Nieuwsbrief OKTOBER 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief OKTOBER 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij zijn het nieuwe schooljaar goed van start gegaan, de herfst staat voor de deur en iedereen is goed gewend. De komende periode staan er weer tal van activiteiten op het programma. In deze Nieuwsbrief leest u hier alles over. Wij wensen u veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team Jarigen in oktober Ichèl Fan, groep Lieke Huisman, groep Rick van Middendorp, groep Roy Huisman, groep Juf Marian Shanti Slotboom, groep Roan van Doorn, groep Levi Lambregts, groep Juf Christa Meester Richard Rodin Kleijer, groep Guus Jansen, groep Saar Verheul, groep Twan Brugman, groep 6 4 oktober Dierendag OKTOBER 2017 De agenda Info-avond PO-VO groep 8 5 oktober Stakingsdag PO in actie: school gesloten, geen lessen-> alle leerlingen vrij Dag van de leraar 6 oktober Start Kinderboekenweek Voorleesochtend 11 oktober Open Dag uur 13 oktober Einde kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 23 oktober Studiedag: alle leerlingen vrij Wij wensen alle jarigen een hele fijne verjaardag toe. 25 oktober Luizencontrole Rekenochtend 27 oktober Nieuwsbrief 29 oktober Start wintertijd 3 november Voorleesochtend Worstenactie

2 Welkom aan. Jip van Gulick wordt in oktober 4 jaar en gaat starten bij juf Dorry en juf Gerda in groep 1. Alvast van harte gefeliciteerd Jip en wij wensen jou een hele fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Staking 5 oktober - PO in actie Twee weken geleden heeft u via de mail een brief ontvangen over de stakingsdag in het primair onderwijs op donderdag 5 oktober. Leerkrachten van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. De werkdruk en de lage salarissen hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat er veel leerkrachten zijn gestopt en dat er weinig nieuwe leerkrachten zijn bijgekomen. In de afgelopen maanden hebben leerkrachten, de vakbonden en de werkgeversorganisatie PO Raad hard gewerkt om deze problematiek aan te kaarten bij de politieke partijen in Den Haag. Helaas heeft dit nog niet geleid tot enige verbetering. Er is dus reden grote zorgen te hebben over de toekomst van het basisonderwijs in Nederland. Daarom steunt de Veluwse Onderwijsgroep, samen met collega s van andere besturen in Nederland (waaronder PCBO Apeldoorn en Leerplein055), #POinactie. Dat betekent dat onze school en alle andere scholen van de Veluwse Onderwijsgroep maar ook heel veel andere scholen in Nederland gesloten zijn op donderdag 5 oktober. Er worden deze dag geen lessen gegeven en de school is gesloten. Veel leerkrachten zullen op 5 oktober afreizen naar Den Haag om daar actie te voeren. Wanneer u steun zou willen betuigen aan deze actie, eisen en manifest, dan kan dat op de site van #POinactie bij het tabblad ouders. Wij begrijpen dat u wellicht in een lastig parket komt, omdat uw kind geen les krijgt op 5 oktober, maar we hopen op uw steun! We vragen u om zelf voor opvang van uw kind(eren) te zorgen op 5 oktober. We hebben al veel steunbetuigingen van ouders mogen ontvangen. Bedankt voor uw steun! Woensdag 11 oktober houden wij onze. Studiedag maandag 23 oktober: alle leerlingen vrij Maandag 23 oktober heeft het team een studiedag. Deze studiedag was ook reeds aangekondigd in de jaarkalender die u aan het begin van het schooljaar van ons heeft ontvangen. In verband hiermee zijn alle leerlingen deze dag vrij.

3 Open Dag Woensdagochtend 11 oktober houden de basisscholen in de gemeente Apeldoorn hun open dag. Ook onze school doet hieraan mee en opent deze ochtend haar deuren voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Ouders zijn van harte welkom om met hun kind(eren) op enig moment tussen 9.00 tot uur de school binnen te lopen. De reguliere lessen in de groepen gaan op woensdagochtend 11 oktober gewoon door, waardoor ouders een goed beeld kunnen krijgen van de school en de manier van lesgeven. Op diverse manieren krijgen ouders informatie over de school, de speelmaterialen voor de kleuters, het Kanjerbeleid dat door de school gehanteerd wordt en de Engelse lessen die alle leerlingen van De Poort krijgen. Bent u deze dag niet in de gelegenheid? Geen probleem, ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Richard Kwak, locatiedirecteur, tel.nr. / adres: directie@kbsdepoort.nl Aanmelden van nieuwe leerlingen De afgelopen jaren heeft De Poort een mooie groei doorgemaakt. Steeds meer ouders in Loenen en omgeving weten de weg naar onze school te vinden. Daar zijn wij erg blij mee. In maart 2017 hebben wij in samenspraak met onze MR de beslissing genomen om voor 2017 geen leerlingen meer aan te nemen voor de groepen 1 tot en met 4 (tenzij er een plek vrij zou komen), omdat voor de onderbouwgroepen het groepsmaximum was bereikt. Vanaf dat moment zijn wij gaan werken met een wachtlijst voor de onderbouw. Vanaf januari 2018 kunnen we echter ook in groep 1 weer nieuwe leerlingen plaatsen. Het is voor ons fijn om tijdig te weten met welke leerlingaantallen we bij onze planningen rekening moeten houden. Aan u, als ouder van één of meerdere leerlingen op De Poort, vragen wij om uw kind(eren) tijdig in te schrijven. Heeft u binnen nu en 2 jaar een kind dat 4 jaar wordt, dan is het vriendelijke verzoek uw zoon/dochter nu alvast aan te melden.

4 Kinderboekenweek Een jaarlijks terugkerende activiteit bij ons op school is de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek van 2017 is griezelen, met als motto Gruwelijk eng! Wij starten de kinderboekenweek op vrijdag 6 oktober om uur op het schoolplein met het lied en het dansje van de kinderboeken week. Het lied heet; Gruwelijk eng. Je kunt het vinden via Youtube (kinderboekenweek 2017) _OxSs8 Ouders zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Verder is er die ochtend een voorleesochtend op school. Lezen is een belangrijk onderdeel binnen onze school en onze samenleving, vandaar dat we er ook dit jaar weer extra aandacht aan willen besteden. Dag van de talen De Europese Dag van de Talen wordt elk jaar op 26 september gevierd. Ook wij hebben er afgelopen dinsdag aandacht aan besteed. We kregen bezoek van vijf leerlingen van het Walterbosch uit de vwo-examenklas. Zij kwamen een Engels prentenboek voorlezen aan de leerlingen van de groepen 1 t/m 4. Met de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 speelden zij een spel waarbij zoveel mogelijk in het Engels werd gepraat. Op de kijkmidddag om uur kon u uit onze Engelse methode Groove me een lied beluisteren of meedoen aan een leuk spel. De foto s kunt u binnenkort bekijken op de website en via de facebookpagina van school.

5 Vrijhouden van het hek Wij vragen nogmaals uw aandacht en medewerking bij de gang van zake rondom het brengen en ophalen van uw kinderen. Veel ouders wachten hun kind op bij het hek van het schoolplein. Dat is natuurlijk prima maar wilt u er daarbij op letten dat u de vrije doorgang niet belemmert? Ons bereiken nu signalen dat mensen met bijv. een rollator of kinderwagen moeilijk kunnen passeren. Bedankt voor uw medewerking! Goede doelen acties dit schooljaar Ieder schooljaar heeft onze school een aantal acties waaraan we mee doen of die we organiseren en waarmee we hopen de kas van de Poort voor de kinderactiviteiten weer flink te vullen. De acties van dit jaar zijn: Kaartenactie Worstenactie (georganiseerd door de Ouderraad) De worstenactie wordt dit jaar gehouden op vrijdag 3 november. Hierover zult u via de Ouderraad nog nadere informatie ontvangen. Nieuws van het luispluisteam Op 13 september hebben we de groepen 3, 4, 5 en 6 gecontroleerd op luis en neet, omdat bij een eerdere controle in deze groepen luis en neet geconstateerd was. Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van De Poort Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes Bij de controle op 13 september hebben we geen luis en verse neet kunnen vinden (verse neet zit cm van de hoofdhuid) Het is fijn u dat te kunnen mededelen. De eerstvolgende controle is op woensdag 25 oktober. Met vriendelijke groet, namens het luispluisteam. Janet Reusken, tel.nr Natasha v.d. Veer, tel.nr Schoolfotograaf Op 20 september jl is de schoolfotograaf op school geweest voor het maken van portretfoto s en groepsfoto s. Ook was er de mogelijkheid om na schooltijd een broetjes/zusjes foto te laten maken met kinderen die nog niet of niet meer bij ons op school zitten. De animo hiervoor bleek dusdanig groot, dat de wachttijd soms behoorlijk opliep. We hebben e.e.a. geëvalueerd en besloten is dat we de schoolfotograaf volgend schooljaar zullen uitnodigen op een dag dat alle kinderen tot uur naar school gaan. Ook zullen we kijken of we de broertjes/zusjes foto met kinderen die niet bij ons op school zitten iets beter kunnen stroomlijnen. Dierendag Woensdag 4 oktober is het dierendag.

6 Nieuws van Olto Speciaal voor de jeugd start OLTO een nieuw project! Voor de jeugd in de basisschoolleeftijd start OLTO een musicalgroep. In een periode van 15 weken wordt de Notenkraker ingestudeerd. Het project start eind oktober De repetities zijn op de woensdagavond van tot uur in de Brink in Loenen. Het programma wordt in februari 2018 afgesloten met een uitvoering begeleid door de harmonie van OLTO. Het project staat onder leiding van professionele docent. De kosten voor deelname bedragen 75,--. Nieuwsgierig geworden? Vragen stellen kan via Nieuw (mail)adres? Geef het door via: veluwseonderwijsgroep.nl Nieuw op onze website Nieuws uit alle groepen Neem regelmatig een kijkje op onze website voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Volg ons ook via voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Volg ons ook via

7 Open Dag Scouting Zaterdag 30 september houdt de Scouting een Open Dag. Heeft u belangstelling, ga dan vooral een kijkje nemen.

8

Nieuwsbrief OKTOBER 2018

Nieuwsbrief OKTOBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Terugkijkend op deze week hebben de leerlingen, naast het werken in de eigen klas, ook deelgenomen aan verschillende activiteiten. Met enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief OKTOBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het nieuwe schooljaar is al weer een aantal weken oud, de herfst is begonnen en iedereen is inmiddels al weer aardig gewend. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag was het zover en heeft juf Annie na 44 jaar werkzaam te zijn geweest op onze school, afscheid genomen van De Poort. Wij kunnen samen

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

Maandbrief OKTOBER 2017

Maandbrief OKTOBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De bouw van ons nieuwe schoolgebouw is nu echt van start gegaan. Het feestelijke en officiële startmoment vond afgelopen maandag plaats en naar

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten en daarna van allerlei gezellige kerstactiviteiten in en rond school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over twee weken sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2018

Nieuwsbrief JUNI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. Nog even en we hebben alweer een heel schooljaar achter de rug! De cito-uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 40. Ons bestuur steunt deze staking. Hieronder leest u de brief van onze bestuurder.

WEEKBULLETIN. Week 40. Ons bestuur steunt deze staking. Hieronder leest u de brief van onze bestuurder. WEEKBULLETIN Week 40 Belangrijke data in september: Wo 04/10: en opening Kinderboekenweek om 8.40u Do 05/10: Geen school i.v.m. staking Vr 06/10: 1/2A vrij Vr 13/10: 1/2B vrij, Gr. 1-8 12.00 uur vrij Ma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Agenda: 19 september Prinsjesdag 26 september Klassenavond groep 3/4 en groep 7/8 (aanvang 3/4: 19.00 uur) (aanvang 7/8: 19.30 uur) 27 september Klassenavond groep 1/2 en groep 5/6 (aanvang 19.30 uur)

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Dit schooljaar zijn wij gestart in ons gloednieuwe schoolgebouw aan de Lorentzstraat. De eerste weken zitten er op en de meeste kinderen zijn

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda oktober november 2017 2 oktober Nieuwsbrief nummer 3 3 oktober Basis 3: Techniekles in Ulft 8.45 11.45 uur 4 oktober Dierendag Start Kinderboekenweek 5 oktober Staking Dag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2017

Nieuwsbrief JUNI 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, In deze nieuwsbrief leest u alles over de activiteiten in de maand juni. Wij wensen u een fijn Hemelvaartsweekend. Veel leesplezier! Met vriendelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Bijlages: - Informatie aan van de Jeugdgezondheidszorg voor het schooljaar 2017-2018 - Enquête ouderhulp 2017-2018 (herhaling) - Voorstellen MR en MR-leden - Persbericht vakantieschool.

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SchoolApp

NIEUWSBRIEF. SchoolApp NIEUWSBRIEF 29 september 2017 Inhoudsopgave SchoolApp Foutief bericht Staking Voorleesontbijt Castricum 1967 Schoolplein Nederland wordt Nederland Rooster Kinderboekenweek Sportpas SchoolApp Contact OBS

Nadere informatie

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel

BARNEMETER. officieel nieuwsblad obs Barnewiel 14 oktober Juf Laura jarig AGENDA 18 oktober Ouderklankbordavond 19 oktober Groep 7/8 naar Breekland 21 oktober t/m 29 oktober Herfstvakantie 19 oktober Begin Wintertijd 26 oktober Juf Linda jarig 30 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017 16 juni 2017 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij zijn dit nieuwe schooljaar volop aan het inrichten en willen daarin elke dag een beetje beter zijn. Na een analyse

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI 2018

Nieuwsbrief JANUARI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten waar het kerstverhaal prachtig werd uitgebeeld. Aansluitend hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b JAARGANG 2018-2019 NUMMER 11 5 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b Maandag 11 maart Studiedag Ithaka (alle kinderen zijn vrij) Vrijdag 15 maart Landelijke stakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Agenda 4 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Studiedag leerlingen vrij 15 oktober Einde Kinderboekenweek 19 oktober Schoolfotograaf 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2 29-09-2017 Bismillahi Rahmani Rahiym In de naam van Allah de Barmhartige, de Genadevolle, Lees! In de naam van jouw Heer, Die (jou) heeft geschapen. (1) Hij heeft de mens geschapen van een

Nadere informatie

Maandbrief NOVEMBER 2017

Maandbrief NOVEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de herfstvakantie. In de maand november staan de facultatieve oudergesprekken op de planning en richting

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen Inhoud Voorwoord Nieuwe leerlingen Bereikbaarheid schoolleider Kinderpostzegels Studiedag Studiedag 4 oktober Kinderboekenweek Groep 1-2-3 IMV PO in Actie Juf Francis Naschoolse activiteiten Onderzoek

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

GABRIËLJOURNAAL 6. Geplande activiteiten. Pagina 1 van 5

GABRIËLJOURNAAL 6. Geplande activiteiten. Pagina 1 van 5 GABRIËLJOURNAAL 6 Gabriëlschool Kelnarijstraat 40 3881 CC Putten 0341-351959 Jan Nijenhuisstraat 77 3882 HS Putten 0341-351959 www.gabriël-school.nl directie@gabriel-school.nl Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Oktober 2014 OKTOBER 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zon. 1 2 3 4 5 Goede Doelenpotje. Kinderboeken week t/m 16 okt.!

Oktober 2014 OKTOBER 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zon. 1 2 3 4 5 Goede Doelenpotje. Kinderboeken week t/m 16 okt.! Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Oktober 2014 OKTOBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 juni 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 37 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Adviesgesprekken groepen 8. Rapportbesprekingen. Voorjaarsvakantie. Onderwijsstaking op 15 maart. Nummer 6 1 februari 2019

Adviesgesprekken groepen 8. Rapportbesprekingen. Voorjaarsvakantie. Onderwijsstaking op 15 maart. Nummer 6 1 februari 2019 Nummer 6 1 februari 2019 Adviesgesprekken groepen 8 Dinsdag 5 en donderdag 7 februari vinden de adviesgesprekken Voortgezet Onderwijs plaats met de ouders en kinderen van de groepen 8. De uitnodiging hiervoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Belangrijke data: Personeel. In actie voor beter onderwijs!

Belangrijke data: Personeel. In actie voor beter onderwijs! Belangrijke data: 21 juni 2017 Intentieverklaring tekenen met Kentalis. 23 juni 2017 Juffen-dag 27 juni 2017 Actie voor beter onderwijs! www.profront.nl 30 juni 2017 Rapporten mee Week 27 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7 BS De Krommen Hoek Jaargang 2016-2017 08 juni 2017 Ouderinfo 10 Voorjaarsevenement Vrijdag 19 mei organiseerde de evenementencommissie het voorjaarsevenement. Deze activiteit kent een jaarlijkse herhaling

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie