Maandag 4 februari t/m vrijdag 15 februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 4 februari t/m vrijdag 15 februari 2019"

Transcriptie

1 Maandag 4 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Toetsweken & rapportgesprekken > Ouderkamer & Taalcafé > Bezoek Agora medewerkers donderdag 7 februari > De Vreedzame School blok 3 We hebben oor voor elkaar > Brede school activiteiten via GRAS EXTRA > Het belang van leesplezier Leestips van debieb > Uilenballen lezen?!? Ga op zondag 3 februari naar de stadsboerderij (Darwinpark) Agenda Dinsdag 5 februari Taalcafé 8:30 10:00 uur Donderdag 7 februari Bezoek Agora-medewerkers Maandag 11 februari VVE Thuis Bijeenkomst thema Kunst Dinsdag 12 februari Taalcafé 8:30 10:00 uur Dinsdag 12 februari Ouderkamer 8:30 9:30 uur Vrijdag 15 februari Studiedag personeel / kinderen vrij! Voorjaarsvakantie maandag 18 t/m vrijdag 22 februari De volgende kinderen vieren hun verjaardag Van harte gefeliciteerd! Dag Naam Groep Za 2 febr Donya 1/2A Wo 6 febr Ravza 1/2A Do 7 febr Lovejot 5/6 Di 12 febr Hasan Veli 5/6 Zo 17 febr Talha 7/8 Donya wordt 4 jaar oud en start bij de kleuters. Edanur is ook een nieuwe leerling. Zij start in groep 5/6. Van harte welkom op onze school!

2 School in beeld Groep 3 en 4 hebben de stadsboerderij bezocht. De kinderen hebben o.a. graan gemalen en pannenkoeken gebakken. Het was een heel leuk en leerzaam uitje. Ouders bedankt voor de ondersteuning! Vorige week waren de laatste serie muziekpresentaties. Dit keer hebben de kinderen van groep 3 t/m 8 hun kunsten laten zien met zang, dans, viool, klarinet, keyboard en gitaar Van klassiek tot de soul and rythm van Hit the road Jack. Op het kleuter- en peuterplein zijn de kinderen druk bezig met het thema wonen Tot twee keer toe sneeuwpret de afgelopen weken Voldoende sneeuw voor een minisneeuwpop. Lag het aan de hoeveelheid sneeuw of was de pauze te kort?

3 Door de peuters en kleuters worden straten aangelegd, bruggen en huizen gebouwd, verkeerlichten gemaakt en bomen geknutseld. Ouders dank voor de extra handen in school! Toetsweken & rapportgesprekken Vanaf maandag 14 januari tot en met vrijdag 1 februari zijn er toetsweken geweest op school. De komende week vinden er nog enkele inhaaltoetsen plaats, bijvoorbeeld van kinderen die ziek waren. De leerkrachten en assistenten zijn al druk bezig om de toetsen na te kijken en de gegevens te verwerken. De toetsresultaten worden meegenomen in het rapport. Van de leerkracht ontvangt u een uitnodiging om u in te schrijven voor rapportgesprekken.

4 Taalcafé & Ouderkamer Als school proberen we de ouderbetrokkenheid te vergroten. Om betrokken te kunnen zijn bij school en vooral de ontwikkeling van uw kind is de Nederlandse taal van essentieel belang. Afgelopen jaren hebben we gemerkt dat een aantal ouders de Nederlandse taal onvoldoende beheersen. Met het Taalcafé willen we deze ouders op weg helpen om kennis te maken met de Nederlandse taal. Dat is goed voor de ouders zelf maar ook voor de ontwikkeling van hun kinderen op school. Omdat een wekelijks Taalcafé en een wekelijkse Ouderkamer te veel vraagt van school is besloten om de Ouderkamer om de week te laten plaatsvinden. Het rooster voor de komende weken is als volgt: > Taalcafé dinsdag 5 februari 8:30 10:00 uur in de team-/ouderkamer > Taalcafé dinsdag 12 februari 8:30 10:00 uur lokaal aanbouw > Ouderkamer dinsdag 12 februari 8:30 9:30 uur in de team-/ouderkamer We snappen dat dit voor de trouwe bezoekers van de Ouderkamer niet leuk is maar hopen dat u dat u begrip op kunt brengen voor deze keuze. Willem-Pieter van Ledden (directeur) Agora bezoek Op donderdag 7 februari a.s. zullen een aantal medewerkers van Agora op bezoek komen op onze school. Het is een groep van 8 personen waaronder directeuren, intern begeleiders en beleidsmedewerkers. Zij komen een dag op school lessen bezoeken en gesprekken voeren om mee te kijken en mee te denken over de kwaliteit van de school. Dit soort bezoeken vinden op alle Agorascholen plaats en zijn bedoeld om de kwaliteit van de scholen, waaronder Kleurenpracht, verder te verbeteren. Eén van de gespreksonderwerpen op donderdag 7 februari is ouderbetrokkenheid. Een aantal ouders is uitgenodigd om van 8:30-9:00 uur deel te nemen aan dit gesprek. Namens de Medezeggenschapsraad zijn Mw. Pinar Kizilkaya en/of Mw. Sedeta Ramabaja aanwezig. Daarnaast zullen nog deelnemen: Mw. Zeliha Erdogan, Mw. Bedia Kustepe en Mnr. Hakim Muse. Dank voor uw medewerking alvast! We hopen dat a.s. donderdag een interessante dag wordt en de school bruikbare adviezen meekrijgt van de Agora-medewerkers.

5 De Vreedzame School De Vreedzame School is een programma dat in alle groepen uitgevoerd wordt. Het richt zich op goed omgaan met elkaar, samenwerken en het voorkomen en oplossen van conflicten. Samen met de meesters en juffen leren de kinderen stapsgewijs meer eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag. Blok 3 We hebben oor voor elkaar In het derde blok van de lessen De Vreedzame School gaan de kinderen leren om met elkaar te praten. In de praktijk gebeurt het regelmatig dat kinderen, maar volwassenen net zo goed, tegen elkaar praten in plaats van met elkaar. Door te oefenen in het voeren van gesprekken kunnen bijvoorbeeld conflicten en/of ruzies voorkomen worden. Ook kun je door overleg in de groep naar verschillende meningen luisteren en samen een besluiten nemen. In Blok 3 leren de kinderen tijdens de lessen belangrijke communicatieve vaardigheden, zoals duidelijk communiceren, goed luisteren, vragen stellen, verplaatsen in het gezichtspunt van een ander, verschil van mening overbruggen. Tijdens de studiedag van vrijdag 15 februari krijgen de medewerkers de derde training Vreedzame School. Het onderwerp is dan omgaan met gevoelens. Brede school activiteiten U kunt uw kind(eren) via onze website aanmelden bij GRAS activiteiten. Deelname aan een activiteit kost per kind 5,- voor de hele serie lessen. Groep 3, 4 en 5 Free runnen [gymzaal] Dag: Donderdag Tijd: 14:15-15:15 uur Verzamelen: in de kuip Laatste les: donderdag 14 februari [maximaal 15 kinderen] NOG ENKELE PLAATSEN Groep 5, 6, 7 en 8 Zaalvoetbal [gymzaal] Dag: Woensdag Tijd: 14:15-15:15 uur Verzamelen: in de kuip Laatste les: Woensdag 13 februari [maximaal 15 kinderen] NOG ENKELE PLAATSEN Groep 1 en 2 Prentenboekdans Dag: Donderdag Tijd: 14:15-15:15 uur In: de kleuterhal Laatste les: donderdag 14 maart [maximaal 12 kinderen] NOG ENKELE PLAATSEN Groep 5 en 6 Koken Dag: Woensdag Tijd: 14:15-15:45 uur Laatste les: Woensdag 27 februari [maximaal 8 kinderen] NOG ENKELE PLAATSEN Betaling van de activiteit(en) Voor vragen en contante betaling van 5,- (per kind per lessenserie) kunt u op woensdag en donderdag na schooltijd terecht bij juf Robyn (groep 4).

6 EXTRA De leestips van debieb zijn vernieuwd! Voor een goede taalbeheersing is begrijpend lezen en luisteren heel belangrijk En om het vol te houden om veel te lezen en voor te lezen heb je plezier nodig. Dit voorjaar gaan we op school extra aandacht besteden aan begrijpend lezen en luisteren. In de kleutergroep van juf Mandy zijn de kinderen al enthousiast begonnen met extra lezen, voorlezen en luisteren Helpt u ook mee om het (voor)leesplezier van uw kind(eren) te vergroten? Op het speciale YouTube kanaal van debieb vind je de leestips voor verschillende groepen bij elkaar: alle boekentips bij elkaar van groep 1 & 2 tot groep 7 & 8. Veel kijk- en (voor)leesplezier! uil foto Bart Homburg. Uilenballen pluizen op stadsboerderij Darwinpark Zaandam Op zondagmiddag 3 februari kan jong en oud op stadsboerderij Darwinpark te Zaandam onder leiding van educatief medewerker Flip Valk uilenballen uitpluizen. Voor en na het broedseizoen overnachten uilen vaak samen op een vaste plek. Een roestplaats noemen we dat. Ook in de Zaanstreek zijn roestplaatsen te vinden. Meestal wordt hier geen ruchtbaarheid aan gegeven om verstoring te voorkomen. Onder bomen waar uilen in zitten liggen altijd uilenballen. Dat zijn pluizige ballen, met restanten botten en haartjes van de prooi, meestal muizen. Het is super interessant om deze ballen uit te pluizen. Want aan de botrestanten -met name de schedeltjes- kan je zien welke muizensoort is opgegeten. Uit sommige uilenballen komt een compleet muizenskelet tevoorschijn! De kosten voor deelname bedragen 2,- p.p. Daarvoor krijg je een uilenbal, een zoekkaart en een muizenplattegrond waarop je gevonden botjes kan vastlijmen. Voor het pluizen zijn pincetten en ander gereedschap beschikbaar. Wie extra uilenballen wil uitpluizen betaalt daarvoor 0,50 per stuk. Zoekkaart en muizenplattegrond mogen deelnemers uiteraard mee naar huis nemen. LET OP: contante betaling. Geen pin aanwezig. Deze activiteit start om uur in de educatieve ruimte van de boerderij en eindigt om uur. Kom op tijd want vol is vol! Meer info op of de facebookpagina van de stadsboerderij. Het adres van de boerderij: De Weer AH te Zaandam.

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De BiebBus > Tevredenheidsonderzoek > Toetsweken > Van Startcafé naar Taalcafé > De Vreedzame

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De Vreedzame School blok 2 en blok 3 > Brede school activiteiten / Gras > Startcafé > Ouderhulp

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

Maandag 19 november t/m vrijdag 30 november 2018

Maandag 19 november t/m vrijdag 30 november 2018 Maandag 19 november t/m vrijdag 30 november 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > VVE Thuis ouders groep 1 en 2 > Brede school activiteiten / Gras > Ouderhulp digitaal voor

Nadere informatie

Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018

Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018 Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Overstap meester Stephan > VVE voorlichting ouders groep 1 en 2 > Ouderkamer introductie Startcafé

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 2 november 2018

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 2 november 2018 Maandag 22 oktober t/m vrijdag 2 november 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Brede school activiteiten / Gras > Ouderhulp DigiDuif / Gras > 2 Weekbrief? > De BiebBus EXTRA

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018

Maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 Maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Toetsweken > Ouderkamer > Ouderbijdrage i.v.m. schoolreisje en schoolkamp Extra > Boekentips > Zondag

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Sportdag > VVE Thuis bijeenkomst > Speciale ouderbijeenkomsten deze week > Oproep Ouderbijdrage i.v.m.

Nadere informatie

Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019

Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019 Maandag 3 juni mei t/m vrijdag 14 juni 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Ouderkamer voorbereidingen Suikerfeest > Brugfunctionaris start in juni > Kinderen vrij op dinsdag

Nadere informatie

Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018

Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018 Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Zaanse Zomerschool > DigiDuif / Weekbrief > Ouderbijdrage > vanuit de Ouderkamer Extra > Boekentips > Open

Nadere informatie

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer voorbereiding bezoek gemeenteraad en burgemeester > De Vreedzame School training personeel

Nadere informatie

Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018

Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018 Maandag 16 t/m vrijdag 20 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld: Opera, kinderboerderij, gastlessen > Zaanse Zomerschool > Uitval meester Stephan > Ouderbijdrage Extra >

Nadere informatie

Maandag 2 t/m vrijdag 6 april 2018

Maandag 2 t/m vrijdag 6 april 2018 Maandag 2 t/m vrijdag 6 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Wandelen voor water > Ontmoetingsonderwijs: Pasen Extra > Boekentips > 1 e Paasdag de verjaardag van Tante

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

Extra > Boekentips > Sporten in de buurt vanaf groep 5 (maart is de laatste maand! )

Extra > Boekentips > Sporten in de buurt vanaf groep 5 (maart is de laatste maand! ) Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Week in beeld > Ouderkamer dinsdag 13 maart; GGD opvoeden > Staking woensdag 14 maart; school gesloten > Speelinloop kleuters alleen op

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer leren lezen door meester Ron > Kinderboekenmarkt > Ouderkamer bezoek burgemeester en

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 21 januari 2016 INFO 7

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 21 januari 2016 INFO 7 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 21 januari 2016 INFO 7 IN DEZE INFO De Vreedzame School Opening LIMES lijn Studiedagen Definitieve Adviezen

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018

Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018 Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Wandelen voor water > Schooldag start > Speelwerktijd kleuters in kleinere groepen > Ophalen kleuters in de klas > Ontmoetingsonderwijs:

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 24-02-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Voorjaarsvakantie: Wij wensen iedereen een heel fijne voorjaarsvakantie, met misschien

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 februari 2019 Verbouwing en tijdelijke huisvesting Mika uit groep 6b heeft een stukje geschreven voor in de nieuwsbrief. Ze heeft een aantal kinderen geïnterviewd: NIEUWE

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

#13 22 februari 2019

#13 22 februari 2019 #13 22 februari 2019 Maart 4 mrt GMR-vergadering 6 mrt Luizencontrole 12 mrt AC-vergadering 13 mrt Biddag 13 mrt Open inloop 15 mrt Berghjournaal 22 mrt Oudermail 25 mrt Regiegroep Ouderbetrokkenheid 27

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Maandag 20 november t/m vrijdag 24 november

Maandag 20 november t/m vrijdag 24 november Maandag 20 november t/m vrijdag 24 november > Agenda > Verjaardagen > VVE Thuis bijeenkomst > Bezoek Operagebouw > GRAS buitenschoolse activiteiten > Taallessen (opgeven) via folder > Kinderziektes: waterpokken

Nadere informatie

Maandag 14 t/m vrijdag 18 mei 2018

Maandag 14 t/m vrijdag 18 mei 2018 Maandag 14 t/m vrijdag 18 mei 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Terugkeer meester Stephan > Opera-project: gastlessen en voorstelling Hondenhartje > Luizencontrole > Ouderkamer: gesprek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

Maandag 23 t/m vrijdag 27 april 2018

Maandag 23 t/m vrijdag 27 april 2018 Maandag 23 t/m vrijdag 27 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Uitval meester Stephan > Ouderbijdrage > Zaanse Zomerschool Extra > Boekentips > De Darwin Tour avontuurlijke spellen voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

IBAN: NL 24 RABO t.n.v. Agora, inzake Ouderbijdrage ovv ICB Octant + naam kind

IBAN: NL 24 RABO t.n.v. Agora, inzake Ouderbijdrage ovv ICB Octant + naam kind Nieuwsbrief 04 Week 43, 44 en 45 20 oktober t/m 10 november In deze nieuwsbrief o.a.: Ouderbijdrage Hulp gevraagd Spelen met letters Rapport Uitmarkt Biebbus Operakoor KALENDER 20-10 Nieuwsbrief 31-10

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Maandag 15 mei t/m vrijdag 19 mei

Maandag 15 mei t/m vrijdag 19 mei Maandag 15 mei t/m vrijdag 19 mei In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom > Uitslag Eindtoets groep 8 > Verkeersexamen groep 8 verplaatst > Elke dag gezond Extra s > Boekentips >

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november

Maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november Maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Nieuwe leerlingen op school > s Maandags = makkelijke schoenendag voor de kleuters > Maandag a.s. luizencontrole

Nadere informatie

Van Detschool januari 2017

Van Detschool januari 2017 Van Detschool januari 2017 Aan alle ouders en verzorgers De toetsweek is voorbij en de rust is weer teruggekeerd in de groepen. Natuurlijk maken we het toetsen niet belangrijker dan het is, maar de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

3772 TD Barneveld schooljaar

3772 TD Barneveld schooljaar Nederwoudseweg 19a info@plantijn.org 3772 TD Barneveld www.plantijn.org 0342-415635 schooljaar 2018-2019 vrijdag 22 februari Schimmenspel De jongens en meisjes van groep 7/8 hebben tijdens de open dag

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017 MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017 Presentatie Kunstklassen Nieuwland. We zijn trots op alle deelnemers! OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA FEBRUARI 2017 Wo 01 Do

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 12, blok 2 maandag 11 november 2013

AGENDA HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 12, blok 2 maandag 11 november 2013 11 november studiedag Vergeet u niet dat alle kinderen maandag 11 november vrij zijn! DigiDUIF Het doet ons goed dat vrijwel alle ouders zich hebben aangemeld bij digiduif. Woensdag 13 november start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers, ] Nieuwsbrief 11 januari 2019 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Gelukkig nieuwjaar! Allereerst wensen wij alle leerlingen en ouders een heel gelukkig en leerzaam nieuwjaar. Wij hopen dat iedereen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016 PAULUSPRAAT 2 Oktober 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Directie Overkant - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein in de Paulusschool - Mediatie Vreedzame school - Vervangingen bij afwezigheid leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari Schoolnieuws. Nieuwsbrief januari 2016 obs De Hoge Raven. Wij wensen alle kinderen en ouders een fantastisch.

Nieuwsbrief Januari Schoolnieuws. Nieuwsbrief januari 2016 obs De Hoge Raven. Wij wensen alle kinderen en ouders een fantastisch. Nieuwsbrief Januari 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Wij wensen. Kalender Passend onderwijs: Meer- en hoogbegaafdheid Gevonden voorwerpen Ooievaarnieuws Uitpluizen uilenballen Nieuws van het buurtteam

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 45

WEEKBULLETIN. Week 45 WEEKBULLETIN Week 45 Belangrijke data in november: Ma 3/11: 08.40 Maandviering Woe 5/11: studiedag OPO-R, groep 1 t/m 8 vrij Woe 5/11: roefeldag groep 6,7, 8 Vr 7/11: groep 1/2 A vrij Do 13/11: 11.30 uur

Nadere informatie

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Datum: 29 oktober 2018 Belangrijke data: Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Dinsdag, 6 november Einde kledingactie

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018 Belangrijk data 14 november Start EU-schoolfruit (dinsdag, woendag, vrijdag) 23 november Studiedag groep 1/2, groep 1 en 2 vrij 30 november Talentenochtend groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

Nadere informatie

NIEUWS locatie Hoge Woerd

NIEUWS locatie Hoge Woerd Februari 2019 NIEUWSBRIEF 15 maart stakingsdag in het onderwijs Op 15 maart wordt er gestaakt in het basis-middelbaar en hoger onderwijs. De school heeft er voor gekozen deze dag deel te nemen aan de staking

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Maandag 18 t/m vrijdag 22 december

Maandag 18 t/m vrijdag 22 december Maandag 18 t/m vrijdag 22 december > Agenda > Verjaardagen > Enkele foto s van deze week > Kerstviering en diner > Vuurwerk verboden Extra > Boekentips december > Sporten in de buurt (verschillende gymzalen

Nadere informatie

Nummer 20, 12 februari Nieuw technisch bouwmateriaal

Nummer 20, 12 februari Nieuw technisch bouwmateriaal Nummer 20, 12 februari 2016 Inhoud Deze week meer nieuws over het technische materiaal dat we hebben gekocht, de studiedag, het pyjamafeest en we houden u uiteraard weer op de hoogte rondom de sluiting

Nadere informatie

-17 t/m 21 oktober : herfstvakantie-

-17 t/m 21 oktober : herfstvakantie- Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 13-10-2016 Zesde nieuwsbrief Herfstvakantie Met prachtige nazomerdagen zijn we dit schooljaar begonnen. En nu staat de herfstvakantie alweer voor

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina Vrij 1 feb. Extra gymles voor groep 8 Di 5 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum in Amsterdam Vrij 8 feb. Extra gymles voor groep 5 Zo 10 feb. 11.00 u. Start intekenen voortgangsgesprekken Social Schools

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 10 januari INFO 7

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 10 januari INFO 7 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 10 januari 2 019 INFO 7 IN DEZE INFO Utrechtse Schaakkampioenschappen Het belang van kwaliteitszorg Afspraken

Nadere informatie

Sauwerd, 11-03-2016 Weekbrief Week 10

Sauwerd, 11-03-2016 Weekbrief Week 10 Sauwerd, 11-03-2016 Weekbrief Week 10 Open dag, tevredenheidsonderzoek, actie Winsum Schoon, luizencontroles, vervanging leerkrachten, bijeenkomsten een week is ook zo maar weer gevuld. Eigenlijk wel fijn,

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie