BELEID ROND ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELEID ROND ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE"

Transcriptie

1 BELEID ROND ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE NIKE Inc, alle filialen en partners ( NIKE ) stellen elektronische communicatiesystemen ter beschikking ter ondersteuning van uiteenlopende zakelijke activiteiten. Die systemen omvatten: NIKES wereldwijd bedrijfsnetwerk, internet, , Nike GRID, forums, directe berichtensystemen, blogs en tal van andere systemen. Onderstaand beleid reikt richtlijnen aan die ervoor moeten zorgen dat alle elektronische communicatie rond het bedrijf NIKE betamelijk, professioneel en wettelijk verloopt. NIKE KAN ZICH TOEGANG VERSCHAFFEN TOT UW SYSTEEM OM UW COMMUNICATIE TE CONTROLEREN Die elektronische communicatiesystemen zijn bedoeld om de bedrijfsactiviteiten van NIKE en u in uw werk te ondersteunen. Hoewel toevallig en occasioneel niet-werkgerelateerd gebruik van de elektronische communicatiesystemen binnen NIKE toegelaten is, en voor zover wordt voldaan aan een lokaal controlebeleid of afspraken daaromtrent (die de bepalingen in deze paragraaf eventueel herroepen), en voor zover toegelaten door het bestaand wettelijk kader, mag NIKE elk gebruik van de elektronische communicatiesystemen controleren en registreren en zonder waarschuwing of andere beperkingen aan anderen bekend maken. Voor zover toegelaten door een lokaal controlebeleid of afspraken daaromtrent binnen NIKE en binnen het kader van de geldende wetgeving, behoudt NIKE zich het recht voor zich toegang te verschaffen tot de elektronische communicatiesystemen, en gegevens en berichten daarin te controleren, te lezen, te weigeren of te verwijderen. Dat geldt ook voor de bijlagen die op eender welk moment en om eender welke reden werden samengesteld, verzonden of ontvangen. NIKE behoudt zich het recht voor de toegangsrechten voor elektronische communicatiesystemen op elk moment te beperken of te beëindigen. DE GEHEIMEN VAN NIKE BEWAREN Alle medewerkers moeten er mee voor zorgen dat niet-openbare bedrijfsbezittingen en vertrouwelijke informatie niet via elektronische weg in het openbaar domein terecht komen. Alle medewerkers moeten de ondertekende vertrouwelijkheidsclausules en overeenkomsten rond bedrijfsbezittingen naleven, evenals gelijkaardige bepalingen in het arbeidscontract of in andere beleidsclausules van NIKE.

2 De gegevens omtrent NIKES bedrijfsbezittingen en vertrouwelijke informatie omvatten, maar zijn niet beperkt tot enige informatie, gegevens, ideeën, plannen, strategieën, concepten en voorstellen met betrekking tot: Uitvindingen, octrooien, prototypes en producten die nog niet in omloop werden gebracht; Plannen en ideeën rond marketing, verkoop en promotie, en klantengegevens; Productiegegevens, geplande bestellingen en prognoses; Bedrijfsinformatie die onder de SEC-regelgeving valt, zoals: inkomsten, verkoopcijfers en prognoses; Communicatie met bedrijfsjuristen; Enige andere informatie die, in verkeerde handen, voordelig zou kunnen blijken voor concurrenten van NIKE of die de concurrentiekracht van NIKE zou kunnen ondermijnen. Twijfelt u of bepaalde gegevens bedrijfsbezit of vertrouwelijk zijn? Overleg met uw manager! In sommige gevallen is de bescherming van vertrouwelijke gegevens wettelijk verplicht en niet alleen maar een kwestie van bedrijfsbeleid. De wettelijke bepalingen variëren van land tot land. Medewerkers kunnen bij de juridische afdeling van NIKE navragen of er lokaal relevante wettelijke bepalingen gelden. Gebruik de veiligste communicatiekanalen waarover u commercieel kan beschikken om bedrijfsbezittingen of vertrouwelijke informatie van NIKE door te geven: NIKES besloten netwerk en de door NIKE ter beschikking gestelde tools genieten steeds de voorkeur boven internet. Gebruik voor zakelijk verkeer de NIKE accounts. Gebruik geen persoonlijke accounts op Gmail of Yahoo. ZORG VOOR BETAMELIJKE EN PROFESSIONELE COMMUNICATIE Gebruik geen woorden, uitdrukkingen of symbolen in uw elektronische communicatie (interne communicatie binnen NIKE of externe persoonlijke communicatie) die door verschillende doelgroepen kunnen worden ervaren als ongepast, beledigend of lasterlijk. Herlees de inhoud van elke communicatie grondig vóór u die publiceert of verspreidt en hou de (on)bedoelde doelgroepen in het achterhoofd (misschien wordt de informatie ook buiten de vooropgestelde doelgroep gedeeld). Weeg af of de inhoud schadelijk of schaamtelijk zou kunnen zijn voor uzelf of voor NIKE indien die openbaar zou worden gemaakt of in het kader van een dagvaarding zou worden opgevraagd. NIKES beleid tegen intimidatie en discriminatie, en gelijklopende bepalingen in bedrijfshandboeken, arbeidsreglementen, reglementen van interne orde of arbeidsovereenkomsten zijn van toepassing op zowel de mondelinge als de schriftelijke interne en externe communicatie. Binnen het kader van het lokale controlebeleid en de afspraken daaromtrent en voor zover de geldende wetgeving dat toelaat, mag NIKE communicatie opvragen om te achterhalen of enige bepaling in NIKES beleid werd geschonden. NIKE onderneemt de nodige stappen om bij ongepast gedrag in te grijpen.

3 INTERNE BLOGS, GRID EN ANDERE INTERNE COMMUNICATIE Wie voor een afdeling een blog opzet of andere communicatie voert, moet ervoor zorgen dat die binnen het kader van NIKES beleid vallen. Denk daarbij aan het beleid rond elektronische communicatie en het Een kwestie van respect beleid. Bevat uw blog of andere communicatie links naar andere inhoud waarover u geen controle heeft? Bekijk eerst alle links en controleer of de inhoud in orde is! SOCIAAL MEDIABELEID Het gebruik van sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Renren, Mixti) wordt belicht in NIKES beleid rond communicatie op externe websites en sociale media. RESPECTEER AUTEURSRECHTEN EN ANDER MATERIAAL DAT EIGENDOM IS VAN DERDEN Het downloaden, delen en bewaren van muziek, films, software e.a. waarvoor geen licentie werd aangevraagd en die het eigendom zijn van derden is op NIKE-systemen verboden. BEWAREN VAN VERKEER NIKE bewaart zakelijke bestanden en informatie voor een specifieke periode, afhankelijk van het type bestand. Sommige wetten of regels kunnen NIKE ertoe verplichten bepaalde bestanden een tijd te bewaren, en het past in NIKES beleid om zich aan die verplichting te houden. Na verloop van die gepaste bewaarperiode wordt de informatie vernietigd of opgeslagen om te voldoen aan de relevante wetgeving. Voor meer informatie omtrent de gepaste bewaarperiode verwijzen we naar het Beleid en schema rond het bewaren van bestanden. ONGEOORLOOFD GEBRUIK Ongeoorloofd gebruik van elektronische communicatiesystemen kan leiden tot een intrekking van uw toegangsrechten op dat vlak en tot disciplinaire maatregelen (die zelfs tot ontslag kunnen leiden). Activiteiten die worden bestempeld als ongeoorloofd gedrag omvatten, maar zijn niet beperkt tot: Het verzenden van bedrijfsbezit of vertrouwelijke informatie van NIKE, van NIKE-verkopers, van NIKE-partners of van NIKE-klanten aan al wie niet gerechtigd is daarvan op de hoogte te zijn, ermee aan de slag te gaan of er toegang tot

4 te hebben; de toegang tot bedrijfsbezittingen of vertrouwelijke informatie van NIKE of een NIKE-verkoper, -partner of klant voor niet-zakelijke doeleinden; Het verzenden of opvragen van seksueel beladen of aanstootgevende berichten, cartoons of grappen, etnische leuzen, racistische scheldwoorden of andere stellingen of beelden die kunnen worden geïnterpreteerd als intimidatie, laster of smaad; Het voeren van zakelijke transacties voor NIKE met behulp van elektronische communicatiesystemen die niet door NIKE werden ter beschikking gesteld, noch werden goedgekeurd; Een eigen zaak runnen met behulp van elektronische communicatiesystemen die door NIKE ter beschikking werden gesteld óf NIKES elektronische communicatiesystemen gebruiken voor andere commerciële doeleinden die niets met NIKE te maken hebben; Overdreven of onredelijk persoonlijk gebruik van NIKES elektronische communicatiesystemen, met inbegrip van gebruik dat uw prestaties op de werkvloer ondermijnt óf toepassingen die meer dan een te verwaarlozen hoeveelheid ressources vereisen; Verzenden van ongevraagde of ongewenste persoonlijke standpunten met betrekking tot maatschappelijke, politieke, religieuze of andere niet-werkgerelateerde kwesties; Ontplooien van onwettige activiteiten, met inbegrip van het verzenden of ontvangen van materiaal waarop auteursrechten rusten (schending van de wet op de auteursrechten of van de licentieovereenkomsten); Automatisch doorsturen van s naar externe adressen; Uit eigen naam winstgevende zakelijke of persoonlijke activiteiten ontplooien die extra kosten voor NIKE impliceren of die de prestaties van de betrokkene op de werkvloer ondermijnen; Het aanmaken en installeren van virussen, wormen, Trojaanse paarden of andere types elektronische bestanden die in staat zijn andere gebruikers of systemen te beschadigen of die zonder instemming persoonlijke of zakelijke informatie verzamelen; Verzenden van kettingbrieven, niet-werkgerelateerde bijlagen, advertenties, wensen en mededelingen (met inbegrip van waarschuwingen voor computervirussen); Het bewust aanvaarden, doorsturen of verspreiden van ongevraagde junkmail, het verzamelen of benutten van e- mailadressen uit het NIKE-netwerk om de betrokkenen ongevraagde mails toe te sturen; of Eender welke inbreuk op NIKES beleid of de geldende wetgeving. ALGEMEEN NIKE behoudt zich het recht voor dit beleid op elk moment te wijzigen of bij te sturen in overeenstemming met de geldende wetgeving. Dit beleid moet passen in en kan worden herroepen door het plaatselijk beleid van een NIKEvestiging. Zo moeten retailmedewerkers nakijken of er in het beleid voor kleinhandel- en winkeltransacties andere of bijkomende vereisten worden vermeld.

5 Dit beleid mag niet ingaan tegen rechten beschermd door lokale of nationale wetgeving, noch tegen het recht van werknemers om hun arbeidsomstandigheden en voorwaarden bespreekbaar te maken (indien van toepassing). Bijgewerkt: 30/04/ uur Doelgroep: Werknemers Locatie: Wereldwijd Trefwoorden: Tewerkstellingsbeleid

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Digitale Communicatie. Gedragscode voor internet- en e-mailgebruik

Digitale Communicatie. Gedragscode voor internet- en e-mailgebruik Digitale Communicatie Gedragscode voor internet- en e-mailgebruik Gedragscode internet- en e-mailgebruik Deze gedragscode omvat gedrags- en gebruiksregels voor het gebruik van internet- en e-mail op de

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Heemzicht. Sociale media reglement Woonzorgcentrum Heemzicht. Document YSNP 43058: Reglement Sociale Media medewerkers Revisie 3.

Woonzorgcentrum Heemzicht. Sociale media reglement Woonzorgcentrum Heemzicht. Document YSNP 43058: Reglement Sociale Media medewerkers Revisie 3. Van Beleidsafdeling Ondersteunend Aan Betreft Woonzorgcentrum Heemzicht Directie en ICT beheer Medezeggenschapsraad (MR), Ondernemingsraad (OR) en/of Overlegorgaan Medewerkers Sociale media reglement Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Sociale media reglement leerlingen Elan Onderwijsgroep januari 2018

Sociale media reglement leerlingen Elan Onderwijsgroep januari 2018 Sociale media reglement leerlingen Elan Onderwijsgroep januari 2018 Naam Elan Onderwijsgroep Van Directie en ICT beheer/veiligheidsfunctionaris Ondersteunend Ouderraad (OR), Medezeggenschapsraad (MR) en/of

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

INFANO VZW : SOCIALE MEDIA POLICY

INFANO VZW : SOCIALE MEDIA POLICY INFANO VZW : SOCIALE MEDIA POLICY 1. Doelstelling sociale media policy Werknemers hebben een rol als ambassadeur voor Infano vzw. Deze rol als ambassadeur geldt ook online en in het bijzonder voor sociale

Nadere informatie

Aanpassingen per school worden doorgegeven aan de ict-kring. Inleiding.

Aanpassingen per school worden doorgegeven aan de ict-kring. Inleiding. Onderstaand protocol is onderdeel van het veiligheidsplan. Dit protocol is een richtlijn voor de SKOL scholen vanaf januari 2008. Kleine aanpassingen kunnen per school worden gemaakt. Daarna moet de MR

Nadere informatie

Reglement Sociale media Leerlingen

Reglement Sociale media Leerlingen Reglement Sociale media Leerlingen Oktober 2018 NAAM REGLEMENT SOCIALE MEDIA LEERLINGEN VAN Directeur-bestuurder en MT DOCUMENTEIGENAAR Bert Wolthuis ONDERSTEUNEND Werkgroep Privacy en Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

De toegang tot privé-inhouden is voorbehouden aan vooraf ingeschreven klanten van Mobistar.

De toegang tot privé-inhouden is voorbehouden aan vooraf ingeschreven klanten van Mobistar. Gebruiksvoorwaarden Bij elk gebruik of elke raadpleging van de internetsite www.mobistar.be (hierna genoemd "de internetsite" wordt u geacht onderhavige gebruiksvoorwaarden en in voorkomend geval de bijzondere

Nadere informatie

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: Algemene voorwaarden De website suit-yourself.wervingsactie.nl (de Website ) wordt geëxploiteerd door WOM Marketing. WOM Marketing heeft ten doel producten van bedrijven te promoten via haar Website en

Nadere informatie

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord!

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord! DISCLAIMER Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Protocol Sociale Media

Protocol Sociale Media Protocol Sociale Media Inleiding Sociale media zoals Instagram, Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en dus ook niet bij iedereen die betrokken is bij

Nadere informatie

Reglement Sociale media Medewerkers

Reglement Sociale media Medewerkers Reglement Sociale media Medewerkers Oktober 2018 NAAM REGLEMENT SOCIALE MEDIA MEDEWERKERS VAN Directeur-bestuurder en MT DOCUMENTEIGENAAR Bert Wolthuis ONDERSTEUNEND Werkgroep Privacy en Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Reglement Sociale Media Leerlingen

Reglement Sociale Media Leerlingen Reglement Sociale Media Leerlingen Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Ook in het leven van leerlingen en ouders of voogden spelen sociale media een belangrijke rol.

Nadere informatie

Inleiding. Gebruik van de Services

Inleiding. Gebruik van de Services Gebruiksvoorwaarden van Management Drives Holding BV en alle bedrijven in eigendom van Management Drives Holding BV, die zijn betrokken bij de verwerking van persoonsgegevens. Alle secties van deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Brief van de directie

Brief van de directie Gedragscode Brief van de directie Crown staat bekend als een integere onderneming. Deze reputatie is niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van de producten en diensten van Crown, maar ook op de historie

Nadere informatie

Dit Privacy Statement opgemaakt in augustus 2018 is van toepassing op:

Dit Privacy Statement opgemaakt in augustus 2018 is van toepassing op: Dit Privacy Statement opgemaakt in augustus 2018 is van toepassing op: Onze website: www.bas-soest.nl. Informatie die door BAS-Soest wordt verwerkt in het kader van haar dienstverlening. Tijdens uw bezoek

Nadere informatie

Code computergebruik - leerlingen 2014-2015

Code computergebruik - leerlingen 2014-2015 Code computergebruik - leerlingen 2014-2015 Tabor College houdt zich aan de Code Computergebruik. Deze geldt ook voor jou. In de praktijk betekent het dat als je regels van de code niet nakomt, je account

Nadere informatie

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr ALGEMENE VOORWAARDEN MONUMENT OF LIFE Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr 50561693. Gelieve deze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen. Het gebruik van Monument of Life is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA BE Disclaimer Juridische informatie

O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA BE Disclaimer Juridische informatie O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA BE 0459.336.471 Disclaimer Juridische informatie Inhoudsopgave Algemeen... 3 Intellectuele eigendomsrechten... 3 Persoonsgegevens... 3 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke

Nadere informatie

Vertaling Terms & Conditions Memosyne Ltd.

Vertaling Terms & Conditions Memosyne Ltd. Vertaling Terms & Conditions Memosyne Ltd. DISCLAIMER De thans voor u liggende Nederlandse vertaling van de Terms & Conditions van Memesyne Ltd. is slechts bedoeld om het lezen van de oorspronkelijke Terms

Nadere informatie

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Missie XS2RA B.V. tevens handelend onder de naam RadiologieNetwerk ( RadiologieNetwerk ) heeft als missie om via haar RadiologieNetwerk

Nadere informatie

1.1. De informaticainfrastructuur (hardware en software), die ter beschikking wordt gesteld van de werknemers, is eigendom van de werkgever.

1.1. De informaticainfrastructuur (hardware en software), die ter beschikking wordt gesteld van de werknemers, is eigendom van de werkgever. EBNS Jan 2014 GEDRAGSREGELS INZAKE HET GEBRUIK VAN E-MAIL EN INTERNET BINNEN DE ONDERNEMING Inleiding Als werknemer worden u communicatiemiddelen ter beschikking gesteld waarmee u uw professionele activiteit

Nadere informatie

Gebruik van onze diensten

Gebruik van onze diensten privacyverklaring en cookies Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke

Nadere informatie

COMMUNICATIE- MIDDELEN

COMMUNICATIE- MIDDELEN Reglement voor het gebruik van COMMUNICATIE- MIDDELEN op het Fioretti College Vastgesteld in de directievergadering d.d. 07-02-2011 Ter kennisname aangeboden aan de medezeggenschapsraad d.d. 23-03-2011

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZELOS NV

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZELOS NV ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZELOS NV Afdrukken Downloaden In werking sinds: 25 mei 2018 1 INFORMATIE OVER ZELOS NV 1.1 De website www.bikerscard.be (hierna: de Website ) wordt beheerd en geëxploiteerd

Nadere informatie

Schoolprotocol sociale media

Schoolprotocol sociale media Schoolprotocol sociale media De Vrijheit 2016-2020 protocol sociale media Besproken team d.d. juni 2016 Instemming MR d.d. november 2016 Vastgesteld d.d. Bekend gemaakt d.d. Handtekening: 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Privacy protocol. 050 Agency. Versie: 1.0

Privacy protocol. 050 Agency. Versie: 1.0 Privacy protocol 050 Agency Versie: 1.0 Datum: 6 juni 2018 1. Werkingssfeer Dit protocol is van toepassing op alle vertrouwelijke informatie en/of data (waaronder maar niet uitsluitend wordt begrepen:

Nadere informatie

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website dejuristen IP and ICT Law Belliardstraat 2 B- 1000 Brussel Belgium Phone +32 (0) 2 540 20 66 Fax +32(0) 9 296 13 41 www.dejuristen.be contact@dejuristen.be DISCLAIMER Het gebruik van onze website gaat

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

Kwaliteitscholen: Communicatie en Marketingbureau C&T, handelend onder de naam Kwaliteitscholen.

Kwaliteitscholen: Communicatie en Marketingbureau C&T, handelend onder de naam Kwaliteitscholen. Interne gedragscode e-mail en internetgebruik Algemeen Kwaliteitscholen stelt haar medewerkers ICT-middelen en voorzieningen ter beschikking, zoals computers met software, internettoegang en e-mail. Het

Nadere informatie

GEDRAGSCODE INTERNET EN E-MAILGEBRUIK

GEDRAGSCODE INTERNET EN E-MAILGEBRUIK GEDRAGSCODE INTERNET EN E-MAILGEBRUIK Inleiding De strekking van de hiernavolgende gedragscode internetgebruik is dat men binnen Maatvast op een verantwoorde manier omgaat met internet en e-mail, op een

Nadere informatie

2. Toepassing van sociale media

2. Toepassing van sociale media Protocol sociale media 1. Inleiding Sociale media zoals Snapchat,Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn bieden nieuwe mogelijkheden voor gebruik in het onderwijs, maar worden natuurlijk veel breder gebruikt.

Nadere informatie

ZEG JA TEGEN DE BESCHERMING VAN KINDEREN!

ZEG JA TEGEN DE BESCHERMING VAN KINDEREN! Bijlage 4: Child Protection Policy Plan International ZEG JA TEGEN DE BESCHERMING VAN KINDEREN! WAAROM EEN KINDERBESCHERMINGSBELEID? Plan België streeft ernaar een wereld mee uit te bouwen waarin alle

Nadere informatie

Protocol sociale media

Protocol sociale media Protocol sociale media Bestuur scholengemeenschap voor vmbo havo atheneum gymnasium school voor praktijkonderwijs Protocol i.v.m. veranderende wetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming), met

Nadere informatie

4PEOPLE GEDRAGSCODE VOOR GEBRUIK VAN ELEKTRONISCHE COMMUNICATIEMIDDELEN

4PEOPLE GEDRAGSCODE VOOR GEBRUIK VAN ELEKTRONISCHE COMMUNICATIEMIDDELEN 4PEOPLE GEDRAGSCODE VOOR GEBRUIK VAN ELEKTRONISCHE COMMUNICATIEMIDDELEN 1. Algemeen 1.1 Deze regeling bevat afspraken over een verantwoord gebruik van elektronische communicatiemiddelen door allen die

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN Balthazar Events CVBA

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN Balthazar Events CVBA ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN Balthazar Events CVBA ONZE 10 GEBODEN Uw toegang tot en gebruik van onze website wordt beheerst door deze algemene gebruiksvoorwaarden en is gebaseerd op 10 principes die hieronder

Nadere informatie

Reglement - en internetgebruik Stichting VO Haaglanden

Reglement  - en internetgebruik Stichting VO Haaglanden Reglement e-mail- en internetgebruik Stichting VO Haaglanden Hoofdstuk 1 definities, reikwijdte en doeleinden Artikel 1 definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1.Stichting VO Haaglanden: bevoegd

Nadere informatie

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE Dit zijn de registratievoorwaarden van Stichting PMO Gilde ("PMO Gilde"), Postbus 2725, 3500 GS gevestigd te Utrecht, zoals gepubliceerd op www.pmogilde.nl

Nadere informatie

Gedragscode leerlingen voor computergebruik en communicatiemiddelen

Gedragscode leerlingen voor computergebruik en communicatiemiddelen Gedragscode leerlingen voor computergebruik en communicatiemiddelen Goedgekeurd in MR 28 november 2011 Versie definitief december 2011 Waalwijk J. van Pelt algemeen directeur Pagina 1 van 5 Gedragscode

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden & Huisregels Sportshowroom.nl, sep 2015 Bezoekers Sportshowroom.nl 1/6

Algemene Voorwaarden & Huisregels Sportshowroom.nl, sep 2015 Bezoekers Sportshowroom.nl 1/6 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS Inhoudsopgave: 1. Huisregels van Sportshowroom.nl pag. 2 2. Registratie van een account pag. 2 3. Plichten van bezoekers pag. 2 4. Spelregels en kwaliteitseisen pag. 3

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZIMMER BIOMET ACADEMY

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZIMMER BIOMET ACADEMY ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZIMMER BIOMET ACADEMY De website is eigendom van en wordt beheerd door een dochteronderneming of filiaal van Zimmer, Inc. (naar een dergelijk(e) dochteronderneming of filiaal

Nadere informatie

ICT-protocol Leerlingen

ICT-protocol Leerlingen ICT-protocol Leerlingen Algemene regels 1. De ICT-voorzieningen zijn primair bedoeld voor educatief gebruik. 1.1 Het bezoek van sociale mediasites, zoals Twitter, Instagram, Facebook, etc. zijn in de les

Nadere informatie

Deze tekst omschrijft het gebruik van internet, , telefoon alsmede computerapparatuur in de algemene zin voor GVB Amsterdam.

Deze tekst omschrijft het gebruik van internet,  , telefoon alsmede computerapparatuur in de algemene zin voor GVB Amsterdam. PROTOCOL ICT Deze tekst omschrijft het gebruik van internet, e-mail, telefoon alsmede computerapparatuur in de algemene zin voor GVB Amsterdam. 1 Inleiding De volgende punten zijn overwogen bij het vaststellen

Nadere informatie

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens

Hoe gebruiken wij verzamelde gegevens Privacy Statement Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we

Nadere informatie

Uitgever van de website. Burger Brands Belgium NV, met maatschappelijke zetel te Louizlaan Brussel, BTW BE Host van de website

Uitgever van de website. Burger Brands Belgium NV, met maatschappelijke zetel te Louizlaan Brussel, BTW BE Host van de website Welkom op onze website www.quick.be Quick doet alles wat in zijn vermogen ligt om te verzekeren dat de informatie op de website juist en actueel is, en behoudt zich het recht voor de inhoud om het even

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens die wij verwerken 2. Toestemming

1. Persoonsgegevens die wij verwerken 2. Toestemming In deze Privacyverklaring wordt aangegeven welke soorten persoonsgegevens we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken, openbaar maken en beschermen. Deze Privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens

Nadere informatie

Overeenkomst gebruik ipad en ICT-voorziening Revius Lyceum Doorn

Overeenkomst gebruik ipad en ICT-voorziening Revius Lyceum Doorn Overeenkomst gebruik ipad en ICT-voorziening Revius Lyceum Doorn Het Revius Lyceum Doorn, nader te noemen school en ondergetekenden, nader te noemen ouder(s)/verzorger(s) en leerling, komen het volgende

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ASBL RUMESM

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ASBL RUMESM ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ASBL RUMESM In werking sinds: 25 mei 2018 1 INFORMATIE OVER RUMESM VZW 1.1 De website http://www.mettetrx.com/ (hierna: de Website ) wordt beheerd en geëxploiteerd onder de

Nadere informatie

Privacyreglement elektronische communicatiemiddelen Nissewaard

Privacyreglement elektronische communicatiemiddelen Nissewaard GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Nissewaard. Nr. 6454 23 januari 2015 Privacyreglement elektronische communicatiemiddelen Nissewaard Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Shutterstock HANDLEIDING VOOR INTELLECTUELE EIGENDOM

Shutterstock HANDLEIDING VOOR INTELLECTUELE EIGENDOM Shutterstock HANDLEIDING VOOR INTELLECTUELE EIGENDOM April 2018 Deze handleiding zal u helpen bij het identificeren van de intellectuele eigendom (IE) die in uw bedrijf aanwezig is en bij het beschermen

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES Welkom op de Comedy Central website van VIMN Netherlands B.V. dat onderdeel is van het wereldwijd opererende Viacom-concern. Deze gebruiksvoorwaarden gelden

Nadere informatie

Privacy Verklaring versie 01-10-2015

Privacy Verklaring versie 01-10-2015 Privacy Verklaring versie 01-10-2015 1. Algemene bepalingen inzake gegevensverwerking 1.1. Met gegevensverwerking wordt het verzamelen, vastleggen, arrangeren, bewaren, wijzigen, openbaar maken, overleggen,

Nadere informatie

Privacyverklaring Xorandi

Privacyverklaring Xorandi 1 Privacyverklaring Xorandi Versie 1.3 Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 08-11-2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy)

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy) Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy) Versie Datum Status 1.0 17-7-2018 Definitief vastgesteld door het CvB van ROC TOP na instemming van de Studentenraad

Nadere informatie

2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen.

2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen. Hoofdstuk 3 2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen. Ook in de virtuele wereld gelden de normale omgangsregels zoals

Nadere informatie

GEDRAGSCODE COOP HOLDING BV

GEDRAGSCODE COOP HOLDING BV GEDRAGSCODE COOP HOLDING BV Deze Gedragscode is vastgesteld door de Directie van Coop Holding B.V. en goedgekeurd door de Raad van Commissarissen van Coop Holding B.V. op 19 april 2006. De bepalingen van

Nadere informatie

Privacy, cookies en juridische disclaimer uw privacy op novonordisk.be

Privacy, cookies en juridische disclaimer uw privacy op novonordisk.be Privacy, cookies en juridische disclaimer uw privacy op novonordisk.be Deze website is gecreëerd om informatie te verstrekken over onze onderneming, onze producten en onze diensten. Deze disclaimer geldt

Nadere informatie

Privacy Statement Mei 2018

Privacy Statement Mei 2018 Privacy Statement Mei 2018 Dit Web- & Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Maatschap Roos, Tan & Ledeboer. (hierna: Dierenkliniek Korte Akkeren ) verwerkt van haar klanten, patiënten

Nadere informatie

Juridische informatie en Privacybeleid Meliopus

Juridische informatie en Privacybeleid Meliopus Algemeen Juridische informatie en Privacybeleid Meliopus We vinden de bescherming van de persoonlijke levenssfeer uiterst belangrijk. We willen onze klanten en de gebruikers van onze diensten en websites

Nadere informatie

Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen

Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen Gedragscode voor leerlingen van RSG Broklede voor gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en voorzieningen Vastgesteld door de SL op 2 september 2010 Instemming van de MR op 28 september 2010 De

Nadere informatie

Protocol internet en sociale media op school. Dockinga College J.J. Boumanschool Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog

Protocol internet en sociale media op school. Dockinga College J.J. Boumanschool Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Protocol internet en sociale media op school Dockinga College J.J. Boumanschool Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Inleiding Sociale media spelen een belangrijke rol in het leven van leerlingen en

Nadere informatie

Standaard Praktijk Instructie

Standaard Praktijk Instructie Datum: Mrt 207 Pagina: van 6 Gerelateerde SPI s 860 Interne Auditmethodiek Vink Holding 002 Interne Auditformulieren Vink DOEL Het doel van deze SPI is:. De bevoegdheid en de reikwijdte van de werkzaamheden

Nadere informatie

Privacyverklaring CartBirds BV. Versie 0.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op

Privacyverklaring CartBirds BV. Versie 0.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op Privacyverklaring CartBirds BV Versie 0.2 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Gedragscode email- en internetgebruik en social media

Gedragscode email- en internetgebruik en social media Gedragscode email- en internetgebruik en social media Pagina 1 van 5 Inleiding Internet en email zijn de laatste jaren een vast onderdeel geworden van ons werk. Internet stelt ons in staat om altijd op

Nadere informatie

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018)

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Privacy Statement Kerkdienst gemist Voor het laatst bijgewerkt op May 24, 2018 11:58 (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Om onze diensten beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat

Nadere informatie

Privacy statement & policy

Privacy statement & policy Privacy statement & policy (laatst bijgewerkt op 29.05.2018) Stripes BVBA respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat u uw persoonsgegevens aan Stripes BVBA kunt toevertrouwen. Tijdens uw contacten met

Nadere informatie

Privacyverklaring Toptrans Holding B.V.,Top Trans B.V. en Top Milieu Service b.v. Hier na te noemen als Top B.V.. (Versiedatum: 24 mei 2018)

Privacyverklaring Toptrans Holding B.V.,Top Trans B.V. en Top Milieu Service b.v. Hier na te noemen als Top B.V.. (Versiedatum: 24 mei 2018) Privacyverklaring Toptrans Holding B.V.,Top Trans B.V. en Top Milieu Service b.v. Hier na te noemen als Top B.V.. (Versiedatum: 24 mei 2018) Top B.V., gevestigd aan Industrieweg 16 9804 TG Noordhorn, is

Nadere informatie

AANSPRAKELIJK HEID AANSPRAKELIJKHEID DEZE SITE WORDT UITGEGEVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP ELI LILLY BENELUX N.V.

AANSPRAKELIJK HEID AANSPRAKELIJKHEID DEZE SITE WORDT UITGEGEVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP ELI LILLY BENELUX N.V. AANSPRAKELIJK HEID AANSPRAKELIJKHEID DEZE SITE WORDT UITGEGEVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP ELI LILLY BENELUX N.V. S.A. Eli Lilly Benelux N.V. Rue du Marquis 1 Markiesstraat, B -1000 Bruxelles/Brussel BELGIUM.

Nadere informatie

Voorwaarden en bepalingen voor het gebruik van de website electroluxvacatures.nl

Voorwaarden en bepalingen voor het gebruik van de website electroluxvacatures.nl Voorwaarden en bepalingen voor het gebruik van de website electroluxvacatures.nl Welkom bij de website electroluxvacatures.nl. Deze wordt beheerd door Electrolux Home Products (Nederland) B.V. ("Electrolux").

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam.

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. (The JobConnector). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam. GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR I. ALGEMENE BEPALINGEN 1 Algemeen 1.1 De website The JobConnector (de "Website") wordt beheerd door The JobConnector B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is

Nadere informatie

DATUM: 17 MAART 2014, VERSIE: 2.0 LEVERANCIERSVERKLARING

DATUM: 17 MAART 2014, VERSIE: 2.0 LEVERANCIERSVERKLARING DATUM: 17 MAART 2014, VERSIE: 2.0 LEVERANCIERSVERKLARING 1 / 5 Geachte leverancier, Sapa is een gediversifieerd industrieconcern dat wereldwijd actief is. Sapa s waarden en onze cultuur van duurzame ontwikkeling

Nadere informatie

Gegevens die u rechtstreeks aan Haarmonie/ The Barbers Cave verstrekt

Gegevens die u rechtstreeks aan Haarmonie/ The Barbers Cave verstrekt Privacy statement & policy (laatst bijgewerkt op 19.11.2018) Haarmonie/The Barbers Cave respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat u uw persoonsgegevens aan Haarmonie/ The Barbers Cave kunt toevertrouwen.

Nadere informatie

B2BE Data Processing Overeenkomst 1. DEFINITIES

B2BE Data Processing Overeenkomst 1. DEFINITIES B2BE Data Processing Overeenkomst 1. DEFINITIES "Overeenkomst" Deze Overeenkomst beschrijft de voorwaarden waarop de Klant en B2BE ermee instemmen zich aan de Algemene Verordening Gegevensbeschermings

Nadere informatie

ROC Leeuwenborgh. Gedragscode computergebruik en gebruik van Sociale Media

ROC Leeuwenborgh. Gedragscode computergebruik en gebruik van Sociale Media ROC Leeuwenborgh Gedragscode computergebruik en gebruik van Sociale Media Documentstatus Datum: Aard wijziging: Door: Toelichting: 26 februari 2013 Bert Wetzels Instemming OR Deze gedragscode geeft de

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Protocol Sociale Media De Ark

Protocol Sociale Media De Ark Protocol Sociale Media De Ark Schoolspecifiek protocol. 2016-2020 Versie: Januari 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Uitgangspunten... 3 Doelgroep en reikwijdte... 3 Voor de gebruikers (leerlingen en ouders/verzorgers)...

Nadere informatie

Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0)

Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0) Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0) Definities Privacybeleid : dit document van toepassing op HelpHamster BV met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Abuse & acceptable use policy

Abuse & acceptable use policy Abuse & acceptable use policy PCextreme hanteert voor het gebruik van haar diensten een aantal gedragsregels. Deze gedragsregels hebben we vastgelegd in onze 'Acceptable Use Policy'. Overeenkomstig met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE VOLGENDE GEBRUIKSVOORWAARDEN DIE HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE BETREFFEN AANDACHTIG TE LEZEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN   GELIEVE DE VOLGENDE GEBRUIKSVOORWAARDEN DIE HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE BETREFFEN AANDACHTIG TE LEZEN. ALGEMENE VOORWAARDEN www.promolife.be/badoit 1. INSTEMMING MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE VOLGENDE GEBRUIKSVOORWAARDEN DIE HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE BETREFFEN AANDACHTIG TE LEZEN. Wij vragen

Nadere informatie

Privacy Statement Mei 2018

Privacy Statement Mei 2018 Privacy Statement Mei 2018 Dit Web- & Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Maatschap Roos, Tan & Ledeboer. (hierna: Veterinair Verwijscentrum Gouda, oftewel VVCG ) verwerkt van

Nadere informatie

CSG Calvijn. Protocol Social Media

CSG Calvijn. Protocol Social Media CSG Calvijn Protocol Social Media Sociale media zoals Twitter, Facebook, YouTube, WhatsApp en LinkedIn bieden de mogelijkheid om te laten zien dat je trots bent op je school en kunnen een bijdrage leveren

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Aniserco N.V. (Tom & Co), filiaal van de N.V. Delhaize Groep, neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Aniserco uw persoonsgegevens

Nadere informatie

de website waarmee Deals en/of Reclame-uitingen van Aanbieders worden gerubriceerd, gepubliceerd en gecommuniceerd;

de website waarmee Deals en/of Reclame-uitingen van Aanbieders worden gerubriceerd, gepubliceerd en gecommuniceerd; Algemene voorwaarden Beste.nl Gebruikers Definities Aanbieder: Beste.nl: Coupon: Deal: Gebruiker: Locatie: Reclame-uiting: marktpartij handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf die een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Internetverkeer vanaf een. Stichting Proo-account

Internetverkeer vanaf een. Stichting Proo-account Internetverkeer vanaf een Stichting Proo-account inleiding De ICT-voorzieningen die de Stichting Proo beschikbaar stelt worden aangeboden binnen het kader van het volgen van onderwijs of ter ondersteuning

Nadere informatie

Privacy beleid Bosgroep Kempen Noord vzw

Privacy beleid Bosgroep Kempen Noord vzw Privacy beleid Bosgroep Kempen Noord vzw * aangepast op 23/05/2018 1 Toepassing Dit privacybeleid is van toepassing op de verzameling, het beheer en het gebruik van je gegevens door de Bosgroep Kempen

Nadere informatie

Protocol Sociale Media en elektronische informatie- en communicatiemiddelen (EIC-middelen) zoals internet, en mobiele telefoons.

Protocol Sociale Media en elektronische informatie- en communicatiemiddelen (EIC-middelen) zoals internet,  en mobiele telefoons. Protocol Sociale Media en elektronische informatie- en communicatiemiddelen (EIC-middelen) zoals internet, e-mail en mobiele telefoons. Inleiding Sociale media zoals Twitter, Facebook, YouTube, Instagram

Nadere informatie

e-gro GEBRUIKSVOORWAARDEN

e-gro GEBRUIKSVOORWAARDEN e-gro GEBRUIKSVOORWAARDEN Dit document vormt samen met de documenten waarnaar in dit document wordt verwezen de Gebruiksvoorwaarden van de mobiele applicatiee-gro van Grodan. Lees deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE POLICY

PRIVACY & COOKIE POLICY PRIVACY & COOKIE POLICY Privacy Statement Algemeen Bij bezoek aan deze website kan Leasys gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET RHEDENS

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET RHEDENS OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET RHEDENS De website van Het Rhedens bestaat uit verschillende webpagina s die worden beheerd door Het Rhedens. De website van Het Rhedens wordt u aangeboden onder de

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. 1. Kinepolis

Gebruiksvoorwaarden. 1. Kinepolis 1. Kinepolis Deze website en mobiele applicaties worden uitgebaat door en onder de verantwoordelijkheid van Kinepolis Group NV, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel (BELGIË), Eeuwfeestlaan 20, ondernemingsnummer

Nadere informatie

Privacy & disclaimer De Wolf & Verheggen Advocaten

Privacy & disclaimer De Wolf & Verheggen Advocaten Laatst bijgewerkt op 1 januari 2018 Privacy & disclaimer De Wolf & Verheggen Advocaten A. Privacybeleid 1 D&V Advocaten respecteert uw privacy en rechten om uw persoonsgegevens te controleren. Onze beginselen

Nadere informatie

Model Werknemersreglement OOH

Model Werknemersreglement OOH Model Werknemersreglement OOH Protocol Internet en E-mailgebruik werknemers OOH Model Werknemersreglement 0 Inhoud: 1 Reglement ICT- en internetgebruik voor werknemers... 2 2 Uitgangspunten... 2 3 Computergebruik...

Nadere informatie

GEBRUIKERS VOORWAARDEN

GEBRUIKERS VOORWAARDEN GEBRUIKERS Deze Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van het YorCity platform en alle anderen die interactie voeren met YorCity, op welke wijze en via welk onderdeel van het YorCity

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Persoonsgegevens die wij verwerken

PRIVACYVERKLARING. 1. Persoonsgegevens die wij verwerken PRIVACYVERKLARING In deze Privacyverklaring wordt aangegeven welke soorten persoonsgegevens we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken, openbaar maken en beschermen. Deze Privacyverklaring is van

Nadere informatie