- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord."

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele zaken Belangrijk: ** Website van de wijk dinsdag 26 april hebben de groepen 3 t/m 8 i.v.m. de sportdag Tijdens schooltijd ** Automatische incasso TSO ** Taaltas groep 3 (rooster) continurooster van 8.30 tot uurzaan Na schooltijd ** Squla ** Vechtsportdag ** Gevarieerde sportactiviteiten herfstvakantie 2018 ** Sportstimulering herfst en winterprogramma 2018 ** Halloween voor jonge kinderen stadsboerderij Darwinpark ** Halloween voor kids ** Sprookjestuin ** Inschrijfformulier kinderraad Rosmolenwijk Peutertuin ** Ophalen/brengen ** Herfstwandeling ** Herfstspullen ** Sint- Maarten ** Themaliedjes ** Sint- Maarten liedjes ** Fruit van de maand

2 ***Mededelingen*** De verhuizing Vandaag (vrijdag) zijn de verhuizers volop aan het werk gegaan. Het team heeft zich daarbij aangesloten. De handen uit de mouwen en gezellig met elkaar flink aan het werk. Inpakken, uitpakken en de klas inrichten. Natuurlijk helpen we elkaar daarbij. De juffen, die verhuizen zijn er nog niet klaar mee, maar voor dinsdag na de vakantie gaat dat zeker lukken. De twee lokalen van de Bloemgracht zijn netje opgeknapt, het hek staat om de speelplaats en er wordt gewerkt aan de ICT faciliteiten. Juf Ellen en juf Femke hebben met de kinderen afgelopen donderdag de laatjes naar hun nieuwe lokalen gebracht, zodat de kinderen konden helpen met verhuizen en ze hun nieuwe klas konden zien. Ook juf Foka heeft met haar klas de laatjes donderdag naar hun nieuwe klas op het hoofdgebouw gebracht. Ze komen in het lokaal, waarin de schakelklas zat. De schakelklas is verhuisd naar de personeelskamer, waar ook de kinderen van het Taalhuis in gaan werken. Juf Paula en juf Serife hebben het gezellig en aantrekkelijk ingericht. De groepen 7, 7/8 en 8 hebben donderdagochtend een bezoek gebracht aan hun nieuwe locatie: De Saenparel. Samen met groep 7/8 van De Saenparel hebben ze gezellig twee activiteiten gedaan en een rondleiding door de school gehad. Tenslotte hebben ze met kinderchampagne een toost uitgebracht op de komende tijd, die ze samen gaan doorbrengen! We wensen alle kinderen en juffen veel succes en plezier in hun nieuwe locatie! De locatie Roggeplein is haast leeg en over enkele weken kan de sloop beginnen. Daarover ontvangt te zijner tijd meer informatie. Ouders in de klas Met de verhuizing komen de kinderen van de groepen 5 t/m 8 op andere locaties in andere klassen. Natuurlijk kunt u de eerste dag op de nieuwe locatie even binnenlopen om te komen kijken. Voor de groepen 3 geldt, dat na de herfstvakantie de ouders hun kind tot de klasdeur kunnen brengen, zie het beleid hieronder. Op onze school voeren we ons beleid ten aanzien van ouders in de klas als volgt: Kinderen van groepen 1/2 mogen in de klas gebracht worden. Voor de groepen 3 geldt dit tot de herfstvakantie. Na de herfstvakantie mogen de kinderen van de groepen 3 tot de klasdeur gebracht worden. Deze afspraak gaat per maandag 29 oktober in. De groepen 4 t/m 6 mogen tot bij de klasdeur gebracht worden. Dit geeft tevens de kans om kinderen te begroeten, zoals we dat met De Vreedzame School invoeren. De kinderen van groepen 7 t/m 8 komen zelfstandig de school in.

3 Twee momenten in de week, één op donderdagochtend en één op maandagmiddag 10 minuten voor schooltijd (inloopmomenten). Mocht u als ouder iets willen bespreken, dan wordt u gevraagd tussen de middag of na schooltijd langs te komen. Wanneer er onder schooltijd dringende berichten voor kinderen zijn, worden deze via Tineke doorgegeven aan de leerkrachten. Personele zaken Juf Marieke is nog afwezig in groep 1/2C. Ze heeft de tijd nodig om tot rust te komen en het werk weer aan te kunnen. We wensen haar daar veel sterkte mee. Vanaf afgelopen maandag is juf Lianne Baartscheer gestart en zal zij de komende periode de vervanging op zich nemen. Juf Lianne heeft de week daarvoor enkele dagen de school en vooral de groepen 1/2 leren kennen, zodat ze op een goede manier met de werkwijze van onze school kan starten. Juf Lianne werkt van maandag t/m donderdag. Op vrijdag draait juf Annette samen met juf Filiz de groep. We bedanken juf Annette voor de extra dagen, die zij wilden werken in de afgelopen periode in de groep 1/2C en natuurlijk ook juf Gülsen die zich voor de groep extra heeft ingezet. We wensen juf Lianne veel succes en veel plezier met de kinderen! Website van de wijk De Rosmolenwijk heeft z n eigen website: Dit is een website, waar alle bewoners en organisatie activiteiten, vragen en ideeën met elkaar kunnen delen. Het is een mooi initiatief om te weten wat er in uw buurt gebeurt en te doen is.

4 ***Tijdens schooltijd*** Automatische incasso TSO Wij willen de ouders van de kinderen die gebruik maken van de TSO hierbij laten weten dat de maand september 2018 van de TSO op donderdag 25 oktober a.s. automatisch zal worden geïncasseerd. Wilt u er voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat en alle rekeninggegevens, uw en telefoonnummer correct zijn ingevuld op de website van Overblijven met Edith onder het kopje profiel, zodat de betaling goed kan verlopen? Het komt namelijk nog regelmatig voor dat de betaling niet kan plaats vinden via de incasso. Hier krijgt u dan bericht over via uw en u krijgt via uw kind(eren) een herinneringsfactuur. Wij verzoeken u dan om in dat geval het TSO-bedrag zelf zo spoedig mogelijk over te maken naar onze bankrekening: NL 03 RABO t.n.v. Stichting Agora, inzake TSO b.s. Willibrord, onder vermelding van het factuurnummer, zodat er geen betalingsachterstanden gaan ontstaan! Wanneer de factuur niet betaald is vóór de datum van de incasso van de volgende maand, zullen wij voor te late betaling 5,00 extra in rekening brengen. En wanneer de betalingsachterstand te groot wordt, zullen wij contact met u opnemen en mogen uw kind(eren) geen gebruik meer maken van de TSO. Laat het s.v.p. niet zover komen en betaal op tijd!

5 Overstap (taaltas groep 3) rooster schooljaar Dit jaar gaan wij starten met de taaltas voor groep 3. Ieder kind krijgt een tas met daarin een leesboekje, werkboekje en handleiding voor de ouders mee naar huis. Het is de bedoeling dat u samen met uw kind het boekje leest en de opdrachten maakt. 18 oktober start de uitleen van de taaltas. Ieder kind krijgt van de leerkracht een eigen taaltas mee naar huis. Na een aantal weken moeten de kinderen de taaltas weer inleveren. Er zal iemand in de aula zitten om de taaltassen in ontvangst te nemen. In dezelfde week krijgen de kinderen een nieuw boekje van de leerkracht mee naar huis. Het rooster voor de uitleen van de taaltas staat hieronder aangegeven. Mocht u vragen hebben over de tas kunt u hiervoor terecht op 31 oktober van 8.30 tot 9.30 uur in het lokaal van juf Paula. Wij wensen alle kinderen veel leesplezier! Uitleen taaltas groep 3 Inleveren taaltas groep oktober 12 november 2 16 november 10 december 3 14 december 7 januari 4 11 januari 4 februari 5 8 februari 4 maart 6 8 maart 1 april 7 5 april 6 mei 8 10 mei 3 juni 9&10 7 juni 8 juli

6 ***Na schooltijd***

7

8

9

10

11 Halloween voor jonge kinderen stadsboerderij Darwinpark In tegenstelling tot vorige jaren viert stadsboerderij Darwinpark het Halloweenfeest dit keer verspreid over 3 middagen in de herfstvakantie: woensdag 24 t/m vrijdag 26 oktober. En het feest is nog nadrukkelijk gericht op jonge kinderen. Er wordt geen entree geheven, maar voor deelname aan specifieke activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Zo is er een grandioze speurtocht, een spannende "Scare Zone", een spookhuis en tevens zijn er Halloween lekkernijen, spelletjes en knutselactiviteiten. Van uur tot uur. En we vinden het nog steeds erg leuk als je in je eigen Halloween kostuum komt! LET OP: Geen pin, maar contante betaling! Meer nieuws via de Facebookpagina van Stadsboerderij Darwinpark of onze website: Halloween lekkernijen foto Bart Homburg

12

13

14

15

16 ***Peutertuin*** Ophalen/brengen Het valt ons op dat sommige ouders zich nog wel eens vergissen in de breng/ophaal tijden. De peuterspeelzaal tijden zijn: Maandag t/m vrijdagochtend 08:30 uur - 12:15 uur (vanaf 12:00 uur ophalen) Maandag t/m vrijdagmiddag 13:15 uur uur (vanaf uur ophalen). Woensdag Gesloten. In verband met ons dagprogramma verzoeken wij u vriendelijk om bovenstaande tijden aan te houden. Alvast heel erg bedankt. Mocht u om welke reden dan ook niet instaat zijn uw kind zelf te halen/brengen en wordt hij/zij door iemand anders gehaald, kunt u het ons laten weten op het nummer: In verband met de start van ons dagprogramma verzoeken wij u vriendelijk om uiterlijk 8.45 uw kind(eren) gedag te zeggen. Herfstwandeling In de week van 12 t/m 16 november willen wij een herfstwandeling maken met de kinderen. Dit kunnen wij alleen doen als er voldoende ouders zijn, die ons hierbij kunnen/willen helpen. Mocht dit het geval zijn kunt u zich inschrijven op het formulier, die naast de deur hangt. Op de dagdelen waarop de meeste ouders ingeschreven staan zullen wij de wandeling maken. Herfstspullen Mocht u in de vakantie zelf een wandeling met uw kind(eren) maken en herfstspullen tegenkomen denk aan: kastanjes, eikels, blaadjes of andere spullen zouden wij het leuk vinden als u deze voor ons meeneemt. Sint-Maarten Na de vakantie gaan wij ook aan de slag met de voorbereidingen betreft Sintmaarten. Het zou fijn zijn als u een lampionstokje voorzien van naam mee geeft, zodat wij met de kinderen kunnen oefenen.

17 Thema liedjes Het zingen van de liedjes die o.a centraal staan bij ons thema worden inmiddels vrolijk meegezongen. Ook het dansen en spelletjes doen op deze liedjes geeft de kinderen veel plezier. Gezellig als u thuis blijft mee oefenen! Tikke Takke regen Herfst herfst wat heb je te koop Sint-Maartenliedjes Sint-Maarten liedjes Rood rood vogeltje met je rode jasje aan, daar komt Sint- Maarten aan! Fruit van de maand Mandarijn Fijne Vakantie! Met vriendelijke groet, Ilaisa Boëtius, Kitty Lenz Betül Eren, Sonja Louwarts VVE leidsters Werkdagen:ma-di-do-vr Locatie: Peuterspelen Willibrord S.Claeszstraat VD Zaandam Telefoon: (woensdag gesloten) Website:

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Teamdag 24 sept, de kinderen zijn vrij ** De Biebbus

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor 2017 ** Verkeersveiligheid

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouders bedankt! ***Inhoud:*** ** Het nieuwe schooljaar,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolproject Opera en theater ** RABO bank

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijvingen rapportgesprekken ** Het

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2018-2019 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Symon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4 Tel. 075-2010135

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolreisjes betalen ** Koffie-ochtend jeugdteam

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Op weg naar de fusie ** Kerstinfo voor ouders 2018 Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Oudertevredenheidsonderzoek Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het nieuwe schooljaar ** Vakanties en margedagen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Andere opzet Biebbus bezoek ** Op tijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

IBAN: NL 24 RABO t.n.v. Agora, inzake Ouderbijdrage ovv ICB Octant + naam kind

IBAN: NL 24 RABO t.n.v. Agora, inzake Ouderbijdrage ovv ICB Octant + naam kind Nieuwsbrief 04 Week 43, 44 en 45 20 oktober t/m 10 november In deze nieuwsbrief o.a.: Ouderbijdrage Hulp gevraagd Spelen met letters Rapport Uitmarkt Biebbus Operakoor KALENDER 20-10 Nieuwsbrief 31-10

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 april 2018 Jaargang 18 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 april 2018 Jaargang 18 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 april 2018 Jaargang 18 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen **Schooljudo op onze school ***Inhoud:*** **WilliVlogs Belangrijk:

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Laatste biebbus bezoek van dit jaar. ** De

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben:

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben: Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan 871 3119 GD Schiedam Tel: 010-4737889/010-2730334 E-mail: Silvana Herben: s.herben@primoschiedam.nl 1 2 Beste ouders/verzorgers, Wij vinden het fijn

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Afsluiting Opera aan de Zaan ***Inhoud:*** ** Fusie en

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het schooljaar is begonnen ** Halfjaarkalender

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen **Kerstinformatie Tijdens schooltijd **Sinterklaas

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2017-2018 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Simon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4/5 Tel. 075-6163212

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouderbijdrage ** Oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2016-2017 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Simon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4/5 Tel. 075-6163212

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 29 september 2016

Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Geplande evenementen 28-09-2016 Kinderpostzegels www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 4 1. Gers Pardoel was op school. Wat was dat

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Ophalen van kinderen op schoolplein ** Sportdag

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8.

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8. 31 augustus 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Uitvoering van de opera De kleine zeemeermin

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie