Nieuwsbrief JULI De agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief JULI De agenda"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wat is het schooljaar voorbij gevlogen! Ik weet nog heel goed hoe mijn eerste schoolweek op de Poort voelde, waarin ik met jullie allen kennis mocht maken. Met veel plezier kijk ik terug op het eerste jaar en heb al veel zin in komend schooljaar. Over 3 weken sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wij wensen iedereen veel plezier deze laatste weken, in het bijzonder groep 8 en ook meester Ruud. In deze nieuwsbrief leest u de mededelingen voor de laatste schoolweken, maar ook zijn er al weer mededelingen voor het nieuwe schooljaar Wij willen u bedanken voor uw hulp en vertrouwen in onze school en hopen dat wij ook in het komende schooljaar op u mogen rekenen. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie. Met vriendelijke groet, Namens het team van Chantal Hagen Formatie Vorige week heeft u van ons de formatiebrief ontvangen. Middels deze brief hebben wij u geïnformeerd over de groepsindeling en de formatie voor komend schooljaar. Afscheid meester Ruud Zoals u in de formatiebrief heeft kunnen lezen gaan wij afscheid nemen van Ruud Lieferink. Ruud gaat met ingang van het nieuwe schooljaar onze school verlaten. Hij heeft een mooie nieuwe werkplek gevonden bij de Anne Frankschool in Apeldoorn die ook onderdeel uitmaakt van de Veluwse Onderwijsgroep en natuurlijk wensen wij hem daar alle succes bij. Afscheid nemen doen wij op een later moment maar voor nu willen wij meester Ruud alvast heel erg bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen 10 jaar. Natuurlijk zult u als ouder(s)/verzorger(s) ook de gelegenheid worden geboden om Ruud de hand te schudden. Dit kan op donderdag 18 juli, de laatste schooldag van dit jaar, vanaf uur. 3 juli JULI 2019 De agenda Podiumviering groep juli Rapport Week van 8 juli Oudergesprekken (facultatief) 10 juli : Ouderbedankochtend 16 juli : Doordraaimiddag 17 juli Musical en afscheidsavond groep 8 18 juli Laatste schooldag ; uitzwaaien groep 8 Afscheid meester Ruud 19 juli: Studiedag, leerlingen vrij Zomervakantie t/m 30 augustus 28 en 30 augustus Schoolplein klusavonden v.a uur 2 september 1e schooldag ; gewassen luizentas mee naar school nemen 4 september Luizencontrole 6 september Nieuwsbrief Welkomst BBQ

2 Even voorstellen In het nieuwe schooljaar verwelkomen wij twee nieuwe collega s. Maaike van Beek als nieuwe leerkracht voor groep 6 en Tamara Goes. Zij zal op de maandag de lessen verzorgen aan groep 6. Verder is zij op de dinsdag en de donderdag aanwezig voor de begeleiding van leerlingen en ondersteuning van de leerkrachten vanuit de inzet van de werkdrukmiddelen. Hier onder stellen zij zich aan u voor. Welkom juf Maaike Maaike van Essen Dag allemaal! Vanaf volgend jaar ben ik de juf van groep 6. Mijn naam is Maaike van Beek, ik ben 32 jaar en ik kom uit Klarenbeek. Ondertussen heb ik zelf alweer 3 kinderen. Nadat ik de Pabo had afgerond heb ik een aantal jaar met veel plezier lesgegeven. De tijden waren toen echter nog anders waardoor ik niet verder kwam dan her en der invallen. Soms voor langere tijd, soms maar voor een dag. Omdat ik behoefte had aan meer zekerheid in mijn leven heb ik me in korte tijd laten omscholen tot verpleegkundige in het ziekenhuis. Het onderwijs bleef echter toch al die tijd kriebelen dus nu heb ik besloten om toch weer het roer om te gooien. Ik ben een creatieve, geduldige, lieve maar zo nu en dan ook strenge juf die goed contact met kinderen en ouders erg belangrijk vindt. Aankomende 2 weken zal ik al zo nu en dan in de school te vinden zijn om kennis te maken met de manier van werken bij de Poort en uiteraard om kennis te maken met jullie allemaal. Ik kijk al enorm uit naar het nieuwe schooljaar! Tot gauw! Welkom juf Tamara Groeten Maaike Tamara Goes Beste ouders/verzorgers, Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Tamara Goes. Ik woon in Eerbeek samen met mijn man, bonusdochter, dochter en zoon. Ik heb één favoriete hobby: boeken lezen en voorlezen. Ik heb dan ook een grote boekenkast thuis met allerlei soorten boeken. Verder kook ik graag bijzondere gerechten, doe ik aan yoga en ik houd van gezellig samen zijn met vriendinnen en familie. Onderwijs geven en de ontwikkelingen hiervan volgen is mijn ware passie. Daarom ben ik blij dat ik deel mag gaan uitmaken van het team op De Poort. Op maandag zal ik voor groep 6 staan. Op dinsdag en donderdag verricht ik werkzaamheden in het kader van werkdrukverlaging van de collega s. Ik heb er erg veel zin in en ik verheug mij er op om met jullie/u kennis te gaan maken. Voor nu wens ik u allen een hele fijne vakantie!

3 Welkom aan. Djayden Claassens, Cas Beltman, Luuk Elgersma en Emily Bakker worden in of net na de zomervakantie 4 jaar en starten in september in groep 1. Alvast van harte gefeliciteerd! Na de zomervakantie verwelkomen wij ook Maxx (gr 6) en Pip (gr 4) Koekkoek, Vanna Jansen (gr 4) en Senno (gr 4), Colin (gr 2) en Larissa (gr 2) Verzijden. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en leerzame tijd toe op De Poort. Podiumviering groep 1-2 Woensdag 3 juli hebben de kinderen van groep 1-2 hun podiumviering. De kinderen zijn druk aan het oefenen voor de podiumviering en het belooft een fantastisch optreden te worden. Alle papa's en mama's, opa's en oma's van groep 1-2 zijn van harte uitgenodigd te komen kijken. Aanvang: uur. Rapport en facultatieve oudergesprekken Vrijdag 5 juli ontvangen de kinderen hun laatste rapport van dit schooljaar. In de week van 8 juli staan de facultatieve oudergesprekken op de agenda. Aan ouders wordt de mogelijkheid geboden tot een eindgesprek met de leerkracht. Dit kan zowel op verzoek van ouders als van de leerkracht. Wanneer u een gesprek wenst, kunt u dit aangeven door een mailtje te sturen naar de leerkracht. Doordraaimiddag (kennismakingsmiddag nieuwe groep) Zoals gebruikelijk gaan ook dit jaar alle kinderen kennismaken in hun volgende groep met de daarbij behorende groepsleerkracht (en). Dit is gepland op dinsdagmiddag 16 juli van uur. Dank jullie wel! Alle ouders die het afgelopen schooljaar hebben meegeholpen bij verschillende activiteiten op school willen wij heel erg bedanken. Ouderbedankochtend Op basisschool De Poort werken wij veel en graag samen met de ouders/verzorgers van onze leerlingen. In de eerste plaats natuurlijk vanuit uw rol als ouder bij de zorg rondom de kinderen, maar ook als hulpouder, in de ouderraad, in de medezeggenschapsraad, als luizenouder, boekenbusmoeder, verkeersbrigadier, etc. Ook dit jaar willen we met een lied en een klein presentje, alle ouders bedanken voor de taken die zij voor de school hebben gedaan. De kinderen zijn inmiddels al druk aan het oefenen om op woensdag 10 juli om uur jullie allemaal toe te kunnen zingen. Op deze manier willen de kinderen en het team dank zeggen voor alles wat er gedaan is het afgelopen schooljaar en de prettige samenwerking. We hopen dat alle ouders komen. Gevonden voorwerpen Zo aan het einde van het schooljaar zit bak met gevonden voorwerpen weer behoorlijk vol. Op 15 en 16 juli zullen we de gevonden voorwerpen buiten op de tafeltennistafel leggen. Neem even een kijkje. De restanten schenken wij daarna aan een goed doel.

4 Afscheid groep 8 De kinderen van groep 8 zijn onder begeleiding van meester Ruud druk bezig om een leuke musical voor te bereiden. De kinderen gaan de musical drie keer opvoeren. Voor alle opa s en oma s van de leerlingen uit groep 8 wordt de musical opgevoerd op vrijdag 12 juli om uur. Woensdagochtend 17 juli zal de tweede voorstelling zijn om uur. Deze voorstelling is voor alle kinderen uit groep 1 t/m 7. s Middags om uur is er voor groep 8 een BBQ met alle leerkrachten. De avondvoorstelling van de musical zal om uur beginnen en de zaal zal vanaf uur geopend zijn. De avondvoorstelling is bedoeld voor ouders van groep 8 en voor oudere broers en/of zussen. De leerkrachten zullen na de musical met een persoonlijk stukje afscheid nemen van groep 8. Daarna is er een spetterende disco. Voor zowel ouders, leerkrachten en oudere broers/zussen is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje de schoolperiode op de Poort samen gezellig af te sluiten. De disco zal om uur afgelopen zijn en dan is de avond echt voorbij! Donderdag worden de kinderen van zowel groep 8 om half 11 op school verwacht. Om uur zijn de kinderen van groep 8 vrij! Laatste schooldag Vrijdag 19 juli heeft het team een studiedag en derhalve is de laatste schooldag dit jaar voor alle kinderen op donderdag 18 juli. De kinderen van groep 8 zullen op donderdagochtend 18 juli om uur door de andere klassen uitgezwaaid worden en gaan dan voor de allerlaatste keer weg en hebben vanaf dan ook echt vakantie! Wij wensen hen heel veel succes en plezier op het Voortgezet Onderwijs en hopen dat ze af en toe nog eens langs komen met een rapport of gewoon voor een gezellig praatje. De kinderen van de overige groepen zijn deze dag gewoon op school, voor hun begint de vakantie om uur. Verzoek aan alle leerlingen om donderdag 18 juli een tas mee naar school te nemen i.v.m. allerlei spulletjes die mee naar huis gaan.

5 Schoolplein klusavonden Om het schooljaar weer opgeruimd te beginnen staan er in de laatste week van de zomervakantie een tweetal klusavonden op de agenda. Op die avonden zal het schoolplein weer netjes worden gemaakt, onkruid weggehaald, etc. en de heg zal worden bijgesnoeid. Wilco Woestenenk zal deze klusavonden nog eenmaal coördineren. Wat een super fijn initiatief! Wanneer wordt er gewerkt? Woensdagavond 28 augustus v.a uur Vrijdagavond 30 augustus v.a uur Wanneer u tijd heeft om te helpen dan zou het fijn zijn als u komt. Vele handen maken immers licht werk. Graag tuingereedschap meenemen. Voor meer informatie of opgeven kan contact worden opgenomen met Wilco Woestenenk, tel.nr of per wilcowoestenenk@hotmail.com Start schooljaar / Welkomst BBQ Maandag 2 september zien wij iedereen graag uitgerust terug op school. Op vrijdag 6 september is het weer zover. onze jaarlijkse door de Ouderraad georganiseerde welkomst BBQ voor ouders en kinderen. Reserveert u deze avond vast in uw agenda? Meer informatie volgt via de Parro app in de laatste week van de zomervakantie. Hartelijke groet van de Ouderraad. Algemene informatieavond Aan de start van het schooljaar is er een algemene informatieavond voor alle groepen. Datum: 12 september van uur. Noteert u deze datum in uw agenda? Kennismakingsgesprekken In september voeren we met elkaar de kennismakingsgesprekken. Wij hopen hiermee nog meer op individueel niveau met u te kunnen afstemmen waar u en uw kind behoefte aan hebben het komende schooljaar. De voor velen van u vertrouwde hand-out wordt zoals gebruikelijk aan de start van het schooljaar uitgereikt. De oudergesprekken worden gevoerd in de periode van 30 september t/m 4 oktober. Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van De Poort Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes. Luizentassen mee naar huis Alle kinderen (groep 1 t/m 7) krijgen in de laatste schoolweek hun hun luizentas mee naar huis. Op maandag 2 september verwachten we de tassen weer gewassen terug op school. De eerste controle na de zomervakantie is op woensdag 4 september.

6 Vakantierooster Hieronder treft u voor alle volledigheid nogmaals het vastgestelde vakantierooster aan voor het nieuwe schooljaar. Start schooljaar 2 september 2019 Herfstvakantie 21 t/m 25 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie 24 t/m 28 februari 2020 Paasmaandag 13 april 2020 Meivakantie 27 april t/m 8 mei 2020 (incl. Konings- en Bevrijdingsdag) Hemelvaart (+ extra vrije dag) 21 en 22 mei 2020 Pinkstermaandag 1 juni 2020 Zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus 2020 De studiedagen voor komend schooljaar ontvangt u uiterlijk in de laatste week voor de zomervakantie. Bij de start van het schooljaar ontvangt u van ons de jaarkalender waarin alle activiteiten voor het nieuwe schooljaar staan aangegeven.

7 Groen schoolplein We hebben u eerder al geïnformeerd over onze plannen om het huidige schoolplein, dat deels al een groen en natuurlijk karakter heeft, verder uit te breiden tot een groen natuurlijke speelleerplein. Een ambitie welke passend is bij de visie en het beleid van de school. Om deze wens te realiseren hebben we een subsidieaanvraag ingediend bij de gemeente Apeldoorn. Vanuit de gemeente hebben wij inmiddels een terugkoppeling op onze plannen ontvangen waarbij ons is verzocht het plan verder aan te vullen met een meer gedetailleerd ontwerp. Dit loopt inmiddels en voor het einde van het schooljaar dienen wij de aanvraag opnieuw in en hopen wij op goedkeuring door gemeente Apeldoorn. Nieuws van de Wigwam Ieder jaar wordt er in de laatste week van juni een modderdag in Nederland georganiseerd. Uiteraard hebben onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen daaraan mee gedaan, want wat is er nou leuker om lekker vies te worden in de modder! De kinderen vonden het geweldig om een heerlijke moddersoep te maken, in de modder te voelen, te verven met modder, met modder te schminken en de zandbak vol met modder te gooien. En om na die tijd de modder er weer af te spoelen onder de sproeier. Voor meer informatie, bekijk gerust onze site We zijn ook actief op facebook. Vriendelijke groet, Leidsters en directie KDV De Wigwam en BSO De Bizons De Poort scoort De groepen 5, 6 en 7/8 deden mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Nou, dat hebben ze geweten in Apeldoorn! Groep 7/8 (met een paar gastspelers uit groep 6) speelde de sterren van de hemel. De supporters gingen uit hun dak bij ieder doelpunt. Ongeveer zo: yeaah!! Team 7/8 won alles en ging door naar de halve finale, een week later. Wéér werd er super sportief gespeeld en weer stond de ouderraad langs de kant met goede raad, een drankje en wat lekkers. En, echt waar, weer werden alle wedstrijden gewonnen, dus door naar de finale! Yeeeeaaaah!!! Die werd niet gewonnen: jammer! Toch hoefde niemand te huilen, want iedereen wist: we hebben het SUPERGOED gedaan. Groep 6 en groep 5 (met 2 gastspelers uit groep 4) speelden al hun wedstrijden op één dag. Het weer zat mee en de ouderraad was er weer met een flesje en een zakje snoep. Alle veters werden nog even goed gestrikt en daar gingen ze het veld op. De supporters smeerden hun keel. Dat bleek ook nodig, want zowel groep 6 als groep 5 speelde goed! En dat viel echt op bij álle teams van De Poort ze speelden heel sportief: er werd samengewerkt als één team, geweldig. De finale werd net niet gehaald door allebei, ook al wonnen ze meer dan ze verloren. Voor alle voetbaltoppers van De Poort: gefeliciteerd! De ouderraad Nieuw (mail)adres? Geef het door via: Nieuw op onze website Nieuws uit alle groepen Neem regelmatig een kijkje op onze website voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Volg ons ook via

8 Gescheiden afval inzameling, basisschool De Poort trots op schone school De afgelopen periode hebben de kinderen van basisschool De Poort in Loenen veel geleerd over afval. Een interessant onderwerp en ook heel belangrijk dat de kinderen al vroeg leren hoe zij het best om kunnen gaan met hun afval. In de lessen is aandacht besteed aan het scheiden, recyclen en hergebruiken van afvalstoffen. De kinderen hebben in groepjes aan het onderwerp gewerkt en ideeën bedacht voor een beter milieu. Zo kwamen ze erachter dat veel mensen thuis vaak hun afval scheiden maar dat dit in de klassen op school nog niet gebeurde. Daar gaat nu dus verandering in komen. In het kader van duurzaamheid, vanuit het project afval gaat de school nu ook in de klassen het afval scheiden. Via een project van Clean Wise zal het afval ook gescheiden worden opgehaald. Deze week heeft de school de nieuwe containers voor dit project geleverd gekregen. Als kinderen dagelijks actief bezig zijn met het scheiden van afval, wordt dit voor hun hopelijk een automatisme! Ook zijn er kinderen die een afvalclubje zijn begonnen. Deze kinderen hebben de taak op zich genomen om zwerfafval op en rond het schoolplein op te ruimen. Afvaleducatie heeft ook een positieve invloed op de hoeveelheid zwerfafval. Het zorgt er namelijk voor dat de leerlingen zich bewust worden van de effecten op het milieu. Hopelijk wordt het dan ook een gewoonte om altijd naar een prullenbak te lopen om iets weg te gooien. Zij hebben immers geleerd wat voor negatieve effecten het dumpen van afval in de natuur of op straat heeft.

9

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over twee weken sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni! Nog 8 schoolweken en dan luiden wij de bel voor de zomervakantie. Dat lijkt al heel snel, maar we hebben nog genoeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2018

Nieuwsbrief JUNI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. Nog even en we hebben alweer een heel schooljaar achter de rug! De cito-uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2018

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over twee weken sluit de school voor het laatst haar deuren van het oude schoolgebouw. Voor leerlingen en medewerkers van de wordt de start van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2017

Nieuwsbrief JUNI 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, In deze nieuwsbrief leest u alles over de activiteiten in de maand juni. Wij wensen u een fijn Hemelvaartsweekend. Veel leesplezier! Met vriendelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2018

Nieuwsbrief OKTOBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Terugkijkend op deze week hebben de leerlingen, naast het werken in de eigen klas, ook deelgenomen aan verschillende activiteiten. Met enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Kalender: Maandag 3 juli Rapporten mee Woensdag 5 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Donderdag 6 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Vrijdag 7 juli Groep

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten en daarna van allerlei gezellige kerstactiviteiten in en rond school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 37 13 juni 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGE 14-06 Salle groep 8 18-06 Anna groep 6 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nummer 21, 28 juni 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat. Welkom!

Nummer 21, 28 juni 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 21, 28 juni 2019 AGENDA 5 juli Groepsmail Alle leerlingen 12u uit 9 juli Wenmiddag 12 juli Jaarfeest Keijzerwijzer Alle leerlingen 12u uit 17 juli Musical groep 7/8 18 juli Rapport 3 Feestdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR 2017-2018 13-07-2018 Aftellen Op donderdag 19 juli willen we met alle ouders en leerlingen aftellen naar de zomervakantie. Om 15.05 uur verzamelen alle leerlingen met alle schoolspullen

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie