Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl"

Transcriptie

1 G-atletiek bij onze atletiekvereniging Na bijna een half jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover. Wij gaan op 8 april a.s. beginnen met atletiek voor mensen met een verstandelijke beperking. Gonneke Swikker, Marjan Schaareman en Peter Breddels hebben dit initiatief opgepakt. Wij zijn bij andere verenigingen gaan kijken en hebben bij verschillende instanties informatie ingewonnen over deze doelgroep. Op onze site kunt u daarover meer lezen. Wie geïnteresseerd is in de volledige plannen van aanpak kan deze bij mij opvragen. De trainingen gaan geleid worden door Gonneke geassisteerd door Anneke Weijer en Petra Breddels. De trainingen zijn op woensdagavond van tot uur. Wij kunnen natuurlijk meer vrijwilligers gebruiken. Achter de bar of op het trainingsveld. De begeleiding van G-atleten is immers redelijk intensief te noemen. Dus meldt u aan. U zult heel snel merken hoeveel plezier en voldoening u dat zal verschaffen. De laatste stap die we nog moeten nemen is het werven van de atleten. Veel kunnen wij organiseren maar het bereiken van onze doelgroep zal het lastigste zijn. Wij gaan onze uiterste best doen om dit voor elkaar te krijgen. Een van de acties die wij ondernemen is een open dag op onze baan op 4 april a.s. Meer informatie hierover volgt later. Maar u kunt ons ook helpen. Iedereen kent wel in eigen omgeving iemand, die binnen de groep past. Door alle voorbereidingen zijn wij zeer enthousiast geworden en dat zal ongetwijfeld heel aanstekelijk werken. Een verrijking voor onze club. Namens G.A.C. (G-Atleten Commissie) Peter Breddels Succesvolle reanimatie cursussen In januari heeft op drie avonden een reanimatie cursus plaatsgevonden. De cursus werd georganiseerd door onze welzijnscommissie, de WelCom. Margreet van der Pol, atlete bij de algemene groep, verzorgde deze cursus waarin trainers leerden om hartmassage en mondop-mond beademing toe te passen en om met de nieuwe AED om te gaan. Met behulp van poppen en een oefen-aed werden noodsituaties nagebootst waarin trainers adequaat voor veiligheid en hulp moesten zorgen en indien nodig een schok moesten toedienen. In totaal hebben 12 trainers de cursus gevolgd, maar er volgen er nog een aantal. Startbaners kunnen zich nu dus nog veiliger voelen op onze atletiekbaan!

2 Zondag 8 februari: Vrijwilligersdag! Ook dit jaar organiseert AV Startbaan weer een vrijwilligersdag voor al die mensen die zich het afgelopen jaar voor de club hebben ingezet. De mooie evenementen, trainingen en wedstrijden die ook in 2008 weer plaatsvonden, zouden niet mogelijk geweest zijn zonder jullie! Dit jaar wordt op zondag 8 februari een auto puzzeltocht door Amstelveen georganiseerd. Er zullen teams van vier personen per auto worden gevormd. De teams zullen op de dag zelf bekend worden gemaakt. De dag begint om uur in het Clubhuis. Na afloop zal er een prijsuitreiking EN de verkiezing "vrijwilliger van het jaar" plaatsvinden met afsluitende borrel. De genomineerden zijn: De trainers van Startbaan als groep, omdat zij ondanks de renovatie toch met veel enthousiasme de trainingen hebben weten voort te zetten. Marjolein Blaauboer, voor haar enthousiaste medewerking/initialisatie van de wervingscommissie, communicatiecommissie, vrijwilligerscommissie, het assisteren bij het opzetten van een compleet nieuwe ledenadministratie en de training die zij daarnaast geeft. Arvid van der Bruggen, als vertegenwoordiger van Juniors United en als actieve, enthousiaste vrijwilliger en taakcoördinator bij de NK Estafette. Ton van Velzen, voor de vele uren die hij op zaterdagen al klussend heeft doorgebracht op de baan en de enorme berg werk die hij verzet tijdens wedstrijden en evenementen. Afgelopen jaar vrijwilliger geweest? Kom ook! Geef je uiterlijk 4 februari op voor deze vrijwilligersdag door je in te schrijven via deze link: Kerstdiner Juniors United Zaterdag 20 december het kerstdiner. Dit was een geslaagde avond! Iedereen zag er prachtig uit! Had lekker eten meegenomen en vooral een goed humeur. Rond half 7 kwam iedereen binnen druppelen en zo konden we rond 7 uur alweer lekker gaan eten. Het eten was heerlijk! Er waren soesjes, pannekoeken, oliebollen, koekjes, een roze cake en natuurlijk lekkere salades. Maar tijdens het eten was er een gezellige sfeer, niet alleen de mensen maar we hadden er ook een lekker haardvuurtje bij. Na het smullen hebben we een leuke film gekeken. Het was dit jaar Madagascar 2. En geloof dat hij wel in de smaak viel bij velen. Helaas was het na de film alweer afgelopen, hebben de meeste nog even geholpen met opruimen. Toen kon iedereen weer lekker naar huis. Hopelijk is het volgend jaar net zo leuk! En hebben we er misschien ook nog een paar extra g- atleten bij. Juniors United

3 Clubnieuws

4 Nieuw gezicht in de Communicatiecommissie De Communicatiecommissie is uitgebreid met een nieuw lid: Katinka Horvath. Hieronder stelt zij zich voor. Ik ben de moeder van Bas Oosten, die veel plezier beleeft aan atletieken bij Startbaan. Zelf doe ik niet aan atletiek, daar is het eigenlijk nooit van gekomen. Ik probeer fit te blijven door regelmatig de sportschool te bezoeken (Ten Tije) en verder ben ik s winters ook regelmatig op de ijsbaan te vinden, net als de rest van ons gezin. Ik heb me bij de vrijwilligerscommissie van Starbaan aangemeld naar aanleiding van de noodkreet van het bestuur. Ik realiseer me dat voor het draaiend houden van een vereniging de inzet van leden (of, voor kinderen, hun ouders) hard nodig is. Van beroep ben ik communicatieadviseur en de communicatiecommissie kon nog wel een paar extra handen gebruiken. De bedoeling is dat ik me ga bezig houden met de externe communicatie, dat komt voor Startbaan vooral neer op proberen in de krant (maar ook op de lokale omroep of nieuwssites) terecht te komen. Want Startbaan organiseert immers mooie activiteiten en ook onze resultaten zijn dikwijls vermeldenswaardig. En dan is het zonde om dat niet wereldkundig te maken! In de praktijk zal het erop neerkomen dat de informatie van de trainers omzet in een persbericht en vervolgens ga proberen dat persbericht aan zoveel mogelijk media te slijten. Gelijk doe ik een beroep op de trainers en anderen: als je nieuws hebt, waarvan je denkt dat het interessant zou kunnen zijn voor de media, neem dan alsjeblieft contact met me op, per mail (spijkerschrift@av-startbaan.nl) of per telefoon (zie organigram op de website). Je hoeft geen energie te steken in een gelikt verhaaltje (mag natuurlijk wel!), als je mij de info levert, zal ik zorgen dat het netjes op papier komt. Hartelijke groet van Katinka Horvath Verbeteren veiligheid pupillen na training Het bestuur heeft besloten de veiligheid op en rond de atletiekaccommodatie nog verder te verbeteren. Dit betekent dat pupillen na de training door de ouders/verzorgers persoonlijk uit het clubhuis (buitentraining of activiteit) of de gymnastieklocatie (binnentraining of activiteit) moeten worden opgehaald. De kinderen mogen NIET alleen naar de weg of parkeerplaats lopen. En er mogen geen auto's meer op de weg of de parkeerplaats ter hoogte van de uitgang stoppen/geplaatst worden. Dit laatste geldt ook voor ophalers van leden in de andere leeftijdsgroepen. Uiteraard dient hier ook extra langzaam en voorzichtig gereden te worden.

5 Wist je dat het nieuwe ledenadministratieprogramma E-Clubs in gebruik is genomen en zijn eerste vruchten afwerpt? dat Anja van Ast wel heel wat uren werk en telefoontjes naar E-Clubs heeft gekost? maar het resultaat (zie ook de mooie facturen!) er zeker mag zijn? zich de afgelopen twee maanden weer 25 nieuwe leden hebben aangemeld bij Startbaan? we deze mensen natuurlijk van harte welkom heten bij de club?! de nieuwe indoor atletiekhal in Apeldoorn geopend is? de eerste Startbaners er al getraind hebben? er komend weekend het NK Indoor voor Junioren A en B plaatsvindt? Geoffrey van den Berg, Stephan Tijssen, Ronald Bon, Kevin van der Eijk, Nick Smit en Tinka Offereins hieraan namens Startbaan zullen deelnemen? Mandy van der Eijk en Babette Schekkerman respectievelijk 3 e en 4 e zijn geworden bij het hoogspringen tijdens het NK Indoor voor C-junioren in Groningen? Aziz Elkardoudi zich voorbereidt op de loodzware Marathon Des Sables? hij met zijn deelname geld inzamelt voor Water4Africa? Jeroen Erkelens van de marathongroep een assistent trainers cursus aan het geven is voor de marathongroep? de jaarlijkse trainingsweekenden er weer aankomen? de AB junioren en senioren de spits afbijten op 20, 21 en 22 maart? de C/D junioren vervolgens op 27, 28 en 29 maart naar Hulshorst gaan? de pupillen het weekend er na (3, 4 en 5 april) Hattum onveilig gaan maken? Sjoerd Knevel op 3 seconden na een podium plaats miste tijdens de 5 km Vakantiemakelaarsloop in Uithoorn? Chris van der Neut de tweede plaats behaalde bij de RTV-NH Vondelparkloop? deze loop deel uit maakt van het Rondje Mokum? Duk Bekema en Chris van der Neut respectievelijk 2 e en 3 e staan in het klassement van het Rondje Mokum? Gerard van Breukelen in zijn categorie 4 e staat? de volgende wedstrijd van het Rondje Mokum op 15 maart de Louis Vinkloop is? de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen van de 5km en 10km nog niet heeft plaatsgevonden? de wedstrijdkalender voor online staat? Jouw wist-je-dat ook in het Clubnieuws of op de website? Mail naar spijkerschrift@av-startbaan.nl Clubnieuws per ontvangen? Geef je adres op via de website (av-startbaan.nl -> mailinglijst) of stuur een naar spijkerschrift@av-startbaan.nl.

6 Goede prestaties tijdens de tweede cross Bij de junioren waren er diverse overwinningen voor Startbaners. Thomas Wiegmink en Tinka Offereins wonnen bij de tweede crosscompetitiewedstrijd in Bussum. Het D2- jongensteam (Timber, Floris, Lennart en Thomas) won ook! Thomas (JD2) was de grote verrassing. Na zijn 12de plek van vorige keer dacht hij dat er meer mogelijk was en terecht. Na 600 m nam hij brutaal de kop en kwam de eerste doorkomst met 15 meter voorsprong op het hele veld door. Het hoge tempo hield hij de hele tweede ronde vol en hij finishte uiteindelijk enkele meters voor de nummer twee en drie. En dat waren Lennart en Timber, die zich in de laatste honderd meter (bijna letterlijk) naar voren hadden geknokt. Zo werd Startbaan 1, 2 en 3! Andere winnaar was Tinka (MB). In een goed opgebouwde race liep zij beheerst en uiteindelijk onbedreigd naar de winst. Heel mooi, want het veld bestond uit B en A-meisjes. Een andere ereplaats was er voor Lars Wagemakers (JC). Na de tweede plaats van vorige keer, werd hij nu knap derde. Louay (JD1) liep ook heel goed, maar greep uiteindelijk net naast de derde plaats. Verder was het een mooie en sfeervolle cross met nog veel meer goede Startbaan-atleten, die de kou trotseerden en goede prestaties neerzetten. Ook bij de pupillen werd er tijdens de tweede, vooral koude en gladde cross goed gepresteerd. Helaas door files en afmeldingen (schaatsen was wel erg leuk) deden er maar 12 kinderen mee. De mini's mochten beginnen. Emma had geen problemen met de gladheid en de kou, want ze liep een hele goede ronde (625 meter). Ze finishte als 3de! Een hele mooie prestatie! Daarna mochten de JPC. Assamau'al, Scott en Sjoerd waren al een tijdje aanwezig op de cross en waren al aardig zenuwachtig. Door de gladheid vielen Assamau'al en Scott, maar ze herstelden zich direct weer. Met de plaatsen 4, 6 en 8 (respectievelijk Assamau'al, Scott en Sjoerd) hebben ze het heel erg goed gedaan! Nils en Max stonden op dat moment al klaar om bij de JPB de 1250 meter te lopen. Met een goede warminig-up begonnen zij aan hun wedstrijd. Na het eerste rondje liep Nils in de kopgroep en Max netjes iets erachter. In het tweede rondje hebben ze nog wat kinderen ingehaald en dat resulteerde in een mooie 1ste (!) en 5de plaats. Goed gedaan heren! Merel mocht Startbaan vertegenwoordigen bij de MPB en deed dat heel erg goed; ze werd netjes 22ste in een mooi gelopen wedstrijd. Stein mocht het bij de JPA1 doen. De gladheid was voor Stein niet zo fijn. En koud was het ook zeker. Maar desondanks toch een hele mooie 12de plaats (van de 50!). Willem en Sven hadden al warm gelopen en mochten bij de JPA2 hun best doen. En dat deden ze zeker. Met hun 23ste (Willem) en 32ste (Sven) plaats zaten ze mooi in het midden van het deelnemersveld. Netjes gelopen heren! De MPA2 mochten de dag afsluiten. Barbara en Janna waren er klaar voor. Eigenlijk zijn de 2 rondes te weinig, de dames komen dan net op gang. Janna werd 10de, maar met maar een paar seconde achterstand op de nummer 1. Barbara is 33ste geworden in een goed gelopen wedstrijd! Heel goed gedaan dames! Alle uitslagen staan op

Clubnieuws December 2008

Clubnieuws December 2008 Après skiën tijdens het Sluitingsfeest Jawel, ook het eindfeest hebben we weer gehad! En ik denk dat we toch wel mogen zeggen dat het een succes was! Het was een dag van stressen en een heleboel werk voor

Nadere informatie

Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl

Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl Van het (nieuwe) Bestuur Na onze verkiezing op de ALV van 23 april j.l. zijn wij als nieuw Bestuur vol enthousiasme aan de slag gegaan. De eerste prioriteit die wij ons gesteld hebben, is ons snel een

Nadere informatie

Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017

Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017 Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017 Inhoud: - Inzell kerstvakantie - plaatsingswedstrijden NK Allround - marathon - interessante websites en belangrijke data - sportverkiezing Emmen - Zonne Inzell

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015

NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015 NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013 VB-competitie ZuidWest-Nederland VB-competitie Zuidwest Nederland In 2010 is door een vijftal atletiekverenigingen het initiatief genomen om in Zuidwest Nederland een competitie op te starten voor VB-groepen.

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Informatie avond pupillen

Informatie avond pupillen Informatie avond pupillen 31 oktober 2016 4 november 2016 Trainingen Wedstrijden Cross Indoor Begeleiding wedstrijden Trainingsweekend Sluitingsmiddag Vragen Programma Informatie 2x per jaar een informatiebrief

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

Startbaan oppermachtig bij cross in Bussum: 4x goud!

Startbaan oppermachtig bij cross in Bussum: 4x goud! Startbaan oppermachtig bij cross in Bussum: 4x goud! Meer dan 1000 atleten waren 9 januari in Bussum voor de tweede wedstrijd van de crosscompetitie. Startbaan deed uitstekend mee met vier keer een eerste

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Ouderochtend Zomer 2015. Pupillen informatie ochtend

Ouderochtend Zomer 2015. Pupillen informatie ochtend Ouderochtend Zomer 2015 Pupillen informatie ochtend 1 Agenda Even voorstellen Feedback Groepsindeling Aantal leden Atletiek voor Pupillen Kinderen met rugzakje Athletic Champs Zomer trainingen Vereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Nieuwsbrief 3 november 2015 Voor u ligt nieuwsbrief nummer tweeëndertig van TurnCentrum Twente. Met de nieuwsbrief willen wij alle ruim 450 leden van de vereniging en hun ouders beter van informatie voorzien.

Nadere informatie

WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN

WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN Inhoud wie is de GAC doelstellingen organisatie communicatie & coördinatie trainingsgroepen instroom nieuwe leden kleding & schoenen halen & brengen & afzeggen trainingen procedures

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen Zuid-West Nederland In 2010 is door een aantal atletiekverenigingen

Nadere informatie

Beste jeugdleden en ouders, jan 2017

Beste jeugdleden en ouders, jan 2017 Beste jeugdleden en ouders, jan 2017 Allereerste willen wij als trainers jullie allemaal een gezond, voorspoedig en sportief 2017 toewensen. Nu de schoolvakantie voorbij zijn en bijna iedereen weer de

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 1 Vera Kleuskens groep 7 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Wat is E.H.B.O... 5 2. E.H.B.O. vereniging... 6 3. Cursus... 7+8+9 4. Reanimatie en A.E.D....

Nadere informatie

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen Claudia van Loveren Ik weet nog goed dat er tijdens de modernisering van onze woningen in 2007, in de Flevopost een prijsvraag stond van de gemeente en Oost Flevoland

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

Junioren CD / Pupillen ABC

Junioren CD / Pupillen ABC Wedstrijdprogramma 2014 Junioren CD / Pupillen ABC A.V. Haaksbergen Website:www.av-haaksbergen.nl Procedure voor afmelden: Bij voorkeur tot 10 dagen voor een wedstrijd, dit scheelt niet alleen in werkzaamheden,

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 5 2421 AB Nieuwkoop 1 oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C Pagina 3 Inleiding. Pagina 4-5-6 De voorbereiding. Pagina 7 De motorische demodagen. Pagina 8 na de demodagen. Pagina 9 Wat heb ik er van geleerd Pagina 10-11-12 logboekkaarten Voor school moeten we een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

UITKOMSTEN PEILING BUSVERVOER. Busvervoer naar Utrecht en Den Haag

UITKOMSTEN PEILING BUSVERVOER. Busvervoer naar Utrecht en Den Haag UITKOMSTEN PEILING BUSVERVOER Busvervoer naar Utrecht en Den Haag Peiling busvervoer Den Haag Formulier toegestuurd aan 78 kinderen 51 antwoorden ontvangen (65%) Bus Carpool Eigen vervoer Argumenten voor

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl

Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl 23 april: Algemene Leden Vergadering en Bestuursoverdracht Op donderdagavond 23 april vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. Leden ontvangen hiervoor binnenkort de uitnodiging. Tijdens deze ALV worden

Nadere informatie

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en???

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? De Zeeuws Barabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) heeft als doel: Het doen beoefenen van sport door doven. Dit doel probeert zij onder meer te bereiken door:

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Jaargang 14 nr 6, 31 december 2012 E-mailadres: info@sv-putten-triathlon.nl Website: http://www.sv-putten-triathlon.nl

Jaargang 14 nr 6, 31 december 2012 E-mailadres: info@sv-putten-triathlon.nl Website: http://www.sv-putten-triathlon.nl Jaargang 14 nr 6, 31 december 2012 E-mailadres: info@sv-putten-triathlon.nl Website: http://www.sv-putten-triathlon.nl De redactie wenst u een gezellige jaarwisseling Starterscursus succesvol afgerond!

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Atletiek

Aanmeldingsformulier Atletiek Aanmeldingsformulier Atletiek Dit formulier invullen en uitprinten, ondertekenen en aan de trainer geven Achternaam: Roepnaam: M / V Voorletters: Geboortedatum: Lid per: E-mail adres: Straat + Huisnummer:

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar.

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Vogelwaarde, januari 2014. Beste ouders/verzorgers en leden, Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Even terugkijken

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Regio Wedstrijden Pupillen Medaillewedstrijden 9 apr A av NOP M1 av Cialfo M2 21 mei B Flevo Delta M1 av PEC M2 4 juni B **de Sprinter M3 **de

Regio Wedstrijden Pupillen Medaillewedstrijden 9 apr A av NOP M1 av Cialfo M2 21 mei B Flevo Delta M1 av PEC M2 4 juni B **de Sprinter M3 **de Baan kalender 2016 Regio Wedstrijden Pupillen Medaillewedstrijden 9 apr A av NOP M1 av Cialfo M2 21 mei B Flevo Delta M1 av PEC M2 4 juni B **de Sprinter M3 **de Sprinter M4 17 sept A av De Gemzen M3 de

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

explore the big questions of life Een introductie

explore the big questions of life Een introductie explore the big questions of life Een introductie www.youthalpha.nl Youth Alpha is een programma van Youth for Christ Nederland en stichting Alpha-cursus Nederland. 2 Youth for Christ Nederland www.yfc.nl

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016!

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari 2016 Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! In deze nieuwsbrief veel nieuwtjes, data en wetenswaardigheden: 1. Nederlands Junioren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

B/C/D Medaille wedstrijden. C/D competitie. B-competitie. Overige Competitie organisatoren

B/C/D Medaille wedstrijden. C/D competitie. B-competitie. Overige Competitie organisatoren Baan kalender 2015 B/C/D Medaille wedstrijden 25 april av PEC '10 A 9 mei de Gemzen B 5 sept av Cialfo B 19 sept av NOP A C/D competitie 18 april av Cialfo 30 mei av Isala '96 20 juni Flevo Delta 12 sept

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen,

AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, 6 september: Klusdag! Op zaterdag 6 september organiseert de Vrijwilligerscommissie voor de tweede keer de Klusdag! Net als vorig jaar zal er op deze zaterdag geklust worden op en rondom de baan en het

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief AV Athlos februari 2019

Nieuwsbrief AV Athlos februari 2019 Binnenkort is de Wissel-ALV online of ligt als bladerexemplaar in de kantine. Hierin de agenda, de notulen van de vorige keer en de verslagen van de verschillende commissies. Hou dus je mail in de gaten

Nadere informatie

Naam: Bob van Thuijl. Draaiboek

Naam: Bob van Thuijl. Draaiboek Naam: Bob van Thuijl Draaiboek Welkomstwoord en afsluiting? Is die nodig of gaan we gelijk van start en wordt er bij het buikschuiven gezegd ga lekker douchen jullie da zit erop of doen we per categorie

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie 1 Intro Heerlijk! De lente is begonnen. Het zonnetje begint alweer aardig door te komen. De paarden staan weer tevreden in de wij en het buiten rijden is heerlijk na zo n lange winter binnen rond tuffen.

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Een van de agenten komt naar hem toe. Nou, het is me het dagje wel, zegt hij. Nu zijn er toch rellen in de stad.

Een van de agenten komt naar hem toe. Nou, het is me het dagje wel, zegt hij. Nu zijn er toch rellen in de stad. Een dode De voetbalwedstrijd is afgelopen. Het stadion is bijna leeg. Het is koud, de zon schijnt bleek. Munck staat op de tribune van vak H en staart naar de dode man op de bank. Wat vreselijk, denkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet ik? Houd je spreekbeurt over GGNet 1 Houd je spreekbeurt over GGNet Krijg je zelf hulp van GGNet Jeugd? Of je vader/moeder/broer(tje)/zus(je) of iemand anders die je kent? Werkt één van je ouders bij GGNet?

Nadere informatie

Van de redactie. Drie leden kijken vooruit naar de Midwintermarathon in Apeldoorn en we kijken met twee atleten terug naar de Clubkampioenschappen.

Van de redactie. Drie leden kijken vooruit naar de Midwintermarathon in Apeldoorn en we kijken met twee atleten terug naar de Clubkampioenschappen. Nr 11 - Januari 2014 Nieuwsbrief In dit nummer: In dit nummer: AVPEC Indoor Pupil in het oog Vooruitblik Midwintermarathon Apeldoorn Terugblik Clubkampioenschappen Kijkje bij de G-atleten Grote clubactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODIN april 2015

Nieuwsbrief ODIN april 2015 Nieuwsbrief ODIN april 2015 Beste allen, De 1 ste 3 maanden van 2015 zitten er al weer op. En wat is er allemaal gebeurd in deze periode op ODIN. Januari: Het nieuwe jaar zijn we gestart met een gezellige

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen.

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nieuwsbrief Nummer 21 Datum: 3 maart 2013 Volleybal vereniging Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Volley vereniging Hierbij

Nadere informatie

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Inhoudsopgave Inleiding 2 Blz. 1. Verstevigen vereniging structuur 3 2. Werken aan de visie en missie 3. Versterken vereniging- ledengroei 4. Verbeteren kwaliteit

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a.

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 12, Nummer 51, December 2013 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. De voorzitter aan het woord... 3 3. FNRS Wedstrijd

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven.

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Water Egypte In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Ik ga naar een restaurant in Nederland. Daar bestel ik een glas water. De ober vraagt

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 FLIPPEN Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 Verantwoording: Opleiding: Media Vormgeven School: Media college Amsterdam Jaar: 1 Projectomschrijving: Het maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie