Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ben jij klaar voor jouw transformatie?"

Transcriptie

1 Ben jij klaar voor jouw transformatie? GA DAN MET MIJ MEE NAAR IBIZA SEAVENEAGLE 8-daagse Spirituele reis Inclusief Sjamanistische meditaties REISPERIODE: Maandag 02 september t/m maandag 09 september 2019 of Maandag 23 september t/m maandag 30 september 2019

2 Ben jij op zoek naar: Innerlijke groei en spirituele verruiming? Een plek waar je écht even helemaal niks moet? Jezelf en wil je tot rust komen en tegelijkertijd een beter mens worden? En dit allemaal in een prachtige villa? Zoek dan niet verder en boek deze heerlijke reis! We gaan samen op reis Je bent van harte welkom in deze prachtige luxe accommodatie op Ibiza. Acht dagen lang breng je door met gelijkgestemden. In deze acht dagen ligt de volledige focus op jezelf. Het resultaat daarvan is groei, energie verhogende trillingen, meer helderheid, jouw passie ontdekken. En het meest belangrijke: jezelf ontdekken! Wat gaan we doen? Iedere ochtend is er een groepsmeditatie met Sjamanistische muziek en attributen Een ontspannende stilte sessie in groepsverband Ochtendmeditatie onder begeleiding van de drum Twee individuele "soul to soul talk" sessies. Hierin staan de kernwoorden zelfrealisatie, ontwikkeling en ZIJN centraal Alle meditaties/sessies zijn onder begeleiding van een Nederlandssprekende spirituele healer die er de hele reis voor jou is. Wie is deze spirituele healer? Mijn naam is Sofia en ik ben 30 jaar jong. Al bijna 10 jaar houd ik mij bezig met het Sjamanisme en help ik anderen hiermee terug te gaan naar hun kern. Sjamanisme is waar ik vandaan kom. Van daaruit ben ik uitgegroeid tot universeel healer. Ik kan goed intunen en daarbij voelen wat iemand nodig heeft en wat de beste stappen zijn naar innerlijke rust. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en gericht op het individu. Sinds een jaar heb ik mijn liefde voor de drum ontdekt. Ik gebruik deze dan ook vaak in meditaties en ceremonies. De trillingen van de drum verhogen de energie waarbij je uit je hoofd, in je lijf kunt komen. De drum maakt een pure verbintenis met jouw ZIJN waardoor je in een soort trance kunt komen. Hierdoor voel en zie je wat jij nodig hebt. In mijn eigen onderneming heb ik al veel mensen mogen helpen met het Sjamanisme. Ik kan dan ook niet wachten om dit met jullie te mogen ervaren op deze bijzondere plek op Ibiza.

3 SPIRITUEEL IBIZA 8-daagse spirituele reis Inclusief Sjamanistische meditaties Ben jij klaar voor jouw transformatie? Het is tijd voor verandering, tijd om wakker te worden, te groeien, te leren begrijpen wat jouw leven kan betekenen. Het leven heeft meer te bieden. Er is meer te ontdekken dan dat we nu kunnen waarnemen. Het leven is groots en een avontuur waarin je mag vallen en opstaan. Alle keuzes die je hebt gemaakt, zijn ongeacht de consequenties, jouw grootste lessen. Dat laatste kun je vaak niet zien omdat je vast zit in gebaande paden, in hoge eisen van jezelf en hoge verwachtingen van anderen. Je zit vast in je hoofd. De tijd vliegt voorbij en je gaat maar door. Gelukkig biedt het leven jou soms een kans om je ogen te openen. Het leven wil je wakker schudden! Soms krijg je zo'n kans om stil te staan en aan jezelf te denken, rust te nemen en na te denken over wat je hebt gedaan om tot dit punt te komen. En hoe je nu verder wil. Die kans krijg je in deze reis! De antwoorden draag jij al in jezelf. Op de dag dat je geboren werd lag het plan al voor jou klaar. Het pad dat je hebt gelopen met vallen en opstaan hoorde er allemaal bij. Misschien kun je dat nu nog niet geloven, maar jouw verleden heeft iets te maken met jouw doel op aarde. Als je de inzichten en antwoorden in jezelf vindt, word je één met jouw ware zelf. Door middel van mijn aangeboren gave (hoog gevoeligheid) en het pad dat ik zelf heb moeten bewandelen om hier te komen, wil ik je graag laten groeien. Je bewustwording vergroten. Samen gaan we de transformatie vormgeven. Je zult werken aan: zelfontwikkeling, je innerlijke kracht en een spirituele groei doormaken.

4 Wat is een sjamanistische meditatie? Sjamanistisch mediteren is een manier om gericht inzichten te verkrijgen. Het grootste deel van onze kennis is onbewust. Dit onbewuste deel kan worden geactiveerd. Hoe? Door er verbinding mee te maken. De vroege ochtend is de beste tijd om verbinding te maken. Het lichaam bevindt zich dan nog in de pure verbinding. We gaan samen op reis Je bent van harte welkom op deze prachtige luxe accommodatie in Ibiza. Acht dagen lang breng je door met gelijkgestemden, acht dagen met volledige focus op jezelf. Het resultaat daarvan is groei, trillingen verhogen, meer helderheid, jouw passie ontdekken en het meest belangrijke: jezelf ontdekken. Wie ben ik nou echt? Wat wil ik doen in dit leven? Wat zegt mijn hart? Deze reis maak ik graag samen met jou. Ik wil jouw helpende hand zijn. Pak jij deze kans? Geef jij je over aan het universum? Overgave is de gouden sleutel tot aantrekken van wat jij nodig hebt, groei en vrijheid. Voel je een ja? Dan ben jij die vechter die er klaar voor is om alle negativiteit los te laten. We will rock this journey!

5 Sjamanisme De plek waar ik thuis kom, waar mijn groei is begonnen. Nu ben ik al dat is, al dat wat ik altijd al was geweest. Een spirituele healer Healings ondergaan zorgt ervoor Dat je oude emoties en trauma s achter je kan laten Volledig terug kan komen in het nu Elke behandeling is 100% maatwerk Aanbod tijdens deze spirituele reis naar Ibiza Sjamanistische ochtendmeditatie Tijdens de sjamanistische ochtendmeditatie voelen we de verbinding van de essentie van het leven. (Het wakker worden). Wat zegt iedere ochtend energie voordat we overspoeld worden met alles wat we moeten? Wat wil jouw essentie je vandaag vertellen? Waar mag je vandaag je zinnen op zetten? Mijn hart ligt bij het sjamanisme, maar ik gebruik alle technieken zodat ik open sta voor alle universele energieën. Soul to soul talk Tijdens de soul to soul talk spreek je met je innerlijke waarheid. Wat hoor je, wat voel je, wat ontken je tegen jezelf. We zeggen en vinden heel veel van onszelf en misschien geef je andere mensen wel de schuld van je eigen gedachten, gevoel of overtuigingen. Ik verbind mijzelf met jouw ziel en door te luisteren kan ik erachter komen wat jou weerhoud van wat dan ook.

6 Om je een indruk te geven van deze bijzondere sjamanistische reis volgt hierna de beschrijving van het programma. Ibiza, 8-daagse spirituele reis Dag 1: maandag 02 september 2019 of maandag 23 september 2019 Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam Ibiza (l) ** Vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam vliegen we met Transavia naar Ibiza. Na aankomst op de luchthaven van Ibiza hebben we een transfer naar onze villa, gelegen in San José. Afhankelijk van de aankomsttijd hebben we samen een lunch of een kleine versnapering. Overnachting in villa Curro. We verblijven in een mooie ruime villa met zwembad, chill-out ruimte en buitenkeuken. De villa is gelegen vlakbij de stranden van Cala Vadella, Cala D Hort en Cala Carbo. Het dorpje San José is in 10 minuten per taxi te bereiken. In deze villa voel je je meteen thuis! Op vakantie gaan is voor velen het moment waarop je tot rust komt en stil staat bij jouw leven. Even afstand nemen van dagelijkse routines en verantwoordelijkheden. Daardoor wordt jouw verlangen naar innerlijke rust en spirituele groei zichtbaar. Het verlangen om dichterbij jezelf te komen. Gedurende de komende dagen zul je innerlijke rust en spirituele groei vinden. Dag 2: dinsdag 03 september 2019 of dinsdag 24 september 2019 Sjamanistische ochtendmeditatie We beginnen de dag rond 06:00 / 06:30 uur met een sjamanistische ochtendmeditatie. Deze meditatie is in groepsverband. In een geleide meditatie maak je contact met je intuïtie of ook wel met je hogere zelf, je ziel en innerlijke leiding. Hierdoor begin je de dag door te voelen waar je behoefte aan hebt en kun je deze kwaliteiten in jezelf tot bloei laten komen. Na de ochtendmediatie zullen we met elkaar ontbijten. Intensieve soul to soul talk Je kunt tijdens deze reis twee keer deelnemen aan een 1 op 1 soul to soul talk. De sessies worden voorafgaand aan de reis door Sofia ingedeeld. Een sessie duurt 45 minuten en zal worden ingedeeld in de volgende tijdschema s: 08: uur 19:00 21:00 uur Vandaag zijn er in totaal zes sessies mogelijk, maar iedereen krijgt in totaal 2 persoonlijke sessies gedurende deze reis. We lunchen met elkaar in Villa Curro. De rest van de middag kun je relaxen bij het zwembad of op eigen gelegenheid het eiland verkennen. Overnachting in villa Curro. Je zult ervaren, ontdekken en voelen wat Ibiza zo speciaal maakt. Je maakt niet alleen een reis naar dit prachtige eiland, maar tegelijkertijd een waardevolle reis naar jezelf.

7 Dag 3: woensdag 04 september 2019 of woensdag 25 september 2019 Stilte sessie in het hier en nu komen We zullen om 06:30 uur verzamelen voor een korte uitleg over de stilte sessie. Tevens kun je voordat de sessie begint vragen stellen. Tussendoor hebben we een half uur pauze en zullen we ontbijten. Van 07:00 uur tot 11:00 uur zul je een stilte sessie meemaken. Deze sessie is in groepsverband. Tijdens deze stilte sessie zul je in het hier en nu komen. In de stilte komt de geest tot rust en komt er ruimte voor voelen. Je blik wordt naar binnen gericht en je hart zal gaan spreken. Je wordt je bewust van onverwerkte zaken en het nodigt uit om te verwerken en los te laten. Door de stilte en de rust vloeit stress weg uit het lichaam. Vervolgens krijgt de geest rust en verandert de stormachtige zee in een kalme beek. Er zijn geen prikkels, niks moet en alles mag. De energie die overblijft wordt gebruikt voor heling en zuivering van lichaam en geest. Na de sessie gebruiken we met elkaar de lunch. De rest van de dag kun je relaxen bij het zwembad of op eigen gelegenheid het eiland verkennen. Overnachting in villa Curro. Intensieve soul to soul talk Vanavond is er voor twee personen de mogelijkheid om deel te nemen aan een 1 op 1 sessie. Een sessie duurt 45 minuten en zal worden ingedeeld in het volgende tijdschema: 19:00 21:00 uur Mensen die stil zijn, worden zich bewust van hun eigen aanwezigheid. We hebben allemaal de moeite genomen om hier te zijn op dit moment. Maar het komt voor dat de aandacht ergens anders is. Bijvoorbeeld bij de maaltijd voor vanavond, de presentatie van morgen of bij je takenlijstje voor vandaag. Stilte versterkt het besef dat je hier aanwezig bent, samen met elkaar. Dag 4: donderdag 05 september 2019 of donderdag 26 september 2019 Sjamanistische ochtendmeditatie We beginnen de dag rond 06:00 / 06:30 uur met een sjamanistische ochtendmeditatie. Deze meditatie is in groepsverband. Intensieve soul to soul talk Vandaag is er voor zes personen de mogelijkheid om deel te nemen aan een 1 op 1 sessie. Een sessie duurt 45 minuten en zal worden ingedeeld in het volgende tijdschema: 08: uur 19:00 21:00 uur We lunchen met elkaar in Villa Curro. De rest van de middag kun je relaxen bij het zwembad of op eigen gelegenheid het eiland verkennen. Overnachting in villa Curro.

8 Dag 5: vrijdag 06 september 2019 of vrijdag 27 september 2019 Sjamanistische ochtendmeditatie We beginnen de dag rond 06:00 / 06:30 uur met een sjamanistische ochtendmeditatie. Deze meditatie is in groepsverband. Intensieve soul to soul talk Vandaag is er voor zes personen de mogelijkheid om deel te nemen aan een 1 op 1 sessie. Een sessie duurt 45 minuten en zal worden ingedeeld in het volgende tijdschema: 08: uur 19:00 21:00 uur. We lunchen met elkaar in Villa Curro. De rest van de middag kun je relaxen bij het zwembad of op eigen gelegenheid het eiland verkennen. Overnachting in villa Curro. kunstenaars hun eigen gemaakte kleding, schoenen, juwelen, armbanden en andere creaties aanbieden. Op de markt heerst een fantastische atmosfeer. Ook zijn er handlezers, aanbieders van lokale producten en kun je jezelf verkleden als hippie. Er kan uitgebreid gedineerd worden, maar ook een snelle hap en een gezonde cocktail worden hier aangeboden. Dag 6: zaterdag 07 september 2019 of zaterdag 28 september 2019 Vandaag een vrije dag Na de intensieve sessies is het lekker om vandaag even niets te moeten. Lekker uit te slapen en te genieten van de prachtige omgeving. Tevens is het voor Sofia ook fijn om een dagje vrij te zijn. Even een dag rust om bij te tanken en op te laden voor de sessies van de komende dagen. Overnachting in villa Curro. Vandaag kun je bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de Hippiemarkt bezoeken. Een prachtige plek waar Dag 7: zondag 08 september 2019 of zondag 29 september 2019 Ochtendmeditatie met de drum Vanmorgen hebben we in groepsverband een ochtendsessie met de drum. Deze sessie is van 06:00 06:30 uur. Tijdens een drum meditatie vindt onze geest rust en kan ons lichaam zich openstellen voor de lichamelijke prikkels van horen, voelen en ervaren. De combinatie van deze twee zintuigen staan ons toe om de trommel trillingen diep in ons lichaam door te laten dringen. We zijn in een constante dynamische interactie binnen en buiten onszelf. We hebben de neiging onze werkelijkheid te vergeten, we lopen hier, daar en overal en jagen carrière en andere verwezenlijkingen na. Maar we vergeten te luisteren naar ons eigen hartritme. Door toe te treden tot het ritme van deze drum meditatie, vraag ik je om tot jouw eigen ritme te komen. Drummen maakt veel trillingen, ons hart creëert ook trillingen, het verschil is dat de trommel een enorme hoeveelheid geluid produceert en het hart slechts zachtjes hoorbaar is van buiten.

9 Dag 8: maandag 09 september 2019 of maandag 30 september 2019 San José, Ibiza Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam (o,l) ** Vandaag is alweer de laatste dag aangebroken! De vluchttijden zijn afhankelijk van de terugvlucht naar Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. We hebben een transfer naar de luchthaven van Ibiza. NB. Programma onder voorbehoud van wijzigingen. Accommodatie en vluchten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. O= ontbijt, L= lunch, D= diner Samen maken we een magische reis

10 Inschrijving en voorwaarden Inbegrepen in de reissom: Vlucht: Amsterdam/Eindhoven/Rotterdam - Ibiza Amsterdam/Eindhoven/Rotterdam per Transavia Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag 56,- per * 7 overnachtingen in genoemde accommodaties of gelijkwaardig Verzorging in de villa op basis van ontbijt en lunch Transfer van- en naar de luchthaven van Ibiza onze villa Nederlands sprekende spirituele healer Sofia Jouhri gedurende de hele reis 3 x sjamanistische meditatie in groepsverband 1 x een stilte sessie in groepsverband 1 x ochtend meditatie met de drum in groepsverband 2 x persoonlijke soul to soul talk sessies per persoon Alle belastingen/btw zoals huidig geldig van Europese bestemmingen Informatiebijeenkomst voorafgaande aan de reis * Wordt op uiterlijk de 21e dag voor vertrek verrekend tegen de dan geldende kosten. Niet inbegrepen in de reissom: Eventuele extra brandstoftoeslagen Niet genoemde maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden Fooiengeld Persoonlijke uitgaven Reis- en annuleringsverzekering Bijdrage GGTO 15,- per boeking Bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 per boeking Hotels of gelijkwaardig: Villa Curo San José, Ibiza * *Je zult in een grote villa overnachten. Er zijn in totaal zes tweepersoonsbedden en één stapelbed beschikbaar. Er zijn geen éénpersoonskamers in deze villa. Houd er rekening mee dat je een tweepersoonsbed zult delen. Airline en vluchten: De vluchten worden door Transavia uitgevoerd. We zullen vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. De vliegtijden en de plaats van vertrek zijn afhankelijk van de beschikbare vluchten op het moment we het minimale aantal deelnemers hebben bereikt. Je kunt de vertrekplaats dus niet zelf kiezen. Sjamanistische healer: In Ibiza is de sjamanistisch healer gedurende de gehele reis bij je.

11 Richtprijs reissom Reisperiode: 02/09/ /09/2019 Reisnummer: IBI-0209 OF Reisperiode: 23/09/ /09/2019 Reisnummer: IBI-2309 De richtprijs reissom bij 10 deelnemers 1.795,- per persoon * Minimum aantal deelnemers: 10 * Vluchten en accommodaties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij kunnen de reserveringen pas in gang zetten wanneer het minimum aantal deelnemers van 10 personen is bereikt. Tot deze tijd blijft de vertrekdatum, de vluchten en de accommodatie onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom blijft tot die tijd een richtprijs. **Let op: het is dus niet zo dat je een reisdatum of een vertrekplaats vanaf waar je wilt vliegen kunt kiezen. Bij voldoende deelnemers kijken wij voor welke reisperiode en vanaf welke vertrekplaats er nog beschikbaarheid is. Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met: Inschrijving: U kunt inschrijven voor deze reis door het bijgevoegde aanmeldingsformulier te verzenden aan: Makor Reizen Valkenierstraat AZ RIDDERKERK Tel: Website: adres: info@makorreizen.nl

8-daagse Spirituele reis naar. Alicante. Doe nieuwe energie op! SEVENEAGLE Spirituele healer REISPERIODE: Vrijdag 20 maart t/m vrijdag 27 maart 2020

8-daagse Spirituele reis naar. Alicante. Doe nieuwe energie op! SEVENEAGLE Spirituele healer REISPERIODE: Vrijdag 20 maart t/m vrijdag 27 maart 2020 8-daagse Spirituele reis naar Alicante SEVENEAGLE Spirituele healer Doe nieuwe energie op! REISPERIODE: Vrijdag 20 maart t/m vrijdag 27 maart 2020 8-daagse spirituele reis naar Alicante. Doe nieuwe energie

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden!

Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden! Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden! Inspiratieweek voor nieuwe leiders LEIDERSCHAP VANUIT HET HART Ibiza 13-19 mei 2013 Esther van Toledo Coaching & Training Wil jij

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018 13 manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober 2017- december 2018 Dit ben ik PERSOONLIJK Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoon thuis Telefoon mobiel Telefoon werk E-mailadres BIJ ONGEVAL

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

7-DAAGSE GROEPSREIS: Orthodox Pasen REISPERIODE: inclusief Orthodoxe iconen

7-DAAGSE GROEPSREIS: Orthodox Pasen REISPERIODE: inclusief Orthodoxe iconen 7-DAAGSE GROEPSREIS: Orthodox Pasen inclusief Orthodoxe iconen REISPERIODE: Woensdag 24 april 2019 t/m dinsdag 30 april 2019 GRIEKENLAND 7-daagse groepsreis 'BELEEF ORTHODOX PASEN Tijdens deze speciale

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

DAG 1 DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge

DAG 1 DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN. Franciens Manifesteer Series De Overvloed Challenge DANKBAARHEID DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN 1 Dit is jouw werkboek voor Dag 1 van De Overvloed Challenge Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017

11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017 11-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: Andalusië REISPERIODE: MAANDAG 11 SEPTEMBER T/M DONDERDAG 21 SEPTEMBER2017 Spanje In de voetsporen van Joden, Christenen en Moslims We maken een prachtige rondreis door het

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

Boost Your Mindfulness

Boost Your Mindfulness Boost Your Mindfulness Ervaar. Voel. Luister. Kijk. Accepteer. Vertraag. Geniet. Zijn. Landgoed Yogabee in Zeeland 4-6 september 2015 Voel de wind door je haar, het natte zand onder je voeten, ervaar hoe

Nadere informatie

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 Maanden Sisterhood Gaia Wisdom De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 maanden Sisterhood, GAIA WISDOM, voor vrouwen

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 2 FEBRUARI T/M 11 FEBRUARI LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 VERTRAAGDE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG RELEVANTIE Om mogelijkheden te realiseren die verrijkend, buiten de bestaande kaders zijn én vanuit

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee Hoi mooi mens, In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen: * Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in

Nadere informatie

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons.

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons. Veranderingen door nieuwe energieën in deze tijd Of het jou is opgevallen weet ik niet, maar het valt mij en ook anderen die ik tegen kom, al langere tijd op, dat de energie op aarde verandert. In een

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN 9 SEPTEMBER T/M 11 SEPTEMBER 2019 Informatie brugklaskamp Vierhouten Ben jij al helemaal klaar om je te verkleden voor de discoavond, om de hoogste bomen te beklimmen en om

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

Deze agenda is van...

Deze agenda is van... AGENDA Geniet vandaag herhaal het morgen www.kokboekencentrum.nl www.puurvandaag.nl 9 789043 531573 Omslag PUUR! Agenda 2020 i.indd 1-3 20/05/19 12:10 Deze agenda is van... NAAM ADRES TELEFOON E-MAIL BIJ

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 De Yogareis is van zondag t/m zondag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Zondag Aankomst en transfer naar de koningsstad Patan,

Nadere informatie

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF!

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Werkboek 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Welkom! 'It's about the journey not the destination' Cynthia YES! Pre #Adventure Wat bijzonder gaaf dat je 3 dagen met mij mee gaat op avontuur! Buiten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

ONTSPANNINGSWEEKEND. Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 VITALITEITSWEEKENDS *

ONTSPANNINGSWEEKEND. Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 VITALITEITSWEEKENDS * VITALITEITSWEEKENDS * ONTSPANNINGSWEEKEND Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 Laad je batterijen weer op dankzij een ideale mix van inspanning en ontspanning in het rustgevende kader van deze

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Schrijfweek in Zuid West Frankrijk Met Lisette Thooft & Yoeke Nagel

Schrijfweek in Zuid West Frankrijk Met Lisette Thooft & Yoeke Nagel Schrijfweek in Zuid West Frankrijk Met Lisette Thooft & Yoeke Nagel In de Schrijverstuin van Simply Canvas 20-27 september 2019 Twee schrijfcoaches/auteurs met jarenlange ervaring staan klaar voor je deze

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Glastonbury reis. ma 14 - vr 18 aug Reisbegeleiders: Guy Andreoli en Hilde Kroon. Een reis voor jezelf naar jezelf.

Glastonbury reis. ma 14 - vr 18 aug Reisbegeleiders: Guy Andreoli en Hilde Kroon. Een reis voor jezelf naar jezelf. Glastonbury reis (Her)vind jezelf! ma 14 - vr 18 aug Reisbegeleiders: Guy Andreoli en Hilde Kroon Een reis voor jezelf naar jezelf. Tijdens deze reis komen we op de verschillende krachtplekken in Glastonbury

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS Kαλωσόρισμα

GRIEKENLANDREIS Kαλωσόρισμα GRIEKENLANDREIS 2019 Kαλωσόρισμα INHOUD 1. Praktische zaken: * leiding * reissom * vluchtgegevens * bagage * afspraken 2. Beoordeling studiereis 3. Programma 4. Vragen Reisleiding: Mw. Smits Dhr. Faas

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond

Werkboek. Online 3 maanden Traject. transformeer het samenleven met je hond Werkboek Online 3 maanden Traject transformeer het samenleven met je hond Laat conditionering weer plaats maken voor beleving, echte aandacht en een diepe verbinding Welkom bij het online 3 maanden traject

Nadere informatie

Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen!

Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen! Loodsen @Warmond 2019 Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen! Heksen en Tovenaars, welkom in de wonderlijke wereld van de MAGIE. Voor de volgende 11 dagen zult u ondergedompeld

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó in beslag

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

SENIOR MASTER EXPERIENCE. Thema: Goddelijke transformatie

SENIOR MASTER EXPERIENCE. Thema: Goddelijke transformatie SENIOR MASTER EXPERIENCE 8 15 september 2012 Luxe Fjordencruise Holland America Line Thema: Goddelijke transformatie met Ivo Valkenburg (organisator, facilitator) Ton Peters (reflectie-therapeut) Lili

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren. Deze 6 daagse retreat, midden in de prachtige bergen van Transsylvanië, heeft als thema de integratie van jouw Goddelijke talenten hier op aarde. Je wilt een (door)start maken met iets nieuws, meer duidelijkheid

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND PILATES Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december 2016 Geniet van een heerlijk weekend pilates aan zee op deze prachtige locatie. Met pilates creëer je

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie