Met betrekking tot de dienstverlening gericht op ZZP-ers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met betrekking tot de dienstverlening gericht op ZZP-ers"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave 1. Met betrekking tot de dienstverlening gericht op ZZP-ers 2. Met betrekking tot werving&selectie, uitzend-, payroll of detacheringsbasis met of zonder opleidingstraject

2 1. Met betrekking tot de dienstverlening gericht op ZZP-ers Artikel 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtnemer; de ondernemer die op zijn vakgebied acteert als Zelfstandige zonder Personeel (ZZP er) en in het bezit is van een geldige VAR-wuo of VAR-dga, dan wel een door de belastingdienst vereist c.q. goedgekeurd vervangend document. b. Opdrachtgever; de partij die de opdracht geeft aan de ZZP er. c. Davina Werkt; Davina Werkt, gevestigd te Enschede, KvK-nr. KvK , zijnde een organisatie die namens opdrachtgever administratieve en communicatieve werkzaamheden uitvoert met betrekking tot ingehuurde ZZP-ers. Tevens kan Davina Werkt de opdrachtgever ondersteunen in het werven van ZZP-ers. d. Opdrachtovereenkomst; de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer waarbij opdrachtnemer zich jegens opdrachtgever verbindt om werkzaamheden te verrichten tegen een vooraf overeengekomen prijs, zonder dat er sprake is van een dienstverband en enige gezagsverhouding. De werkzaamheden komen overeen met de in de VAR-wuo of VAR-dga omschreven werkzaamheden. e. Dienstverleningsovereenkomst; de overeenkomst van opdracht tussen opdrachtgever en Davina werkt op grond waarvan Davina Werkt in opdracht van opdrachtgever de administratieve en communicatieve werkzaamheden verzorgt die voortvloeien uit de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Mogelijk ondersteund Davina Werkt bij het werven van ZZP-ers voor de opdrachtgever en namens de opdrachtgever. Artikel 2. Toepasselijkheid a. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes, uurtarief, facturen en overeenkomsten tussen Davina Werkt en opdrachtgever, respectievelijk hun rechtsopvolgers, behoudens wijzigingen in deze voorwaarden welke door beide partijen uitdrukkelijk en schriftelijk dienen te worden bevestigd. b. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens van toepassing in de rechtsverhouding tussen opdrachtgever en Davina Werkt. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst a. De dienstverleningsovereenkomst komt tot stand op het moment dat deze getekend is door opdrachtgever en Davina Werkt. De opdrachtgever staat ervoor in dat hij naar beste weten daarbij alle essentiële informatie voor de opzet en uitvoering van de opdracht heeft verstrekt. De bevestiging wordt geacht de overeenkomst juist en volledig weer te geven. b. Het staat partijen vrij te bewijzen dat de overeenkomst op andere wijze of met een andere inhoud tot stand is gekomen. c. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van de omschreven opdracht, tenzij uit de inhoud, aard of strekking van de verleende opdracht voortvloeit dat deze voor andere tijd is aangegaan. d. Indien uit de administratieve toetsing blijkt dat de opdrachtnemer niet aan de wettelijke vereiste verplichtingen voldoet, of indien zulks gedurende de uitvoering van de opdracht blijkt, zal Davina Werkt weigeren de opdrachtnemer als ZZP er te verwerken.

3 Artikel 4. Geheimhouding a. Davina Werkt is verplicht tot geheimhouding tegenover derden. b. Davina Werkt is niet gerechtigd de informatie die aan hem door de opdrachtgever ter beschikking wordt gesteld aan te wenden tot een ander doel dan waarvoor zij werd verkregen. Artikel 5. Dienstverleningsfee a. De dienstverleningsfee voor Davina Werkt wordt voor aanvang van de opdracht overeengekomen en geaccordeerd door opdrachtgever door middel van de dienstverleningsovereenkomst. b. De dienstverleningsfee is niet afhankelijk van de uitkomst van verleende opdrachten. c. De hoogte van de dienstverleningsfee wordt bepaald in de dienstverleningsovereenkomst. d. Facturen van Davina Werkt zullen wekelijks (digitaal) worden verzonden. Artikel 6. Betaling a. De betaling door opdrachtgever van de dienstverleningsfee voor Davina Werkt zal geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Betaling dient te geschieden in Euro s door overmaking op bankrekening van Davina Werkt met nummer: NL71RABO b. Indien opdrachtgever niet binnen de onder 6 sub a. genoemde termijn heeft betaald, zal Davina Werkt een aanmaning sturen. Indien betaling achterwege blijft binnen de in de aanmaning gestelde termijn kan Davina Werkt de dienstverlening opschorten. Ook voor de dienstverlening van andere opdrachten dan waarop de onbetaalde declaratie betrekking heeft. c. Alle buitengerechtelijke (incasso)kosten (waaronder de kosten gemaakt voor het opstellen en verzenden van aanmaningen, het voeren van schikkingsonderhandelingen en andere handelingen ter voorbereiding van een mogelijke gerechtelijke procedure) alsmede gerechtelijke kosten komen voor rekening van de opdrachtgever. De buitengerechtelijke incassokosten bedragen 15% van de het uitstaand saldo, met een minimum van 125,00. d. Na de eerste aanmaning is Davina Werkt gerechtigd wettelijke handelsrente ex artikel 6:119a BW over het uitstaand saldo in rekening te brengen bij de opdrachtgever. Artikel 7. Opzegging Tussentijdse opzegging dient schriftelijk en gemotiveerd aan de wederpartij te worden medegedeeld. Indien de partij die opzegt dit nalaat, is er geen sprake van beëindiging van de overeenkomst. Artikel 8. Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid a. Opdrachtgever vrijwaart Davina Werkt voor vorderingen van derden wegens schade die veroorzaakt is doordat opdrachtgever aan opdrachtnemer onjuiste of onvolledige informatie heeft verstrekt. Opdrachtgever zal Davina Werkt niet aansprakelijk houden voor schade ten gevolge van handelen of nalaten van opdrachtnemer of door opdrachtnemer ingeschakelde derden. b. Opdrachtnemer vrijwaart Davina Werkt voor alle aanspraken van opdrachtgever die aan opdrachtnemer toe te rekenen zijn. c. De eventuele aansprakelijkheid van Davina werkt jegens opdrachtnemer is beperkt tot maximaal 6 maanden van de door Davina Werkt ontvangen dienstverleningsfee.

4 Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Op alle overeenkomsten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen met betrekking tot deze algemene voorwaarden worden bij uitsluiting beslecht door de bevoegde rechter te Enschede. Artikel 10. Wijziging van voorwaarden Davina Werkt is bevoegd wijzigingen in deze voorwaarden aan te brengen en opdrachtgever en opdrachtnemer hier tijdig schriftelijk over te informeren indien dit van toepassing is op de aangenomen of aan te nemen opdracht. Als in aanvulling op deze voorwaarden sprake is van andere algemene voorwaarden van andere partijen, dan prevaleren deze algemene voorwaarden van Davina Werkt. Artikel 11. Vervaltermijn Voor zover in deze algemene voorwaarden niet anders is bepaald, vervallen vorderingsrechten en andere bevoegdheden van opdrachtgever uit welke hoofde ook jegens opdrachtnemer in verband met het verrichten van werkzaamheden door opdrachtnemer in ieder geval na één jaar na het moment waarop opdrachtgever bekend werd of redelijkerwijs bekend kon zijn met het bestaan van deze rechten en bevoegdheden.

5 2. Met betrekking tot werving&selectie, uitzend-, payroll of detacheringsbasis met of zonder opleidingstraject. Artikel 1 Toepasselijkheid a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Davina Werkt, gevestigd te Enschede met betrekking tot werving&selectie opdrachten, uitzend-, payroll of detacheringsopdrachten met of zonder opleidingstraject. Een verwijzing naar andere algemene voorwaarden wordt niet zonder schriftelijke erkenning gehonoreerd en aldus prevaleren deze algemene voorwaarden. b) Bedingen en overeenkomsten die van deze algemene voorwaarden afwijken zijn uitsluitend rechtsgeldig indien deze door Davina Werkt schriftelijk zijn bevestigd. Artikel 2 Definities In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities: a) Davina Werkt: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Enschede; b) Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat, alsmede alle werkzaamheden die de kandidaat als freelancer of zelfstandige ten behoeve van opdrachtgever verricht, en waarvan de aard van de werkzaamheden gelijk of vergelijkbaar zijn als die waarvoor de kandidaat bij de opdrachtgever op kennismakingsgesprek is geweest; c) Opdrachtgever: de organisatie die door Davina Werkt een kandidaat aangedragen krijgt. Tevens wordt onder opdrachtgever verstaan de organisatie waarmee de partij aan wie de kandidaat in eerste instantie is voorgedragen in vennootschapsrechtelijke zin of organisatorisch verband is gelieerd; d) Kandidaat: zoals bedoeld in sub b). Artikel 3 Werving en Selectie a) Bij werving en selectie komt de opdrachtgever met Davina Werkt overeen dat Davina Werkt zich in gaat spannen om één of meer kandidaten te werven en selecteren. Deze kandidaten zullen rechtstreeks bij opdrachtgever in dienst treden dan wel rechtstreeks in opdracht van opdrachtgever diensten verrichten. b) De bemiddelingsfee is gestandaardiseerd op 25% van het bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld), tenzij anders schriftelijk met Davina Werkt is overeengekomen. Overwerk, toeslagen en bonussen neemt Davina Werkt niet mee in de berekening van de bemiddelingsfee. c) Het is niet toegestaan een door Davina Werkt aangeboden, of een op enigerlei wijze geïntroduceerde kandidaat rechtstreeks in dienst te nemen of werkzaamheden te laten verrichten binnen twaalf maanden na het intrekken, vervallen, beëindigen of niet slagen van de opdracht tot werving en selectie. Indien dit, om wat voor reden dan ook, toch gebeurt is opdrachtgever aan Davina Werkt een bedrag van minimaal ,- verschuldigd. Artikel 4 Vrijblijvend Voorstel voor Opdrachtgever a) Davina Werkt stelt kandidaten geheel vrijblijvend voor bij opdrachtgevers zonder daarbij opgave te hoeven doen van NAW-gegevens. Indien een opdrachtgever aan Davina Werkt naar aanleiding van de verstrekte informatie te kennen geeft met een kandidaat een kennismakingsgesprek te willen voeren, dient hij daarom schriftelijk te verzoeken, door het toezenden aan Davina Werkt van het daartoe ter beschikking gestelde formulier, waarop opdrachtgever verklaart en erkent dat kennismaking met betreffende kandidaat en eventuele volgende kandidaten plaatsvindt met inachtneming van alle condities en voorwaarden zoals

6 bij deze algemene voorwaarden zijn beschreven. Door ontvangst bij Davina Werkt van het betreffende formulier is er sprake van een overeenkomst tussen opdrachtgever en Davina Werkt. b) De opdrachtgever wordt, met inachtneming van het voorgaande lid, in de gelegenheid gesteld kosteloos kennismakingsgesprekken te houden met de voorgedragen kandidaat. Davina Werkt is pas gerechtigd een bemiddelingsfee in rekening te brengen wanneer opdrachtgever, overeenkomstig artikel 8 van deze algemene voorwaarden, een arbeidsovereenkomst aangaat met een door Davina Werkt aangedragen kandidaat. Artikel 5 Informatieverstrekking en Zorgvuldigheid a) De opdrachtgever is gehouden Davina Werkt tijdig alle (nadere) informatie te verstrekken welke redelijkerwijze in verband met de bemiddeling van belang kan zijn. b) De opdrachtgever is gehouden op correcte en zorgvuldige wijze om te gaan met de kandidaat die door Davina Werkt is voorgedragen en de met deze voordracht verstrekte informatie. Dit houdt tevens in dat de opdrachtgever is gehouden aan Davina Werkt daarvan een verslag te verstrekken, binnen vijf werkdagen nadat het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden. c) De opdrachtgever alsmede Davina Werkt zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun overeenkomst van elkaar of uit andere bron hebben verkregen. Artikel 6 Aansprakelijkheid a) De opdrachtgever is gehouden om voor het aangaan van een arbeidsovereenkomst met de kandidaat zich zelfstandig een oordeel te vormen over de geschiktheid van de kandidaat. Davina Werkt zal voorafgaand en tijdens de selectie alle zorgvuldigheid in acht nemen, maar dit ontslaat opdrachtgever niet van zijn onderzoeksplicht. Davina Werkt aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid indien de kandidaat niet aan de verwachtingen voldoet, dan wel als opdrachtgever op basis van onjuiste of onvolledige informatie een arbeidsovereenkomst met kandidaat is aangegaan. b) Davina Werkt is op generlei wijze aansprakelijk voor schade en verliezen die de opdrachtgever of derden mochten lijden door nalatig of fout handelen van een kandidaat gedurende de selectieprocedure of na het aangaan van een arbeidsovereenkomst met betreffende kandidaat. c) Opdrachtgever vrijwaart Davina Werkt tegen alle aanspraken van derden welke direct, indirect of zijdelings met de bemiddeling van Davina Werkt samenhangen of zouden kunnen samenhangen. d) De opdrachtgever die de verplichtingen die voor hem voortvloeien uit deze algemene voorwaarden, niet nakomt, is gehouden tot vergoeding van alle daaruit voortvloeiende schade van Davina Werkt (inclusief alle kosten waaronder die van rechtsbijstand), zonder dat voorafgaande ingebrekestelling nodig is, en hij dient Davina Werkt zo nodig ter zake te vrijwaren. Dit laat onverlet, dat Davina Werkt eventuele andere vorderingen kan instellen, zoals het inroepen van ontbinding. Het bepaalde in dit artikel is van algemene gelding, zowel zo nodig aanvullend ten aanzien van onderwerpen waarbij de schadevergoedingsplicht reeds afzonderlijk in deze algemene voorwaarden is geregeld als ten aanzien van onderwerpen waarbij dat niet het geval is.

7 Artikel 7 Arbeidsomstandigheden en Veiligheid a) De opdrachtgever is jegens de kandidaat verantwoordelijk voor de nakoming van de uit artikel 7:658 BW, de Arbeidsomstandighedenwet en de daarmee samenhangende regelgeving, voortvloeiende verplichtingen op het gebied van de veiligheid op de werkplek en goede arbeidsomstandigheden in het algemeen. b) De opdrachtgever is gehouden om aan de kandidaat tijdig, in ieder geval één werkdag voor aanvang van de werkzaamheden schriftelijk informatie te verstrekken over de verlangde beroepskwalificaties en de specifieke kenmerken van de in te nemen arbeidsplaats. De opdrachtgever geeft de kandidaat actieve voorlichting met betrekking tot de binnen zijn onderneming gehanteerde Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Artikel 8 Back Office Partner Koers Oost Payroll B.V. a) Teneinde kandidaten op uitzend-, payroll-, of detacheringbasis aan de opdrachtgever ter beschikking te kunnen stellen is Davina Werkt een samenwerkingsverband aangegaan met Koers Oost Payroll B.V. b) Koers Oost Payroll B.V. verzorgt als servicepartner van Davina Werkt de verloning en de algehele financiële afhandeling van het ter beschikking stellen van kandidaten. Opdrachtgever stemt er middels het verstrekken van een overeenkomst van opdracht uitzending/payrolling of detachering mee in dat Koers Oost Payroll B.V. als uitvoerder van het ter beschikking stellen van kandidaten naar opdrachtgever optreedt. c) Een overeenkomst tussen opdrachtgever en Koers Oost Payroll B.V. komt tot stand nadat deze door Koers Oost Payroll B.V. aan opdrachtgever is bevestigd door middel van een schriftelijke opdrachtbevestiging. d) De algemene voorwaarden van Koers Oost Payroll B.V. zijn door de NBBU bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam gedeponeerd en te downloaden via de website van Koers Oost Payroll B.V.: en zijn op iedere overeenkomst van toepassing. Opdrachtgever ontvangt na verwerking van inschrijving door Koers Oost Payroll B.V. een schriftelijke bevestiging met een exemplaar van de geldende algemene voorwaarden. Artikel 9 Ter Beschikking Stellen van Kandidaten a) Bij het ter beschikking stellen van kandidaten geeft opdrachtgever aan Davina Werkt de opdracht een kandidaat te werk te stellen om in opdracht van opdrachtgever en onder diens leiding en toezicht werkzaamheden te verrichten. Hiervoor wordt een opdrachtgeverstarief in rekening gebracht. b) Op het moment dat opdrachtgever aan Davina Werkt de opdracht geeft een geschikte kandidaat voor deze terbeschikkingstelling te zoeken gaat Davina Werkt zich inspannen om een geschikte kandidaat te vinden. Indien een geschikte kandidaat gevonden is zal deze worden voorgesteld. Veelal gebeurt dit door het toezenden van een curriculum vitae. Voldoet de kandidaat volgens deze cv aan de gestelde eisen dan kan door Davina Werkt een gesprek tussen opdrachtgever en de kandidaat worden geregeld. c) Het is door opdrachtgever toegestaan om na 1560 door een kandidaat, via Davina Werkt, bij opdrachtgever gewerkte uren kosteloos een arbeidsverhouding met de kandidaat aan te gaan. Daarbij wordt onder het aangaan van een arbeidsverhouding met een kandidaat tevens verstaan: 1. Het aangaan van een arbeidsovereenkomst, een overeenkomst tot aanneming van werk en/of een overeenkomst van opdracht door de opdrachtgever met de kandidaat; 2. Het laten ter beschikking stellen van de betreffende kandidaat aan de opdrachtgever door een derde (bijvoorbeeld een andere uitzendonderneming); 3. Het aangaan van een arbeidsverhouding door de kandidaat met een derde, waarbij de

8 opdrachtgever en die derde in een groep zijn verbonden (als bedoeld in artikel 2:24b BW) dan wel de een dochtermaatschappij is van de ander (als bedoeld in artikel 2:24a BW). d) Bovengenoemde regeling geldt tevens voor kandidaten die aan opdrachtgever zijn voorgesteld door Davina Werkt, maar die nog niet via Davina Werkt bij opdrachtgever gewerkt hebben. Indien opdrachtgever tijdens of voor de periode van 1560 gewerkte uren een arbeidsverhouding wenst aan te gaan met een kandidaat wordt door Davina Werkt een vergoeding aan opdrachtgever in rekening gebracht volgens de algemene voorwaarden, tenzij anders is overeengekomen. e) Bij een opdracht voor onbepaalde tijd (er is géén einddatum afgesproken) zal deze vergoeding 25% van het opdrachtgeverstarief over 1560 uren bedragen. Van de 1560 uren worden de reeds door de kandidaat bij u, via Davina Werkt, gewerkte uren afgetrokken. Bij een opdracht voor bepaalde tijd wordt 25% van het opdrachtgeverstarief over de nog resterende duur van de opdracht in rekening gebracht. Deze vergoeding zal echter nooit lager zijn dan 25% van het opdrachtgeverstarief over 1560 uren minus de reeds gewerkt uren. De regeling zoals die geldt bij een opdracht voor onbepaalde tijd is dus de minimumregeling. Artikel 10 Slotbepaling a) Davina Werkt zal zich, uiteraard met inachtneming van al het vorenstaande, volledig inspannen om opdrachtgevers en kandidaten naar beste vermogen van dienst te zijn. b) Behoudens kwesties behorende bij de kantonrechter is de burgerlijke rechter te Zwolle, met uitsluiting van iedere andere rechter, arbiter of bindend adviseur, bevoegd kennis te nemen van geschillen, gerezen naar aanleiding van de overeenkomsten, opdrachten, en berekende bemiddelingsfee tussen Davina Werkt en opdrachtgever en/of kandidaat. c) Op alle onder deze voorwaarden gesloten overeenkomsten aanbiedingen of handelingen van Davina Werkt is het Nederlands recht van toepassing, ongeacht of opdrachtgever en/of kandidaat in het buitenland gevestigd of woonachtig is. d) Davina Werkt behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Wijzigingen zullen eerst van toepassing zijn zodra Davina Werkt de opdrachtgever daarvan in kennis heeft gesteld.

Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V.

Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V. Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Effect Personeelsdiensten B.V. (hierna

Nadere informatie

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruit-Assistance: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Roosendaal. b. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ZZP Davina Werkt Algemene voorwaarden m.b.t. de administratieve verwerking van ZZP ers

Algemene voorwaarden ZZP Davina Werkt Algemene voorwaarden m.b.t. de administratieve verwerking van ZZP ers Algemene voorwaarden m.b.t. de administratieve verwerking van ZZP ers Artikel 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtnemer; de ondernemer die op zijn vakgebied acteert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2012

Algemene voorwaarden 2012 Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruiters.nl: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Zwaag. b. Opdrachtgever: de organisatie die door Recruiters.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ZZP

Algemene voorwaarden ZZP Algemene voorwaarden ZZP Algemene voorwaarden van MultiFlexx B.V. m.b.t. de administratieve verwerking van ZZP ers d.d. 1-7-2012 Artikel 1. Definities... 1 Artikel 2. Toepasselijkheid... 1 Artikel 3. Totstandkoming

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014 WWW.TECHUNITED.EU GLOBAL RECRUITMENT IN ENGINEERING ARTIKEL 1: DEFINITIES Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. TechUnited: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Conil de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft. 2. Opdrachtnemer: te Breda, welke maatschap wordt uitgeoefend

Nadere informatie

Groot en de Lange Boekhouden V.O.F.

Groot en de Lange Boekhouden V.O.F. ALGEMENE VOORWAARDEN GROOT EN DE LANGE BOEKHOUDEN V.O.F. Artikel 1 Algemeen 1. Groot en de Lange Boekhouden is een vennootschap onder firma te Amstelveen 2. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder

Nadere informatie

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van HelloFlex People 200 B.V. van toepassing die de backoffice van Uitzendbureau De Buren B.V. verzorgt. In aanvulling daarop zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling... 1 Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Opdracht inspanningsverbintenis...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle relaties van Wouters Belastingadvies, welke belastingadviespraktijk uitgeoefend wordt in de vorm van een besloten vennootschap

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Voor de dienstverlening door Retera De Natris Accountants B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Voor de dienstverlening door Retera De Natris Accountants B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor de dienstverlening door Retera De Natris Accountants B.V. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever : de partij die opdracht geeft.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Piet!! Financiële en Administratieve Diensten Piet!! Financiële en Administratieve Diensten Noorderpoort 9A 5916 PJ VENLO T: 077 477 84 24 E: info@piet-finad.nl W: www.piet-finad.nl

Nadere informatie

Artikel 5 Uitvoering van de opdracht 5.1 Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke persoon de verleende opdracht uitgevoerd wordt. 5.2 Opdra

Artikel 5 Uitvoering van de opdracht 5.1 Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke persoon de verleende opdracht uitgevoerd wordt. 5.2 Opdra Algemene voorwaarden Administratiekantoor Domus Magnus Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Administratiekantoor Domus Magnus. Artikel 1 Algemeen In de algemene

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: VAK Werving en Selectie; intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, hierna te noemen VAK. 2. Opdrachtgever: De organisatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KUNST & CULTUUR OSS

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KUNST & CULTUUR OSS ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KUNST & CULTUUR OSS Bij het aangaan van overeenkomsten en de uitvoering van opdrachten hanteert de Stichting Kunst & Cultuur Oss onderstaande algemene voorwaarden. Art. 1.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen:

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen: ALGEMENE VOORWAARDEN SOdental KvK 52814541 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten. Zij zijn van toepassing op alle (overige) (rechts)handelingen tussen SOdental

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat. Algemene voorwaarden Transparant Recruitment Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten tot bemiddeling die door een opdrachtgever met Transparant Recruitment

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Quick and Reliable Administratie & Belastingadvies

ALGEMENE VOORWAARDEN Quick and Reliable Administratie & Belastingadvies ALGEMENE VOORWAARDEN Quick and Reliable Administratie & Belastingadvies Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft; Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden @dministratorz Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van @dministratorz. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE per 6 februari 2019 VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Werkcontact (tevens h.o.d.n. Vermin Project & Advies)

Algemene leveringsvoorwaarden Werkcontact (tevens h.o.d.n. Vermin Project & Advies) Algemene leveringsvoorwaarden Werkcontact (tevens h.o.d.n. Vermin Project & Advies) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities: a) Opdracht: de overeenkomst tussen

Nadere informatie

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n inhoudsopgave algemene voorwaarden Brandsinc. Artikel 1 definities Artikel 2 toepasselijkheid Artikel 3 offertes en totstandkoming

Nadere informatie

Mauritslaan 42/ 44 6161 HW Geleen

Mauritslaan 42/ 44 6161 HW Geleen Algemene Voorwaarden Payroll Totaal BV I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft. b. Opdrachtnemer: de partij die de opdracht aanvaardt,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

Action Uitzendburo en Detacheringen

Action Uitzendburo en Detacheringen Action Uitzendburo en Detacheringen Werk65Plus Korte Brugstraat 67-B 4871 XR Etten-Leur Uitzendkrachten 65 plus Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Artikel 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk JOY- KINDERCOACHING I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers

Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers Ethische gedragscode De belangrijkste gedragsregels zijn: Potentiële kandidaten worden alleen voorgesteld aan een opdrachtgever

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Algemene voorwaarden Flex Interim Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Flex Interim. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan DBL administratie gevestigd Orgelpad 5, 3208 DK te Spijkenisse, hierna te noemen opdrachtnemer. Artikel 1. Definities In deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V.

Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V. Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op diensten van uitzending (als omschreven in artikel 7:690 van het Burgerlijk Wetboek), op diensten van detachering,

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010 Bremmer Company VOF Artikel 1. DEFINITIES a. Opdrachtnemer Bremmer Company VOF. Hierna te noemen Bremmer Company b. Opdrachtgever De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden Werving en Selectie Algemene Voorwaarden Werving en Selectie Van SelectiePunt Franchise, gevestigd te 6852 JP Huissen, Wildzang 28, hierna te noemen SelectiePunt dan wel opdrachtnemer. Artikel 1: Algemeen Opdrachtnemer SelectiePunt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Kind in Kracht. 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Kind in Kracht. 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Kind in Kracht 1. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt.

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Administratiekantoor FEBAS & ACS Slaat 1 van 5 Januari 2010.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Administratiekantoor FEBAS & ACS Slaat 1 van 5 Januari 2010. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen 1.1 In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: onder de opdrachtgever wordt in deze voorwaarden verstaan iedere (rechts)persoon die met de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V.

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Inhoudsopgave algemene voorwaarden Respect-Intermediair b.v. 1 Definities 2 Non-discriminatie en geheimhouding 3 Toepasselijkheid 4 Totstandkoming van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviescentrum4ZZP B.V. Versie 01-01-2014

Algemene Voorwaarden Adviescentrum4ZZP B.V. Versie 01-01-2014 Algemene Voorwaarden Adviescentrum4ZZP B.V. Versie 01-01-2014 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: 1.1 AC4ZZP: Adviescentrum4ZZP B.V. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KosterinkZweerink accountants & adviseurs. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden KosterinkZweerink accountants & adviseurs. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden KosterinkZweerink accountants & adviseurs Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft. Opdrachtnemer: VOF KosterinkZweerink

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Johan de Wittlaan 15 2517 JR Den Haag Postbus 18511 2502 EM Den Haag T 070 318 4200 F 070 356 1340 Algemene Voorwaarden Buren BURENLEGAL.COM 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

c. cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer in de zin van deelname aan de begeleiding.

c. cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer in de zin van deelname aan de begeleiding. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN Kwaliteit in WelZijn, Zuiderlaan 23b, 6905 AC te Zevenaar Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtgever: de partij die

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden ALGEMEEN Artikel 1. 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Denker BV 2. Opdrachtgever: Natuurlijke - of rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht geeft om werkzaamheden te verrichten.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft. De opdrachtgever

Nadere informatie

C. TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST

C. TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden zijn van toepassing op de opdrachten verleend aan 4Society (KvK nummer 08224967), gevestigd te Deventer. A. ALGEMEEN In de algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

De Rappórt bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Rappórt.

De Rappórt bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Rappórt. Algemene Voorwaarden Rappórt Definities: De Rappórt bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Rappórt. Rappórt: De organisatie waar de Rappórt bewindvoerder deel van uitmaakt.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden

Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Je team voor elkaar Opgemaakt 1 januari 2017 Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Je team voor elkaar, ingeschreven in de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassen van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepassen van deze voorwaarden. Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: cliënt of iedere andere partij met wie Opdrachtnemer een rechtsverhouding aangaat, 2. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Budgetcoach Keurmerk B.V. Versie december 2013

Algemene Voorwaarden Budgetcoach Keurmerk B.V. Versie december 2013 Algemene Voorwaarden Budgetcoach Keurmerk B.V. Versie december 2013 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: 1.1 BCK: Budgetcoach Keurmerk B.V. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

De Veluwe Bewind bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Veluwe Bewind.

De Veluwe Bewind bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Veluwe Bewind. Algemene Voorwaarden Veluwe Bewind Definities: De Veluwe Bewind bewindvoerder: Zelfstandig werkende bewindvoerder/ inkomensbeheerder binnen Veluwe Bewind. Veluwe Bewind: De organisatie waar de Veluwe Bewind

Nadere informatie

Uitlener: M&W Projecten., haar medewerkers, haar wettelijke vertegenwoordiger(s) of in opdracht van M&W Projecten optredende derden.

Uitlener: M&W Projecten., haar medewerkers, haar wettelijke vertegenwoordiger(s) of in opdracht van M&W Projecten optredende derden. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN Van M&W Projecten gevestigd aan de Boerenstraat 23, 4201 GA Gorinchem INHOUD art.1 Definities art.2 Toepasselijkheid art.3 Offerte, opdracht en overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door GEVEN Assurantiën & Hypotheken B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Tussenpersoon: GEVEN

Nadere informatie

ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID

ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID Algemene voorwaarden Hoekwerk.nl ARTIKEL 1 ALGEMEEN In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan Hoekwerk.nl opdracht heeft gegeven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. De algemene voorwaarden voor werving en selectie en/of het ter beschikking stellen van kandidaten door Spijtenburg Werving en Advies B.V. 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden FLEXX4nu Versie geldig vanaf: 7 april 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 FLEXX4nu: de eenmanszaak FLEXX4nu, statutair gevestigd te Helmond en

Nadere informatie

Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden. LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015

Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden. LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015 Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015 LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. A. ALGEMEEN 1 DEFINITIES In deze leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROTECT B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ROTECT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ROTECT B.V. ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan ROTECT B.V. opdracht heeft gegeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Spoor 3 HRM

Algemene Voorwaarden Spoor 3 HRM Algemene Voorwaarden Spoor 3 HRM Voor u liggen de Algemene Voorwaarden van Spoor 3 HRM met betrekking tot Werving & Selectie, in aanvulling op de Algemene Voorwaarden van PSC Backoffice services BV h.o.d.n.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Helibel

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Helibel Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Kindercoachpraktijk Helibel Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt. De opdrachtgever

Nadere informatie

Artikel 1: algemeen. Artikel 2: toepasselijkheid

Artikel 1: algemeen. Artikel 2: toepasselijkheid Artikel 1: algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft b. opdrachtnemer: David Bakker Pensioen Consultancy en Opleidingen 1.2 David Bakker

Nadere informatie

Cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer. Algemene voorwaarden; deze algemene voorwaarden.

Cliënt: de persoon die feitelijk gebruik maakt van de dienstverlening van de opdrachtnemer. Algemene voorwaarden; deze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden voor cliënten van De Tipi Kindercoaching 1. Algemeen 1. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: degene die de dienst afneemt. De opdrachtgever bent u als

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Smart looking, smart thinking Algemene Voorwaarden www.loftsi.nl Artikel 1. Definities De met hoofdletters aangegeven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

2.2 Het feitelijk beginnen met het uitvoeren van de overeenkomst geldt zijdens opdrachtgever als aanvaarding van deze algemene voorwaarden.

2.2 Het feitelijk beginnen met het uitvoeren van de overeenkomst geldt zijdens opdrachtgever als aanvaarding van deze algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN Intelgration B.V., gevestigd te 1343AE Almere, Wielewaallaan 10, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30163962. 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ProStruct

ALGEMENE VOORWAARDEN ProStruct ALGEMENE VOORWAARDEN ProStruct Deel A Algemeen Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overige overeenkomsten van ProStruct voor

Nadere informatie

volgende Algemene Voorwaarden:

volgende Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden Praktijk Muriel Jaspers hanteert de volgende Algemene Voorwaarden: I. Algemeen I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft.

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN START2CARE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer 58900918. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1. Start2Care: De eenmanszaak Start2Care.

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie