Grote clubactie Indeling zaaltraining Kampioenen F1 E3 E1 MD1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grote clubactie Indeling zaaltraining Kampioenen F1 E3 E1 MD1"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF December 2012 Inhoud Algemeen Stand jeugdelftallen Voorstelrondje Activiteiten op de planning Activiteiten: terugblik Penalty bokaal Sinterklaas Grote clubactie Indeling zaaltraining Kampioenen F1 E3 E1 MD1 Algemeen De najaarscompetitie zit er alweer (bijna) op. Met trots kunnen we u melden dat we weer een aantal kampioenen in ons midden hebben. Voor de één was het met twee vingers in de neus en voor de ander was het zweten tot de laatste seconde van de wedstrijd. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de activiteiten en de Grote Clubactie en wijzen we u op geplande activiteiten. De kampioenen van W.V.W. hebben leuke verslagen geschreven. Zeker de moeite waard om even te lezen! Allereerst wat huishoudelijke mededelingen. De taken binnen het Jeugdbestuur zijn ondertussen verdeeld. Zie onderstaand schema voor alle gegevens. Voorzitter Monique Magdelijns jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl Vice-voorzitter Toernooien Coördinator A, B Wedstrijdsecretaris Coördinator C, D Secretaris Coördinator MB, E Bestuurslid Coördinator MD VIP-jes & Jeugdbar Bestuurslid Coördinator MF, F Bestuurslid Materiaalbeheer Marco van Kempen marco@avplus.nl Sjoerd Zwartjes sjoerdzwartjes@upcmail.nl jeugdwedstrijdsecretaris@wvwweurt. Dionne Peters jeugdsecretaris@wvwweurt.nl Gerda Thoonen g.thoonen6@chello.nl Roel Peters ajax_roel@hotmail.com Tonnie de Klein tonniedeklein@gmail.com

2 Stand jeugdelftallen Voor de standen en uitslagen kun je terecht op de W.V.W. site. Hier een kort overzicht van waar de jeugdteams zijn geëindigd; bijgewerkt tot aan 8 december 12: A1 4 e /12 B1 5 e /12 MB1 7 e /12 C1 3 e /12 D1 4 e /11 MD1 1 e /5 E1 1 e /12 E2 7 e /11 E3 1 e /11 F1 1 e /12 F2 6 e /11 F3 3 e /13 Mini F n.v.t. Voorstelrondje Dit seizoen hebben er een aantal veranderingen plaatsgevonden binnen het Jeugdbestuur. Peter Verstegen en Ellis van de Water zijn met ingang van het najaar seizoen gestopt als bestuurslid. Nogmaals bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren! Gerda Thoonen zal stoppen met haar bestuurstaken vanaf 1 januari 2013 en Tonnie de Klein stopt als bestuurslid aan het einde van het voorjaar seizoen Hiervoor zijn Roel Peters en Dionne Peters in de plaats gekomen. Zij zullen zich kort aan u voorstellen: Roel Peters: Ik ben Roel Peters, 20 jaar en nu voor het 8 e seizoen trainer bij WVW, op dit moment train ik de meisjes B. Zelf speel ik in het 4 e van WVW. Ik ben gevraagd om bij het jeugdbestuur te komen, dit leek me wel leuk om te zien wat er zich binnen WVW allemaal speelt en hierover ook mee te kunnen beslissen. De taken die ik voor aankomend seizoen op me heb genomen zijn coördinator van alle F pupillen, en de Grote Clubactie. Ik hoop op een fijne samenwerking met alle leden, Dionne Peters: Sinds dit jaar zit ik in het jeugdbestuur van W.V.W. Ik zal de taak van jeugdsecretaris en coördinatie van de E-pupillen en de Meiden B op me nemen. Op mijn vijfde ben ik begonnen met voetballen, uiteraard bij W.V.W. Toen was ik nog het enige meisje van de club. Dat is nu, na 17 jaar, wel anders. Het is goed om te zien dat de meiden tegenwoordig een grotere rol spelen in het voetbal. Verder train ik al een aantal jaar het huidige MD1. Dat doe ik met veel plezier en inzet. Ik zal me de aankomende tijd uiteraard net zo veel inzetten voor het jeugdbestuur!

3 Activiteiten op de planning De Activiteitencommissie is vol aan de gang om voor de jeugd leuke activiteiten te bedenken en te plannen. Deze activiteiten staan alvast op het programma. Noteer ze in uw agenda! De nieuwjaarsreceptie is in tegenstelling tot andere jaren op 5 januari. Dit heeft te maken met het 90 jarige bestaan van W.V.W. Namens de feestcommissie ook nog een oproep voor oude foto s voor het fotoboek. Voor vragen kunt u terecht bij: jubileum@wvwweurt.nl Nieuwjaarsreceptie i.c.m. 90 jarig bestaan van W.V.W. MF t/m A Zaaltoernooi MF t/m A Carnavalsavond MF t/m A Hunt MF t/m A 17 t/m 20 mei 2013 Afsluitweekend i.c.m. 90 jarig bestaan van W.V.W MF t/m A WVW zaaltoernooi Op 6 januari 2013 organiseert WVW het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de Kloosterhof in Weurt. De gehele jeugd van WVW kan aan dit zaaltoernooi meedoen. Ook voor de sportieve ouder is er de mogelijkheid om tegen hun kind(eren) te spelen. Reserveer deze datum alvast in jullie agenda! In deze nieuwsbrief is het inschrijfformulier bijgevoegd. Activiteiten: terugblik Penaltybokaal Op woensdag 17 oktober 2012 stond de Penaltybokaal op het programma. Het was weer een geslaagde middag vol met activiteiten/spellen en natuurlijk penalty s nemen. Bezoek de website van W.V.W. voor nog meer leuke foto s: Bij dezen willen we alle vrijwilligers van die dag nog bedanken! De trotse winnaars van die dag zijn: F-beker: Rik Kersten E-beker: Robey Patty D-beker: Manon Lagerweij ABD-beker: Mark Peters

4 Sinterklaas December is natuurlijk de tijd van Sinterklaas en zijn Pieten. En omdat er alleen maar lieve kinderen in Weurt wonen en bij W.V.W. voetballen, is de goedheiligman ook bij W.V.W. langs geweest. Alles was zeer geslaagd. Zelfs dat Sinterklaas een half uurtje later kwam kon de pret niet drukken. Alle spellen, zoals pakjes stapelen, pepernoten sjoelen en nog veel meer, werden zeer fanatiek gespeeld. En ieder groepje had een leuk stukje voor Sinterklaas ingestudeerd. Hoogtepunt was voor de meesten de dans van Gangnam Style door de kinderen voor Sinterklaas. Grote Clubactie Ook dit jaar hebben we weer mee gedaan met de grote clubactie. Gerda Thoonen was weer bereid om dit project op haar te nemen, waarvoor ontzettend bedankt! Sommige kinderen waren heel fanatiek en kwamen al gauw een tweede boekje halen. Toch was de opbrengst minder dan vorig jaar, maar goed het kan niet altijd veel zijn. Tenslotte is het crisis. Van het opgebrachte geld kunnen we weer leuke dingen doen voor de jeugd zoals de Hunt en het Afsluitweekend. Totaal hebben we dit jaar 603 loten verkocht. Van elk team kreeg diegene die de meeste loten had verkocht een bioscoopbon. Het team wat de meeste loten heeft verkocht en wat naar een wedstrijd van NEC mag is dit jaar het team van de MD1. Jongens en meisjes allemaal bedankt voor het lopen want zonder jullie kunnen we dit geld niet bij elkaar krijgen. Top verkopers: B1 Onno van de Bunt MB1 Lieke Elbers C1 Liede Faber D1 Virgil Thursby MD1 Michelle van Betuw E1 Jirayu Gerritse E2 E3 F1 F2 F3 MF Gijs van Wijk Bram Vrolijks Daan Zwartjes en Niek Bannink Ted van Wijk Damiën Burgers en Lieuwe Jansen Bram van Osenbruggen Indeling zaaltraining Om ook tijdens de winterstop lekker te kunnen voetballen is de sporthal in de Kloosterhof weer afgehuurd. In verband met de carnaval zal er maar 5 weken in de zaal getraind worden. Vanaf maandag 7 januari 2013 starten de zaaltrainingen voor de mini F t/m de D1. Er wordt een bijdrage van 7,50 (5x 1,50) per kind gevraagd. Dit bedrag kunt u ter zijner tijd afgeven bij de leider of trainer van uw kind.

5 Kampioenen Ook dit jaar zijn er weer een aantal najaarskampioenen. Lees hieronder de verslagen van de F1, E3, E1 en de MD1. F1 Zaterdag WVW F1 - Trekvogels F2 Eindelijk was het dan zover. De wedstrijd waarin we kampioen kunnen worden. De tegenstander is Trekvogels. Het zou een spannende wedstrijd kunnen worden, gelet op de uitslagen die Trekvogels tegen Orion en DVOL heeft neergezet. In alle vroegte op zaterdag, 9.00 uur spelen, stonden we er. De gezichten wit en vertrokken van spanning. En een enkele wit omdat hij ziek was. Vanaf hier nog een keer een dankwoordje voor Luuk die ondanks dat hij ziek was toch aanwezig was in trainingspak en op voetbalschoenen. Top Luuk, iedereen vond het fantastisch dat je er was en het was voor de jongens een hele steun. Navraag leerde dat de meesten op tijd naar bed waren, geen The Voice of Holland deze keer. Papa s, mama s, broertjes, zusjes, opa s en oma s. Iedereen was er en het publiek was fanatiek, er werd een hoop lawaai gemaakt. We starten met Dion in de goal, Bor en Ryan achterin, Daan, Niek en Boyd op het middenveld en Sep en Bas in de spits. De spanning bij onze spelers was duidelijk aan het spel af te lezen. We verdedigden niet goed, we stonden te ver van de tegenstander en de individuele acties liepen niet. In het begin moest Dion zelfs redding brengen want de Trekvogels kwamen er gevaarlijk uit. Klasseredding Dion!!! Na een minuut of 10 begonnen we toch weer een beetje in ons spel te komen. Snel de bal spelen, de vrije man zoeken en zorgen dat je bij de goal van de tegenstander kwam. Vanuit een mooie aanval kreeg Sep de bal en wist het net te vinden. Nog steeds was de druk en spanning niet weg. Het goede voetbal van de afgelopen wedstrijden kwam er niet uit. Wel konden we wat meer druk zetten en vanuit een schitterende rush scoorde Boyd een mooie goal. De tweede helft ging Collin in de goal en kwam Dion er op het middenveld bij. Niek stond samen met Bor achterin, opdracht houdt het dicht en schiet de ballen naar voren. Dit was hun wel toevertrouwd. De sporadische uitvallen van de Trekvogels werden goed tegengehouden. De bal naar voren en af en toe een individuele actie zorgen voor voldoende rust zodat de rest kon gaan voetballen. Ryan en Dion stonden op het middenveld. Ryan kwam er af en toe gevaarlijk uit en zorgde voor een hoop onrust achterin bij de Trekvogels. Dion kwam goed op en wist een goal te scoren. Het stond inmiddels 3-0. Dit kon toch niet meer fout gaan. Maar gelukkig stond Collin in de goal, hij moest nog een keer knap redding brengen op een schot vanaf de zijkant. De Trekvogels gingen wat meer drukken en wij wisten niet goed hoe we dit moesten aanpakken. Daan werd voorin geposteerd met opdracht Blijf voorin staan. Dit werd goed benut. Vanuit achteren kwamen wat meer lange ballen en we werden wat gevaarlijker. Daan kon nog 2 keer het net vinden, uitstekend gedaan Daan.

6 De einduitslag werd 5-0 en we zijn kampioen geworden. Jongens gefeliciteerd, uitstekend gedaan. Als jullie zo samen blijven spelen (combinaties maken en fanatiek de bal afpakken) dan winnen we de laatste 2 wedstrijden ook nog. Het kampioenschap werd goed gevierd. De champagne voelde rijkelijk, op de platte kar door het dorp en daarna taart en een kampioenenlunch. Vanaf hier ook het massaal opgekomen publiek bedankt en natuurlijk ook de scheidsrechter, Sjoerd Zwartjes, bedankt voor zijn inzet. Sjoerd Bannink. E3 Voor het eerst in de E. De E3 nog wel. Voor iedereen was het een grote stap. Een nieuw seizoen, een nieuw team en andere tegenstanders. Wat doet hij? Wat kan hij? Waarom doet hij dat zo? Allemaal vragen die wij allemaal aan het begin van het seizoen hadden. Ook voor de leiders en trainers werd het anders, er moest nu ook een beetje serieuzer worden getraind. De eerste wedstrijd was me er dan ook één. Een grandioze overwinning. Het was dan wel een beker wedstrijd, maar de overwinning zat in de zak en die kon de mannen niet meer worden afgenomen. De tweede en de derde wedstijd en alles wat daarop volgden werden ook gewonnen en soms met dubbele cijfers. Maar toen... Toen kwam het moment dat ze tegen het team moesten die bovenaan stond, Dreumel. Weliswaar met een wedstrijd meer, maar toch, ze stonden bovenaan. Helaas was het een uitwedstrijd. Op een heel slecht veld, er werd zelf geroepen dat de koeien er net af waren gejaagd. Of dit waar is...? De jongens begonnen te knokken en te knokken. De modder vloog door de lucht. Het gras was geen gras meer 1-0 oeps een discutabel tegendoelpunt in de eerste helft. Slecht teken!! De tweede helft begon. Het gevecht ging door alsof het niet opgehouden was. Van grasveld kon je niet meer spreken. Alle spelers zagen er ondertussen uit als varke... Sorry, viespeuken. En JA JA JA JA JA de 1-1 kwam. Een super mooi doelpunt. En een zeer welkom doelpunt. Helaas is het bij deze eindstand gebleven en zijn we met opgeheven hoofd naar huis gegaan, want WE hadden toch maar gelijk gespeeld tegen de nr. 1, die en veel groter waren, en thuis speelden en en en en. Het regende. Tijdens de training erop begon het al te spoken bij de leiders, trainers en sommige ouders. Telefoons werden erbij gehaald, het internet werd afgestruind alle mogelijke rekenvormen werden door genomen. Als die. En als die nou. Ja maar als die en die nou eens dat doen dan Zaterdag WVW E3 - DVOL E7 En dan, dan is het zover. De jongens komen geheel relaxt het veld op, kijken even naar de tegenstanders (oei die zijn best wel groot) en doen hun ding. Een beetje klooien met de bal. Stiekem was er al bekend

7 dat ze vandaag wel eens kampioen konden worden, maar dat wisten ze nog niet. Voor deze speciale gelegenheid hadden we een aparte scheids. Friiiiiiieeet... De wedstrijd is begonnen (en even bellen naar Druten wat de stand daar was, want als Druten zou winnen Nog niks bekend) en 6-0. Rust. Ondertussen is de tweede helft ook al weer begonnen, met de nodige GOED ZO!!!! En PASSEN..!!! van de trainer werd het 7-0 ( bellen, nog niks bekentd 8-0 (ai ai) 8-1 (bellen, effe wachten Druten gewonnen en Dreumel verloren dus KAMPIOENEN) De jongens hebben gewonnen en zijn met nog één wedstrijd te gaan kampioen. Winterkampioen!! KAMPIOENEN!!! Waar is het feestje?? Hier is het feestje!! Rob Jansen. E1 Zaterdag WVW E1 - Blauw wit E4 Om uur werd er verzameld bij WVW, iedereen was zenuwachtig: trainers, ouders, toeschouwers en natuurlijk de spelers. Op het hoofdveld waren al de nodige spandoeken opgehangen en de muziek schalde eventjes uit de speakers. Na de gebruikelijke voorbereiding kon om uur de wedstrijd beginnen. Onze jongens moesten nog even wakker worden leek het, we kregen wel wat kansjes maar de tegenstander was effectiever. Na een kwartiertje stond het dan ook 0-2,wat ook de ruststand was. Tijdens de rust probeerden Roy en Jeroen iedereen weer wakker te schudden en hen een hart onder de riem te steken. De positieve woorden van de trainers bleken goed te helpen. WVW ging ervoor en kwam al snel op 1-2. Blauw-Wit bleef wel gevaarlijk met uitvallen, maar goed verdedigend spel en een beetje geluk zorgden ervoor dat zij niet scoorden. Uit een snelle uitval werd het 2-2. De laatste minuten leken uren te dureen, enkele goede kansen werden gemist nog 1 ½ minuut.een snelle uitval.goal GOAL GOAL 3-2 voor WVW!! Nu nog even de laatste minuten uitspelen en dan KAMPIOENEN!!!! FEEST FEEST FEEST FEEST!!!! Alle spelers kregen een mooi kampioensshirt gesponsord door KWEKERIJ VERMEER (waarvoor onze dank!) en een fles kinderchampagne met team foto (geregeld door de leider en trainers van het team). In de kantine werd er gedronken en taart gegeten (geregeld door het jeugdbestuur van WVW, helemaal top). Een mooie beker was er ook nog voor iedereen. Nadat binnen de zaakjes geregeld waren, stond daar in één keer de platte kar. Een ritje door Weurt volgde. Bij terugkomst op het sportpark stonden daar nog frikadellen en drinken te wachten. Een top zaterdag, voor iedereen die WVW E1 een warm hart toedraagt. Allemaal bedankt!! MD1 Zaterdag SJN MD1 - WVW MD1 Zaterdag 24/11 gingen wij de wei in om SJN te verslaan. De trainers zeiden niet wat DBV had gedaan, want wij waren al enorm zenuwachtig. De uitslag was belangrijk, als DBV zou verliezen en wij zouden winnen dan waren we voor de 3 e keer kampioen. De wedstrijd begon en wij zagen enorm tegen de tegenstander op, de twee laatste verdedigers waren koppen groter en Inge paste er wel zesmaal in. Wij waren beter, maar door de zenuwen misten wij meerdere kansen. Manon bikkelde er op los, het

8 bloed stroomde van haar been, maar dat maakte haar niets uit. De voorhoede was veel beter, maar de enorme kolossen bij SJN achterin blokkeerden steeds de weg. Met de rust stond het 0-0 en van onze supporters hoorden wij dat DBV had verloren. De tweede helft bleef heel spannend, want de bal wilde er maar niet in. Na enkele vloeiende aanvallen kwam de bal op links bij Fay die na een mooie passeerbeweging de bal passte naar Manon die de bal vanaf de achterlijn naar de eerste paal schoot. Als een duveltje uit een doosje kwam Inge net voor de twee kolossen en de keeper uit en maakte een echte spitsen goal. Iedereen dook als een dolle op elkaar en we hadden dikke schik. De laatste 10 minuten waren spannend, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Na de wedstrijd zijn we zonder te douchen naar WVW gegaan waar de plattekar klaar stond. Terug in het clubhuis kregen we champagne en taart. Ook kregen we een beker en een lekker bakje snoep van Dionne. Lieke Keijser (met hulp van de trainer) Merchandise & nieuwtjes Weet ook u nog een nieuwtje laat het ons weten via: jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl of jeugdsecretaris@wvwweurt.nl. Bij WVW kunt u verschillende dingen met WVW logo kopen: Muts, rood of blauw; Drinkbeker; Mini voetbal; Schoenentas; Sjaal; Paraplu; Baby pakket (leuke mand met kraamcadeautjes). Alles is te bestellen via Monique Magdelijns, jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl. Het bestuur van W.V.W. wenst u allen hele fijne feestdagen en een sportief en gezond 2013!

9 Nieuwjaars Zaalvoetbal Toernooi 2013 Hallo Allemaal, Ook het nieuwe jaar willen wij weer sportief beginnen. Daarom organiseren wij voor alle jeugdteams een voetbal toernooi in de zaal. Dit toernooi wordt gehouden Zondag 6 Januari 2013 in zaal de Kloosterhof. We starten om uur tot uur met de E en F jeugd, aan het eind is er een wedstrijdje samen met de ouders. Van uur tot uur is het voor de D, C en A jeugd. Aan het eind van deze middag is er bij voldoende belangstelling ook een wedstrijd met de ouders. Inschrijfgeld: 2,00 Willen jullie onderstaande strook samen met het inschrijfgeld inleveren bij Monique Magdelijns, Marienweerd 9 Ik hoop jullie allemaal te zien op 6 januari 2013 in de Kloosterhof Met vriendelijke groet, Jeugdbestuur Ik ben er bij op 6 januari 2013 NAAM:. TEAM: MF F1 F2 F3 E1 E2 E3 MD1 D1 C1 MB1 B1 A1 (omcirkel jouw team) Mijn Vader/Moeder* wil ook graag een wedstrijd mee voetballen. JA/NEE* NAAM:..

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Inhoud: Algemeen 1 Indeling voorjaars competitie 2012 WVW en KNVB zaaltoernooi Activiteiten Carnaval De Hunt Algemeen In deze nieuwsbrief vindt u de nieuwe indeling van de jeugdteams

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011

Nieuwsbrief december 2011 Nieuwsbrief december 2011 Inhoud: Algemeen 1 Stand najaar competitie Activiteiten Resultaat van de Grote Clubactie en de Penaltybokaal 2011 Keepersclinic bij WVW, 7 november jl. Het bezoek aan Jong Oranje

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2009

Nieuwsbrief November 2009 Nieuwsbrief 1. 26 November 2009 Inhoud: Algemeen 1 Tussenstand competitie Vraag en aanbod Activiteiten Grote clubactie Penaltybokaal Winterperiode (training, toernooi) Website WVW en KNVB Algemeen Sinds

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2010

Nieuwsbrief december 2010 Nieuwsbrief december 2010 Inhoud: Algemeen 1 Stand najaarscompetitie Vraag en aanbod WVW site Activiteiten Penaltybokaal Grote club actie Sinterklaas WVW zaal toernooi Zaaltraining Club vinder Algemeen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2013. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. December 2013. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF December 2013 Inhoud Algemeen Nieuw bestuurslid: Mark Corbeek Standen jeugdteams Activiteiten op de planning Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten: terugblik Grote clubactie Penaltybokaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Maart 2013. Inhoud. Algemeen - - Aandachtspunten Facebook Voetbalplaatjes Schoolvoetbal bij W.V.W. Merchandise en nieuwtjes

NIEUWSBRIEF. Maart 2013. Inhoud. Algemeen - - Aandachtspunten Facebook Voetbalplaatjes Schoolvoetbal bij W.V.W. Merchandise en nieuwtjes NIEUWSBRIEF Maart 2013 Inhoud Algemeen Activiteiten op de planning Benefietwedstrijd Afsluitweekend Activiteiten: terugblik Aftrap 90 jarig jubileum: nieuwjaarsreceptie Zaaltoernooi Zaalcompetitie Carnavalsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, 6 mei 2010

Nieuwsbrief 14, 6 mei 2010 Nieuwsbrief 14, 6 mei 2010 Inhoud: Algemeen 1 Renovatie velden Tussenstand voorjaarscompetitie Vraag en aanbod Activiteiten Toernooien De Hunt Afsluitweekend 5 en 6 juni Algemeen Zoals al vermeld in de

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2011

Nieuwsbrief september 2011 Nieuwsbrief september 2011 Inhoud: Algemeen 1 Indeling najaarscompetitie Vraag en aanbod Activiteiten Bezoek Jong Oranje in de Goffert WVW jeugdtoernooi Grote Clubactie Penaltybokaal Scheidsrechterscursus

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Gloria-UC Nieuws Programma senioren 68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Zaterdag 6 december en zondag 7 december Thuis Uit Aanvang Scheidsrechter Boeimeer 1 Gloria UC 1 14.30 Gloria UC 2 VOAB 4 11.30

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

DIAloog 2.0. Nieuwsbrief 2 december 2014. Van de voorzitter. Agenda. DIA Bruist

DIAloog 2.0. Nieuwsbrief 2 december 2014. Van de voorzitter. Agenda. DIA Bruist DIAloog 2.0 Nieuwsbrief 2 december 2014 Van de voorzitter DIA Bruist Als ik zie wat er allemaal weer is gebeurt tussen de nieuwsbrief van oktober en nu dan staat DIA nooit stil Weet u zeker dat u alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2012

Nieuwsbrief mei 2012 Nieuwsbrief mei 2012 Inhoud: Algemeen 1 Tussenstand voorjaarscompetitie 2012 Selectiebeleid WVW jeugdteams Activiteiten Afsluitweekend Algemeen Zoals u van ons gewend bent zijn wij als jeugdbestuur, samen

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Van de bestuursttafel

Van de bestuursttafel Nieuwsbrief december 2010 nieuwsbrief@vvbergambacht.nl Van de bestuursttafel Elke maand bepalen we met het bestuur wie de van de bestuurstafel schrijft. Evenals verleden jaar eis ik deze taak in november

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Zaalkorfbaltoernooi

Zaalkorfbaltoernooi Zaalkorfbaltoernooi 2017-2018 Schoolsportagenda Woensdag 13 december 2017 Van 15.00-18.00 uur Korfbalhal Sportlaan Drachten Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 06 83 164 340

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 10 Week 47 21-11 t/m 27-11-2016 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - Sassenheim H2 10-6

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN MOOI SEIZOENS EINDE 47 e jaargang Nummer 28 13 mei 2017 Het seizoen loopt echt te einde nu, met mooie resultaten voor verschillende teams. JO9-1 staat zelfs nog in de bekerfinale een heel mooi seizoen

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F 9 e Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D Zaterdag 28 mei 2016: E & F Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van... Jan Horsten...

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016 LMO Girls Night meiden toernooi 20 mei 2016 L.M.O. Girls Night meiden toernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooi meiden

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden,

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden, AVC HERACLES NIEUWS 1-2016 VAN DE VOORZITTER Beste leden, In het verleden hadden we een gedrukt boekje met nieuws, informatie en leuke rubrieken zoals: " ik geef de pen aan". Met de medewerking van Jan

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013:

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: BaroNieuws december 2013 * Overlijden Monica Sweres * Kerstzaalvoetbal toernooi * Ruud Wiekema nieuwe voorzitter * Bestuursmededelingen * Zeer geslaagde

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 10 e Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15 Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van...

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal zondag 8 februari 2015 Poule A Geinburgia E1 FC Weesp E4 DOB E1 Ouderkerk E5 toernooi 11.30 uur aanvang 16.00 uur FINALE Poule B Geinburgia E2 FC Weesp E5 Muiden E1 De

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie