Voor het volledige schema zie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor het volledige schema zie: http://volley2b.sportlinkclubsites.nl/wp-content/uploads/2015/10/trainingsschema-nov-feb.pdf"

Transcriptie

1 27 oktober 2015, nummer 11 Wijziging Trainingsschema In verband met het winterprogramma zullen er vanaf maandag 9 november tot ongeveer half februari, alleen in de Zijde, een aantal trainingstijden en voor H1 en D1 ook de trainingslocatie veranderen. Let er met elkaar op dat na de laatste trainingen in de grote zaal er op tijd opgeruimd dient te worden omdat er na jullie andere verenigingen komen. *Op de maandag gaan D1 (20:15-21:45 u) en H1 (21:45-23:15 u) naar het Berghonk *Op dinsdag in de Zijde gaat D2 van 21:00-22:30 u trainen in de bovenzaal *Donderdags beginnen de trainingen in de Zijde 30 min eerder (17:45-19:00 u / 19:00-20:30 u) *Vrijdags starten de trainingen in de Zijde 15 min eerder (18:15-19:30 u / 19:30-20:45 u) Voor het volledige schema zie: Teamballen Om te voorkomen dat er steeds ballen kwijt blijven raken heeft het bestuur het volgende moeten besluiten. Elk team (m.u.v. de recreanten en cmv) krijgt binnenkort een ballentas met 5 teamballen waar zij met elkaar het hele seizoen verantwoordelijk voor zijn. De ballen en tas zullen duidelijk gemerkt zijn per team, dus schrijf a.u.b. niet nog meer op de bal. Het is de bedoeling dat de ballen altijd gebruikt gaan worden bij de trainingen en ze zijn ook voor het inspelen bij thuiswedstrijden. Tevens wordt de thuiswedstrijd gespeeld met een teambal. De teamballen worden ook meegenomen naar de beker- en/of NOJK wedstrijden en toernooien, maar hoeven niet mee naar reguliere uitwedstrijden. In de Zijde zullen er naast de cmv-ballen alleen nog wat extra ballen zijn ter aanvulling voor teams die alleen trainen. In de Ackers blijven er wel ballen t.b.v. de recreanten en als inspeelballen voor de bezoekende teams. Het gehele team blijft dus het hele seizoen verantwoordelijk voor de 5 teamballen. Aan het einde van het seizoen wordt de ballentas met de 5 teamballen weer ingeleverd. Als er geen 5 teamballen meer zijn dan zullen de kosten van 50 euro per bal door het team vergoed moeten worden. Zorg er dus als team goed voor dat de juiste teamballen na de trainingen en wedstrijden worden verzameld. Bij trainingen met meerdere teams zullen alle teams hun teamballen gebruiken. Let daarom goed op dat de teamballen in de goede tassen komen.

2 17 oktober, nummer 10 Herfstvakantie Volgende week zijn er in de Zijde en in de Ackers ivm de herfstvakantie geen trainingen (enkele uitzonderingen daargelaten). Wel speelt meisjes B4 dinsdag as. om 19:30 uur een wedstrijd thuis in de Ackers, waarbij Dames 1 verantwoordelijk is voor de zaalwacht. Vandaag en volgende week zaterdag worden er wel een aantal (uit)wedstrijden gespeeld en doen Heren 1, Meisjes A en Jongens B op 24 oktober mee aan de bekerwedstrijden. Voor speeltijden zie de kalender op de Volley2B website, waar jullie ook over onze Mini's van de Maand René en Lente kunt lezen; Fijne vakantie 12 oktober 2015, nummer 9 Ouderavonden Jeugd De ouders van onze jeugdleden worden van harte uitgenodigd voor een algemene Ouder jeugdinformatieavond Woensdag 14 okt voor de ouders ABC-jeugd van uur in de Ackers. Onderwerpen: -de verschillen per niveau. -de gang van zaken rondom de wedstrijden. -beantwoorden van vragen Vrijdag 16 oktober voor de ouders van de CMV in de Zijde Niveau 2,3 en 4 van uur Niveau 5 en 6, na de training van hun kinderen van uur Tijdens deze ouderavond komt het volgende aan de orde: - De regels van de niveaus - Algemene informatie - beantwoorden van vragen

3 Bekerwedstrijden Zaterdag 24 oktober vinden de eerste rondes van de beker wedstrijden plaats. We wensen de deelnemende teams veel succes en speelplezier. Heren 1 om 17:15 uur tegen VCN in de Dijk in Dordrecht Meisjes A om 13:15 uur tegen Flits en om 14:15 uur tegen Volley Zuid in het Mercatus in R'dam Jongens B om 15:30 uur tegen AVVA en om 17:45 uur tegen Next Volley in de Dijk in Dordrecht Website De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. We staan nog aan het begin, maar zijn al trots dat hij online staat; We bedanken Judith Hoek hartelijk voor de jaren dat ze zich hiervoor heeft ingezet en al de nieuwsbrieven die u via haar heeft ontvangen en wensen de nieuwe webmasters veel succes. Voor vragen, info of plaatsing van stukken website@volley2b.nl Communicatie en Contact gegevens Willen de leden en/of ouders van jeugdleden graag aan ledenadministratie@volley2b.nl doorgeven als er wijzigingen zijn in adres, telefoonnummers en adressen. Op deze manier blijven de gegevens up-to-date en kunnen we u als ouders, bijv tijdens de trainingstijden bereiken mocht dit onverhoopt nodig zijn 8 oktober 2015, nummer 8 Leer de Spelregels! De Nevobo presenteert samen met NOC*NSF en andere sportbonden, Volleybalmasterz! Een tool om de spelregelkennis van 12 t/m 18-jarigen te vergroten als onderdeel van de missie 'Samen naar een veiliger sportklimaat'. Volleybalmasterz, een website van de Nevobo, is een leuke manier om veel over spelregels te leren en via deze site kun je ook de spelregeltoets te doen, Deze spelregeltest is binnen Volley2B verplicht voor alle spelers die in de Jeugd-A en hoger spelen. Met hulp van deze website die is opgezet voor jarigen (MAAR ook heel leuk is voor alle leden en ook de ouders) kun je leren de regels beter te accepteren en goed toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels het plezier in het spel dichterbij! Nieuwe AED's op diverse locaties Uit de nieuwsbrief van Optisport september 2015: Bij Optisport Lansingerland en de gemeente Lansingerland staat veiligheid hoog in het vaandel. Om de veiligheid op de sportlocaties nog verder te verbeteren zijn er AED's geplaatst in sporthal de Ackers, sporthal Oostmeer en de Sterrenhal. Sporthal De Zijde en Sporthal Rijneveen beschikken al langer over een AED.

4 Bij een stilstand in de bloedsomloop is snel handelen van levensbelang. Hierbij kan een AED levensreddend zijn. Via de website van optisport kunnen de nieuwsbrieven worden aangevraagd, Meting Veilig Sportklimaat Oproep voor alle leden en andere betrokkenen bij Volley2B. Hoe vind jij de sfeer op de club en wat kan er beter? Laat het weten via het invullen van de vragenlijst via Graag invullen voor Vorig jaar is in het kader van het landelijke actieplan Samen naar een veiliger sportklimaat (VSK) door diverse leden een vragenlijst ingevuld die inzicht geeft in de mate van sportiviteit binnen onze vereniging. Er wordt u gevraagd om dat dit jaar wederom te doen. Resultaten bekijken Indien de vragenlijsten ingevuld zijn (door de vertegenwoordiger én minimaal 20 leden), kunnen de de resultaten bekeken worden via De Nederlandse Volleybal Bond dankt u bij voorbaat voor het invullen en wensen u veel succes met de acties bij uw vereniging. 4 oktober 2015, nummer 7 Halve finale EK volleybal Dames in 't Ackerfietje Vanmiddag spelen onze Oranje Dames de Halve finale EK volleybal tegen Turkije. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen en wil je toch de volleybal sfeer beleven? Kom dan vanmiddag (mag natuurlijk in het Oranje!!) naar Volley2b in sporthal de Ackers in Bergschenhoek en kijk mee! Op groot scherm kunnen we om 15:30 uur de wedstrijd met elkaar volgen. Oktober fest En nog een gezellige club activiteit in 't Ackerfietje, en wel het Oktoberfest. Op 10 oktober. voor alle leden en hun vrienden en familie. Kom gezellig eten en omtmoet je clubgenoten. Jeugd (CMV en C-jeugd): van uur A&B jeugd, Senioren en Recreanten: vanaf uur Aanmelden: via ec@volley2b.nl Locatie: sportcafé het Ackerfietje Kosten: 5,-- ( voor de jeugd is limonade inbegrepen) De deadline voor aanmelden is donderdag 8 oktober om 22:00 uur!!

5 foto's kijken V2B Jeugdkamp 2015 Zaterdag 10 oktober om 17:30 uur (na Oktoberfest CMV/C-jeugd) is er in de Ackers de gelegenheid om foto's te komen kijken van het Jeugdkamp en nog even gezellig met elkaar na te kunnen praten over die fantastische week. De foto's kunnen daar ook worden nabesteld. Morgen halve finale EK voor de Nederlandse Dames, ga jij ook kijken? Het Nederlands vrouwenvolleybalteam doet het heel erg goed. 2 oktober 2015, nummer 6 De dames van Oranje hebben donderdagavond in een kolkend Ahoy de halve finale van het EK Volleybal bereikt. De halve finale, zaterdag om uur, is tegen Turkije en de wedstrijd wordt heel dicht bij huis, in Ahoy-Rotterdam gespeeld. Pak je kans en ga, als volleybal fan, kijken naar de ongetwijfelde super spannende wedstrijd van onze Oranje Dames tegen Turkije. De Nederlandse dames hebben alle aanmoediging nodig om te winnen en een plaats in de finale te behalen. Jullie reguliere wedstrijden van zaterdag 3 oktober mogen nog tot 12 uur vandaag afgemeld worden via wedstrijdsecretaris@volley2b.nl om jullie de gelegenheid te geven het Nederlandse team aan te moedigen. Deze mooie en zeer sportieve regeling van de NeVoBo geeft iedereen dus de kans om Nederland te zien spelen en samen met de andere fans het voordeel van een thuiswedstrijd duidelijk te maken. Kaarten zijn nog steeds te koop via en wedstrijdverslagen en andere info is na te lezen op Ook daar staat een link naar kaartverkoop.

6 30 september 2015, nummer 5 De "Week van de Scheidsrechter!" komt er aan Van zaterdag 3 t/m zondag 11 oktober 2015 vindt de week van de scheidsrechter vanuit het actieplan Veilig Sportklimaat plaats en de Nevobo ondersteunt dit van harte. #scheidsbedankt Denken jullie al na over hoe jullie als team de scheidsrechters gaan bedanken? Doen hoor! Voor je het weet is het 3 oktober. Via Tim Eding, de scheidsrechterscoordinator, zullen teams een bedank kaartje voor de scheids ontvangen en wij vragen daarnaast de teamouders/teamcaptains om nog een klein extraatje voor de scheids te regelen (bijv een bloemetje, zak snoep, een chocolaatje, een consumptie-bon, een lied of zelfs een erehaag; alles wordt gewaardeerd). En voor onze CMV-ers, maak een mooie tekening en geef deze aan jullie scheidsrechter op de wedstrijd van 3 okt en/of 10 okt. en vraag de coach een leuke foto van jullie en de scheids te maken. Deel alle leuke momenten en foto's en stuur deze aan facebook@volley2b.nl Filmpjes en foto's kunnen ook naar de Nevobo via met #scheidsbedankt. Zij delen jullie berichten en zetten zo jouw scheidsrechter in the picture op onze sociale kanalen. Aanpassing Huishoudelijk regelement Door meerdere zeer late afmeldingen in het afgelopen seizoen heeft het bestuur gemeend de regels hieromtrent opnieuw duidelijk aan de leden te moeten communiceren en deze waar nodig aan te scherpen in het huishoudelijk regelement. Het late afmelden van leden mag geen financiele consequenties hebben voor de rest van het team of de vereniging. De verantwoording voor het tijdig afmelden ligt bij de leden/ ouders van leden. Op de ALV van 24 september jl. hebben de aanwezige leden ingestemd met onderstaande tekst. Artikel 5 - Het lidmaatschap 5.3 Het lidmaatschap dient schriftelijk of per mail voor één juni bij de ledenadministratie te worden opgezegd. Vindt opzegging na deze datum plaats dan blijft het gehele jaarlijkse contributiebedrag verschuldigd, restitutie bij tussentijdse opzegging is niet mogelijk. Verzoeken om uitzonderingen (bijvoorbeeld verhuizing of langdurige blessure) worden ter beoordeling aan het bestuur voorgelegd. Vanuit de Nevobo; Notatievolgorde spelers op het wedstrijdformulier De taakgroep spelregels heeft hier en daar signalen opgevangen dat het niet (meer) van belang zou zijn dat spelers op rugnummer-volgorde op het wedstrijdformulier staan. Dit klopt niet! In de commentaren op de spelregels staat heel duidelijk: "Nummer, naam en relatiecode van de spelers van elk team in oplopende volgorde. Plaats een A in de aparte kolom bij de aanvoerder en plaats een L1 en L2 (als er twee Libero's zijn) in de aparte kolom bij de betreffende speler('s)."

7 Bovendien is het vanuit praktisch oogpunt ook van belang dit te doen. Immers: *de scheidsrechter kan makkelijker de rugnummers controleren voor aanvang van de wedstrijd. *de teller kan bij een wissel sneller zien of de betreffende speler op het formulier staat. Daarom nog een keer vanuit de taakgroep spelregels de bevestiging dat het verplicht is om de spelers in oplopende nummervolgorde op het wedstrijdformulier te noteren! 25 sept 2015, nummer 4 uitnodiging Oktoberfest 10 oktober Op zaterdag 10 0ktober organiseert V2B het 1e Oktoberfest voor jeugd en seniorleden zoals de Oosterburen dat doen!! Jeugd (CMV en C-jeugd): van uur A&B jeugd, Senioren en Recreanten: vanaf uur Aanmelden: via ec@volley2b.nl Locatie: sportcafé het Ackerfietje Kosten: 5,-- ( voor de jeugd is limonade inbegrepen) Start het nieuwe seizoen op een gezellige manier!! Zoek je Lederhosen en Dirndl op (niet verplicht),kom eten en ontmoet je clubgenoten!!! Introducees zijn welkom 3 september 2015, nummer 3 Uitnodiging Jeugd jaar Namens de Nevobo en Rotterdam Topsport worden volleyballers en trainers uit de regio Rotterdam uigenodigd voor een volleybalclinic van Edwin Benne op zaterdag 12 september as. in het Topsportcentrum te Rotterdam (15:30-16:30). Edwin Benne is oud-international, hij is twee keer op de Olympische Spelen geweest en heeft in 1992 een zilveren medaille behaald. Hij trainde diverse topclubs in het buitenland en was van 2011 tot 2014 bondscoach van het Nederlands herenteam

8 26 augustus 2015, nummer 2 Trainingsschema Vanaf maandag 24 augustus zijn de trainingen begonnen. Ons trainers-team is nog niet geheel compleet (een aantal vacatues en ook nog onduidelijkheid omtrent studie /schooltijden), maar we zorgen er voor dat er de komende week(en) voor elke trainersgroep een trainer zal zijn tot dat het plaatje rond is. Indien echt nodig zal er hier en daar nog wat geschoven moeten worden met trainingstijden/dagen. Speelprogramma Op de site van de Nevobo kan het speelprogramma van alle teams al bekeken worden, ook uitslagen, standen en wijzigingen zijn daar zichtbaar; Wijziging Spelregels Netfout wordt weer netfout Het aanraken van het net tijdens het spelen van de bal of een poging daartoe, is weer gewoon fout. Er bestaat geen verschil meer tussen het raken van de bovenkant of de onderkant van het net. Wedstrijdshirt aantrekken vóór het inslaan aan het net Het moment van het aantrekken van het wedstrijdshirt wordt verschoven van vlak voor het begin van de wedstrijd naar tijdens de toss wanneer de spelers toch niet mogen inslaan zonder toestemming van de scheidsrechter. De scheidsrechter kan zo tijdens het inslaan de shirtnummers met het wedstrijdformulier vergelijken. Nieuwe tenues Zoals eerder gecommuniceerd is het de bedoeling dat alle reguliere teams vanaf de C-jeugd dit seizoen gaan spelen in het nieuwe tenue. Ik zal de teams per mail laten weten wanneer ik op de trainingen langs kom om te passen, zodat de bestellingen zo spoedig mogelijk gedaan kunnen worden. U bent als ouder van harte welkom om bij het passen aanwezig te zijn. Na het passen ontvangt u een met de verdere procedure rondom bestellen/betalen. Tot de nieuwe tenues er zijn worden nog gewoon de wit/oranje shirts gebruikt. Voor verdere info: kleding@volley2b.nl De CMV-ers krijgen dit seizoen nog gewoon het wit/oranje Volley2B shirt in bruikleen, ze hebben wel een eigen zwart broekje nodig. Het passen hiervoor zal in de weken na 31 augustus plaats vinden.

9 25 augustus 2015, nummer 1 Van de voorzitter Misschien hebben jullie al spierpijn van de eerste training of bent u als ouder alweer helemaal in het ritme van de trainingen, school en andere activiteiten van de kids. Want... we zijn weer begonnen!!! Voor het nieuwe bestuur was het een hectische zomer. Na hard werken om een goede trainer te vinden voor Dames 1 kwam, in plaats van succes, de domper dat vrijwel het gehele team de vereniging verliet. Daarmee raakte de club ook enkele vaste trainsters kwijt. Veel werk dus te doen voor de TC onder aanvoering van Bart Visser. We zijn nog niet helemaal rond, maar vrijwel iedere groep heeft nu voorlopig één of meerdere trainers. Ondertussen werkte penningmeester Mieke Hoek naast haar taken bij de TC aan een aangepaste begroting (want ook hier ontstonden wat wijzigingen). En werden door secretaris Jeanine Luijt gegevens bij de bank en KVK aangepast. Zelf had ik, als voorzitter, contact met de gemeente en andere verenigingen. Tussendoor was er natuurlijk het jeugdkamp waar we met maar liefst 64 kids erg veel plezier hadden. Na de dropping op de laatste avond (nacht) waren de meesten behoorlijk moe zoals we op de foto's, die ouders opstuurden, konden zien. Hopelijk wordt deze leuke activiteit gevolgd door nog veel meer leuke activiteiten. Vanuit het bestuur een klus voor Gardi Mindernan, die zich, naast de TC ook gaat bezighouden met werving van nieuwe leden. Dit jaar vooral van senioren en jongens. Eén van de activiteiten die eraan komt is natuurlijk de RABO fietstocht. Die is erg belangrijk voor onze club want de inkomsten kunnen we gebruiken om te investeren in wervingsmateriaal die weer nieuwe leden op moet leveren. We gaan deze dag combineren met een leuke activiteit voor de Vrienden van Volley2B. Heb jij je nog niet aangemeld voor deze fietstocht? Doe dat dan snel! We hebben minimaal 50 deelnemers nodig! voor info en deelname: sponsoring@volley2b.nl Maar het belangrijkste blijft natuurlijk toch het spelletje zelf. Er moet nog een boel gebeuren. Nieuwe teamsamenstellingen, dus kennismaken. Ander niveau,dus andere zaken trainen. En weer even dat luie vet van deze zomer eraf zodat we fit verschijnen bij de eerste wedstrijd. Voor de meeste teams hebben we al oefenwedstrijden kunnen regelen. Voor veel jeugd op 5 september in Rotterdam en heren 1 gaat net als vorig jaar op trainingsweekend. Ook het bestuur moet er nog flink tegenaan. We blijven zoeken naar trainers en coaches, maar ook mensen die contactpersoon willen zijn richting diverse teams. We willen de band met de recreanten flink verstevigen en veel ouders en leden betrekken bij de organisatie van diverse activiteiten. Een gezonde financiële situatie blijft prioriteit, maar ons materiaal ook. Dus is er geld nodig, dus sponsors!! Niet wegrennen nu als je Wouter van Dijk (PR & Sponsoring) ziet aankomen, maar graag meedenken over wie we daarvoor kunnen benaderen. Heb je zelf een bedrijf of ken je iemand met een bedrijf, dan zoeken we jou. We doen er ook graag iets voor terug! Wij gaan ervoor. Het seizoen ligt voor ons, alle wedstrijden zijn nog te winnen. Wij gaan voor winst in alle wedstrijden en altijd voor 3-0. Het seizoen is pas net begonnen! Ik hoop dat jullie daar net zoveel plezier aan gaan beleven als wij van plan zijn!

Samenvatting informatie teaminstructiebijeenkomsten 7 en 10 september 2015

Samenvatting informatie teaminstructiebijeenkomsten 7 en 10 september 2015 Samenvatting informatie teaminstructiebijeenkomsten 7 en 10 september 2015 Commissies: - Taakverdeling en contactgegevens Commissie Wedstrijdzaken zie www.sliedrechtsport.nl/index.php?page=510 - Nieuwe

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters HV Minor De Ping 26 6361 AS Nuth Tel. 045 5245332 2e jaargang, nummer 5 Onze nieuwsbrief verschijnt 2 tot 4 keer per jaar en wordt via onze website verspreidt. Veel

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Infobulletin Jeugd. (Seizoen: )

Infobulletin Jeugd. (Seizoen: ) Infobulletin Jeugd (Seizoen: 2014-2015) opgericht: 29 augustus 1982 www. revoc.nl Aanmelden Een nieuw jeugdlid kan aangemeld worden bij één van de train(st)ers. De eerste 3 trainingen zijn gratis. Als

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden BESTUURSFUNCTIES Taken en verantwoordelijkheden Voorzitter Secretaris Penningmeester Commissie Wedstrijdzaken Technische Commissie Jeugdcommissie Interne Coördinator Mei 2012 VOORZITTER De taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc Algemeen Artikel 1 Algemene bepaling 1. Dit huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van het bepaalde in artikel 20 van de statuten van de volleybalvereniging

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR Penningmeester Technische Commissie (TC) Activiteiten Commissie (AC) Commissie Communicatie & Publiciteit (CC&P) Algemene Zaken (AZ) TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOLLEYBALVERENIGING ORANJE NASSAU GRONINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOLLEYBALVERENIGING ORANJE NASSAU GRONINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOLLEYBALVERENIGING ORANJE NASSAU GRONINGEN 1 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Het bestuur 3 3. Soort leden 3 4. Nieuwe leden 3 5. Wijzigen lidmaatschap 4 6. Beëindigen lidmaatschap 4 7.

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Ledenadministratie Versie: 1 mei 2015. Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Hallo nieuw (jeugd)lid en beste ouders en belangstellenden. Je hebt je misschien

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 4, Nr. 10 December 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN SPONSORPLAN MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN 1 INHOUD VOORWOORD... 3 SPONSORMOGELIJKHEDEN... 4 SPONSORPAKKET V... 5 SPONSORPAKKET O... 6 SPONSORPAKKET S... 7 SPONSORPAKKET T... 8 SPONSORPAKKET A... 9 LOSSE

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging. Vorig jaar hebben we al een pilot gedraaid met een nieuwsbrief en deze is goed bevallen waardoor we vanaf heden 3x per jaar een nieuwsbrief

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Utrecht

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Utrecht Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Utrecht Algemeen Artikel 1 Algemene bepaling 1. Dit huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van het bepaalde in artikel 20 van de statuten van de volleybalvereniging

Nadere informatie

INSTRUCTIE VOOR SPELERS/COACH/TRAINERS EN OUDERS 2014-2015

INSTRUCTIE VOOR SPELERS/COACH/TRAINERS EN OUDERS 2014-2015 INLEIDING Het zaalhockey seizoen gaat beginnen en de eerste trainingen vinden plaats in de eerste week van december. Om er voor te zorgen dat de zaalhockey goed verloopt hebben we ook dit jaar een aantal

Nadere informatie

Takenboek per functie. TAKENBOEK S.V. EXCELSIOR afd. volleybal

Takenboek per functie. TAKENBOEK S.V. EXCELSIOR afd. volleybal TAKENBOEK S.V. EXCELSIOR afd. volleybal 1 Voorzitter 1. Vertegenwoordigen van de vereniging ten opzichte van derden. 2. Zorg voor de algemene organisatie van bestuur en commissies. 3. Zorg voor toepassing

Nadere informatie

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014

JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 JEUGD-INFOBOEKJE Seizoen 2013-2014 De trainingstijden zijn: Maandag Kerkpolder MC1 & JC1: MC2 & MA1: JA1 : Mini s: 17:00-18:30 uur 18:00-19:30 uur 18:30 20:00 uur 17:00 18:00 uur Woensdag Grotius College

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE JEUGD

INFORMATIEBOEKJE JEUGD INFORMATIEBOEKJE JEUGD Seizoen 2015-2016 1 Welkom! Hallo, hartelijk welkom bij ISALA 77! We vinden het erg leuk dat je in volleybal geïnteresseerd bent, of misschien al voor volleybal bij ISALA 77 hebt

Nadere informatie

Instructie Scheidsrechter

Instructie Scheidsrechter Instructie Scheidsrechter Een wedstrijd kan niet zonder scheidsrechter. In deze korte instructie wordt beschreven wat er van de scheidsrechter wordt verwacht, voor, tijdens en na de wedstrijd. Treedt rustig

Nadere informatie

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers

Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers Welkom bij Basketballvereniging De Kikkers BBV De Kikkers is een vereniging met ongeveer 150 leden verdeeld over 8 in competitie spelende jeugdteams, 3 competitie spelende seniorenteams en 3 senioren recreatieteams.

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal.

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal. Aan ouders/verzorgers en jeugdleden van VOLAR Enthousiasme, spelplezier, inzet, respect en begrip: Volar gevat in vijf woorden. Natuurlijk kun je er vele doelen en belevingen aan toevoegen, maar deze vijf

Nadere informatie

Vragen & Antwoorden & Regels & voorwaarden. Seizoen 2012 2013

Vragen & Antwoorden & Regels & voorwaarden. Seizoen 2012 2013 Vragen & Antwoorden & Regels & voorwaarden Seizoen 2012 2013 1 Beste allemaal, Aantekeningen Om de vereniging goed te laten draaien is het noodzakelijk dat er afspraken worden gemaakt. Hiervoor hebben

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: _ Groep School : _ : _ BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 21 februari 2018 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door: Hoofdsponsor: Locatie: De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek Blauw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 4, Nr. 13 Februari 2015 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 5 2421 AB Nieuwkoop 1 oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers Wat u moet weten over basketbalvereniging De Hoppers Versie: 28 augustus 2008 Inhoudsopgave blz Leeftijdsgroepen.. 3 Trainingen 3 sporthal trainingstijden aantal trainingen looptijd van een seizoen teambegeleiding

Nadere informatie

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Opstarten trainingen. De volgende teams starten hun trainingen op vanaf zaterdag 1 augustus: A1, B1, C1, D1 Alle overige teams kunnen hun trainingen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging De Kater

Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging De Kater Huishoudelijk Reglement Volleybalvereniging De Kater per 1 augustus 2011 Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Art. 1 Volleybalvereniging De Kater is een sectie van de omnivereniging De Kater. De sectie is opgericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Opgericht 6 juni 1953 Sportcomplex MOLENZICHT Gr. v Prinstererstraat, Alblasserdam 078-6915988 Website: www.ckc-kinderdijk.nl Via dit schrijven willen wij je graag

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie