Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief oktober-november één per gezin- Agenda OKTOBER Donderdag 1/10: Vrijdag 2/10: Maandag 5/10: Dinsdag 6/10: Woensdag 7/10: Donderdag 8/10: Donderdag 15/10: Vrijdag 16/10: Maandag 19/10: Woensdag 21/10: Donderdag 22/10: Woensdag 28/10: Vrijdag 30/10: 1 e en 2 e leerjaar naar Paddenbroek Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Zwemmen 3 e kleuterklas Dag van de Leerkracht 5 e leerjaar naar Velzeke Kleuters naar het bos Zwemmen American Games (5 de en 6 de leerjaar) Sport 3 e en 4 e leerjaar (buitenspelen) 1 e,2 e en 3 e leerjaar naar Hallerbos Dag van de jeugdbeweging Zwemmen 3 e kk Zwemmen Sport 1 e en 2 e leerjaar (buitenspelen) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school Halloweensoep NOVEMBER Maandag 2 tot zondag 8 november: Herfstvakantie Maandag 9/11: Zwemmen 3 e kleuterklas Dinsdag 10/11: Medisch Schooltoezicht 5 e leerjaar Woensdag 11/11: Geen school: Wapenstilstand Donderdag 12/11: Sport 5 e en 6 e leerjaar (slagsporten) Woensdag 18/11: Zwemmen lagere school Vrijdag 20/11 en zaterdag 21/11: Eetfestijn Maandag 23/11: Zwemmen 3 e kleuterklas 4 e, 5 e en 6 e leerjaar naar Technopolis Woensdag 25/11: Pedagogische studiedag Donderdag 26/11: Sport 3 e en 4 e leerjaar (slagsporten)

2 Verkeer(d) rond de school? 15 september was het info-avond rond de bouw van ons nieuw schoolgebouw. De gevolgen hiervan op de mobiliteit rond onze school, zetten we hier nog eens op een rijtje. Toegang via de atletiekpiste = VEILIGSTE WEG! Voldoende parkeergelegenheid (gelieve wel de aangeduide richting te volgen!) Je komt niet in contact met (werf)verkeer Mogelijkheid tot plaatsen van fietsen (fietsslot is aangewezen) Kinderen worden s ochtends best begeleid tot aan de speelplaats Na school worden de leerlingen zoals voordien door een leerkracht begeleid tot aan de afhaalplaats. Er zal nu telkens een nadarhek geplaatst worden om een afhaalzone af te bakenen. Zo kunnen de ouders de kinderen opwachten op een verkeersvrij stuk. Toegang via de Strijlandstraat, parkeren aan het kerkplein Parkeergelegenheid aan de kerk Er werd een nieuw zebrapad aangelegd als veilige oversteekplaats omdat de werftoegang wordt afgesloten d.m.v. herashekken. Daardoor kunnen er geen voetgangers of fietsers meer langs dat stuk van het voetpad en moeten ze het nieuwe zebrapad gebruiken. Mogelijkheid tot plaatsen van fietsen waar vroeger de parkeerplaats was (fietsslot is aangewezen). Dit opnieuw in kader van de veiligheid van de zwakke weggebruikers en omdat er door de beperkte speelruimte geen plaats meer was voor de fietsen. Er wordt geprobeerd om het werfverkeer tijdens begin en einde van de schooltijd te vermijden Afgelopen weken hebben we extra aandacht besteed aan het gebruik van de zebrapaden voor de school. Vanaf nu zal er vanaf 8u35 één leerkracht aan het nieuwe zebrapad staan om het verkeer daar tegen te houden. Je blijft als ouder wel verantwoordelijk voor je kind tot aan de schoolpoort. Ook de politie zal er regelmatig komen op toezien dat de verkeersregels worden gerespecteerd. Samen zorgen we voor een veilige schoolomgeving! Maar mogen we echt aan iedereen vragen om hier op te letten: voor de school en tussen de zebrapaden niet te parkeren of je kind(eren) te laten uitstappen. Dit zorgt voor onveilige situaties voor je eigen en andere kinderen! Zeker de kleuters en jonge kinderen mee te begeleiden tot aan de schoolpoort. Jij als ouder kan wel inschatten of je oudere zoon of dochter eventueel (een stuk) alleen tot aan de school kan stappen of fietsen. In functie van de veiligheid doen wij als school een extra inspanning, maar jullie blijven wel verantwoordelijk tot aan de schoolpoort. Vertrek eventueel enkele minuten vroeger, op die manier kan iedereen rustig, veilig en op tijd op school geraken.

3 Opvolging bouw nieuw schoolgebouw Wil je op de hoogte blijven van de werken? Kijk dan af en toe op oesterstrijland.scholenvanmorgen.be. Prewaarborg-maatregelen Door veranderingen in het onderwijs (M-decreet), zal onze school dit schooljaar samenwerken met Kasterlinden (GON-werking). Deze samenwerking wil de leerkrachten ondersteunen zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Van oktober 2015 tot juni 2016 zullen Annelien, Evelien en Els regelmatig in de klas van uw kind aanwezig zijn om de leerkracht te helpen. Indien u nog vragen heeft, stel ze gerust aan de juf of meester, directie of zorgjuf. Vrijdag 2 oktober: Op verkenning in Gooik (4 de leerjaar) De leerlingen van het vierde leerjaar gaan op ontdekking in Gooik. In de voormiddag bezoeken ze het milieupark en het gemeentehuis. In de namiddag brengt een rondrit met de bus hen bij de mooiste parels van onze gemeente. Meebrengen: een rugzakje met een lunchpakket, een tussendoortje en een drinkbus met water. De schooltas mag thuis gelaten worden. Er zijn die dag geen warme maaltijden voor de leerlingen van het 4 de leerjaar. Donderdag 8 oktober: American Games (5 de en 6 de leerjaar) American Games is een halve-dag-schoolsportactiviteit bestemd voor de leerlingen van de 3 de graad. De leerlingen doorlopen in groepjes verschillende activiteiten. Hierin kunnen ze proeven van basisvaardigheden uit base-ball, american football, frisbee, rugby, kinball,. Dit bewegingslandschap wordt georganiseerd door SVS in de sporthal te Sint-Pieters-Leeuw. Vrijdag 16 oktober: Dag van de jeugdbeweging De Dag van de Jeugdbeweging is sinds 2001 dé dag bij uitstek waarop alle jeugdbewegingen samen naar buiten komen om aandacht te vragen voor hun doelgroep, de jeugd en hun werking. Iedereen die lid is van een jeugdbeweging, mag die dag naar school komen in zijn/haar uniform. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen. Sportnamiddagen oktober en november Tijdens de sportnamiddagen van oktober zijn het buitenspelen en in november/december slagsporten. Meebrengen: water, een tussendoortje, turnkledij, bij slagsporten een tennis- en/of badmintonracket (als je dat hebt; zeker NIET aankopen!) Vermeld hier zeker je naam op! Oudercontact lagere school: woensdag 28 oktober Voor iedere ouder worden ongeveer 10 minuten voorzien. Uit respect voor de andere ouders, vragen we om de tijd goed in de gaten te houden. Heb je zorgen die meer tijd vragen om te bespreken, maak je best een afspraak op een ander moment. Gescheiden ouders: Het is in het belang van je kind om samen naar een oudercontact te komen. Maar als het niet lukt om met je ex-partner samen aan tafel te zitten, ontvangen we jullie graag apart. Een brief met meer informatie en uren, volgt later nog.

4 Eetfestijn We zetten de deuren van zaal Edele Brabant weer open voor het grote publiek met nog een grotere honger. We verwelkomen jullie graag op vrijdag 20 en zaterdag 21 november. Smulfestijn Graag nodigen we jullie uit om op vrijdag 20 en zaterdag 21 november 2015 de voeten onder tafel te komen schuiven in zaal Edele Brabant, telkens van 17u tot 21u De winst van dit eetfestijn gaat integraal naar de werking van de school. Het oudercomité legt financieel bij heel wat zaken een flink centje bij. En dat geld komt vooral voort uit ons eetfestijn. Schoolrekening Net als vorig schooljaar mag je telkens twee soorten facturen verwachten. Een eerste factuur komt vanuit de gemeente. Hierop vind je de opvang, het busvervoer, de warme maaltijden en de drankjes van s middags terug. Deze worden tweemaandelijks gefactureerd. Een tweede factuur komt vanuit de school. Hierop staan enkel de kosten i.v.m. de maximumfactuur (leeruitstappen, extra sport ). Binnenkort mag je een factuur verwachten van de school waarbij gevraagd wordt om per kind een voorschot te betalen van 30 euro, per kleuter 25 euro. Op die manier willen we de betaling van verschillende kleine sommen vermijden. Elke klastitularis houdt dan een overzicht bij van alle activiteiten waaraan je kind heeft deelgenomen. In het tweede trimester volgt een tweede betaling en aan het eind van het schooljaar volgt de afrekening van de gehele kost voor dit schooljaar. Voor een lagere schoolkind mag dit niet meer dan 85 euro bedragen, voor een kleuter 45 euro. We praten hier natuurlijk over de gewone schoolkosten. Multimove In november gaat Multimove ook op vrijdag weer van start! Zowel op woensdag als op vrijdag worden er activeiten georganiseerd aan het sportcentrum Koornmolen. Alle info hierrond vind je in het foldertje dat eerder mee naar huis ging.

5 Vlaamse veldloopweek Op vrijdag 25 september zetten we weer ons beste beentje voor. Met de loopschoenen aan de voeten trokken we met z n allen naar de achtertuin van onze school. Zelfs ouders en leerkrachten voelden zich geroepen om zich zwetend in te zetten voor het goede doel. Wat deze inspanningen opgeleverd hebben, laten we jullie later nog weten. Mobiliteit strapdag 19 september Stappen en trappen dat doen we graag! De nadarhekken waren nog maar net vóór de school geplaatst als fietsenstalling, of het stond daar al vol fietsen, steppen en andere rollende toestellen. Door het beperkte aantal motorvoertuigen aan de schoolpoort was het veel veiliger om over te steken en werd het voetpad niet versperd Met een liedje over strappen en de polsbandjes, zat de sfeer er de rest van de dag ook in. Van ons mag het dus best vaker strapdag zijn!

6 Tutti frutti Elk jaar wordt er in de kleuterklassen gewerkt rond fruit en gezond eten. De kleuren van het fruit, ordenen volgens grootte, inheems of uitheems. Na zelf een voorraad van dat lekkers te hebben ingeslaan in de boomgaard of aan de fruitkar, kan er natuurlijk ook geproefd worden! Kleuters rollebollen en tollen, van de sporthal tot de kermis Samen met een de tweede en derde kleuterklas van een andere school, leefden onze kapoenen zich uit in de sporthal. Rollebolle is een evenement dat elk jaar wordt georganiseerd om kleuters te laten experimenteren, imiteren,... om allerlei vaardigheden en bewegingen uit te lokken. Door het gevarieerd aanbod van aantrekkelijk en uitnodigend spelmateriaal, was het weer een leerrijk speelparadijs. De kinderen bezochten via een doorschuifsysteem een 10-tal speelhoeken. En om af te sluiten zongen en dansten ze op het Rollebollelied. Onze kleine kapoenen rondden de drukke septembermaand af op de kermis. Eendjes vangen, de flosj proberen pakken op de draaimolen, eventueel geschminkt worden door de juf en afsluiten met frietjes!

7

8 Voor andere (beeld)verslagen verwijzen we jullie graag door naar onze website: Misschien hebben jullie wel een verzorgingstafel die op zolder staat te verstoffen of dachten jullie er net eentje naar de kringwinkel te brengen Dan kan je ons misschien een plezier doen, want wij zouden er één kunnen gebruiken bij de kleutertoiletjes. Geef gerust een seintje als je ons hiermee kan helpen, alvast bedankt!

Nieuwsbrief oktober-november Agenda

Nieuwsbrief oktober-november Agenda Nieuwsbrief oktober-november 2014 - één per gezin- Beste ouders, In dit nieuwe schooljaar hebben we al van wat nazomerweer kunnen genieten. De routine in de klassen is volledig terug en er zijn weer heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober-november 2018 Agenda OKTOBER Maandag 1/10 Facultatieve verlofdag geen school Woensdag 3/10 Zwemmen 1 e, 3 e en 5 e leerjaar Donderdag 4/10 Bende van Gooik, startdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 - één per gezin- Agenda Woensdag 30 september: Zwemmen Donderdag 1 oktober: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 3 de en 4 de leerjaar Vrijdag 2 oktober: Leeruitstap: Op verkenning

Nadere informatie

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30)

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be Infobrief december 2016 Kerstmarkt Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Tijdens

Nadere informatie

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50.

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 1 oktober Vrijaf (Lokale verlofdag) iedereen Donderdag 4 oktober Startdag: Klimaatbende van Gooik 5 de leerjaar Vrijdag 5 oktober Saved

Nadere informatie

één per gezin-

één per gezin- Nieuwsbrief oktober 201 2014 - één per gezin- Agenda Dinsdag 30 september: 20.00: Vergadering van het oudercomité (in het zaaltje van Het Vijfde Wiel) Vrijdag 3 oktober: Saved by the bell Woensdag 8 oktober:

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november december 2015

Nieuwsbrief november december 2015 Nieuwsbrief november december 2015 - één per gezin- Agenda Maandag 2 tot zondag 8 november: Herfstvakantie Dinsdag 10 november: Wapenstilstandherdenking Woensdag 11 november: Vrijaf (Wapenstilstand) Zaterdag

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Schrijver Manu Adriaans vertelt Toneelvoorstelling De Koning van de paprikachips 3 e en 4 e leerjaar

Schrijver Manu Adriaans vertelt Toneelvoorstelling De Koning van de paprikachips 3 e en 4 e leerjaar Nieuwsbrief februari-maart 2016 - één per gezin- Agenda Februari Maandag 1 februari Zwemmen 3 e kleuterklas Dinsdag 2 februari Toneelvoorstelling 1 e en 2 e leerjaar Woensdag 3 februari Zwemmen lagere

Nadere informatie

De tweemaandelijkse afrekening gebeurt (net als bij de warme maaltijden en de drankjes) via de gemeentefacturatie.

De tweemaandelijkse afrekening gebeurt (net als bij de warme maaltijden en de drankjes) via de gemeentefacturatie. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2017 - één per gezin- Agenda Donderdag 28 september: Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (4 de leerjaar) Donderdag 28 september: Voorstelling: Duett Complet - Grandioso

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. NIEUWSBRIEF 3 Week van 17 september tot en met zondag 23 september 2018 Drongen, 15 september 2017 Beste ouder(s) Dag leerlingen Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment!

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! 1 Kessel, 1 september 2018 Beste ouders, De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! Voor onze peutertjes een eerste kennismaking met de school. Voor onze andere leerlingen nieuwsgierig uitkijken

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

VOOR DE KOMENDE MAANDEN WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN OVER ONZE ACTIVITEITEN. Beste ouders,

VOOR DE KOMENDE MAANDEN WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN OVER ONZE ACTIVITEITEN. Beste ouders, Beste ouders, De laatste maand van het schooljaar is ondertussen al ingezet. In deze ouderbrief willen we jullie nog over een aantal dingen informeren. Verder wensen we jullie (en vooral onze leerlingen)

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Infoboekje september 2016

Infoboekje september 2016 Infoboekje september 2016 Even stilstaan Jij bent een noot in onze muziek een stem in ons koor een instrument in ons orkest een woord in ons verhaal een letter in ons woord een foto in ons album een parel

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 BS. DE PIJL Creatieve Basisschool in de CAMPUS ATHENEUM ANTWERPEN Pijlstraat 2 2060 Antwerpen TEL: 03/232 71 50 FAX: 03/232 52 98 DE.PIJL@ANTWERPEN.BE www.depijl.be

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari februari 2015

Nieuwsbrief januari februari 2015 Nieuwsbrief januari februari 2015 - één per gezin- H e t s c h o o l t e a m w e n s t a a n a l l e l e e r l i n g e n e n h u n f a m i l i e e e n g e z o n d e n z o r g e l o o s n i e u w j a a

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Welkom, maatje, in onze school!

Welkom, maatje, in onze school! BASISSCHOOL MAATJES Welkom, maatje, in onze school! Het startschot is weer gegeven elk kind, elke leerkracht, elke ouder, met een hoop verwachtingen voor dit nieuwe schooljaar. Beste lezer, Vol goede moed

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september

NIEUWSBRIEF september NIEUWSBRIEF september 2/ 2018-19 Editie : Verkeersweek Daar verkeersveiligheid voor iedereen een TOP - prioriteit is en moet zijn, nemen wij jaarlijks deel aan de verkeersweek, die loopt van 17 tot en

Nadere informatie

Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken

Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken 28/11/12 Vrij voor de leerlingen Pedagogische Studiedag voor de juffen!!! Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken Maa 1 okt Don 4 okt Vrij 5 okt Maa 8 okt Dins

Nadere informatie

Tussen herfst-en krokusvakantie gaan we FLITSEN. Merchtem, 1 oktober Beste ouders,

Tussen herfst-en krokusvakantie gaan we FLITSEN. Merchtem, 1 oktober Beste ouders, Merchtem, 1 oktober 2018 Beste ouders, De eerste maand is voorbij. Iedereen is goed gestart. Op de klassikale oudercontacten werd er heel wat uitleg gegeven door de juffen en de meester. Het jaarthema

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

v e r n i e u w d e w e b s i t e

v e r n i e u w d e w e b s i t e v e r n i e u w d e w e b s i t e www.gemeenteschool-sintmichiels.be mededelingen november/december 13 een update van de kalender z e k e r l e z e n k l e u t e r Ook de evolutie en het welbevinden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land.

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land. Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 26 maart 2012 Kalender Paasvakantie van zaterdag; 31 maart 2012 tot en met zondag, 15 april 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 16 april 2012 Projectweek van

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 KS + LS-> Inschrijving BBQ schoolfeest Indien jullie nog wensen in te schrijven voor de BBQ, bezorg dan het inschrijvingsstrookje + het gepaste geld (tenzij je

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Warme herfstdagen Zonder regenvlagen Lekker buiten rollebollen Blaadjes achterna hollen

Warme herfstdagen Zonder regenvlagen Lekker buiten rollebollen Blaadjes achterna hollen Warme herfstdagen Zonder regenvlagen Lekker buiten rollebollen Blaadjes achterna hollen Beste ouders Na twee maanden kunnen we terugkijken op een goedgevulde periode. Maandopening van september Ons jaarthema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12.06.2015

Nieuwsbrief 12.06.2015 Nieuwsbrief 12.06.2015 Beste ouders, Deze nieuwsbrief is de op één na laatste van dit schooljaar. Op vrijdag 26 juni volgt nog een afsluitwoordje en dan is het aftellen naar de vakantie. We zijn druk in

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

RESULTATEN VAN DE BAS-ANALYSE (BASISKLIMAAT OP SCHOOL 2014) OP EEN RIJTJE

RESULTATEN VAN DE BAS-ANALYSE (BASISKLIMAAT OP SCHOOL 2014) OP EEN RIJTJE www.gbsdekiem.be Beste ouder(s), Na de paasvakantie verwelkomen wij opnieuw Nora Verdoodt op het secretariaat. Helaas betekent dit ook dat we moeten afscheid nemen van Els Raes, die op heel wat waardering

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 november 2013 Wetenschapsdag Op dinsdag 19 november ging het zesde leerjaar op wetenschapsdag naar KA Boomgaardplein en Zenit. We begonnen met het bakken van overheerlijke

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 VBS Klim-Op Kerkkouterstraat 58 9520 Bavegem Tel * Fax 09 362 98 03 directie.bavegem@vbhoutembavegem.be RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 Samen met onze maandelijkse nieuwsbrief WegWijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel 1 Beste ouder(s), De Paasvakantie is nog maar net voorbij en daar zijn we al opnieuw met een nieuwsbrief met informatie over het reilen en zeilen op school. Een minder uitgebreide nieuwsbrief dit keer,

Nadere informatie

Infoboekje september 2018

Infoboekje september 2018 Infoboekje september 2018 Even stilstaan Hier ben ik, onderweg, met mijn verhaal, met mijn gezelschap, met mijn ervaring. Daar ben jij, onderweg, met jouw verhaal, met jouw gezelschap, met jouw ervaring.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 warm, samen en voluit voor de brede en evenwichtige ontwikkeling van elk kind NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 Vrije School Bierbeek De Kinderberg Wat een zomer! We verwachten dan ook evenveel warmte tijdens

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik voel me Mos: Verluchten is noodzakelijk! Met het raampje open, gaat de vieze lucht lopen! Activiteitenkalender kleuters - Dinsdag 18 april:

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2018-2019 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie