Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek"

Transcriptie

1 Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek

2 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor industrie en utiliteit: van ketels en boilers met groot vermogen, gasabsorptiewarmt epompen tot warmtekrachtkoppelingen. We beschikken over unieke expertise en jaren lange ervaring. En we zijn in staat om de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige producten en oplossingen te combineren met een krachtige kennis- en serviceorganisatie. Dagelijks zijn we bij Bosch bezig met de ontwikkeling, productie en levering van betrouwbare oplossingen van absolute topkwaliteit. Service is daar wat ons betreft onlosmakelijk mee verbonden. Net als de betrokkenheid bij uw project. Vanaf het zoeken naar de beste oplossing, support voor en tijdens de installatie tot en met inspecties, onderhoud en after sales service. Onze accountmanagers, technisch specialisten en onderhoudsmonteurs bundelen daarbij hun expertise en praktijkervaring. Daarin schuilt de kracht van de service en de support van Bosch. Service vooraf: inventarisatie, rapportage en advies Zowel bij vervanging als nieuwbouw kunt u rekenen op de betrouwbare dienstverlening en de professionele adviezen van Bosch. Samen met u brengen we de praktijksituatie en de klantvraag in kaart. En indien van toepassing ook de technische staat en de prestaties van de bestaande installatie. We voeren rendementsberekeningen uit en berekenen energiebesparingskansen op basis van verschillende oplossingsvarianten. U krijgt hiervan een complete rapportage, voorzien van heldere berekeningen en professioneel advies op maat.

3 Service & Support 3 Support tijdens de installatie: in bedrijfstelling en inregeling U krijgt tijdens de installatie- en montagewerkzaamheden alle benodigde ondersteuning van Bosch. Daarbij combineren we slim het vakmanschap van uw medewerkers met de specifieke kennis en ervaring van onze servicemonteurs. We geven voorlichting en advies voor aanvang van de werkzaamheden. We bieden alle benodigde hulp tijdens de installatie van elke nieuwe Bosch oplossing. We verzorgen het inregelen van de installatie met de grootst mogelijke precisie. Zo realiseren we optimaal rendement. Inspectie en onderhoud: voldoen aan alle wettelijke verplichtingen Omdat Bosch Scios-en VCA-gecertificeerd is, kunnen we alle volgens de wet verplichte inspecties en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk onder andere aan: Eerste Bijzondere Inbedrijfstelling (bij levering, inclusief verslag) Periodieke Onderhoud (jaarlijks, inclusief verslag en certificaat) After sales service: reparatie en levering van onderdelen Met een oplossing van Bosch bent u verzekerd van een optimaal presterende installatie en een lange levensduur. Juist daarom kunt u ook in geval van een onverhoopte storing of een te vervangen onderdeel vertrouwen op snelle, vakkundige after sales service. Zorgvuldige reparatie van Bosch cv-ketels, boilers, warmtekrachtkoppelingen en gaswarmtepompen. Snelle levering van vervangingsonderdelen, met een gegarandeerde naleveringsperiode van minimaal 15 jaar. Opleidingsprogramma Bosch biedt een opleidingsprogramma met producttrainingen op maat. U bent daarvoor van harte welkom in ons trainingscentrum in Deventer. Alle aspecten rondom een product of technologie komen aan bod, waaronder techniek, montage, inregeling, onderhoud, wetgeving en energiebesparing. De trainingen zijn nadrukkelijk gericht op de dagelijkse praktijk van de projectinstallateur. Periodieke Inspectie (om de vier jaar, inclusief verslag en certificaat) voor standaard cv-installaties en complexere stookinstallaties sluiten we graag met u een onderhoudscontract af. Voor service en onderhoud ten behoeve van complexe installaties bieden we u graag een contract op maat.

4 4 Service & Support Eerste Bijzondere Inspectie Bosch verzorgt ook voor u Eerste Bijzondere Inspecties Uitvoering van de eerste inspectie ketelinstallatie bij ingebruikname. Controle/verslaglegging m.b.t. veilig functioneren, optimale verbranding en energiezuinigheid. Basisrapport voor een effectieve uitvoering van (periodieke) inspecties en onderhoud van uw stookinstallatie. Bij, het voor het eerst in gebruik nemen van verwarmingsof stookinstallaties met een vermogen > 100 kw, moet de eigenaar van een installatie over een rapport beschikken waaruit blijkt dat de installatie aan de geldende eisen voldoet. Conform de SCIOS-richtlijnen wordt een EBI uitgevoerd ter controle van de stookinstallatie op veilig functioneren, optimale verbranding en het energiezuinig functioneren. Het rapport van deze inspectie moet op aanvraag van overheden aantoonbaar te zijn en dient steeds vaker als garantiestelling bij het afsluiten van verzekeringen. Kiest u voor Bosch, dan kunt u rekenen op een hoogwaardig product en de daarbij behorende diensten, waaronder alle benodigde keuringen en inspecties zoals de EBI. Het inbedrijfstellen is daarbij een belangrijk onderdeel. Door de bundeling van onze kennis en expertise zijn we in staat om gedurende de levenscyclus van een installatie u ook op andere momenten te ondersteunen en te begeleiden. Omschrijving van de werkzaamheden Volledige inspectie van de gehele ketelinstallatie, inclusief het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van verbrandingsgassen. Opstellen van een basisverslag, o.a. dienend als richtlijn voor toekomstige inspecties en onderhoudsbeurten. Vastlegging van de technische gegevens van de installatie en de instelgegevens, inclusief grenswaarden bij het in bedrijf stellen van de ketel. Bevindingen van (bouwkundige) gebreken aan de stookruimte worden als aandachtpunten in het rapport meegenomen. Afgeven van een Verklaring van Inspectie bij Ingebruikname, t.b.v. het bevoegd gezag, indien de ketelinstallatie voldoet aan de veiligheidseisen en milieunormen.

5 Service & Support 5 Periodieke Inspectie Bosch verzorgt ook voor u Periodieke Inspecties Minimaal één maal per vier jaar. Volledige inspectie van de ketelinstallatie op basis van het basisverslag. Verslag en Verklaring van inspectie. Afhankelijk van de installatie dient verwarmings- of stookinstallatie met een vermogen > 100 kw minimaal één maal per vier jaar geïnspecteerd en gekeurd te worden. De Periodieke Inspectie zorgt voor veilig functioneren, optimale verbranding en het energiezuinig functioneren waarvan de basis is vastgelegd in het EBI-rapport. De verklaring van deze inspectie moet op aanvraag van overheden aantoonbaar zijn en dient steeds vaker als garantiestelling bij het afsluiten van verzekeringen. Het uitvoeren van een volledige stookproef en het opmaken van een stookrapport. Het vastleggen van de resultaten van de Periodieke Inspectie in een rapport Periodieke Inspecties. Afgeven van een Verklaring van inspectie, t.b.v. het bevoegd gezag, indien de ketelinstallatie voldoet aan de veiligheidseisen en milieunormen. Omschrijving van de werkzaamheden Volledige inspectie van de gehele ketelinstallatie, inclusief het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van verbrandingsgassen aan de hand van het (basis) EBI-rapport.

6 6 Service & Support Periodiek Onderhoud Bosch verzorgt ook voor u Periodiek Onderhoud Volledig reinigen en inspecteren van de ketelinstallatie op basis van een checklist en de grenswaarden in het basisverslag. Verslag en Verklaring van onderhoud. Er is in de regelgeving geen plicht tot periodiek onderhoud opgenomen, veel onderhoudsaspecten aan een stookinstallatie zijn vaak omschreven in de voorschriften van de fabrikant. Als de verplichte (periodieke) inspectie uitwijst dat (correctief) onderhoud nodig is, dan is men wél verplicht dit onderhoud te laten uitvoeren. Het onderhoud richt zich conform de SCIOS-richtlijnen hoofdzakelijk op het inspecteren en reinigen van de installatie, waardoor het veilig functioneren, de optimale verbranding en het energiezuinig functioneren gewaarborgd blijft. Het onderhoud wordt vastgelegd in een periodiek onderhoudsrapport en een Verklaring van onderhoud wordt afgegeven t.b.v. het bevoegd gezag. Door te kiezen voor Bosch voor uw Periodieke Inspectie, kiest u voor kennis en expertise op het gebied van verwarmings- of stookinstallaties. Bosch is daarbij niet alleen expert op het gebied van de eigen producten, maar daarnaast ook in staat om installaties van derden te inspecteren. Omschrijving van de werkzaamheden Uitvoeren van het noodzakelijk onderhoud aan de ketelinstallatie volgens checklist. Het vervangen van onderdelen, indien noodzakelijk. Bij vervanging van onderdelen controleren of het vervangende onderdeel functioneert conform het basisverslag. Het uitvoeren van een volledige stookproef en het opmaken van een stookrapport. Het vastleggen van de resultaten van het Periodiek Onderhoud in een rapport Periodiek Onderhoud. Afgeven van een Verklaring van onderhoud t.b.v. het bevoegd gezag indien de ketelinstallatie voldoet aan de veiligheidseisen en milieunormen. Inspecties brandstoftoevoerleidingen

7 Service & Support 7 Inspectie brandstoftoevoerleidingen en emissiemetingen NOx Inspectie brandstoftoevoerleidingen Omdat de keuring van brandstoftoevoersystemen onderdeel is van de keuringsverplichting voor de stookinstallatie, zijn minimale frequenties gelijk aan die van de stookinstallatie. De brandstoftoevoerleidingen dienen bij ingebruikname en vervolgens periodiek geïnspecteerd te worden. Emissiemetingen NOx Voor toestellen met een vermogen van 400 kw of meer geldt dat deze naast de verplichte inspecties ook nog een NOx-meting moeten ondergaan. Bosch is ook hiervoor volledig gecertificeerd en bevoegd om deze metingen voor u uit te voeren.

8 Bosch Thermotechniek B.V. Postbus AA Deventer info@bosch-thermotechniek.nl /2019/1

Ruud van Empel. Inspecties & Onderhoud van stookinstallaties en brandstofsystemen. Van Empel Inspecties & Advisering bv

Ruud van Empel. Inspecties & Onderhoud van stookinstallaties en brandstofsystemen. Van Empel Inspecties & Advisering bv Van Empel Inspecties & Advisering bv Postbus 31 5570 AA BERGEIJK Tel: 0497-550506 Fax: 0497-550507 E-mail: info@vanempelinspecties.com Website: www.vanempelinspecties.com Inspecties & Onderhoud van stookinstallaties

Nadere informatie

De zekerheid van Zantingh

De zekerheid van Zantingh De zekerheid van Zantingh Een betrouwbare partner Zantingh staat voor zekerheid. Zekerheid als het gaat om advies, betrouwbare producten, installaties, service en onderhoud. We doen dat met een gemotiveerd

Nadere informatie

Keuring en Onderhoud van Stookinstallaties in relatie met de Regelgeving en SCIOS

Keuring en Onderhoud van Stookinstallaties in relatie met de Regelgeving en SCIOS Keuring en Onderhoud van Stookinstallaties in relatie met de Regelgeving en SCIOS Marius ten Ham Voorzitter College van Deskundigen SCIOS Inhoud presentatie Historie keuring en onderhoud SCIOS organisatie

Nadere informatie

XIII. XIII. Service & After Sales

XIII. XIII. Service & After Sales XIII. Service & After Sales XIII-1 Service & After Sales algemeen 224 XIII-2 Service & After Sales prijslijst 2015 229 XIII-3 Overzicht asbesthoudende Remeha ketels 230 Voor aanvullende informatie over

Nadere informatie

Wet- en regelgeving door Jasper Smelt

Wet- en regelgeving door Jasper Smelt Wet- en regelgeving door Jasper Smelt Wet- en regelgeving We zoomen vanavond in op twee belangrijke onderwerpen: SCIOS OK CV SCIOS Wanneer is een SCIOS keurmerk verplicht? EBI PI PO SCIOS KEURINGSPLICHT

Nadere informatie

11. Customer Services

11. Customer Services 11. Customer Services 306 11. Customer Services Algemeen 308 Netto prijslijst 2019 312 Overzicht asbesthoudende Remeha cv-ketels 315 307 Algemeen Scios gerelateerde werkzaamheden: Eerste of Bijzondere

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

13. Customer Services

13. Customer Services 13. Customer Services 308 13. Customer Services Algemeen 310 Prijslijst 2018 315 Overzicht asbesthoudende Remeha cv-ketels 317 309 Algemeen Scios gerelateerde werkzaamheden: Eerste of Bijzondere Inspectie

Nadere informatie

Periodiek Onderhoud Akkoord

Periodiek Onderhoud Akkoord Periodiek Onderhoud - PO SCOPE 1 - ATMOSFERISCH TOESTEL - AARDGAS SCIOS identificatiecode : XYZ001 Inspectie referentie : 2718KE-149-11-XYZ001-I-PO_G Naam : Demo locatie Adres : Marineblauw 149 Postcode

Nadere informatie

SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie

SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie Informatie over de wettelijke verplichting tot SCIOS inspectie Zwart Techniek B.V. Juni 2017 service@zwarttechniek.com

Nadere informatie

SCIOS. Certificatieregeling. Stookinstallaties Elektrisch Materieel Explosieveilige installaties

SCIOS. Certificatieregeling. Stookinstallaties Elektrisch Materieel Explosieveilige installaties SCIOS Certificatieregeling Stookinstallaties Elektrisch Materieel Explosieveilige installaties SCIOS certificatie De SCIOS Certificatieregeling is een kwaliteitsmanagement systeem voor het uitvoeren van

Nadere informatie

De nieuwe generatie grootvermogen HR. Bosch Condens 7000F staande aluminium ketel

De nieuwe generatie grootvermogen HR.   Bosch Condens 7000F staande aluminium ketel De nieuwe generatie grootvermogen HR www.bosch-thermotechniek.nl Bosch Condens 7000F staande aluminium ketel De nieuwe generatie grootvermogen HR Bosch Condens 7000F staande aluminium ketel Bosch presenteert

Nadere informatie

13. Service & After Sales

13. Service & After Sales 13. Service & After Sales remeha.nl 246 13. Service & After Sales Service & After Sales algemeen 248 Service & After Sales prijslijst 2016 253 Overzicht asbesthoudende Remeha cv-ketels 254 247 Service

Nadere informatie

Verklaring van onderhoud

Verklaring van onderhoud Verklaring van onderhoud Ondergetekende verklaart hierbij dat in het kader van de Wet Milieubeheer aan het stooktoestel met installatiecode : XYZ001 Merk / type Remeha Gas 5d HR 11 Leden Fabricagenummer

Nadere informatie

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312.

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312. Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik Aluminium HR-ketels Logano plus GB312 Logano plus GB402 De nieuwe norm in aluminium HR-ketels: Logano plus GB312 en Logano plus

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud. Daarnaast

Nadere informatie

Voorschriften CV- onderhoud

Voorschriften CV- onderhoud Voorschriften CV- onderhoud 1.1 Scios regelgeving Brandstoftoevoerleidingen Brandstoftoevoerleidingen naar grote toestellen moeten bij ingebruikname en vervolgens gekeurd/geïnspecteerd worden. In de genoemde

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

Talk about technics!

Talk about technics! Nieuwsbrief juni 2019 Remeha s Talk about technics! De Eco mode van de Calenta Ace Aangepaste regelgeving voor koppeling met WTW-units Hybride Mercuria warmtepomp installeren Maximale belasting instellen

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud.

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Specialisten in Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Waakzaam op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu! Certafix

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Naleven van de regels, de normaalste zaak van de wereld

Naleven van de regels, de normaalste zaak van de wereld Naleven van de regels, de normaalste zaak van de wereld In deze factsheet leest u over een aantal milieu- en veiligheidsvoorschriften waar u als ondernemer mee te maken heeft. U ziet voorbeelden hoe u

Nadere informatie

Service voor industriële stookinstallaties

Service voor industriële stookinstallaties Service voor industriële stookinstallaties Producten Branders voor een of meer brandstoffen in Mono- en Duoblock-uitvoering 11 kw 80 MW Service Montage, modernisering, onderhoud en reparatie van industriële

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

NOx reductie. Oscar Moers en Max Breedijk

NOx reductie. Oscar Moers en Max Breedijk NOx reductie Oscar Moers en Max Breedijk Oscar Moers Afgestudeerd HTS Werktuigbouwkunde en HTS Technische Bedrijfskunde Werkzaam bij Elco Burners B.V. sinds 2006, eindverantwoordelijk voor service Elco

Nadere informatie

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN OVER ONS Van Empel Inspecties en Advisering is sinds 2005 uw onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Wij zijn uw kennispartner

Nadere informatie

ABs nederland Bliksembeveiliging. ontwerp en Installatie Inspectie en onderhoud

ABs nederland Bliksembeveiliging. ontwerp en Installatie Inspectie en onderhoud ABs nederland Bliksembeveiliging ontwerp en Installatie Inspectie en onderhoud Inspectie en onderhoud Aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties Naast het adviseren, ontwerpen en daadwerkelijk

Nadere informatie

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN OVER ONS Van Empel Inspecties en Advisering is al weer 12 jaar uw onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Wij zijn uw kennispartner

Nadere informatie

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN

OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN OVER ECHTE PREVENTIE GESPROKEN OVER ONS Van Empel Inspecties en Advisering is uw onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Wij zijn uw kennispartner op het

Nadere informatie

Veiligheid meer dan norm!

Veiligheid meer dan norm! Veiligheid meer dan norm! Parkstad Inspecties Veiligheid is meer dan een norm Parkstad Inspecties is een onafhankelijk adviesbureau voor veilige en duurzame technische installaties: van gebouwgebonden

Nadere informatie

SCIOS certificatieregeling

SCIOS certificatieregeling SCIOS certificatieregeling SCIOS certificatieregeling SCIOS certificatieregeling is een kwaliteitsmanagementsysteem voor het uitvoeren voor inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties.

Nadere informatie

Keuringinstituut Voor Veilige Magazijnen

Keuringinstituut Voor Veilige Magazijnen Keuringinstituut Voor Veilige Magazijnen NEN-EN-ISO-EIC 17020;2004 type A inspecterende instelling. Algemeen KVVM is als type A inspectie-instelling geaccrediteerd ( reg.nr. I195) door de Raad voor Accreditatie

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud 2.500 60 klanten medewerkers 15 We werken voor opdrachtgevers in de retail en utiliteit, vastgoed, woningbouw en particuliere sector Met onze ervaren specialisten

Nadere informatie

Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Kenteq

Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Kenteq Beroepstypering Servicetechnicus installatietechniek Algemene informatie datum: 17-03-2004 versie: 1 Onder regie van kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven Ontwikkeld door: Kenniscentrum Beroepsonderwijs

Nadere informatie

Hoog Rendement voor Hoogbouw

Hoog Rendement voor Hoogbouw HR oplossingen voor hoogbouw N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m Hoog Rendement voor Hoogbouw Vervanging? HR is de norm Een particulier die energie wil besparen en zijn warmte- en warmwatercomfort

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne-energie Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

HR-oplossingen voor hoogbouw. Hoog Rendement Voor Hoogbouw

HR-oplossingen voor hoogbouw. Hoog Rendement Voor Hoogbouw HR-oplossingen voor hoogbouw Hoog Rendement Voor Hoogbouw Individuele Nefit HR-ketel Veilige investering met Hoog Rendement In veel appartementsgebouwen en andere hoogbouw wordt nog niet energiezuinig

Nadere informatie

RAY. Aanvraag Onderhoudscontract CV-ketel. onderhoudsbedrijf

RAY. Aanvraag Onderhoudscontract CV-ketel. onderhoudsbedrijf Korenmolen 43 2406 KB Alphen aan den Rijn Telefoon : 0172-478607 Mobiel : 0646-388097 Email : info@ray.nl Website : www.ray.nl Bank : ABN-AMRO 40.57.61.295 K.v.K. : RIJNLAND 28103071 B.T.W. : NL 1833.29.478.B01

Nadere informatie

Service & Onderhoud abonnement CV ketel

Service & Onderhoud abonnement CV ketel Service & Onderhoud abonnement CV ketel Met een service & onderhoud abonnement van van der Bij bent u verzekerd van een optimaal comfort in uw woning. Onderhoud aan uw CVketel zorgt voor een perfect werkende

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.4 Versiedatum: 2015-04-15 Status: definitief Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.4 Versiedatum: 2015-04-15 Status: definitief Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.4 Versiedatum: 2015-04-15 Status: definitief Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Productvoorwaarden service- en onderhoudsabonnement warmtepomp

Productvoorwaarden service- en onderhoudsabonnement warmtepomp Productvoorwaarden service- en onderhoudsabonnement warmtepomp Met een onderhoudsbeurt door een deskundige monteur van Energiewacht is uw toestel weer in topconditie! Veilig, schoon en energiezuinig ingesteld.

Nadere informatie

FELIXSAFETY Focus on safety.

FELIXSAFETY Focus on safety. FELIXSAFETY Focus on safety. Inspect & Work 2019 KEURING VALBEVEILIGING Keuring, onderhoud en inspectie van PBM s De wetgever en fabrikanten schrijven jaarlijkse keuring en onderhoud voor van valbeveiliging

Nadere informatie

InfoMil > LUCHT. Inspectie en Onderhoud van Stookinstallaties. In opdracht van

InfoMil > LUCHT. Inspectie en Onderhoud van Stookinstallaties. In opdracht van InfoMil > LUCHT Inspectie en Onderhoud van Stookinstallaties In opdracht van 1 Informatieblad Inspectie en Onderhoud van Stookinstallaties - InfoMil - November 2008 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Voorschriften

Nadere informatie

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL? KIES VOOR OK CV Wilt u veilig én energiezuinig stoken? Laat uw cv-ketel dan regelmatig onderhouden door een Energie Service Specialist

Nadere informatie

Onderhoud Akkoord. Toestel : 1. Onderhoud. Naam : Demo locatie 2 Adres : Marineblauw 1

Onderhoud Akkoord. Toestel : 1. Onderhoud. Naam : Demo locatie 2 Adres : Marineblauw 1 Onderhoud Inspectie referentie : 2718KE-1-15-001-134-AA-I-O_G Naam : Demo locatie 2 Adres : Marineblauw 1 Postcode : 2718KE Plaats : Zoetermeer Datum van onderhoud : 11 maart 2015 Exemplaar voor : Opstellingsruimte

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid Bosch Compact 4 Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid Bosch Compact Met een jaartaprendement van 91% is de Bosch Compact de meest zuinige in zijn klasse. En dat terwijl deze

Nadere informatie

SCIOS & Het Activiteitenbesluit 2008

SCIOS & Het Activiteitenbesluit 2008 SCIOS & Het Activiteitenbesluit 2008 SCIOS & Het Activiteitenbesluit 2008 Januari 2009 Inhoud Inhoud 2 Inleiding 3 1 Het Activiteitenbesluit 4 2 Eisen aan stookinstallaties 6 3 SCIOS systematiek versus

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Hoog rendement voor vrijwel elke bestaande situatie. Gasabsorptiewarmtepompen. Logatherm GWPL 35

Hoog rendement voor vrijwel elke bestaande situatie. Gasabsorptiewarmtepompen. Logatherm GWPL 35 Hoog rendement voor vrijwel elke bestaande situatie Gasabsorptiewarmtepompen : energie besparen, juist in de bestaande bouw De is de nieuwste schakel op het gebied van intelligente systeemoplossingen voor

Nadere informatie

Voorwaarden Service en Onderhoudscontracten Hartman Installatie:

Voorwaarden Service en Onderhoudscontracten Hartman Installatie: Voorwaarden Service en Onderhoudscontracten Hartman Installatie: Algemeen: 1. De genoemde gesommeerde totaalprijs is incl. btw, voorrijkosten per maand. Deze prijs zal jaarlijks geïndexeerd worden. 2.

Nadere informatie

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL Kadiks Installatie B.V. Industriestraat 3 2751 GT Moerkapelle Tel. 079-5932524 e-mail: info@kadiksbv.nl CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL Een CV-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer 2 water in goede handen Als eigenaar of beheerder wilt u dat installaties in uw gebouw efficiënt en betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud

Nadere informatie

hijsen zonder hangen

hijsen zonder hangen Wagenweg 58 2012 NG Haarlem (023) 531 90 95 info@toornend.com www.toornend.com hijsen zonder hangen studiemiddag VSCD: instandhouding en garantie 26 april 2010 mevrouw ir. K. Lian The senior projectmanager

Nadere informatie

SCIOS & Het Activiteitenbesluit

SCIOS & Het Activiteitenbesluit SCIOS & Het Activiteitenbesluit April 2010 Inhoud Inhoud 1 Inleiding 3 1 Het Activiteitenbesluit en het BEMS 4 2 Eisen aan stookinstallaties 6 3 SCIOS systematiek versus Activiteitenbesluit/BEMS 9 4 De

Nadere informatie

Excelleren. op eenzame hoogte

Excelleren. op eenzame hoogte Excelleren op eenzame hoogte Excellent op hoog niveau Een veilige werkplek Amendex is dé expert in het installeren van hoogwaardige klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Samen met onze partners tekenen

Nadere informatie

SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK

SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK Imtech Infra Rail Snel, veilig en betrouwbaar Vervoer per spoor wint aan populariteit. Reizen per spoor zorgt voor een snelle, veilige en betrouwbare verbinding.

Nadere informatie

Onderhoud & reparatie Waukesha pompen. Uw pomp weer als nieuw!

Onderhoud & reparatie Waukesha pompen. Uw pomp weer als nieuw! Onderhoud & reparatie Waukesha pompen Uw pomp weer als nieuw! Service Ons serviceconcept voor onderhoud en reparaties Onze zorg gaat verder dan alleen de levering van hoogwaardige apparatuur en de daarbij

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

Onafhankelijk adviesbureau met 26 jaren ervaring op het gebied van bouw, onderhoud en energie

Onafhankelijk adviesbureau met 26 jaren ervaring op het gebied van bouw, onderhoud en energie Onafhankelijk adviesbureau met 26 jaren ervaring op het gebied van bouw, onderhoud en energie Voor gemeente, onderwijs, winkels, zorg en MKB betrouwbare, beheersbare en betaalbare huisvesting! Koningsweg

Nadere informatie

De perfecte oplossing voor industrie. Bosch Uni Condens 8000F overdrukketel

De perfecte oplossing voor industrie.   Bosch Uni Condens 8000F overdrukketel De perfecte oplossing voor industrie www.bosch-thermotechniek.nl Bosch Uni Condens 8000F overdrukketel 2 Bosch Uni Condens 8000F Speciaal voor lage temperaturen zijn er RVS HR-ketels en voor hoge temperaturen

Nadere informatie

mcir beweging Heyendallaan 55b, Kerkrade Postbus 12, 6460 AA Kerkrade 045 54669 50 045 546 69 77 info@movare.nl www.movare.nl

mcir beweging Heyendallaan 55b, Kerkrade Postbus 12, 6460 AA Kerkrade 045 54669 50 045 546 69 77 info@movare.nl www.movare.nl mcir ond erwijsstichti ng Aan het College van Burgemeester en wethouders van de gemeente Simpelveld Postbus 21000 6369 ZG Simpelveld Datum: 13-03-2013 Kenmerk: AD34-BG/HvP2014 BjIagen: Betreft: onderwijshuisvestingsaanvragen

Nadere informatie

Onderhouds- en serviceabonnement

Onderhouds- en serviceabonnement Onderhouds- en serviceabonnement Zekerheid met een onderhoud- of serviceabonnement. Uw gastoestellen vragen jaarlijks om onderhoud. Dit houdt in dat deze moeten worden schoongemaakt, gecontroleerd en afgesteld.

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de

Nadere informatie

Technisch Beheer. Service & onderhoud voor brandbeveiligingsinstallaties

Technisch Beheer. Service & onderhoud voor brandbeveiligingsinstallaties Service & onderhoud voor brandbeveiligingsinstallaties Technisch Beheer Service & onderhoud voor brandbeveiligingsinstallaties Technisch Beheer Brandbeveiligingsinstallaties zijn een investering voor de

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëntie Kwaliteit service

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL. Bij Kadiks heeft u keuze uit 4 typen Service Abonnementen:

CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL. Bij Kadiks heeft u keuze uit 4 typen Service Abonnementen: Kadiks Installatiebedrijf B.V. Industriestraat 3 2751 GT Moerkapelle Tel. 079-5932524 e-mail: info@kadiksbv.nl CV-KETEL ONDERHOUD, VOOR BEHOUD VAN UW KETEL Een CV-ketel is een slim apparaat dat er voor

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR ONDERHOUD

RICHTLIJNEN VOOR ONDERHOUD 1 RICHTLIJNEN VOOR ONDERHOUD 1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4. ZWAKSTROOM 7 5. RICHTLIJNEN EN VOORWAARDEN 8

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

WETTELIJK KADER NEDERLAND ONDERHOUD VAN NOODVERLICHTING

WETTELIJK KADER NEDERLAND ONDERHOUD VAN NOODVERLICHTING WETTELIJK KADER NEDERLAND WHITE PAPER SAMENVATTING De Nederlandse regelgeving voor inspectie en onderhoud van noodverlichting is niet zo eenvoudig. Zo is vaak niet duidelijk wie welke verantwoordelijkheid

Nadere informatie

SERVICE IN NEDERLAND

SERVICE IN NEDERLAND SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4.

1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4. 1 INHOUD 1. BOUWKUNDIG ONDERHOUD 3 2. INSTALLATIE TECHNISCH ONDERHOUD WERKTUIGBOUWKUNDIG (WT) 4 3. ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUD (ET) 6 4. ZWAKSTROOM 7 5. RICHTLIJNEN EN VOORWAARDEN 8 2 1. Bouwkundig onderhoud

Nadere informatie

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312.

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312. Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik Aluminium HR-ketels ogano plus GB312 ogano plus GB402 ogano plus aluminium hoogrendement-ketels De nieuwe norm in aluminium HR-ketels:

Nadere informatie

Bevordering naleving Ventilatie en EPC regels. Verslag uitgevoerde activiteiten 2010. Datum 13 december 2010 Status Definitief

Bevordering naleving Ventilatie en EPC regels. Verslag uitgevoerde activiteiten 2010. Datum 13 december 2010 Status Definitief Bevordering naleving Ventilatie en EPC regels Verslag uitgevoerde activiteiten 2010 Datum 13 december 2010 Status Definitief Colofon Publicatienummer VROM-Inspectie Directie Uitvoering Programma Bouwen

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers With the future in mind De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten Condenserende ketels Boilers Projecten Our excellence ACV, sinds 1922 Belgisch fabrikant van oplossingen voor verwarming

Nadere informatie

ThermoSystem HRM/3. Voor elke warmtevraag de juiste toepassing

ThermoSystem HRM/3. Voor elke warmtevraag de juiste toepassing ThermoSystem HRM/3 Voor elke warmtevraag de juiste toepassing Toepassing AWB, uw partner in totaaloplossingen AWB is al sinds 1934 uw deskundige en toegewijde partner in totaaloplossingen op het gebied

Nadere informatie