Het Korfje. Korfbalvereniging SDO 99 Lage Mierde 9 Juli Beste SDO 99-ers, Data voor in de agenda:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Korfje. Korfbalvereniging SDO 99 Lage Mierde 9 Juli 2015. Beste SDO 99-ers, Data voor in de agenda:"

Transcriptie

1 Het Korfje Korfbalvereniging SDO 99 Lage Mierde 9 Juli 2015 Beste SDO 99-ers, Voor jullie ligt alweer het 17 e Korfje. Deze keer een ware vakantie-editie, met puzzels en een kleurplaat voor de jongste leden. Ook natuurlijk de rubriek Geef de bal door aan met dank aan José Boxce. Data voor in de agenda: * Start trainingen: in de week van 24 augustus 2015 * Kledingactie: 26 september 2015 * Rosolo-toernooi: 30 augustus 2015 * Start veldcompetitie: 5/6 september Van het wedstrijdsecretariaat: Hierbij de eindstanden van de laatste voorjaarscompetitie. D-A3B Punten D-B2C Punten 1 Spoordonkse Girls A1 8 1 DDW B1 8 2 NeCa A1 7 2 Winty B1 7 3 Rosolo A3 6 3 Tuldania B1 7 4 Tuldania A2 4 4 Rosolo B2 6 5 SDO '99 A1 3 5 DSV B2 2 6 VVO A2 2 6 SDO '99 B1 0 D-C1D Punten D-D3C Punten 1 Klimroos C Rosolo D3 9 2 Bladella C SDO '99 D1 8 3 SDO '99 C1 2 3 EDN '56 D1 4 4 EDN '56 C1 2 4 Vessem D2 4 5 DSV D1 3 6 Tuldania D1 2 D-E1E Punten D-E3C Punten 1 Rosolo E Rosolo E DDW E2 8 2 Klimroos E1 6 3 SDO '99 E1 4 3 SDO '99 E2 5 4 Tuldania E1 0 4 Vessem E2 1

2 D-F3A 1 SDO '99 F DDW F Rosolo F3 7 4 Euro Girls F1 6 5 Bladella F2 6 6 Stormvogels (L) F1 2 7 Stormvogels (L) F2 0 Onze kampioenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ROSOLO-toernooi Omdat dit op de laatste dag van de vakantie valt, zijn er toch enkele leden die niet meekunnen. Daarom hebben we van de B+C en van de E +F een combi gemaakt. Nadere informatie over het toernooi volgt later. Aspiranten C: Pupillen D1: Pupillen D2: Pupillen E: Robin Matheeuwsen Evi Gerrekens Veerle Bocxe Lieve Gerrekens Chinouk Maas Maud Diepstraten Fay Christiaans Lisanne Backbier Gaby Vingerhoets Belle Kuppens Fenne Pheninckx Puk Paridaans Simone v Elderen Pia Martens Shelyna v Gerwen Kaat Lemmens Laura Kraayvanger Isa Christiaans Luca Jacobs Britt Diepstraten Fleur Kraayvanger Mila Backbier Karlijn Verhagen Mette van de Ven Sasha Matheeuwsen Nienke Jacobs Lieke Smets Nina Gerrekens Pip Jansen Levi of Imke Roos de Lepper Elles Verhagen Jessie Smets Anouk v Gorp Hanne Huijbregts Als coaches / scheidsrechters gaan mee: Karin Matheeuwsen Marga Diepstraten (F-jes) Sandra vd Sande Lea Backbier Sandra/Wally Paridaans Elly de Lepper Brigitte Gerrekens Sjef van der Heijden (tot 12 uur) Dat wordt vast en zeker een gezellige boel. Trainingstijden nieuwe seizoen: We kunnen nog niet zeggen op welke dag / tijd de teams gaan trainen. Dat komt omdat we nog niet voor elk team een trainer hebben gevonden. Trainers mogen natuurlijk hun voorkeur aangeven; zij zetten zich vrijwillig in. Voor de lagere teams die door meiden van Pius X getraind worden, is het even afwachten wat hun schoolrooster wordt. Van de technische commissie : NIEUW in de lucht: Een informatieve website over spelregels; met filmpjes van spelsituaties en oefentoetsen. Verplichte kost voor iedereen die wil begrijpen waarom er gefloten wordt. MOPJE: Waarom gooit Jantje de dobbelstenen tegen het plafond? Wie het 'hoogst' gooit mag beginnen!

4 Van de activiteitencommissie: Alle teams hebben dit voorjaar zelf een teamuitje georganiseerd voor het beleven van hun F: bioscoop / E2: bowlen / E1: Voltage / D: expeditie Robinson / C: Bobbejaanland / B: expeditie Robinson / A: uit eten. Aan de reacties die we gehoord hebben, waren het leuke uitjes geweest. Helaas zijn de foto s niet op de website gekomen, onze excuses hiervoor.

5 Geef de bal door aan.. Puk Paridaans! Voor deze eerste editie vroegen we het bestuur iemand aan te wijzen voor deze rubriek, en hun keuze is gevallen op Puk Paridaans, speelster van de F1 van afgelopen seizoen. Puk is een enthousiaste speelster die haar tanden in de wedstrijd zet en niet meer los laat. Regelmatig gebeurt het dat de coach roept bij het schieten: Te ver, Puk!!, en dan zit hij gewoon van een behoorlijke afstand. Puk scoort dan ook regelmatig voor haar team. Onderhands, bovenhands of gewoon zwierend, die bal die komt daar waar ze hem wil! Ze is een echte doorzetter die niet van opgeven weet, kortom, een enorme aanwinst voor haar team die haar tactiek snel bepaald heeft. Ook loopt ze regelmatig hard te lachen op het veld met haar teamgenootjes, deze dame ziet er de humor wel van in. Als we binnen komen, begint Puk enthousiast te giechelen, ze vindt het wel leuk maar ook wel een beetje spannend dat ze geïnterviewd gaat worden. We steken gelijk van wal: Hoe lang zit je al bij korfbal? Ik zit er al ruim twee jaar bij. Vorig jaar zat ik nog met andere meisjes en hadden we geen groot team. Nu zijn er meer meisjes bij gekomen en is ons team wat groter en dat is wel leuk. Ik kan met allemaal goed samen spelen. Wat vind je het leukst van het korfballen? De trainingen vind ik wel leuk, omdat je daar allemaal leuke spelletjes doet en we hadden leuke trainsters. Ook de laatste buiten competitie was erg leuk omdat we bijna alles wonnen. Wat was het leukste moment dat je bij het korfballen hebt meegemaakt? Dat we de afgelopen competitie kampioen zijn geworden natuurlijk! Dat was natuurlijk erg spannend, als we wonnen tegen de Stormvogels werden we kampioen en we wonnen met Er waren veel supporters. We hebben dit gevierd met eten van frietjes en we hebben een T-shirt gekregen met onze namen erop en zijn met kleren onder de douche geweest. Heb je ook wel eens iets spannends meegemaakt tijdens het korfballen? Ja, tijdens de kampioenswedstrijd begon het te bliksemen en onweren, dat was wel spannend. Gelukkig mochten we met zijn allen schuilen in Luyksgestel. Gebeuren er ook weleens grappige dingen tijdens het korfballen? Ja, soms gebeurt het tot vier keer toe dat twee meisjes van de beide teams de bal tegelijk vangen met een opgooibal, dan moet ik altijd erg lachen, maar ook als twee meisjes van het team samen de bal hebben, vind ik dat wel grappig. Hebben jullie met de F-jes een leuk teamuitje gehad? Ja, dat was erg leuk. We zijn naar de bioscoop geweest naar de film van Sponge Bob en daarna hebben we frietjes gegeten, dat was heel gezellig. Wat vind je van het team volgend jaar?

6 Heel leuk, mijn vriendinnetjes zitten er ook bij dus dat wordt gezellig. Het zal alleen wel wennen zijn dat we nu moeten gaan verdedigen, want dat was bij de F-jes nog niet, toen kon je gewoon schieten, verdedigd of niet! Wat zijn je hobby s? Korfballen natuurlijk en ik lees en teken graag. Op school vind ik lezen en rekenen erg leuk. Wat is je lievelingseten? Het allerliefste eet ik frietjes, maar pasta vind ik ook erg lekker. Spruitjes en witlof vind ik echt niet lekker. Wie krijgt van jou de bal doorgespeeld voor de volgende editie van t korfje? Ik geef de bal door aan Mees Maas, zij was een leuke trainster afgelopen seizoen. MOPJE: Er zaten eens 2 koeien samen in bad. De ene koe zegt tegen de andere: "Kan je me nog eens de zeep aangeven, ik krijg deze vlek er niet goed af." Nieuwe vrijwilligers gezocht: 2 Jaar geleden hebben vele ouders en leden aangegeven wat hun kwaliteiten en interesses zijn. Dit heeft geleid tot een overzichtslijst van wie we voor welke vrijwilligerstaak kunnen benaderen. Fijn dat er zo veel betrokken (ouders van) leden zijn, want vele handen maken licht werk. Voor enkele taken is het tot nu toe echter nog niet gelukt om iemand te vinden. Het betreft: - voorzitter / bestuurslid - trainer en coach senioren - trainer en coach pupillen D1 - sponsorcommissie Ook onze activiteitencommissie kan versterking gebruiken en onze clubfotograaf heeft aangegeven te willen stoppen. Verder lijkt het ons ook leuk als we een enthousiasteling kunnen vinden om de facebookpagina van onze vereniging te beheren. Interesse? Laat het even weten aan het bestuur of Sandra Rosenbrand, onze vrijwilligerscoördinator. Zij zal ouders van nieuwe leden ook nog persoonlijk benaderen.

7 Summertime!

8 Wisten jullie dat... we in maart weer een gezellig kamp hebben beleefd? de foto s op de website te zien zijn? dat het thema SNOEP aanleiding gaf tot leuke creaties en spellen? Gaby Vingerhoets Miss SDO 99 is geworden? dat zij daarom volgend jaar in de jury zit? de afsluiting met de frietkar goed is bevallen? dat we alleen maar positieve reacties over het kamp hebben gehoord? we namens alle leden die mee geweest zijn, de kampcommissie zeer bedanken? we volgend jaar pas in juli op kamp gaan? dit van tot is? de F-jes dit voorjaar kampioen zijn geworden? dit betekende dat de F-jes komend seizoen hoger ingedeeld werden? en ook nog eens 5 tegenstanders uit EIindhoven, Schijndel of Sint Oedenrode kwamen? en dat het ook nog eens teams met jongens en meisjes waren? we hiertegen bezwaar hebben ingediend? er tot onze spijt geen gehoor aan is gegeven? het bestuur heeft besloten het team terug te trekken voor de eerste veldcompetitie? we ons best doen om ze toch wedstrijden te laten spelen? we met de RABO clubkas campagne een bedrag van 303,24 hebben opgehaald? het bedrag weliswaar minder was dan vorig jaar, maar dat we meer stemmen hebben gehad? we hiervoor iedereen willen bedanken. je nog steeds onze kas kunt vullen als je iets via internet besteld of bijv. een weekendje weg boekt? dat je er dan wel aan moet denken om dat via te doen. dat de materialen weer keurig zijn opgepoetst en het hok weer netjes opgeruimd is? we hiervoor Erik Matheeuwsen bedanken? Jolanda van Dommelen is gestopt met de activiteitencommissie? we haar bedanken voor de super leuke ideeën die ze steeds heeft gehad? Ankie Vingerhoets graag een creatief maatje heeft. Dit ook een ouder én een ouder jeugdlid mag zijn? alle teams zelf hun teamuitje mochten organiseren, als er maar TEAMSPIRIT in voor kwam? het nog even afwachten is wat de commissie dit jaar gaat bedenken? we dit jaar weer op de jaarmarkt staan om kinderen te schminken? we ook weer wenskaarten en cupcakes gaan verkopen? Ankie Vingerhoets en Rian Rieswijk al maanden bezig zijn met het maken van de wenskaarten? deze kaarten nog mooier zijn geworden dan kaarten die in de winkel te koop zijn?... de trainingen starten in de laatste week van augustus? dit de laatste week van de vakantie is? dit komt, omdat we anders met het ROSOLO-toernooi helemaal koud beginnen? we jammer genoeg niet meekonden doen met het toernooi in Knegsel, omdat dit samen viel met onze jaarmarkt? Briggit Kraayvanger en Sandra van de Sande, hun theorie examen voor jeugdscheidsrechter hebben gehaald? er tijdens het ouder-kindtoernooi zeer fanatiek gespeeld werd door de papa s en mama s? dit zeker voor de jongsten erg leuk is?

9 er een papa was die de bal er zonder te springen in kon leggen? er dit jaar weer een informatieboekje in de brievenbus zal vallen? velen aangaven het toch wel fijn te vinden om een papieren versie bij de hand te hebben? dat we hier natuurlijk aan tegemoet willen komen? er bij Rian Rieswijk veel voetbalschoenen ingeleverd worden? maar er weinig weer verkocht worden? daarom de voorraad een beetje uit zijn kast gaat puilen? deze vaak weinig geleden voetbalschoenen te verkrijgen zijn voor een schappelijk prijsje? ook de voetbalclub hier gebruik van mag maken? overbodige kleding het hele jaar door ingeleverd kan worden op vier adressen? je dus ook bij Marion Dierckx terecht kunt? dit handig is als je opgeruimd hebt en van je zakken af wilt? we dit jaar ook weer 2 zakken van de voetbalclub hebben gekregen? dit allemaal kleren zijn die afgelopen seizoen op het sportpark zijn blijven liggen? er bij de korfbal ook wel eens korfbalrokjes zoek zijn? de groeps whats-app handig is om het rokje weer op te sporen? het soms ook gewoon een kwestie is van goed kijken? Het bestuur van korfbalvereniging Afgelopen jaar waren er in onze vereniging weer vele vrijwilligers actief. We denken hierbij aan; De scheidsrechters, makers van t Korfje, clubreporter, de kampcommissie, de materiaalbeheerder, alle coaches, de clubfotograaf, de activiteitencommissie, de beheerster van het keukentje, de beheerster van de kleding, de websitebeheerder, de trainers, iedereen die we vergeten zijn en natuurlijk het bestuur. Jullie zijn onmisbaar voor onze club! Dus daarom:

10 KLEURPLAAT

Het Korfje. Korfbalvereniging SDO 99 Lage Mierde augustus 2014. Beste SDO 99-ers, data voor in de agenda:

Het Korfje. Korfbalvereniging SDO 99 Lage Mierde augustus 2014. Beste SDO 99-ers, data voor in de agenda: Het Korfje Korfbalvereniging SDO 99 Lage Mierde augustus 2014 Beste SDO 99-ers, data voor in de agenda: Klimroostoernooi Rosolotoernooi Kledingactie za. 23 augustus zo. 24 augustus za. 13 september SDO

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag 26 november 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Hallo supporters! Welkom allemaal bij de belangrijke wedstrijd van het eerste heren

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

COURANT pakken speculaas verkocht!

COURANT pakken speculaas verkocht! COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 2 Kalender 30-12 KlimOpen Darttoernooi Het zaalseizoen is weer in volle gang. Aangezien het heel erg koud is buiten is het nu heel erg fijn dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

Clubblad JHC Stix Voorjaarseditie 2014

Clubblad JHC Stix Voorjaarseditie 2014 Scoop Voorjaarseditie 2014 Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door: Inleiding Welkom bij de tweede editie van ons clubblad! Na de uitgifte van het allereerste clubblad hebben we veel positieve reacties

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief www.gymnia.nl Inhoud Vanuit de redactie en kalender 1 Vanuit het bestuur 2 Actueel 3 Fotopagina 6 Kletspraatjes 7 Lesrooster 8 Vanuit de redactie: Het jaar zit er al bijna weer

Nadere informatie

Dankwoord (Acknowledgements)

Dankwoord (Acknowledgements) Dankwoord (Acknowledgements) Dankwoord (Acknowledgements) 245 Het heeft even geduurd maar daar ligt hij dan eindelijk, de gedrukte versie van mijn proefschrift! Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Daarna gingen we naar de gymzaal. Daar stond een soort

Daarna gingen we naar de gymzaal. Daar stond een soort Het was een heel erg leuk bij ons op school, woensdag 10 december. Eerst kwamen er mensen in de klas uitleg geven en allerlei voorwerpen voor mindervalide laten zien. Zoals voorwerpen vaarbij je je pols

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2011. Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie. Van de voorzitter Door Borgert Tegel

Nieuwsbrief maart 2011. Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie. Van de voorzitter Door Borgert Tegel NB maart B.C. t Gooi Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie Van de voorzitter Door Borgert Tegel Ik sla de shuttle naar Ons meidenteam M1 in t zonnetje Afscheid Gerard Het badminton

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Beste docent, Binnenkort gaat u met uw klas naar de voorstelling Zwemmen Zonder Mouwen; een muzikale 8+ voorstelling die zich afspeelt in en rondom

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Technisch plan. E-F pupillen Circuit. Willem Sinnige & Jelle Broerse. Coordinatoren overige D/E/F Pupillen. WV-HEDW Seizoen '13/'14

Technisch plan. E-F pupillen Circuit. Willem Sinnige & Jelle Broerse. Coordinatoren overige D/E/F Pupillen. WV-HEDW Seizoen '13/'14 Technisch plan E-F pupillen Circuit Willem Sinnige & Jelle Broerse Coordinatoren overige D/E/F Pupillen WV-HEDW Seizoen '13/'14 TECHNISCH PLAN E-F CIRCUIT 1 Doel: Door kennis te delen met andere trainers,

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Interview :Dani reporter : frank

Interview :Dani reporter : frank Interview :Dani reporter : frank 1. In welk atelier zit je? Koken. 2. Waarom heb je voor dit atelier gekozen? Omdat mijn stiefmoeder ook heel goed kan koken wou ik het ook proberen. 3. Uit welke groep

Nadere informatie

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op.

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op. In deze editie Van de redactie blz. 3 De geschiedenis van de Peelshot blz. 4 Oud speler gaat internationaal blz. 5 Wat te doen met een assist van Quincy? blz. 6 Kleurplaat blz. 7 Interview met Blaise Fouarge

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

Pag. 8, 9, 10, 11 Groep 3/5. Pag. 12, 13 Fotoreportage. Pag. 14, 15, 16, 17 Groep 4/6. Voorleeswedstrijd.

Pag. 8, 9, 10, 11 Groep 3/5. Pag. 12, 13 Fotoreportage. Pag. 14, 15, 16, 17 Groep 4/6. Voorleeswedstrijd. t Vat is de schoolkrant van de Kisveldschool en verschijnt 3 maal per jaar. Bij de voorplaat: musical Adres. C.B.S. Kisveld Hondelinkweg 2 7161 HG Neede tel. (0545) 291341 Directrice: Ellen Hemmers www.kisveldvco.nl

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015 Schoolkrant de Kidskijker 1 e editie 2014-2015 Inleiding Het jaar 2014 zit er al weer bijna op. De donkere dagen voor de Kerst zijn in volle gang. Deze Kerst-schoolkrant is de eerste echte schoolkrant

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan!

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbaan Bouwen 4/5 Weken geleden ging heel groep 8 een achtbaan bouwen. Elke week gingen we verder aan de achtbaan. Het was van papier

Nadere informatie

Nederlands dameselftal 2010. hockey

Nederlands dameselftal 2010. hockey Nederlands dameselftal 2010 hockey Milou Vermeulen Groep 5 oktober 2010 1 Inhoud 1. Wat is hockey. 2. Wat heb je nodig. 3. Hoe zit het met de spelregels. 4. Hockey vroeger en nu. 5. Hockey allerlei. 6.

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag Zomer-editie van de: GigaGooischeSchoolkrant 2008-2009 NIEUWS UIT GROEP 6 Sportdag Door: Daan en George Het was een goede dag voor sportdag want het was heel warm. Er was mathandbal,voetbal, hockey, sprinten,

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm?

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm? 12. Olifant met gsm? Ontspannende tekst: kort verhaal Gisteren was het markt in de stad. Ik pakte m n fiets en reed naar de markt. Het was er erg druk. Opeens zag ik mijn neefje staan. Ik riep hem en zwaaide.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Beste supporters, Leuk dat Anel aan mij gedacht heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Kids Nieuwsbrief oktober 2015

Kids Nieuwsbrief oktober 2015 Kids Nieuwsbrief oktober 2015 schoolreisje Duinoord Dit jaar zijn we met schoolreisje naar Duinoord geweest. Het was een zeer geslaagde dag. En daarom kwamen er veel meer scholen. De kinderen hadden het

Nadere informatie

Groetjes Nèvis en Janik

Groetjes Nèvis en Janik Hallo het is 8 dec. 2011. We hadden 24 nov. een afsluitavond van het eerste blok gehad. We hadden drie onderwerpen waar we iets bij deden. Bij het Italiaans gingen ze een toneelstukje doen, bij het leren

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oranje Blauw

Nieuwsbrief Oranje Blauw Nieuwsbrief Oranje Blauw nr. 3 19-06-2013 Van de jubileumcommissie CSV Oranje Blauw een bruisende voetbalclub aan de Staddijk. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat we ons spetterende jubileumfeest

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT KORFBALVERENIGING BLAUW WIT INFORMATIE VOOR OUDERS SEIZOEN 2014-2015 INHOUDSOPGAVE 1. Welkom bij korfbalvereniging Blauw- Wit... 3 2. Wat is korfbal?... 3 3. Algemene informatie E- jeugd / Welpen... 3

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 De voorzitter vertelt De voorzitter vertelt.. Het is bijna vakantie, de periode voor iedereen om tot rust te komen. Voor iedereen, behalve voor de voorzitter. Ik moet studeren.

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie