Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS De agenda"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over twee weken sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen deze laatste week bij ons op school. In deze nieuwsbrief leest u de laatste mededelingen voor de laatste schoolweken, maar ook zijn er al weer mededelingen voor het nieuwe schooljaar Wij willen u bedanken voor uw hulp en vertrouwen in onze school en hopen dat wij ook in het komende schooljaar op u mogen rekenen. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie. Met vriendelijke groet, Team Formatie Vandaag heeft u van ons de formatiebrief ontvangen. Middels deze brief informeren wij u over de groepsindeling en de formatie voor komend schooljaar. Afscheid Zoals u in de formatiebrief heeft kunnen lezen gaan wij afscheid nemen van een aantal collega s. Richard Kwak gaat met ingang van het nieuwe schooljaar onze school verlaten. Hij wordt de nieuwe locatiedirecteur van basisschool De Zevensprong in Apeldoorn. Chantal Hagen Stevens is inmiddels benoemd tot locatiedirecteur van De Poort. In de nieuwsbrief van juni heeft zij zich al in het kort aan u voorgesteld. JULI/AUGUSTUS juni Rapport De agenda Week van 2 juli Oudergesprekken (facultatief) 4 juli : Ouderbedankochtend uur 9 juli Kennismakingsmiddag 11 juli Film en afscheidsavond groep 8 12 juli Laatste schooldag ; uitzwaaien groep 8 13 juli: Studiedag, leerlingen vrij Zomervakantie t/m 26 augustus Daarnaast nemen wij afscheid van Marian Jansen Op de Haar, Roosmarie Kuikman, Gerda Reuvekamp en Esther Kelder. Juf Marian en juf Roosmarie hebben allebei een mooie nieuwe werkplek gevonden in Apeldoorn bij basisscholen die vallen onder de Veluwse Onderwijsgroep. Juf Gerda heeft een tijdelijk contract. Door de groepsgrootte van de kleutergroep bij de start van het schooljaar kon haar contract op dit moment helaas niet verlengd worden. De loopbaan van juf Esther als onderwijsassistent op onze school stopt aan het einde van dit schooljaar i.v.m. het vertrek van een zorgleerling waarvoor zij de ambulante begeleiding heeft verzorgd. 23 en 24 augustus Schoolplein klusavonden v.a uur 27 augustus 1e schooldag 30 augustus Luizencontrole 31 augustus Nieuwsbrief Welkomst BBQ

2 Wij willen alle collega s die vertrekken enorm bedanken voor hun inzet en passie waarmee zij de afgelopen jaren hun werkzaamheden voor onze school hebben uitgevoerd en wij wensen iedereen heel veel succes toe voor de toekomst. Natuurlijk zult u als ouder(s)/verzorger(s) ook de gelegenheid worden geboden om de collega s die vertrekken de hand te schudden. Hierover zult u binnenkort nader worden geïnformeerd. Welkom meester Bram In het nieuwe schooljaar verwelkomen wij meester Bram Niezink als nieuwe collega voor groep 6. Hieronder stelt hij zich in het kort aan u voor. Beste ouder(s)/verzorger(s), Ik ben Bram-Jeroen Niezink. Ik ben getrouwd en heb twee jonge kinderen; een dochter en zoon. Wij wonen in Apeldoorn, in de wijk de Maten. Ik heb hiervoor op verschillende scholen gewerkt. Ik heb de afgelopen tijd op KBS De Hertog gestaan en heb daar met veel plezier gewerkt. Na deze periode wilde ik graag een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij De Poort gekomen. Aankomend schooljaar zal ik les geven in groep 6. Daar zal ik van dinsdag tot en met vrijdag werkzaam zijn. Welkom meester Bram Met vriendelijke groet, Bram-Jeroen Niezink Welkom aan. Giovanni Gerritsen wordt in de zomervakantie 4 jaar en start in augustus in groep 1. Alvast van harte gefeliciteerd! Wij wensen jou een hele fijne en leerzame tijd toe op De Poort. Rapport en facultatieve oudergesprekken Vrijdag 29 juni ontvangen de kinderen hun laatste rapport van dit schooljaar. In de week van 2 juli staan de facultatieve oudergesprekken op de agenda. Kennismakingsmiddag nieuwe groep Zoals gebruikelijk gaan ook dit jaar alle kinderen kennismaken in hun volgende groep met de daarbij behorende groepsleerkracht (en). Dit is gepland op maandagmiddag 9 juli. Dank jullie wel! Alle ouders die het afgelopen schooljaar hebben meegeholpen bij verschillende activiteiten op school willen wij heel erg bedanken. Ouderbedankochtend Op basisschool De Poort werken wij veel en graag samen met de ouders/verzorgers van onze leerlingen. In de eerste plaats natuurlijk vanuit uw rol als ouder bij de zorg rondom de kinderen, maar ook als hulpouder, in de ouderraad, in de medezeggenschapsraad, als luizenouder, boekenbusmoeder, verkeersbrigadier, etc. Ook dit jaar willen we met een lied en een klein presentje, alle ouders bedanken voor de taken die zij voor de school hebben gedaan. De ouderbedankviering wordt gehouden op woensdag 4 juli om uur. Op deze manier willen de kinderen en het team dank zeggen voor alles wat er gedaan is het afgelopen schooljaar en de prettige samenwerking. We hopen dat alle ouders komen.

3 Afscheid groep 8 De afscheidsavond van groep 8 is op woensdag 11 juli. Dan is eindelijk het moment daar dat de film die groep 8 heeft gemaakt zal worden vertoond. Na de film is er de afscheidsbbq. Na de barbecue zal er een officieel gedeelte zijn vanuit de leerkrachten. Daarna is er een disco en zal de avond rond half 11 klaar zijn. Donderdagochtend worden de leerlingen van groep 8 om half 11 op school verwacht. Laatste schooldag Vrijdag 13 juli heeft het team een studiedag en derhalve is de laatste schooldag dit jaar voor alle kinderen op donderdag 12 juli. De kinderen van groep 8 zullen op donderdagochtend 12 juli om uur door de andere klassen uitgezwaaid worden en gaan dan voor de allerlaatste keer weg en hebben vanaf dan ook echt vakantie! Wij wensen hen heel veel succes en plezier op het Voortgezet Onderwijs en hopen dat ze af en toe nog eens langs komen met een rapport of gewoon voor een gezellig praatje. De kinderen van de overige groepen zijn deze dag gewoon op school, voor hun begint de vakantie om uur. Verzoek aan alle leerlingen om donderdag 12 juli een tas mee naar school te nemen i.v.m. allerlei spulletjes die mee naar huis gaan. Wisseling van de wacht in de ouderraad Tijdens de laatste vergadering van de ouderraad van dit schooljaar hebben Iris Koetsier en Riona van Hulst afscheid genomen van de ouderraad. Na beide ruim 6 jaar actief te zijn geweest vonden de dames het tijd om te stoppen, en het stokje over te dragen aan een nieuwe ouderraad. Beiden heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en inzet voor de Ouderraad zo veel jaren lang. Er zijn nieuwe leden gevonden die met veel enthousiasme aan het werk gaan voor de nieuwe ouderraad. Er zijn veel leuke nieuwe ideeën en plannen waar jullie in het volgende schooljaar van gaan horen!

4 Schoolplein klusavonden Om het schooljaar weer opgeruimd te beginnen heeft een aantal ouders het initiatief genomen om voor de start van het nieuwe schooljaar het schoolplein netjes te maken, onkruid weg te halen, etc. en de heg bij te snoeien. Wat een super fijn initiatief! Wanneer wordt er gewerkt? Donderdagavond 23 augustus v.a uur Vrijdagavond 24 augustus v.a uur Wanneer u tijd heeft om te helpen dan zou het fijn zijn als u komt. Vele handen maken immers licht werk. Graag tuingereedschap meenemen. Voor meer informatie of opgeven kan contact worden opgenomen met Wilco Woestenenk, tel.nr of per wilcowoestenenk@hotmail.com Start schooljaar / Welkomst BBQ Maandag 27 augustus zien wij iedereen graag uitgerust terug op school. Op vrijdag 31 augustus is het weer zover. onze jaarlijkse door de Ouderraad georganiseerde welkomst BBQ voor ouders en kinderen. Reserveert u deze avond vast in uw agenda? Graag tot de 25e! Hartelijke groet van de Ouderraad. Algemene informatieavond Aan de start van het schooljaar is er een algemene informatieavond voor alle groepen. Datum: donderdag 6 september van uur. Noteert u deze datum in uw agenda? Ouderstartgesprekken In september voeren we met elkaar de ouderstartgesprekken. Wij hopen hiermee nog meer op individueel niveau met u te kunnen afstemmen waar u en uw kind behoefte aan hebben het komende schooljaar o.a. met betrekking tot zaken als communicatie en ook helder te zijn over wat wij als school kunnen bieden. De voor velen van u vertrouwde handout wordt zoals gebruikelijk aan de start van het schooljaar uitgereikt. De oudergesprekken worden gevoerd in de periode van 24 september t/m 5 oktober. Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van De Poort Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes. Bericht van het luispluisteam Op 27 juni jl hebben wij wederom alle groepen (behalve de kleuters) gecontroleerd op luis en neet. In de groepen 3-4 en 5-6 is er neet en luis geconstateerd. Wij willen u vragen om in de zomervakantie zelf uw kind te controleren. De eerstvolgende controle is op woensdag 29 augustus a.s. Wij hopen op een luisvrij schooljaar en wensen iedereen alvast een fijne vakantie! Met vriendelijke groet Luispluisteam.

5 Gevonden voorwerpen Zo aan het einde van het schooljaar zit bak met gevonden voorwerpen weer behoorlijk vol. Op 11 en 12 juli zullen we de gevonden voorwerpen buiten op de tafeltennistafel leggen. Neem even een kijkje. De restanten schenken wij daarna aan een goed doel. Vakantierooster Hieronder treft u nogmaals het vakantierooster aan voor het nieuwe schooljaar : Herfstvakantie 22 oktober t/m 26 oktober 2018 Kerstvakantie 24 december 2018 t/m 4 januari 2019 Krokusvakantie 25 februari t/m 1 maart 2019 Goede vrijdag 19 april 2019 Pasen 22 april 2019 Meivakantie* 29 april t/m 3 mei 2019 Hemelvaart 30 mei en 31 mei 2019 Pinksteren 7 juni t/m 11 juni 2019 Zomervakantie 22 juli 2019 t/m 30 augustus 2019 *De meivakantie is op advies van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van Primair Onderwijs door het bestuur vastgesteld en wijkt af van de vakantieperiode zoals voor het Voortgezet Onderwijs is vastgesteld. Studiedagen Hieronder treft u een overzicht van de vergader- en studiemomenten van het team waarop (een deel van) de leerlingen vrij (is) zijn. maandag 8 oktober: alle leerlingen vrij Vrijdagmiddag 21 december: groep 5 t/m 8 vrij Donderdagmiddag 21 februari: alle leerlingen vrij Vrijdag 22 februari: alle leerlingen vrij Maandag 8 april: alle leerlingen vrij Woensdag 29 mei: alle leerlingen vrij Donderdagmiddag 6 juni: alle leerlingen vrij Vrijdag 19 juli: alle leerlingen vrij Bij de start van het schooljaar ontvangt u van ons de jaarkalender waarin alle activiteiten voor het nieuwe schooljaar staan aangegeven.

6 Kr8kidzz faalangst training Kr8kidzz biedt faalangst training aan kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8 die op de basisschool zitten. Ter informatie treft u achter deze nieuwsbrief informatie over deze training aan. Nieuw (mail)adres? Geef het door via: Nieuw op onze website Nieuws uit alle groepen Neem regelmatig een kijkje op onze website voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Volg ons ook via

7

8 Inschrijven Om vooraf een globaal beeld te hebben van uw kind, willen wij u verzoeken om een aantal vragen te beantwoorden. Het betreffen algemene vragen over uw kind en uw gezin, maar ook specifieke vragen die verband houden met de thema s die wij behandelen in de training. Zodra dit inschrijfformulier ingevuld en ondertekend bij binnen is bij de coördinator van het groepswerk, ontvangt u een bevestiging hiervan en zal u nadere informatie ontvangen over de (eerstvolgende) training. NB Inschrijvingen worden op datum van ontvangst ingevuld formulier behandeld. Naam kind: Geboortedatum kind: Naam ouder(s)/verzorger(s): Adres: Postcode / woonplaats: Telefoonnummer(s): adres(sen): School: Groep: Leerkracht(en): adres leerkracht (belangrijk!) Is de school bekend met de kanjertraining: Ja / nee * Ingevuld op: Ingevuld door: vader / moeder / vader & moeder samen * *omcirkel wat van toepassing is Gezinssamenstelling:

9 Korte omschrijving reden aanmelding: Korte omschrijving van uw kind (rustig/druk, hobby s, serieus, slim, etc): Waar is uw kind goed in? (kwaliteiten, talenten, etc): Zijn er nog bijzonderheden die belangrijk zijn voor ons om te weten? (echtscheiding, overlijden, ziekte, is er ooit hulp geweest of nu actief in het gezin, etc): Motivatie kind (heeft u de aanmelding voor Kr8kidzz besproken met uw kind? Is uw kind gemotiveerd om deel te nemen? Wat wil uw kind komen leren bij deze training? Etc) Op welke wijze en plek is dit aanbod onder uw aandacht gekomen of gebracht? o Advies van de leerkracht

10 o Advies van een hulpverlener o Advies van een kennis, vriend(in) of familielid o Gelezen op website van het CJG o Gelezen op facebook o Gelezen op twitter o Anders, nl... Bij de volgende vragen is het de bedoeling dat u bij de stellingen een cirkel zet om het getal dat het best past bij het gedrag van uw kind. Met het getal geeft u aan hoe vaak het gedrag voorkomt. Hoe hoger het getal, hoe vaker het gedrag voorkomt. Na elk onderdeel is er ruimte voor toelichting. 1 = nooit 2 = bijna nooit 3 = soms 4 = bijna altijd 5 = altijd Dit ben ik Uw kind heeft zelfvertrouwen Nooit altijd Uw kind kan voor zichzelf opkomen Nooit altijd Toelichting (hier kunt u een toelichting geven op dit onderdeel, denk bijv. aan het vrienden maken, omgaan met nieuwe situaties, wel/niet bang om fouten te maken, etc) Boosheid Uw kind kan moeilijk met teleurstellingen /frustraties omgaan Nooit altijd Uw kind kan zijn/haar boosheid op een goede manier uiten Nooit altijd Toelichting (hier kunt u een toelichting geven op dit onderdeel, denk bijv. aan hoe uw kind omgaat met verlies, gaat hij/zij slaan, schoppen, schreeuwen, dingen kapot maken of juist terugtrekken bij boosheid, etc)

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI De agenda

Nieuwsbrief JULI De agenda Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wat is het schooljaar voorbij gevlogen! Ik weet nog heel goed hoe mijn eerste schoolweek op de Poort voelde, waarin ik met jullie allen kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2018

Nieuwsbrief JUNI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. Nog even en we hebben alweer een heel schooljaar achter de rug! De cito-uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2017

Nieuwsbrief OKTOBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij zijn het nieuwe schooljaar goed van start gegaan, de herfst staat voor de deur en iedereen is goed gewend. De komende periode staan er weer

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA. 21 t/m 23 juni Farm en Country fair. 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest

NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA. 21 t/m 23 juni Farm en Country fair. 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA 21 t/m 23 juni Farm en Country fair 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest 15 juli Afscheid groep 8 19 juli Start zomervakantie om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag was het zover en heeft juf Annie na 44 jaar werkzaam te zijn geweest op onze school, afscheid genomen van De Poort. Wij kunnen samen

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar.

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. Nr 14, 7 juli2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. We schieten lekker op met de voorbereidingen voor de nieuwbouw en de verhuizing. Het nieuwe meubilair is besteld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni! Nog 8 schoolweken en dan luiden wij de bel voor de zomervakantie. Dat lijkt al heel snel, maar we hebben nog genoeg

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Nieuwsbrief nr. 11 24 juni 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Dinsdag 12 juli inleveren kopij Nieuwsbrief Vrijdag 15 juli Nieuwsbrief

Nadere informatie

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting.

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting. Stevensweert, juni 2018. Betreft: organisatie schooljaar 2018-2019. Beste ouders/verzorgers, Bij deze willen wij u informeren over de groepsindeling voor het schooljaar 2018-2019. De Maasparel is onderdeel

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2016

Nieuwsbrief juni/juli 2016 Deltastraat 13 3249 AC Herkingen tel. 0187 661011 info@pjf-herkingen.nl www.pjf-herkingen.nl Nieuwsbrief juni/juli 2016 1. Inleidend Beste ouders, verzorgers en belangstellenden De vorige keer schreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Gezocht *spoed* Bedankt!

Gezocht *spoed* Bedankt! Agenda juni-juli Maandag 18 juni Zwemmen groep 6 Maandag 25 juni s middags vrij i.v.m. studiemiddag Maandag 2 juli Zwemmen groep 5 Rapport mee Musical groep 8 Dinsdag 3 juli Ouderbedankuurtje Woensdag

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie