10 april: schoolvoetbal groepen 5 t/m & 17 april: afname IEP eindtoets groep april: paasviering/activiteiten op school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 april: schoolvoetbal groepen 5 t/m & 17 april: afname IEP eindtoets groep april: paasviering/activiteiten op school"

Transcriptie

1 t Nijewier Nijs E D I T I E 6 A P R I L Nieuws uit de school SWS De Nijewier Aengwirderweg BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Op 13 maart jl. is er een informatieavond over de nieuwbouw geweest. Mocht u dit hebben gemist, de plaquettes met daarop de tekeningen van de nieuwe school staan in de gang bij de hoofdentree van onze school. U bent altijd welkom om even een kijkje te nemen. Inmiddels is de vergunning in concept bij de gemeente ingediend. Wij zijn inmiddels bezig om de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten zodat de vergunning kan worden aangevraagd. Daarna is het enkele maanden afwachten. Wij hopen dat het ons gegund is en er geen onnodige vertragingen zullen ontstaan. Op 18 april zal er Pasen worden gevierd op school, volgende week ontvangt u een mail met de informatie hierover. Uit de school 1 Personeel 1 Agenda 1 Heb t lef 2 Ingekomen 2 Verjaardagen 8 Nieuwe leerlingen 8 Personeel We zijn blij te kunnen melden dat het met meester Berry langzaam maar zeker iets beter gaat. Voorlopig worden zijn administratieve taken waargenomen door Marijke van Delft. Deze week is er ook een tijdelijke conciërge op de school gestart. Zij naam is Hans Drioel, kortweg meester Hans. Fijn dat deze twee mensen bereid zijn gevonden om ons te komen helpen. Juf Ilse blijft nog een poosje afwezig na haar zwangerschapsverlof. Haar dochtertje Eva moet een operatie ondergaan en daarna is intensieve zorg nodig. Juf Patricia blijft enkele weken langer in groep 2. De laatste 6 weken van dit schooljaar gaan we de vervanging intern oplossen. De ouders van de Olifanten groep krijgen hierover nog een mail. Agenda 10 april: schoolvoetbal groepen 5 t/m 8 16 & 17 april: afname IEP eindtoets groep 8 18 april: paasviering/activiteiten op school 18 april: alle leerlingen om vrij, start meivakantie. 6 mei : 1ste schooldag na de vakantie 15 mei: schoolkorfbal 17 mei: volgende nieuwsbrief.

2 P A G I N A 2 Heb t lef uit de identiteitscommissie Sinds onze school is gefuseerd, werken we op school met de levensbeschouwelijke methode Heb t lef. Deze methode heeft ons de afgelopen jaren goed op weg geholpen om levensbeschouwing vorm te geven in de klas en op school. We merken nu dat de methode niet meer actueel is en ook niet meer voldoende lesstof biedt voor een heel schooljaar. De identiteitscommissie is daarom op zoek naar een passend alternatief. We hebben inmiddels proefmateriaal van twee andere levensbeschouwelijke methodes ontvangen. De leerkrachten zullen na de meivakantie een aantal lessen hiervan gaan geven, om zo te ontdekken welke van de twee het beste bij onze school past. Na de zomervakantie hopen we met de nieuwe materialen te kunnen werken. Ingekomen Persoonlijk Cultuurbudget Jij hebt recht op PCB! Sinds 1 september 2018 is er een persoonlijk cultuurbudget (PCB) voor iedereen tot 18 jaar in de gemeente Heerenveen! Dit budget is voor jou persoonlijk en bedoeld om in jouw eerste twee lesjaren de financiële drempel voor het volgen van lessen en cursussen iets te verlagen. Steeds meer kinderen ontvangen de CultuurCreditcard. Niet ontvangen? Geen zorgen! Ook zonder creditcard heb je recht op PCB. Hoe werkt dat nu? Je kiest een cultuuraanbieder uit waar je lessen wilt volgen, meldt je aan en vertelt de aanbieder dat je graag gebruik wilt maken van het PCB. De aanbieder neemt dan contact met ons op en regelt het verder allemaal voor jou. Op de website van Ateliers Majeur vind je een overzicht met heel veel verschillende cursussen en lees je meer over de voorwaarden. Is het lestarief nog steeds te hoog? Neem dan contact op met het Jeugdcultuurfonds en/of Stichting Leergeld. Want: iedereen kan en mag meeculturen via Ateliers Majeur!

3 P A G I N A 3 Nieuws van de Tijgers Afgelopen woensdag was er de landelijke grote rekendag. Thema van die dag was: Uit verhouding. We zijn begonnen met een modeshow waarbij alle leerkrachten aan mee hebben gedaan.. Alle kleuters mochten hun knuffel meenemen. We hebben verschillende rekenactiviteiten gedaan zoals,: Leg de knuffels goed op een rij van groot naar klein...welk dier zie je op de dia? Wat voor geluid maakt het dier Welke knuffel is de grootste en welke is de kleinste? Natuurlijk hebben we ook met onze knuffels mogen spelen. En in welk doosje past jou knuffel? Sommige kinderen hebben een bed voor hun knuffel gemaakt! De rekendag was zeer geslaagd!!

4 P A G I N A 4 Nieuws uit groep 3: de grote rekendag

5 Nieuws uit groep 3 Les over een kip Spreekbeurt van Silke. Silke had het over lammetjes En ze had allemaal spullen mee Ze had fotos mee en ze had een Fles mee met melk en een fles Met niks erin en ze had Een lammetje mee en het Lammetje was gister Geboren Silke en Redmar.

6 P A G I N A 6 Groep 5 Projectweek duurzaamheid Papier maken Eerst gingen we kranten scheuren. En toen gingen we prut maken. En je had ook een bakje en 2 gaasjes en 2 plankjes en 2 sponsjes en één raampje. En toen deden we een plankje en daarop één sponsje en toen één gaasje en toen één sponsje en toen één gaasje en toen één raampje en toen de prut er in. En toen tot 10 tellen en toen haalden we het plankje en het sponsje en het gaasje en toen heel voorzichtig het raampje er af en dan pak je het gaasje heel voorzichtig. Op één soort handdoekje leggen en klaar is Kees. Geschreven en getekend door: Ties Duurzaamheid Wat hebben we gedaan? - We moesten korter douchen. - We hebben shampooflessen gemaakt. - Papier van oude kranten gemaakt. - Er kwam een man van Greijdanus. - We hebben robots gemaakt van lege verpakkingen. Twee slogans: - Doe dieren geen pijn, kort douchen is fijn. - Doe het water geen pijn, want kort douchen is fijn. Geschreven door: Roan en Liam De aardappel De aardappel is rond en is geel en komt uit de grond. Je kan hem eten en hij is lekker, omdat hij uit de natuur komt. Geschreven door: Sven en Sytse

7 P A G I N A 7 Groep 7

8 P A G I N A 8 Groep 7 De Grote Rekendag Woensdag 3 april was de Grote Rekendag. We begonnen met een modeshow van alle meesters en juffen. Het thema van de modeshow was verhoudingen. Daarom hadden ze allemaal kledingstukken aan die te klein of te groot waren. Voor de modeshow moest je ook nog meisje/ jongetje van groep 1 of 2 ophalen want de juffen en meesters konden dan niet meer op ze letten. Na de modeshow gingen we in groepjes dezelfde groepjes van blink. Het onderwerp van groep 5,6,7 en 8 ging over de Grote RekenReus. Meester had een presentatie op het bord. Dat ging over ook over verhoudingen. We moesten ook nog een quiz maken met je groepje. Daarna was de pauze en gingen we naar buiten. Toen we weer de klas in kwamen gingen we bezig met het maken van spullen voor de Grote RekenReus. Een broek die moet je dan 3 keer zo groot maken. Daar gingen we mee bezig tot 12 uur. Groetjes Pytrik.

9 P A G I N A 9 Groep 7 De grote rekendag Wij hebben de grote rekendag gehad. Wij zaten bij juf Simone. En de rest zat bij andere juffen of meesters. Eerst moesten we de kleuters ophalen voor de modeshow van de juffen en meesters. Het thema was in verhouding dus hadden ze te kleine of te grote kleren aan. Daarna ging iedereen naar zijn eigen Blink klas en wij hadden dus juf Simone. We gingen met de Groterekenreus bezig. We moesten kijken wat te groot of te klein of goed voor de Groterekenreus. Een mens paste 3 keer in de Rekenreus dus alles moest 3 keer zo groot zijn. Na de pauze gingen we zelf iets maken voor de Rekenreus. Zoals een grote theelepel. Groetjes Rinske en Marije.

10 P A G I N A 10 Groep 8 Grote Rekendag 2019 Afgelopen woensdag 3 april hadden we een grote rekendag op school. De dag begon met juffen en meesters die over een catwalk liepen in te grote of te kleine kleding. Dit had te maken met het thema: uit verhouding. Daarna gingen we in gemengde groepjes over de Grote Reken Reus praten. Daarna gingen we een quiz over de GRR doen. Alles in de wereld van de GRR is drie keer zo groot. En we moesten spullen drie keer zo groot maken. Ik had bijvoorbeeld een gum die drie keer groter moest. Tijs en Luuk

11 P A G I N A 11 Groep 8

12 P A G I N A 12 Verjaardagen In de maand april zijn de volgende leerlingen jarig of jarig geweest: April Groep 1 Sybrich Mulder 6 3 Roos Mooij 3 4 Ryan Wouda 8 6 Silke Hijlkema 3 6 Marrit Otter 6 8 Jelka van der Berg 1/2: de olifanten 10 Fenna Otter 6 11 Hylke Groensma 1: de tijgers 11 Eeke Hof 7 12 Diangelys Montas Martinez 1/2: de olifanten 16 Atse Hessels 1/2: de olifanten 16 Jesse van Strien 7 17 Ayke Vlaminkx 8 18 Kyan Jellema 5 19 Luuk Hof 4 Ingekomen Persoonlijk Cultuurbudget Jij hebt recht op PCB! Sinds 1 september 2018 is er een persoonlijk cultuurbudget (PCB) voor iedereen tot 18 jaar in de gemeente Heerenveen! Dit budget is voor jou persoonlijk en bedoeld om in jouw eerste twee lesjaren de financiële drempel voor het volgen van lessen en cursussen iets te verlagen. Steeds meer kinderen ontvangen de CultuurCreditcard. Niet ontvangen? Geen zorgen! Ook zonder creditcard heb je recht op PCB. Hoe werkt dat nu? Je kiest een cultuuraanbieder uit waar je lessen wilt volgen, meldt je aan en vertelt de aanbieder dat je graag gebruik wilt maken van het PCB. De aanbieder neemt dan contact met ons op en regelt het verder allemaal voor jou. Op de website van Ateliers Majeur vind je een overzicht met heel veel verschillende cursussen en lees je meer over de voorwaarden. Is het lestarief nog steeds te hoog? Neem dan contact op met het Jeugdcultuurfonds en/of Stichting Leergeld. Want: iedereen kan en mag meeculturen via Ateliers Majeur!

t Nijewier Nijs Agenda Uit de school:

t Nijewier Nijs Agenda Uit de school: t Nijewier Nijs E D I T I E 8 A P R I L 2 0 1 8 Uit de school: SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit de school 1 Agenda 1 Oudergesprekken

Nadere informatie

Namens het team, Albertha Hoekstra

Namens het team, Albertha Hoekstra t Nijewier Nijs E D I T I E 8 A P R I L 2 0 1 7 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Uit de school: Afgelopen avond is de meedenk avond voor de bewoners van De Streek SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458

Nadere informatie

Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), t Nijewier Nijs E D I T I E 1 1 J U L I 2 0 1 8 Uit de school: Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Nog anderhalve week en we sluiten de school voor een aantal weken. We proberen af te ronden, maar ook

Nadere informatie

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger April 2019

HET SCHEEPSJOURNAAL De Roerganger April 2019 Beste ouders De maand april is gestart. We hebben op 1 april, en dat is geen grap, de 222 e leerling mogen verwelkomen. Rinze Buisman liep met zijn zussen door de erehaag. We hopen dat hij een fijne tijd

Nadere informatie

Nog een week en dan sluiten we voor twee weken de deuren om te genieten van de vakantie, kerst en de jaarwisseling.

Nog een week en dan sluiten we voor twee weken de deuren om te genieten van de vakantie, kerst en de jaarwisseling. t Nijewier Nijs E D I T I E 4 D E C E M B E R 2 0 1 8 Nieuws uit de school SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit de school 1 Agenda

Nadere informatie

Berry Oosterhof, Govert Flinckstraat 12, 8471 SR Wolvega

Berry Oosterhof, Govert Flinckstraat 12, 8471 SR Wolvega t Nijewier Nijs E D I T I E 6 M A A R T 2 0 1 9 Nieuws uit de school Deze week zijn we op school gestart met de projectweken rondom duurzaamheid. Deze duurt nog t/m 14 maart. We willen onze leerlingen

Nadere informatie

13 februari: Ouderraad vergadering (aanvang uur) 14 februari: Estafette staking Noord Nederland, leerlingen vrij.

13 februari: Ouderraad vergadering (aanvang uur) 14 februari: Estafette staking Noord Nederland, leerlingen vrij. t Nijewier Nijs E D I T I E 6 F E B R U A R I 2 0 1 8 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Op dit moment zijn we bezig met het afronden van de eerste periode leerlingvolgsysteem toetsen. Nu volgt de analyse,

Nadere informatie

Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar de leerkracht van uw kind:

Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar de leerkracht van uw kind: t Nijewier Nijs E D I T I E 3 N O V E M B E R 2 0 1 7 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit

Nadere informatie

t Nijewier Nijs Agenda Nieuws uit de school I N D I T N U M M E R :

t Nijewier Nijs Agenda Nieuws uit de school I N D I T N U M M E R : t Nijewier Nijs E D I T I E 3 N O V E M B E R 2 0 1 8 Nieuws uit de school SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit de school 1 Agenda

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Infoboekje mpi Kompas

Infoboekje mpi Kompas Infoboekje mpi Kompas 2018-2019 1 P agina Welkom Hallo daar! Welkom op onze school. Wist je dat we vier wijzers op onze school hebben? Er is een groene, blauwe, gele en rode wijzer. In elke wijzer zitten

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

En dan is het einde van het eerste jaar Nijewier in zicht. Zonder jullie zou de school de school niet zijn.

En dan is het einde van het eerste jaar Nijewier in zicht. Zonder jullie zou de school de school niet zijn. t Nijewier Nijs E D I T I E 1 0 J U L I 2 0 1 7 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), En dan is het einde van het eerste jaar Nijewier in zicht SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Infobrief nummer 14,

Infobrief nummer 14, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Nummer 25, 05-04, Schooljaar Beste ouders/verzorgers,

Nummer 25, 05-04, Schooljaar Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief Nummer 25, 05-04, Schooljaar 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, 2 april, Nationale buitenlesdag De naam zegt het al, lekker buiten les geven en les krijgen. Frisse lucht en beweging vergroot

Nadere informatie

Zorgzaam werken aan de toekomst van elk kind! April 2017

Zorgzaam werken aan de toekomst van elk kind! April 2017 Nieuwsbrief Zorgzaam werken aan de toekomst van elk kind! April 2017 Data: 5 en 12 april Gastlessen tennis (creamiddag) 5 april Schoonmaakochtend, 8.30 uur Neem emmer en doekjes mee! 6 april Theoretisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), t Nijewier Nijs E D I T I E 1 S E P T E M B E R 2 0 1 9 Nieuws uit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, ook namens het team,

Met vriendelijke groet, ook namens het team, t Nijewier Nijs E D I T I E 1 S E P T E M B E R 2 0 1 7 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), t Nijewier Nijs E D I T I E 9 M E I 2 0 1 7 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit de school

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 7 april Schoolfotograaf 13 april Schoolvoetbaltoernooi 22 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

belangrijke data... 5 april 2019 nr. 26

belangrijke data... 5 april 2019 nr. 26 belangrijke data..... 5 april 2019 nr. 26 Din 9 t/m Don 11 april Week van de NSA afsluitingen, 2 e blok Vrij 12 april Koningsspelen, groep 1 t/m 4 Maa 15 t/m don 18 april Entreetoets, groep 7 Din 16 t/m

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE KRING 1 Apeldoorn, 18 augustus 2017

NIEUWS UIT DE KRING 1 Apeldoorn, 18 augustus 2017 NIEUWS UIT DE KRING 1 Apeldoorn, 18 augustus 2017 Dit is de eerste editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2017-2018. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering 2014/2015 Nieuwsbrief 01-09-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen 3/4/5 Contact 5 We gaan weer beginnen! Belangrijke informatie: 3 september koffieochtend 7 t/m 13 september week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

t Nijewier Nijs Agenda Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

t Nijewier Nijs Agenda Beste ouder(s) en/of verzorger(s), t Nijewier Nijs E D I T I E 7 M A A R T 2 0 1 8 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit de school

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4,

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, Bijlage 1 Brief aan de ouders Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, De komende periode gaan wij aan de slag met het thema feesten. We bespreken allerlei feestelijke momenten in het jaar

Nadere informatie

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 De Achterban Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 Laatste schooldag Op deze laatste schooldag kijken wij terug op een geslaagd schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 09 Datum:

Nieuwsbrief nummer: 09 Datum: Nieuwsbrief nummer: 09 Datum: 26-04-2018 Onderwerpen: Koninklijke onderscheiding juf Cora Juffen en meesterdag Schoolreis groepen 3-4 Schoolreis groepen 1-2 Finale schoolvoetbal Vervangen toiletten Verplaatsen

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: 2019-2018 Belangrijke data in september en oktober 10 september Start verkiezing leerlingenraad 17 september Informatieavond groep 3 en 5 (19.00 uur) 18 september Informatieavond

Nadere informatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik sta u graag te woord.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik sta u graag te woord. t Nijewier Nijs E D I T I E 6 M A A R T 2 0 1 7 Uit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in april

Agenda. Jarigen in april Nieuwsbrief nr. 8 Agenda 3 april Grote Rekendag Schoolvoetbal meisjes groep 5 t/m 8-13.00-17.00 uur Koffie uurtje met Tinta Hendriks 8.30-9.30 uur 9 april Biebbus 9.45-12.00 uur 10 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders,

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders, Nieuwsbrief januari 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de eerst nieuwsbrief van 2018. We hopen dat u genoten heeft van een fijne kerstvakantie. Zoals u van ons gehoord heeft is dit jaar minder goed

Nadere informatie

Maandag 8 juli Algemeen nieuws

Maandag 8 juli Algemeen nieuws Maandag 8 juli 2019 Inhoud Afscheid groep 8 1 Afscheid in stijl 2 Nog meer afscheid 2 En ook van Juf Simone 2 En een beetje van. 2 Agenda 2 Agenda schooljaar 2019-2020 extra vrije dagen (voorlopig) 3 Uitleg

Nadere informatie

Hiervoor wordt een gezamenlijke aftrap georganiseerd: Wanneer: donderdagavond 7 juni van in het MFA

Hiervoor wordt een gezamenlijke aftrap georganiseerd: Wanneer: donderdagavond 7 juni van in het MFA t Nijewier Nijs E D I T I E 9 M E I 2 0 1 8 Uit de school: SWS De Nijewier Aengwirderweg 284 8458 BJ Tjalleberd swsdenijewier@tjongerwerven.nl I N D I T N U M M E R : Uit de school Agenda Terugkoppeling

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie