Nieuwsbrief januari februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief januari februari 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief januari februari één per gezin- H e t s c h o o l t e a m w e n s t a a n a l l e l e e r l i n g e n e n h u n f a m i l i e e e n g e z o n d e n z o r g e l o o s n i e u w j a a r v o l g e l u k, g e z e l l i g h e i d e n w a r m e v r i e n d s c h a p v o o r e l k a a r. Agenda Dinsdag 6 januari: Infoavond over de openluchtklassen (voor de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar, en hun ouders) Dinsdag 6 januari: Vergadering van het oudercomité (20.00 uur; in het zaaltje van het Vijfde Wiel) Woensdag 7 januari: Zwemmen Donderdag 8 januari: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar Dinsdag 13 januari: Voorstelling Damiaanactie Donderdag 15 januari: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 3 de en 4 de leerjaar (Alles met de bal) Woensdag 21 januari: Zwemmen Dinsdag 27 januari: Medisch onderzoek op school (voor de leerlingen van het 1 ste leerjaar) Woensdag 28 januari: Pedagogische studiedag voor de leerkrachten - Vrijaf voor de leerlingen Donderdag 29 januari: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 1 ste en 2 de leerjaar Woensdag 4 februari: Zwemmen Donderdag 5 februari: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar Zaterdag 7 februari: Kinderfuif, georganiseerd door het oudercomité (uitnodiging volgt later) Maandag 9 tot vrijdag 13 februari: Themaweek gezondheid Donderdag 12 februari: Doebeurs (voor de leerlingen van het 6 de leerjaar) Donderdag 12 februari: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 3 de en 4 de leerjaar Vrijdag 13 februari: Dikke truiendag Vrijdag 13 februari: Rapport 4 Zaterdag 14 februari tot zondag 22 februari: Krokusvakantie Dinsdag 24 februari: American Games (voor de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar) Woensdag 25 februari: Zwemmen

2 Oudercomité Datum van de volgende vergadering: 6 januari (in het zaaltje van Het Vijfde Wiel) om uur. Tijdens het oudercontact van 17 december werden door het oudercomité lekkere wafels, en een tas chocomelk of glühwein aangeboden, en dit in een gezellige kerstsfeer. Als schoolteam wensen we de mensen van het oudercomité die hiervoor zorgden hartelijk te danken. Ook vele ouders konden dit initiatief waarderen. Wie meer informatie wenst over het oudercomité, kan contact opnemen met één van de leden van het oudercomité of met de voorzitter op 0476/ of via mail op oc.oetingen@gmail.com Sportnamiddag: 8 januari (5 de en 6 de leerjaar), 29 januari (1 ste en 2 de leerjaar) Tijdens de sportnamiddag van januari oefenen de leerlingen balvaardigheid. Meebrengen: turngerief water en een tussendoortje Donderdag 15 januari: Alles met de bal (3 de en 4 de leerjaar) Alles met de bal is een bewegingslandschap ontwikkeld rond de magische wereld van de BAL en is een voorbereiding op het aanleren van de klassieke balsporten in ploegverband. Het tracht de kinderen te boeien met een waaier van spelletjes, estafetten en ploegspelen met verschillende ballen, van knikker tot basketbal. De kosten voor deze activiteit ( 2,5) en de bus worden via de schoolrekening (maximumfactuur) verrekend. Sportnamiddag: 5 februari (5 de en 6 de leerjaar), 12 februari (3 de en 4 de ) en 5 maart (1 ste en 2 de leerjaar) Tijdens de sportnamiddagen van januari zijn er slagsporten. Meebrengen: water een tussendoortje turnkledij een tennis- en/of badmintonracket (indien je dat hebt; zeker NIET aankopen!) Vermeld hier zeker je naam op!

3 Dinsdag 13 januari: Voorstelling Damiaanactie Damiaanactie helpt mensen, met Damiaan als inspiratiebron. Politieke of religieuze overtuigingen spelen daarbij geen enkele rol. Op dinsdag 13 januari bekijken de leerlingen tijdens de lessen levensbeschouwelijke vakken de campagnefilm De Vlinder Drijvende kracht op de Congostroom. De film toont hoe het vlinderlogo van Damiaanactie wereldwijd hoop brengt zelfs tot in de meest geïsoleerde hoekjes van het Congolese regenwoud. Het begrip drijvende kracht illustreert enerzijds de verplaatsing over het water, anderzijds de grote kracht die iedereen in de film weet op te brengen. De kracht van het medische team dat zich dag na dag inspant om lepra en tbc te verslaan, de zieke mensen te genezen en hen ook sociaal en economisch een toekomst te bieden. Ondanks de moeilijke omstandigheden waartoe zowel het regenwoud als de Congostroom hen dwingen. De Vlinder in de titel verwijst in de eerste plaats naar Le Papillon, de naam van de boot waarmee de lokale Damiaanactieploeg in de regio Mbandaka medische expedities en minicampagnes uitvoert. Die naam is niet lukraak gekozen. Hij refereert naar het logo van Damiaanactie: een hartvormige vlinder. Voor veel mensen een symbool voor hoop: hoop op genezing en op een betere toekomst. Lydia Vandenbosch, vrijwilliger bij Damiaanactie, komt eveneens de werking van de Damiaanactie toelichten. Donderdag 12 februari: Doebeurs (6de leerjaar) De provincie Vlaams-Brabant organiseert een doe-beurs in de Brabanthal te Leuven. Onze leerlingen van het 6de leerjaar bezoeken deze beurs op donderdagnamiddag. De jongeren kunnen gedurende een halve dag kennismaken met zowel academische als technische beroepen: ze kunnen aan de hand van praktische workshops kennismaken met verschillende beroepen gaande van advocaat tot verpleegkundige, van bestuurder van een graafmachine tot ingenieur. Meenemen: een rugzakje met een lunchpakket, twee drankjes en een tussendoortje De terugkomst op school wordt voorzien rond (De activiteit in Leuven duurt tot 16 uur. De terugkomst van de leerlingen zal afhankelijk zijn van de verkeerssituatie). De kosten voor deze activiteit (bus) worden verrekend via de rekening (maximumfactuur). Vrijdag 13 februari: Dikketruiendag In onze school besteden we aandacht aan het leefmilieu van nu en morgen. Een van de middelen om de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen te verzekeren, is zuinig omspringen met energie. Wat in 2005 startte als een symbolische actie om het Kyotoverdrag in de verf te zetten, is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de scholen. MOS (Milieuzorg Op School) en Ecocampus (Milieuzorg in het hoger onderwijs) roepen iedereen op om vrijdag 13 februari 2014 deel te nemen aan de elfde editie van de Dikketruiendag.

4 Het thema dit jaar is: Isoleer eerst je lichaam, en dan de rest! Er zijn bibliotheken vol geschreven over het belang van isolatie voor woningen en over het rendement van verwarmingstoestellen. Maar over het besparingspotentieel van kleding wordt in wetenschappelijke en technische studies met geen woord gerept. Nochtans is er ook op dat vlak heel wat technologische vooruitgang geboekt. Moderne thermische onderkleding kan ervoor zorgen dat de thermostaat flink lager kan worden gedraaid zonder aan comfort in te boeten. De potentiële energiebesparing is enorm, de kostprijs nihil. Misschien ligt hier een oplossing? Ook onze school neemt dit jaar deel! We zetten die dag de verwarming een graadje lager. Om deze dag symbolisch in de verf te zetten, verwachten we dat uw kinderen extra warm en ludiek gekleed naar school komen: een dikke wollen trui, een berenmuts, extra wollen sokken en niet te vergeten dikke polar handschoenen. Mogen we op u rekenen? We willen hier ook uw aandacht vragen voor duurzame mobiliteit. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar school komen, is een ideale manier om energie te besparen, zonder dat je aan comfort inboet. Dikke trui Als je die al nodig hebt, want een graadje minder verwarmen merk je nauwelijks, maar betekent wel 7% minder stookkosten en broeikasgassen. De energiebesparing is groot, de investering klein. Meer info over de Dikketruiendag campagne vindt u op Dinsdag 24 februari: American Games (5de en 6de leerjaar) American Games is een halve-dag-schoolsportactiviteit bestemd voor de leerlingen van de 3 de graad. De leerlingen doorlopen in groepjes verschillende activiteiten. Hierin kunnen ze proeven van basisvaardigheden uit base-ball, american football, frisbee, rugby, kin-ball,. Dit bewegingslandschap wordt georganiseerd door SVS in de sporthal Koornmolen te Gooik. De kosten voor deze activiteit ( 2,50 inkom + bus) worden verrekend via de rekening (maximumfactuur).

5 Medicatie We willen uw aandacht vragen voor het toedienen van medicatie tijdens de schooluren. (wetgeving + schoolreglement). Voor wat betreft medicatie ziet het schoolreglement er als volgt uit: De school 1 dient uit eigen beweging geen medicatie toe. Bij ziekte zal ze in de eerste plaats een ouder of een door u opgegeven contactpersoon trachten te bereiken. Indien dit niet lukt en afhankelijk van de hoogdringendheid, zal de school de eigen huisarts, een andere arts of eventueel zelfs de hulpdiensten contacteren. De ouders kunnen de school verzoeken om medicatie toe te dienen. De school kan weigeren om medicatie toe te dienen, tenzij: 1. die is voorgeschreven door een arts én: 2. die omwille van medische redenen tijdens de schooluren dient te worden toegediend. Zij doen dit schriftelijk met vermelding van: - de naam van het kind - de datum - de naam van het medicament - de dosering - de wijze van bewaren - de wijze van toediening - de frequentie - de duur van de behandeling 3. In overleg met de CLB-arts kan het personeelslid van de school alsnog weigeren medicatie toe te dienen. In onderling overleg tussen de school, het CLB en de ouders wordt naar een passende oplossing gezocht. 1 Alle mensen (personeelsleden, middagtoezichters,.) op school die verantwoordelijk zijn voor de kinderen Indien uw kind op school medicatie moet innemen, is het dus noodzakelijk dat u ons een begeleidend doktersvoorschrift bezorgt met bovenvermelde informatie.

6 Nieuwsbrief januari-februari 2015 Klasnummer oudste kind: Ik ouder van (alle kinderen) uit Zet een kringetje rond de klas(sen) van je kind(eren) heb de nieuwsbrief van januari-februari 2015 ontvangen en gelezen. Datum Handtekening. Vragen? Leuke of minder leuke opmerkingen? _ Gelieve deze antwoordstrook aan je oudste kind mee terug te geven. Soms kan het beter/discreter zijn om je opmerking of vraag in een gesloten enveloppe terug te bezorgen. _

H e t s c h o o l t e a m

H e t s c h o o l t e a m NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief januari 2018 - één per gezin- W i j w e n s e n a a n a l l e l e e r l i n g e n e n h u n f a m i l i e e e n j a a r v o l v r e u g d e, v r i e n d s c h a p, g e z o n d h

Nadere informatie

Schrijver Manu Adriaans vertelt Toneelvoorstelling De Koning van de paprikachips 3 e en 4 e leerjaar

Schrijver Manu Adriaans vertelt Toneelvoorstelling De Koning van de paprikachips 3 e en 4 e leerjaar Nieuwsbrief februari-maart 2016 - één per gezin- Agenda Februari Maandag 1 februari Zwemmen 3 e kleuterklas Dinsdag 2 februari Toneelvoorstelling 1 e en 2 e leerjaar Woensdag 3 februari Zwemmen lagere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief januari 2019

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief januari 2019 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief januari 2019 H e t s c h o o l t e a m W i j w e n s e n a a n a l l e l e e r l i n g e n e n h u n f a m i l i e e e n j a a r v o l v r e u g d e, v r i e n d s c h a p, g e

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari-maart 2015. Agenda. Februari. Donderdag 26 februari. Doebeurs 6 e leerjaar. Dikketruiendag Rapport 3

Nieuwsbrief februari-maart 2015. Agenda. Februari. Donderdag 26 februari. Doebeurs 6 e leerjaar. Dikketruiendag Rapport 3 Nieuwsbrief februari-maart 2015 - één per gezin- Agenda Februari Donderdag 5 februari Vrijdag 6 februari Maandag 9 februari Dinsdag 10 februari Woensdag 11 februari Donderdag 12 februari Vrijdag 13 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie

Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief november december 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 29 oktober tot zondag 4 november: Herfstvakantie iedereen Dinsdag 6 november Medisch onderzoek (op school) 5 de leerjaar Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 - één per gezin- Agenda Woensdag 30 september: Zwemmen Donderdag 1 oktober: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 3 de en 4 de leerjaar Vrijdag 2 oktober: Leeruitstap: Op verkenning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief februari maart Agenda

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief februari maart Agenda NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief februari maart 2018 - één per gezin- Agenda Donderdag 1 maart Kronkeldiedoe 1 ste en 2 de leerjaar Vrijdag 2 maart Rapport 4 iedereen Woensdag 7 maart Zwemmen iedereen Donderdag

Nadere informatie

uit de klas: Onthaalklas en 1 e kleuterklas naar de boerderij Dinsdag 20/3 3 e kleuterklas en 1 e leerjaar Pimpampoentje

uit de klas: Onthaalklas en 1 e kleuterklas naar de boerderij Dinsdag 20/3 3 e kleuterklas en 1 e leerjaar Pimpampoentje NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief februari - maart 2018 Agenda FEBRUARI Donderdag 1/2 19u30 Infoavond voor ouders van nieuwe kleuters Maandag 5/2 Zwemmen 3 e kleuterklas Dinsdag 6/2 American Games: 5 e en 6 e leerjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief november december 2015

Nieuwsbrief november december 2015 Nieuwsbrief november december 2015 - één per gezin- Agenda Maandag 2 tot zondag 8 november: Herfstvakantie Dinsdag 10 november: Wapenstilstandherdenking Woensdag 11 november: Vrijaf (Wapenstilstand) Zaterdag

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief februari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be P1: Krokusvakantie P6: Naar het rusthuis P2: Bib P6: Ouderavond P2:

Nadere informatie

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50.

Voor een leerling van de lagere school bedraagt de prijs voor een grote tas soep 0,50. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2018 - één per gezin- Agenda Maandag 1 oktober Vrijaf (Lokale verlofdag) iedereen Donderdag 4 oktober Startdag: Klimaatbende van Gooik 5 de leerjaar Vrijdag 5 oktober Saved

Nadere informatie

Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school

Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (voor de leerlingen van het 4 de leerjaar) Rapport 1 en individueel oudercontact voor de lagere school Nieuwsbrief oktober-november 2015 - één per gezin- Agenda OKTOBER Donderdag 1/10: Vrijdag 2/10: Maandag 5/10: Dinsdag 6/10: Woensdag 7/10: Donderdag 8/10: Donderdag 15/10: Vrijdag 16/10: Maandag 19/10:

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Milieules P 1 Technopolis P 2 Wafelslag P 2 Openklasdag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

één per gezin-

één per gezin- Nieuwsbrief oktober 201 2014 - één per gezin- Agenda Dinsdag 30 september: 20.00: Vergadering van het oudercomité (in het zaaltje van Het Vijfde Wiel) Vrijdag 3 oktober: Saved by the bell Woensdag 8 oktober:

Nadere informatie

Woensdag 13 maart Sport 5 de en 6 de leerjaar Donderdag 14 maart Sportnamiddag: ijsschaatsen 1 ste en 2 de leerjaar Vrijdag Zaterdag

Woensdag 13 maart Sport 5 de en 6 de leerjaar Donderdag 14 maart Sportnamiddag: ijsschaatsen 1 ste en 2 de leerjaar Vrijdag Zaterdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief maart april 2018 - één per gezin- Agenda Zaterdag 2 tot zondag 10 maart Krokusvakantie Woensdag 13 maart Sport 5 de en 6 de leerjaar Donderdag 14 maart Sportnamiddag: ijsschaatsen

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief oktober-november 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober-november 2018 Agenda OKTOBER Maandag 1/10 Facultatieve verlofdag geen school Woensdag 3/10 Zwemmen 1 e, 3 e en 5 e leerjaar Donderdag 4/10 Bende van Gooik, startdag voor

Nadere informatie

1. Ben Correct zegt in februari

1. Ben Correct zegt in februari Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be 1. Ben Correct zegt in februari De maand februari is voor Ten Berge

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

1. Ben Correct zegt in februari

1. Ben Correct zegt in februari GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be Infobrief februari 2018 1. Ben Correct zegt in februari De maand februari is

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer. Voetgangersexamen: Klaverblad februari 2018 VERKEER Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer Voetgangersexamen: Op donderdag 22 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot

Nadere informatie

Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo Na 25 jaar is het echt wel tijd voor vernieuwing en verandering! We stellen het graag aan u voor:

Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo Na 25 jaar is het echt wel tijd voor vernieuwing en verandering! We stellen het graag aan u voor: Schoolkrantje februari 2015 1. Nieuw logo Zonnekind Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo Na 25 jaar is het echt wel tijd voor vernieuwing en verandering! We stellen het graag aan u voor: Het nieuwe

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode.

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. Organisatie einde schooljaar tweede leerjaar B Beste ouder(s) Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. We starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2011

Nieuwsbrief februari 2011 Nieuwsbrief februari 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Naar de bibliotheek P 1 Project Grobbendonk P 2 Naar de grote

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

1. Ben Correct zegt in februari

1. Ben Correct zegt in februari Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be Infobrief februari 2017 1. Ben Correct zegt in februari De maand februari is voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda FEBRUARI. Nieuwsbrief februari-maart Inschrijven op onze school, schooljaar !

NIEUWSBRIEF. Agenda FEBRUARI. Nieuwsbrief februari-maart Inschrijven op onze school, schooljaar ! NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief februari-maart 2019 Agenda FEBRUARI Vrijdag 1/2 Dinsdag 5/2 Woensdag 6/2 Zaterdag 9/2 Woensdag 13/2 Donderdag 14/2 Woensdag 20/2 Woensdag 27/2 Donderdag 28/2 Facultatieve verlofdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 11/2012-2013 Energieweek Klimaatschool Op maandag 18 februari start onze ENERGIE- WEEK! Tijdens deze week werken wij met onze kinderen rond energie. Welke

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober-november Agenda

Nieuwsbrief oktober-november Agenda Nieuwsbrief oktober-november 2014 - één per gezin- Beste ouders, In dit nieuwe schooljaar hebben we al van wat nazomerweer kunnen genieten. De routine in de klassen is volledig terug en er zijn weer heel

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Schooljaar 2014-2015

ACTIVITEITENKALENDER Schooljaar 2014-2015 ACTIVITEITENKALENDER Schooljaar 2014-2015 2de trimester (definitieve versie) 3de trimester (voorlopige versie) Maandag 22 december 2014 Dinsdag 23 december 2014 Woensdag 24 december 2014 Donderdag 25 december

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief november december 2014

Nieuwsbrief november december 2014 Nieuwsbrief november december 2014 - één per gezin- Agenda Dinsdag 4 november: Leeruitstap naar Gaasbeek (1 ste leerjaar) Vrijdag 7 november: Start sportacademie Maandag 10 november: Vrijaf (Lokale verlofdag)

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 : Situering van onze school

Hoofdstuk 1 : Situering van onze school Hoofdstuk 1 : Situering van onze school 1.1 Naam en adres van de school Gemeentelijke Lagere School De Oester met extra sportaanbod Kerkplein 1 1755 Gooik-Oetingen Tel. 054 56 60 23 www.oesteroetingen.be

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Maandplanning februari 2019

Maandplanning februari 2019 Maandplanning februari 2019 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Een helpende hand! Activiteitenkalender kleuters - Vrijdag 1 februari: - Juf Krista: Vandaag komen er weer enkele nieuwe vriendjes bij. Welkom

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. Schooljaar de trimester (definitieve versie) 3 de trimester (voorlopige versie)

ACTIVITEITENKALENDER. Schooljaar de trimester (definitieve versie) 3 de trimester (voorlopige versie) ACTIVITEITENKALENDER Schooljaar 2015-2016 2 de trimester (definitieve versie) 3 de trimester (voorlopige versie) maandag 4 januari 2016 (bijna) alle klassen In de loop van deze week schaatsen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken

Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken 28/11/12 Vrij voor de leerlingen Pedagogische Studiedag voor de juffen!!! Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken Maa 1 okt Don 4 okt Vrij 5 okt Maa 8 okt Dins

Nadere informatie

LEEFMILIEU BRUSSEL Kalender van educatieve activiteiten 2015-2016

LEEFMILIEU BRUSSEL Kalender van educatieve activiteiten 2015-2016 LEEFMILIEU BRUSSEL Kalender van educatieve activiteiten 2015-2016 Woensdag 27/01 INSPIRATIEMOMENT SMULLEN VAN HET LEEFMILIEU PROJECTOPROEP Maandag 15/02 "WATT MINDER" Maandag 15/02 DIKKETRUIENDAG Woensdag

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Een dikke proficiat aan de vormelingen

Een dikke proficiat aan de vormelingen Beste ouder(s), De eindspurt is ingezet er blijven nog slechts 2 maanden over van dit schooljaar. 2 drukke en belangrijke maanden weliswaar. Druk vanwege de activiteiten zowel in de klas als op school.

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind 2 Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 Op de kalender 22/03 CLB consult K1 met ouders op school 25/03 Jeugdauteur L6 28/03 Soep door oudercomité 29/03 Rapport 3 01/04 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand februari Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand februari Personeel 1 Beste ouder(s), In deze nieuwsbrief proberen we u opnieuw een pak(je) informatie te bezorgen over de school en activiteiten die er zitten aan te komen. U vindt er de rubrieken die elke keer terug komen:

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

SEPTEMBER Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Informatieavonden. Dag van de sportclub

SEPTEMBER Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Informatieavonden. Dag van de sportclub 27 28 29 30 31 1 2 Informatieavonden kleuteronderwijs klas 1 Mielen SEPTEMBER 2017 Informatieavonden lager onderwijs peuterklas Begin schooljaar 3 4 5 6 7 8 9 Oudercomité 10 11 12 13 14 15 16 Oudercomité

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. NIEUWSBRIEF 3 Week van 17 september tot en met zondag 23 september 2018 Drongen, 15 september 2017 Beste ouder(s) Dag leerlingen Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart-april 2015

Nieuwsbrief maart-april 2015 Nieuwsbrief maart-april 2015 - één per gezin- Agenda Maandag 2 maart: Dode hoekeducatie Donderdag 5 maart: Sportnamiddag voor de leerlingen van het 1 ste en 2 de leerjaar Donderdag 5 maart: Workshop microwereld

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool Agenda 30.10.2017: Begin van de herfstvakantie 05.11.2017: Einde van de herfstvakantie 08.11.2017: Herfstwandeling Hertberg 1 ste leerjaar 08.11.2017: Unihockey in de MIXX (namiddag) 2 de graad 09.11.2017:

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Carnaval is om te zingen, om te dansen en te springen. Gekke kleren, gekke hoedjes en wat schmink op onze snoetjes. Gekke mensen overal. Ja, dat is nu carnaval! Nieuwsbrief februari 2016 Beste ouders,

Nadere informatie

Activiteitenplanning Februari 2017

Activiteitenplanning Februari 2017 Woe 1 Activiteitenplanning Februari 2017 Instap nieuwe kleuters: (ten laatste geboren op 01.08.14) Do 2 15.00 u.-16.00 u.: Multimove Vrij 3 VM: zwemmen 4E, 4H, 3R, 3N, 5PJ (Sportcentrum Genk, met bus)

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

5 / /12 / 2017

5 / /12 / 2017 5 / 2017-2018 19 /12 / 2017 We ronden af Inschrijvingen 2016 Welkom Sociale vaardigheden Leren leren Warme chocomelk Lezen Belangrijke data Dankwoord vanuit MIN Wij ronden stilaan af. Hiermee vinden jullie

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

De tweemaandelijkse afrekening gebeurt (net als bij de warme maaltijden en de drankjes) via de gemeentefacturatie.

De tweemaandelijkse afrekening gebeurt (net als bij de warme maaltijden en de drankjes) via de gemeentefacturatie. NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief oktober 2017 - één per gezin- Agenda Donderdag 28 september: Leeruitstap: Op verkenning in Gooik (4 de leerjaar) Donderdag 28 september: Voorstelling: Duett Complet - Grandioso

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER BELBRIEF november 2017 ZWEMMEN op vrijdag voor L2 en L3 27 oktober 10 17 24 november PRAKTISCHE WEETJES BEDANKT AAN ALLE OUDERS voor uw hulp, de vele lekkernijen die gemaakt werden voor het buffet, de

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Infobrief februari 2018

Infobrief februari 2018 Infobrief februari 2018 1. Facebookpagina s basisschool atheneum Dendermonde Bezoek onze facebookpagina s en geniet van de vele sfeerbeelden en filmpjes. Algemene FB-pagina: Basisschool Atheneum Dendermonde

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 5/

NIEUWSBRIEF november 5/ NIEUWSBRIEF november 5/ 2017-18 Spaghettifeest allen daarheen! Zaal Holvenia 2440 Geel!!! Graag herinneren we jullie eraan dat de inschrijvingen voor het spaghettifeest nu maandag 13 november in ons bezit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief komt het tweede deel van het tweede trimester eraan.

Met deze nieuwsbrief komt het tweede deel van het tweede trimester eraan. Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F 5 Z E S D E J A A R 1 7 F E B R U A R I 2 0 1 7 I N D E Z E N I E U W S B R I E F : Nieuwsbrief Agenda Bijlagen Regeling einde trimester Studiekeuzeproces 1 2 Solidariteitsactie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2014 INHOUD Paasvakantie P 1 Fietsparcours, loopfietsen P 2 Oudercomité P

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2012

Nieuwsbrief Oktober 2012 Nieuwsbrief Oktober 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD VRIJ :Ped. Studiedag & Facultatieve verlofdag P 1 Wijziging

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM BESTE OUDERS EN KINDEREN Linde bij Juf Karen Martha bij Juf Chandra Alix en Louis bij Juf Nancy OPROEP Alle leesboeken, stripverhalen, prentenboeken die je niet meer nodig hebt mag je aan de school

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Kaaistraat Oostende februari 2019

Kaaistraat Oostende februari 2019 februari 2019 Kaaistraat 22 8400 Oostende 059 70 20 03 olko@skynet.be www.olko.be KALENDER Do. 31/01 Wo. 6/02 Poëzieweek: thema vrijheid Vr. 1 08.50 Instap nieuwe peuters Ma. 4 08.50 Facultatieve vrije

Nadere informatie