De expert in duurzame oplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De expert in duurzame oplossingen"

Transcriptie

1 CIAT Nederland BV Annie M.G. Schmidtweg NA Almere, Nederland T +31 (0) F +31 (0) E info@ciat.nl W COMFORT AIR QUALITY ENERGY OPTIMALISATION De expert in duurzame oplossingen CIAT biedt meer dan een breed assortiment voor airconditioning, verwarming, koeling, warmte-uitwisseling en luchtbehandeling. CIAT begeleidt u vakkundig op het gebied van duurzame oplossingen voor comfort, kwaliteit en energiebeheer.

2 3 O N Z E V I S I E CIAT is een overzichtelijke organisatie waar korte lijnen en gezamenlijke verantwoordelijkheid C I A T EXPERT IN DUURZAME OPLOSSINGEN In onze visie zijn Verkoop en Service geen gescheiden werelden, maar liggen ze in het verlengde van elkaar en vullen ze elkaar logischerwijs aan. voor opdrachtgever en product centraal staan. Paul t Hart, algemeen directeur Er zijn vele wegen die naar Rome u wilt en wij kunnen van daaruit onze leiden en uiteraard kan een project expertise op de beste wijze inzetten. op vele manieren tot stand komen. Zo denkt onze verkoopadviseur met Bij CIAT maken wij een duidelijke keuze: u mee in de keuze van apparatuur, wij vinden het belangrijk dat u direct terwijl onze technical support hem vanaf de start bij het project betrokken daarin direct ondersteunt door elke bent. Gezamenlijk komen we dan tot gewenste aanpassing mogelijk te de beste oplossing; u weet immers wat maken.

3 5 D E S T A R T De apparatuur die wij plaatsen is zeer geavanceerd. Uiteraard is een grondige controle na de installatie van groot belang. Voordat de installatie in bedrijf wordt aangepast aan de projectspecifieke gesteld voert onze service technicus waarden. Hierna volgt een draaitest. een uitgebreide controle uit. Alle Samen met de installateur wordt apparatuur wordt op de juiste wijze de apparatuur opgeleverd en kan afgesteld en ingeregeld. Externe het logboek worden opgemaakt: voorwaarden worden gecontroleerd, het officiële startschot voor de alle instellingen worden nagelopen en ingebruikname! M A U R I C E B L O E M E N service technicus Sinds 22 jaar ben ik werkzaam in de koeltechniek en inmiddels ben ik verantwoordelijk voor technische inspecties, reparatiewerkzaamheden en het inbedrijfstellen van allerhande koelmachines en warmtepompen. Verantwoordelijk werk, dat ik elke dag weer met veel plezier doe. Als hobby sleutel ik graag aan klassieke auto s en die werkzaamheden wil ik, perfectionistisch als ik ben, altijd positief afronden. Met diezelfde instelling brengen wij als CIAT een bezoek aan de klant graag tot een goed eind. Ons doel is immers altijd dat we de opdrachtgever tevreden achterlaten, met een goed werkende machine. C I A T EXPERT IN DUURZAME OPLOSSINGEN

4 6 C I A T EXPERT IN DUURZAME OPLOSSINGEN ONDERHOUDS- CONTRACTEN Regelmatig onderhoud is niet alleen van belang voor de juiste werking, het verlengt ook de levensduur van uw apparatuur. Een goede planning is een kunst, we doen ons uiterste best om op uw wensen in te springen, ook op korte termijn. Richard Foppen, planner-coördinator O N T Z O R G E N Standaard krijgt u op al onze apparatuur een garantie van 12 maanden. U kunt deze eenvoudig verlengen tot wel 15 jaar! In de beginperiode zal het onderhoud vooral gericht zijn op monitoren en bijstellen van de apparatuur: preventief onderhoud dus, waarmee storingen vermeden kunnen worden. Er worden draaitesten uitgevoerd, het functioneren van het apparaat wordt uitgebreid tegen het licht gehouden en uiteraard krijgt u advies op het gebied van rendement en duurzaamheid. Vanzelfsprekend worden tijdens deze controlesessies ook alle wettelijk verplichte testen uitgevoerd. In deze garantieperiode worden alle onderhoudswerkzaamheden én alle reparaties door CIAT verzorgd, eventueel in combinatie met afstandsbeheer. De voorwaarden zijn ook voor een verlengde garantieperiode simpel: u zorgt voor een goede installatie waarbinnen het CIAT aggregaat zijn werk naar behoren kan doen en wij doen waar nodig aanbevelingen waar het beter kan. Op die manier zorgen we samen voor een optimale installatie en beperken we het aantal storingen tot een absoluut minimum.

5 8 CIAT EXPERT IN DUURZAME OPLOSSINGEN R A M O N K E T E L A A R service technicus Sinds 2010 werk ik als service technicus bij CIAT. Een afwisselende baan, waarin vooral de directe E E N M A L I G E I N S P E C T I E S samenwerking met de opdrachtgever om met elkaar tot een goede oplossing te komen mij erg aanspreekt. We werken natuurlijk met een ongelofelijke diversiteit aan producten. Daardoor kunnen we voor elke uitdaging de juiste oplossing bieden. Dat is fantastisch. Binnen CIAT werken we nauw samen. De onderlinge Voor de juiste statusindicatie van uw machine voeren lijnen zijn kort, iedereen denkt met elkaar mee en helpt elkaar waar nodig. wij een eenmalige (nul)inspectie uit. Ik ben er trots op deel uit te maken van het CIAT-team! Van deze zogenaamde nulmeting de machine, wat belangrijk kan zijn bij ontvangt u een volledig draairapport bijvoorbeeld het aangaan van een met eventuele aanbevelingen. Kleine servicecontract. En bent u op zoek naar aanpassingen worden uiteraard direct een second opinion bij een verschil uitgevoerd. Deze belangrijke inspectie van mening? Ook dan komen wij graag geeft u direct inzicht in de staat van deze eenmalige inspectie uitvoeren!

6 S P E C I A L E O N D E R - 11 P R O J E C T E N Wij treden graag buiten de gebaande paden! Naast de levering van standaard machines denken wij ook graag met u mee bij speciale projecten. Dit kan betekenen dat wij bestaande apparatuur aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen, maar ook kunnen wij indien gewenst onze machines volledig in onderdelen leveren en ter plaatse helemaal opbouwen. Niet laten zwemmen De enige toegang tot de kelder van Zwembad Veenendaal is een luik met een wenteltrap: niet echt handig om de nieuwe warmtepomp doorheen te vervoeren. Daarom hebben we de pomp bestaande uit onder andere twee grote schroefcompressoren helemaal in onderdelen aangevoerd. Op die manier kon alles gemakkelijk door het keldergat. Vervolgens hebben we de warmtepomp ter plekke volledig in elkaar gezet. D E L E N Meer dan de som der delen. Voor vrijwel al onze producten, En natuurlijk komt het voor dat ongeacht bouwjaar of leeftijd, kunnen onderdelen van oude apparatuur wij onderdelen leveren. U checkt niet meer geproduceerd worden, eenvoudigweg het serienummer, maar dan gaan wij voor u op zoek waarna u elk gewenst onderdeel naar een passend alternatief. kunt bestellen. CIAT EXPERT IN DUURZAME OPLOSSINGEN Gecompliceerde projecten vragen om een gedegen voorbereiding én goed overleg met de klant, met aandacht voor details Robin Peters, technical support In de lift De technische ruimte waar de koelmachine stond die wij moesten vervangen was alleen maar te bereiken via een lift. En daar liepen we tegen een uitdaging aan: de lift bleek te klein voor de nieuwe koelmachine. Onze oplossing? We hebben de koelmachine letterlijk doormidden gezaagd, in twee delen naar boven gebracht en vervolgens ter plaatse weer tegen elkaar aan gebouwd. Het is soms zoeken en puzzelen, maar samen met de klant komen we er altijd uit! Heidi Grasmeijer en Djully Muskita, administratie en onderdelenverkoop

7 T J A L L I N G V A N H A L T E R E N technisch directeur In de zeven jaar dat ik als verkoper willen onderscheiden. Deze manier werkzaam was voor CIAT Nederland van werken biedt ons de kans om te heb ik geleerd waar opdrachtgevers bouwen aan een organisatie om trots belang aan hechten: persoonlijke op te zijn: een organisatie waar men- benadering, meedenken en niet sen centraal staan. Mensen met een in de laatste plaats service. Zowel passie voor techniek, die een uitda- tijdens de installatie als bij het onder- ging zien waar anderen een probleem houd wilt u kunnen terugvallen op een ervaren. flexibele organisatie bij wie de relatie voorop staat. Als golfspeler moet ik de wedstrijd afronden met de bal waar ik mee Inmiddels ben ik verantwoordelijk begonnen ben. Op die manier willen voor de technisch inhoudelijke zaken wij bij CIAT graag elk project tot een binnen CIAT en persoonlijke benade- goed resultaat brengen. En dan kan ring, meedenken en service blijven het soms tegenzitten wij gaan door de uitgangspunten waarmee wij ons tot we de vlag bereikt hebben!

8 O N T M A N T E L I N G Z o rg f ro m c ra d le to c ra d le Aan alles komt ooit een eind; ook aan de levenscyclus van onze producten. Het is goed te weten dat CIAT u ook dan niet in de kou laat staan. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen bij de ontmanteling van een installatie door T O T B E S L U I T Gedurende de hele levensloop van een de machine koudemiddelvrij te maken, zodat de oude machine afgevoerd mag worden. installatie denken wij graag met u mee. Ook kunnen wij zorg dragen voor de complete recycling van uw oude machine. Daarnaast denken wij uiteraard Duurzaamheid, klantvriendelijkheid en gebruikersgemak staan bij CIAT voorop. graag mee over vervanging, waarbij levering van nieuwe Dat geldt voor het voortraject waarin de juiste beslissing over apparatuur nog apparatuur en verwijdering van de oude materialen gemaakt moet worden, het onderhoud en storingsvrij houden van het machine- goed te combineren valt. park én voor het recyclen van een apparaat aan het einde van zijn levensduur. U kunt rekenen op onze betrokkenheid en onze onafhankelijke deskundigheid!

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

Topwind Asset Management

Topwind Asset Management Same Conditions, Better Performance De missie van Topwind Uw turbines moeten beschikbaar zijn en optimaal presteren op het moment dat het waait. Specialisten in Asset en Project. Maximaal Rendement Topwind

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Scholieren enthousiast maken voor de techniek

Scholieren enthousiast maken voor de techniek Scholieren enthousiast maken voor de techniek Woorden van deze les de behoefte het imago de servicetechnicus de installatie uitdagend communiceren de installatietechniek carrière maken het project het

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk.

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. We hebben er allemaal mee te maken: de zorg. Of je nu ziek bent, vaccinaties wilt hebben voor een mooie reis of een familielid in het

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

Niet zómaar een servicebedrijf

Niet zómaar een servicebedrijf eenoorde ntw vera keuze Niet zómaar een servicebedrijf Horos Service kan met alle luchtbehan delings technieken overweg: verwarming, Horos Service heeft een breed assortiment aan spare parts voor alle

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Warm de winter door met de Breman Installatiegroep!

Warm de winter door met de Breman Installatiegroep! Warm de winter door met de Breman Installatiegroep! Kies voor één van onze service- en onderhoudsabonnementen www.warmteadvies.nl Breman. Samen bijzonder Service- en onderhoudsabonnementen cv-/combiketel

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl Groningen 20 2014-2015 Maintenance www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland. Deze brochure

Nadere informatie

VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW

VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

Enquête kwaliteitsbeleving sector Onderhoud Afdeling huishoudelijk technisch 0nderhoud

Enquête kwaliteitsbeleving sector Onderhoud Afdeling huishoudelijk technisch 0nderhoud Enquête kwaliteitsbeleving sector Onderhoud Afdeling huishoudelijk technisch 0nderhoud De sector onderhoud is gecertificeerd volgen NEN ISO 9001 versie 2000. De norm geeft aan dat je jaarlijks bij de klanten

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Praktijktrainingen Ferroli Nederland

Praktijktrainingen Ferroli Nederland AL Praktijktrainingen Ferroli Nederland Welkom bij Ferroli Nederland Ferroli Nederland is de officiële naam voor het vroeger alom bekende AGPO Ferroli. Als onderdeel van moederbedrijf Gruppo Ferroli treden

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract

PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract Elephant Dental B.V. Contractnummer: PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract Voor DeguDent / Elephant / Austenal / Dentsply Apparatuur. Klantspecificatie: NAW gegevens: Klantnummer: Naam Opdrachtgever:

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet Keukenconsulent Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet u als geen ander. Bribus Keukens neemt u graag een aanzienlijk deel van

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Wédéflex Established. Meesters in bewezen duurzaamheid

Wédéflex Established. Meesters in bewezen duurzaamheid Wédéflex Established Meesters in bewezen duurzaamheid Nog eens 10 jaar extra zekerheidsstelling Onze opdrachtgevers zijn het eens: kiezen voor Wédéflex Established is kiezen voor zekerheid. En dat bewijzen

Nadere informatie

Flexibiliteit in totaaloplossingen

Flexibiliteit in totaaloplossingen Flexibiliteit in totaaloplossingen www.totalsystems.nl Custom made onder één dak Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

Betreft: onderhoud a.c. apparatuur aan installaties met een koelmiddelinhoud van 0-3 kg.

Betreft: onderhoud a.c. apparatuur aan installaties met een koelmiddelinhoud van 0-3 kg. Aan de bewoner(s) van dit pand Datum 1 januari 2014 Onze referentie 14001/SS/WT. Betreft: onderhoud a.c. apparatuur aan installaties met een koelmiddelinhoud van 0-3 kg. Geachte bewoner/gebruiker, Regelmatig

Nadere informatie

Medewerkerbetrokkenheid. 1. Werk aan medewerkertevredenheid. Betrokkenheid uit jezelf. Waarom zou iemand het maximale inzetten voor een werkgever?

Medewerkerbetrokkenheid. 1. Werk aan medewerkertevredenheid. Betrokkenheid uit jezelf. Waarom zou iemand het maximale inzetten voor een werkgever? Dat is de vraag! Natuurlijk is werk nog steeds vanzelfsprekend voor mensen maar het is niet meer zo vanzelfsprekend om voor de duur van het leven die ene baas te kiezen. Mensen maken enorm veel keuzes.

Nadere informatie

Ik, Collectief? Comfort, vanzelfsprekend. Hoge korting op abonnementen. Aantrekkelijke aanbiedingen. ZVU Comfort, exclusief voor u!

Ik, Collectief? Comfort, vanzelfsprekend. Hoge korting op abonnementen. Aantrekkelijke aanbiedingen. ZVU Comfort, exclusief voor u! Ik, Collectief? Comfort, vanzelfsprekend Met uw aanmelding voor ZVU Collectief staat u niet meer alleen. En dat heeft zo zijn voordelen. U ontvangt hoge korting op onze abonnementen en profiteert van aantrekkelijke

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller?

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller? Wie zijn wij? Installatiebedrijf Koller Hattem BV is in 1969 als familiebedrijf begonnen en bestaat uit ruim 15 medewerkers. De kwaliteit van het werk is gewaarborgd door aansluiting bij brancheorganisaties

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

Piet Voorbeeld MIJN PROFIEL. Voornaam. Achternaam. Dienst. Schaal Tot schaal 8. Piet. Voorbeeld. Stadswerken

Piet Voorbeeld MIJN PROFIEL. Voornaam. Achternaam. Dienst. Schaal Tot schaal 8. Piet. Voorbeeld. Stadswerken MIJN PROFIEL Voornaam Piet Achternaam Voorbeeld Dienst Stadswerken Schaal Tot schaal 8 1 DIT BEN IK Wanneer heb je een goede werkdag gehad? Waarom? Als ik alles gedaan heb dat ik wilde doen en er ook onverwachte

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Veiligheid. Rendement. Comfort. Controls Services Allesomvattende servicecontracten voor gebouwsystemen

Veiligheid. Rendement. Comfort. Controls Services Allesomvattende servicecontracten voor gebouwsystemen Veiligheid Comfort Controls Services Allesomvattende servicecontracten voor gebouwsystemen Trane Controls Services voor uw gemoedsrust Blijvende 100 % prestaties Als uw nieuwe HVAC-systeem de eerste keer

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Diensten noodverlichting

Diensten noodverlichting Diensten tot uw dienst Een waar u op kunt rekenen als het moet: een kwestie van onberispelijke kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook die van de inbedrijfstelling en het onderhoud

Nadere informatie

alles is bereikbaar PILOT BUITENGEBIED GEMEENTE SLUIS

alles is bereikbaar PILOT BUITENGEBIED GEMEENTE SLUIS alles is bereikbaar PILOT BUITENGEBIED GEMEENTE SLUIS Greenet 1. Voorstellen Partners 2. Pilot Sluis, achtergrond 3. Inhoud Pilot: a) Aanbod b) Hoe werkt het? c) Wat betekent aanleg voor u? 4. Uitdagingen

Nadere informatie

SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate

SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate Agenda 1 Product Portfolio 2 Sunny Boy 240 / Sunny Multigate en toepassingen 3 Waarom kiezen voor SMA? 4 Installatie micro-omvormer systeem 5

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

energiek in duurzame klimaatconcepten 12.500 BEZOEKERS Praktijktrainingen Ferroli Nederland

energiek in duurzame klimaatconcepten 12.500 BEZOEKERS Praktijktrainingen Ferroli Nederland AL 12.500 BEZOEKERS Praktijktrainingen Ferroli Nederland Welkom bij Ferroli Nederland Ferroli Nederland is een verkoop- en serviceorganisatie van een wijde range aan energiebesparende binnenklimaatconcepten

Nadere informatie

SERVICE IN NEDERLAND

SERVICE IN NEDERLAND SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud. Daarnaast

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

Samen gaan we voor kwaliteit en service

Samen gaan we voor kwaliteit en service MHI Trainingen Samen gaan we voor kwaliteit en service Mitsubishi Heavy Industries_Trainingen Samen gaan we voor kwaliteit en service Hoewel de kennis in onze branche bij installateurs en adviseurs de

Nadere informatie

Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Waakzaam op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu! Certafix

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

B&A Supplies noodstroomsystemen

B&A Supplies noodstroomsystemen ALTIJD STROOM B&A Supplies noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. B&A Supplies is importeur van diverse kwaliteitsmerken en

Nadere informatie

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud.

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

Peiling Flexibel werken in de techniek 2015

Peiling Flexibel werken in de techniek 2015 Peiling Flexibel werken in de techniek 2015 Peiling Flexibel werken in de techniek 2015 Inleiding Voor goede bedrijfsresultaten is het voor bedrijven van belang om te kunnen beschikken over voldoende goede,

Nadere informatie

hijsen zonder hangen

hijsen zonder hangen Wagenweg 58 2012 NG Haarlem (023) 531 90 95 info@toornend.com www.toornend.com hijsen zonder hangen studiemiddag VSCD: instandhouding en garantie 26 april 2010 mevrouw ir. K. Lian The senior projectmanager

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Professioneel Het Servicecontract voor beheerders op het gebied van gezondheid, zorg enbedrijfsgebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer 2 water in goede handen Als eigenaar of beheerder wilt u dat installaties in uw gebouw efficiënt en betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Talent4U 4. Lessenserie voor het vmbo. Maintenance. Inhoud. Talent4U. Maintenance

Talent4U 4. Lessenserie voor het vmbo. Maintenance. Inhoud. Talent4U. Maintenance 4 1 Lessenserie voor het vmbo Inhoud Introductie... 2 Opdracht 1 Practicum... 3 Hoe werkt de mengtank?.... 4 Opdracht 2 Het echte werk.... 9 Opdracht 3 Werken als maintenance technician.. 10 Opdracht 4

Nadere informatie

Vinçotte daagt je uit!

Vinçotte daagt je uit! daagt je uit! Werk mee aan een steeds veiligere samenleving. www.vincotte-jobs.be Ga jij de uitdaging aan? Ontdek meer over werken bij. biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie,

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Service- en Onderhoudsmodule 2THE

Nadere informatie

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Bijeenkomst bij Eneco in kader van onderzoek naar Nieuwe Business Modellen De noodzaak om te veranderen is onmiskenbaar. Burgers, bedrijven en overheid zoeken naar

Nadere informatie

Werken in een andere sector of branche: iets voor u?

Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Uw hele loopbaan blijven werken in dezelfde sector of branche? Voor veel werknemers is het bijna vanzelfsprekend om te blijven werken in de sector of

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Voertuigentechniek. Kiezen. Installatietechniek. De techniek. Handig. Metaaltechniek. Baan

Waarom dit boekje? Voertuigentechniek. Kiezen. Installatietechniek. De techniek. Handig. Metaaltechniek. Baan Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een magazijn. Of voor een stage in de techniek.

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Leren & Werken

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Leren & Werken MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Leren & Werken Steeds opnieuw raak ik mijn baan kwijt. Waar ligt dat nou aan? Welke vervolgopleiding zou iets voor mij zijn? Is er voor mij extra ondersteuning

Nadere informatie

- Business uitvoering

- Business uitvoering - Business uitvoering Sommige airco's zijn verkrijgbaar in een business uitvoering, dit houdt in dat de buitenunit is voorzien van een hoge- en lagedrukbeveiliging. Deze beschermt de compressor bij storingen.

Nadere informatie

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg Samen maken we goede zorg beter betaalbaar Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg We hebben voor de zorg nog een wereld te winnen Bij uw zorgorganisatie telt elke euro, meer dan ooit. Er is u dan ook

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES. KONE Care

ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES. KONE Care ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES KONE Care KONE Care pakt problemen preventief aan Onderhoud door KONE biedt u de kwaliteit en meerwaarde van een betrouwbare partner. KONE

Nadere informatie

Wij timmeren aan de weg

Wij timmeren aan de weg Wij timmeren aan de weg Even voorstellen; Bouwkracht Vakpersoneel. Bouwkracht vakpersoneel B.V. is onderdeel van de LubronGroep en voortgekomen uit Lubron technisch intermediair. Onder de vlag van Lubron

Nadere informatie

Business Solutions AHEAD IN ICT

Business Solutions AHEAD IN ICT Business Solutions AHEAD IN ICT Inhoud Inleiding... 2 Business Solutions... 2 Directe ondersteuning... 2 Preventief onderhoud... 3 Supportinkoop... 3 Website... 4 Detachering... 4 Slot... 4 Referenties...

Nadere informatie