ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2"

Transcriptie

1 ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 Handleiding Voor informatie en ondersteuning

2 Geachte klant, Bedankt voor de aanschaf van dit Axxion-product. Kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid zijn onze hoogste prioriteiten. We hebben dit product gemaakt met hoogwaardige materialen, onderdelen en zorg, zodat u ten volste van dit product kunt genieten. Lees alle veiligheidsinstructies en landelijke beperkingen voordat u dit product gebruikt. Opmerking: Deze handleiding is vóór de ontwikkeling van het product afgedrukt. Als de werking van het product of andere functies verbeterd moeten worden, dan wordt prioriteit gegeven aan de productspecificatie zelf en niet aan deze handleiding. In zulke gevallen is het mogelijk de functionaliteit van het werkelijke product enigszins anders zijn dan beschreven in de handleiding. Daardoor kunnen het werkelijke product en de verpakking, alsmede de naam en illustratie, verschillen van de handleiding.. De afbeeldingen die in deze handleiding worden getoond als voorbeeld kunnen verschillen van de werkelijke schermweergave. Axxion is niet aansprakelijk voor gevolgschade.

3 Veiligheidsinstructies Uitleg over symbolen Dit symbool geeft aan dat er belangrijke instructies voor het onderhoud en de bediening opgenomen zijn in de gebruikershandleiding. Dit symbool geeft aan dat er een gevaarlijk voltage aanwezig is in het apparaat, dat kan leiden tot risico op een elektrische schok of persoonlijk letsel. LEES DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN ZORGVULDIG DOOR VOOR GEBRUIK. WAARSCHUWING RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOK APPARAAT NIET OPENEN WAARSCHUWING: VERWIJDER GEEN SCHROEVEN OF ANDERE ONDERDELEN VAN HET APPARAAT OM HET RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VOORKOMEN. Installeer en gebruik het apparaat uitsluitend zoals beschreven in de gebruikershandleiding. Dit apparaat moet gebruikt worden in combinatie met een voedingsbron zoals gespecificeerd in de specificatietabel. Wanneer u niet zeker weet welk type energie wordt gebruikt in uw huis, neem dan contact op met uw energieleverancier. Gebruik geen losse of beschadigde snoeren en/of stekkers. De wandcontactdoos moet zich dicht bij het apparaat bevinden en moet gemakkelijk toegankelijk zijn. Zorg ervoor dat wandcontactdozen of verlengkabels niet overbelast raken. Overbelasting kan kortsluiting of brand tot gevolg hebben. Trek altijd aan de stekker wanneer u deze uit de wandcontactdoos haalt. Trek niet aan de voedingskabel. Dit kan kortsluiting tot gevolg hebben. Wanneer u rook, een extreme opbouw van hitte of enig ander onverwacht fenomeen opmerkt, verwijder dan onmiddellijk de stekker uit de wandcontactdoos. Haal de stekker van het apparaat uit de wandcontactdoos tijdens onweersbuien. Haal de stekker van het apparaat uit de wandcontactdoos wanneer het apparaat geruime tijd niet wordt gebruikt. Ga niet op het netsnoer staan en knijp niet in het netsnoer. Plaats geen zware objecten op het netsnoer of eventuele andere kabels, dit kan het snoer of de kabels beschadigen. Houd het apparaat uit de buurt van kinderen! Wanneer ze met het netsnoer spelen, kunnen ze zich ernstig verwonden. Houd de voedingskabel uit de buurt van knaagdieren en konijnen.

4 Zorg dat ventilatieopeningen te allen tijde vrij worden gelaten, bedek of blokkeer deze dus niet. Laat 5 cm (2 ) ruimte vrij rondom het apparaat. Zorg dat het apparaat altijd goed geventileerd wordt. Houd het apparaat uit de buurt van hittebronnen zoals radiatoren, verwarmers, kachels, kaarsen en andere warmte-genererende producten. Voorkom gebruik van het apparaat in de buurt van sterk magnetische velden. Gebruik het apparaat niet wanneer condensatie kan optreden. Gebruik het apparaat niet in de buurt van water of andere vloeistoffen. Gebruik het apparaat niet in een vochtige ruimte. Gebruik het apparaat niet in de buurt van een zwembad. Elektrostatische storing kan normaal gebruik van het apparaat verstoren. Wanneer dit gebeurt, reset het apparaat en start het opnieuw op volgens de gebruikershandleiding. Het display is gemaakt van plastic en kan breken wanneer het beschadigd raakt. Kijk uit voor scherpe plastic splinters wanneer het scherm breekt om letsel te voorkomen. Mocht het apparaat nat zijn geworden haal dan direct de stekker uit de wandcontactdoos en laat het apparaat 72 uur drogen voordat u het product opnieuw probeert te gebruiken. Haal de batterijen uit het apparaat en/of afstandsbediening wanneer u deze een geruime tijd niet gebruikt. Dit apparaat en meegeleverde accessoires bevat gevoelige onderdelen. U mag deze nooit laten vallen, in een magnetron doen, verbranden of beschilderen. Bijt of zuig niet op het apparaat en/of de meegeleverde accessoires. Steek het apparaat of de meegeleverde accessoires niet in uw ogen, oren, mond of andere lichaamsopeningen. Dit apparaat en/of accessoires bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Houdt het apparaat daarom uit de buurt van kinderen. Probeer het aansluiten van een connector niet te forceren wanneer dit niet lijkt te passen. Wees voorzichtig wanneer u met het apparaat deelneemt in het verkeer, het geluid kan u van de omgeving afleiden. Bewaar uw persoonlijke en belangrijke gegevens veilig Zorg er tijdens het gebruik van uw tablet voor dat u een backup heeft van al uw belangrijke gegevens. Axxion is niet verantwoordelijk voor enig verlies van gegevens. Als u zich van uw tablet wilt ontdoen, maak een backup van al uw gegevens en verwijder alle gegevens van uw tablet (bijvoorbeeld met een fabrieksreset) om misbruik van uw persoonlijke informatie te voorkomen. Lees bij het downloaden van applicaties zorgvuldig de vensters met informatie over de toestemming die de applicatie vereist door. Wees vooral voorzichtig met

5 applicaties die toegang willen tot een grote hoeveelheid functies of een aanzienlijke hoeveelheid persoonlijke informatie. Controleer uw accounts regelmatig op niet-goedgekeurd of verdacht gebruik. Als u enig teken van misbruik van persoonlijke informatie vindt, neem dan contact op met uw service provider om uw accountinformatie te veranderen of verwijderen. Indien uw tablet wordt gestolen of u uw tablet verliest, verander de wachtwoorden van uw accounts dan om uw persoonlijke informatie te beschermen. Voorkom het gebruik van applicaties uit onbekende bronnen en vergrendel uw tablet met een ontgrendelpatroon, wachtwoord of PIN-code.

6 Hoofdfuncties 7.0 inch, multi-touchscreen, 1024*600 resolutie; Ondersteunt OTG-functie via USB, sluit bijvoorbeeld een USB-stick aan voor het opslaan en inlezen van gegevens. Met behulp van WiFi kunt u verbinding maken met meerdere netwerken, de gegevens van deze netwerken onthouden en overal gebruik maken van het internet. Het Google Android-besturingssysteem biedt vele apps en widgets waarmee u uw tablet kunt personaliseren. Wat u ook bedenkt, het is allemaal mogelijk! Download en installeer APK-apps van het internet. Werk en entertainment binnen handbereik: er zijn apps voor , tekstverwerking, surfen, nieuws, instant messaging, financiële verslagen, blogs, online gaming, online video, beursinformatie, weersberichten, mobiele tv, maps, entertainment software, etc. Ondersteunt MicroSD-kaarten met een capaciteit tot 32GB. Uiterlijk & toetsen : power: Druk kort om voor slaapstand/wekken. Houd ingedrukt om de tablet aan/uit te zetten. 2. Oortelefoonaansluiting 3. USB-poort 4. Stroomingang 5. Sleuf voor MicroSD-kaart 6. Volume + Volume 7. Luidspreker

7 Accu opladen Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde oplaadbare accu. Laad de accu op wanneer de indicator aangeeft dat de accu bijna leeg is. De accu opladen Sluit de MicroUSB-kabel aan op de tablet en daarna op de netadapter. Er verschijnt een batterijsymbool op het scherm en het opladen van de accu start. Als de tablet is ingeschakeld, dan zal het icoontje dat aangeeft dat de accu wordt opgeladen aan de rechteronderkant van het scherm worden getoond. Opmerking: Dit model kan ook worden opgeladen met behulp van een USB-poort. Als de tablet is aangesloten op een USB-poort, bijvoorbeeld voor bestandsoverdracht, dan zal de accu tegelijkertijd worden opgeladen. Het opladen met behulp van een USB-poort is handig wanneer u achter uw computer aan het werk bent, maar het is langzamer dan het opladen met behulp van een netadapter. Opstarten/afsluiten/slapen/resetten Opstarten: Houd de power-toets voor 2-5 seconden ingedrukt tot u het opstartscherm ziet. Het systeem zal opstarten en het Android-beginscherm zal getoond worden. Afsluiten: Houd de power-toets voor 3-4 seconden ingedrukt tot het volgende scherm verschijnt:

8 Uitschakelen: tik op Power off. De standbymodus: Druk om de tablet naar de standbymodus te schakelen kort op de power-toets. Het scherm zal uitschakelen. De tablet zal in de standbymodus slapen zonder volledig uit te schakelen. De levensduur van de accu wordt verlengd door het scherm uit te schakelen. Druk om de standbymodus uit te schakelen nogmaals kort op de power-toets. Het scherm schakelt weer in in de vergrendelde modus. Het apparaat ontgrendelen: schuif het slot-icoontje naar de rechterkant. U kunt in het instellingenmenu een tijd instellen waarna de tablet automatisch naar de standbymodus schakelt. Ga naar Settings / Display / Sleep en selecteer vervolgens in het menu een tijd tussen de 15 seconden en 30 minuten. De standbymodus wordt gebruikt om batterijstroom te sparen. De tablet rechtstreeks op uw computer aansluiten U kunt de tablet rechtstreeks op uw computer aansluiten. Sluit de tablet met behulp van de meegeleverde USB-kabel aan op een USB-poort van uw computer. Om het maken van de verbinding af te ronden moet u een optie selecteren in de notificatiebalk op de tablet. Doe dit door op het USB-symbool aan de rechterkant van het scherm te tikken, U ziet nu een menu dat er als volgt uitziet:

9 Selecteer USB connected. U ziet daarna het volgende menu: Selecteer de optie Turn on USB storage. Een MicroSD-kaart gebruiken De tablet wordt geleverd met 8GB intern geheugen. U kunt dit geheugen met behulp van een MicroSD-kaart uitbreiden tot een maximum van 32GB. MicroSD-kaarten zijn ook handig bij het kopiëren van bestanden van en naar de tablet. Een MicroSD-kaart plaatsen: Plaats de MicroSD-kaart voorzichtig met het label naar het scherm gericht in de sleuf. De kaart zal op zijn plaats klikken. De kaart verwijderen: Druk de kaart zachtjes naar binnen tot u een lichte klik voelt. Laat de kaart daarna los, zodat deze langzaam naar buiten schiet en u de kaart kunt verwijderen. Opmerking: MicroSD-kaart is niet meegeleverd. Navigeren met het touchscreen Gebruik uw vingers om de icoontjes, toetsen, menu s, het toetsenbord en andere items

10 op het touchscreen te bedienen. U kunt ook de oriëntatie van het scherm veranderen. Als u een item wilt activeren, tik dan op het item. Als u iets wilt typen, bijvoorbeeld een naam, wachtwoord of zoektermen, tik dan waar u wilt typen. Er verschijnt een toetsenbord op het scherm, zodat u kunt typen. Andere veelvoorkomende gebaren zijn: Ingedrukt houden: Houd een item op het scherm ingedrukt door het aan te tikken met uw vinger en uw vinger niet op te tillen tot er een actie wordt uitgevoerd. Slepen: Houd een item even kort ingedrukt en verplaats het daarna, zonder uw vinger op te tillen, op het scherm tot u de gewenste positie heeft bereikt. Zo kunt u bijvoorbeeld snelkoppelingen op het beginscherm verplaatsen. Vegen: Verplaats uw vingers snel over het oppervlak van het scherm zonder te pauzeren wanneer u het scherm voor het eerst aanraakt (zodat u niet in plaats daarvan sleept). U kunt door te vegen bijvoorbeeld naar het linker- of rechterbeginscherm gaan en andere beginschermen bekijken. Pinch: In sommige apps (zoals Maps, Browser, en Gallery), kunt u inzoomen en uitzoomen door met twee vingers tegelijkertijd op het scherm te drukken en uw vingers vervolgens samen te knijpen (om uit te zoomen) of te spreiden (om in te zoomen). Plaats geen voorwerpen op het schermoppervlak om krassen en barsten te voorkomen. Navigeren op het scherm Menu: Voor ALLE Android-applicaties en -schermen kunt u de menu-items en menu-opties oproepen door op het MENU-icoontje (dit icoontje zit, afhankelijk van het scherm waar u zich bevindt, aan de linkeronderkant of in de uiterste rechterbovenhoek van het scherm) of de Menu-toets (op de rechtervoorkant van de tablet) te drukken. Aan de onderkant van het scherm ziet u drie navigatietoetsen. Deze zijn altijd beschikbaar. Wat u ook doet met uw tablet, u kunt deze toetsen altijd gebruiken om terug te keren naar het beginscherm of de voorgaande schermen: Back : Opent het voorgaande scherm, zelfs als dit in een andere app was. Zodra u terug bent op het beginscherm kunt u geen gebruik meer maken van deze toets. Home : Opent het beginscherm. Als u het linker- of rechterbeginscherm bekijkt, dan zal de tablet teruggaan naar het centrale beginscherm. Recent apps : Opent een lijst met thumbnails van apps die u recentelijk heeft

11 gebruikt. Tik op een app om de app te openen. Als u een app uit de lijst wilt verwijderen, veeg de thumbnail dan naar rechts. U kunt een screenshot maken met behulp van de toets voor het maken van screenshots. : Vol Vol+ Ga naar submenu. Functiemenu op bureaublad/beginscherm: Een applicatie starten: Tik een keer op het icoontje van een applicatie om de applicatie te starten. Het icoontje van een applicatie verplaatsen: Houd het icoontje van een applicatie ingedrukt en sleep het daarna naar de gewenste plaats op het scherm. Een icoontje naar een ander bureaublad/beginscherm verplaatsen: Er zijn 5 beginschermen of bureaubladen waarop u items kunt plaatsen. U kunt deze schermen bekijken door naar links of naar rechts te vegen. U ziet een vaag kader verplaatsen om aan te geven dat u naar een ander beginscherm of bureaublad gaat. Als u een icoontje wilt verplaatsen van het ene naar het andere beginscherm of bureaublad, houd het icoontje dan ingedrukt en sleep het naar het gewenste beginscherm of bureaublad. Een icoontje verwijderen van het bureaublad/beginscherm: Houd het icoontje

12 ingedrukt tot u een X ziet verschijnen aan de bovenkant van het scherm. Sleep het icoontje vervolgens zonder het los te laten naar de X, het icoontje wordt nu verwijderd van het bureaublad/beginscherm. Opmerking: Dit zorgt er niet voor dat de applicatie wordt verwijderd; het verwijdert alleen het icoontje van het bureaublad/beginscherm.

13 Functiemenu op bureaublad/beginscherm: Druk met uw vinger voor langere tijd op een willekeurig deel van het scherm, u ziet het volgende menu verschijnen om een achtergrond in te stellen.

14 Applicatiescherm Selecteer om naar het applicatiescherm te gaan het applicatie-icoontje. Op dit scherm kunt u zien welke applicaties op dit moment zijn geïnstalleerd op de tablet: De tablet configureren bij het eerste gebruik Voordat u de tablet voor het eerst gebruikt, wordt sterk aanbevolen eerst alle benodigde items te configureren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alles juist is ingesteld en dat u de tablet zonder problemen kunt gebruiken. Selecteer om te beginnen met het instellen van de tablet het instellingen-icoontje ( Settings ) om het volgende scherm op te roepen.

15 Wi-Fi: Open het menu voor het instellen van draadloze netwerken Data usage: Controleer het gebruik van mobiele data More: Voor het instellen van de vliegtuigmodus, ethernet, VPN, portable hotspot en mobiele netwerken Sound: Voor het instellen van de geluidsinstellingen Display: Voor het instellen van de scherminstellingen Storage: Voor het controleren van de opslagruimte Battery: Voor het controleren van het batterijgebruik Apps: Voor het beheren van alle applicaties Location access: Voor het instellen van het gebruik van locatiegegevens Security: Voor het instellen van een wachtwoord/schermvergrendeling Language and input: Voor het instellen van invoerparameters Back up and reset: Voor het backuppen/resetten van de tablet Add Accounts : Voor het instellen van alle accounts Date and time: Voor het instellen van de tijd en datum Accessibility: Voor het instellen van talkback Developer options: Voor het instellen van het backup-wachtwoord, USB debugging etc. About tablet: Voor meer informatie over de specificaties van het apparaat Toegang tot het internet Een draadloze netwerkverbinding (WiFi-verbinding) opzetten: De tablet kan met behulp van een draadloze netwerkverbinding verbinding maken met het internet. U kunt verbinding maken met uw thuisnetwerk, of, wanneer u buitenshuis bent, gebruik maken van een van de vele gratis hotspots, bijvoorbeeld in een bibliotheek of in een café. Verbinding maken met een draadloos/wifi-netwerk: 1. Tik op het instellingen-icoontje

16 2. Schuif de Wi-Fi knop naar rechts zodat deze in de stand ON staat 3. Het apparaat scant de omgeving en toont een lijst met alle beschikbare draadloze netwerken en Wi-Fi hotspots. Selecteer een netwerk uit de lijst en tik vervolgens op Connect om verbinding te maken. Als het netwerk is beveiligd met een wachtwoord, dan moet u dit wachtwoord zien te bemachtigen van de eigenaar van het netwerk of van de netwerkbeheerder. Opmerking: 1. De lijst met beschikbare netwerken wordt constant automatisch bijgewerkt 2. Als Wi-Fi is ingeschakeld, dan zal uw tablet automatisch verbinding maken met netwerken waarmee eerder is verbonden indien deze binnen bereik zijn. 3. Als de tablet de melding no connection of connection failed toont, dan is het mogelijk dat het wachtwoord onjuist is ingevoerd. U kunt het wachtwoord opnieuw invoeren door de netwerknaam opnieuw te selecteren in het WiFi-menu en vervolgens de optie Forget? te selecteren. Herstart WiFi en probeer nogmaals verbinding te maken met het netwerk. 4. Zodra u voor het eerst verbinding heft gemaakt met een netwerk, dan zal de tablet het netwerk onthouden en automatisch verbinding maken met het netwerk wanneer het binnen bereik is. U hoeft in dit geval niet opnieuw de verbindingsprocedure uit te voeren. Een 3G-dongle gebruiken: Het is ook mogelijk om met behulp van een 3G-dongle verbinding te maken met het internet. Voordat u gebruik maakt van een dongle, verbreek de verbinding met het WiFi-netwerk en zorg ervoor dat de instelling Mobile data is geselecteerd. Sluit een 3G-dongle (niet meegeleverd) aan op de tablet met behulp van een USB-host-kabel (niet meegeleverd) om gebruik te maken van 3G-internet. Er verschijnt een 3G-icoontje aan de rechteronderkant van het scherm. Opmerking: 1. Er wordt geen 3G-dongle bij dit product geleverd. De dongle moet apart worden aangeschaft. 2. Als u gebruik wilt maken van een 3G-dongle, verbreek dan de verbinding met het WiFi-netwerk. 3. Dit product is compatibel met de meeste merken/soorten 3G-dongle, maar vóór aanschaf van een dongle wordt aanbevolen deze eerst te testen op compatibiliteit met de tablet. Internetbrowser Druk op de applicatie-pagina op het icoontje om de browser te openen. Voer om naar de website te gaan het adres van de website in in de adresbalk. Na het openen van een webpagina kunt u door het scherm aan te raken omhoog en omlaag scrollen, zoeken en andere delen van de website selecteren.

17 Bladwijzerbeheer (1) Een webpagina opslaan als bladwijzer Tik terwijl u gebruik maakt van de browser op het icoontje om de huidige webpagina toe te voegen aan uw bladwijzers. Het volgende scherm wordt getoond. Tik ter bevestiging op OK.

18 (2) Een bladwijzer openen Tik terwijl u gebruik maakt van de browser op het icoontje om het bladwijzermenu te openen. Tik op de gewenste link om de webpagina te openen. (3) Een bladwijzer bewerken Houd in het bladwijzermenu een bladwijzer ingedrukt. Het volgende menu verschijnt. Selecteer Edit bookmark om veranderingen te maken. De internetbrowser gebruiken:

19 (1) Raak het scherm aan en veeg omhoog of omlaag om te scrollen. Let erop dat u geen link aantikt tenzij u deze link wilt bezoeken! (2) Als u een link wilt openen, tik dan simpelweg op de link (3) Ga terug naar een voorgaande pagina door op het Back-icoontje te tikken (4) Tik op het Menu-icoontje om de beschikbare menu-items te tonen (5) Tik op het Home-icoontje om rechtstreeks terug te gaan naar het beginscherm Video kijken Selecteer het icoontje van de videospeler om de videospeler te openen: De icoontjes in de werkbalk hierboven zijn de afspeelopties voor video: : Druk om het volume te verhogen of verlagen. : Toont de afspeeltijd en geeft u de mogelijkheid om naar een specifiek punt in de video te gaan. video. : Selecteer de vorige/volgende video of spoel terug/vooruit in de huidige : Afspelen/Pauzeren video : Video-instellingen : Terugkeren naar het vorige menu Muziek luisteren

20 Selecteer het icoontje van de muziekspeler om de muziekspeler te openen: : Druk om nummers te sorteren op artiest : Druk om nummers te sorteren op album : Druk om alle audiobestanden te tonen op het scherm : Druk om de afspeellijst te bekijken : Druk om de muziek die wordt afgespeeld te bekijken Tik op de naam van een nummer om naar het onderstaande scherm te gaan.

21 De icoontjes in de werkbalk hierboven zijn de afspeelfuncties voor audio: : Geeft een indicatie van de afspeeltijd en kan worden gebruikt om naar een specifiek punt in het audiobestand te gaan. :Selecteer vorige/volgende nummer, vooruitspoelen/terugspoelen; : Druk om een lijst met audiobestanden weer te geven : Druk om shuffle aan/uit te zetten : Druk om de herhaalmodus in te stellen: herhaal alle, herhaal één of uitschakelen Tik om meer functies in te stellen, zoals hieronder:

22 Foto s bekijken Selecteer het galerij-icoontje om de fotoalbums te openen (1) Foto s worden getoond als thumbnails. Veeg met uw vinger naar links of naar rechts over het scherm om te bladeren door de foto s.

23 (2) Tik op de thumbnail van een foto om de foto op volledig scherm te bekijken.. (3) Veeg met uw vinger over het scherm om de vorige/volgende foto te bekijken. (4) Menu weergeven: Tik tijdens het bekijken van een foto op het scherm of op het Menu-icoontje om de menu-opties weer te geven. (5)Tik op voor het beheren van foto s, het onderstaande menu wordt geopend. (6) Tik op om de foto te versturen per , etc.

24 (7) Tik op voor meer functies, zoals hieronder. verzenden en ontvangen Dit apparaat is voorzien van een vooraf geïnstalleerde applicatie. U kunt op elk willekeurig moment ontvangen en verzenden met de tablet. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met het internet voordat u gebruik maakt van de -app. Tik in het beginscherm op de snelkoppeling naar applicaties om alle applicaties te tonen. Tik vervolgens op het -icoontje om de app te starten. Een account instellen Om te kunnen ontvangen of versturen op de tablet, moet u eerst een account specificeren. (1) Open de applicatie door op het -icoontje te tikken. U wordt gevraagd een account te configureren. (2) Voer uw adres en wachtwoord in in de daarvoor bestemde tekstvelden. U kunt het adres instellen als standaardadres door de optie Send from this account by default te selecteren. (3) Tik op Manual Setup of Next om de informatie van de server in te stellen. (4) Selecteer het servertype voor uw account: POP3, IMAP, of Exchange voor inkomende . Om erachter te komen wat voor servertype uw account vereist kunt u uw service provider raadplegen. (5) Voer de server, poort en andere informatie in. Als u niet zeker bent over de instellingen, raadpleeg dan uw service provider, netwerkbeheerder of het internet. (6) Selecteer het servertype voor uitgaande en voer de vereiste serverinformatie in.

25 (7) Tik op Next om verder te gaan. Uw tablet controleert de serverinstellingen. Als uw tablet de volgende melding geeft Your account is set up, and is on its way, dan is uw account succesvol ingesteld. (8) Voer uw naam in en tik vervolgens op Done om het instellen af te ronden. Opmerking: Als u meer dan één account heeft, dan zal de -app het standaardaccount openen wanneer de app wordt opgestart. Accounts beheren Het is mogelijk om gebruik te maken van meerdere accounts op deze tablet. U kunt accounts toevoegen, verwijderen en meer informatie over reeds ingestelde accounts bekijken. Uw account instellen: Open het postvak in en tik op het icoontje te stellen. om uw account in Een account toevoegen: Tik op om een account toe te voegen. bekijken Het postvak in van uw account zal worden geopend wanneer u de -app start. (1) Veeg in het postvak in met uw vinger omhoog of omlaag om door de lijst met te scrollen. (2) Tik op een om de te openen. (3) Houd uw vinger op een om de te beantwoorden, door te sturen of te verwijderen. Android-toetsenbord Het Android-toetsenbord kan worden geconfigureerd. Om de instellingen te veranderen: (1) Open het Instellingenmenu ( Settings ) (2) Selecteer het submenu Language and input en tik vervolgens op Default (3) Tik op Set input methods. De volgende opties verschijnen:

26 (4) Tik op het icoontje. De volgende opties verschijnen: (5) Selecteer Input language (6) Vink het vakje bij Use system language aan Het standaardtoetsenbord wordt ingesteld op de aangegeven taal. Bijvoorbeeld, als "French (French) wordt ingesteld als standaardtaal, dan zal het standaardtoetsenbord Frans zijn. Specificaties product 7" capacitief 5-puntstouchscreen, Resolutie: 1024*600 pixels Besturingssysteem: Android 4.2,2 ondersteunt Adobe Flash 11.x CPU: RK3026, Cortex A9 1.0 GHz processor Plastic behuizing Ingebouwd Wi-Fi IEEE802.11b/g/n Ingebouwd RAM: 512MB DDRIII Ingebouwd flashgeheugen: 4GB-32GB Ingebouwde 0,3Mpixel camera op voorkant Ondersteuning voor meerdere talen Zwaartekrachtsensor (4 richtingen), luidspreker, oortelefoonuitgang, miniusb-sleuf Ondersteuning voor MicroSD-kaarten met een capaciteit van maximaal 32GB (niet meegeleverd) Ondersteuning voor externe 3G-dongle

27 Videoformaten: AVI,MP4, M4V, MOV,3GP,MKV,VOB, MPG, MPEG, PMP, FLV, TS, TP, M2TS Muziekformaten: MP3 M4A WMA APE FLAC AAC WAV AMR OGG Fotoformaten: JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG Ingebouwde oplaadbare lithium polymeer accu Afmetingen: 191,2*116*11,5mm Gewicht: 307g Veelgestelde vragen APK Q: Wat is APK? A: APK is een afkorting die staat voor Android Installation Packages (Android Installatie Pakketten). Q: Waar kan ik APK s vinden? A: APK s kunnen worden gevonden op Google Play, andere Android Markets of worden gedownload door een programma op de PC. Q: Kan ik mijn persoonlijke adressen gebruiken om te ontvangen/verzenden? A: De tablet ondersteunt POP3- en SMTP-accounts. Er zijn gratis accounts die niet worden ondersteund op mobiele apparaten. Neem contact op met uw provider om te controleren of uw account wordt ondersteund. Q: Welke mediakaarten zijn compatibel met mijn apparaat? A: MicroSD-kaarten. Wi-Fi Q: Heb ik een WiFi-adapter nodig om verbinding te maken met het internet? A: Nee. De WiFi-adapter zit ingebouwd in het apparaat.

28 Service en ondersteuning Voor informatie: Voor ondersteuning: Axxion helpdesk: Duitsland (Lokaal tarief) Nederland (Lokaal tarief + 1ct p/min) België (Lokaal tarief) Frankrijk (Lokaal tarief) De helpdesk is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot uur. Indien uw apparaat een reparatie dient te ondergaan zal onze helpdesk u doorsturen naar uw lokale dealer. Axxion biedt service en garantie aan in overeenstemming met de Europese wetgeving, wat betekent dat u uw lokale dealer dient te contacteren in geval van reparatie (zowel tijdens of na de garantieperiode). Belangrijke medeling: Het is niet mogelijk om producten rechtstreeks naar Axxion te sturen voor reparatie. Belangrijke mededeling: Wanneer dit apparaat geopend wordt of er op welke manier dan ook toegang wordt verschaft tot het apparaat door een niet-officiëel service center, verloopt de garantie onmiddelijk. Dit symbool geeft aan dat het betreffende elektrische product of de batterij niet moet worden verwijderd als algemeen huishoudelijk afval in Europa. Zorg voor een juiste afvalverwerking door het product en de batterij in overeenstemming met alle van toepassing zijnde lokale wetten voor het verwijderen van elektrische apparatuur of batterijen te verwijderen. Als u dit doet, helpt u de natuurlijke hulpbronnen te behouden en de standaard van milieubescherming te verbeteren bij de behandeling en verwijdering van elektrisch afval (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur). Producten met een CE-markering voldoen aan de EMC-richtlijn (2004/108/EG) en de laagspanningsrichtlijn (2006/95/EG) uitgevaardigd door de Europese Commissie van de Europese Gemeenschap. Hierbij verklaart de STL Group BV, Ankerkade 20 NL 5928 PL Venlo dat dit audioproduct voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante bepalingen van Richtlijn 1999/5/EC.

29 Dit product werkt op ,5MHz en is alleen bedoeld voor gebruik binnen een normale huishoudelijke omgeving. Dit product is geschikt voor dit doel in alle EU-landen. Alle rechten voorbehouden

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO www.-ices-electronics.com VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Uitleg van symbolen: Dit symbool geeft aan dat er belangrijke bedienings- en onderhoudsinstructies zijn opgenomen in de

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding BTS-5 Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding voor draagbare Bluetooth-luidspreker Bedankt voor het kiezen van de BTS-5, lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

ACR-500 AM/FM-wekkerradio

ACR-500 AM/FM-wekkerradio ACR-500 AM/FM-wekkerradio HANDLEIDING www.axxion-electronics.com GB - 1 1. Installeer deze apparatuur niet in een afgesloten ruimte, zoals een boekenkast of soortgelijke kast en zorg voor goede ventilatie

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren, Select / Enter) (3)

Nadere informatie

TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1013 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu UM_TAB-1013_NL_V1.0 Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 3 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 2 3 4 1 8 7 6 5 B. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT met touchfunctie (Capacitief touchpaneel) (2) Knop (Volume

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be

Downloaded from www.vandenborre.be WATCH ME Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies Watch me is een Bluetooth-horloge en MP3-speler met capacitief touchscreen, u kunt uw vinger gebruiken om een icoontje aan te raken en een submenu

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

H N A D N L D E L I E D I I D N I G

H N A D N L D E L I E D I I D N I G TAB-1031 HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door om correct gebruik van dit product te garanderen en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik. Inhoudsopgave Belangrijke veiligheidsinstructies...2

Nadere informatie

ICR-200. www.ices-electronics.com

ICR-200. www.ices-electronics.com ICR-200 www.ices-electronics.com FM WEKKERRADIO MET BATTERIJ BACK-UP 1. SNOOZE/SLEEP OFF-KNOP 2. ALARM INSTELLEN-KNOP 3. TIJD INSTELLEN-KNOP 4. SLAAP INSTELLEN-KNOP 5. UREN INSTELLEN-KNOP 6. MINUTEN INSTELLEN-KNOP

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Productinformatie... 3 I-1. Inhoud van de verpakking... 3 I-2. Voorzijde... 3 I-3. LED-status... 4 I-4. Switch statusknop... 4 I-5. Productlabel...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 82 Beschrijving van het apparaat... 83 Aan de slag... 86 Mobiele data & WiFi-verbinding... 90 Scherm Google account & Contacten... 92 Vertrouwd raken met Android

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

TAB-9701. Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

TAB-9701. Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu TAB-9701 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Inhoud 1 Inleiding 2 Veiligheidsvoorschriften 3 Algemeen overzicht 3.1 Toetsen 3.2 Het toestel in- en uitschakelen 3.3 De batterij

Nadere informatie

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel.

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel. Edutab2+ Gebruikshandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de Edutab2+. Wij wensen u veel plezier met deze tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING BT-160 LIGHT Bluetooth-luidspreker met lichteffecten Voor meer informatie: www.lenco.com 1 A. Waarschuwing Doe dit nooit Plaats geen open vuur, zoals brandende kaarsen, op of bij

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Wireless Internet Phone. Met deze internettelefoon kun je gemakkelijk en snel voicechatten met je favoriete

Nadere informatie

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 2GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

HANDLEIDING MODEL: BH-100

HANDLEIDING MODEL: BH-100 HANDLEIDING Headset met Bluetooth MODEL: BH-100 www.lenco.com OVEREZICHT HEADSET 1 Power-knop 2 Volume verhogen & volgende trackg 3 Volume verlagen & vorige track 4 Microfoon 5 LED-indicatort 6 Oplaadaansluiting

Nadere informatie

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt.

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 1GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com XEMIO-253 MP3-speler Gebruikershandleiding www.lenco.com Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk

Nadere informatie

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl QUALCORE 1010 Handleiding Nederlands www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl Voorwoord Dank u voor het kopen van de Overmax tablet. Wij wensen u veel plezier met de Qualcore 1010. Lees en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10 Gebruiksaanwijzing User Manual OV-BaseCore10 NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Dank u voor de aanschaf van de Overmax Basecore 10. Wij wensen u veel plezier met de tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Voormodel nr. BTC245 BTC245 Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies BTC245 is een MP3-speler met touchscreen, de gebruiker kan op het scherm om de speler te bedienen 2,4 inch 320*240 TFT-scherm

Nadere informatie

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn:

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn: BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op XEMIO-244 / 254 HANDLEIDING Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen

Nadere informatie

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. www.empire-electronix.com. Voorzorgsmaatregelen

Gebruiksaanwijzing. www.empire-electronix.com. Voorzorgsmaatregelen Gebruiksaanwijzing www.empire-electronix.com Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EmpireElectronix MID. Met de bedieningsrichtlijnen in deze handleiding leert u snel en eenvoudig hoe u de belangrijkste

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk Auteursrechten Deze gebruiksaanwijzing is beschermd onder internationale auteursrechtwetten. Geen enkel onderdeel van deze gebruiksaanwijzing mag worden gereproduceerd,

Nadere informatie

Handleiding DIT902101

Handleiding DIT902101 Handleiding DIT902101 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

CR6015B. Inhoudsopgave

CR6015B. Inhoudsopgave CR6015B Inhoudsopgave Inleiding belangrijke informatie; kenmerken accessoires PC Toetsen en poorten presentatie van de functies Functioneren Hoofdmenu (1) Bibliotheek (2) Favorieten (3) Bookmark (4) Foto

Nadere informatie

Handleiding DIT102201

Handleiding DIT102201 Handleiding DIT102201 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 1. Inhoud van de verpakking 1. 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 2. Overzicht van het apparaat 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 EN

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door.

www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-70051 www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Functies...3

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV Stenmark SmarTVstick Handleiding: Inhoudsopgave 1 SmarTVstick aansluiten op een TV 2 Voeding aansluiten Externe apparaten 3 Verbinding met de muis Gebruik 4 Verbinding met het netwerk 5 Schermresolutie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding DITK702201

Gebruikershandleiding DITK702201 Gebruikershandleiding DITK7001 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE

Nadere informatie

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 10 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning:

Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning: Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.eu 1. Bediening en aansluitingen Achteraanzicht 1 2 3 16 Bovenaanzicht 4 5 6 7 8 9 10 1 Vooraanzicht 11 12 13 14 15 Item Omschrijving

Nadere informatie

TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES

TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Het aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken Het aanraakscherm gebruiken Je bedient je tablet met je vingers. Sommige toestellen kunnen ook met behulp van een speciale pen, stylus genaamd, bediend worden. Je gebruikt de volgende technieken. Tik Je

Nadere informatie

Bedankt dat u ons product hebt aangeschaft. Lees deze instructies zorgvuldig voor gebruik, zodat u uw Yarvik GoTab snel en goed kunt gebruiken.

Bedankt dat u ons product hebt aangeschaft. Lees deze instructies zorgvuldig voor gebruik, zodat u uw Yarvik GoTab snel en goed kunt gebruiken. Geachte gebruiker, Bedankt dat u ons product hebt aangeschaft. Lees deze instructies zorgvuldig voor gebruik, zodat u uw Yarvik GoTab snel en goed kunt gebruiken. We hopen dat u lang kunt genieten van

Nadere informatie

Point of view HDMI Smart TV dongel Mini RF Keyboard

Point of view HDMI Smart TV dongel Mini RF Keyboard Point of view HDMI Smart TV dongel Mini RF Keyboard Nederlands Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 1.1. Product introductie

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Aanvullende specificaties. BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Aanvullende specificaties. BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos verbinding maken met een ander

Nadere informatie

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER Gebruiksaanwijzing Content Productomschrijving 1.Handleiding 1 1.1 Voorzijde en toetsen 1 1.2 Power On/Off 3 1.3 Netvoeding & Batterij 3 2. Menu

Nadere informatie

DF Digitale fotolijst

DF Digitale fotolijst DF-1031 10 Digitale fotolijst Hoofdstuk 1: Productiestandaard 1.1 Functielijst...2 1.2 Parameterlijst...3 1.3 Problemen oplossen...3 1.4 Aansluitingen...4 1.5 Accessoires...4 1.6 Temperatuur en vochtigheid.4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Hardware specificaties 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9.

Nadere informatie

JABRA SOLEMATE MAX. Handleiding. jabra.com/solematemax NFC. jabra

JABRA SOLEMATE MAX. Handleiding. jabra.com/solematemax NFC. jabra jabra JABRA SOLEMATE MAX NFC Handleiding jabra.com/solematemax 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-90012

GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-90012 GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-90012 www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. DUTCH NEDERLANDS Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

EM6511 e-domotica afstandsbediening

EM6511 e-domotica afstandsbediening E EM6511 e-domotica afstandsbediening 2 NEDERLANDS EM6511 e-domotica afstandsbediening Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen!

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 Bluetooth Mini Keyboard...

Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 Bluetooth Mini Keyboard... Point of view HDMI Smart TV dongel TV-HDMI-200BT Nederlands Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 1.1. Product introductie...

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-650

Handleiding Sony PRS-650 Handleiding Sony PRS-650 -Sony PRS-650 -Aanraakscherm (touchscreen) 6 inch en stylus -Besturing: Nederlands -Geheugen: 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart (SD) -Prijs: 229 euro - 12 woordenboeken

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b.

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker

Nadere informatie

TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES

TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle

Nadere informatie

1. Controleren of er nieuwe berichten zijn en uw berichten lezen

1. Controleren of er nieuwe berichten zijn en uw berichten lezen MAIL 1. Controleren of er nieuwe berichten zijn en uw berichten lezen Via het scherm 'Postbussen' in Mail hebt u snel toegang tot al uw postbussen 'Inkomend' en andere postbussen. Wanneer u een postbus

Nadere informatie

EM7410 WiFi Music Streamer

EM7410 WiFi Music Streamer EM7410 WiFi Music Streamer EM7410 WiFi Music Streamer 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Uitleg over de aansluitingen... 3 3.0 De WiFi Music Streamer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia SmartTags NT1/NT2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aan de slag...4 De NFC-functie inschakelen...4 NFC-detectiegebied...4 Smart Connect gebruiken om labels te beheren...4 Xperia

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-T1

Handleiding Sony PRS-T1 Handleiding Sony PRS-T1 - Aanraakscherm (touchscreen) en stylus - Schermgrootte 6 inch - Schermresolutie: 600 x 800 pixels - Besturing Nederlands - Wi-Fi - Geheugen; 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Handleiding DIGITALE MEDIASPELER MP259 Overzicht functies De MP 259 is een MP4-speler, de gebruiker kan op knoppen drukken om door de menu s te bladeren 2,4 inch 320*240 TFT-scherm Ingebouwde 0,3 MP camera

Nadere informatie

Gebruikersinstructie herkozen statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie herkozen statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie herkozen statenleden Asus T100 en T300 Een tweetal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-350

Handleiding Sony PRS-350 Handleiding Sony PRS-350 -Sony PRS-350-179,- euro -Schermgrootte: 5 inch -Schermresolutie: 600 x 800 pixels pixels -Touchscreen: ja -Connectiviteit: USB -Batterijduur: 10.000 bladzijden -Intern geheugen:

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

w-lantv 50n Beknopte handleiding Een stap voor stap gids over hoe u draadloos TV kunt kijken. Lees dit eerst!

w-lantv 50n Beknopte handleiding Een stap voor stap gids over hoe u draadloos TV kunt kijken. Lees dit eerst! handleiding Een stap voor stap gids over hoe u draadloos TV kunt kijken. Lees dit eerst! Specificaties onder voorbehoud. 2008-2009 PCTV Systems S.à r.l. 8420-20056-01 R1 Meegeleverd Access Point USB Stick

Nadere informatie

Handleiding pilotperiode. SamsungGalaxyTab 3

Handleiding pilotperiode. SamsungGalaxyTab 3 Pilot Platform Handleiding pilotperiode SamsungGalaxyTab 3 2 Handleiding Galaxy Tab 3 10.1 - versie 1 - febr. 2014 Inhoudsopgave 1. De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 1.1 De belangrijkste onderdelen van de Galaxy

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT TELEFOON ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

NEDERLANDSE INSTRUCTIES

NEDERLANDSE INSTRUCTIES MEDIA ER BEHUIZING CMP-MOB10 CMP-MOB30 NEDERLANDSE INSTRUCTIES Stap 2: Til voorzichtig de achterplaat op en schuif deze naar achteren. 1. Inhoud verpakking Voor CMP-MOB10: 1x Media player behuizing Draagtas

Nadere informatie

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat Voordat u aan de slag gaat 1. Inhoud van de verpakking 1. ebook Reader hoofdunit 2. Voedingsadapter 3. USB-kabel 4. 5. Garantiekaart 6. Draaghoes 2. Overzicht van het apparaat 7 ebook Reader EN - 1 1 2

Nadere informatie