VAN HEINDE FOOD MARKET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAN HEINDE FOOD MARKET"

Transcriptie

1 VAN HEINDE FOOD MARKET

2 Wat is er allemaal te vinden bij Van Heinde? VAN HEINDE LAB FOOD MARKET

3 PROEFLAB BAKKERIJ ZEE NON FOOD KOFFIE ZUIVEL SMAAK MAKERS KOELINGEN JUICE & LEMONADE GROENTEN & GRAS SNACKS SOEPBAR VLEES BORREL

4 Algemene informatie Presentatiemateriaal Praktische schappen waarin alle producten gemakkelijk uitgestald kunnen worden. De schappen zijn gemaakt van steigerbuizen (zwart gespoten) en gladde planken voorzien van een laklaag. De schappen kunnen indien nodig groter of kleiner gemaakt worden.

5 In dezelfde stijl kunnen ook kramen gemaakt worden. Eventueel ook met extra bovenplanken. Voorbeeld van een goed gevuld schap, met een proefstationnetje in het midden.

6 Van Heinde Proeflab

7

8 Koffie Koffiebar (Koffie, thee & overige dranken) en verkoop van koffiebonen & theedoosjes. Een ruim aanbad van verschillende soorten koffiebonen. In het restaurant eens in de zoveel tijd wisselen van koffiebonen, zodat onbekende koffiebonen wat populairder worden. Klanten kunnen zelf koffiebonen uit de jutezakken scheppen en afwegen. Bij de koffiebar worden ook wat zoetigheden verkocht, zodat wanneer de bakkerij dicht is mensen wel iets lekkers bij de koffie kunnen haleb.

9 Bij de koffiebar krijg je bij een overheerlijke take-away koffie of thee altid een heerlijk koekje. Helemaal in de Van Heinde stijl. Dit is iets wat de klant zich blijft herrinneren. De koffiebar is helemaal in de stijl de rest van Van Heinde. Met veel staal, jute en met veel oude spullen. Zoals een oude toonbank met vitrine. Papieren zakjes met Van Heinde logo waarin de thee & koffie kan worden geschept.

10 Juice & lemonade (Take-away) juice & lemonade INFORMATIE OVER DE JUICE KUNNEN OP DE TEGELTJES BOVEN DE KRAANTJES GESCHREVEN WORDEN \ VOORBEELD VAN ZO N FLESJE. KAN IN ZOWEL GLAS ALS PLASTIC UITvoERING. IN BEIDE GEVALLEN STATIEGELD REKENEN.

11 Klanten kunnen zelf een glazen fleje vullen door middel van het kraantje. Hierbij kunnen zij kiezen uit: // appel // biet // juice d orange // citroen // wisselende weekjuice de flesjes zijn in de vorm van een lab flesje en zijn uiteraard herbruikbaar.

12 Soep Soepbar & soepen KIES JE EIGEN TOPPING! // PARMEZAAN // CROUTONS // CREME FRAIS // KRUIDEN

13 Bij de soepbar kunnen de klanten huisgemaakte soep meenemen in een glazen pot. Deze zijn er in verschillende literinhoud. Ook is het mogelijk om de soep direct te nuttigen in een take- away beker met duurzame houten lepel. De soepen zijn seizoensgebonden. Op de soepbar staan verschillende zwarte warmhoud schalen, op deze schalen is met krijtbord verf aangegeven wat erin zit. Ingredienten van de soep erbij leggen of idien mogenlijk ophangen

14 Bakkerij (belegde) Broodjes, gebakjes & meel Mmmmmmm! Homemade brownies. \ ruim assortiment meel/bloem & voorverpakte broodjes om mee te nemen.

15 \ Losse broden opgestapeld in stalen rekken en gewikkeld in papier en voorzien van Van Heinde sticker. Huisgemaakte gebakjes en sweets uitgestald op houten toonbank.

16 Zuivel & eieren Melk, boter, kaas & eieren De kazen liggen op kaas planken in de schappen. Deze kunnen eventueel ook boven de kraam op twee planken uitgestald worden. Op de kazen zou het Van Heinde logo geplakt kunnen worden. Zuivelproducten zijn een ideale start van de dag. In plaats van de gebruikelijke diner suggesties die je in een supermarkt vind zou je bij Van Heinde ontbijt suggesties kunnen meenemen. Ontbijt is tenslotte de belangrijkste maaltijd van de dag! Producten die hierin staan, zijn uiteraard allemaal bij Van Heinde te verkrijgen.

17 \ Het grootste gedeelte van de zuivelproducten staat in de koeling. Boven de koelingen is zoals eerder al vermeld duidelijk aangegeven wat er in de koeling staat. Duiten de standaard melkpakken in de koelkast is er ook een mogelijkheid om voor melk van de plaatselijke boer te kiezen. Deze zit in een glazen fles. Ook is er ruime keus uit kazen van de plaatse= lijke kaasboerderij. Deze mag geproefd worden en wordt op de gewenste hoeveelheid afgesneden. Zelf je eierdoosje vullen!

18 Groen & gras Groenten, fruit & verse kruiden \ \ Glazen kas gevuld met allerlei groenten, fruit em kruiden. In het midden oude werkbanken waarop ook producten staan. Schap gevuld met allerlei kruiden. Op het bord is aangegeven welke kruiden er zijn.

19 Juten aardappel zakken kunnen op de grond worden neergeled. Deze zakken zouden ook gevuld kunnen worden met gedroogde bonen & vruchten. In de kas liggen de producten uitgestald in oude kisten Groenten aan de wand bevestigen als doorbreking van de lange wand. Dit trekt ook direct de aandacht van de klanten. Op de oude werkbank staat ook een weegschaal waar de producten afgewogen en geprijs kunnen worden.

20 Vlees Vlees & vleeswaren \ Vlees verpakken in mooi bruin papier en eventueel voorzien van een touwtje en Van Heinde sticker.

21 \ gedroogd vlees per soort (rund, varken, etc.) opgehangen aan haken boven de kraam. Aangeven hoe je het vleessoort het beste kan bereiden (stoven, bakken, grillen, etc.)

22 Zee Vis & zeewier \ ALLEREERST VIS IN EEN PLASTICJE VERPAKKEN, VER- VOLGENS IN EEN KRANT WIKKELEN EN HIER OMHEEN EEN TOUWTJE WIKKELEN. EN VOILA!

23 \ RUIME KEUS AAN VERSE VIS. IN OUDE STALEN BAKKEN GEVULD MET IJS, ZODAT HET LANG VERS BLIJFT. EEN AANTLA SOORTEN KUNNEN OPGEHANGEN WORDEN ZODAT HET DE AANDACHT VAN DE KLANTEN TREKT. DE KLANTEN KUNNEN UITERAARD PROEVEN. BIJ DE VIS WORDT IETS GESERVEERD (BIJV. BIER) WAT OP EEN ANDERE PLEK IN DE MARKET VERKOCHT WORDT.

24 Smaakmakers Olie, sauzen & gedroogdekruiden \ kruiden die aan een touwtje boven de werkbank hangen te drogen. Op de werkbank kunnen verschillende olie s, kruiden en tapenade s worden geproefd. Het brood wat hiervoor wordt gebruikt wordt in de bakkerij verkocht.

25 \ naast de gevulde zakjes kruiden staan er ook bakken met gedroogde kruiden. de klant kan zelf een zakje vullen en dit wordt vervolgens afgewogen en voorzien van een sticker. op de schappen staan allerlei soorten kruiden, sauzen en onder de plank hangen tankjes waar mensen zelf olie in een duurzaam flesje kunnen vullen.

26 Snacks Zoetigheden, hartige snacks & bakproducten \ Schappen rijkelijk gevuld met allerlei verpakte lekkernijen. Op de werkbank staan allerlei lekkernijen die je zelf thuis kan maken. Alle producten die daarvoor nodig zijn staan rondom de werkbank. Overheerlijke groentenchips!

27 \ Buiten het standaars snack assortiment om kan er regelmatig gerouleerd worden tussen foodtrucks en pop-up store kraampjes. Bijv. in de zomermaanden: ijs, rond moederdag & vaderdag: cupcakes (ook leuk voor de kinderen!) en panine/pizza trucks.

28 Borrel Bieren, wijnen & borrelhapjes \ de schappen gemaakt van steigerbuizen zijn gevuld met allerlei verschillende soorten wijnen. op de wand hangt een landkaart waarop is aangegeven uit welke streek de wijn komt. bij het proeven van de wijn liggen bijpassende borrelhapjes die ook verkocht worden bij Van Heinde. \

29 \ \ een ruim aanbod van bieren. maandelijks een andere (lokale) bierbrouwer in de spotlight zetten. Op een deel van de wand oude foto s van bierbrouwerd.

30 Non food (Klein) assortiment in keuken artikelen & schoonmaakmiddelen en toebehorende \ Huisje waarin de Non-food producten staan uitgestald. Aan het plafond hangen allerlei houten producten.

31 \ Kleine artikelen uitgestald op pallets in bakken met daarboven een steigerbuis voorzien van haken. Aan deze haken hangen wat grotere artikelen. Schoonmaakmiddel, wasmiddel etc. staan in de schappen.

32 En al die overheerlijke producten vervoer je natuurlijk in een echte Van Heinde tas. \ En voor de klant die liever geen echte Van Heinde tas koopt voor een klein bedrag een papieren tas.

33 Stevig hengsel Duurzaam material Met praktische bodem

34 \

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 7 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 7 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 7 Les 1 de maaltijd Het is eten. Het kan warm of koud zijn. de vis Het is een dier dat zwemt in het water. Er zijn veel soorten vissen. sommige soorten kun je eten.

Nadere informatie

Leesboekje eten en drinken

Leesboekje eten en drinken Leesboekje eten en drinken Leesboekje Eten en Drinken Pagina 1 Dit is de groente Dit is het fruit. Dit is de sinaasappel. Dit is de banaan. Dit is de tomaat. Dit is de appel. Dit zijn de druiven. Dit is

Nadere informatie

Winkels in het dorp. Nodig: 1 poster winkels in het dorp, A3-formaat, fotoblad 1, schaar en lijm, stift

Winkels in het dorp. Nodig: 1 poster winkels in het dorp, A3-formaat, fotoblad 1, schaar en lijm, stift Winkels in het dorp Opdracht 1 Deze opdracht doe je in een groepje van vier. Nodig: 1 poster winkels in het dorp, A3-formaat, fotoblad 1, schaar en lijm, stift Op de poster zie je plekken waar mensen in

Nadere informatie

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet Arrangementen Basis dagdeel (1) 12.50 p.p. Inclusief zaal gebruik 4 uur Basis dag (3) 27.50 p.p. Inclusief standaard lunchbuffet Budget dag (5) 23.50 p.p. Lunch De Lachende Vis Inclusief De Lachende Vis

Nadere informatie

Informatiemap 2015/2016

Informatiemap 2015/2016 Informatiemap 2015/2016 Restaurant Rembrandt Laan van helende meesters 14 1186 AM Amstelveen 020 822 3947 www.restaurantrembrandt.nl R ESTAUR A NT REMBRANDT Ons restaurant is onderdeel van het pand wat

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

1. Verdeling tijdens de ramadan 2. Het Suikerfeest

1. Verdeling tijdens de ramadan 2. Het Suikerfeest 1. Verdeling tijdens de ramadan 2. Het Suikerfeest 4. Goede indeling van het bord 3. Goede vulling van het bord 6. Goede hoeveelheid kiezen 5. Goede keuze maken 8. Drink geen vruchtensap 7. Gedroogd of

Nadere informatie

Espresso. Espresso Doppio Espresso Machiatto. Melkschuim Melkschuim Warme melk. Cappucino Caffe Latte Cortado. Melkschuim Warme melk.

Espresso. Espresso Doppio Espresso Machiatto. Melkschuim Melkschuim Warme melk. Cappucino Caffe Latte Cortado. Melkschuim Warme melk. M E N U Doppio Machiatto Koffie Cappucino Caffe Latte Cortado Water Americano Flat White Latte Machiatto Chocolademelk Chocoladeschuim Chocolademelk Filterkof fie Cafe Mocha Choccocino Koffie 1,75 Caramel

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes 1 Inhoud Gastvrij en goed verzorgd Introductie 3 Gastvrij en goed verzorgd 5 Menukaart 9 Arrangementen

Nadere informatie

- je kan me wat - module 3. docere delectare movere. je kan me wat nt2taalmenu.nl module 3. tekeningen -

- je kan me wat - module 3. docere delectare movere. je kan me wat nt2taalmenu.nl module 3. tekeningen - - je kan me wat - module 3 docere delectare movere tekeningen - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 je kan me wat ROCvA nt2taalmenu.nl - educatie - ROCvA module 3 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Italiaans Anti Pasti Buffet Spaans Tapas Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Puur Hollands Buffet Dessertbuffet Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

Bladzijde 2 - In het magazijn

Bladzijde 2 - In het magazijn Bladzijde 2 - In het magazijn 1. Wat is een supermarkt? dat is een super leuke winkel dat is een grote winkel waar je veel eten kunt kopen 2. Hoe komt het eten en drinken in de supermarkt? met een vracht-wagen

Nadere informatie

de appel het fruit de peer de sinaasappel de banaan

de appel het fruit de peer de sinaasappel de banaan Werkbladen bij thema eten en drinken: dag 1 Naam:................. 1. Lezen en overschrijven: de appel het fruit de peer de sinaasappel. de banaan LOWAN-vo startpakket NT2 Werkbladen thema 4 Pagina 1 2.

Nadere informatie

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten.

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. banqueting map Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. Voor u ligt de geheel nieuwe banquetingmap van Party Support. Deze map is met zorg samengesteld door Esther Mohr, het hoofd van onze eigen

Nadere informatie

Bijdrage (%) van maaltijden aan de consumptie van groepen

Bijdrage (%) van maaltijden aan de consumptie van groepen Tabel 25 Bijdrage (%) van maaltijden aan de consumptie van groepen voedingsmiddelen Project : Basis rapportage VCP (SAS) Weergave: Gewogen, vast aantal van 2 dagen, naar gebruik van consumptietypering

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 1 Gastvrij en goed verzorgd Inhoud Op onze locaties bieden we een uitgebreid assortiment eten en drinken.

Nadere informatie

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 5 Menukaart 9 Arrangementen Traditioneel Ambachtelijk Zoet Borrel

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Frowein Vergaderruimtes Hoff 6 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk 75,- per dagdeel 12 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk

Nadere informatie

Kerstpakketten met Streekproducten. De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl

Kerstpakketten met Streekproducten. De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl 2015 Kerstpakketten met Streekproducten De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl Kerstpakket met streekproducten Met een kerstpakket van Fruitboerderij en Plattelandwinkel De

Nadere informatie

Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje.

Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje. Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje Aan de slag Deze week ga je aan de slag met een inspirerend en gevarieerd weekmenu. Om je niet gelijk met te veel informatie te overspoelen ontvang

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen Cadeaubonnen Queens Hema bonnen U kunt de geldigheid checken op de site van hema! Hema High Tea Voor twee personen. Beiden een potje thee naar keuze, 5 soorten huisgemaakte zoete lekkernijen, 4 soorten

Nadere informatie

Bijdrage (%) van de tussendoortjes aan de consumptie van productgroepen in drie voedselconsumptiepeilingen

Bijdrage (%) van de tussendoortjes aan de consumptie van productgroepen in drie voedselconsumptiepeilingen Tabel 18 Bijdrage (%) van de tussendoortjes aan de consumptie van productgroepen in drie voedselconsumptiepeilingen Bijdrage (%) van tussendoortjes aan de consumptie van groepen voedingsmiddelen bij de

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 4 Zoet en hartig 6 Soep en brood 8 Borrelsnacks 10 Dranken

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

Hoe werk je nu met de driehoek?

Hoe werk je nu met de driehoek? Weet en eet gezond Dit boekje gaat over gezonde voeding en over de driehoek die je kan helpen om iedere dag en iedere maaltijd gezond te eten. Als je gezond eet en genoeg beweegt zal je ook minder snel

Nadere informatie

Van in de wei tot op je bord

Van in de wei tot op je bord Vlees Van in de wei tot op je bord Hallo daar! Ik ben Maud Kippenbout. Welk vlees eet jij graag tussen je boterham? 1 e graad Welk vlees lust jij het liefst bij de warme maaltijd? lager onderwijs DD6493/304111

Nadere informatie

Avontuurlijk lokaal [HER]ONTDEK DE BELEGDE BOTERHAM!

Avontuurlijk lokaal [HER]ONTDEK DE BELEGDE BOTERHAM! Avontuurlijk lokaal [HER]ONTDEK DE BELEGDE BOTERHAM! Bij ons kan je terecht voor gezonde, duurzame catering met een focus op groenten. Groenten van bij ons die een reis rond de wereld maken. Stevig desembrood

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie Catering Services Congrescentrum Elektrum Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem Postbus 9035, 6800 ET Arnhem Telefoonnummer: 026-3562601 Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Nadere informatie

NEDERLAND GROEPSMENU'S - TAFELBEDIENING (FLAVOURS) RESTAURANTS

NEDERLAND GROEPSMENU'S - TAFELBEDIENING (FLAVOURS) RESTAURANTS Groepsmenu s in onze tafefelbedieningssrestaurants Hieronder vindt u een overzicht van onze groepsmenu s in onze restaurants. Tip: bestel 8 dagen op voorhand. Dan krijgt u -8% korting op uw factuur. Hoe

Nadere informatie

Brood Novice 4,50 Ons stokbrood met kruidenboter, gezouten boter, tapenade en zeezout

Brood Novice 4,50 Ons stokbrood met kruidenboter, gezouten boter, tapenade en zeezout Even tussendoor Brood Novice 4,50 Ons stokbrood met kruidenboter, gezouten boter, tapenade en zeezout De Heeren van Loosdrecht 6,95 Aan u de keus tussen: Borrelheertjes (rund). Portie 9 stuks. òf een mix

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

voorkomen van ondervoeding bij ouderen ZorgSaam

voorkomen van ondervoeding bij ouderen ZorgSaam voorkomen van ondervoeding bij ouderen ZorgSaam 1 2 VOORKOMEN VAN ONDERVOEDING BIJ OUDEREN Bij het bezoek op de polikliniek is u een aantal vragen gesteld over gewichtsverlies en uw eetlust. Hiermee wordt

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken.

20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken. SMULMOMENTEN Verwennerijen van de boerderij Boeren Smulmoment 20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken.

Nadere informatie

Eten & Drinken. Informatie

Eten & Drinken. Informatie Eten & Drinken Informatie Werkdag >Pakket samenstellen >Deals Avond >Borrelen >Dineren >Drank One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well. Virginia Woolf Pakket samenstellen

Nadere informatie

YVESTOWN IN DE KEUKEN. Yvonne Eijkenduijn

YVESTOWN IN DE KEUKEN. Yvonne Eijkenduijn YVESTOWN IN DE KEUKEN Een boek over eten en leven in de keuken Yvonne Eijkenduijn www.yvestown.com INHOUDS OPGAVE introductie 9 mijn voorraadkast 11 KEUKENS EN RECEPTEN 13 bronnen 260 recepten index 263

Nadere informatie

Menukaart. Geniet van landelijke gezelligheid

Menukaart. Geniet van landelijke gezelligheid Menukaart Geniet van landelijke gezelligheid Welkom in onze theetuin. Loop eens een rondje door de tuin, bekijk ons atelier of neem eens een kijkje in ons thee winkeltje. Geniet verder van onze gastvrijheid,

Nadere informatie

PRIJSLIJST GROEPEN 2019 (vanaf 10 personen)

PRIJSLIJST GROEPEN 2019 (vanaf 10 personen) PRIJSLIJST GROEPEN 2019 (vanaf 10 personen) De Geulhemermolen in Berg en Terblijt is een geliefde locatie voor iedere specifieke gelegenheid. Naast de warme sfeer en de idyllische omgeving zijn de uitstekende

Nadere informatie

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub.

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. 2017 Algemene informatie t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. Grote zaal De grote zaal heeft de beschikking over een privé terras en heeft een capaciteit voor maximaal

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Barbecue. Bijgerechten: frites, stokbrood, tapenade, tzatziki, diverse sauzen, Mexicaanse bonensalade en zelf samen te stellen groene salade.

Barbecue. Bijgerechten: frites, stokbrood, tapenade, tzatziki, diverse sauzen, Mexicaanse bonensalade en zelf samen te stellen groene salade. Wil jij in een diner organiseren, maar in een informele sfeer? Wat dacht je van een barbecue! Gezellig met z n allen in de ochtend of middagzon genieten van de heerlijkste gerechten, voor jou bereid op

Nadere informatie

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne arrangementen de Taveerne inhoudsopgave koffiearrangementen blz. 2 luncharrangementen blz. 2 dinerarrangementen plate blz. 3 buffet blz. 4 diner op de Batavia blz. 6 drankenarrangement blz. 7 bittergarnituur

Nadere informatie

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p.

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p. Overzicht aanbod pannenkoekenrestaurant Hagerhof 1. Boerderijbrunch Bij aanvang brunch serveren wij een heerlijk verse kop soep met ambachtelijk gebakken boerenbrood en kruidenboter gevolgd door een heerlijk

Nadere informatie

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel.

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. High wine in Grand Café Borg Nienoord High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. In de sfeervolle tuinkamer, een elegante zaal in jugendstil met een ruim terras aan

Nadere informatie

Helaas hebben we deze keer de recpeten niet kunnen opschrijven, en daarom bij deze enkele recepten van vorige kookcursussen en kookboeken.

Helaas hebben we deze keer de recpeten niet kunnen opschrijven, en daarom bij deze enkele recepten van vorige kookcursussen en kookboeken. 2010-4juni 19.30 Turkse Kookworkshop in de Tuinen van Stinz geheel Vegetarisch we hebben gemaakt: Linzensoep Dolma: druivenbladeren en gedroogde paprika's gevuld met rijst en kruiden Sigare Börek: tot

Nadere informatie

Lekker afvallen en gezond eten

Lekker afvallen en gezond eten Lekker afvallen en gezond eten Welkom bij STARTMETLIJNEN.nl! Leuk dat je onze weekmenu s gaat volgen! De regels van het week-menu WISSELEN Je kunt wel hele dagen wisselen, maar bijvoorbeeld niet de lunch

Nadere informatie

Prijzen en arrangementen catering

Prijzen en arrangementen catering Prijzen en arrangementen catering Yarden biedt naast hapjes en drankjes, diverse cateringarrangementen, waarmee u een afscheid een persoonlijk karakter kunt geven. Voor de arrangementen geldt een vaste

Nadere informatie

Lekker vers. smaakt. het langst.

Lekker vers. smaakt. het langst. Lekker vers smaakt het langst. Herbamare, 100% natuurlijke smaakmaker van al je gerechten Natuurlijk kokerellen smaakloos en saai? Niet met Herbamare van A.Vogel: het enige kruidenzout met 100% natuurlijke

Nadere informatie

VOORWOORD ANNULEREN PRIJZEN

VOORWOORD ANNULEREN PRIJZEN VOORWOORD Speciaal voor uw vergaderingen, presentaties of andere bijeenkomsten hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Wij hebben er bewust voor gekozen om u een uitgebreid assortiment aan te

Nadere informatie

Brochure cateringservice op locatie

Brochure cateringservice op locatie Brochure cateringservice op locatie Algemene informatie cateringservice op locatie Gedurende het winterseizoen biedt Romex Restate de mogelijkheid om optioneel cateringservice op locatie bij te bestellen.

Nadere informatie

De Guijt. De basiswaarden:

De Guijt. De basiswaarden: Banquetingmap Merin 2 3 De Guijt Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je

Nadere informatie

Hieronder ziet u een overzicht van de rest van dit infoblad. DRANKEN 3

Hieronder ziet u een overzicht van de rest van dit infoblad. DRANKEN 3 WELKOM Allereerst danken wij u voor de interesse die u toont in onze feestzaal. Feestzaal Thoes is uitermate geschikt voor het houden van feesten en partijen. Of u nu voor 30 personen of voor 100 personen

Nadere informatie

MENUKAART. Museumcafé De Holland. Burgemeester de Raadtsingel JG Dordrecht

MENUKAART. Museumcafé De Holland. Burgemeester de Raadtsingel JG Dordrecht MENUKAART Museumcafé De Holland Burgemeester de Raadtsingel 97 3311 JG Dordrecht open: maandag zaterdag 10.00 tot 17.00 uur zondag van 11.00 tot 17.00 uur Reserveren voor groepen via 078 632 68 29 of museumcafe@onderwijsmuseum.nl

Nadere informatie

Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch)

Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch) Vrolijk Pasen! Paasdagmenu 1 (voeg ontbijt en lunch samen voor een paasbrunch) Ontbijt: 1 bruine pistolet uit de oven met halvarine 1 keer halva jam of 2 plakjes rookvlees 1 glas verse sinaasappelsap 1gekookt

Nadere informatie

GA GENIETEN! heerlijke. fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid. gerechten. verrassende hapjes. borrelen. sfeervol. 17:00 uur t/m 21:00 uur

GA GENIETEN! heerlijke. fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid. gerechten. verrassende hapjes. borrelen. sfeervol. 17:00 uur t/m 21:00 uur KLEINE KAART GA GENIETEN! heerlijke gerechten fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid verrassende hapjes borrelen sfeervol Lunchkaart Borrelkaart Diner 12:00 uur t/m 17:00 uur 12:00 uur t/m

Nadere informatie

Warme dranken. Koude Dranken. Gebak. Alcoholische dranken. ijs- en broodjessalon

Warme dranken. Koude Dranken. Gebak. Alcoholische dranken. ijs- en broodjessalon Warme dranken Koffie 2,10 Cappuccino 2,30 Koffie Verkeerd 2,40 Latte Macchiato 2,50 Espresso 2,10 Cafeïnevrije koffie 2,20 Koffie met een bolletje ijs 3,00 Warme chocolademelk 2,00 Warme chocolademelk

Nadere informatie

Via 5 catering overzicht 2018

Via 5 catering overzicht 2018 Via 5 catering overzicht 2018 Alle gerechten worden bereidt met dagverse ingrediënten en gemaakt volgens onze eigen recepten. Buon appetito! Team Via 5 Catering Voor bij de borrel Antipastiplank 3 Soorten

Nadere informatie

standaard gebruikers Voedingsmiddel gemiddelde afwijking aantal [%] Overigen 112 92 4952 83 td ochtend 0 4 6 0 td middag 1 7 49 1 td avond 1 11 63 1

standaard gebruikers Voedingsmiddel gemiddelde afwijking aantal [%] Overigen 112 92 4952 83 td ochtend 0 4 6 0 td middag 1 7 49 1 td avond 1 11 63 1 Tabel 24 Dagelijkse consumptie van groepen voedingsmiddelen door diverse bevolkingsgroepen naar tussendoorgebruik (berekening bij gebruikers van tussendoortjes) Project : Basis rapportage VCP (SAS) Weergave:

Nadere informatie

Banquetingmap Villa Dorrepaal

Banquetingmap Villa Dorrepaal Banquetingmap Villa Dorrepaal Voor u ligt onze banquetingmap voor het jaar 2015. In deze banquetingmap presenteren wij u een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u met onze banquetingservices van

Nadere informatie

Menu. Elke Dag Geopend

Menu. Elke Dag Geopend Menu Elke Dag Geopend om uw evenement te organiseren. Ontbijt: 10:00 13:00 uur Het Staatsontbijt Jus d orange, koffie, brood van Menno, roerei, zalm, pannenkoek met banaan & maple syrup, yoghurt, muesli,

Nadere informatie

banqueting Algemene informatie

banqueting Algemene informatie banqueting Algemene informatie Welkom op de duurzame broedplaats De Ceuvel! Hier vind je onze catering mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen. Café de Ceuvel is een duurzaam restaurant en probeert

Nadere informatie

De Visserij. Tilburg aan zee. Fruits de mer! De Visserij. Wat schaft de pot..?

De Visserij. Tilburg aan zee. Fruits de mer! De Visserij. Wat schaft de pot..? De Visserij Tilburg aan zee Wat schaft de pot..? Fruits de mer! Afhankelijk van de markt, het seizoen, het weer en de vangst op zee serveren wij wisselende hoofdgerechten. Vis, vlees en vega. De Visserij

Nadere informatie

Banquetingmap. Vergaderservice Lunches Lunchpakketten Borrel

Banquetingmap. Vergaderservice Lunches Lunchpakketten Borrel Banquetingmap Vergaderservice Lunches Lunchpakketten Borrel In deze banquetingmap presenteren wij een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u met onze service van dienst kunnen zijn. In dit boek vindt

Nadere informatie

Welkom bij Forte kinderopvang

Welkom bij Forte kinderopvang Welkom bij Forte kinderopvang Gezonde voeding van 0-12 jaar Voedingsbureau PUUR! Donderdag 5 maart 2015 Inhoud 1. Belang gezonde voeding 2. Duurzaam & puur 3. Interactief informeren 4. Vragen 1. Belang

Nadere informatie

Let op! Om niets te vergeten vragen wij u het dagboek direct na elke maaltijd, of ander moment waarop uw kind iets eet of drinkt, in te vullen.

Let op! Om niets te vergeten vragen wij u het dagboek direct na elke maaltijd, of ander moment waarop uw kind iets eet of drinkt, in te vullen. eetdagboek Naam Geboortedatum - - Een eetdagboek bijhouden De kinderarts of de diëtist heeft u gevraagd een eetdagboek bij te houden. Om een goede indruk van de voedingsinname van uw kind te verkrijgen,

Nadere informatie

Lunch Terug moeten naar af

Lunch Terug moeten naar af Lunch Terug moeten naar af Deze belegde lunch is onze basislunch, uitermate geschikt om even snel bij te tanken en direct weer door te gaan. De lunch Terug moeten naar af bestaat uit het volgende: Dagsoep

Nadere informatie

GROEPSARRANGEMENTEN BIJ BOSPAVILJOEN DE WOUDSTEE

GROEPSARRANGEMENTEN BIJ BOSPAVILJOEN DE WOUDSTEE GROEPSARRANGEMENTEN BIJ BOSPAVILJOEN DE WOUDSTEE Met keuze uit onderstaande arrangementen kunt u uw uitje zo maken zoals u het wilt. Ook heel goed te combineren met een excursie, activiteit van het Buitencentrum

Nadere informatie

VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen

VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen Gezond eten Opleiding Lekker en gezond eten met kinderen tips and tricks VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen Lifestyle bij VC Groot Dilbeek gezond eten We willen als club ons steentje bijdragen om de

Nadere informatie

HoeversID. HoeversIDREPORT 2010JAN-NEW LEAF WHOLEFOODS HoeversID

HoeversID. HoeversIDREPORT 2010JAN-NEW LEAF WHOLEFOODS HoeversID 2010JAN-NEW LEAF WHOLEFOODS-02 www.newleaf.com www.wholefoodsmarket.com GREEN is op dit moment de trend in California. In eerste instantie is deze trend bedoeld als goed voor het milieu, maar ik zie de

Nadere informatie

Voedingsadvies bij hartfalen voor senioren

Voedingsadvies bij hartfalen voor senioren Heeft u opmerkingen of suggesties i.v.m. deze brochure? Geef ons gerust een seintje! Dienst kwaliteit E-mail: info@jessazh.be Tel: 011 28 91 11 Voedingsadvies bij hartfalen voor senioren Jessa Ziekenhuis

Nadere informatie

= een witte groente in de vorm van een bol. = een rode, gele of groene vrucht die je kunt eten. Aan de binnenkant zie je rijen met witte zaadjes.

= een witte groente in de vorm van een bol. = een rode, gele of groene vrucht die je kunt eten. Aan de binnenkant zie je rijen met witte zaadjes. Woordenschat blok 7 Les 1 i = een witte steel die je kunt eten. Het smaakt een beetje als ui. De banaan = een lange, beetje kromme gele vrucht. Om een banaan zit een schil. De bloemkool De paprika De prei

Nadere informatie

bij de veldkeuken met een groep aan tafel

bij de veldkeuken met een groep aan tafel met een groep aan tafel bij de veldkeuken In goed gezelschap bij de Veldkeuken Bij de Veldkeuken kun je goed met groepen terecht om te lunchen, te borrelen, of te dineren. De seizoenen zie je niet alleen

Nadere informatie

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo ontzettend veel lekkers, leuks en nieuws om te delen en om op te eten dat er iedere dag ontzettend

Nadere informatie

HENRY s. Eten & Drinken

HENRY s. Eten & Drinken HENRY s Eten & Drinken f l e z e j n e w r Ve Dranken Verse vruchtensappen Koffie / Thee / Espresso Cappucino / Café au lait Warme Chocomel Slagroom Verse Muntthee met honing Latte Macchiato ( verwen koffie)

Nadere informatie

dit eetdagboek is van:... hij of zij is jarig op:...

dit eetdagboek is van:... hij of zij is jarig op:... eetdagboek dit eetdagboek is van:... hij of zij is jarig op:... en wordt dan:... jaar. Een eetdagboek bijhouden De kinderarts heeft u gevraagd een eetdagboek bij te houden. Dit dagboek kan helpen bij het

Nadere informatie

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel, een familiefeest of groepsevent voor jouw vereniging? Kids Adventure biedt naast speelplezier voor de

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

Elk van deze oefeningen kan aangevuld worden met het stappenplan: boterham smeren (zie bijlage) het knutselblad De berenbakker (zie bijlage)

Elk van deze oefeningen kan aangevuld worden met het stappenplan: boterham smeren (zie bijlage) het knutselblad De berenbakker (zie bijlage) smeert een boterham 1. De voedingsdriehoek kennismaken met en ontwerpen van een voedingsdriehoek Samen met de kinderen bekijk je wat een mens van voeding nodig heeft om gezond te leven. Je tekent met de

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2017 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

Voorwoord. S-catering

Voorwoord. S-catering Voorwoord Een persoonlijk afscheid Wanneer u een dierbare verliest, komt er in korte tijd veel op u af en moet er veel geregeld worden. Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest stressvolle periodes

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Avontuurlijk lokaal HERONTDEK BIJ EETBA[A]R DE BELEGDE BOTERHAM!

Avontuurlijk lokaal HERONTDEK BIJ EETBA[A]R DE BELEGDE BOTERHAM! Avontuurlijk lokaal HERONTDEK BIJ EETBA[A]R DE BELEGDE BOTERHAM! Bij ons kan je terecht voor gezonde, duurzame, catering met een focus op groenten. Groenten van bij ons die een reis rond de wereld maken.

Nadere informatie

Geef je kind elke dag

Geef je kind elke dag Geef je kind elke dag een brooddoos boordevol energie Een lekkere en gezonde lunch zorgt voor actieve en aandachtige kinderen op school Liever bruin dan wit brood Brood is een graanproduct en zorgt voor

Nadere informatie

PIZZA S BAKKEN. VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN

PIZZA S BAKKEN. VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN Naam: Klas: VERWERKING van AGRARISCHE PRODUCTEN PIZZA S BAKKEN INLEIDING De Italiaanse keuken spreekt tot de verbeelding. Waar in de wereld je ook komt, overal vind je wel een Italiaans restaurant of pizzeria.

Nadere informatie

Lijsten met gluten- en melkvrije AH Eigen Merk producten

Lijsten met gluten- en melkvrije AH Eigen Merk producten Lijsten met gluten- en melkvrije AH Eigen Merk producten Over deze lijsten Deze lijsten zijn niet meer dan een richtlijn. Ofschoon Albert Heijn veel zorg besteedt aan een actuele beschrijving, kan het

Nadere informatie

Les 1 Op onderzoek in de keuken

Les 1 Op onderzoek in de keuken v Les 1 Op onderzoek in de keuken 1 Les 1 Op onderzoek in de keuken In deze les leer je wat de voedingsmiddelenindustrie is. Je leert welke bedrijven ons eten maken en welke merken bij die bedrijven horen.

Nadere informatie

Kerstpakketten met Streekproducten van de Fruitboerderij

Kerstpakketten met Streekproducten van de Fruitboerderij 2014 Kerstpakketten met Streekproducten van de Fruitboerderij Fruitboerderij en Plattelandwinkel De Achterdijk Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik info@krommerijnfruit.nl Kerstpakket met streekproducten Met

Nadere informatie

NEXT PAGE... voor meer heerlijke gerechten. Pannetje warmvlees. Aete waat de pot sjaft! Soep van de dag + tosti ham/kaas 7,50. met brood en boter 8,50

NEXT PAGE... voor meer heerlijke gerechten. Pannetje warmvlees. Aete waat de pot sjaft! Soep van de dag + tosti ham/kaas 7,50. met brood en boter 8,50 Aete waat de pot sjaft! Vanaf 11.00u tot 16.00u kunt u gebruik maken van het Boeren buffet voor 12,95 per persoon exclusief de dranken. soepen, warm vlees, salades, broodjes, beleg, zoet en hartig, toetjes

Nadere informatie

Richtlijnen voor het meebrengen Bij kiemarme voeding

Richtlijnen voor het meebrengen Bij kiemarme voeding Richtlijnen voor het meebrengen Bij kiemarme voeding Ziekenhuis Gelderse Vallei Omdat het ziekenhuisassortiment niet altijd aan ieders wensen kan voldoen, wordt regelmatig gevraagd welke voedingsmiddelen

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie