- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord."

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Herdenking bij monument Bonifatiuskerk ** Personele zaken Belangrijk: ** Bijdrage schoolreisjes dinsdag 26 april hebben de groepen ** Wat is Meedoen Zaanstad? 3 t/m 8 i.v.m. de sportdag continurooster Tijdens schooltijd ** Techniekevent groep 7 ** Afsluiting rots en water ** Kinderboerderij groep van tot uur ** Bijna vakantie middag groep 5 ** Afsluiting taalhuis Na schooltijd ** Kikkerpad met kikkerdil in heemtuin Zaandam ** Uilenballen pluizen in Natuurmuseum Zaandam

2 ***Mededelingen*** Herdenking bij monument Bonifatiuskerk Afgelopen dinsdag 24 april hebben de kinderen uit de groepen 8 de oorlogsslachtoffers herdacht bij het monument voor de Bonifatiuskerk, georganiseerd door het 4 en 5 mei comité. Ter voorbereiding op de herdenking hebben we ons verdiept in de tijd van de tweede wereldoorlog en met elkaar een film bekeken over de rol van de Bonifatiuskerk tijdens de oorlog en het illegaal drukken van verzetskranten. Voor de kinderen was dit een eyeopener om te zien dat de oorlog ook zo dichtbij heeft plaatsgevonden. Na een toespraak van wethouder R. Visser-Noordzij hebben Muhammed, Sema en Robbie prachtige gedichten en een rap voorgedragen. De herdenking is afgesloten met het leggen van een bloemenkrans. Oorlog kan je vergelijken met een hel. Er onderuit wil je wel. Er worden mensen vermoord. Dat is alleen wat je hoort. Ondertussen ziet de kaart van de wereld er anders uit. en wat de mensen aan de macht zeggen, het maakt hun niet uit. Meestal zijn de mensen aan de macht agressief. Daarom is bijna niemand meer positief. Muhammed 8a Personele zaken Juf Shelley gaat met zwangerschapsverlof en zij zal na de mei vakantie zodoende niet terugkeren in groep 7/8. Wij wensen haar een mooie tijd. Juf Marlies gaat de vervanging invullen en samen met juf Jessica aan het werk met groep 7/8. We zijn heel blij, dat juf Marlies weer een aantal dagen volop aan het werk kan. Ze is zodoende beschikbaar voor het volledig draaien van groep 7/8 op maandag, donderdag en vrijdag. De andere drie dagen vult zij op basis van re-integratie in met andere taken. Dat betekent dat zij dan niet meer in de groep 4a werkt.

3 Bijdrage schoolreisjes Op 29 mei en 5 juni gaan de groepen 1 t/m 5 op schoolreisje. Op 26 juni gaat groep 6 op schoolreisje en heeft groep 7 een outdoor dag. Groep 8 gaat van 11 t/m 13 juli op kamp. We hopen natuurlijk op lekker weer en dan kunnen het wederom gezellige dagen worden met elkaar. Daarvoor is het natuurlijk van belang dat alle ouders/ verzorgers de bijdrage voor het schoolreisje betaald hebben. Langs deze weg willen we u eraan herinneren, mocht u de betaling nog niet gedaan hebben. We verwachten van alle ouders, dat zij de ouderbijdrage betalen, zodat uw kind meekan op schoolreisje. Uiteraard zullen de ouders, die behoefte hebben aan een betalingsregeling altijd in gesprek kunnen met de directie van de school om te komen tot een oplossing, zodat het kind wel mee kan op schoolreis. Ook kunt u gebruik maken van de gemeentelijke ondersteuning Meedoen Zaanstad Wat is Meedoen Zaanstad? Via Meedoen Zaanstad (vroeger de 'Regeling Schoolgaande Kinderen') kunt u een bijdrage in de extra kosten aanvragen voor schoolgaande kinderen van 4 tot en met 18 jaar. De regeling bestaat uit twee delen: o o o een bedrag in geld voor kosten die schoolgaande kinderen hebben zoals sportkleding, abonnementen en schoolkosten. een sport- of cultuuractiviteit voor een jaar. Deze activiteit kunt u, samen met uw kind, uitkiezen in de webshop Meedoen Zaanstad. Zwemles: Er zijn via Meedoen Zaanstad ook mogelijkheden om voor kinderen vanaf 5,5 jaar een vergoeding te krijgen voor diplomazwemmen of andere zwemactiviteiten. Meer informatie vindt u via Meedoen Zaanstad. Om voor de regeling in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden: Per kind kunt u een keer per jaar Meedoen Zaanstad aanvragen Uw kind moet onderwijs of een opleiding volgen of onder de leer- of kwalificatieplicht van de Leerplichtwet vallen Uw inkomen bedraagt niet meer dan 110% van de voor u geldende inkomensgrens. De bedragen vindt u in onderstaande bijlage Uw vermogen mag niet meer bedragen dan een bepaald bedrag. Voor verdere informatie kunt u terecht op de gemeentelijke website op zoekterm Meedoen Zaanstad. Ook kunt op school bij de administratie om hulp of advies vragen, dan maken we met u een afspraak voor het aanvragen van de gemeentelijke bijdrage. Enkele ouders van de Ouderraad willen u daar graag bij helpen.

4 ***Tijdens schooltijd*** Techniek event groepen 7 De groepen 7A en B zijn maandagmiddag met de bus naar PET Zaanstad (promotieevenement techniek) geweest. We hebben in anderhalf uur meegedaan aan leuke en inspirerende workshops, die zoveel mogelijk aspecten van techniek raakten. Met een grote variatie aan activiteiten was er veel te ontdekken en te doen. Dit was een middagje genieten!

5 Afsluiting Rots &Water 5A en 7A Op woensdag, 18 april hebben de groepen van juf Aimée en van juf Foka/juf Manon een leerzame presentatie gegeven aan heel veel ouders en anderen belangstellenden. In sporthal De Struijck hebben de kinderen op een indrukwekkende manier laten zien wat zij vele weken lang geoefend hebben. Zij hebben hiervoor hun kracht en moed getoond. Door middel van allerlei werkvormen hebben de kinderen zich eigen kunnen maken op welke wijze je voor jezelf op kunt komen, hoe je zelfvertrouwen uitstraalt, hoe conflicten hanteerbaar worden en wat te doen wanneer regels worden gesteld op school, op het plein of thuis. De Rots en Watergroet, waarbij de kinderen elkaar in de ogen moeten kijken (respect), het (letterlijk) sterk staan (ik mag er zijn), wanneer ben je als een rots en wanneer ben je water (bij conflicthantering) Wat hebben de kinderen veel geleerd. Het waren de wekelijkse wandelingen (door weer en wind) en soms koude voeten echt wel de moeite waard. En niet alleen bleken het leerzame lessen voor de kinderen, maar ook wij als leerkrachten hebben veel inspiratie opgedaan bij juf Marianne. Het sluitstuk van de presentatie toonde het zelfvertrouwen van de kinderen. Het doorslaan van een plankje met één hand bleek werkelijk te kunnen. Wie had dat gedacht! In groep 5A wordt momenteel gebruik gemaakt van de beloningsthermometer, ter stimulering van positief gedrag van de individuele kinderen, maar ook van de hele groep. De thermometer geeft aan of de hele groep in aanmerking komen voor een wekelijkse beloning : een filmpje kijken, met z n allen naar de Deka, buiten eten in de zon En al deze leuke dingen hebben we al kunnen doen! In groep 7a hebben we veel gehad aan het sterk staan, die termen gebruiken we in de klas ook. We voelen ons meer 1 groep. Elke leerling kiest nu voor zichzelf, dit uit zich in: sterk staan en door middel van gesprek voor zichzelf opkomen, gedrag negeren door weg te lopen bij de ander. En we spreken anderen nu ook aan op gedrag, we zijn immers één groep! Tijdens de Rots en Waterlessen hebben we ervaren dat we elkaar kunnen vertrouwen. We hebben lessen zelfverdediging gehad en die vergden zelfbeheersing en vertrouwen.. We hebben hard gewerkt aan ons eigen leerdoel: negeren, sterk staan, etc. We zijn trots op de behaalde doelen.

6 Kinderboerderij groep 1-2

7 Moederdag Lekker spelen.. mmm.. popcorn Traktaties voor elkaar

8 Afsluiting thema taalhuis Thema kikkers Leuk om thuis te doen: Lijm van de action Afwasmiddel Verf Glitters Roeren, roeren, roeren, daarna kneden totdat het dik wordt.

9 ***Na schooltijd*** PERSBERICHT Kikkerpad met kikkerdil in heemtuin Zaandam Op zondag 13 mei -Moederdag en laatste dag van de Mei-vakantie- kan er in de heemtuin van Zaandam weer een kikkerpad worden gelopen. Een kikkerpad is een speelse, educatieve speurtocht. Overal in de tuin staan houten kikkers. Om hun nek hangt een opdracht. Kinderen worden uitgedaagd om de opdracht uit te voeren. Soms moet je gewoon goed kijken, en soms ook proeven, ruiken of voelen. De tuin staat in haar prachtige voorjaarstooi. Veel bloeiende planten, gezellig zoemende bloembezoekers en andere insekten, luid zingende zangvogels en wie weet kikkerdril of kikkervisjes. In de theetuin kan men genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers. En vlak naast de theetuin kan de tuinliefhebber mooie heemtuinstekjes scoren, tegen een aantrekkelijk prijsje. Vanaf uur staat de speurtocht klaar. Meedoen kost niets en kan van af elk tijdstip. Om stoppen de kikkers ermee. De heemtuin ligt in het Burg. In t Veldpark te Zaandam, direct ten zuiden van het Zaans Medisch Centrum. Parkeren kan westelijk van de tuin, aan de parallelweg van de Heijermansstraat, in de Rosmolenwijk of oostelijk van de tuin, nabij de IJdoornflat in de wijk Peldersveld. Meer info: heemtuin beheerder Jeroen Buijs: j.buijs@zaansnatuurmilieucentrum.nl of kikker met kikkerdil foto Tom Kisjes

10 PERSBERICHT Uilenballen pluizen in Natuurmuseum Zaandam Op zondagmiddag 6 mei biedt educatief medewerker Flip Valk en zijn vrijwilligers de bezoekers van het Natuurmuseum te Zaandam een populaire publieksactiviteit aan. Nimmer kwamen er meer bezoekers in het museum als tijdens de vorige editie van het uitpluizen der uilenballen! Een uilenbal is een rond of ovaal brok van onverteerde resten van dieren. Dit zijn vooral haren en botjes. Net als roofvogels hebben uilen twee magen. Eén maag verteert het voedsel en de andere maag filtert grotere delen en kneedt deze samen tot een bal. Wat de uil zo speciaal maakt is dat zij een prooi in één keer doorslikt en niet zoals andere vogels delen van de prooi opeet. Daarom zijn uilenballen super interessant. Door ze uit te pluizen kan je precies zien wat de uil heeft gegeten! Daarvoor heeft het museum geschikte zoekkaarten. En voor het pluizen gebruiken we pincetten en spijkers. De doorgaande activiteit vindt plaats tussen uur en uur en er is -naast de reguliere entree- een bescheiden bijdrage van 0,50 per uilenbal verbonden aan deelname. De reguliere entree voor het museum bedraagt 4,- voor kinderen vanaf 3 jaar. Volwassenen en donateurs gratis (pinnen niet mogelijk). Het museum is gelegen aan de Thijssestraat te Zaandam, naast stadsboerderij Darwinpark. Zie verder: Uilenballen pluizen is boeiend voor jong en oud foto Zaans Natuur & Milieu Centrum

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. KALENDER Nieuwsbrief MR-vergadering OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering

Nieuwsbrief 15. KALENDER Nieuwsbrief MR-vergadering OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering Nieuwsbrief 15 Week 14-15 29 maart t/m 12 april In deze nieuwsbrief o.a.: Centrale eindetoets Grote Rekendag Nieuws uit de MR PET Paasviering Hoofdluis Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 29-03 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vijverberichten

Vijverberichten 0 Landelijk verkeersexamen Vijverberichten 7-04-2017 Afgelopen donderdag hebben onze groep 8 leerlingen deelgenomen aan het landelijk verkeersexamen. En in de afgelopen weken hebben ze in de klas extra

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

Maandag 17 t/m vrijdag 21april

Maandag 17 t/m vrijdag 21april Maandag 17 t/m vrijdag 21april Agenda Vrijdag 14 april Maandag 17 april Vrijdag 21 april Goede vrijdag: kinderen vrij Tweede Paasdag: kinderen vrij Koningspelen Maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Meivakantie:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De nieuwbouw gaat beginnen ** In de steigers ***Inhoud:***

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Verdeling groepen over de locaties schooljaar 2019-2020... 1 Schooltijden schooljaar 2019-2020... 2 Rapporten

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Ophalen van kinderen op schoolplein ** Sportdag

Nadere informatie

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De Vreedzame School blok 2 en blok 3 > Brede school activiteiten / Gras > Startcafé > Ouderhulp

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Schoolreisjes ***Inhoud:*** ** Uitvoering Turandot Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen *** Een nieuw jaar *** Aanmelding van nieuwe

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15, 12 april 2017

Nieuwsbrief 15, 12 april 2017 Nieuwsbrief 15, 12 april 2017 Agenda Do. 13-4 Studiedag alle leerlingen vrij Vr. 14-4 Goede Vrijdag alle leerlingen vrij Ma. 17-4 Tweede Paasdag alle leerlingen vrij Di. 18-4 Centrale Eindtoets groep 8

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei

Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Telefoonstoring > VVE Thuis > Muzieklessen bijwonen > Zaanse Zomerschool Extra s > Boekentips > Fluxus open dag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender NIEUWSBRIEF Jaargang 30, nummer 13, 5 december 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 06 december Studiedag. Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage Nieuwsbrief 03 Week 41 en 42 6 oktober t/m 20 oktober In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage OPEN DAG Woensdag 18 oktober organiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 KALENDER

Nieuwsbrief 04 KALENDER Nieuwsbrief 04 Week 42, 43 en 44 14 oktober t/m 4 november In deze nieuwsbrief o.a.: Herfstvakantie Brede school activiteiten Thema afsluiting Knutselcircuit Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 15 23

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

Maandag 4 februari t/m vrijdag 15 februari 2019

Maandag 4 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 Maandag 4 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Toetsweken & rapportgesprekken > Ouderkamer & Taalcafé > Bezoek Agora medewerkers donderdag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Uitvoering van de opera De kleine zeemeermin

Nadere informatie

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Assalamoe alaykoem, geachte ouders, Thema-avond Vanavond is er van 19.00 tot 21.00 uur een themaavond met als onderwerp De Vreedzame School. U bent van harte welkom in de aula!

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018

Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018 Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Overstap meester Stephan > VVE voorlichting ouders groep 1 en 2 > Ouderkamer introductie Startcafé

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen **Kerstinformatie Tijdens schooltijd **Sinterklaas

Nadere informatie

De naschoolse activiteiten gaan deze dag niet door! De les wordt op een andere datum ingehaald.

De naschoolse activiteiten gaan deze dag niet door! De les wordt op een andere datum ingehaald. Nieuwsbrief 7, 6 december 2017 Agenda 11 december School versieren in Kerstsfeer vanaf 14.30 uur 12 december Staking; naschoolse activiteiten gaan niet door 13 december Afsluiting IPC-thema groep 4 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Geslaagd Jubileumfeest OBS Het Eiland! Veel meer foto s kunt u vinden via https://goo.gl/tp25tu en https://goo.gl/9s1cmz (met heel veel dank aan Fred Sas, vader van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Laatste biebbus bezoek van dit jaar. ** De

Nadere informatie

#13 22 februari 2019

#13 22 februari 2019 #13 22 februari 2019 Maart 4 mrt GMR-vergadering 6 mrt Luizencontrole 12 mrt AC-vergadering 13 mrt Biddag 13 mrt Open inloop 15 mrt Berghjournaal 22 mrt Oudermail 25 mrt Regiegroep Ouderbetrokkenheid 27

Nadere informatie

Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019

Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019 Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Ouderkamer voorbereidingen Suikerfeest > Brugfunctionaris start in juni > Kinderen vrij op dinsdag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Sportdag > VVE Thuis bijeenkomst > Speciale ouderbijeenkomsten deze week > Oproep Ouderbijdrage i.v.m.

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

De school is van ons allemaal, daarom spreken we dezelfde taal

De school is van ons allemaal, daarom spreken we dezelfde taal NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 04, 20 september 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 20 september s Middags studiemiddag,

Nadere informatie

Vrijdag, 22 mei 2015 Jaargang 14 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 22 mei 2015 Jaargang 14 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 22 mei 2015 Jaargang 14 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Algemeen Het mooie weer komt steeds beter op gang en dat betekent dat we

Nadere informatie

Gelukkig nieuwjaar! Belangrijke data: Informatie m.b.t. afname CITO toets

Gelukkig nieuwjaar! Belangrijke data: Informatie m.b.t. afname CITO toets obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org schooljaar 2015 2016 8 januari 2016 Belangrijke data: Gelukkig nieuwjaar! Het team van De Spiegel wenst

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijvingen rapportgesprekken ** Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 32, nummer 17 1 juni 2018 Volgende nieuwsbrief 15 juni 2018 Belangrijke dagen 4 t/m 20 juni toetsweken 15 juni Suikerfeest 21 juni Midzomerfeest (zie extra bijlage) 22 en

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Afname van de cito toetsen ** Op weg naar de fusie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Afname van de cito toetsen ** Op weg naar de fusie - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 29 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afname van de cito toetsen ** Op weg naar

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bapo Ingrid

Nieuwsbrief Bapo Ingrid Nummer: 13 6 maart 2015 Agenda Maandag 9-3 Start schoolproject Rapport uit groep 3 Dinsdag 10-3 MR 18:00-19:30 Woensdag 11-3 Bapo Irene Ma/di/woe 16/17/18 Rapportgesprekken groep 3 Woe 18-3 Vrijdag 20-3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. In deze nieuwsbrief o.a.: Inval bij ziekte Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuwsbrief 14. In deze nieuwsbrief o.a.: Inval bij ziekte Nieuws uit de groepen Ingekomen post Nieuwsbrief 14 Week 14,15 en 16 31 maart t/m 21 april In deze nieuwsbrief o.a.: Inval bij ziekte Nieuws uit de groepen Ingekomen post INVAL BIJ ZIEKTE In een eerdere nieuwsbrief hebben we al eens bericht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 17. groep 3 en 4 zwemmen in de Dolfijn Dinsdag 23 mei schoolreisje groep 1 t/m 6

NIEUWSBRIEF mei 17. groep 3 en 4 zwemmen in de Dolfijn Dinsdag 23 mei schoolreisje groep 1 t/m 6 NIEUWSBRIEF14 2016 08 mei 17 Belangrijke data: Zondag 14 mei Moederdag Maandag 22 mei groep 3 en 4 zwemmen in de Dolfijn Dinsdag 23 mei schoolreisje groep 1 t/m 6 Donderdag 25 mei Hemelvaartsdag, vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

De volgende Williweetjes verschijnt donderdag 4 mei

De volgende Williweetjes verschijnt donderdag 4 mei - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 13 april 2017 Jaargang 16 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Bezoek aan PETZ ** Oudergesprekken in

Nadere informatie

Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober

Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > s Maandags = makkelijke schoenen dag voor de kleuters > VVE Thuis eerste bijeenkomst > Kinderboekenweek

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari 2017

Nieuwsbrief 3 februari 2017 Nieuwsbrief 3 februari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Vervoer Een groot aantal leerlingen van onze school gaat op de

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Op weg naar de fusie ** Kerstinfo voor ouders 2018 Tijdens

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 maart 2017

Nieuwsbrief 22 maart 2017 Nieuwsbrief 22 maart 2017 Geachte ouders en/of verzorgers, Agenda komende weken: 25 maart: Kledingbeurs. 27 maart: Voorstelling kleuters in de Meerpaal. Help ik heb een vlieg ingeslikt. 28 maart: Zwerfvuilactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

De twaalfde editie van de nieuwsbrief

De twaalfde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 Jaargang 5 13-02-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De twaalfde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 23 t/m 27 februari voorjaarsvakantie Nieuws vanuit de

Nadere informatie