Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen deze laatste week bij ons op school. In deze nieuwsbrief leest u de allerlaatste mededelingen voor de laatste schoolweek, maar ook zijn er al weer mededelingen voor het nieuwe schooljaar Wij willen u bedanken voor uw hulp en vertrouwen in onze school en hopen dat wij ook in het komende schooljaar op u mogen rekenen. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie. Met vriendelijke groet, Team JULI/AUGUSTUS 30 juni 2017 De agenda 1e voorstelling van de musical voor opa s en oma s van de leerlingen uit groep 7/8 3 juli Doordraaimiddag nieuwe groep 5 juli Musical / afscheid groep 8 Jarigen in juli / augustus Meester Erwin Lieke Slief, gr Joey Wilbrink, gr Dide Kleijnen, gr Susannah Smits, gr Maurits Meurs, gr Mees Woestenenk, gr Lobke Haarman, gr juf Esther Meester Ruud Lisa en Rutger Thomassen, gr Mike Wijnen, gr Carice v. Hensbergen, gr Dean Pruisscher, gr Zoë Pruisscher, gr Silke Brugman, gr 7 Zie voor tijden verderop in deze nieuwsbrief 6 juli Laatste schooldag 7 juli Studiedag, leerlingen vrij Zomervakantie t/m 20 augustus 17 en 18 augustus Schoolplein klusavonden v.a uur 21 augustus 1e schooldag ; gewassen luizentas mee naar school nemen 23 augustus Luizencontrole 25 augustus Welkomst BBQ 31 augustus Algemene informatieavond Jim Schotpoort, gr 3 Wij wensen alle jarigen een hele fijne verjaardag toe!

2 Welkom aan. Lizzy Bakker en Emma Verheul worden in de zomervakantie 4 jaar en starten in augustus in groep 1. Alvast van harte gefeliciteerd! Tevens starten na de zomervakantie in respectievelijk groep 5 en 8 Vera en Aniek Klomp. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en leerzame tijd toe op De Poort. Afscheid juf Peggy Na een jaar met veel plezier vrijwilligerswerk op De Poort te hebben gedaan, heeft juf Peggy besloten om hiermee te stoppen. Privé verplichtingen en het werk bij ons op school bleken lastig te combineren vandaar dit besluit. Wij bedanken juf Peggy voor de manier waarop zij zich heeft ingezet voor de leerlingen van onze school en wensen haar alle goeds toe voor de toekomst. Bedankje juf Henny Namens juf Henny bedanken wij iedereen voor de mooie tekeningen en kaarten die zij heeft ontvangen. Hartelijk dank daarvoor! Doordraaimiddag nieuwe groep Zoals gebruikelijk gaan ook dit jaar alle kinderen kennismaken in hun volgende groep met de daarbij behorende groepsleerkracht (en). Dit is gepland op maandag 3 juli. Alle kinderen starten in hun eigen groep en gaan dan naar de nieuwe groep. Start schooljaar / Welkomst BBQ Maandag 21 augustus zien wij iedereen graag uitgerust terug op school. Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van De Poort Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes. Op vrijdag 25 augustus is het weer zover. onze jaarlijkse door de Ouderraad georganiseerde welkomst BBQ voor ouders en kinderen. Om alvast in de sfeer te komen, het BBQ-lied. Enjoy! Reserveert u deze avond vast in uw agenda? Graag tot de 25e! Hartelijke groet van de Ouderraad, Bastiaan, Riona en Iris.

3 Schoolplein klusavonden Om het schooljaar weer opgeruimd te beginnen heeft een aantal ouders het initiatief genomen om voor de start van het nieuwe schooljaar het schoolplein netjes te maken, onkruid weg te halen, etc. en de heg bij te snoeien. Wat een super fijn initiatief! Wanneer wordt er gewerkt? Donderdagavond 17 augustus v.a uur Vrijdagavond 18 augustus v.a uur Dank jullie wel! Alle ouders die het afgelopen schooljaar hebben meegeholpen bij verschillende activiteiten op school willen wij heel erg bedanken. Wanneer u tijd heeft om te helpen dan zou het fijn zijn als u komt. Vele handen maken immers licht werk. Graag tuingereedschap meenemen. Voor meer informatie of opgeven kan contact worden opgenomen met Wilco Woestenenk, tel.nr of per wilcowoestenenk@hotmail.com Algemene informatieavond Aan de start van het schooljaar is er een algemene informatieavond voor alle groepen. Datum: donderdag 31 augustus van uur. Noteert u deze datum in uw agenda? Maandag 21 augustus gewassen luizentassen mee naar school! Ouderstartgesprekken In september voeren we met elkaar de ouderstartgesprekken. Wij hopen hiermee nog meer op individueel niveau met u te kunnen afstemmen waar u en uw kind behoefte aan hebben het komende schooljaar o.a. met betrekking tot zaken als communicatie en ook helder te zijn over wat wij als school kunnen bieden. De voor velen van u vertrouwde handout wordt zoals gebruikelijk aan de start van het schooljaar uitgereikt. De oudergesprekken worden gevoerd in de periode van 11 t/m 22 september. Bericht van het luispluisteam Na een roerig luizenjaar is het bijna zomervakantie. Tijd om de luizentassen te wassen. Op woensdag 5 juli neemt elk kind ( groep 1 t/m 7) zijn / haar luizentas mee naar huis. De tassen van groep acht worden door ons gewassen. Op maandag 21 augustus verwachten we de tassen weer schoon terug. Mocht er bv een naadje van de tas los zitten, is het fijn dat u dat maakt. Mocht de tas onherstelbaar beschadigd zijn, meld dat even bij ons. De tassen worden zoals altijd een paar dagen gebruikt tot de eerste controle. De eerste controle na de zomervakantie is op woensdag 23 augustus. Wij hopen op een luisvrij schooljaar en wensen iedereen alvast een fijne vakantie! Met vriendelijke groet, Het Luispluisteam

4 Afscheid groep 8 De kinderen van groep 7 en 8 zijn onder begeleiding van meester Ruud druk bezig om een leuke musical voor te bereiden. De kinderen gaan de musical drie keer opvoeren. Voor alle opa s en oma s van de leerlingen uit groep 7 en 8 is de musical vandaag vrijdag 30 juni opgevoerd. Woensdagochtend 5 juli zal de tweede voorstelling zijn om uur. Deze voorstelling is voor alle kinderen uit groep 1 t/m 6. s Middags om uur is er voor groep 8 een BBQ. De avondvoorstelling van de musical zal om uur beginnen en de zaal zal vanaf uur geopend zijn. De avondvoorstelling is bedoeld voor ouders van groep 7/8 en voor oudere broers en/of zussen. Na de musical is de avond voor de ouders van groep 7 afgelopen. De leerkrachten zullen met een stukje afscheid nemen van de groep 8 leerlingen. Dit zal rond uur afgelopen zijn. Daarna is er een spetterende disco zijn voor de kinderen van groep 7/8 en de ouders van groep 8. Oudere broers en zussen van groep 8- leerlingen zijn eventueel ook welkom! Voor de ouders van groep 8 en het team is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje de schoolperiode op de Poort samen gezellig af te sluiten. De disco zal om uur afgelopen zijn en dan is de avond echt voorbij! Donderdag worden de kinderen van zowel groep 7 als 8 om half 11 op school verwacht. Om uur zijn de kinderen van groep 8 vrij! Laatste schooldag Vrijdag 7 juli heeft het team een studiedag en derhalve is de laatste schooldag dit jaar voor alle kinderen op donderdag 6 juli. De kinderen van groep 8 zullen op donderdagochtend 6 juli om uur door de andere klassen uitgezwaaid worden en gaan dan voor de allerlaatste keer weg en hebben vanaf dan ook echt vakantie! Wij wensen hen heel veel succes en plezier op het Voortgezet Onderwijs en hopen dat ze af en toe nog eens langs komen met een rapport of gewoon voor een gezellig praatje... De kinderen van de overige groepen zijn deze dag gewoon op school, voor hun begint de vakantie om uur. Verzoek aan alle leerlingen om donderdag 6 juli een tas mee naar school te nemen i.v.m. allerlei spulletjes die mee naar huis gaan.

5 Vakantierooster Hieronder treft u nogmaals het vakantierooster aan voor het nieuwe schooljaar : Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Krokusvakantie t/m Goede vrijdag Paasmaandag Meivakantie t/m Hemelvaart t/m Pinkstermaandag Zomervakantie t/m Studiedagen Hieronder treft u een overzicht van de vergader- en studiemomenten van het team waarop (een deel van) de leerlingen vrij (is) zijn. vrijdag 22 december: groep 5 t/m 8 vrij vrijdag 23 februari: alle leerlingen vrij Woensdag 6 juni: alle leerlingen vrij Vrijdag 13 juli: alle leerlingen vrij Bij de start van het schooljaar ontvangt u van ons de jaarkalender waarin alle activiteiten voor het nieuwe schooljaar staan aangegeven.

6 VakantieBieb-app: Vorig jaar zijn dankzij de VakantieBieb-app duizenden kinderen in de zomer blijven lezen. Een geweldige ontwikkeling, want door te blijven lezen tijdens de vakantie wordt een terugval van AVI niveau tegengegaan, zoals ook uit onderzoek blijkt. Deze zomer komt de Bibliotheek daarom weer met een nieuwe editie van de VakantieBieb-app met leuke jeugd-ebooks voor leerlingen van groep 3 t/m 8. Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVIniveaus terug in hun leesontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat doorlezen tijdens de vakantie deze terugval tegengaat. De VakantieBieb-app is vanaf 1 juni 2017 weer beschikbaar. De app kan al ruim voor de zomervakantie worden gedownload, zodat de keuze van ebooks tijdens de les besproken kan worden. Vanaf 1 juni zijn op een instructiefilmpje en een interactieve challenge beschikbaar. Nieuws van muziekvereniging OLTO Musical DE NOTENKRAKER Muziekvereniging OLTO organiseert speciaal voor de jeugd een musical, waarbij in een periode van ongeveer 15 weken de Notenkraker wordt ingestudeerd. Het programma wordt in februari 2018 afgesloten met een uitvoering in De Brink, begeleid door het harmonieorkest van OLTO. De musical gaat over een meisje, dat met Kerst een notenkrakerpop cadeau krijgt. Wanneer ze s nachts stiekem haar bed uitgaat om nog even naar de pop te kijken komt plotseling al het speelgoed tot leven. Er komt een legertje muizen binnen, dat de notenkrakerpop aan wil vallen. Ze redt hem door haar schoen tegen de muizenkoning te gooien en deze zo uit te schakelen. Wanneer ze haar notenkrakerpop een kus geeft verandert hij in een heuse prins. Deze is haar zo dankbaar, dat hij haar vraagt met hem mee te gaan naar zijn land van Suikergoed. En wat er verder gebeurt? Nieuw (mail)adres? Geef het door via: We zoeken kinderen in de leeftijd van 8 jaar en ouder, maar kinderen die jonger zijn kunnen ook, als ze goed genoeg kunnen lezen (in verband met het leren van teksten). Een professionele docent zal de lessen verzorgen. De lessen worden iedere woensdag gegeven, van 18:30 tot 19:30, en starten op woensdag 25 oktober (na de herfstvakantie), in Dorpscentrum De Brink te Loenen. De kosten voor deelname bedragen 75. Nieuw op onze website Nieuws uit alle groepen Neem regelmatig een kijkje op onze website voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Opgeven kan via musical@olto.nl. Volg ons ook via

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over twee weken sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI De agenda

Nieuwsbrief JULI De agenda Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wat is het schooljaar voorbij gevlogen! Ik weet nog heel goed hoe mijn eerste schoolweek op de Poort voelde, waarin ik met jullie allen kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2017

Nieuwsbrief OKTOBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij zijn het nieuwe schooljaar goed van start gegaan, de herfst staat voor de deur en iedereen is goed gewend. De komende periode staan er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 19 Van de directie Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij gesteund hebben door een berichtje,

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juli 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 3 t/m 7 juli Rapportgesprekken (facultatief). 6 en 7 juli Schoolkamp groep 5/6 7 juli Rapporten mee 13 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni! Nog 8 schoolweken en dan luiden wij de bel voor de zomervakantie. Dat lijkt al heel snel, maar we hebben nog genoeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JULI /AGUSTUS 2017 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten en daarna van allerlei gezellige kerstactiviteiten in en rond school.

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 10 2 juni 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Terugblik mediawijsheid Vakantieregeling Ouder participatie

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2018

Nieuwsbrief JUNI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. Nog even en we hebben alweer een heel schooljaar achter de rug! De cito-uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017 Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 16 juni 2017 Inleiding Aan het einde van het schooljaar is er veel nieuws. Daarom is er de afgelopen weken elke week een nieuwsbrief rondgestuurd en ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 3 Geplande evenementen 25 en 26 mei Vrije dagen i.v.m. Hemelvaart 02-06-2017 Schoolsportolympiade leerjaar 6 en 7 05-06-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Nieuwsbrief nr. 11 24 juni 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Dinsdag 12 juli inleveren kopij Nieuwsbrief Vrijdag 15 juli Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 SEPTEMBER 2015 31 aug 1 2 3 4 5 6 Eerste schooldag 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Studiedag Informatieavond: 19.30-21.30 u 21 22 23 24 25 26 27 Start Herfst 10.21 uur 28

Nadere informatie

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 37 13 juni 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGE 14-06 Salle groep 8 18-06 Anna groep 6 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits nr maart 2017

Maria Nieuwsflits nr maart 2017 Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen 1-2 ( s avonds ) Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr.7 Woensdag 12 april: Meeloopochtend( in alle groepen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 15 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 18 juli 2019 Dag...!! In deze UDSG Dag!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Basisschool Ondersteboven Hagendoornweg 2 6237 NP Moorveld-Geulle Tel: 043-3641630 info@bs-ondersteboven.nl www.bs.ondersteboven.nl Moorveld, (17) 24 juni 2014,

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 16 15 mei 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Jarig in mei 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Op school zijn

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest agenda wo. 6 juli vr. 8 juli t/m vr. 19 aug. belangrijk groep 1 t/m 4 zomerfeest zomervakantie mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest Beste ouders, Nog een paar dagen en dan eindigt het schooljaar 2015

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 16 juli 2019 Nr 41 Jaargang 30 Van de directie Afscheid Vandaag ontvangt u het laatste JJ van dit schooljaar. Voor mij tevens de allerlaatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantivakantivakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantivakantivakantivakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantivakantivakantivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2018

Nieuwsbrief OKTOBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Terugkijkend op deze week hebben de leerlingen, naast het werken in de eigen klas, ook deelgenomen aan verschillende activiteiten. Met enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie.

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie. Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 1 juni 2018 nummer 18 Schoolorganisatie 2018-2019 Wij kunnen u laten weten dat wij in het proces van het vormgeven van de schoolorganisatie voor 2018-2019 weer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2018

Nieuwsbrief nr juli 2018 Nieuwsbrief nr. 12 13 juli 2018 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

WOENSDAG 8 juli Beste ouders,

WOENSDAG 8 juli Beste ouders, WOENSDAG 8 juli 2015 Beste ouders, Het is zondagochtend als ik dit stukje voor de laatste Notenbalk zit te schrijven, nog nagenietend van de fantastische ochtend die mij door de kinderen van de Klarinet

Nadere informatie

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht:

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht: In dit maandbericht: Mei2017 - Overzicht - Geboorte dochter juf Tina (GVO) - Avondvierdaagse - Schoolreis midden en bovenbouw - Archipeldag (studiedag) - Jantje Beton - Sportdagen - Schoolreis onderbouw

Nadere informatie