gemeente Eindhoven Qpenbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "gemeente Eindhoven Qpenbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven"

Transcriptie

1 gemeente Eindhoven 20 m Qpenbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 17 en 18 mei 1999, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang uur, schorsing uur, vervolg uur, schorsing uur. I 1 Vaststellen van de notulen van de openbare vergadering van 8 en 29 maart BESLOTEN VERGADERING. 3 Voorstel tot het aankopen van het pand Mispelhoefstraat10a. (bijlage 93). Akkoord; niet openbaar. II Vragen-halfuur ex artikel 37 van het Reglement van orde van de raad. partij Stadspartij Onderwerp Beantwoord door Motie van de Jeugdgemeenteraad wethouder Bun inzake paaltjes school aan de Eksterlaan. Onderzoek van de geloofsbrieven van het op 27 april 1999 benoemd verklaarde lid van de gemeenteraad de heer P.H.F.G. Verhaegh en eventuele beslissing van de geschillen welke aangaande die geloofsbrieven mochten rijzen. 5 Advies over het verzoek om voorziening van de heer mr J. Ka balt/j.brouns tegen een besluit betreffende compensatie zomerkermis (bijlage 94).

2 Advies over het verzoek om een voorziening van de heer H.H.P. van Hout over het afwijzen van een standplaats voor de zomerkermis (bijlage 95). 7 Advies over het verzoek van de heer HJ.G. Pullens over het niet meenemen van zijn inschrijving voor de zomerkermis 1999 bij de openbare verpachting. (bijlage 96). 8 Advies over het beroep van de heer A. van Kaathoven tegen het weigeren toestemming te verlenen voor vervanging van de heer A. van Kaathoven door de heer Hommeles en de heer Vughts op de weekmarkten. (bijlage 97). 9 Advies over het beroep van de heer mr M. Verhagen namens de heer C. Prinsen tegen het intrekken van een standplaatsvergunning voor de verkoop van bloemen. (bijlage 98). 10 Advies over een beroep tegen het vaststellen van het branchepa- troon van de dinsdagmarkt. (bijlage 99). Advies over het beroep van ARAG Rechtsbijstand/J. Willemsen tegen het afwijzen van een verzoek om een marktstandplaats en tegen het toewijzen van die marktstandplaats aan mevrouw M. Bisschops- Vogels. (bijlage 100). 12 Voorstel tot het inrichten van een lespunt VSO-ZMOK per 1 augustus (bijlage 106). 13 Voorstel inzake tijdelijke stimuleringsmaatregel buitenschoolse opvang. (bijlage 107). Akkoord na amendering.

3 14 Voorstellen tot het wijzigen van de begroting f ,ÃćâĆňâĂİ Overboeken van het pand Tesselschadelaan 2 van de dienst BBV naar het GB. 136 f ,ÃćâĆňâĂİ Ontmantelen/blokkeren woonwagenlocatie J. de Momperstraat. 15 Voorstel inzake garantstelling voor de rechtspositie van N.V. Rede- personeel. (bijlage 109). 16 Voorstel tot het verstrekken van een bankgarantie ten behoeve van de Stichting uitzending en detachering gemeente Eindhoven. (bijlage 110). 17 Voorstel tot het nemen van een voorbereidingsbesluit voor een gedeelte van het gebied behorende tot het bedrijventerrein Kapelbeemd en gelegen aan de Dinkelstraat. (bijlage 111). 18 Voorstel tot het vaststellen van een voorbereidingsbesluit voor het gebied Schuttersbosch. (bijlage 112). 19 Voorstel tot het vaststellen van het bestemmingsplan I Mensfort Rapenland (bijlage 113). 20 Voorstel om toepassing te geven aan het bepaalde in het derde t/m het elfde lid van artikel 19a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening in verband met de te verlenen vrijstelling ex artikel 19 van genoemde wet ten behoeve van het bouwen van een woonboerderij aan de Rielsedijk 21. (bijlage 114). 21 Voorstel tot het bekrachtigen van het besluit inzake het instellen van beroep in cassatie (bestemmingsplan PIROC Strijpse Kampen). (bijlage 115). 22 Voorstel tot het bekrachtigen van het besluit inzake het voeren van verweer in cassatie en het instellen van incidenteel beroep in cassatie (bestemmingsplan PlROC Strijpse Kampen) (bijlage 122)

4 23 Voortel tot het slopen van het pand Het Schaapdijk 61. (bijlage 116). 24 Advies over het beroepschrift van Cantina Beheer B.V. tegen de geweigerde reclamevergunning voor het pand Edenstraat 5. (bijlage 117). 25 Advies over het beroep van mevrouw W.G.M. Mennen-Rosta tegen de geweigerde reclamevergunning voor het pand Mauritsstraat 77. (bijlage 118). 26 Advies over het beroep van N. Baars, namens Eigen Stekje, tegen het weigeren van een vergunning voor het plaatsen van een container. (bijlage 119). 27 Advies over het beroep van de heer F. Raijmakers e.a. tegen het verlenen van een kapvergunning voor meter haag achter de panden Kreeftstraat 1 t/m 29. (bijlage 120). 28 Voorstel tot het instemmen met de visienota Welzijn in zicht. (bijlage 121). 29 Voorstel met betrekking tot de reactie op de Trajectnota Rijksweg 69 Eindhoven-Belgische grens. (bijlage 101). 29a Voorstel tot bijdrage aan de nationale actie voor hulp aan vluchtelin- gen uit Kosovo. (bijlage 123). 30 Voorstel met betrekking tot het project Beeldende kunst in de stadsdelen. (bijlage 102). 31 Voorstel met betrekking tot het project Beeldende kunst in de Impulswijken. (bijlage 103). 32 Voorstel tot realisatie van de eyecatcher OldenburgNan Bruggen. (bijlage 104).

5 33 Voorstel tot het verstrekken van een startsubsidie ten behoeve van Afgevoerd. het projectplan programmering Middenmotief De Witte Dame. (bijlage 105). 34 Voorstel inzake de invoering Diftar in de gemeente Eindhoven (fase I laagbouw). (bijlage 108). 35 Voorstel tot het vaststellen van de Voorjaarsnota (bijlage 87). 36 Motie van de fractie van de PvdA om burgemeester en wethouders uit te nodigen middels een brief er bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op aan te dringen de Regeling Instroom- en Doorstroom te wijzigen door de maximale rijksvergoeding te verhogen van 125% naar 1309o van het wettelijk minimum loon. V Ingekomen stukken. a Gemeentelijke Gezondheidsdienst Eindhoven, Eindhoven, maart Aanbieding jaarverslag 1998 van de ondernemingsraad van de Gemeentelijke Gezondheidsdienst. 99K b J.W. Biezenaar, Eindhoven, Eindhoven, 31 maart Verzoek om aandacht betreffende de dreigende uitzetting van de kinderen van Rosaline Chandra. 99 M c Stuurgroep Vitaal Grijs, s-hertogenbosch, s-hertogenbosch, 26 maart Informatie over de afstemming/koppeling tussen bijzondere bijstand en maaltijdvoorziening voor ouderen. 99U d Stichting Waarborgfonds, Sociale Woningbouw, Huizen, april Informatie, over het WSW-symposium Financiering Europese Kapitaalmarkt die gehouden wordt op 14 juni 1999 in het Beatrix Theater van de Jaarbeurs te Utrecht. 99J

6 e Eindhoven Airport, Eindhoven, 2 april Overzicht maandrapportage vliegbewegingen Eindhoven Airport maart f Walter Hendrikse, Eindhoven, 7 april Aanbieding van ideeen, steun en medewerking voor het behoud van de Eindhovense Kermis. 99T g J.H.WJ. van der Made, Eindhoven, 10 april Verzoek om stappen te ondernemen om de rechten van de burgers te beschermen, betreffende de plannen van de kabeltelevisie maatschappij h Eindhoven Airport, Eindhoven, 12 april Persbericht met het aantal passagierscijfers le kwartaal 1999 Eindhoven Airport i Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Halfweg, 20 april Verzoek om steun voor motie betreffende de nieuwe generatie reisdocumenten. 99 M j Dienst Maatschappelijke en Culturele Zaken, Eindhoven, 20 april Verslag leerplichtbeleid schooljaar V k Managementkantoor Heuvel Galerie, Eindhoven, 21 april Uitnodiging voor een gratis openbare internetles Futurworld van 31 mei t/m 6 juni 1999, die gehouden wordt in VSB-zaal van het Frits Philips Muziekcentrum. 99J (voorgesteld wordt de stukken onder a t/m k voor kennisgeving aan te nemen).

7 I Actie- en solidariteitscomite Plus 6 Min 6, Den Haag, 16 maart Aanbieding witboek "Witte illegalen" die in december 1998 in hongerstaking waren in de Haagse Agneskerk en verzoek steun te geven in deze zaak. 99U (voorgesteld wordt het stuk onder I om advies in handen te stellen van burgemeester en wethouders). Akkoord; toegevoegd q. m De voetgangersvereniging, Den Haag, 23 maart Verzoek om een financiele ondersteuning om te werken aan een veilige werk-en woonomgeving n Jeugdgemeenteraad, Eindhoven, 25 maart Motie van de jeugdgemeenteraad d.d. 25 maart 1999 waarin wordt aangedrongen iets te doen aan de paaltjes van de school in de Eksterlaan o ENFB, Geldrop, 29 maart Verzoek om verbeteringen met betrekking tot het fietspad langs het Eindhovens Kanaal p F. Hoedemakers, Eindhoven, 30 maart Bezwaarschrift inzake de wateroverlast in Eindhoven. 99J q Henri van Abbe Stichting, Eindhoven, 12 april Verzoek om het uitbreidingsplan van het Van Abbemuseum uit te voeren zonder de drie panden aan de Stratumsedijk er in te betrekken. 99B r Gemeente Wageningen, Wageningen, 12 april Brief van de raad met het verzoek de aanbevelingen te ondersteunen voor het Nederlands asielbeleid, met name de zorgvuldigheid en snelheid van de procedure en de kwaliteit van de centrale opvang van asielzoekers en tevens deze aanbevelingen onder de aandacht te brengen van de staatssecretaris van Justitie, de heer Cohen. 99U

8 s Gemeente Geertruidenberg, Raamsdonksveer, 15 april Verzoek om steun en hulp in de aktie voor de vluchtelingen uit Kosovo in de vorm van f 1,ÃćâĆňâĂİ per inwoner beschikbaar te stellen. 99U t Mevrouw A. van Esch-Kuijten, Eindhoven, 21 april Klacht over het niet bezorgen van Groot Eindhoven in het Busselke. 99J u Federatie Overleg van Ouderenorganisaties, Eindhoven, 26 april Verzoek om er bij Groot Eindhoven op aan te dringen het blad behoorlijk te bezorgen. 99J (voorgesteld wordt de stukken onder m t/m u ter afdoening in handen te stellen van burgemeester en wethouders). Akkoord; verplaatst q. v Schakenraad Advocaten, Eindhoven, 25 maart Bezwaar tegen de beschikking van burgemeester en wethouders van Eindhoven van 11 februari 1999 inzake de reclamevergunning Stratumseind 39 van de heer J.W. Lyberis. 99M w Advocatenkantoor Kabalt, Breukelen, 26 maart Verzoek om bericht wat het advies van de commissie is inzake het ingestelde beroep en hoorzitting van Brouns 12 november J x Mr G. Wouterse e.a., Eindhoven, 26 maart Beroep tegen het verlenen van een kapvergunning voor het rooien van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V y Niels Meulenbroeks, Eindhoven, 29 maart Bezwaar tegen het verlenen van een kapvergunning voor het rooien van 21 bomen in de Stuiverstraat. 99V z Marcianne Dassen, Eindhoven, 30 maart Bezwaar tegen het verlenen van een kapvergunning voor het rooien van 21 bomen in de Stuiverstraat. 99V

9 Inboetnummer aa Walter de Veth, Eindhoven, Eindhoven, 30 maart Bezwaar tegen het verlenen van een kapvergunning voor het rooien van 21 bomen in de Stuiverstraat. 99V ab M.H.C. Renders, Veldhoven, april Bezwaar tegen het besluit van 8 maart 1999, dossiernummer , inzake planschadevergoeding baanverdraaiing Welschap. 99P ac J.A. Dekkers-Wijffelaars, Veldhoven, 17 april Bezwaar tegen het besluit van 8 maart 1999, dossiernummer , inzake planschadevergoeding baanverdraaiing Welschap. 99P ad Erven J J.A.M. van Dooren, Veldhoven, 20 april Bezwaar tegen het besluit van 8 maart 1999, dossiernummer , inzake planschadevergoeding baanverdraaiing Welschap. 99P ae Administratiekantoor S.M. Lee, Zoetermeer, 7 april Bezwaar tegen de afgewezen aanvraag voor het voeren van reclame op de gevel van het pand Geldropseweg M af Stichting Stadsbomen Eindhoven, Eindhoven, 16 april Bezwaar tegen het kappen van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V ag G.A. Santrnan-v.d. Hof, Best, 14 april Bezwaar tegen het plaatsen van 24 reclamezuilen in Eindhoven. 99 M ah T. en M. Visser, Eindhoven, 18 april Bezwaar tegen het plan van de gemeente om 25 grote reclameborden langs de wegen in Eindhoven te zetten. 99 M ai CJ. Lakwijk, Eindhoven, 23 april Beroep tegen de kapvergunning voor het rooien van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V

10 aj A. Vos, mevrouw Van Asperdt-Martens, Eindhoven, 23 april Beroep tegen de kapvergunning voor het rooien van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V ak HJ.M. der Kinderen, L.H. Kusters, Eindhoven, 23 april Beroep tegen de kapvergunning voor het rooien van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V al Z.H. v. Wensen, Eindhoven, 23 april Beroep tegen de kapvergunning voor het rooien van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V am C.H. van der Werff, E.A. ten Bruggenaate, Eindhoven, 23 april Beroep tegen de kapvergunning voor het rooien van zes bomen in de Jacob van Campenweg. 99V an F. van Loon, Eindhoven, 25 april Bezwaar tegen het plaatsen van 25 grote reclameborden. 99M (de stukken onder v t/m an zijn reeds in behandeling bij de commissie voor beroep- en bezwaarschriften). ao Politie Brabant Zuid-Oost, Eindhoven, 30 maart Aanbieding van de evaluatie van het jeugdproject Dat past. Jou ook? 99U (voorgesteld wordt het stuk onder ao te beantwoorden conform de concept-brief). ap Mevrouw G. Toorop-Bolduan, Eindhoven, 20 april Verzoek om een financiele tegemoetkoming/compensatieten aanzien van de waardedaling van woning aan de Tarwelaan P (voorgesteld wordt het stuk onder ap in handen te stellen van de plan schade-adviescommissie). EJ

Partij Onderwerp Portefeuillehouder

Partij Onderwerp Portefeuillehouder gemeente Eindhoven Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 12 oktober 1998, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1. 1 Vragen-halfuur ex artikel 37 van

Nadere informatie

Partij Onderwerp Beantwoord door

Partij Onderwerp Beantwoord door u u l. gemeente Eindhoven ry november r999 Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 15 november 1999, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 15.00

Nadere informatie

Onderwerp Beantwoord door

Onderwerp Beantwoord door gemeente Eindhoven r8 november xgga Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 16 november 1998, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 15.00 uur,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven r S september r999 Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 6 en 7 september 1999, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1. I 1 Vaststellen

Nadere informatie

Partij Onderwerp Beantwoord door:

Partij Onderwerp Beantwoord door: gemeente Eindhoven 8 juli rgg8 Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 6 juli 1998, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 15.00 uur, schorsing

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven

Openbare besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer 4 22 februari 2000 Openbare besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 13 maart 2000, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder H. Lenstra wethouder R.H. Lubberdink wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig: - Afdeling Bestuursondersteuning

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 7 juli 2015, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 7 juli 2015, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 7 juli 2015, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur Definitieve agenda

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 10 april 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 10 april 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Secretariaat Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van dinsdag 10 april 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 1 Opening en mededelingen 2 Vaststellen van

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009. College V200901170 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009. Advies: Wij stellen u

Nadere informatie

Besluitenlijst Gemeenteraad

Besluitenlijst Gemeenteraad Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 21 juni 2016, locatie Raadszaal, aanvang 19:00 uur tot 21:45 uur Definitieve agenda 1 Opening en

Nadere informatie

gemeente Eindhoven II Vaststellen van de volgorde van de agenda. A1.Onderzoek geloofsbrieven van de heer A. Meulensteen en

gemeente Eindhoven II Vaststellen van de volgorde van de agenda. A1.Onderzoek geloofsbrieven van de heer A. Meulensteen en gemeente Eindhoven Agendanummer g 8 april aoro Voorlopige-voor de raad van de gemeente Eindhoven Agenda Betreft openbare vergadering op 18 mei 2010, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 20:30 uur,

Nadere informatie

Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven

Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer 4. 4 februari 2008 Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 18 maart 2008, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 17:00 uur, schorsing

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven t s oktober 1999 Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 11 en 12 oktober 1999, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 15.00

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.07.2002 08:00 uur tot 02.07.2002 09:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur Definitieve

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Leven in Bladel is samen toekomst maken *R *

Leven in Bladel is samen toekomst maken *R * Leven in Bladel is samen toekomst maken *R2011.020* Nummer : R2011.020 Onderwerp : Mededelingen en ingekomen stukken Aan de raad A. Mededelingen. Datum Betreffende Presidium 01 24-01-2011 Afsprakenlijst

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven 7 )Uil 1999 Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 21 juni 1999, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1. I Installatie van het lid

Nadere informatie

Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein. Commissie Sociaal en Economisch. Informerende Commissie. Bespreken.

Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein. Commissie Sociaal en Economisch. Informerende Commissie. Bespreken. Raad VOORBLAD Onderwerp IJsbaan Ruurlo Agendering Commissie Bestuurlijk Domein x Gemeenteraad x Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal en Economisch Domein Informerende Commissie

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 23.09.2003 09:00 uur tot 23.09.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M.

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Raadsbijlage Voorstel tot het bekrachtigen van het besluit inzake het instellen van beroep in cassatie (bestemmingsplan PIROC Strij psche Kampen)

Raadsbijlage Voorstel tot het bekrachtigen van het besluit inzake het instellen van beroep in cassatie (bestemmingsplan PIROC Strij psche Kampen) gemeente Eindhoven Dienst Stadsontwikkeling Raadsbijlage nummer r r S Inboeknummer g g Jo o 6 Sa S Beslisdatum Bikw ao april tggg Dossiernummer gr6.4i2 Raadsbijlage Voorstel tot het bekrachtigen van het

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 2 Vaststellen van de volgorde van de agenda

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 2 Vaststellen van de volgorde van de agenda A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Secretariaat Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 1 Opening en mededelingen 2 Vaststellen van de

Nadere informatie

*Z012CF7DC2D* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z -13-02050 / 3071

*Z012CF7DC2D* Lijst van ingekomen stukken. Registratienummer: Z -13-02050 / 3071 *Z012CF7DC2D* Registratienummer: Z -13-02050 / 3071 Lijst van ingekomen stukken Raadsvergadering : 25 april 2013 Registratienummer : 3071 Agendanummer : 3 Datum : 11 april 2013 Onderwerp : Ingekomen stukken

Nadere informatie

Raadsvoorstel 2012-375 Datum raadsvergadering : 22 november 2012 Aan de leden van de raad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Raadsvoorstel 2012-375 Datum raadsvergadering : 22 november 2012 Aan de leden van de raad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug Raadsvoorstel 2012-375 Datum raadsvergadering : 22 november 2012 Aan de leden van de raad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug Onderwerp : ngekomen stukken anaf 20 september 2012 t/m 13 november 2012 zijn

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven

Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer a ro maart aooe Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 8 maart 2004, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 15:00

Nadere informatie

gemeente Eindhoven II Vaststellen van de volgorde van de agenda.

gemeente Eindhoven II Vaststellen van de volgorde van de agenda. gemeente Eindhoven Attentie afwijkende verg aderdag Agendanummer to 7 september 2007 Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 19 september 2007, locatie Raadzaal, Stadhuisplein

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 19-04-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

3. J.L. van den Heuvel ADV Integraal huisvestingsplan onderwijs (IHP) en onderwijshuisvestingsverordening 2019

3. J.L. van den Heuvel ADV Integraal huisvestingsplan onderwijs (IHP) en onderwijshuisvestingsverordening 2019 Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 51 19 december 2018 Datum 19 december 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 12.00 uur C. van der Kamp burgemeester I.C.J. Nieuwenhuizen - wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 september nummer 33

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 september nummer 33 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 september 2004 nummer 33 A.D. van den Bergh P.A. Zevenbergen, burgemeester, wethouder J. de Gruijter, wethouder J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 oktober 2010

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 oktober 2010 BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 oktober 2010 Aanwezig: H.H. Jonker, burgemeester T.A. Stoop, wethouder G.B. van der Vlies, wethouder F.J. van de Velde, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 18.05.2004 10:00 uur tot 18.05.2004 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Burgemeester P.H.M. Jacobs,

Nadere informatie

gemeente Eindhoven RaadsbijlageAdvies over de bezwaren van de heer M. Renders, van de erven J. van Dooren en van mevrouw ).

gemeente Eindhoven RaadsbijlageAdvies over de bezwaren van de heer M. Renders, van de erven J. van Dooren en van mevrouw ). r+i gemeente Eindhoven Dienst Algemene en Publiekszaken Inboeknummer OOP003488 Aaviesdatum cie b.b. 22 juni 2000 Beslisdatum BttW 29 augustus 2000 Dossiernummer 035.404 RaadsbijlageAdvies over de bezwaren

Nadere informatie

Besluiten van burgemeester en wethouders

Besluiten van burgemeester en wethouders Bestuur 81414 Voorstel om de parafenbesluiten van het college d.d. 2 september 2008 vast te stellen. 81415 Voorstel om de notulen van de collegevergadering d.d. 2 september 2008 vast te stellen. 81416

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van donderdag 27 maart 2014, locatie Raadszaal, aanvang 19:30 uur

gemeente Eindhoven Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van donderdag 27 maart 2014, locatie Raadszaal, aanvang 19:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Secretariaat Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van donderdag 27 maart, locatie Raadszaal, aanvang 19:30 uur Wijzigingsregister: 18-4 brieven toegevoegd:

Nadere informatie

gemeente Eindhoven 1. Bijzondere gebeurtenis (van uur tot uur). 1. Aanbieding burgerinitiatief "Gratis bus voor 55+". pag.

gemeente Eindhoven 1. Bijzondere gebeurtenis (van uur tot uur). 1. Aanbieding burgerinitiatief Gratis bus voor 55+. pag. gemeente Eindhoven Agendanummer rg S november 2OIO Concept-voor de raad van de gemeente Eindhoven Agenda Betreft openbare vergadering op 16 november 2010, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 19:30

Nadere informatie

Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven

Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer rr r6 juli zoog Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 22 september 2009, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 21:00 uur, einde

Nadere informatie

Agenda voor de raad van de gemeente Eindhoven

Agenda voor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer 2 S maart aoo6 Agenda voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 13 maart, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 14.00 uur, einde 17.00

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein. Commissie Sociaal en Economisch Domein. Informerende Commissie. Bespreken.

Commissie Bestuurlijk Domein. Commissie Ruimtelijk Domein. Commissie Sociaal en Economisch Domein. Informerende Commissie. Bespreken. Raad VOORBLAD Onderwerp IJsbaan Ruurlo Agendering Commissie Bestuurlijk Domein Gemeenteraad Commissie Ruimtelijk Domein Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal en Economisch Domein Informerende Commissie

Nadere informatie

Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72

Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72 College V200901050 Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72 Collegevoorstel Inleiding: Op 14 juli 2009 heeft u beslist op het bezwaarschrift van mevrouw Van Loon

Nadere informatie

Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven

Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer ra as september 2009 Agendavoor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 6 oktober 2009, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 20.00 uur, einde

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar 35/3.02 CC BW11.0702 35/3.05 OW&A BW11.0658 35/3.07 BW11.0695 35/3.09 BW11.0711 Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Principe-uitspraak

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos, burgemeester G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 13 april 2004 nr. 16 Nr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 16/3.4 M&O BW07.0331 16/3.9 BW07.0300 16/3.13 BW07.0305 Nederlandse Veteranendag op 29 juni 2007 Verzoek om principe-besluit voor medewerking vrijstelling

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 13.05.2003 08:30 uur tot 13.05.2003 10:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 25 SEPTEMBER 2012

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 25 SEPTEMBER 2012 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 25 SEPTEMBER 2012 : 250901 Staf Corsanummer : 2011.09725 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 18 september 2012 : De besluitenlijst met notulen van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Onderwerp Bijdrage duurzaamheidsmaatregelen TV Tulp. Herbouw woning in strijd met bestemmingsplan en welstandsnota

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 20 Datum: 17 mei 2016 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Driessche Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Partij Onderwerp Beantwoord door

Partij Onderwerp Beantwoord door gemeente Eindhoven 2I september tgg8 Openbare Besluitenlijst voor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 10 september 1998, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1. 1 Vaststellen van

Nadere informatie

OpenbareBesluitenlijst uoor de raad van de gemeente Eindhoven

OpenbareBesluitenlijst uoor de raad van de gemeente Eindhoven gemeente Eindhoven Agendanummer rz 20 oktober 2oro OpenbareBesluitenlijst uoor de raad van de gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering op 19 oktober 2010, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Dienst Bestuursondersteuning Raadsbij lage nummer r 8 Inboeknummer oovooo499 Adviesdatum commissie b.b.

gemeente Eindhoven Dienst Bestuursondersteuning Raadsbij lage nummer r 8 Inboeknummer oovooo499 Adviesdatum commissie b.b. gemeente Eindhoven Dienst Bestuursondersteuning Raadsbij lage nummer r 8 Inboeknummer oovooo499 Adviesdatum commissie b.b. r x november r999 D os sier nummer oo4. 4 x 6 Raadsbijlage Advies over het beroep

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013 Aanwezig: - E.A. van Zuijlen burgemeester - J. Batelaan wethouders - M. Siersema - G. ter Steege - A. de Winter - H. van der Wal secretaris -

Nadere informatie

2 SMO 2015/50 Onderwerp: Artikel 42 brief PvdA inzake invoering collectieve zorgverzekering chronisch zieken en gehandicapten

2 SMO 2015/50 Onderwerp: Artikel 42 brief PvdA inzake invoering collectieve zorgverzekering chronisch zieken en gehandicapten BESLUITENLIJST OPENBARE VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3. M.C. Stekelenburg 3 februari 2015 2 SMO 2015/50 Onderwerp: Artikel 42 brief PvdA inzake invoering collectieve zorgverzekering chronisch

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02577 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Het Doehuis: Officiële opening vrijdag 18 november 2016 van 14.00-17.00 uur te Cuijk 2. BTV De Beijerd en t Riet: Ledenvergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 19 januari 2010. Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 19 januari 2010. Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 12 januari 2010 t.b.v. raad en pers. Aanpassing drempelbedragen inkooptrajecten en aanbestedingen. Garantiefonds volmacht aan de Stichting bewaarneming voor tax reclaim/relief.

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 05 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 0 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt :

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Aan de Raad Made, 15 februari 2005 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 3 maart 2005 Nummer raadsnota: 10 Onderwerp: Referendabel: ja nee Verzoek om planschadevergoeding.

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, M. de Zwarte Gemeentesecretaris: J.J. van Houdt Bestuurssecretaris: R.W. Schiettekatte Behandelde

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

1. Kennis te nemen van de concept afsprakenlijst van het presidium van 6 maart 2018

1. Kennis te nemen van de concept afsprakenlijst van het presidium van 6 maart 2018 enlijst B&W-vergadering d.d. 13 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd Secretaris, wnd

Nadere informatie

gemeente Eindhoven II Vaststellen van de volgorde van de agenda. Nadere toeli cb ti ng en herzien ontvverpraadsbeslui t zijn bijgevoegd.

gemeente Eindhoven II Vaststellen van de volgorde van de agenda. Nadere toeli cb ti ng en herzien ontvverpraadsbeslui t zijn bijgevoegd. gemeente Eindhoven Agendanummer zs z6 juli zozo Concept-voor de raad van de gemeente Eindhoven Agenda Betreft openbare vergadering op 20 juli 2010, locatie Raadzaal, Stadhuisplein 1, aanvang 20:30 uur,

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

In te stemmen met het vervreemden van de woning te Ouddorp en verzoeker hiervan in kennis te stellen.

In te stemmen met het vervreemden van de woning te Ouddorp en verzoeker hiervan in kennis te stellen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 27 januari 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van de raad van de gemeente Eemsmond gehouden op donderdag 17 september 2015 in het gemeentehuis te Uithuizen.

Besluitenlijst van de vergadering van de raad van de gemeente Eemsmond gehouden op donderdag 17 september 2015 in het gemeentehuis te Uithuizen. Besluitenlijst van de vergadering van de raad van de gemeente Eemsmond gehouden op donderdag 17 september 2015 in het gemeentehuis te Uithuizen. Aanwezig: Voorzitter Griffier mevrouw M. van Beek mevrouw

Nadere informatie

Van 6 november 2012 openbaar

Van 6 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 30 oktober 2012. Advies Akkoord. BW-005130 2 Onderwerp Verder doorvoeren van de Kanteling in de Wmo. I Advies Aan de raad voorstellen: 1. Instemmen met de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude JAARVERSLAG 2009 van de Commissie Bezwaarschriften periode 1 januari 2009-31

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 7 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 7 APRIL 2015 BESLUITENLIJST MET NOTULEN VAN DE COLLEGEVERGADERING VAN 31 MAART 2015 Het college stelt de besluitenlijst met notulen vast. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN 31 MAART 2015 Het college stelt de openbare besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 september 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB231 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 10 april 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

Rapport. Datum: 18 september 2003 Rapportnummer: 2003/319

Rapport. Datum: 18 september 2003 Rapportnummer: 2003/319 Rapport Datum: 18 september 2003 Rapportnummer: 2003/319 2 Klacht Verzoekster klaagt erover dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND): - niet tijdig heeft gereageerd op haar brief van 22 oktober

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 Lijst nr. 30 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 FINANCIEN EN CONTROL Toezegging van wethouder Stukker aan de raad betreffende Zienswijze

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Alleen ter besluitvorming door het College Actief informeren van de Raad. Collegevoorstel Openbaar. Onderwerp verwerving perceel Slachthuis Nijmegen

Alleen ter besluitvorming door het College Actief informeren van de Raad. Collegevoorstel Openbaar. Onderwerp verwerving perceel Slachthuis Nijmegen Openbaar Onderwerp verwerving perceel Slachthuis Nijmegen Programma / Programmanummer Ruimte & Cultuurhistorie / 1031 Portefeuillehouder H. Kunst Samenvatting Naar aanleiding van het advies van de Commissie

Nadere informatie