NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief juni Grijze, maar toch groene potloden. Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief juni Grijze, maar toch groene potloden. Beste ouders,"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief juni één per gezin- Beste ouders, Vier weken scheiden ons momenteel nog van het einde van het schooljaar. Voorlopig moeten we de vakantiekriebels nog even in bedwang houden. Want in de laatste 4 weken staat er ook nog één en ander op het programma: uitstappen, hier en daar nog wat nieuwe leerstof, herhaling, toetsen, activiteiten met of zonder ouders en misschien al een kijkje gaan nemen in de volgende klas. Aan alle ouders én kinderen wensen we alvast een goed einde schooljaar en een deugddoende vakantie. Hopelijk mogen we iedereen, behalve de leerlingen van het huidige zesde leerjaar, terug verwelkomen in september. De leerlingen die volgend jaar de grote stap naar de middelbare school zetten, willen we alvast veel succes wensen in hun volgende school! Agenda - JUNI maandag 3 juni 1ste leerjaar naar Hidrodoe donderdag 6 juni sportnamiddag 5de leerjaar (fietsen) vrijdag 7 juni schoolreis 2kk + 3kk zondag 9 juni Pinksteren en vaderdag maandag 10 juni pinkstermaandag geen school woensdag 12 juni zwemmen 2 e, 4 e en 6 e leerjaar oudercontact kleuters donderdag 13 juni sport 6de leerjaar (OVSG ) maandag 17 juni t.e.m. woensdag 19 juni OVSG-proeven 6de leerjaar vrijdag 21 juni academiedag 3kk, 1ste, 2de en 3de maandag 24 juni zwemmen 3 e kleuterklas dinsdag 25 juni schoolreis lagere school woensdag 26 juni afscheid 6de leerjaar zwemmen 1 e, 3 e en 5 e leerjaar donderdag 27 juni sportdag 3de en 4de leerjaar vrijdag 28 juni rapport, einde schooldag om 11u50 Wistjedatje 70% van het papier wordt gemaakt van oud (gerecycled) papier. Goed voor het milieu en het klimaat: bij de productie van papier uit nieuw materiaal (veelal hout) wordt kg CO2 per ton papier uitgestoten. Bij recycling van oud papier is dat maar 180 kg CO2 per ton papier. Grijze, maar toch groene potloden Voor het schoolfeest hebben we een behoorlijk aantal groeipotloden gekocht. Omdat we nu nog met een voorraad zitten, bieden we jullie graag de kans om zo n milieuvriendelijke potloden te kopen. Het gaat om een potlood waarvan het uiteinde kan geplant worden. Bestellen kan via de invulstrook. Gelieve gepast geld te voorzien in een gesloten enveloppe met daarop de naam van je kind. Op deze manier steunen jullie ook onze school. Dankjewel!

2 Van megawijs naar mediawijs! Foto s en zo De zomervakantie is een ideaal moment om erop uit te trekken. Tijd ook om foto s van uitstappen, reizen, evenementen, te maken en te delen met vrienden en familie. Hoe zit dat nu eigenlijk met portretrechten? Op de website vind je een interactieve affiche om na te gaan wat mag en wat je best vermijdt bij het maken van foto s en video s, alsook het delen ervan. In de eerste plaats is het natuurlijk de bedoeling om te genieten van al dat moois rondom ons. BOOM vond hulp Via deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van onze acties rond ons jaarthema over het milieu en het klimaat. Een schoolfeest om bij te leren Mei plasticvrij deze leuze kon je vaker horen afgelopen maand. Maar tijdens ons schoolfeest kwam iedereen nog meer te weten over milieuvriendelijke maatregelen of zinvolle acties voor het klimaat. Weetjes, proefjes en demonstraties maakten één en ander duidelijk voor de bezoekers. Om op een juiste manier actie te kunnen ondernemen, is kennis immers de beste basis. Daarom leerden onze kleinste kapoenen dat insecten heel belangrijk zijn voor het hele eco-systeem. Ze weten nu dat planten soorten bladfabriekjes zijn waarbij CO2 wordt opgeslaan in de plant zelf en zuurstof vrijkomt. Energie wordt opgewerkt door verschillende bronnen, al naargelang het effect kan daarvoor wind, licht of zelfs cintroensap gebruikt worden. Schoolreizen Vrijdag 7 juni stappen onze kapoenen dan de 2 e en 3 e kleuterklas de bus op om naar Boudewijnpark te trekken. Op dinsdag 25 juni zwermt de Strijlandse jeugd uit: het 1 e, 2 e en 3 e leerjaar gaat voor avontuur in The Outsider Westende. Onze oudste leerlingen zoeken speelplezier in Bobbejaanland. Briefjes met concrete afspraken, vertrek- en aankomsturen volgen nog.

3 PRAKTISCH Betalen van de schoolrekening Op het einde het schooljaar krijgt u 2 rekeningen: - In juni krijgt u de rekening van de school. Dit betreft kosten i.v.m. de maximumfactuur (uitstappen, extra activiteiten ) - Er wordt ook een rekening van de gemeente Gooik bezorgd. Dit betreft de kosten voor busvervoer, voor- en naschoolse opvang, en warme maaltijden. Mogen we vragen om de facturen niet te laten liggen tot er een volgende factuur opduikt. Door het te laat betalen, verkeerd betalen of helemaal niet betalen gaan er heel wat arbeidsuren verloren. Tijdig betalen komt de school ten goede. Dank u. Keuze levensbeschouwelijke vakken Bij elke inschrijving van een leerling in een officiële lagere school moet u een keuze maken tussen één van de erkende godsdiensten of nietconfessionele zedenleer. Een wijziging van keuze moet door de ouders ten laatste op 30 juni voorafgaand aan het schooljaar waarin de wijziging doorgaat, worden meegedeeld. Indien u dus voor het volgend schooljaar uw keuze wenst te wijzigen, vraagt u een nieuw keuzeformulier aan via het invulblad van deze nieuwsbrief. Dit moet, volledig ingevuld en ondertekend, ten laatste op 30 juni afgegeven worden op school. Na deze datum mogen wij geen wijzigingen meer aanvaarden. (De kinderen van de 3 e kleuterklas krijgen allemaal zo een document mee.) Warme maaltijden Tot vrijdag 21 juni worden warme maaltijden voorzien. Afscheid zesdeklassers Afscheidsreceptie voor de lln. van het 6 de leerjaar, hun ouders, broers en zussen om 19u30. Een uitnodiging volgt! Vrijdag 28 juni is er voor de kinderen les tot 11u50 Er is centrale opvang voorzien in Strijland. Inschrijven kan via het strookje op de Nieuwsbrief BKO. De leerlingen krijgen hun rapport mee naar huis. Op het einde van het schooljaar doen wij geen algemene oudercontacten meer. Ouders met wie we nog bepaalde zaken moeten opvolgen, zullen hiervan nog op de hoogte gebracht worden. Attesten belastingen opvang Deze attesten zijn uitgedeeld. Indien er nog een probleempje is, kan u zich richten tot: Sven Vanderrusten (02/ of 0474/ ). Speelpleinwerking (vakantieregeling) Info: Verantwoordelijke: Sven Vanderrusten Indien u verdere informatie wenst, kan u uw vraag ook mailen via foensjske@gooik.be of naar sven.vanderrusten@gooik.be

4 Schoolmateriaal, meer zorg, minder verspilling Aandacht voor milieu en klimaat stopt niet na een jaarthema. Daarom proberen we op verschillende manieren aandacht te blijven hebben op dit vlak. U heeft waarschijnlijk al gehoord van consuminderen, de afvalberg verkleint om de eenvoudige reden dat je minder spullen hebt. Vaak leidt dit ook tot zorgzamer omspringen met wat wel ter beschikking is. In plaats van elk jaar een nieuwe pen te krijgen, zorgen we vanaf nu dat onze prille schrijvers in het 1 e leerjaar een Stabilo-pen krijgen en in het 4 e leerjaar een frixion balpen. Dit schrijfmateriaal maakt gebruik van inktbuisjes die je kan vervangen en dus geen volledig nieuwe pen vraagt als de inkt op is. Ook voor andere materialen zullen we proberen om voor zoveel mogelijk duurzame spullen te gaan zodat die telkens opnieuw kunnen gebruikt worden. Samen pakken we zo een beetje de overconsumptie en de afvalberg aan! DE OESTER STRIJLAND EN ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS Weinig mensen staan erbij stil als ze een liedje op de radio meezingen, maar terwijl we dat doen, trainen we bijna alle onderdelen van onze hersenen. Want als je met muziek bezig bent, zijn er veel verschillende centra in je hersenen tegelijkertijd hard aan het werk. Om met verschillende muziekinstrumenten en musiceren in contact te komen, trekken eind juni enkele klassen naar de Academie in Gooik. Door te horen en te zien welk arsenaal aan instrumenten er bestaan en muzikanten ermee in de weer te zien, wordt misschien wel de goesting geprikkeld om zelf virtuoos op de piano te gaan spelen, zonder moeite mineurakkoorden te zingen of een gitaar te bespelen als Jimi Hendrix. Het zal misschien niet zo n vaart gaan lopen, maar naar de academie gaan is een begin. Vanaf september wordt ook KUNSTkuur opgestart. Onze school en de Academie van Gooik slaan de handen in elkaar voor het project Klankgeheimen. Hiervoor werd een subsidiedossier goedgekeurd waardoor we 3 jaar lang meer expertise kunnen opbouwen binnen het domein muziek: leerkrachten uit de academie komen ons versterken om de geheimen van de muziek helemaal te ontrafelen. Later meer hierover!

5 Wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft hen? Het schoolfeest was opnieuw een groot succes dat vrolijke gezichten tevoorschijn toverde bij klein en groot. Het oudercomité wenst alle ouders, familie en vrienden, die aanschoven aan onze bar en genoten van een drankje, suikerwafel, ijsje of een braadworst, te bedanken. Jullie bijdrage zorgt voor extra middelen om de schoolwerking te stimuleren. De gloednieuwe picknickbanken al opgemerkt? Het oudercomité stond in voor deze leuke aankoop. De vier banken, in gelabeld hout en uiteraard conform de Europese veiligheidsnorm, werden door leden van het oudercomité eigenhandig ingesmeerd om weersbestendig te maken. De leerlingen kunnen op mooie dagen hun boterhammetjes opeten aan de banken en daarenboven dienen ze als lessenaars wanneer in openlucht lesgegeven wordt. Laat die zomer maar komen! Stip volgende data alvast aan in jullie agenda, want ook volgend jaar staat het oudercomité weer enthousiast paraat met enkele activiteiten: eetfestijn 15 en 16 november 2019, een gezellige lenteactiviteit op 7 maart en uiteraard verwennen we jullie weer met een hapje en een drankje tijdens het schoolfeest. Tot volgend jaar!

6 WARM-WEER-MAATREGELEN Hopelijk mogen we nog wat zonnige dagen meemaken in juni. Maar dat fijne weertje heeft ook zijn keerzijde: de drukkende warmte en gevaar voor verbranden. Mogen wij daarom vragen om zeker de kleuters thuis al eens in te smeren, zonnecrème en een extra flesje water mee te geven. Ook een pet of hoedje is een goede bescherming tegen de warmte. Tips om water drinken te stimuleren: 1. melkdrankjes, sapjes, Hou deze voor speciale gelegenheden of één vast moment in de week 2. Geef het goede voorbeeld door zelf veel water te drinken. Zien drinken doet drinken 3. Voeg ijsblokjes (met vers fruit), een schijfje citroen of een leuk rietje toe aan het glas. Ook een glas water kan er leuk uitzien 4. Voer vaste drinkmomenten in, bv. meteen na schooltijd, na het buitenspelen, naar toilet gaan, Zorg dat water binnen handbereik van je kind is: geef een flesje water mee naar school, de sportclub, jeugdbeweging, muziekschool SCHOOLVERZEKERING Omdat er regelmatig vragen naar zijn, willen we dit nog eens even vermelden: De ongevallenverzekering wordt door het schoolbestuur gedragen. De verzekering komt enkel tussen voor het deel dat niet door de mutualiteit wordt uitbetaald. Stoffelijke schade als kleerscheuren, beschadigde uurwerken e.d. komen niet in aanmerking. Dit wordt door de ouders onderling geregeld (familiale verzekering). Wilt u elk ongeval dat zich voordoet op de weg van en naar de school onmiddellijk signaleren. De schoolverzekering is geldig tijdens de schooluren en op de gewone weg van en naar school. Zijn eveneens verzekerd: alle door de school geplande en opgelegde activiteiten (bv. openluchtklassen, schoolreis, sportdag, leeruitstappen...) Voor meer info verwijzen we graag naar het schoolreglement of de website. FEEST Zaterdag 29 juni trouwt meester Jeroen. Wij wensen hem en zijn toekomstige vrouw het allerbeste toe!

7 Omdat de meeste ouders graag wel eens een vlieg zouden willen zijn en weten wat hun dochters en zonen op school zoal uitspoken, plaatsen we 0 hier graag altijd wat foto s. Maar omdat het er zoveel zijn, tonen we slechts een beperkt overzicht. We verwijzen wel graag naar de website voor veel meer beeldmateriaal: Wij hebben ook een facebookpagina GSBS De Oester Strijland waar wij jullie op een snelle manier informatie kunnen geven over bv. de veilige aankomst bij een leeruitstap, tips na ingrijpende gebeurtenissen.

8

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober-november 2018 Agenda OKTOBER Maandag 1/10 Facultatieve verlofdag geen school Woensdag 3/10 Zwemmen 1 e, 3 e en 5 e leerjaar Donderdag 4/10 Bende van Gooik, startdag voor

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

Infobrief juni Foto s en filmpjes campusfeest Red de aarde op Facebook

Infobrief juni Foto s en filmpjes campusfeest Red de aarde op Facebook Infobrief juni 2017 1. Foto s en filmpjes campusfeest Red de aarde op Facebook Wie graag nog de foto s en filmpjes bekijkt van het campusfeest kan terecht op onze facebookpagina Basisschool Atheneum Dendermonde.

Nadere informatie

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers Maandbrief juni 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Schoolfeest zaterdag 10 juni Op zaterdagnamiddag 10 juni van 13.00uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019 Op de kalender 17/06 L5 schoolreis Bobbejaanland 20/06 L6 schoolreis De Schorre 23/06 Schoolfeest van 13u tot 17 u 24/06 L3 L4 schoolreis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 : Situering van onze school

Hoofdstuk 1 : Situering van onze school Hoofdstuk 1 : Situering van onze school 1.1 Naam en adres van de school Gemeentelijke Lagere School De Oester met extra sportaanbod Kerkplein 1 1755 Gooik-Oetingen Tel. 054 56 60 23 www.oesteroetingen.be

Nadere informatie

Maandag 2 september gaat onze schoolpoort weer open. De klassen en de speelplaats zijn helemaal opgefleurd om jullie kinderen te verwelkomen.

Maandag 2 september gaat onze schoolpoort weer open. De klassen en de speelplaats zijn helemaal opgefleurd om jullie kinderen te verwelkomen. 28 augustus 2019 Beste ouders, Maandag 2 september gaat onze schoolpoort weer open. De klassen en de speelplaats zijn helemaal opgefleurd om jullie kinderen te verwelkomen. Een nieuw schooljaar brengt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool NIEUWSBRIEF MEI Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool Op 15 april zijn er 3 nieuwe kleuters ingestapt. Hartelijk welkom aan: Twan, Quinten en Victor. We hopen dat deze jongens en

Nadere informatie

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar!

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! WEBSITE WWW.ARKNET.BE Beste ouders Nog slechts enkele dagen en de gezellige drukte op school zal stilletjes wegebben. De schoolbel wordt voor twee maanden afgezet.

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2019

Infobrief juli en augustus 2019 Infobrief juli en augustus 2019 1. Rond 22 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2019 met alle praktische informatie voor maandag 2 september via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Vrijdag 24 juni 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Maaltijden en facturen Gisteren was de laatste keer van dit schooljaar dat de leerlingen volle maaltijd kregen op school. Maandag 27 juni is er dus geen volle

Nadere informatie

In de nieuwsbrief van eind juni (onze vakantienieuwsbrief worden de jarigen van juli en augustus in de bloemetjes gezet!

In de nieuwsbrief van eind juni (onze vakantienieuwsbrief worden de jarigen van juli en augustus in de bloemetjes gezet! 1 Beste ouder(s), Ongelooflijk, maar de laatste maand van dit schooljaar staat reeds voor de deur. Nog 1 maandje hard werken (denk maar aan de proeven voor de lagere school), maar zeker ook een maand van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober-november Agenda

Nieuwsbrief oktober-november Agenda Nieuwsbrief oktober-november 2014 - één per gezin- Beste ouders, In dit nieuwe schooljaar hebben we al van wat nazomerweer kunnen genieten. De routine in de klassen is volledig terug en er zijn weer heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Alle leerlingen geboren vanaf 2008, zijn verplicht tot de laatste dag van juni naar school te gaan

Alle leerlingen geboren vanaf 2008, zijn verplicht tot de laatste dag van juni naar school te gaan Antwerpen, 1 juni 2015 Alle leerlingen geboren vanaf 2008, zijn verplicht tot de laatste dag van juni naar school te gaan Beste ouders, De zomer is in zicht! Het afgelopen schooljaar stonden we stil bij

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag PLANNING SCHOOLJAAR 2018-2019 TERBANK-EGENHOVEN Augustus 2018 Donderdag 30 Onthaal Pedagogische raad (PR) Fotograaf Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag 18u-19u: klasbezoek voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12.06.2015

Nieuwsbrief 12.06.2015 Nieuwsbrief 12.06.2015 Beste ouders, Deze nieuwsbrief is de op één na laatste van dit schooljaar. Op vrijdag 26 juni volgt nog een afsluitwoordje en dan is het aftellen naar de vakantie. We zijn druk in

Nadere informatie

Beste ouder(s), Hier heb je de link van het filmpje :

Beste ouder(s), Hier heb je de link van het filmpje : www.gbsdekiem.be Beste ouder(s), De examen- en toetsenperiode is nu aangebroken. Onze kinderen zitten in periode van examens en toetsen, maar ze hebben een welverdiende zomervakantie in het vooruitzicht.

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen Dit is wellicht de eenvoudigste

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school

Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school Nieuwsbrief oktober-november 2015 - één per gezin- Agenda OKTOBER Donderdag 1/10: Vrijdag 2/10: Maandag 5/10: Dinsdag 6/10: Woensdag 7/10: Donderdag 8/10: Donderdag 15/10: Vrijdag 16/10: Maandag 19/10:

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief juni 2016 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen

Nadere informatie

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Vrije Basisschool Eke Steenweg 52 9810 Eke 09/385.52.49 info@vbseke.be www.vbseke.be NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Arabisch sprookje Er was eens een koning met twee zonen. Slechts één van beide kon zijn koninkrijk

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

- De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB.

- De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB. - De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB. - De lln mogen pas om 8u15 de speelplaats betreden. Indien de lln vroeger

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot.

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Nieuwsbrief mei 2019 Belangrijke data mei 2019 Woensdag 1 mei : Dag van de arbeid : geen school. Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Maandag 6 mei

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 25 tot en met 29 juni Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons laatste weekje. Wat gaan we nog allemaal doen? Maandag trekken we erop uit want dan gaan we

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Activiteitenkalender september 2018

Activiteitenkalender september 2018 Activiteitenkalender september 2018 zaterdag 1 september zondag 2 september maandag 3 september Eerste schooldag! dinsdag 4 september woensdag 5 september donderdag 6 september 8.45 uur Viering lagere

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel 1 Beste ouder(s), De Paasvakantie is nog maar net voorbij en daar zijn we al opnieuw met een nieuwsbrief met informatie over het reilen en zeilen op school. Een minder uitgebreide nieuwsbrief dit keer,

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

OPGELET LUIZENALARM. OPGELET je kan de klasfoto s bestellen tot en met maandag 24 juni. Ze hangen uit op het

OPGELET LUIZENALARM. OPGELET je kan de klasfoto s bestellen tot en met maandag 24 juni. Ze hangen uit op het 21 juni 2019 In de kijker OPGELET LUIZENALARM Het is al een hele tijd dat we maar niet verlost geraken van die beestjes. Er is al door verschillende ouders gemeld geweest dat hun kind nadat ze behandeld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama)

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama) 1. Maandplanning JUNI 2018 Vr 1 jun Za 2 jun Zo 3 jun Ma 4 jun s morgens Voormiddag Volle dag Maandopener in de klas sport Sportdag info-avond overgang 3 kl 1 ste leerjaar Activiteiten overlopen in de

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 07.05.2017: Eerste Communie in de kapel te Varenwinkel om 9 uur Iedereen van harte welkom! 08.05.2017: Project dode

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR 2015-2016 Beste ouders, Mogen we vragen om de stroken 1, 2, 3 en 4 ingevuld & ondertekend terug te bezorgen aan de klasleerkracht vóór dinsdag 8 september 2015. Strook

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50.

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 1 oktober Vrijaf (Lokale verlofdag) iedereen Donderdag 4 oktober Startdag: Klimaatbende van Gooik 5 de leerjaar Vrijdag 5 oktober Saved

Nadere informatie

Data om te onthouden !!NIET TE VERGETEN!! Meester Nick trouwt!!!

Data om te onthouden !!NIET TE VERGETEN!! Meester Nick trouwt!!! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Data om te onthouden Onze schoolreis op 25/06 Het oudercontact en de proclamatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 BS. DE PIJL Creatieve Basisschool in de CAMPUS ATHENEUM ANTWERPEN Pijlstraat 2 2060 Antwerpen TEL: 03/232 71 50 FAX: 03/232 52 98 DE.PIJL@ANTWERPEN.BE www.depijl.be

Nadere informatie