Beleidsplan Chikara Cambodia definitieve versie 20 mrt. 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan Chikara Cambodia definitieve versie 20 mrt. 2019"

Transcriptie

1 Beleidsplan Chikara Cambodia definitieve versie 20 mrt Inleiding; Klimaatverandering Klimaatverandering is zo oud als de wereld bestaat, echter heeft dit proces zich nooit eerder zo snel ontwikkelt als in de laatste 50 jaren. Steeds meer merken wij de effecten hiervan en blijft dit niet zonder verstrekkende gevolgen. De Westerse wereld met de groeiende welvaart in de afgelopen 50 jaar en in Azië waar de welvaart grotendeels nog op het niveau van 50 jaar geleden staat, ontwikkelt zich in een razend tempo, maar zijn zich niet of nauwelijks bewust van de effecten van de klimaatveranderingen. VN rapportage De VN rapportage geeft aan dat er 3 tot 5 keer meer geïnvesteerd moet worden om de eerdere doelstellingen van CO2 uitstoot te kunnen reduceren. Wanneer wij niet in staat zijn Aziatische landen te helpen hiervan bewust te worden, zullen de komende investeringen in het Westen grotendeels desinvesteringen zijn. De Global Issues vraagt eenieder zijn/haar verantwoordelijkheid te dragen, binnen en buiten eigen landsgrenzen. Investeren in de Parels van Cambodja Stichting Chikara Cambodia richt zich op talentvolle jongeren in Cambodja. Jongeren met lef, creativiteit, drive en doorzettingsvermogen. Die zich willen inzetten voor de ontwikkeling van hun land, maar die geen geld hebben om een studie te betalen. Chikara Cambodia wil deze Parels kansen bieden door hen een studie te laten volgen aan een Cambodjaanse universiteit of aan een andere vorm van vervolgopleiding, opleidingen die een verschil kunnen maken t.a.v. de Global Issues. Chikara Cambodia verbindt deze studenten aan bedrijven, die hun Westerse kennis aan hen overdragen. Door hiernaast mentoren te koppelen om deze studenten te begeleiden, zullen zij meer inzicht krijgen in de global issues die hun land en de wereld bedreigen. Organisatie; Naam: Chikara Cambodia Tel. nummer: (voorzitter) RSIN fiscaal nummer: Vestigingsadres: Jacob Mosselstraat 14b 2595 RH s Gravenhage Mailadres: info@chakaracambodia.com Website: KvK:

2 Chikara Cambodia is een stichting zonder winstoogmerk. Raad van Bestuur telt 3 leden. Elk lid draagt aan de stichting bij met zijn of haar unieke vaardigheden en expertise. Het bestuur wordt bijgestaan door een Raad van Advies en een team vrijwilligers. Beloningsbeleid; Bestuursleden ontvangen voor de beleidsbepalende werkzaamheden geen beloning. Oprichtingsakte Op 09 januari 2019 is in aanwezigheid van de heer mr. Ph.J.M.J. Huijts, de oprichtingsakte van Stichting Chikara Cambodia, Dossier: 25820/PH ondertekend. Notariskantoor Adegeest B.V. aan van Alkemadelaan AD 's-gravenhage Bestuur Ø E. Hagelaar Ø C. v. Silfhout Ø G. v. Bokhoven (voorzitter) (secretaris) (penningmeester) Raad van Advies Ø P. d. Chauvigny d. Blot (hoogleraar Business Universiteit Nyenrode) Ø B. v. Silfhout (partner, Consulting leader Netherlands, IBM) Ø H. Rolloos (senior Expert Public and Social Sector Development Ontwikkelingslanden) Vrijwilligers (kernteam) Ø R. Simon (webdesigner) Ø M. Wopereis (redactie Nederlandstalig ) Ø J. Bouwma (redactie Engelstalig) Ø N. van Silfhout (tekstschrijver berichten / nieuwsbrieven) Ø A. Hagelaar (grafisch ontwerp / vormgeving) Ø M. Hagelaar (administratieve werkzaamheden) Ø J.v. Gelder (fondsenwerver) Ø J. v.d. Ende (adviseur / onderwijsdeskundige) Ø M. Loeve (creative branding & strategy) Ø A. Trandem (adviseur communicatie Cambodja )

3 Visie en Missie; Het klimaat verandert. In Nederland, maar ook in Zuidoost-Azië. Daar zijn de problemen het grootst. Alle investeringen in het Westen zullen grotendeels tevergeefs zijn als we niet gelijktijdig investeren in Zuidoost-Azië. Bijvoorbeeld in Cambodja. In Cambodja wonen talloze talentvolle jongeren die zich graag willen inzetten voor hun land en voor de wereld. Maar helaas hebben zij meestal geen geld om te studeren en zich verder te ontwikkelen. Hierdoor kunnen zij hun potentie niet realiseren. Bovendien missen zij de kennis om zich sterk te maken voor de milieu-uitdagingen waar Cambodja voor staat. Chikara Cambodia wil deze Parels de kans geven om een vervolgopleiding te volgen, een opleiding die een verschil kan maken t.a.v. de Global issues. Tijdens deze opleiding willen we hen verder bewustmaken van de verantwoordelijkheid die op hen rust. Want het is aan deze jongeren om hun land verder op te bouwen. En om dat op zo n verantwoorde manier te doen dat dat de hele wereld ten goede komt. Doelstellingen; Educate For a Cleaner World Cambodja is een van de armste landen van Zuidoost- Azië. Ongeveer een kwart van de kinderen gaat niet naar de lagere school en twee derde behaalt geen middelbare schooldiploma. Dit maakt dat Cambodja een enorme achterstand heeft qua educatie. Dat geldt des te meer voor educatie op het gebied van natuur en milieu. Tegelijkertijd kampt Cambodja met enorme milieuproblemen. De ontbossing neemt hand over hand toe, overstromingen zij aan de orde van de dag en waar je ook kijkt, zie je plastic afval. Het gaat hier om global issues die niet alleen Cambodja, maar de hele wereld aangaan. Daarom slaat Chikara Cambodia nu de handen ineen. Chikara Cambodia richt zich op talentvolle, kansarme jongeren in Cambodja in een leeftijdsgroep van 16 tot 30 jaar. Wij financieren hun universitaire opleiding en brengen hen in contact met westerse organisaties. Daarnaast bieden we hen kennis en inzicht in de global issues van deze tijd. Zodat zij na hun opleiding kunnen bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van hun land en de wereld. Waarom Cambodja is een van de armste landen van Zuidoost-Azië. 90% van de hoger opgeleide bevolking is in de jaren 70 omgekomen en heeft een enorme educatie achterstand. 50% van de bevolking is onder de 24 jaar. Cambodja heeft te maken met diverse global issues, zoals ontbossing, overstromingen en afval. Cambodjanen zijn zich nauwelijks bewust van de impact hiervan.

4 Wat We financieren voor kansarme, talentvolle jongeren een studie aan een Cambodjaanse universiteit. We selecteren hiervoor jongeren die leiderschap en verantwoordelijkheid tonen voor het milieu en de opbouw van Cambodja. Deze jongeren krijgen toegang tot Nederandse kennis op het gebied van de global issues en hun eigen vak. De jongeren worden gecoacht in leiderschap en andere relevante vaardigheden. Hoe Samen met lokale organisaties gaan wij op zoek naar de Parels van Cambodja. We selecteren de meest geschikte studenten en betalen hun collegegeld. We verbinden Nederlandse bedrijven en universiteiten aan de geselecteerde Parels. We monitoren de voortgang van de studie en de inzet voor de global issues in Cambodja en daarmee in de rest van de wereld. Chikara Cambodia wil een aantal van deze jongeren de kans geven om een vervolgopleiding te volgen. Daarvoor bieden we zowel de financiële middelen, als persoonlijke begeleiding en vakkennis. Tegelijkertijd willen we deze jongeren bewust maken van de belangrijke milieu-uitdagingen waar Cambodja voor staat. Zodat zij de kennis die zij tijdens hun studie opdoen, gaan gebruiken om hun land op een duurzame manier verder op te bouwen. Onze aanpak; Stappenplan De aanpak van Stichting Chikara Cambodia bestaat uit verschillende stappen, die zich steeds weer herhalen. Daarbij gaan wij uit van het idee van; een steen die je in het water gooit en daarmee kringen maakt, die zich steeds verder verspreiden. Globaal ziet onze aanpak er als volgt uit: Allereerst gaan we op zoek naar de Parels van Cambodja: talentvolle, kansarme jongeren met ambities, verantwoordelijkheid en leiderschapskwaliteiten. Dat doen we samen met organisaties in Cambodja die veel jongeren kennen. Zij doen de eerste selectie, waarna wij op basis van interviews, workshops en assessments de grootste Parels selecteren. Zij krijgen van Chikara de kans om een studie te volgen. Voordat de geselecteerde Parels met hun studie beginnen, maken we heldere en concrete afspraken met hen over wat we van elkaar verwachten. Natuurlijk rekenen we erop dat zij hun uiterste best doen om hun studie succesvol te voltooien. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij zich inzetten voor de global issues rond natuur en milieu. In ruil daarvoor bieden wij hen begeleiding en financiële middelen.

5 Zodra de Parels gestart zijn met hun studie, verbinden wij hen met Nederlandse bedrijven en universiteiten. Zij krijgen vanuit die organisaties een mentor, die hen ondersteunt en voedt met extra kennis op zowel hun vakgebied als op het gebied van de global issues. Daarbij is er ook aandacht voor de social skills die nodig zijn om bewustwording en verandering teweeg te brengen. Naast hun Nederlandse mentor krijgen de Parels een supervisor in Cambodja. Deze begeleidt hen ter plekke en monitort of zij zich aan de afspraken houden. Dit gebeurt tijdens hun hele studie en de eerste periode erna. Is de studie afgerond? Dan stimuleren wij de Parels om hun opgedane kennis en vaardigheden te gebruiken voor de ontwikkeling van hun land en de aanpak van de global issues. We streven naar een blijvende verbinding en hopen dat zij zich ook weer inzetten voor de Parels van de toekomst. Op deze manier streven naar op termijn een zelfredzame lokale organisatie. Samenwerkende organisaties; Stichting Chikara Cambodia zoekt de samenwerking met Nationale en Internationale organisaties, bedrijven en universiteiten. Door de handen in een te slaan, zijn wij beter in staat invulling te kunnen geven aan onze doelstellingen. Universiteit Nyenrode (deelname Raad van Advies) IBM Amsterdam (deelname Raad van Advies) Aziza s place (NGO Engeland in Cambodja) Rhiza (NGO Nederland) Jezuïetenorde (Nederland) Jezuïetenorde (Cambodja) Monnikenorde (Cambodja) Planning; 2018 / 2019 uitwerking concept en vormgeving Social Start-Up 2019 / 2020 start met selectie studenten (4 tot 6 studenten) ü 4 tot 6 studenten worden gefinancierd om aan de Cambodjaanse universiteit of andere vervolgopleiding te kunnen studeren. ü Verfijnen concept 2020 / 2025 uitbouw stichting ü Tot 100 studenten ü Doorzetten van het concept in andere landen Zuidoost Azië

6 Werving van financiële middelen; De gemiddelde kosten voor een vierjarige universitaire opleiding in Cambodja bedraagt tussen de 4.000,- en 5.000,- (collegegelden en benodigde boeken en materialen) Bedrijven, overheidsinstanties en particulieren vragen wij om het project financieel te ondersteunen. Raming begrotingsoverzicht 2019 t/m 2021; Boekjaren Inkomsten Giften donaties Subsidies Gemeente/overheid Schenkingen, Fondsen Uitgaven Reis en verblijfskosten Kantoor en overige kosten Onkostenvergoedingen Projectkosten vergoeding universitaire opleiding

ANBI Beleidsplan

ANBI Beleidsplan ANBI Beleidsplan 2018-2021 1. PURE! Foundation 1.1 Zakelijke gegevens Naam: PURE! Foundation Vestigingsadres: Sijgerscampe 31 9751 MC Haren E-mail: foundation@purevolunteer.nl Bankrekening: NL25 ABNA 0611724111

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Project Share Nederland. Periode

Beleidsplan. Stichting Project Share Nederland. Periode Beleidsplan Stichting Project Share Nederland Periode 2016-2018 Stichting Project Share Nederland Te Leiden Kvk nr. 27348004 Bezoekadres: Bresselaan 25 te Barneveld Postadres: Mastbos 168 7543 GP Enschede

Nadere informatie

Stichting So Logical Foundation

Stichting So Logical Foundation Stichting So Logical Foundation BELEIDSPLAN 2015-2016 Stichting So Logical Foundation Postbus 5823 1410 GA Naarden Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 6 4. Organisatie 7 5. Financiën

Nadere informatie

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC stichtingsplan Algemene informatie stichting ElizaYo adres : Donk 38 postcode : 8266 JC plaats : Kampen telefoonnummer : 038-3318026 emailadres : post@elizayo.nl website : www.elizayo.nl oprichtingsdatum:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016/2017

BELEIDSPLAN 2016/2017 BELEIDSPLAN 2016/2017 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Organisatie... 3 2.1 Bestuur... 3 2.2 Vrijwilligers... 3 2.3 Contactgegevens... 3 2.4 Anbi-status... 3 2.5 Financiële verantwoording... 4 2.6 Vergadering...

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Doctors for Mozambique Beleidsplan

Doctors for Mozambique Beleidsplan Doctors for Mozambique Beleidsplan 2017-2019 Beleidsplan 2017-2019 Missie Doctors for Mozambique helpt talentvolle arme studenten arts te worden, door het collegegeld en/of een bijdrage in de kosten van

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

Stichting Abdi Nageeye Foundation

Stichting Abdi Nageeye Foundation Stichting BELEIDSPLAN 2018-2021 Snelliusstraat 10, 6533NV Nijmegen info@abdinageeyefoundation.org 0243515077 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 5 2. Huidige

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Stichting Fietsmaatjes Amstelveen. Beleidsplan. Versie februari Revisie historie

Stichting Fietsmaatjes Amstelveen. Beleidsplan. Versie februari Revisie historie Stichting Fietsmaatjes Amstelveen Beleidsplan Versie 2.0 6 februari 2019 Revisie historie Versie Datum Samenvatting van veranderingen 1.0 14-06-2018 Eerste goedgekeurde versie 1.1 20-01-2019 Aanpassingen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bijen en Wilgen

Beleidsplan Stichting Bijen en Wilgen Beleidsplan Stichting Bijen en Wilgen Dit beleidsplan geeft inzicht in: - doel, visie en missie van de stichting - het werk dat de stichting doet - de manier waarop de stichting geld werft - het beheer

Nadere informatie

De Stichting LUSTHOFxl is opgericht en notarieel geregistreerd op 29 november 2013 en gevestigd in Den Haag.

De Stichting LUSTHOFxl is opgericht en notarieel geregistreerd op 29 november 2013 en gevestigd in Den Haag. ANBI BELEIDSPLAN 2014-2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Strategie... 2 3. Beleid... 2 3.1 Werkzaamheden... 2 3.2 Werving en beheer van gelden... 3 3.3 Vermogen... 3 3.4 Bestedingsbeleid en activiteiten...

Nadere informatie

: Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland

: Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland ANBI GEGEVENS Naam : Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland RSIN- nummer : 857383772 KvK-nummer : 68305028 Secretariaat : Molenlaan 6 2103 AE Heemstede telefoon : 06 46352564 e-mailadres : taalcoacheszuidkennemerland@gmail.com

Nadere informatie

Amsterdam, December 2012

Amsterdam, December 2012 Amsterdam, December 2012 Beleidsplan Muses 2012 2016 1 Hoofdstuk 1 Samenvatting Inleiding Het doel van stichting Muses is om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. Enerzijds om hiermee alle

Nadere informatie

De belangrijkste gegevens op een rij

De belangrijkste gegevens op een rij 1 De belangrijkste gegevens op een rij Naam: Stichting Amsterdam Verbindt RSIN: 852481949 Contact: Henny Heijmans T. 06 4320 2211 E. info@amsterdamverbindt.nl Bestuurssamenstelling Peter Taks: Voorzitter

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan 2018-2021 voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Per april 2018 heeft de stichting nieuwe statuten en per juni 2018 is er een nieuw bestuur

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014 Stichting Aangepast Actief Nederland Buitenzagerij 57 1021NP Amsterdam info@aangepastactief.nl www.aangepastactief.nl KvK 57302669 RSIN 852523166 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan voor 2014 van Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Eco Village Development

Beleidsplan Stichting Eco Village Development Beleidsplan Stichting Eco Village Development Juni 2013 Inleiding!... 2 Strategie!... 2 Kernprincipes en uitgangspunten!... 2 Missie!... 2 Werkzaamheden!... 3 Beleid!... 3 Toekomstige projecten en investeringen!...

Nadere informatie

Beleidsplan Malawi Skin Foundation 2017

Beleidsplan Malawi Skin Foundation 2017 Beleidsplan Malawi Skin Foundation 2017 Voorwoord In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van de stichting het actuele beleid vast. Het beleidsplan zal jaarlijks aangepast worden indien nodig. De stichting

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING AARA

Beleidsplan STICHTING AARA Beleidsplan STICHTING AARA Asha Dijkstra Voorzitter Aara Foundation 31 mei 2018 In dit beleidsplan wordt de visie en activiteiten van Stichting Aara toegelicht, alsmede de zakelijke gegevens, toelichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986

BELEIDSPLAN. Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland. www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN Brederodestraat 104 4 1054 VG Amsterdam Nederland www.stichtingopen.nl info@stichtingopen.nl Rabobank: NL44RABO0143176986 BELEIDSPLAN STICHTING OPEN 1 1. INLEIDING Voor u ligt het beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

INFO & VOORSTEL ZANZIBITS AUGUSTUS 2013

INFO & VOORSTEL ZANZIBITS AUGUSTUS 2013 INFO & VOORSTEL ZANZIBITS AUGUSTUS 2013 Voorstel Gevraagde bijdrage Eenmalige sponsoring voor Stichting Zanzibits Het gesponsorde bedrag zal worden verdubbeld door Stichting de Wilde Ganzen Stichting Zanzibits

Nadere informatie

BELEIDSPLAN De looptijd van dit plan is van t/m

BELEIDSPLAN De looptijd van dit plan is van t/m BELEIDSPLAN 2018-2023 De looptijd van dit plan is van 01-10-2018 t/m 01-10-2022 Naam Stichting : Stichting Letje RSIN Nummer : 859207365 KvK : 72708484 Referentie Beleidsplan : Stichting Letje 01-10-2018

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI Stichting. De Jager, Gerard / Juni Een goed woord

Beleidsplan ANBI Stichting. De Jager, Gerard / Juni Een goed woord Beleidsplan ANBI Stichting Een goed woord De Jager, Gerard / Juni 2015 rev.1 n.a.v. 25 mei 2015 beleidsplan 2015/2016 25 mei 2015 For You will light my lamp; The LORD my God will enlighten my darkness

Nadere informatie

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019

Power4Talent. Beleidsplan 2018/2019 Power4Talent Beleidsplan 2018/2019 Gegevens Statutaire naam Stichting Power4Talent RSIN 859239950 KVK-nummer 72797487 Adres Appelgaard 12, 3962 JA Wijk bij Duurstede Telefoonnummer 06 516 12 547 Bankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Waar staat Ondernemers voor Ondernemers voor?

Waar staat Ondernemers voor Ondernemers voor? 8 Ondernemers voor Ondernemers Jaarverslag 2014 9 Waar staat Ondernemers voor Ondernemers voor? Missie De missie van de vzw Ondernemers voor Ondernemers (opgericht in 2000) is het bevorderen van duurzame

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Nicolaïstraat 59 2517 SZ s Gravenhage Website: www.stichtingson.nl E-mail: info@stichtingson.nl Telefoon: 0648524777 Inhoud Inleiding... 3 Algemene gegevens stichting en bestuur...

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 & Beleidsplan 2015. Stichting Over Rood

Jaarverslag 2014 & Beleidsplan 2015. Stichting Over Rood Jaarverslag 2014 & Beleidsplan 2015 Stichting Over Rood Stichting Over Rood Registratienummers RSIN : 853009715 KvK Nummer : 58372652 Contactgegevens Adres : Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht Telefoon

Nadere informatie

S a n d e r l i n g Participatory storytelling

S a n d e r l i n g Participatory storytelling S a n d e r l i n g Participatory storytelling B e l e i d s p l a n 2018 2020 versie 1.2 14 januari 2019 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 De stichting... 3 2.1 Missie... 3 2.2 Aanleiding...Error! Bookmark not

Nadere informatie

JAARPLAN STICHTING LMSTANDARD SUPPORTS

JAARPLAN STICHTING LMSTANDARD SUPPORTS JAARPLAN STICHTING LMSTANDARD SUPPORTS 2016 Leonie Jansen 2016 Inhoudsopgave 1. Gegevens stichting... 3 2. Raad van Toezicht, Bestuur en Vrijwilligers... 3 3. Visie en missie Stichting LMStandard Supports...

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting The Next Stage

Stichting The Next Stage 14 november 2015 Stichting The Next Stage Beleidsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doel van de stichting... 3 2.1. Doel... 3 2.2 Visie... 3 2.3 Missie... 3 2.4 Doelstelling... 3 2.3 Resultaten... 4 3. Activiteiten...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2015. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we met het bestuur een belangrijke basis gelegd voor de toekomst

Nadere informatie

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 5 4. Organisatie 6 5. Financiën 7 Pagina 2 van!syntaxisfout,! 1. Inleiding In dit beleidsplan kunt u meer

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS

Beleidsplan Stichting Samen voor Later GEGEVENS Beleidsplan 2018 2019 Stichting Samen voor Later GEGEVENS Stichting Samen voor Later Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD, Amstelveen Telefoonnummer: 06 23 897 226 (I. Vriend) E-mail: samenvoorlater@zwitserleven.nl

Nadere informatie

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015 Stichting International Development Student Society Nederland Beleidsplan 2014-2015 Delft, juni 2014 Oosteinde 242a 2611 SV Delft +31 (0) 647434808 Kvk-nummer: 58297618 Fiscaal nummer: 852972076 Dossiernummer:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer Beleidsplan Stichting Gelukskoffer 2011-2015 Stichting Gelukskoffer te Amersfoort Bezoekadres: Printerweg 16, 3821 AD Amersfoort Handelsregisternummer 32169581 Inhoudsopgave 1 Inleiding p. 3 2 Werkzaamheden

Nadere informatie

Concept Beleidsplan Mantelproducties

Concept Beleidsplan Mantelproducties Concept Beleidsplan Mantelproducties 1. Inleiding 2. Strategie 2.1. Kernprincipes van de instelling 2.2. Afwezigheid van winstoogmerk 2.3. Bestemming liquidatiesaldo 3. Beleid 3.1. Te verrichten werkzaamheden

Nadere informatie

Jaarrekening DEAL Foundation 2017

Jaarrekening DEAL Foundation 2017 Jaarrekening DEAL Foundation 2017 Opgemaakt te Leiden op 31-01-2018 Inhoud: Beschrijving Balans per 1 januari 2018 Staat van baten en lasten Staat van baten en lasten (uitgebreid) Toelichting op staat

Nadere informatie

ANBI-vereisten Stichting Giving Back

ANBI-vereisten Stichting Giving Back ANBI-vereisten Stichting Giving Back De naam van de instelling: Giving Back, volgens de statuten Stichting Giving Back Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Sharing is everything

Sharing is everything Sharing is everything Beleidsplan Stichting Periode 2011- januari 2020 Stichting Maliebaan 127 3527 CK Utrecht KvK nummer: 53529170 1. Inleiding Strategie, kernprincipes en uitgangspunten van de instelling

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting van Huykelom van de Pas, handelend onder de namen ABT Foundation en Stichting van Huykelom. De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 17

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Flowerkids Foundation Kruisweg 613 2132NB Hoofddorp info@flowerkids.org www.flowerkidsfoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Stichting Flowerkids Foundation... 4 2. Huidige

Nadere informatie

Insulin for Life Nederland

Insulin for Life Nederland Beleidsplan 2019 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Missie, visie, doelstellingen en strategie... 4 Visie... 4 Missie... 4 Doelstellingen en strategie... 4 Huidige situatie... 5 Activiteiten... 5 Organisatie...

Nadere informatie

De missie van Eye Care Foundation is het toegankelijk maken van primaire oogzorg voor kansarme mensen in ontwikkelingslanden.

De missie van Eye Care Foundation is het toegankelijk maken van primaire oogzorg voor kansarme mensen in ontwikkelingslanden. Strategisch plan 2011-2015 Missie & Visie Eye Care Foundation handelt vanuit de overtuiging dat elk mens recht heeft op gezichtsvermogen. Het verlies aan gezichtvermogen kan voor blinden en slechtzienden

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2012

Financieel jaarverslag 2012 Financieel jaarverslag 2012 Financiële ondersteuning aan humanitaire nonprofit organisaties in Zuid-Afrika. Inhoudsopgave Registratie... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Introductie... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 2. Introductie 3 Algemene Gegevens 3. Strategie & Beleid 3 Aanleiding 3 Missie 3 Doelstelling 3 Werkzaamheden 4

INHOUDSOPGAVE 2. Introductie 3 Algemene Gegevens 3. Strategie & Beleid 3 Aanleiding 3 Missie 3 Doelstelling 3 Werkzaamheden 4 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 Introductie 3 Algemene Gegevens 3 Strategie & Beleid 3 Aanleiding 3 Missie 3 Doelstelling 3 Werkzaamheden 4 Bestuur 4 Algemene Gegevens 4 Werkwijze en beoordeling subsidieaanvragen

Nadere informatie

Een avontuurlijke natuurspeelplek in. Gouda Oost

Een avontuurlijke natuurspeelplek in. Gouda Oost Een avontuurlijke natuurspeelplek in Gouda Oost Beleidsplan Stichting Spelen in Gouda Oost 2017-2022 Beleidsplan Stichting Spelen in Gouda Oost 2017-2022 1 Inhoud Visie... 3 Missie/statutaire doelstelling...

Nadere informatie

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 www.himalayawelfare.org 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van de Himalaya Welfare Foundation. De Stichting Himalaya Welfare is opgericht op

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

STICHTING AARDE-WERK DE STEGGE. beleidsplan

STICHTING AARDE-WERK DE STEGGE. beleidsplan ! STICHTING AARDE-WERK DE STEGGE beleidsplan 2016-2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Strategie Doel en Visie Winstoogmerk 3. Beleid Uitbouw scholenproject Verduurzaming toekomst Verwerving en beheer van

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING TALUD

BELEIDSPLAN STICHTING TALUD BELEIDSPLAN STICHTING TALUD Amsterdam, juli 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. De stichting... 3 1.1 Gegevens... 3 1.2 Het bestuur... 3 1.3 ANBI... 3 2. Missie, visie, doelstellingen... 4 2.1 Missie... 4 2.2 Visie...

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan "Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke sociale functie heeft. Wij vinden het belangrijk dat sporters met of

Nadere informatie

ANBI-vereisten Stichting Giving Back

ANBI-vereisten Stichting Giving Back ANBI-vereisten Stichting Giving Back De naam van de instelling: Giving Back, volgens de statuten Stichting Giving Back Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer

Nadere informatie

Jaarrekening DEAL Foundation 2018

Jaarrekening DEAL Foundation 2018 Jaarrekening DEAL Foundation 2018 Opgemaakt te Leiden op 31-01-2019 Inhoud: Beschrijving Balans per 1 januari 2019 Staat van baten en lasten Staat van baten en lasten (uitgebreid) Toelichting op staat

Nadere informatie

Aanvraag ANBI-Status. Stichting MIH Beleidsplan

Aanvraag ANBI-Status. Stichting MIH Beleidsplan Aanvraag ANBI-Status Stichting MIH 31-07-18 Beleidsplan Verantwoording en ANBI Zakelijke gegevens van de instelling: Naam: Stichting MIH Het RSIN/fiscaal nummer: 858828170 Het post- en vestigingsadres:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2015 2018 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2020 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2020... 1 Inleiding... 2 Missie... 2 Visie... 2 Strategie... 3 Kernprincipes van de instelling... 3 Beleid... 4 Te verrichten werkzaamheden van de Stichting...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support februari 2018 Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support 2018-2022 Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Hoofdlijnen Beleidsplan 2019

Hoofdlijnen Beleidsplan 2019 Hoofdlijnen Beleidsplan 2019 1. De missie van de Stichting Na de start van de Vof BultersMekke in 2008 is in 2009 is de Stichting volgens de statuten opgericht met het doel: het helpen van mensen met een

Nadere informatie

- Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar)

- Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar) - Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar) - Fiscaal nummer 8163.65.155 - Contactgegevens alkmaar@tesselschade-arbeidadelt.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN VAN STICHTING INFESTOS FOUNDATION DECEMBER 2013

BELEIDSPLAN VAN STICHTING INFESTOS FOUNDATION DECEMBER 2013 BELEIDSPLAN VAN STICHTING INFESTOS FOUNDATION DECEMBER 2013 Vooraf Dit document vormt het beleidsplan van Stichting Infestos Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI Stichting Care for Sexuality Foundation Beleidsplan 2018 ANBI Naam Stichting Care for Sexuality Foundation, Ermelo Missie Het bevorderen van seksuele gezondheid vanuit respect, veiligheid en autonomie.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Beleidsplan 2017-2020 Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Inhoud 1. Geschiedenis en terugblik... 2 2. Huidige organisatie... 2 2.1 Algemeen... 2 2.2

Nadere informatie

Vereniging Arnhem en omstreken van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA Arnhem)

Vereniging Arnhem en omstreken van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA Arnhem) ANBI 2017 Vereniging Arnhem en omstreken van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA Arnhem) Fiscaal nummer: 815720786 Contactgegevens: taa.arnhem@gmail.com Bestuurssamenstelling:

Nadere informatie

Stichting Projecten Tafelronde 123

Stichting Projecten Tafelronde 123 Stichting Projecten Tafelronde 123 Beleidsplan 2015-2020 Datum: 1 oktober 2016 Stichting Projecten Tafelronde 123 Westeinde 14 2275 AD Voorburg penningmeester@rt123projecten.nl KvK: 41157802 Inhoudsopgave

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Oprichting- en beleidsplan

Oprichting- en beleidsplan Oprichting- en beleidsplan 2017-2019 STICHTING SCIENCE4ANIMALS (S4A) DAVID VAN DOORN Vastgesteld op: 19-12-2017 Versie: 2 Stichting Science4Animals Post/bezoekadres: Marnixlaan 80 3552 HG Utrecht Nederland

Nadere informatie

Stichting Kalinga Abstederdijk 28N 3582 BM Utrecht BELEIDSPLAN

Stichting Kalinga Abstederdijk 28N 3582 BM Utrecht BELEIDSPLAN Stichting Kalinga Abstederdijk 28N 3582 BM Utrecht 06 16356365 info@kalinga.nl BELEIDSPLAN 2019-2021 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 4 2. Huidige situatie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Het Almere Fonds 2015-2016. Wij bouwen mee aan een trotse stad.

Beleidsplan Stichting Het Almere Fonds 2015-2016. Wij bouwen mee aan een trotse stad. Beleidsplan Stichting Het Almere Fonds 2015-2016 Wij bouwen mee aan een trotse stad. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Aanleiding... 4 Doelstellingen en beleid... 5 Verkrijging van vermogen...

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015

Beleidsplan 2014-2015 Beleidsplan 2014-2015 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bankrekeningnummer: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het idee...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2019-2021 Naam Stichting Meraih Bintang RSIN Nummer 850320471 KvK 52152383 Referentie beleidsplan-2019-2021 Datum Januari 2019 Status Definitief Auteur(s) Anita Tax, voorzitter 1. Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2018

Beleidsplan 2016-2018 Stichting De Zeven Werken Beleidsplan 2016-2018 Eindhoven, november 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Stichting De Zeven Werken... 3 2.1. Visie... 3 2.2. Doelstelling... 3 2.3. Werkzaamheden... 3 3. Het

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding...

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... Beleidsplan 2014 Mei 2014 Inhoudsopgave... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3 1.2 Versiebeheer... 3 1.3 Verzendlijst... 3 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... 4 2.2 Doelstelling... 4 2.3 Uitgangspunten...

Nadere informatie

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.

GEGEVENS STICHTING. Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse. GEGEVENS STICHTING Naam van de stichting: Stichting VandenBroek Foundation Postadres: Postbus 256, 2170 AG SASSENHEIM RSIN nummer: 819315631 KVK nummer: 27317264 Website: www.vandenbroekfoundation.nl www.lamlisse.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN p/a Langstraat 36C 2242 KM Wassenaar Telnr

BELEIDSPLAN p/a Langstraat 36C 2242 KM Wassenaar Telnr BELEIDSPLAN 2017-2020 p/a Langstraat 36C 2242 KM Wassenaar Telnr.0252-430377 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 4 2. Huidige situatie... 5 3. Organisatie...

Nadere informatie

Even voorstellen. Het project Bakery School Sri Lanka

Even voorstellen. Het project Bakery School Sri Lanka Bakery School Sri Lanka Project plan 2015 2016 Even voorstellen PURE! zet zich in om een blijvende bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van en de kansen voor kinderen, jongeren en moeders in Azië.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers.

Beleidsplan. Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers. Tevens is het onderdeel van een verzoek aan de belastingdienst voor de status van Algemeen Nut

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Equilibrio

Beleidsplan Stichting Equilibrio Beleidsplan Stichting Equilibrio Rotterdam 1. Inleiding De Stichting Equilibrio is in 2012 opgericht met de volgende gedachten en uitgangspunten: - Ieder mens heeft recht om onafhankelijk te leren denken

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2020. Stichting Compas

Beleidsplan 2015-2020. Stichting Compas Beleidsplan 2015-2020 Stichting Compas Gepubliceerd op 15 oktober 2015 Voorwoord Stichting Compas is in 2005 opgericht. Na een vliegende start te hebben gemaakt zijn de activiteiten van de stichting met

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Jaarverslag 2014 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bank: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het voorwoord... 3 2. Het

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie