- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord."

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Ophalen van kinderen op schoolplein ** Sportdag groepen 3 t/m 8 IKC nieuws Tijdens schooltijd ** Talentenweek : De nieuwe kleren van de keizer. ** Fluxus: Kijken naar kunst in groep 4a ** Moestuintjes en haring ** Natuurles groepen 4a en 4/5: Licht uit, deur dicht. ** Sport en- speldag voor de groepen 1 / 2 Na schooltijd ** Inschrijven schoolkorfbal ** E. Heimansmuseum: Dino s, mammoeten en ander prehistorisch leven ** E. Heimansmuseum, de Heemtuin, het kikkerpad Start talentenweek kunst/ erfgoed: Kleding Van 11 t/m 15 maart

2 ***Mededelingen*** Ophalen van de kinderen op het schoolplein De bestratingen en daarmee het ongemak om de school te bereiken zijn gelukkig weer voorbij. De ruimte en de gewoonte om buiten de hekken te wachten het ophalen van de kinderen kunnen we daarmee ook weer gebruiken. We verzoeken u de speelplaats niet voor eerder te betreden dan u, u en op woensdag en vrijdag om uur. Op die momenten zijn alle spullen opgeruimd en alle kinderen naar binnen. Het geeft een goed overzicht en is voor iedereen duidelijk! Alvast bedankt voor uw medewerking. Sportdag groepen 3 t/m 8 Dinsdag 26 april is alweer snel. Dan is de sportdag voor groep 3 t/m 8 bij Hellas Sport. De sportdag is gesplitst in twee groepen: groepen 3a, 3b, 4a en 4/5 Deze groepen hebben op de ochtend de sportdag. De kinderen worden gewoon om 8.30 u op school verwacht in sportkleding De kinderen nemen eten en drinken voor tien uur en een lunchpakket met drinken voor tussen de middag mee. Het is handig als ze dat in een tas of rugzak meenemen De kinderen hebben continurooster tot u Om uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden op school groep 5a, 5/6, 6a, 7a en 8a Deze groepen hebben op de middag sportdag De kinderen worden in sportkleding op school verwacht. De kinderen nemen eten en drinken voor tien uur en een lunchpakket met drinken voor tussen de middag mee. Het is handig als ze dat in een tas of rugzak meenemen Ze hebben continurooster tot uur Om u kunt u uw kind ophalen bij Hellas Sport. Kinderen, die niet opgehaald worden lopen met de leerkrachten gezamenlijk naar school, waar zij ongeveer om uur aankomen. We wensen alle kinderen een sportieve en gezellige dag!!

3 ***IKC nieuws*** Het schoolbestuur Agora en de gemeente zijn gestart met het voorbereiden van het plan voor het Integraal Kindcentrum van de Willibrord en de Saenparel in samenwerking met TintelTuin. Er is een Klankbordgroep van buurtbewoners ingesteld, die regelmatig hun stem kunnen laten horen tijdens bijeenkomsten samen met de gemeente, het schoolbestuur en de directie van beide scholen. Op woensdag 30 maart was de laatste bijeenkomst. Door het architectenbureau is bekeken hoe en waar het schoolgebouw op de locatie van het Roggeplein gebouwd kan gaan worden. Op donderdag 7 april was de informatieavond voor de buurtbewoners. Tijdens deze avond werden de nieuwbouwplannen toegelicht en de opties voor plaatsing van het gebouw op de locatie met de mogelijke aanpassingen toegelicht. Buurtbewoners hebben hun vragen kunnen stellen, hun ideeën en aandachtspunten kunnen inbrengen, zodat deze meegewogen kunnen worden in het plan voor het IKC gebouw. Meer informatie kunt u lezen in het verslag, dat de gemeente gaat publiceren op de site van gemeente Zaanstad en in de Williweetjes. Het is de bedoeling dat voor de zomer een informatieavond volgt met een concretere uitwerking van het voorlopig ontwerp van het schoolgebouw.

4 ***Tijdens schooltijd*** Talentenweek De nieuwe kleren van de keizer. Op 11 april begint de laatste talentenweek van dit schooljaar. Op maandag krijgen de kinderen van groep 1 t/m 4 een bericht van de lakei van de keizer. Hij zit met zijn handen in het haar! Hij heeft inspiratie nodig voor het samenstellen van een nieuwe garderobe voor de keizer. Helaas is hij zelf verre van modebewust en weet absoluut niet wat in of uit is. De vraag is of de kinderen op vrijdag 15 april een modeshow kunnen verzorgen met de laatste modetrends. De kinderen van groep 5 t/m 7 gaan deze week aan de slag met modetrends, kleding door de eeuwen heen, verschillende soorten stoffen en helpen mee met het maken van kleding. Naast de lessen in de klas, zijn er ook deze talentenweek verschillende evenementen en excursies, die door de Rabobank worden verzorgd: Dinsdag 12 april: * De groepen 1 t/m 4 hebben een voorstelling in het speellokaal: De nieuwe kleren voor de keizer. * De groepen 5 en 6 gaan met de boot op excursie naar het Zaans museum. Groep 5/6 en groep 6 hebben continurooster tot uur. Deze kinderen moeten, naast een tussendoortje voor 10 uur, ook een lunchpakket mee. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind goede loopschoenen aan heeft en kleding draagt die passend is bij het weer? Groep 6 is wellicht iets later dan uur terug. Zij zullen uiterlijk uur op school aankomen. Woensdag 13 april : * De kinderen van groep 4 t/m 8 maken samen met de kinderen van groep 1 t/m 3 kleding van plastic zakken. Wilt u plastic zakken meegeven aan uw kind? Donderdag 14 april: * Groep 7 gaat met de boot op excursie naar het Zaans museum. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind goede loopschoenen aan heeft en kleding draagt die passend is bij het weer? * Groep 4/5B gaat op excursie naar textielverwerkingbedrijf Wieland in Wormer. Vrijdag 15 april: * uur modeshow voor iedereen op het plein van het hoofdgebouw. We nodigen jullie van harte uit om te komen kijken. Zoek een mooi plekje langs de route die de kinderen lopen bij het showen van hun zelfgemaakte kleding. We gaan er samen weer een leuke en leerzame week van maken!

5 Fluxus: Les: Kijken naar kunst! In groep 4a en 4/5 hebben de kinderen geleerd hoe ze een schilderij kunnen bekijken. Wat gebeurt er op het schilderij en waar kun je dat aan zien? De les werd gegeven door iemand van Fluxus. De opdracht luidde: teken iemand op een vloer. Opening kinderboekenweek Opening kinderboekenweek 2015 Raar maar waar! Opening kinderboekenweek 2015 Raar maar waar! Moestuintjes en haring In de klas van meester Eef hebben inmiddels alle kinderen een "tuintje" van de appie heyn. 1 van zijn leerlingen kwam op het idee om daarna tuintjes te sparen voor zieke kinderen in het Zaans Medisch Centrum. Dat vonden we natuurlijk een goed idee. Na twee weken hadden we 500 (!!!!!!) tuintjes. Vandaag hebben we ze gegeven aan de kinderafdeling van het ZMC. We werden vorstelijk ontvangen. Daarna (natuurlijk) een harinkje proeven op de ouderwetse manier want een uitstapje met meester Eef is niet compleet zonder een visje eten... Met toestemming van ouders en ziekenhuis hier twee leuke impressies.

6 Natuurles: Licht uit, deur dicht. Op woensdag 30 maart hebben de groepen 4a en 4/5 een bezoek gebracht aan het E. Heimans natuurmuseum. Het bezoek was al eerder gepland dit jaar maar door slechte weersomstandigheden verplaatst naar deze datum. Sport en- speldag voor de groepen 1 / 2 Op 22 april hebben de groepen 1 / 2 een sport-en speldag op het veld van de Zaanse korfbalvereniging. U krijgt nog een brief via DigiDuif met alle informatie.

7 ***Na schooltijd*** Inschrijven schoolkorfbal Op zaterdag 4 juni is het weer zover, het schoolkorfbaltoernooi. Wil je meedoen dan kun je het inschrijfformulieren tot uiterlijk 15 april bij je leerkracht inleveren. Ook ouders die een team willen coachen kunnen zich op dit formulier inschrijven. PERSBERICHT Dino s, mammoeten en ander prehistorisch leven Op zondag 10 april in Natuurmuseum E.Heimans te Zaandam organiseert de geologisch vereniging Amathysta een speciale middag over dino s, mammoeten en ander prehistorisch leven. Er worden prachtige fossielen getoond van dino- eieren, tanden en botten die tussen de 160 en 70 miljoen jaar oud zijn De aanwezige fossielen van de dieren uit de ijstijd -wolharige mammoet, bizon, paard en o.a. wolharige neushoorn- zijn jaar oud. Er zijn tevens films te zien over dino s en mammoeten. Er zijn fossiele botten te koop van dieren uit de ijstijd, vanaf 1 euro per stuk. De botten kunnen in het leslokaal onder deskundige leiding schoongemaakt en geprepareerd worden. Ook kunnen kinderen gipsfossielen maken van dinotanden, ammonieten, trilobieten en vele andere voor 2,50 euro per stuk. Deze fossielen kunnen in het leslokaal worden beschilderd. Een leuke en leerzame middag voor jong en oud. Museumentree wordt geheven voor kinderen vanaf 3 jr. en bedraagt 4,- p.p. Aan deze doorlopende activiteit kan men deelnemen van tot uur. Het natuurmuseum ligt aan de Thijssestraat te Zaandam. Zie verder: dinoschedel foto Erwin Kaspers

8 PERSBERICHT Het kikkerpad in de Heemtuin Op zondag 10 april staan de kikkers weer klaar in de heemtuin. Ze wachten de bezoekers op. Om hun nek hangen kaartjes met een opdrachten. Iedere bezoeker, en vooral kinderen, wordt uitgedaagd de vraag/opdracht te lezen en uit te voeren. Om de vraag te beantwoorden moet je soms goed om je heen kijken, maar vaak ook proeven, ruiken of voelen. Vanaf uur tot uur staan de kikkers klaar. Meedoen kost niets en kan van af elk tijdstip. In de theetuin kan men genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers. Natuurlijk staat dit kikkerpad in het teken van de lente. Nog nooit kikkerdril gezien? De bruine kikkers in de heemtuin hebben hun eitjes al gelegd! Misschien hoor je hun schuchtere gekwaak tijdens de speurtocht. De Heemtuin ligt in het Burg. In t Veldpark te Zaandam, direct ten zuiden van het Zaans Medisch Centrum. Automobilisten wordt sterk aangeraden om een parkeerplaats te zoeken oostelijk van de tuin, nabij de IJdoornflat in de wijk Peldersveld. Vandaar is de Heemtuin in enkele minuten lopend bereikbaar. Meer info: kikkerdril foto Bart Homburg

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen *** Een nieuw jaar *** Aanmelding van nieuwe

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De nieuwbouw gaat beginnen ** In de steigers ***Inhoud:***

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

Maandag 17 t/m vrijdag 21april

Maandag 17 t/m vrijdag 21april Maandag 17 t/m vrijdag 21april Agenda Vrijdag 14 april Maandag 17 april Vrijdag 21 april Goede vrijdag: kinderen vrij Tweede Paasdag: kinderen vrij Koningspelen Maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Meivakantie:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

Vijverberichten

Vijverberichten 0 Landelijk verkeersexamen Vijverberichten 7-04-2017 Afgelopen donderdag hebben onze groep 8 leerlingen deelgenomen aan het landelijk verkeersexamen. En in de afgelopen weken hebben ze in de klas extra

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. KALENDER Nieuwsbrief MR-vergadering OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering

Nieuwsbrief 15. KALENDER Nieuwsbrief MR-vergadering OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering Nieuwsbrief 15 Week 14-15 29 maart t/m 12 april In deze nieuwsbrief o.a.: Centrale eindetoets Grote Rekendag Nieuws uit de MR PET Paasviering Hoofdluis Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 29-03 Nieuwsbrief

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen **Kerstinformatie Tijdens schooltijd **Sinterklaas

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND.

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND. NIEUWSBRIEF Jaargang 27, nummer 27, 17 maart 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 18 maart De leerlingen van groep

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Verdeling groepen over de locaties schooljaar 2019-2020... 1 Schooltijden schooljaar 2019-2020... 2 Rapporten

Nadere informatie

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Assalamoe alaykoem, geachte ouders, Thema-avond Vanavond is er van 19.00 tot 21.00 uur een themaavond met als onderwerp De Vreedzame School. U bent van harte welkom in de aula!

Nadere informatie

Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei

Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei Maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Telefoonstoring > VVE Thuis > Muzieklessen bijwonen > Zaanse Zomerschool Extra s > Boekentips > Fluxus open dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage Nieuwsbrief 03 Week 41 en 42 6 oktober t/m 20 oktober In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage OPEN DAG Woensdag 18 oktober organiseren

Nadere informatie

***Inhoud:*** vrijdag, 5 februari 2016 Jaargang 15 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord

***Inhoud:*** vrijdag, 5 februari 2016 Jaargang 15 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 februari 2016 Jaargang 15 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ** Biebbus

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijvingen rapportgesprekken ** Het

Nadere informatie

Gelukkig nieuwjaar! Belangrijke data: Informatie m.b.t. afname CITO toets

Gelukkig nieuwjaar! Belangrijke data: Informatie m.b.t. afname CITO toets obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org schooljaar 2015 2016 8 januari 2016 Belangrijke data: Gelukkig nieuwjaar! Het team van De Spiegel wenst

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 KALENDER

Nieuwsbrief 04 KALENDER Nieuwsbrief 04 Week 42, 43 en 44 14 oktober t/m 4 november In deze nieuwsbrief o.a.: Herfstvakantie Brede school activiteiten Thema afsluiting Knutselcircuit Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 15 23

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 26 april 2018 Jaargang 18 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Herdenking bij monument Bonifatiuskerk **

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15, 12 april 2017

Nieuwsbrief 15, 12 april 2017 Nieuwsbrief 15, 12 april 2017 Agenda Do. 13-4 Studiedag alle leerlingen vrij Vr. 14-4 Goede Vrijdag alle leerlingen vrij Ma. 17-4 Tweede Paasdag alle leerlingen vrij Di. 18-4 Centrale Eindtoets groep 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het schooljaar is begonnen ** Halfjaarkalender

Nadere informatie

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De Vreedzame School blok 2 en blok 3 > Brede school activiteiten / Gras > Startcafé > Ouderhulp

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender NIEUWSBRIEF Jaargang 30, nummer 13, 5 december 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 06 december Studiedag. Alle

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Geslaagd Jubileumfeest OBS Het Eiland! Veel meer foto s kunt u vinden via https://goo.gl/tp25tu en https://goo.gl/9s1cmz (met heel veel dank aan Fred Sas, vader van

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018

Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018 Maandag 5 november t/m vrijdag 16 november 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Overstap meester Stephan > VVE voorlichting ouders groep 1 en 2 > Ouderkamer introductie Startcafé

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Schoolreisjes ***Inhoud:*** ** Uitvoering Turandot Belangrijk:

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team Jaargang 14 / nr 0 1 september 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 september 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 september 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT Nieuwsbrief 01 Week 36 en 37 2 september t/m 16 september In deze nieuwsbrief o.a.: We zijn weer begonnnen Oudercontacten Brede schoolactiviteiten Werken aan een goede sfeer Personeel Gymrooster Kledinginzameling

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden.

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden. Jaargang 13 / nr 2 16 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 september. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 28 september mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen **Afname citotoetsen ** De Biebbus ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 maart Jaargang 15 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 maart Jaargang 15 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 maart Jaargang 15 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Tijden voor de Biebbus volgende week ** De taarten

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuws van Tinteltuin

Nieuws van Tinteltuin obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: schooljaar 2014 2015 27 maart 2015 Grote rekenspellendag De Grote Rekenspellendag is

Nadere informatie

Aankondiging informatieavond. Het team van Het Spectrum heeft een aantal keer vergaderd over de vraag of we een continurooster willen.

Aankondiging informatieavond. Het team van Het Spectrum heeft een aantal keer vergaderd over de vraag of we een continurooster willen. Nieuwsbrief 10 In dit nummer: aankondiging informatieavond Playing for Success studiemiddag schoolschaaktoernooi Meester Ed betrokkenheid Pedagogische Tact wat gebeurt er op Het Spectrum? jeugdwijkagent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8 Schoolbrief 4 schooljaar 2015-2016 Sport van de maand: Maak kennis met de Sporten van de Maand: november 2015 Sport Groepen Wanneer Inschrijven tot Volleybal 4/5 Maandag 9, 16, 23 en 23 oktober 2015 30

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 De afgelopen weken. 02 Vanuit de MR i.v.m. huisvesting. 03 Gitaarlessen na. 04 De school was genomineerd voor

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 De afgelopen weken. 02 Vanuit de MR i.v.m. huisvesting. 03 Gitaarlessen na. 04 De school was genomineerd voor Jaargang 13 / nr 18 24 mei De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 juni. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 juni mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie