- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord"

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Laatste biebbus bezoek van dit jaar. ** De school picknick ** Schooltijden voor het volgend schooljaar ** Automatische incasso TSO ** TSO na de zomervakantie Tijdens schooltijd continurooster ** Korfbal 2019 van 8.30 tot uurzaan ** Teksten schoolkorfbal door leerlingen uit groep 5a ** Outdoordag van de groepen 7 ** Schoolreisje groep 1 /2 ** Schoolreisje groep 5 ** Voorstelling Taalhuis ** Judolessen Na schooltijd ** Flyer : De vakantiebieb ** Biodiversiteitsdag in Heemtuin Zaandam Belangrijk: dinsdag 26 april hebben de groepen 3 t/m 8 i.v.m. de sportdag. Fijn weekend

2 Laatste Biebbus bezoek van dit schooljaar ***Mededelingen*** Op 3 en 5 juli zijn de laatste keren Biebbus van dit schooljaar. Wij verzoeken u uw kind(eren) helpen te herinneren de boeken mee naar school te nemen. Dit geldt voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8. Alvast bedankt voor uw medewerking. Behalve groep 8 kunnen de kinderen boeken uitzoeken om tijdens de vakantie periode thuis te kunnen lezen. De school picknick Als afsluiting van het schooljaar gaan wij met elkaar picknicken op woensdag 10 juli. We doen dat in 3 groepen op het plein van het hoofdgebouw: Groep1/2: uur. Groep 3 en 4 : uur Groep 5, 5/6 en 6: uur Alle kinderen mogen voor de picknick iets lekker gezonds meenemen. U kunt denken aan fruit, broodjes, of Turkse hapjes. Er hangen intekenlijsten op de deur van elke groep. Deze kunt u in overleg met de leerkracht invullen. Uw kind mag ook een tussendoortje voor 10 uur meenemen met een pakje drinken. Wilt u er zorg voor dragen dat uw kind het meegenomen hapje zelf goed kan dragen in een geschikte tas? De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan spelen in de speeltuin op het Eiland en picknicken daarna op school. De groepen 7 gaan van uur tot uur op de fiets naar het Darwinpark en picknicken in het park. De kinderen van groep 1 t/m 7 komen gewoon om 8.30 uur naar school en zullen daarna met de leerkracht naar de betreffende locatie gaan. De kinderen kunt u om uur ook gewoon op school weer ophalen. We gaan er een gezellige dag van maken en hopen op mooi weer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind. Schooltijden voor volgend schooljaar U heeft via een brief kunnen aangeven of u met de nieuwe schooltijden voor volgend jaar instemt. Het ging daarbij voor de schooltijden van het schooljaar Uit enkele invulstrookjes bleek, dat hierover enige verwarring was. Het continurooster staat in de planning voor het schooljaar Dat is het jaar dat we alle groepen in het nieuwe gebouw les krijgen. Voor de invoering van het continurooster worden alle ouders geraadpleegd om de keuze te maken. Op basis van stemming wordt het wel of niet ingevoerd.

3 Automatische incasso TSO Wij willen de ouders van de kinderen die gebruik maken van de TSO hierbij laten weten dat de maand juni 2019 van de TSO op donderdag 25 juli a.s. automatisch zal worden geïncasseerd. Ook de maand juli 2019 van de TSO zal in de zomervakantie op zondag 25 augustus automatisch worden geïncasseerd. Wilt u er voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat en alle rekeninggegevens, uw en telefoonnummer correct zijn ingevuld op de website van Overblijven met Edith onder het kopje profiel, zodat de betaling goed kan verlopen? Het komt namelijk nog regelmatig voor dat de betaling niet kan plaats vinden via de incasso. Hier krijgt u dan bericht over via uw en u krijgt via uw kind(eren) een herinneringsfactuur. Wij verzoeken u dan om in dat geval het TSO-bedrag zelf zo spoedig mogelijk over te maken naar onze bankrekening: NL 03 RABO t.n.v. Stichting Agora, inzake TSO b.s. Willibrord, onder vermelding van het factuurnummer, zodat er geen betalingsachterstanden gaan ontstaan! Wanneer de factuur niet betaald is vóór de datum van de incasso van de volgende maand, zullen wij voor te late betaling 5,00 extra in rekening brengen. En wanneer de betalingsachterstand te groot wordt, zullen wij contact met u opnemen en mogen uw kind(eren) geen gebruik meer maken van de TSO. Laat het s.v.p. niet zover komen en betaal op tijd! TSO na de zomervakantie Willen de ouders van kinderen die gebruik maken van de TSO er om denken om hun kind(eren) weer aan te melden/op de lijst voor de TSO te zetten. Nieuwe ouders en kinderen moeten zich inschrijven bij Overblijven met Edith via de website en met mobiel of tablet via Dan weten de TSO-medewerkers hoeveel kinderen er zullen komen en kan er een goede verdeling worden gemaakt voor de inzet van de medewerkers. Wilt u ook nakijken of alle gegevens nog juist zijn, zoals telefoonnummers, adres, enz. en deze zo nodig wijzigen/aanpassen bij Overblijven met Edith? Ook willen wij u vragen om de nog openstaande facturen zo spoedig mogelijk te betalen! Ouders met vragen over de TSO kunnen contact opnemen met de TSO-coördinator Annette Nugter op maandag, dinsdag en donderdag via een bericht naar tso.willibrord@gmail.com of telefonisch op het mobiele nummer voor de TSO: Bedankt voor uw medewerking!

4 ***Tijdens schooltijd*** Schoolkorfbal 2019 Op 22 juni 2019 deden we weer mee met het schoolkorfbaltoernooi van ZKC. Totaal deden 8 basisscholen uit de Zaanstreek mee. Wij deden mee met 5 teams uit de groepen 5/6 en 7/8. Helaas kwam 1 coach te laat, gelukkig wilde de moeder van Ryan wel invallen, anders hadden de kinderen niet kunnen spelen. Helaas kwamen enkele kinderen niet opdagen, zodat het wel even puzzelen was voor de coaches. Gelukkig met de coaches, leerkrachten en kinderen die er wel waren, hadden we een fantastische sportieve dag. Er werd leuk en goed samengespeeld. We hadden supermooi weer. De organisatie was goed geregeld vanuit ZKC en de shirtjes van de Willibrord waren keurig per team klaar gesorteerd. Juf Manon had de coördinatie over alle teams goed in de hand. We hebben verloren, gewonnen en gelijk gespeeld, maar er was toch een prettige sfeer. Team B1 was poulewinnaar geworden, maar kwam helaas niet verder in de halve finale. Team B3 werd 2e in de poule. Alle kinderen kregen een medaille als herinnering. Tijdens zo n toernooi leren de kinderen goed samenwerken, leren om gaan met verlies en soms ook de beslissingen van een scheidsrechter te respecteren. Dit toernooi kan alleen doorgaan m.b.v. ouders. Ouders die als coach de hele dag met de kinderen optrekken, ouders die hun kind komen aanmoedigen en begeleiden. Er deden ook 15 kleuters mee met het spellencircuit. Leuk om te zien hoe je allerlei korfbalspelletjes al kan doen met de kinderen uit groep 1/2. Ook hier waren er hulpouders. Fijn! Langs deze weg wil ik een paar mensen bedanken voor hun inzet en support: Juf Manon, juf Foka, vader en moeder van Megan en Bonita, vader van Dante, moeder van Ryan en de moeder van Thijs, juf Stephanie en juf Serife. Juf Ellen leerkracht 5/6 coach B3 team B3

5 Schoolkorfbal bij ZKC Zaterdag, 22 juni 2019 We waren bij het schoolkorfbal. Het was lekker warm. We werden 2e, bijna 1e en het was erg leuk. We waren met Damir, Ryan, Qarad, Umalkhayr en Amro in één team. We moesten tegen De Vrije School, De Vuurvogel, De Windroos en Het Schatrijk spelen. Het was wel leuk, maar wel jammer dat we 2e werden. Van Ryan (5A) Wij waren bij korfbal geweest. Er was een lekker zonnetje. We waren 2e van de pool. We waren met zeven man. De coaches waren de zussen van Damir en juf Ellen. Er was ook iets voor groep 1 en 2, namelijk leuke spelletjes. Natuurlijk hadden een paar kinderen een fles water mee en ik water en een klein zakje snoep. Van Jasmijn (5A) Outdoordag van de groepen 7 En wat doe je als het tropisch wordt:

6 Schoolreisje groepen 1 /2 Op dinsdag 18 juni gingen we met de groepen ½ naar Sprookjes Wonderland. Gelukkig hadden we prachtig weer. In Sprookjes Wonderland kwamen alle sprookjes tot leven. Kabouters, Sneeuwwitje en de 7 geitjes. Als je aan de teen van de reus kwam, werd hij wakker. De patatjes en het drinken waren heerlijk en op de terugweg in de bus vielen we in slaap. Het was een sprookjesachtige dag! Schoolreisje groep 5 Drievliet Dinsdag, 18 juni 2019 Ik ben Danilo en ik wil wat vertellen over het schoolreisje. Het was erg leuk, maar je moest lang rijden met de bus. Ik ben in heel veel attracties geweest, namelijk: in het spookhuis, de botsauto s het piratenschip, het Spraypark, de monorail en in de theekopjesattractie. Weet je, Drievliet heeft dertig attracties. Het allerleukste was het Spraypark. Je werd helemaal nat. We gingen lekkere patatjes eten. En lekkere chips en snoep. Van Danilo (5A) Ik ben met de klas naar Drievliet geweest, een attractiepark. Misschien klinkt het niet spannend, maar het was zoooo leuk, dat ik zo blij was. Het allerleukste was De kopermijn. Ik zat daarin met juf Aniek. De Kopermijn is geopend in En het attractietype is achtbaantype. Bij de meeste attracties ben ik niet geweest. Met Jakub, Danilo, Ayvas, Furkan, Damir, Baran en Gamal ben ik naar het waterpark geweest. Het is ook gemaakt voor rolstoelafhankelijke mensen. Van Emily (5A)

7 Afgelopen vrijdag hadden de kinderen van het taalhuis een afsluiting. De kinderen hadden het gehad over ridders en jonkvrouwen. Er zijn teksten gelezen hierover, kringgesprekken gevoerd, een uitje naar het Zaantheater en knutsels gemaakt over het onderwerp. Voor de afsluiting waren de kinderen verkleed als ridder of jonkvrouw. Het was een hele leuke voorstelling met versjes, liedjes en sketches! Het decor Het schild van de ridder Judolessen Dit jaar deden de groepen weer mee met schooljudo. Deze week werden de laatste lessen gegeven en kregen de kinderen een diploma.

8 ***Na schooltijd***

9 PERSBERICHT Biodiversiteitsdag in Heemtuin Zaandam Op zondag 7 juli organiseert het Zaans Natuur & Milieu Centrum in de heemtuin van Zaandam een Biodiversiteitsdag. Bezoekers gaan met deskundigen op pad om in de tuin op zoek te gaan naar de planten en dieren die er leven. Er wordt bijvoorbeeld gelet op insecten, vogels, planten, waterdiertjes, vissen en zoogdieren. Voor allerlei soorten is het goed toeven in het stadse groen! De leefgebieden in de heemtuin zijn met veel zorg aangelegd. Dat loont, want in de Natuuratlas Zaanstad komt de heemtuin duidelijk naar voren als een hotspot voor dier- en plantensoorten. Excursiedeelnemers kunnen veel inspiratie opdoen om ook de soortenrijkdom in eigen tuin te stimuleren. Een groot deel van de tuinbiodiversiteit bestaat uit kleine diertjes. In de heemtuin van Zaandam zijn ongeveer 250 soorten dieren waargenomen. Of het nu gaat om soorten van bijenhotels en blader- en takkenhopen of van waterplantrijke vijvers, composthopen, vleermuiskasten of stenenhopen dieren weten verrassend snel deze kleine leefgebieden te vinden en zo is elke tuin in te richten als een oase voor biodiversiteit! In de theetuin kan men genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers. En vlak naast de theetuin kan de tuinliefhebber mooie heemtuinstekjes scoren, tegen een aantrekkelijk prijsje. Geen pin aanwezig, contante betaling! De activiteiten starten om uur en worden rond uur beëindigd. Toegang/deelname gratis. De heemtuin ligt in het Burg. In t Veldpark te Zaandam, direct ten zuiden van het Zaans Medisch Centrum. Parkeren kan westelijk van de tuin, aan de parallelweg van de Heijermansstraat, in de Rosmolenwijk of oostelijk van de tuin, nabij de IJdoornflat in de wijk Peldersveld. Meer info: heemtuin beheerder Jeroen Buijs: j.buijs@zaansnatuurmilieucentrum.nl Met de expert op zoek naar biodiversiteit foto Tom Kisjes

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Verdeling groepen over de locaties schooljaar 2019-2020... 1 Schooltijden schooljaar 2019-2020... 2 Rapporten

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouders bedankt! ***Inhoud:*** ** Het nieuwe schooljaar,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolproject Opera en theater ** RABO bank

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De nieuwbouw gaat beginnen ** In de steigers ***Inhoud:***

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolreisjes betalen ** Koffie-ochtend jeugdteam

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Teamdag 24 sept, de kinderen zijn vrij ** De Biebbus

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen *** Een nieuw jaar *** Aanmelding van nieuwe

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage Nieuwsbrief 03 Week 41 en 42 6 oktober t/m 20 oktober In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage OPEN DAG Woensdag 18 oktober organiseren

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijvingen rapportgesprekken ** Het

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor 2017 ** Verkeersveiligheid

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 juni 2017 Jaargang 16 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 juni 2017 Jaargang 16 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 juni 2017 Jaargang 16 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijven rapportgesprekken ** Het voortgangs

Nadere informatie

Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei

Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Telefoonstoring > VVE Thuis > Muzieklessen bijwonen > Zaanse Zomerschool Extra s > Boekentips > Fluxus open dag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Vijverberichten

Vijverberichten 0 Landelijk verkeersexamen Vijverberichten 7-04-2017 Afgelopen donderdag hebben onze groep 8 leerlingen deelgenomen aan het landelijk verkeersexamen. En in de afgelopen weken hebben ze in de klas extra

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Ophalen van kinderen op schoolplein ** Sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 KALENDER

Nieuwsbrief 04 KALENDER Nieuwsbrief 04 Week 42, 43 en 44 14 oktober t/m 4 november In deze nieuwsbrief o.a.: Herfstvakantie Brede school activiteiten Thema afsluiting Knutselcircuit Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 15 23

Nadere informatie

Maandag 17 t/m vrijdag 21april

Maandag 17 t/m vrijdag 21april Maandag 17 t/m vrijdag 21april Agenda Vrijdag 14 april Maandag 17 april Vrijdag 21 april Goede vrijdag: kinderen vrij Tweede Paasdag: kinderen vrij Koningspelen Maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Meivakantie:

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019

Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019 Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Ouderkamer voorbereidingen Suikerfeest > Brugfunctionaris start in juni > Kinderen vrij op dinsdag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Uitvoering van de opera De kleine zeemeermin

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Afsluiting Opera aan de Zaan ***Inhoud:*** ** Fusie en

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Herdenking bij monument Bonifatiuskerk **

Nadere informatie

Vrijdag, 22 mei 2015 Jaargang 14 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 22 mei 2015 Jaargang 14 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 22 mei 2015 Jaargang 14 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Algemeen Het mooie weer komt steeds beter op gang en dat betekent dat we

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Oudertevredenheidsonderzoek Belangrijk:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. KALENDER Nieuwsbrief MR-vergadering OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering

Nieuwsbrief 15. KALENDER Nieuwsbrief MR-vergadering OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering Nieuwsbrief 15 Week 14-15 29 maart t/m 12 april In deze nieuwsbrief o.a.: Centrale eindetoets Grote Rekendag Nieuws uit de MR PET Paasviering Hoofdluis Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 29-03 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De Vreedzame School blok 2 en blok 3 > Brede school activiteiten / Gras > Startcafé > Ouderhulp

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Afname van de cito toetsen ** Op weg naar de fusie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Afname van de cito toetsen ** Op weg naar de fusie - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 29 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afname van de cito toetsen ** Op weg naar

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 10-06-2013-24-06-2013 Agenda: Wo 12-06 Bedanken hulpouders: 12.00-12.30 uur Vr 14-06 Uitvoering Pop Rock Battle- Zaantheater Za 15-06 Buurtmarkt: onze school staat er met een kraam! Ma 17-06

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen **Kerstinformatie Tijdens schooltijd **Sinterklaas

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het nieuwe schooljaar ** Vakanties en margedagen

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 14 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 14 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 14 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Biebbus na de herfstvakantie ** De taarten

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender NIEUWSBRIEF Jaargang 30, nummer 13, 5 december 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 06 december Studiedag. Alle

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Agenda van de maand april/mei: - 27 april t/m 10 mei Meivakantie - 13 mei schoolreisje groepen 4 en 5-14 en 15 mei vrij i.v.m. Hemelvaart Wij zijn/waren/worden

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Andere opzet Biebbus bezoek ** Op tijd

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Woensdag 2 oktober 2019 Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Privacy voorkeuren doorgeven via Parro

Nadere informatie

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR 2017-2018 13-07-2018 Aftellen Op donderdag 19 juli willen we met alle ouders en leerlingen aftellen naar de zomervakantie. Om 15.05 uur verzamelen alle leerlingen met alle schoolspullen

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15, 12 april 2017

Nieuwsbrief 15, 12 april 2017 Nieuwsbrief 15, 12 april 2017 Agenda Do. 13-4 Studiedag alle leerlingen vrij Vr. 14-4 Goede Vrijdag alle leerlingen vrij Ma. 17-4 Tweede Paasdag alle leerlingen vrij Di. 18-4 Centrale Eindtoets groep 8

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Woensdag 4 september Rammanyu Dipai groep 8b Vrijdag 6 september Job van Benten groep 8b

Woensdag 4 september Rammanyu Dipai groep 8b Vrijdag 6 september Job van Benten groep 8b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 30 augustus 2019 Agenda Nummer 0 maandag 2 september We gaan weer beginnen!

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 2 juli 2015 Jaargang 14 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 2 juli 2015 Jaargang 14 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 2 juli 2015 Jaargang 14 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen Nieuws uit de groepen Gewonnen schoolreisje groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag Ouderbedankmiddag Op donderdagmiddag 14 juli hebben we met alle kinderen de ouders, die op welke manier ons dit jaar geholpen hebben bedankt. Met een heerlijk kopje koffie of thee en een stuk cake erbij.

Nadere informatie