NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober-november 2018 Agenda OKTOBER Maandag 1/10 Facultatieve verlofdag geen school Woensdag 3/10 Zwemmen 1 e, 3 e en 5 e leerjaar Donderdag 4/10 Bende van Gooik, startdag voor 5 e leerjaar Sportnamiddag 3 e en 4 e leerjaar Vrijdag 5/10 Dag van de leerkracht 6 e lj Medisch schooltoezicht op school Maandag 8/10 6 e leerjaar naar Paddenbroek 3 e kleuterklas en 1 e leerjaar naar de Helix Zwemmen 3 e kleuterklas Dinsdag 9/10 Pulkvers 6 e leerjaar Woensdag 10/10 Pedagogische studiedag Donderdag 11/10 Sportnamiddag 1 e en 2 e leerjaar Vrijdag 12/10 1 e, 2 e, 3 e en 4 e leerjaar naar het Hallerbos Maandag 15/10 peuters, 1 e en 2 e kleuterklas naar de Helix Donderdag 18/10 Schoolfotograaf Vrijdag 19/10 Dag van de jeugdbeweging Maandag 22/10 Zwemmen 3 e kleuterklas Woensdag 24/10 Zwemmen 2 e, 4 e en 6 e leerjaar Rapport 1 + oudercontact lagere school Vrijdag 26/10 Griezelfeest kleuters / Halloweensoep Maandag 29 oktober zondag 4 november: herfstvakantie NOVEMBER Maandag 5/11 Zwemmen 3 e kleuterklas Donderdag 8/11 Theatervoorstelling Vluchtwegen 5 e en 6 e lj Sportnamiddag 1 e en 2 e leerjaar Maandag 12/11 Uitstap naar de Westhoek 4 e, 5 e en 6 e leerjaar Woensdag 14/11 Zwemmen 1 e, 3 e en 5 e leerjaar Vrijdag 16/11 en zaterdag 17/11 Eetfestijn Maandag 19/11 Zwemmen 3 e kleuterklas Kleuters Rollebolle Donderdag 22/11 Sportnamiddag 3 e en 4 e leerjaar Woensdag 28/11 Zwemmen 2 e, 4 e en 6 e leerjaar Oudercontact peuters en 1 e kleuterklas Donderdag 29/11 Sportnamiddag 5 e en 6 e leerjaar - één per gezin- WIST-JE-DATJE Sommige bedrijven vinden het niet fijn dat er wetenschappers zeggen dat hun producten mee de oorzaak zijn van de grote impact op het klimaat. Zo heeft het grootste oliebedrijf ter wereld, miljoenen uitgegeven aan Amerikaanse congresleden en een lobbygroep die klimaatverandering ontkent. Daardoor hebben veel mensen hier een fout beeld over.

2 Welkom op onze parking! Graag nodigen we jullie uit op de officiële opening van onze parking op DONDERDAG 4 OKTOBER PRAKTISCH: om 15u30 worden de GEWONE SCHOOLRIJEN gevormd en kunnen alle (groot)ouders hun kind afhalen zoals gewoonlijk. Om 15u45 is iedereen welkom op de VOETGANGERSWEG aan de voorkant van de school om het nieuwe plein in te huldigen. Vanaf VRIJDAG 5 OKTOBER zal het plein IN GEBRUIK genomen worden. WAT VERANDERT ER: In onze fietsenstalling is er een plaats voorzien voor onze kleuterfietsen van de school zelf. De kinderen die met de fiets naar school komen kunnen hun fiets stallen op een droge plek. We hopen hiermee dat jullie je zoon of dochter (meer) stimuleren om naar school te komen op een milieuvriendelijke manier. Naast parking voor leerkrachten is er voor de ouders plaats voorzien voor kort parkeren. Er werd hierbij aandacht besteed aan de veiligheid van onze kinderen waardoor ze zich niet op de parking moeten begeven na het uitstappen van de wagen. Ook de vroem en zoen zone geeft je de kans om je kind snel en veilig aan de schoolpoort af te zetten. Uiteraard blijven we ook het parkeren aan de sporthal stimuleren zodat het drukke verkeer in de schoolomgeving gespreid blijft verlopen.

3 PRAKTISCH Medische onderzoeken CLB De Vlaamse Regering heeft beslist dat de medische consulten van het CLB vanaf dit schooljaar wijzigen. Indien u hier graag meer informatie over krijgt, kunnen we u dit via mail bezorgen. Het CLB kun je steeds contacteren via of via Contactpersoon: Thomas Van den Bogaert Vrijdag 19 oktober: Dag van de jeugdbeweging De Dag van de Jeugdbeweging is sinds 2001 dé dag bij uitstek waarop alle jeugdbewegingen samen naar buiten komen om aandacht te vragen voor hun doelgroep, de jeugd en hun werking. Iedereen die lid is van een jeugdbeweging, mag die dag naar school komen in zijn/haar uniform. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen. Verloren voorwerpen Mogen wij vragen om echt op zoveel mogelijk spullen de naam van jullie kind te vermelden? Haast elke dag verzamelen wij nieuwe spullen en als de kinderen hierover aangesproken worden, blijkt niemand de eigenaar te zijn. Dit is zonde van het materiaal en het geld. Oudercontacten Woensdag 25 oktober: lagere school Voor iedere ouder worden ongeveer 10 minuten voorzien. Uit respect voor de andere ouders, vragen we om de tijd goed in de gaten te houden. Heb je zorgen die meer tijd vragen om te bespreken, maak je best een afspraak op een ander moment. Gescheiden ouders: Het is in het belang van je kind om samen naar een oudercontact te komen. Maar als het niet lukt om met je ex-partner samen aan tafel te zitten, ontvangen we jullie graag apart. Een brief met meer informatie en uren, volgt later nog. Sportnamiddagen Tijdens de sportnamiddagen op donderdag staan er verschillende zaken op het programma: Free running en judo/trek- en duwspelen. Meebrengen: water, een tussendoortje, turnkledij.

4 Schoolrekening Net als vorig schooljaar mag je telkens twee soorten facturen verwachten. Een eerste factuur komt vanuit de gemeente. Hierop vind je de opvang, het busvervoer, de warme maaltijden en de drankjes van s middags terug. Deze worden tweemaandelijks gefactureerd. Een tweede factuur komt vanuit de school. Hierop staan enkel de kosten i.v.m. de maximumfactuur (leeruitstappen, extra sport ). Dit schooljaar zullen jullie opnieuw per trimester een afrekening krijgen. Op die manier willen we de betaling van verschillende kleine sommen vermijden. Elke klastitularis houdt een overzicht bij van alle activiteiten waaraan je kind heeft deelgenomen. Naast die schooluitstappen, zal er voor de bus en het zwemmen een forfaitair bedrag gevraagd worden (zie afsprakennota, schoolreglement). Voor een lagere schoolkind mag dit in totaal niet meer dan 85 euro bedragen, voor een kleuter 45 euro. We praten hier natuurlijk over de gewone schoolkosten. BOOM ZOEKT HULP Via deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van wat er zoal gedaan werd rond ons jaarthema over het milieu en het klimaat. Toneel en schoollied voor het klimaat Meteen de eerste schooldag kregen de kinderen, via het acteerwerk van een aantal leerkrachten, al een beeld over wat er aan het mislopen is in ons milieu en met het klimaat. Zo waren er deze zomer veel stormen, overstromingen, droogte, sneeuw waar het niet verwacht werd, Op zich leek het voor ons allemaal wel mee te vallen, maar onze boom protesteerde. Hij is er ziek van geworden, maar kan er zelf niets aan doen. Daarom werd beroep gedaan op alle kinderen, zullen zij ervoor kunnen zorgen dat hij beter wordt? In ons nieuwe schoollied staan alvast enkele elementen waar we kunnen op letten Donderdag 4 oktober: De klimaatbende van Gooik: Startdag (5 de leerjaar) Deze startdag gaat door aan de sporthal De Koornmolen. De leerlingen van het 5 e leerjaar worden onze trekkers in het project De klimaatbende van Gooik. Zij krijgen op bepaalde momenten informatie en activiteiten aangeboden waarmee ze zelf alles beter gaan begrijpen en zo ook de andere kinderen (en nog veel meer mensen) enthousiast kunnen maken om werk te maken van een beter klimaat.

5 Eetfestijn Smulfestijn Graag nodigen we jullie uit om op vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2018 de voeten onder tafel te komen schuiven in zaal Edele Brabant telkens van 17u tot 21u De winst van dit eetfestijn gaat integraal naar de werking van de school. Het oudercomité legt financieel bij heel wat zaken een flink centje bij. En dat geld komt vooral voort uit ons eetfestijn. Buiten of binnen? Als het regent of heel erg koud is, is er bij de kleuters de mogelijkheid om binnen te spelen in de inkom terwijl een deel van hen ook onder het afdak speelt. Toch wensen we te benadrukken dat buitenspelen belangrijk is voor kinderen. Het is in de eerste plaats gewoon leuk, maar daarnaast heeft het net een positief effect op de gezondheid. Licht en zuurstof maken kinderen minder vatbaar voor ziektes en allergieën. Buiten spelen zorgt dus voor een algemene betere weerstand. Door goed aangekleed buiten te spelen, geven we bacteriën geen kans om zich goed te voelen en voorkomen we zo verspreiding van ziektekiemen. Is je kind hier toch te ziek voor, dan blijft het ook best thuis om uit te zieken. Leerlingen van de lagere school kunnen ook binnenblijven op medisch advies omdat zij best geen leerstof missen. Op tijd zijn September is voorbij, iedereen zit weer volledig in een schoolritme. We merken echter dat na 8u50 toch nog heel wat mensen de school binnen druppelen. Aan deze ouders doen we een oproep om vroeger te komen. Zowel voor je eigen kind als voor wie in de klas zit, is dit niet fijn. Wanneer je als ouder graag iets meldt aan de leerkracht, kom dan zeker langs voor de schoolbel gaat. Eenmaal de lestijd gestart is, kan de leerkracht hiervoor op dat moment geen tijd voor vrij maken. Bij dringende zaken kan je zeker terecht bij juf Conny en/of juf Mieke. Aan de ouders die ervoor zorgen dat dochter- of zoonlief vóór de schoolbel paraat staat: dankuwel!

6 Op het einde van onze nieuwsbrief tonen we altijd wat sfeerbeelden. Maar om niet te veel inkt en papier te verspillen, zetten wij ook alles online. Hou dus zeker de website in het oog, Wij hebben ook een facebookpagina waar wij jullie op een snelle manier informatie kunnen geven over bv. de veilige aankomst bij een verre leeruitstap. Je vindt ons terug als GSBS De Oester Strijland

7

8

Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school

Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school Nieuwsbrief oktober-november 2015 - één per gezin- Agenda OKTOBER Donderdag 1/10: Vrijdag 2/10: Maandag 5/10: Dinsdag 6/10: Woensdag 7/10: Donderdag 8/10: Donderdag 15/10: Vrijdag 16/10: Maandag 19/10:

Nadere informatie

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50.

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 1 oktober Vrijaf (Lokale verlofdag) iedereen Donderdag 4 oktober Startdag: Klimaatbende van Gooik 5 de leerjaar Vrijdag 5 oktober Saved

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober-november Agenda

Nieuwsbrief oktober-november Agenda Nieuwsbrief oktober-november 2014 - één per gezin- Beste ouders, In dit nieuwe schooljaar hebben we al van wat nazomerweer kunnen genieten. De routine in de klassen is volledig terug en er zijn weer heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. JANUARI Sportnamiddag kleuters: schaatsen Medisch onderzoek 1 e leerjaar op school Sportnamiddag 1 e en 2 e leerjaar

NIEUWSBRIEF. JANUARI Sportnamiddag kleuters: schaatsen Medisch onderzoek 1 e leerjaar op school Sportnamiddag 1 e en 2 e leerjaar NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief december 2018 januari 2019 - één per gezin- We wensen iedereen alvast een gezellige afsluiter van dit jaar en klinken graag op de mooie momenten die ons in 2019 te wachten staan.

Nadere informatie

één per gezin-

één per gezin- Nieuwsbrief oktober 201 2014 - één per gezin- Agenda Dinsdag 30 september: 20.00: Vergadering van het oudercomité (in het zaaltje van Het Vijfde Wiel) Vrijdag 3 oktober: Saved by the bell Woensdag 8 oktober:

Nadere informatie

Schrijver Manu Adriaans vertelt Toneelvoorstelling De Koning van de paprikachips 3 e en 4 e leerjaar

Schrijver Manu Adriaans vertelt Toneelvoorstelling De Koning van de paprikachips 3 e en 4 e leerjaar Nieuwsbrief februari-maart 2016 - één per gezin- Agenda Februari Maandag 1 februari Zwemmen 3 e kleuterklas Dinsdag 2 februari Toneelvoorstelling 1 e en 2 e leerjaar Woensdag 3 februari Zwemmen lagere

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 - één per gezin- Agenda Woensdag 30 september: Zwemmen Donderdag 1 oktober: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 3 de en 4 de leerjaar Vrijdag 2 oktober: Leeruitstap: Op verkenning

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

VOOR DE KOMENDE MAANDEN WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN OVER ONZE ACTIVITEITEN. Beste ouders,

VOOR DE KOMENDE MAANDEN WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN OVER ONZE ACTIVITEITEN. Beste ouders, Beste ouders, De laatste maand van het schooljaar is ondertussen al ingezet. In deze ouderbrief willen we jullie nog over een aantal dingen informeren. Verder wensen we jullie (en vooral onze leerlingen)

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

De tweemaandelijkse afrekening gebeurt (net als bij de warme maaltijden en de drankjes) via de gemeentefacturatie.

De tweemaandelijkse afrekening gebeurt (net als bij de warme maaltijden en de drankjes) via de gemeentefacturatie. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2017 - één per gezin- Agenda Donderdag 28 september: Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (4 de leerjaar) Donderdag 28 september: Voorstelling: Duett Complet - Grandioso

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Binnen de kleuterafdeling (K0, K1, K1-2 en K2) werd beslist om dit schooljaar slechts 30 te vragen.

Binnen de kleuterafdeling (K0, K1, K1-2 en K2) werd beslist om dit schooljaar slechts 30 te vragen. e-mail: bs.mijlpaal@pantarhei.be Betreft: scherpe maximumfactuur kleuters De scherpe maximumfactuur (bepaald op maximaal 45) is het totaalbedrag voor eendaagse toneel- of theatervoorstelling, workshop,

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2017 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF oktober 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF oktober 2017 NIEUWSBRIEF Zondag 1 Maandag 2 Dinsdag 3 Woensdag 4 Donderdag 5 Vrijdag 6 Zaterdag 7 Zondag 8 Maandag 9 Dinsdag 10 Woensdag 11

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 -

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 - - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in oktober) ma. 1.10 - LS Hier beweegt iets jaarthema startmoment 13.15u. di. 2.10-5A/5B bezoek dierenkliniek Sint-Jan Brasschaat (vm) wo. 3.10 - VRIJAF: pedagogische

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN t Potloodje SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN ZEVENTIENDE JAARGANG EXTRA EDITIE JUNI 2018 KLOOSTERSTRAAT 24 055 / 38 85 55 DE PACHT 12 055 / 38 94 89 WWW.GBSDESTART.BE DIRECTIEDESTART@KLUISBERGEN.BE

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 warm, samen en voluit voor de brede en evenwichtige ontwikkeling van elk kind NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 Vrije School Bierbeek De Kinderberg Wat een zomer! We verwachten dan ook evenveel warmte tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

VBS Westkapelle - Duinbergen

VBS Westkapelle - Duinbergen VBS Westkapelle - Duinbergen Nieuwsbrief winter Page 1 We zijn er opnieuw klaar voor! Beste ouders, De vakantie zit er bijna op, hopelijk genoot iedereen van een deugddoende tijd met familie en vrienden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. NIEUWSBRIEF 3 Week van 17 september tot en met zondag 23 september 2018 Drongen, 15 september 2017 Beste ouder(s) Dag leerlingen Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De maand september loopt op zijn einde. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug naar de voorbije maand, maar we kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen

Nadere informatie

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3 BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2018 Inhoud Buitenschoolse kinderopvang Gooik... 2 Digitale nieuwsbrief... 2 Infofiches... 2 Scansysteem... 3 Alleen naar huis? Iemand anders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief juni Grijze, maar toch groene potloden. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief juni Grijze, maar toch groene potloden. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief juni 2019 - één per gezin- Beste ouders, Vier weken scheiden ons momenteel nog van het einde van het schooljaar. Voorlopig moeten we de vakantiekriebels nog even in bedwang houden.

Nadere informatie

Maandbrief oktober 2017

Maandbrief oktober 2017 Maandbrief oktober 2017 schooljaar 2017-2018 U vindt de maandbrieven ook ook terug op www.sjr.be Beste ouders De eerste schoolmaand is voorbij gevlogen! Onze kinderen hebben al heel veel dingen geleerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers Maandbrief juni 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Schoolfeest zaterdag 10 juni Op zaterdagnamiddag 10 juni van 13.00uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Teekbroek Testelt 013/

Teekbroek Testelt 013/ STEDELIJKE KLEUTERSCHOOL t STELTJE Teekbroek 22 3272 Testelt 013/77.27.38 www.schoolsteltje.be SCHOOLUREN KLEUTERSCHOOL Maandag 9.00 u tot 12.10 u 13.20 u tot 15.50 u Dinsdag 9.00 u tot 12.10 u 13.20 u

Nadere informatie

Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie

Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief november december 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie iedereen Dinsdag 6 november Medisch onderzoek (op school) 5 de leerjaar Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2018-2019 - versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

Maandbrief december 2018

Maandbrief december 2018 Maandbrief december 2018 schooljaar 2018-2019 Beste ouders Toch vooraf een woord van dank aan onze ouderraad voor het organiseren van een succesvolle werkdag met heel wat helpende handen! Ook de voorleesweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april - mei 2018

Nieuwsbrief april - mei 2018 Nieuwsbrief april - mei 2018 Beste ouder(s), Het derde en laatste trimester van dit schooljaar is alweer van start gegaan. Maar enkele maanden meer en dan maken we plaats voor de grote vakantie. Maar er

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli-aug 2016

Nieuwsbrief juli-aug 2016 Nieuwsbrief juli-aug 2016 Sint-Johannaschool Torenstraat 30 2160 Wommelgem T: 03/353.78.28 F: 03/354.21.75 sint.johanna@skynet.be www.sint-johanna.be De grote vakantie komt er aan De weergoden hebben het

Nadere informatie