonderdelen of accessoires, zoals kinderzitjes, tas haken, regenhoezen, enz. dan die welke zijn goedgekeurd door icandy. g. WAARSCHUWING Overbelast de kinderwagen niet met extra kinderen, zware pakketten, goederen of accessoires. Tassen en andere voorwerpen mogen niet worden opgehangen aan de duwbeugel omdat ze schade kunnen toebrengen aan het onderstel of frame of er anderszins toe kunnen leiden dat de kinderwagen uit balans raakt en kantelt. h. WAARSCHUWING Houd uw kinderwagen vast wanneer u in de buurt bent van een rijweg, auto of trein. Zelfs met de rem er op, kan de trilling van het voertuig ertoe leiden dat de kinderwagen in beweging komt. De kinderwagen mag alleen worden gebruikt onder toezicht van volwassenen. i. WAARSCHUWING Gebruik de kinderwagen niet op een wijze waarvoor deze niet is bedoeld. j. WAARSCHUWING Als de kinderwagen wordt gebruikt door iemand die er niet vertrouwd mee is (bijvoorbeeld door grootouders) altijd laten zien hoe het werkt. k. WAARSCHUWING Gebruik in het stoeltje altijd de kruisgordel in combinatie met de heupgordel. l. WAARSCHUWING Gebruik nooit de reiswieg op enig onderstel. m.waarschuwing Dit product is niet geschikt voor hardlopen of skaten. n. WAARSCHUWING Bewaar deze instructie handleiding bij de icandy peach kinderwagen voor toekomstig gebruik.

15 ALGEMENE VEILIGHEID - Open haarden en verwarmingstoestellen, in het bijzonder draagbare typen, moeten worden afgeschermd door een kindveiligheid haardscherm. Houd uw kind buurt van hete vloeistoffen, fornuizen, radiatoren, draagbare convectoren, open haarden, enz. om brandwonden te voorkomen. Gebruik altijd een traphekje. OPMERKING In het belang van klantenservice en productontwikkeling, herzien wij de kwaliteit van onze producten op een dagelijkse basis. We behouden ons het recht voor de specificatie van onze producten en hun onderdelen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of aan te passen. Product Verzorging en onderhoud De kinderwagen vereist regelmatig onderhoud door u. Inspecteer en controleer regelmatig de vergrendelingen, remmen, veiligheidsgordel, de houders, adapters, verstelinrichtingen, verbindingen en bevestigingen om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en volledig functioneren. De remmen en wielen zijn onderworpen aan slijtage en moet worden vervangen wanneer nodig. Wanneer er onderdelen van uw icandy peach kinderwagen stijf worden of moeilijk werken, controleer dan of vuil niet hiervan de oorzaak is. Probeer vervolgens een kleine hoeveelheid van een spuitbaar smeermiddel bijv. siliconenspray. Zorg ervoor dat het smeermiddel wel tussen de componenten komt, maar teveel smeermiddel kan de ophoping van vuil juist stimuleren. Regelmatige licht smeren van bewegende delen verlengt de levensduur van uw kinderwagen en maakt open en dicht klappen eenvoudiger. De kleur van sommige stoffen kan in de zon vervagen. Laat de kinderwagen daarom nooit voor langere perioden in het zonlicht staan. Bewaar de kinderwagen op een droge, goed geventileerde en veilige plaats. Uw kinderwagen moet worden onderhouden en gereviseerd alvorens deze te gebruiken voor een tweede baby, of binnen 18 maanden, indien dit eerder is. Neem hiervoor contact op met uw icandy dealer. *De plastic en metalen delen van de kinderwagen kunnen met een schone spons met warm water en een mild schoonmaakmiddel worden gereinigd. De stoel kan worden gereinigd door lichtjes afnemen met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Maak nooit schoon met schuurmiddel, ammoniak, bleek of chloor bevattende en bijtende reinigers. Laat alle onderdelen goed drogen voordat ze worden opgeborgen. Plaats de kinderwagen volledig geopend in een warme, goed geventileerde omgeving na blootstelling aan natte of vochtige omstandigheden. Droog het af met een zachte, pluisvrije en absorberende doek. Achtergebleven vocht dat aan de aandacht ontsnapt kan schimmel, meeldauw of roest veroorzaken wat schade toebrengt aan de kinderwagen. Garantie Onze producten zijn voorzien van een garantie op defecten in materiaal en fabricagefouten voor een periode van twee jaar vanaf datum van aankoop. De garantieperiode voor een reiswieg is zes maanden vanaf de aankoopdatum. In het geval van fabricagefouten aan producten zullen wij deze kosteloos repareren. Als het niet praktisch is om te repareren zullen we het betreffende onderdeel vervangen, dit ter beoordeling van icandy. Als de klacht te wijten is aan slijtage, ongeluk, verwaarlozing of nalatigheid, of buiten de garantie valt, zullen we graag repareren voor een redelijke vergoeding. De garantie geeft recht aan de oorspronkelijke koper die het product heeft aangekocht bij een erkende dealer. Gedateerd bewijs van aankoop is vereist. De garantie geeft recht op vakmanschap of materialen die defect geacht worden, mits de kinderwagen te allen tijde is gebruikt onder normale omstandigheden in overeenstemming met de instructies, en goed is onderhouden. De garantie geldt niet voor tweedehands producten, bewerkte of aangepaste producten, slecht onderhouden product, normale slijtage, kleurvervaging en stof beschadigingen, oneigenlijk gebruik bijvoorbeeld: verkeerd gebruik, abnormaal gebruik; niet volgen instructies; kind onbewaakt; veiligheidsgordel niet gebruikt; overmatige belasting; vervoerschade door bijv. luchtvaartmaatschappij of vracht schade. Verzendkosten om het product naar de vertegenwoordiger van de fabrikant terug te sturen voor garantie, reparatie en service binnen de garantieperiode komen voor rekening van de klant. Vertegenwoordiger van de fabrikant behoud zich het recht voor een vergoeding voor diensten en / of voor vervangen of gerepareerde onderdelen in rekening te brengen. Transportkosten voor de retourzending kunnen van toepassing zijn. Uitsluitingen. Gevolgschade of schade aan personen of goederen ontstaan als gevolg van rechtstreeks of indirect gebruik van het product. Bespreek garantie of service vragen met uw winkel. U dient een gedateerd bewijs van aankoop te overleggen. Zij zullen u informeren over de volgende stap. Producten die door de klant rechtstreeks teruggezonden zijn naar fabrikant komen NIET in aanmerking voor garantie.

16 Gelieve uw product aankopen te registreren via onze online garantieregistratie door een bezoek aan onze website: Houdt u er a.u.b. rekening mee dat u uw serienummer moet registreren om de twee jaar fabrieksgarantie te activeren. Uw serienummer is te vinden op de balk onder het boodschappenmandje van uw kinderwagen en op de stabiliserende stang van de reiswieg. Het is een witte sticker met duidelijk het woord serial number (serienummer) met cijfers daarna. Haal het boodschappenmandje weg om bij het serienummer op uw wandelwagen te kunnen. Wij zijn continue bezig om onze icandy producten te verbeteren. Daarom stellen we uw ervaringen met gebruikersvriendelijkheid, ontwerp, materialen en instructies zeer op prijs. Schrijft u ons naar het adres op de achterzijde van deze handleiding.

BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag.

BELANGRIJK Behoud voor toekomstige naslag. De is een hoogwaardig product ontworpen en gedistribueerd door: icandy World Limited Montgomery Way Biggleswade Bedfordshire SG18 8UB England Tel: +44 (0) 1767 604400 Fax: +44 (0) 1767 604410 Email: info@icandyworld.com

Nadere informatie

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 1 2 3 4 5 Inhoud 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter Gefeliciteerd

Nadere informatie

WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING

WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING WW 701 URBAN GEBRUIKSAANWIJZING BELANGRIJKE MEDEDELING: Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor het gebruik van de buggy en bewaar ze voor latere inzage. LET OP: verwijder voor gebruik eventuele plasticzakjes

Nadere informatie

BELANGRIJK! BEWAREN VOOR EVENTUELE NASLAG

BELANGRIJK! BEWAREN VOOR EVENTUELE NASLAG 33 lbs 15 kg GMG010 version 05-2012 BELANGRIJK! BEWAREN VOOR EVENTUELE NASLAG NL Gefeliciteerd met de aankoop van de Yepp Upp. Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat je de Yepp Upp gebruikt en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED

Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED LET OP: Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor het gebruik van de buggy en bewaar ze voor latere inzage. LET OP: verwijder voor gebruik eventuele

Nadere informatie

Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING

Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE PAGINA 1.0 INTRODUCTIE 1 2.0 TEKENINGEN VAN UW STOEL 2 3.0 VOOR UW VEILIGHEID 2 4.0 INSTELLEN EN INSTELLINGEN VAN UW STOEL 3 5.0 ZORG & ONDERHOUD 8 Introductie

Nadere informatie

Owner's Manual B A BYBJÖRN T R AV E L COT L I G H T. www.babybjorn.com

Owner's Manual B A BYBJÖRN T R AV E L COT L I G H T. www.babybjorn.com Owner's Manual B A BYBJÖRN T R AV E L COT L I G H T www.babybjorn.com BABYBJÖRN REISBEDJE LIGHT Gefeliciteerd met uw keuze voor het BABYBJÖRN Reisbedje Light, dat een praktisch en comfortabel reisbedje

Nadere informatie

Thule Bassinet Instructies

Thule Bassinet Instructies B 51100997 Thule Bassinet Instructies B BESCHRIJVING VAN DE ONDERDELEN A. Reiswieg B. Voetenhoes C. Muggennet D. Linkermontagebeugel E. Rechtermontagebeugel C A D E WAARSCHUWING F2050-16 Laat het kind

Nadere informatie

Welkomstgroet. Proficiat met de aankoop van een Mountain Buggy Reiswieg.

Welkomstgroet. Proficiat met de aankoop van een Mountain Buggy Reiswieg. Welkomstgroet Proficiat met de aankoop van een Mountain Buggy Reiswieg. We zijn er ons van bewust hoe dierbaar en inspirerend een nieuwe kleine persoon kan zijn in uw leven. Het is zo belangrijk om uw

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ding Bas Autostoel 9-36 kg

GEBRUIKSAANWIJZING Ding Bas Autostoel 9-36 kg GEBRUIKSAANWIJZING Ding Bas 1-2-3 Autostoel 9-36 kg Opmerkingen: 1. Dit is een Universele Autostoel. Deze autostoel is goedgekeurd volgens de Richtlijn 40.04 en is bedoeld voor gebruik in een voertuig.

Nadere informatie

Tegen de rijrichting in. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m

Tegen de rijrichting in. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m Tegen de rijrichting in Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Bedankt voor uw keuze voor BeSafe izi Go BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw kind

Nadere informatie

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m.

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m. 1 3 a b c d e f g h click! Gebruiksaanwijzing 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Lichaamslengte 40-75 cm. Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. UN regulation no. R129 i-size 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe

Nadere informatie

DUO base. max 2x 15 kg. Gebruiksaanwijzing. max 2x 2 kg. max 2x 5 kg. Instructions. total max 44 kg. Manual de instrucciones.

DUO base. max 2x 15 kg. Gebruiksaanwijzing. max 2x 2 kg. max 2x 5 kg. Instructions. total max 44 kg. Manual de instrucciones. Gebrauchsanweisung EN Istruzioni per l uso IT Инструкции RU DUO Mode d emploi max x 5 kg 89cm max x kg 0cm x 76cm x 86-6cm max x 5 kg.4 bar total max 44 kg 7 kg x 76cm x 50cm click click carrycot 4 4,9

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MamaLoes Ding Twist 360 0-36kg Autostoel YB104A 1 Hoofdsteun Rugsteun Kussen Bovenstel Schouderkussen Gesp Onderstel Gordelhouder 0+) FIX-connector (voor Handgreep voor rotatie FIX-ontgrendelingsknop

Nadere informatie

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R

B C I Y C C Y L C E T A R I A L I E L R BICYCLE TRAILER Waarschuwingen Gebruiksaanwijzing Laat uw hond nooit zonder toezicht alleen. Fiets altijd voorzichtig. Fiets niet sneller dan 16 km/h. De maximale belasting bedraagt 40kg. Zorg voor voldoende

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

lief! autostoeltjes gebruiksaanwijzing Cato (meisjesversie) Casper (jongensversie) geschikt voor kinderen van 9-36 KG

lief! autostoeltjes gebruiksaanwijzing Cato (meisjesversie) Casper (jongensversie) geschikt voor kinderen van 9-36 KG lief! autostoeltjes gebruiksaanwijzing Cato (meisjesversie) Casper (jongensversie) geschikt voor kinderen van 9-36 KG lief! autostoeltjes (Cato/Casper) GESCHIKT VOOR KINDEREN VAN 9-36 KG; Groep I, II en

Nadere informatie

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Inhoudts Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Trollimaster

Handleiding MultiMotion Trollimaster Handleiding MultiMotion Trollimaster 1 Algemene toelichting op uw rollator U heeft zojuist een opvouwbare, lichtgewicht rollator gekocht. Deze rollator is bedoeld voor gebruik binnens- en buitenshuis en

Nadere informatie

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe izi Go. Het is belangrijk dat u deze

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset

INHOUDSOPGAVE. Voetenplaat. Monteren van de adapterplaat 1:1 6:1. Spatborden Taxifixatieset INHOUDSOPGVE Editie 1 2009 11 23 NL 1201-1 Monteren van de adapterplaat 1:1 Voetenplaat 6:1 Diepte verstelling zitunit Stoelverkanteling Verstellen van de duwbeugel Positionering van de wielen Positionering

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Loophulp

Gebruiksaanwijzing Loophulp Gebruiksaanwijzing Loophulp Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06 Inhoud Contactgegevens fabrikant... 1 Conformiteit... 2 Inleiding... 2 Levering... 2 Bestemd gebruik... 3 Veiligheidsmaatregelen...

Nadere informatie

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo gasveer Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding BELANGRIJK:: LEES DE GEBRUIKERSHANDLEIDING AANDACHTIG DOOR EN BEWAAR DEZE VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE. GEEF ZE DOOR AAN DE VOLGENDE GEBRUIKER. gebruikershandleiding Om de veiligheid van uw baby te waarborgen:

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt:

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: 5.1S Opvouwbare halterbank Gebruikershandleiding 8019031.061518.A Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: Dit pictogram wijst

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Autostoel Vigo

Gebruiksaanwijzing Autostoel Vigo Importeur Gebruiksaanwijzing Autostoel Vigo Titaniumbaby International B.V. Monierweg 30 7741 KT Coevorden info@titaniumbaby.nl Lees de gebruiksaanwijzing alvorens de autokinderstoel in gebruik te nemen

Nadere informatie

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier:

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Trippelstoel Medross Rehab B.V. Scheldestraat 4F 5347 JD OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee verklaart

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Crown support. Frame support art. nr / / (not included)

Crown support. Frame support art. nr / / (not included) GMG020 version 01-2014 Crown support Frame support art. nr. 040401 / 040402 / 040403 (not included) art. nr. 040404 (not included) GMG bv Zwanenburgerdijk 348c 1161 NN Zwanenburg The Netherlands E info@yepp.nl

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

ISOFIX Basis. Handleiding

ISOFIX Basis. Handleiding ISOFIX Basis. Handleiding ECE R44/04 ISOFIX Class E Groep 0+ Tot 13kg Taal: Nederlands Compatibel met Doona s kinderzitje, uitsluitend EU-modellen. Belangrijk - Bewaar deze instructies voor toekomstig

Nadere informatie

Roll ngo.

Roll ngo. Roll ngo info@rollngo.nl www.rollngo.nl Gebruikershandleiding model de luxe Wij willen u bedanken voor het kopen van het model de luxe. Het is belangrijk dat u eerst de handleiding leest voor gebruik.

Nadere informatie

VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD kg 4-12 j

VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD kg 4-12 j VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 2-3 15-36 kg 4-12 j 1 Bedankt dat U voor de BeSafe izi Up hebt gekozen BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES LUXE SEMI-PRO 04/04/09 LEES DEZE HANDLEIDING VOOR GEBRUIK WAARSCHUWINGEN VOOR GEBRUIK SPRONGEN / Basis sprong / Controle sprong 3/ Op handen en voeten springen 4/ Knisprong

Nadere informatie

voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd kg 9m-4j

voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd kg 9m-4j voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 groep gewicht leeftijd 1 9-18 kg 9m-4j 1 Dank u voor uw keuze voor de Besafe izi Comfort. BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw kind

Nadere informatie

APOLLO AIR COMFORT DELUXE-E

APOLLO AIR COMFORT DELUXE-E APOLLO AIR COMFORT DELUXE-E www.sarkow.nl / e-mail: info@sarkow.nl Gebruik De Apollo Air Comfort Deluxe-E (hierna te noemen Apollo) is ontwikkeld om de passiever wordende mens langer te mobiliseren. De

Nadere informatie

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen.

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen. Lamelgordijnen Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Trollimaster RA60-RA66 Versie 1.1-1/6/2018

Handleiding MultiMotion Trollimaster RA60-RA66 Versie 1.1-1/6/2018 Handleiding MultiMotion Trollimaster RA60-RA66 Versie 1.1-1/6/2018 1 Algemene toelichting op uw rollator N.B. Deze rollator zal geïnstalleerd moeten worden door een competent persoon. Overschrijdt het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Modelnr. WEEMBE055.0 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer Sticker VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo elektrisch Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING

Nadere informatie

APOLLO AIR COMFORT DELUXE PLUS

APOLLO AIR COMFORT DELUXE PLUS APOLLO AIR COMFORT DELUXE PLUS www.sarkow.nl / e-mail: info@sarkow.nl Handleiding gebruik en onderhoud Apollo Air Comfort Deluxe Plus Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Gebruik... 2 Veiligheid... 3 Instellen

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

GMG008 version

GMG008 version 2X GMG bv Zwanenburgerdijk 348 c 1161 NN Zwanenburg The Netherlands www.yepp.nl GMG008 version 01-2014 NL BELANGRIJK! BEWAREN VOOR EVENTUELE NASLAG Yepp Easyfit is geschikt voor bevestiging op standaard

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van geheugenmodules 7429180005 7429180005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214 Jaloezie Montage handleiding 160-07114 Montage Montage Algemene informatie Het is belangrijk dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwkeurig volgt. Verano aanvaard geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Waarschuwingen

Gebruiksaanwijzing. Waarschuwingen Waarschuwingen Gebruiksaanwijzing Laat uw hond nooit zonder toezicht alleen. Fiets altijd voorzichtig. Fiets niet sneller dan 16 km/h. De maximale belasting bedraagt 40kg. Zorg voor voldoende ventilatie

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. izi Modular: voor- & achterwaarts gericht. izi Modular RF: achterwaarts gericht. Lichaamslengte cm.

Gebruiksaanwijzing. izi Modular: voor- & achterwaarts gericht. izi Modular RF: achterwaarts gericht. Lichaamslengte cm. a f d e b c i Gebruiksaanwijzing g h 4 > 5 cm izi Modular: voor- & achterwaarts gericht izi Modular RF: achterwaarts gericht 5 Lichaamslengte 6-05 cm. Lichaamslengte 88-05 cm. Max. gewicht 8 kg. Leeftijd

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Double

Handleiding MultiMotion Double Handleiding MultiMotion Double Versie 1.1 Juli 2018 1 Voor gebruik Verwijder zorgvuldig alle verpakkingen. Vermijd het gebruik van messen of andere scherpe instrumenten, omdat dit het product kan beschadigen.

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Artikelnummer: Modelnummer: OD210017 328.149CGY Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Lees deze handleiding voor gebruik goed door. Gooi deze handleiding niet weg na de montage. Bewaar deze handleiding voor

Nadere informatie

Owner s Manual SV PT ES EN.

Owner s Manual SV PT ES EN. Owner s Manual BABYBJÖRN HIGH CHAIR PL EL IT CS SL SK SV PT ES EN FI DA NO FR DE www.babybjorn.com RU BABYBJÖRN KINDERSTOEL BABYBJÖRN Kinderstoel is een ergonomische en veilige kinderstoel. De unieke veiligheidstafel

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic

Handleiding Euroflex Basic Handleiding Euroflex Basic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se RevaMed B.V. telefoon + 31 (0)

Nadere informatie

Instructie montage en gebruik van de huif

Instructie montage en gebruik van de huif Instructie montage en gebruik van de huif Van Raam Guldenweg 23 7051 HT Varsseveld Nederland Versie 19.06 Inhoud Deze gebruiksaanwijzing verschaft belangrijke informatie over de montage en het gebruik

Nadere informatie

Belangrijk Zorgvuldig bewaren. Nauwkeurig bestuderen.

Belangrijk Zorgvuldig bewaren. Nauwkeurig bestuderen. Belangrijk Zorgvuldig bewaren. Nauwkeurig bestuderen. Kids-F B.V. Fresialaan 11 6851 TH Huissen Tel: 026 4436440 21-6-2013 Fax: 026-4436447 E-mail: info@kids-f.nl Gebruiksaanwijzing: Evac13 BL (art.nr.701531)

Nadere informatie

Tegen de rijrichting. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m

Tegen de rijrichting. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m Tegen de rijrichting Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Bedankt voor uw keuze voor BeSafe izi Go ISOfix BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Carbon Ultralight BLIJF DE WERELD ONTDEKKEN

Carbon Ultralight BLIJF DE WERELD ONTDEKKEN Carbon Ultralight BLIJF DE WERELD ONTDEKKEN Gefeliciteerd met uw nieuwe Carbon Ultralight. Dit is de lichtste rollator ter wereld! Om alle mogelijkheden van uw Carbon Ultralight te benutten is het belangrijk

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Light

Handleiding MultiMotion Light Handleiding MultiMotion Light Versie 1.1 oktober 2018 1 Voor gebruik Verwijder zorgvuldig alle verpakkingen. Vermijd het gebruik van messen of andere scherpe instrumenten, omdat dit het product kan beschadigen.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Provo rollators

Gebruiksaanwijzing Provo rollators Gebruiksaanwijzing Provo rollators LET OP! Cursief gedrukte groene tekst betreft uitsluitend het gebruik van de 3 e generatie Provo rollatoren. DIENBLAD Op het dienblad kunt u bijvoorbeeld uw thee- of

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro

INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Handleiding Zitzi Flipper Pro BR1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch INHOUDSOPGAVE Zitzi Flipper Pro Ed nr 5 2014-04-03 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:1 Onderhoudsinstructies

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 WST-8800 WANDSCHAKELAAR ENKEL

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 WST-8800 WANDSCHAKELAAR ENKEL GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 WST-8800 WANDSCHAKELAAR ENKEL * A B C D E F G Verlichting: Aan / Uit / Dimmen Electrische zonwering: Open / Dicht / Stoppen * Afbeelding van de HDR-105 Halogeendimmer/schakelaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ECE R kg 4-12 jr

Gebruiksaanwijzing ECE R kg 4-12 jr Voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 Groep Gewicht Leeftijd 2-3 15-36 kg 4-12 jr 1 Bedankt dat U voor de BeSafe izi Up FIX hebt gekozen BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de wireless LAN kaart 7429160005 7429160005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

inch 10 cm / 4 max. GMG009 version

inch 10 cm / 4 max. GMG009 version max. 10 cm / 4 inch GMG009 version 09-2016 Montagevoorschrift Yepp Easyfit drager XL Yepp Easyfit drager XL is geschikt voor bevestiging op standaard bagagedragers die geschikt zijn voor een maximaal belasting

Nadere informatie

Belangrijk, voor gebruik lezen! Handleiding. Volaris rollators

Belangrijk, voor gebruik lezen! Handleiding. Volaris rollators Belangrijk, voor gebruik lezen! NL Handleiding Volaris rollators Gefeliciteerd met uw nieuwe rollator Volaris zal uw dagelijkse leven op diverse manieren vereenvoudigen Maak uzelf vertrouwd met uw rollator

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Designsierpaneel BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PNL9-.book Page Monday, January 7, 09 :07 PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Designsierpaneel BYCQ40EPB Installatiehandleiding

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager Handleiding 01 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager 02 Gebruiksklaar maken van de SPINDER TOUR 1 2 C 3 B D 1 lvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de

Nadere informatie

MultiMotion Double. Gebruiksaanwijzing en instructies. Dubbel opvouwbare rollator. Versie 1.1 november

MultiMotion Double. Gebruiksaanwijzing en instructies. Dubbel opvouwbare rollator. Versie 1.1 november MultiMotion Double Dubbel opvouwbare rollator Gebruiksaanwijzing en instructies Versie 1.1 november 2017 1 N.B. Deze rollator zal geïnstalleerd moeten worden door een competent persoon. Overschrijdt het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met de aankoop van deze WheelzAhead rollator! Voordat u gebruik gaat maken van uw rollator, vragen wij u en uw eventuele begeleider eerst bijgaande handleiding aandachtig

Nadere informatie

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN E81931 2 U mag de stoel niet tijdens het rijden verstellen. Als u dit toch doet, kunt u de macht over het stuur verliezen en letsel veroorzaken. 1 De stoel, de hoofdsteun, de

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van de CD/DVD speler 7429150005 7429150005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

SCIFIT-stoelsysteem Handleiding voor de gebruiker

SCIFIT-stoelsysteem Handleiding voor de gebruiker SCIFIT-stoelsysteem Handleiding voor de gebruiker STANDARD BARIATRIC PREMIUM Voor het gebruik van dit product moet deze handleiding Before using this product, read this manual and worden gelezen. Alle

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer Modelnr. WEEVBE3909.0 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid.

Nadere informatie

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R www.bosal.com OSAL TOURER E4-6R-007 P Q X A E L U O C N R S T J V G H W K M F D A Handvat Hendel snelkoppeling C Kunststof borging met slot D Kunststof vleugelmoeren t.b.v. bevestiging wielgoten E Linkerkant

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en GODMORGON Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en BREDVIKEN wastafels worden uitvoerig getest zodat

Nadere informatie

excelcare ExcelCare XL-90 S/M/L Gebruikershandleiding Lees instructies voor gebruik

excelcare ExcelCare XL-90 S/M/L Gebruikershandleiding Lees instructies voor gebruik excelcare Gebruikershandleiding ExcelCare XL-90 S/M/L Lees instructies voor gebruik Gebruikershandleiding XL-90 Pagina 1 Inhoud 1. LABEL VAN DE ROLLATOR... 2 2. ONDERDELEN VAN UW ROLLATOR... 3 3. GEBRUIK

Nadere informatie

De Yepp Rack 35 kg is voorzien van een Easyfit window zodat de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Junior Easyfit direct gemonteerd kunnen worden.

De Yepp Rack 35 kg is voorzien van een Easyfit window zodat de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Junior Easyfit direct gemonteerd kunnen worden. GMG012 version 03-2015 90 NL YEPP Rack 35 kg 28 met Easyfit window gebruikershandleiding De Yepp Rack 35 kg is een solide bagagedrager geschikt voor montage op de meeste stads- en hybride fietsen. De

Nadere informatie

Handleiding. Functionele inspectie. Lees altijd de instructies. Max. 150 kg/330 lbs. ReTurn7400. ReTurn7500

Handleiding. Functionele inspectie. Lees altijd de instructies. Max. 150 kg/330 lbs. ReTurn7400. ReTurn7500 Handleiding ReTurn7500 ReTurn7400 Max. 150 kg/330 lbs De ReTurn7500 en ReTurn7400 worden binnen gebruikt voor korte verplaatsingen tussen rolstoel en bed, rolstoel en toilet/ verplaatsbaar toilet/rolstoel

Nadere informatie