GEDRAGSCODE COOP HOLDING BV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEDRAGSCODE COOP HOLDING BV"

Transcriptie

1 GEDRAGSCODE COOP HOLDING BV Deze Gedragscode is vastgesteld door de Directie van Coop Holding B.V. en goedgekeurd door de Raad van Commissarissen van Coop Holding B.V. op 19 april De bepalingen van deze Gedragscode zijn besproken met de Ondernemingsraad en de Ondernemingsraad heeft ingestemd met de code op 11 april Hoofdstuk 1. Definities en toepassing Artikel 1. Definities In deze Gedragscode wordt verstaan onder: - Medewerkers: degene die, al dan niet in dienst, werkzaam is ten behoeve van de Vennootschap; - De Vennootschap: Coop Holding B.V. en haar dochterondernemingen; - Raad van Commissarissen: Raad van Commissarissen van de Vennootschap; - Directie: Directie van de Vennootschap; - Financieel Directeur: Financieel Directeur van de Vennootschap; - De Leidinggevende: degene die direct leiding geeft aan betrokkene; - De Arbocoördinator: de als zodanig door Coop Holding B.V. aangewezen functionaris Artikel 2. Toepassing 1. Deze Gedragscode is van toepassing op alle medewerkers van de Vennootschap, al dan niet werkzaam op basis van een arbeidsovereenkomst. 2. Alle medewerkers van de Vennootschap ontvangen een exemplaar van deze Gedragscode. De Directie is ervoor verantwoordelijk dat alle medewerkers van deze Gedragscode kunnen kennisnemen. 3. Alle medewerkers worden geacht de Gedragscode te kennen, het belang ervan in te zien en zich eraan te houden. 4. Voor specifieke groepen van medewerkers van de Vennootschap zoals medewerkers in de filialen en in de distributiecentra, kunnen nadere specifieke gedragsregels worden bepaald in aanvulling op deze Gedragscode..

2 2 Hoofdstuk 2. Gedragsregels Artikel 3. Wet- en regelgeving, interne regelingen 1. De Vennootschap houdt zich aan de wet- en regelgeving. De Vennootschap verwacht van haar medewerkers hetzelfde. 2. Medewerkers moeten op de hoogte zijn van in ieder geval alle relevante weten regelgeving. Indien juridisch advies nodig is, dan zal door de Directie daarin worden voorzien. 3. Medewerkers dienen zich, naast de wet- en regelgeving, tevens te houden aan alle interne regelingen van de Vennootschap. Artikel 4. Veiligheid, gezondheid en milieu 1. Bij de uitvoering van werkzaamheden, dienen alle geldende voorschriften en regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu nageleefd te worden. In dit kader moeten in ieder geval de volgende bepalingen gerespecteerd worden: a. onveilige situaties moeten door medewerkers direct worden gerapporteerd aan de Leidinggevenden; b. medewerkers dienen, indien mogelijk voor doeltreffende preventieve maatregelen te zorgen; c. het gebruik van giftige en gevaarlijke stoffen, materialen en processen dient zoveel mogelijk te worden vermeden; d. de bedrijfsvoering dient op duurzame en milieuvriendelijke wijze te geschieden; e. het gebruik en/of het in bezit hebben en/of het verhandelen van alcohol, drugs, stimulerende en/of verdovende middelen is ten strengste verboden. 2. Indien na de melding door de medewerker aan de Leidinggevende, door de Leidinggevende geen maatregelen worden genomen om hetgeen geconstateerd is, als genoemd in het lid 1 van dit artikel, te keren, te vermijden of te veranderen, dan doet de medewerker een melding aan de Arbocoördinator. Artikel 5. Steekpenningen 1. De Vennootschap geeft of ontvangt geen steekpenningen of daarmee gelijk te stellen voordelen, om commerciële of financiële voordelen te verkrijgen of te verstrekken. Medewerkers dienen ieder verzoek om of aanbieding van steekpenningen of daarmee gelijk te stellen voordelen onmiddellijk af te wijzen, ook indien er géén tegenprestatie voor wordt verwacht of gevraagd. 2. Medewerkers mogen nimmer een contante betaling of een contant te maken betaling accepteren en dienen daarnaast dubieuze transacties te vermijden

3 3 3. Medewerkers dienen ieder verzoek om of aanbieding van steekpenningen of daarmee gelijk te stellen voordelen te melden aan de Financieel Directeur. Artikel 6. Relatiegeschenken 1. Medewerkers mogen persoonlijk geen relatiegeschenken aanvaarden anders dan de gangbare geschenken zoals deze met name in de maand december gegeven worden. Relatiegeschenken (ook die thuis en met name in de maand december worden ontvangen) dienen, volgens de daartoe geldende regeling, per locatievestiging, te worden ingebracht in "tombola s" e.d. ter verdeling onder de groep medewerkers van de betreffende locatie. 2. Relatiegeschenken met een waarde van 50,-- of meer dienen te worden gemeld aan de Leidinggevende. De Leidinggevende dient dit vervolgens te melden aan het hoofd P&O, die beslist of het betreffende geschenk door deze aan de gever zal worden geretourneerd. 3. In geval van uitnodigingen voor niet direct werkgerelateerde evenementen of evenementen met een buitensporig royaal of kostbaar karakter dienen deze te worden gemeld aan de Leidinggevende. Alleen met toestemming van de Directie, mogen dergelijke uitnodigingen worden aanvaard. 4. Indien het bepaalde in dit artikel tot onduidelijkheid of twijfel aanleiding geeft bij de Leidinggevende, dan neemt deze direct contact op met het hoofd P&O. Artikel 7. Tegenstrijdige belangen 1. Medewerkers hebben geen materiële of andersoortige nevenbelangen die (kunnen) conflicteren met de organisatiebelangen van de Vennootschap. Als dit wel zo is of zich in de nabije toekomst aandient, vindt hierover vooraf of anders op een zo vroeg mogelijk moment overleg plaats met de Leidinggevende en, waar nodig, met de Directie. 2. Indien een reeds goedgekeurde activiteit na verloop van tijd toch een conflicterend karakter krijgt of kan krijgen, dient de betrokken medewerker dit direct te melden bij de Leidinggevende of, waar nodig, bij de Directie. 3. Omwille van de onafhankelijkheid in oordeels- en besluitvorming, dienen zakelijke relaties met familieleden en vriendschappelijke relaties binnen hiërarchisch geordende samenwerkingsverbanden vermeden te worden. Datzelfde geldt ook in zakelijk verkeer met derden.

4 4 Artikel 8. Ongewenst gedrag 1. In de omgang tussen medewerkers onderling dient wederzijds respect en collegialiteit het uitgangspunt te zijn. Discriminatie, (seksuele) intimidatie, agressie, geweld en pesten zijn uitingen van ongewenst gedrag en worden als zodanig niet getolereerd. 2. Een medewerker die een klacht heeft over ongewenst gedrag, dient zich in eerste instantie te wenden tot zijn Leidinggevende. 3. Indien de medewerker een melding aan zijn Leidinggevende niet wenselijk acht, dan meldt hij het ongewenste gedrag òf bij de personeelsfunctionaris òf bij de vertrouwenspersoon onder vermelding van de inmiddels door hem ondernomen stappen. Artikel 9. Bedrijfseigendommen 1. Het is medewerkers niet toegestaan om bedrijfseigendommen van de Vennootschap voor privé-doeleinden te gebruiken. Deze eigendommen mogen alleen worden gebruikt voor zakelijke doeleinden ten behoeve van de Vennootschap. 2. De van bedrijfswege toegekende of ter beschikking gestelde middelen, materialen, ruimten en voorzieningen worden op basis van goed huisvaderschap zorgvuldig gebruikt. Onnodig verlies en/of schade dient te worden voorkomen. 3. Financiële transacties met derden, die uit naam van de Vennootschap zijn aangegaan, worden volgens de geldende regels en procedures vastgelegd. De hiervoor verantwoordelijke medewerkers en afdelingen, worden in dat kader voorzien van volledige en juiste gegevens. Artikel 10. Beheer van gegevens 1. Het vertrouwelijke karakter van interne bedrijfsinformatie, waarover een medewerker beschikt, dient te worden gerespecteerd. Specifieke gegevens over de financiële positie, afnemers, belangrijke contracten, acquisities, afstotingen en overnames van de Vennootschap moeten altijd als zijnde vertrouwelijk worden beschouwd.

5 5 2. Daarnaast moet onder vertrouwelijke informatie worden verstaan, informatie die: a. niet algemeen bekend is buiten de Vennootschap en die de Vennootschap een concurrentievoordeel kan verschaffen dan wel kan leiden tot vermindering van een bestaand concurrentievoordeel als een en ander publiek bekend zou worden gemaakt of; b. niet publiek bekend is en die klanten of concurrenten van de Vennootschap financieel of anderszins zouden kunnen beschadigen. 3. Om de goede naam en faam van de Vennootschap en/of de merken van de Vennootschap niet te schaden, dienen medewerkers zich zowel intern als extern te onthouden van uitspraken en gedragingen die schadelijk (kunnen) zijn. 4. Onverminderd het bepaalde in de vorige leden van dit artikel verklaart de medewerker zich ermee bekend dat mededelingen aan de pers uitsluitend door de leden van de Directie worden gedaan en de medewerker onthoudt zich dan ook te allen tijde van contacten met de pers. Artikel 11. Overige onregelmatigheden 1. Medewerkers dienen vermeende onregelmatigheden van algemene, operationele en financiële aard binnen de Vennootschap te rapporteren aan hun Leidinggevende of aan de Financieel Directeur. Vermeende onregelmatigheden die het functioneren van de Directie betreffen, moeten worden gerapporteerd aan de voorzitter van de Raad van Commissarissen. 2. Indien de Vennootschap door naleving van deze Gedragscode nadeel ondervindt, zal dit door de Directie niet de hierbij betrokken medewerkers worden aangerekend. Ook garandeert de Directie dat geen enkele medewerker nadeel zal ondervingen indien deze een inbreuk op deze Gedragscode, of een vermoeden daarvan, ter kennis brengt van zijn Leidinggevende, de Financieel Directeur of de voorzitter van de Raad van Commissarissen. 3. De Vennootschap heeft terzake een klokkenluiderregeling opgesteld, die als bijlage bij deze Gedragscode is toegevoegd. Artikel 12. Inwerkingtreding Deze Gedragscode treedt in werking op 19 april 2006.

GEDRAGSCODE HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN

GEDRAGSCODE HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN GEDRAGSCODE HOOFDSTUK I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Voor wie is deze gedragscode bedoeld? Deze gedragscode is van toepassing op alle bij DGB Group N.V. of de met haar in een groep verbonden ondernemingen

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling Stichting Woonplus Schiedam Maart 2009

Klokkenluiderregeling Stichting Woonplus Schiedam Maart 2009 Klokkenluiderregeling Stichting Woonplus Schiedam Maart 2009 (Beleid)\Klokkenluidersregeling\090402 Klokkenluidersregeling Woonplus.doc 1/6 Inleiding Deze regeling is bedoeld om alle medewerkers van Woonplus

Nadere informatie

Gedragscode Accell Group N.V. November Welcome to our world

Gedragscode Accell Group N.V. November Welcome to our world Gedragscode Accell Group N.V. November 2018 Welcome to our world 1 Voorwoord Introductie 1 Accell Gedragsregels Integriteit 7 Wet- en regelgeving 9 Veiligheid en gezondheid 9 Milieu en duurzame ontwikkeling

Nadere informatie

KLOKKENLUIDERREGELING COOP HOLDING BV

KLOKKENLUIDERREGELING COOP HOLDING BV KLOKKENLUIDERREGELING COOP HOLDING BV Goedgekeurd en vastgesteld door de Raad van Commissarissen en Directie op 19 april 2006. De bepalingen van deze regeling zijn besproken met de Ondernemingsraad en

Nadere informatie

Als in de code gesproken wordt over medewerkers, worden bedoeld: directie en leidinggevende, alle medewerkers, en de toezichthouders.

Als in de code gesproken wordt over medewerkers, worden bedoeld: directie en leidinggevende, alle medewerkers, en de toezichthouders. Integriteitcode Preambule Directie, medewerkers en toezichthouders van De Bouwvereniging doen hun werk in wisselwerking met de maatschappelijke omgeving. Het is dan ook van groot belang dat klanten en

Nadere informatie

Gedragscode VolkerWessels

Gedragscode VolkerWessels Gedragscode Gedragscode VolkerWessels 3 Voorwoord door de Raad van Bestuur VolkerWessels bouwt al 150 jaar met zorg aan projecten voor diverse opdrachtgevers. Onze nuchtere en verantwoordelijke aanpak

Nadere informatie

Integriteitcode. Preambule

Integriteitcode. Preambule Integriteitcode Preambule Directie, medewerkers en toezichthouders van De Bouwvereniging doen hun werk in wisselwerking met de maatschappelijke omgeving. Het is dan ook van groot belang dat klanten en

Nadere informatie

Integriteitcode. Woningbouwvereniging Brederode Wonen

Integriteitcode. Woningbouwvereniging Brederode Wonen Integriteitcode Woningbouwvereniging Brederode Wonen Brederode Wonen INTEGRITEITCODE versie oktober 2013 Inleiding Woningbouwvereniging Brederode Wonen (hierna te noemen Brederode) is een woningbouwcorporatie

Nadere informatie

Gedragscode Batenburg Techniek N.V.

Gedragscode Batenburg Techniek N.V. Gedragscode Batenburg Techniek N.V. Batenburg Techniek Gedragscode versie 2.1 mei 2018 1 Voorwoord Het doel van deze gedragscode is het definiëren van algemeen wenselijk en niet-wenselijk gedrag, om ervoor

Nadere informatie

Studenten. Medewerkers. Wat verwachten we in het bijzonder van studenten?

Studenten. Medewerkers. Wat verwachten we in het bijzonder van studenten? Gedragscode Inleiding Deze gedragscode geldt voor alle studenten en medewerkers van ROC Rivor. Het doel van deze gedragscode is het leveren van een bijdrage aan een schoolklimaat dat zich kenmerkt door

Nadere informatie

Integriteitscode. Woningbouwvereniging St. Willibrordus te Wassenaar

Integriteitscode. Woningbouwvereniging St. Willibrordus te Wassenaar Integriteitscode Woningbouwvereniging St. Willibrordus te Wassenaar Wassenaar juli 2010 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Integriteitscode... 3 2.1 Toewijzing van woningen... 3 2.2 Zakelijk houden van relaties

Nadere informatie

Goedgekeurd Centrale directie 02 oktober 2015 Managementteam 23 oktober 2015 MR 03 februari Klachtenregeling

Goedgekeurd Centrale directie 02 oktober 2015 Managementteam 23 oktober 2015 MR 03 februari Klachtenregeling Goedgekeurd Centrale directie 02 oktober 2015 Managementteam 23 oktober 2015 MR 03 februari 2016 2016-2019 Soms gebeuren er op school dingen die niet kunnen Een goede klachtenregeling is belangrijk voor

Nadere informatie

Gedrags- en integriteitscode

Gedrags- en integriteitscode Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Gedrags- en integriteitscode 1 1. Vooraf De algemene gedrags- en integriteitscode is een openbaar document. Medewerkers, leerlingen, ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling 2015

Klokkenluidersregeling 2015 Klokkenluidersregeling 2015 Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand voor werknemers (en andere belanghebbenden) van Alliander N.V. ( de vennootschap ) en haar dochterondernemingen

Nadere informatie

ZO DOEN WE DAT BIJ "WOONGENOOT" Klokkenluidersregeling voor de organisatie

ZO DOEN WE DAT BIJ WOONGENOOT Klokkenluidersregeling voor de organisatie ZO DOEN WE DAT BIJ "WOONGENOOT" Klokkenluidersregeling voor de organisatie KLOKKENLUIDEN BIJ WOONGENOOT Klokkenluidersregeling voor de organisatie AANLEIDING Deze regeling biedt iedere medewerker van WoonGenoot

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling Regeling en procedure inzake het melden van vermeende ernstige misstanden.

Klokkenluidersregeling Regeling en procedure inzake het melden van vermeende ernstige misstanden. Klokkenluidersregeling Regeling en procedure inzake het melden van vermeende ernstige misstanden. Dit document beschrijft het beleid van het Almere College om medewerkers te ondersteunen die aandacht vragen

Nadere informatie

Directiestatuut N.V. Waterbedrijf Groningen

Directiestatuut N.V. Waterbedrijf Groningen Directiestatuut N.V. Waterbedrijf Groningen Dit Directiestatuut is op 14 december 2006 ter kennis gebracht aan de algemene vergadering van aandeelhouders en na goedkeuring door de raad van commissarissen

Nadere informatie

Gedragscode. Deze Gedragscode vervangt met ingang van 1 januari 2016 de bestaande gedragscode van de Vastned Groep.

Gedragscode. Deze Gedragscode vervangt met ingang van 1 januari 2016 de bestaande gedragscode van de Vastned Groep. Gedragscode Vastgesteld door de directie op 26 oktober 2015 en goedgekeurd door de raad van commissarissen op 2 november 2015. In werking getreden op 1 januari 2016. De missie van Vastned Retail N.V. (

Nadere informatie

Meldingsregeling misstanden en onregelmatigheden RUG

Meldingsregeling misstanden en onregelmatigheden RUG Meldingsregeling misstanden en onregelmatigheden RUG Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) besluit gelet op: - het belang dat de universiteit hecht aan het voeren van een deugdelijk

Nadere informatie

Gedragswijzer Integriteit

Gedragswijzer Integriteit Gedragswijzer Integriteit juli 2014 1 Inleiding Wij zijn Velison Wonen, een woningcorporatie met ambities in Velsen. We willen waarborgen en versterken wat we al zijn: een maatschappelijk betrokken, daadkrachtige

Nadere informatie

INTEGRITEITCODE STICHTING WOONLINIE d.d. 1 januari 2017

INTEGRITEITCODE STICHTING WOONLINIE d.d. 1 januari 2017 INTEGRITEITCODE STICHTING WOONLINIE d.d. 1 januari 2017 INLEIDING Stichting Woonlinie (hierna: Woonlinie ) is een onderneming die midden in de samenleving staat. Vanuit onze verantwoordelijkheid proberen

Nadere informatie

Gedrag om trots op te zijn

Gedrag om trots op te zijn Gedrag om trots op te zijn Oversluizen Thermal Engineering B.V. geeft aandacht aan de belangen van haar klanten, medewerkers, zakenpartners en onze omgeving. Door dit uitgangspunt altijd voor ogen te houden

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling. Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand

Klokkenluidersregeling. Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Klokkenluidersregeling Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Inhoudsopgave Inleiding... 3 Doelstelling... 3 Hoofdstuk 1. Definities... 4 Hoofdstuk 2. Intern melden... 5 Hoofdstuk

Nadere informatie

Gedragscode VolkerWessels

Gedragscode VolkerWessels Gedragscode Gedragscode VolkerWessels 3 Inleiding door de Raad van Bestuur VolkerWessels werkt op basis van het economisch principe. Om als bedrijf continuïteit te waarborgen en om aan onze verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving De Wet op het voortgezet onderwijs.

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving De Wet op het voortgezet onderwijs. Definitieve versie, 7-11-2017 De raad van bestuur van Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving besluit gelet op richtlijn 9 van de Code Goed Onderwijsbestuur VO tot vaststelling

Nadere informatie

KLOKKENLUIDERREGELING WONINGSTICHTING VOLKSBELANG

KLOKKENLUIDERREGELING WONINGSTICHTING VOLKSBELANG KLOKKENLUIDERREGELING WONINGSTICHTING VOLKSBELANG 1. Algemeen In de Governancecode Woningcorporaties d.d. november 2006 wordt gesteld dat de directeurbestuurder ervoor zorgt dat werknemers zonder gevaar

Nadere informatie

Gedrag- en Integriteitscode Stichting Wonen Vierlingsbeek

Gedrag- en Integriteitscode Stichting Wonen Vierlingsbeek Gedrag- en Integriteitscode Stichting Wonen Vierlingsbeek GEDRAG- EN INTEGRITEITSCODE Inleiding Voortvloeiend uit de Governance Code voor Woningcorporaties is voor Wonen Vierlingsbeek deze integriteitscode

Nadere informatie

REGELING MELDING ONREGELMATIGHEDEN UNIVERSITEIT LEIDEN

REGELING MELDING ONREGELMATIGHEDEN UNIVERSITEIT LEIDEN REGELING MELDING ONREGELMATIGHEDEN UNIVERSITEIT LEIDEN INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Algemene bepalingen Interne procedure De Commissie integriteit Universiteit

Nadere informatie

Directiestatuut. Waterleidingmaatschappij Drenthe

Directiestatuut. Waterleidingmaatschappij Drenthe Directiestatuut Waterleidingmaatschappij Drenthe Inhoud Directiestatuut van de NV Waterleidingmaatschappij Drenthe Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Inleiding 3 Artikel 3 Taken van de directie 3 Artikel

Nadere informatie

Gedragscode Medewerkers Eumedion

Gedragscode Medewerkers Eumedion Gedragscode Medewerkers Eumedion Herzien op 19 december 2011 1. Definities Artikel 1 In deze Gedragscode wordt verstaan onder: Medewerkers: alle medewerkers van Eumedion, onafhankelijk van de duur waarvoor

Nadere informatie

Gedragscode Gasunie Gedragscode Gasunie Pagina 1 van 6 GU-CODE, versie november 2018

Gedragscode Gasunie Gedragscode Gasunie Pagina 1 van 6 GU-CODE, versie november 2018 Gedragscode Gasunie Gedragscode Gasunie Pagina 1 van 6 GU-CODE, versie november 2018 Gedragscode Waarom een gedragscode? Gasunie staat voor een veilig, betrouwbaar en betaalbaar gastransport. Daarbij zijn

Nadere informatie

KLOKKENLUIDERREGELING. Regeling inzake het omgaan met een (vermoeden van een) misstand

KLOKKENLUIDERREGELING. Regeling inzake het omgaan met een (vermoeden van een) misstand KLOKKENLUIDERREGELING Regeling inzake het omgaan met een (vermoeden van een) misstand Klokkenluiderregeling Centrada acht het van belang dat medewerkers op adequate en veilige wijze melding kunnen doen

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling Regeling en procedure inzake het melden van vermeende ernstige misstanden.

Klokkenluidersregeling Regeling en procedure inzake het melden van vermeende ernstige misstanden. Klokkenluidersregeling Regeling en procedure inzake het melden van vermeende ernstige misstanden. Dit document beschrijft het beleid van de Veluwse Scholengroep en Stichting CVO om medewerkers te ondersteunen

Nadere informatie

Regelingen Bestuur en Toezicht Stichting Vakinstelling SVO. Klokkenluidersregeling Raad van Toezicht, vastgesteld 30 juni 2016

Regelingen Bestuur en Toezicht Stichting Vakinstelling SVO. Klokkenluidersregeling Raad van Toezicht, vastgesteld 30 juni 2016 Regelingen Bestuur en Toezicht Stichting Vakinstelling SVO Klokkenluidersregeling Raad van Toezicht, vastgesteld 30 juni 2016 Toelichting Mbo-instellingen behoren volgens de branchecode `Goed Bestuur in

Nadere informatie

GEDRAGSCODE REGLEMENT STICHTING COLLECTIEVE MAROR-GELDEN NEDERLAND Herziene versie 22 augustus 2017

GEDRAGSCODE REGLEMENT STICHTING COLLECTIEVE MAROR-GELDEN NEDERLAND Herziene versie 22 augustus 2017 GEDRAGSCODE REGLEMENT STICHTING COLLECTIEVE MAROR-GELDEN NEDERLAND Herziene Artikel 1 Definities 1.1. Verbonden personen zijn: 1.1.a. de medewerkers van Stichting Collectieve Maror-gelden Nederland (COM),

Nadere informatie

Regeling omgaan met melden vermoeden misstand of onregelmatigheid

Regeling omgaan met melden vermoeden misstand of onregelmatigheid Regeling omgaan met melden vermoeden misstand of onregelmatigheid In de Aanvullende Arbeidsvoorwaarden heeft Hieselaar Nederland BV beleid omtrent privacy, veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu en informatie

Nadere informatie

Heijmans. Meldprocedure integriteit en misstanden. Pagina 1 van 6

Heijmans. Meldprocedure integriteit en misstanden. Pagina 1 van 6 Heijmans Meldprocedure integriteit en misstanden Pagina 1 van 6 1. Algemeen Deze Heijmans Meldprocedure integriteit en misstanden, die door de Raad van Bestuur is goedgekeurd, biedt iedere Heijmans medewerker

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling

Klokkenluiderregeling Klokkenluiderregeling Inleiding In de Governancecode Woningcorporaties van Aedes is in artikel II.1.6 gesteld dat het bestuur ervoor zorgt dat medewerkers zonder gevaar voor hun rechtspositie de mogelijkheid

Nadere informatie

Integriteitscode. De Woningraat

Integriteitscode. De Woningraat Integriteitscode De Woningraat 2018 Inleiding De Woningraat is er in hoofdzaak voor om die doelgroepen te huisvesten die daar zelf niet in kunnen voorzien. Onze kernwaarden zijn klantgericht, betrokken,

Nadere informatie

REGLEMENT PRIVE-BELEGGINGEN VOOR DE RAAD VAN COMMISSARISSEN EN RAAD VAN BESTUUR VAN MACINTOSH RETAIL GROUP NV

REGLEMENT PRIVE-BELEGGINGEN VOOR DE RAAD VAN COMMISSARISSEN EN RAAD VAN BESTUUR VAN MACINTOSH RETAIL GROUP NV REGLEMENT PRIVE-BELEGGINGEN VOOR DE RAAD VAN COMMISSARISSEN EN RAAD VAN BESTUUR VAN MACINTOSH RETAIL GROUP NV Vastgesteld en goedgekeurd door de Raad van Commissarissen op 15 december 2004 Definities:

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling Woonstichting Vooruitgang

Klokkenluiderregeling Woonstichting Vooruitgang Klokkenluiderregeling Woonstichting Vooruitgang Artikel 1 Inleiding Wst Vooruitgang vindt het belangrijk dat werknemers op een adequate en veilige manier melding kunnen doen van eventuele vermoedens van

Nadere informatie

CleanLease International Business principles: onze normen en waarden

CleanLease International Business principles: onze normen en waarden Versie definitief Datum, 21 december 2011 CleanLease International Business principles: onze normen en waarden Inhoud 1 Inleiding CleanLease normen en waarden 2 Normen en waarden: medewerkers 3 Normen

Nadere informatie

Gedragscode bestuurlijke integriteit ambtenaren

Gedragscode bestuurlijke integriteit ambtenaren Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Deze versie is geldig tot (als de vervaldatum is vastgesteld) Onderwerp gemeente

Nadere informatie

Brief van de directie

Brief van de directie Gedragscode Brief van de directie Crown staat bekend als een integere onderneming. Deze reputatie is niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van de producten en diensten van Crown, maar ook op de historie

Nadere informatie

GEDRAGSCODE Voor iedereen die werkzaam is bij een van de bedrijfsonderdelen van Transdev Nederland

GEDRAGSCODE Voor iedereen die werkzaam is bij een van de bedrijfsonderdelen van Transdev Nederland AMBULANCE GEDRAGSCODE Voor iedereen die werkzaam is bij een van de bedrijfsonderdelen van Transdev Nederland INLEIDING INHOUDSOPGAVE Een werkklimaat waarin iedereen zich prettig en veilig voelt. Waar we

Nadere informatie

1.1.2 Onder een vermoeden van een misstand wordt niet begrepen een vermoeden van inbreuk op de wetenschappelijke integriteit.

1.1.2 Onder een vermoeden van een misstand wordt niet begrepen een vermoeden van inbreuk op de wetenschappelijke integriteit. KLOKKENLUIDERREGELING UNIVERSITEIT NYENRODE HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN 1.1 Definities 1.1.1 In deze regeling wordt verstaan onder: werknemer, onderscheidenlijk student: - een ieder (mannelijk of

Nadere informatie

TiU-Klokkenluidersregeling

TiU-Klokkenluidersregeling TiU-Klokkenluidersregeling Het College van Bestuur van de Universiteit van Tilburg vindt het wenselijk om in het kader van goed bestuur en een integere en transparante organisatie een heldere procedure

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling van Stichting Pensioenfonds Ecolab

Klokkenluiderregeling van Stichting Pensioenfonds Ecolab Klokkenluiderregeling van Stichting Pensioenfonds Ecolab April 2015 compliance 1 Klokkenluiderregeling van Stichting Pensioenfonds Ecolab Inleiding De Klokkenluiderregeling bevat een procedure voor het

Nadere informatie

Goed Wonen en melden van misstanden; de klokkenluiderregeling

Goed Wonen en melden van misstanden; de klokkenluiderregeling Goed Wonen en melden van misstanden; de klokkenluiderregeling Inleiding Goed Wonen is een maatschappelijke onderneming die midden in de samenleving staat. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling proberen

Nadere informatie

De bedrijfscode van JNW makelaars.

De bedrijfscode van JNW makelaars. De bedrijfscode van JNW makelaars. Pagina Inleiding 2 1. Toepasselijkheid 2 2. Toezichthouder 2 3. Integer handelen 3 4. Onrechtmatig handelen 3 5. Nieuwe medewerkers 3 6. Cliëntenonderzoek 3 7. Betrokkenheid

Nadere informatie

STAFBUREAU INTEGRITEITSCODE CSG HET NOORDIK

STAFBUREAU INTEGRITEITSCODE CSG HET NOORDIK STAFBUREAU INTEGRITEITSCODE CSG HET NOORDIK Kenmerk: SB/HND/KCH/2016/001008 Vastgesteld door het bestuur d.d. 11 april 2017 Voorwoord De integriteitscode is onderdeel van het veiligheidsbeleid van CSG

Nadere informatie

Gedrags- en integriteitscode

Gedrags- en integriteitscode Gedrags- en integriteitscode Gedrags- en integriteitscode Voorwoord WPM Groep is een sterk en vooraanstaand bedrijf in de vastgoedmarkt in Nederland. Wij onderscheiden ons door hoog gekwalificeerde medewerkers

Nadere informatie

Gedragscode medewerkers

Gedragscode medewerkers Gedragscode medewerkers 23 januari 2013 1 van 5 Inhoudsopgave Overwegingen 3 Reglement 3 1. Definities 3 2. Geschenken 4 3. Tegenstrijdig belang 4 4. Onvoorziene gevallen 5 5. Vaststelling, wijziging en

Nadere informatie

Gedragscode, versie 1.0 Ontwerp en productie Top Two Boxes WPM Groep 2008. Gedragscode

Gedragscode, versie 1.0 Ontwerp en productie Top Two Boxes WPM Groep 2008. Gedragscode , versie 1.0 Ontwerp en productie Top Two Boxes WPM Groep 2008 WPM Groep Voorwoord Wij, professionals van WPM Groep, zijn verantwoordelijk voor ons werk waarin klanttevredenheid centraal staat. Met elkaar

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling. Beleid en regelingen Stadlander

Klokkenluiderregeling. Beleid en regelingen Stadlander Klokkenluiderregeling Beleid en regelingen Stadlander Stadlander Goedkeuring managementteam op 21 maart 2011 Postbus 203 Goedkeuring Raad van Commissarissen op 26 april 2011 4600 AE Bergen op Zoom Instemming

Nadere informatie

K l o k k e n l u i d e r s r e g e l i n g. Stichting Pensioenfonds PostN L

K l o k k e n l u i d e r s r e g e l i n g. Stichting Pensioenfonds PostN L K l o k k e n l u i d e r s r e g e l i n g Stichting Pensioenfonds PostN L Versie december 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Regelgeving 3 3 Samenhang interne regelingen 3 4 Inhoud Klokkenluidersregeling

Nadere informatie

Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Ons Middelbaar Onderwijs. ( Klokkenluidersregeling )

Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Ons Middelbaar Onderwijs. ( Klokkenluidersregeling ) Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Ons Middelbaar Onderwijs ( Klokkenluidersregeling ) Preambule De regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Ons Middelbaar

Nadere informatie

GEDRAGSCODE. Inleiding

GEDRAGSCODE. Inleiding GEDRAGSCODE Inleiding De Haagse Scholen, stichting voor primair en speciaal openbaar onderwijs (DHS), is een maatschappelijke organisatie. In de scholen wordt kennis overgedragen aan de leerlingen en om

Nadere informatie

Integriteitscode. Woningbouwvereniging St. Willibrordus te Wassenaar

Integriteitscode. Woningbouwvereniging St. Willibrordus te Wassenaar Integriteitscode Woningbouwvereniging St. Willibrordus te Wassenaar Wassenaar, 27 maart 2017 1 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Toewijzing van woningen 3 3 Zakelijk houden van relaties en nevenactiviteiten 3

Nadere informatie

Protocollen ZeelandCare Gedragscode

Protocollen ZeelandCare Gedragscode Protocollen ZeelandCare Gedragscode Nummer Y 505 Versie 1 Datum 25-11-2015 Status goedgekeurd Eigenaar Directeur Pagina Pagina 1 van 6 Y 505 Protocol gedragscode Voor u ligt de gedragscode van ZeelandCare.

Nadere informatie

INTEGRITEITSCODE EN GEDRAGSREGELS

INTEGRITEITSCODE EN GEDRAGSREGELS INTEGRITEITSCODE EN GEDRAGSREGELS DECEMBER 2017 Vastgesteld Bestuurder d.d. 6 juni 2017 Instemming OR d.d. 28 november 2017 Goedgekeurd Raad van Commissarissen d.d. 24 april 2017 2 17.039 versie 2017 INTEGRITEITSCODE

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling PThU

Klokkenluidersregeling PThU Klokkenluidersregeling PThU Hoofdstuk 1 Algemene Bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: a. een melder: degene die (het vermoeden) van een misstand meldt. b. bevoegd

Nadere informatie

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders Gedragscode Branchevereniging VvE Beheerders Inhoud 1. Inleiding... 3 2. BVVB Gedragscode 2.1 Communicatie. 3 2.1.1 Informatie.. 3 2.1.2 Geheimhouding 3 2.1.3 Acquisitie.. 3 2.1.4 BVVB. 4 2.2 Betrouwbaarheid

Nadere informatie

Integriteitscode. Woonpartners Midden-Holland

Integriteitscode. Woonpartners Midden-Holland Integriteitscode Leveranciers en aannemers Vastgesteld te Waddinxveen, 28 november 2012 Integriteitscode leveranciers en aannemers 1211025-# Pag. 1 Voorwoord Integriteit is een belangrijk onderwerp voor

Nadere informatie

Het Wie, Wat en Hoe vanwelzorg in 2012

Het Wie, Wat en Hoe vanwelzorg in 2012 Het Wie, Wat en Hoe vanwelzorg in 2012 En hoe de puzzelstukjes Of hoe de puzzelstukjes precies in elkaar precies passen in elkaar passen Onze Visie Wie we willen zijn in 2012 1 1 Als marktleider in het

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling

Klokkenluidersregeling Klokkenluidersregeling De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken Bestuurskantoor De Groeiling Aalberseplein 5 Postbus 95 2800 AB Gouda

Nadere informatie

K l o k k e n l u i d e r r e g e l i n g

K l o k k e n l u i d e r r e g e l i n g K l o k k e n l u i d e r r e g e l i n g Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Inleiding 3 1.2 Regelgeving 3 1.3 Samenhang interne regelingen 3 2 Artikelen 5 2.1 Artikel 1. Definities 5 2.2 Artikel 2. Melden

Nadere informatie

Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand

Regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een misstand Regeling inzake het omgaan Inleiding De modelregeling van de Stichting van de Arbeid vormt voor Fonds 1818 en Het Nutshuis het uitgangspunt. De tekst daarvan is onveranderd gelaten. De bedoeling van deze

Nadere informatie

Inleiding. Carlo Oostindie, Directeur-bestuurder. Integriteitscode versie /10/2017 2

Inleiding. Carlo Oostindie, Directeur-bestuurder. Integriteitscode versie /10/2017 2 INTEGRITEITSCODE Datum : 15-10-2017 Naam : Saskia van der Lee Versie: 0.3 Vastgesteld: Directeur-bestuurder 31-10-2017 Goedkeuring: Ondernemingsraad maart 2018 Inleiding Sinds 2011 heeft Rhiant een bedrijfscode

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling

Klokkenluiderregeling Klokkenluiderregeling Inleiding In de Governancecode voor Woningcorporaties is gesteld dat de directeur-bestuurder ervoor zorgt dat werknemers zonder gevaar voor hun rechtspositie de mogelijkheid hebben

Nadere informatie

KLOKKENLUIDERSREGELING LANDELIJK BUREAU VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND

KLOKKENLUIDERSREGELING LANDELIJK BUREAU VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND KLOKKENLUIDERSREGELING LANDELIJK BUREAU VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND Klokkenluidersregeling 1 juni 2017 pagina 1/6 Inhoudsopgave Inleiding...3 Definities...3 Werkingssfeer...3 Interne melding...4 Vertrouwelijkheid...4

Nadere informatie

Gedragscode van de Ypsomed-groep

Gedragscode van de Ypsomed-groep Gedragscode van de Ypsomed-groep Beste collega Het succes en de reputatie van de Ypsomed-groep (hierna Ypsomed genoemd) zijn direct afhankelijk van hoe wij ons tegenover onze cliënten, zakenpartners en

Nadere informatie

Integriteitscode. Woningstichting Heteren

Integriteitscode. Woningstichting Heteren Integriteitscode Woningstichting Heteren Status: Definitief, 11 februari 2014 Integriteitscode Woningstichting Heteren 1 Integriteit Integriteit en daaruit voortvloeiend integer handelen is belangrijk

Nadere informatie

Het integriteitsbeleid van R&B Wonen

Het integriteitsbeleid van R&B Wonen Het integriteitsbeleid van R&B Wonen Het integriteitsbeleid van R&B Wonen richt zich op vier hoofdgebieden: 1 Verdeling van schaars goed Hoe gaan we om met de verdeling van huur- en koopwoningen? 2 Zakelijk

Nadere informatie

Gedragscode Nieuwe Steen Investments n.v.

Gedragscode Nieuwe Steen Investments n.v. Inleiding Het zijn mensen die de activiteiten van Nieuwe Steen Investments N.V. (NSI) gestalte geven. Deze gedragscode verschaft de directie en de medewerkers van NSI de richtlijnen die er toe strekken

Nadere informatie

Integriteitscode Gerrit Rietveld Academie

Integriteitscode Gerrit Rietveld Academie Integriteitscode Gerrit Rietveld Academie Amsterdam, januari 2012 1 Preambule Bij de uitoefening van de werkzaamheden kunnen medewerkers van de hogeschool ongeacht hun functie en (leden van) haar organen

Nadere informatie

Gedragscode Gedragscode

Gedragscode Gedragscode Gedragscode 1. Inleiding In deze gedragscode staan voor alle medewerkers geldende normen, die de kwaliteit en integriteit van ons handelen dienen te bevorderen en te waarborgen. Het is een taak van iedereen

Nadere informatie

PostNL Business Principles

PostNL Business Principles 3 december 2014 PostNL N.V. PostNL Business Principles Raad van Bestuur Auteur Director Audit & Security Titel PostNL Business Principles Versie 1.1 Dit document is een vertaling van de Engelstalige versie.

Nadere informatie

Regeling procedure en bescherming bij melding van een vermoeden van een misstand

Regeling procedure en bescherming bij melding van een vermoeden van een misstand Klokkenluidersregeling Kennemer Wonen Regeling procedure en bescherming bij melding van een vermoeden van een misstand Kennemer Wonen vindt het belangrijk dat werknemers op een goede maar vooral veilige

Nadere informatie

Gedragscode SHE CARES ZORG

Gedragscode SHE CARES ZORG Gedragscode SHE CARES ZORG 1 Inleiding Wij willen graag dat de cliënten aan wie She Cares Zorg thuiszorg verleent, daar tevreden over zijn. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers met plezier

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling Stichting Wellant

Klokkenluidersregeling Stichting Wellant Klokkenluidersregeling Stichting Wellant Inhoudsopgave Preambule Hoofdstuk 1 - definities Hoofdstuk 2 - procedure Hoofdstuk 3 - melding aan voorzitter raad van toezicht Hoofdstuk 4 - rechtsbescherming

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling Woningvereniging Nederweert

Klokkenluidersregeling Woningvereniging Nederweert Klokkenluidersregeling Woningvereniging Nederweert Aanleiding Woningvereniging Nederweert vindt het belangrijk dat medewerkers op een adequate en veilige manier melding kunnen maken van eventuele vermoedens

Nadere informatie

Klokkenluidersregeling

Klokkenluidersregeling Klokkenluidersregeling Auteur: Compliance Versie: Definitief (6 december 2016) Algemeen Vektis legt de lat hoog waar het gaat om integer, open en fatsoenlijk handelen (binnen de wet en de eigen gedragscode)

Nadere informatie

INTEGRITEITSCODE ROC Leiden

INTEGRITEITSCODE ROC Leiden INTEGRITEITSCODE ROC Leiden Dit document is onlosmakelijk verbonden met: de branchecode Goed bestuur in het mbo (ingaande 1 augustus 2014); de Statuten van de Stichting ROC Leiden (17 oktober 2014 2014);

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling Wonen West Brabant

Klokkenluiderregeling Wonen West Brabant Klokkenluiderregeling Wonen West Brabant Bergen op Zoom, november 2007 Klokkenluiderregeling Wonen West Brabant - pagina 1 Wonen West Brabant vindt het belangrijk dat werknemers op een adequate en veilige

Nadere informatie

Goed wonen = goed werken Een integriteitcode voor Standvast wonen

Goed wonen = goed werken Een integriteitcode voor Standvast wonen Goed wonen = goed werken Een integriteitcode voor Standvast wonen Goed werken, wat betekent dat? Hoe behoor je je als medewerker van Standvast Wonen te gedragen en hoe niet? Waar liggen de grenzen? Vragen

Nadere informatie

Integriteitscode Logchies Renovatie & Onderhoud

Integriteitscode Logchies Renovatie & Onderhoud Integriteitscode Logchies Renovatie & Onderhoud Inleiding Deze integriteitscode beschrijft wat we bij Logchies verstaan onder integriteit en waar bij ons de grenzen liggen. We streven ernaar zo integer

Nadere informatie

GEDRAGSCODE. ZVH Voor opdrachtnemers

GEDRAGSCODE. ZVH Voor opdrachtnemers Waarom GEDRAGSCODE ZVH Voor opdrachtnemers ZVH is een klantgerichte woningcorporatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Van de medewerkers van ZVH wordt verwacht dat zij professioneel, klantgericht,

Nadere informatie

KLOKKENLUIDERSREGELING GOED WONEN ZEDERIK

KLOKKENLUIDERSREGELING GOED WONEN ZEDERIK KLOKKENLUIDERSREGELING GOED WONEN ZEDERIK Vastgesteld door het MT op 14 oktober 2008 Inleiding Goed Wonen Zederik heeft een integriteitscode opgesteld waarin is uitgewerkt hoe integer wordt omgegaan met

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling. Stichting Wonen Wierden Enter.

Klokkenluiderregeling. Stichting Wonen Wierden Enter. Klokkenluiderregeling Stichting Wonen Wierden Enter Artikel 1 Definities In deze regeling wordt verstaan onder: De werknemer: Degene die in dienstverband, of anderszins gedurende langere periode, werkzaam

Nadere informatie

KOERS GEDRAGSCODE Datum 20 september 2013

KOERS GEDRAGSCODE Datum 20 september 2013 KOERS GEDRAGSCODE Datum 20 september 2013 INLEIDING Deze gedragscode is vastgesteld op 20 september 2013 door de Directie van Koers Groep. De gedragscode is een instructie aan alle medewerkers van KOERS.

Nadere informatie

Integriteitscode. Stichting Matchis te Leiden

Integriteitscode. Stichting Matchis te Leiden Integriteitscode Stichting Matchis te Leiden Leiden, 15 juni 2018 1 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Donorwerving 4 3. Donorsearch- en selectie 4 4. Zakelijk houden van relaties en nevenactiviteiten 4 5. Gebruik

Nadere informatie

Gedragscode. B018 Gedragscode Altijd Zorg Aanwezig 20150201

Gedragscode. B018 Gedragscode Altijd Zorg Aanwezig 20150201 Gedragscode Voorwoord Voor u ligt de gedragscode van Altijd Zorg Aanwezig ( AZA). Hierin worden de regels beschreven met betrekking tot de normen en waarden, die binnen AZA gelden. In deze gedragscode

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling Noordwijkse Woningstichting (NWS)

Klokkenluiderregeling Noordwijkse Woningstichting (NWS) Klokkenluiderregeling Noordwijkse Woningstichting (NWS) Bestuurlijk vastgesteld op 10 september 2008 Klokkenluidersregeling pagina 1 van 7 Inleiding De NWS vindt het belangrijk dat werknemers op een adequate

Nadere informatie

Gedragscode Propertize. September 2014

Gedragscode Propertize. September 2014 Gedragscode Propertize September 2014 Vastgesteld door de directie d.d. 8 juli 2014 Woord vooraf Vertrouwen en integriteit zijn voor Propertize van cruciaal belang. Onze stakeholders hebben gerechtvaardigde

Nadere informatie

V1 PR 01. Integriteit, Respect en Loyaliteit

V1 PR 01. Integriteit, Respect en Loyaliteit Gedragscode Medewerkers Pagina 1 van 6 Gedragscode Inleiding Wij willen graag dat de cliënten aan wie onze organisatie diensten verleent, daarover tevreden zijn. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers

Nadere informatie

TVM gedragscode integriteit

TVM gedragscode integriteit TVM gedragscode integriteit versie 3.6 maart 2013 LST I. Definities 1.1 TVM: de Coöperatie TVM U.A. en alle rechtspersonen met wie TVM een groep vormt zoals bedoeld in artikel 2:24b BW 1.2 Raad van bestuur:

Nadere informatie

Gedragscode. De doelen van de gedragscode zijn:

Gedragscode. De doelen van de gedragscode zijn: Gedragscode Wij willen graag dat cliënten aan wie NovaFarm-Grip haar zorg- en dienstverlening aanbiedt, daarover tevreden zijn. Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers met plezier hun werk doen.

Nadere informatie

Klokkenluiderregeling Stichting Woontij

Klokkenluiderregeling Stichting Woontij Klokkenluiderregeling Stichting Woontij Klokkenluiderregeling Woontij, versie 1.2, 8 februari 2011 1 Woontij vindt het belangrijk dat werknemers op een adequate en veilige manier melding kunnen doen van

Nadere informatie

Algemene Gedrags- en Integriteitscode

Algemene Gedrags- en Integriteitscode Algemene Gedrags- en Integriteitscode Datum : 29 september 2015 Herzien : - Status : Definitief CvB : - KD-PO : 01/12/2015 KD-VO : - PMR : 19/11/2015 MR : 14/10/2015, 09/12/2015 GMR : 21/01/2016 RvT :

Nadere informatie