SERVICE IN NEDERLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SERVICE IN NEDERLAND"

Transcriptie

1 SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het PRECIA-MOLEN serviceprogramma wordt gevormd door een goede On Call Service die tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangeboden wordt. Indien uw bedrijfssituatie echter meer verlangt kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen met een serviceprogramma op maat. Samen met u wordt de gewenste situatie doorgesproken zodat PRECIA-MOLEN daaraan de juiste invulling kan geven. Overeenkomstig de afspraken wordt een Service overeenkomst opgesteld. Dezelfde service verlenen wij u ook graag voor weeginstallaties van een ander fabricaat. Montage weegapparatuur PRECIA-MOLEN heeft een team van gekwalificeerde Service Technici die in binnen en buitenland de weegapparatuur monteert en installeert.

2 Civiele techniek PRECIA-MOLEN verzorgt ook het benodigde civiel werk voor de aanleg van uw weeginstallatie. Onderhoud weegapparatuur De zorg voor het onderhoud aan al uw weeg apparatuur nemen we u graag uit handen. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsovereenkomst op maat van preventief onderhoud tot en met een totaal pakket inclusief storingen, onderdelen en herkeuringsgarantie. Kijk voor meer informatie bij SERVICE OVEREENKOMSTEN.

3 SERVICE OVEREENKOMSTEN, 24 UUR SERVICE Service overeenkomsten Weegapparatuur, in wat voor vorm dan ook, is een meetinstrument aangeschaft om betrouwbare metingen te verrichten en moet, evenals alle apparatuur, onderhouden worden. In onze ogen heeft onderhoud alleen zin indien dit ook daadwerkelijk betekent dat de levensduur van de installatie wordt verlengd en het aantal storingen, of de kans daarop, vermindert. Helemaal uitsluiten kunnen wij storingen uiteraard niet. Wel kunnen wij deze, in het geval ze toch optreden, adequaat en zo snel mogelijk voor verhelpen. Dit in eerste instantie via onze helpdesk waar men probeert met telefonische adviezen het probleem op te lossen. Lukt dit, niet dan sturen we een service technicus. De basis van het PRECIA-MOLEN serviceprogramma wordt gevormd door een goede On Call Service. Indien de bedrijfssituatie meer verlangt kan aan de specifieke wensen worden voldaan met een serviceprogramma op maat. Samen wordt de gewenste situatie doorgesproken zodat PRECIA-MOLEN daaraan de juiste invulling kan geven. Op basis hiervan wordt dan een service overeenkomst opgesteld. Voordelen van het afsluiten van een Service overeenkomst voor weegapparatuur: Deskundig advies over het gebruik en het onderhoud van de weegapparatuur verlengt de levensduur. Visuele controle waarbij slijtage c.q. gebreken kunnen worden geconstateerd zodat een tijdig reparatieadvies kan worden gegeven, dit voorkomt mogelijk hoge kosten. Inspectie wordt uitgevoerd aan de hand van een checklist. Gratis vervangen van inktcassettes, accu, stootblokken etc. tijdens het periodiek onderhoud. Gratis uitvoeren van kleine reparaties tijdens het periodiek onderhoud. Het uitvoeren van onderhoud tijdens een reparatie, waardoor er geen extra rekening volgt of een aanzienlijk gereduceerde rekening. Gegarandeerde responsetijd na een storingsmelding. Periodieke keuring vergroot de betrouwbaarheid van de weegapparatuur. Gratis helpdesk voor software support. Gratis upgrade software licenties. Opschonen software bestanden. Vast jaarbedrag voor reparaties all-in tarief (budgettair aantrekkelijk). 24-uurs service.

4 KEURINGEN Keuring weegapparatuur Al onze Service Technici zijn geaccrediteerd en bevoegd om (her)keuringen uit te voeren aan alle weegapparatuur. Sinds augustus 2008 voor zowel automatische weeginstrumenten als niet automatische weegwerktuigen. De nieuwe PRECIA-MOLEN vrachtwagen voor het keuren van weegbruggen is operationeel. Vanaf nu zal deze opzienbarende combinatie beladen met 80 ton aan gewichten en een heftruck door Nederland rijden. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft PRECIA-MOLEN bijzondere vrijstelling verleend om met zo n zware vrachtwagen over de Nederlandse wegen te rijden. Hierdoor kunnen wij met één meetwagen, dus zonder extra ballast, alle weegbruggen keuren. Door de aanschaf van een eigen testwagen zijn wij niet meer afhankelijk van derden voor de keuringen. De planning hebben we in eigen hand dus kunnen we er voor zorgen dat oplevering en keuring van de weegbrug kort na elkaar plaats vinden. De keuringen worden vakbekwaam uitgevoerd door onze eigen service engineers. Vanzelfsprekend beschikken zij over het certificaat Erkende Keurmeester van het NMi. Wij kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn omdat zij snel de beschikking hebben over een operationele én voor handelsdoeleinden geschikte weeginstallatie. PRECIA-MOLEN is MID gecertificeerd.

5 REVISIE, OMBOUW, REPARATIE Ombouw (verouderde) apparatuur Ondanks onderhoud en reparaties veroudert apparatuur en zal na verloop van tijd niet meer aan de originele specificaties voldoen of passen binnen de bedrijfssituaties. Revisie en/of modificatie kunnen een eventueel noodzakelijke vervanging uitstellen of overbodig maken. Voor reparaties neemt u contact op met onze serviceafdeling. Zij stellen alles in het werk zo snel mogelijk een oplossing te bieden. MASSA- EN ZWAARTEPUNT BEPALING Massa- en zwaartepuntbepaling Naast installatie, onderhoud, reparatie en keuringen kan PRECIA-MOLEN ook de massa (gewicht) van een constructie/machine bepalen, alsmede het zwaartepunt ervan (in horizontaal vlak). Dit kan op elke locatie plaatsvinden mits een goede draagkrachtige vloer voor de meetpunten aanwezig is. De uitkomsten van een massa- en zwaartepuntbepaling worden bijvoorbeeld gebruikt voor het bepalen van de benodigde hijs- en transportmiddelen, de juiste hijspunten of bepaling van de stabiliteit bij plaatsing op een schip of booreiland. Meting vindt plaats met 3 of 4 krachtopnemers (elk met 40 ton capaciteit), direct geplaatst onder de constructie met behulp van hulpstukken/oplegdelen voor correcte meting en om beschadigingen aan de constructie te voorkomen. Meetpunten worden op, met de opdrachtgever afgestemde posities geplaatst. Per steunpunt (meetpunt) kan de massa bepaald worden alsmede de totale massa van het object. Aan de hand van de metingen van afstanden tussen de meetpunten (t.o.v. een referentiepunt) kan het zwaartepunt (in horizontaal vlak) bepaald worden. Na het uitvoeren van de metingen en berekeningen wordt een meetcertificaat opgesteld. De gebruikte krachtopnemers worden periodiek gekalibreerd en met de toegepaste afleesapparatuur (Laptop PC) afgeregeld om te voldoen aan klasse III van de EN

6 Maximaal weegvermogen: kg met afleeseenheid van 50 kg. Bij maximale massa van bijvoorbeeld kg is de aflees-eenheid 20 kg. Nauwkeurigheid van de meting: ca %. Onze service dienst beschikt over het juiste vijzelmateriaal om de krachtopnemer op een correcte en veilige manier te plaatsen onder de constructie/machine, in overleg met de opdrachtgever. Met de set krachtopnemers en afleesapparatuur kunnen ook weegsystemen (alle fabricaten) van tanks en silo s gecontroleerd worden. Veel silo s en tanks met een weegsysteem kunnen niet met testgewichten gecontroleerd worden omdat voorzieningen ontbreken om de testgewichten te kunnen plaatsen. In niet-gekeurde (=niet-geijkte) weeginstallaties is een dergelijke controle ook niet noodzakelijk en worden de weegsystemen vaak met simulator ingeregeld of met gewogen ballast in de tank of silo (water, product). De laatstgenoemde methode is omslachtig en vaak niet uitvoerbaar. Met de test set is het mogelijk om een controle uit te voeren die aantoont of het weegsysteem binnen de gestelde/afgesproken nauwkeurigheden functioneert en daarbij, indien nodig en mogelijk, opnieuw afgeregeld kan worden.

7 HELPDESK Helpdesk: 24/7 Onze helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar om u telefonisch assistentie te verlenen zodat u zelf in veel gevallen de storing op kunt lossen. Dit spaart tijd en geld. SOFTWARE SUPPORT, QUICK SUPPORT Software Support Met alle vragen en wensen op software gebied kunt u terecht bij onze software specialisten. Heeft u een modemverbinding dan kan er ingebeld worden, zodat onze mensen met u mee kunnen kijken en met raad en daad bij kunnen staan en adviseren. De nieuwste tool waarmee onze service engineers u terzijde kunnen staan is QuickSupport. Deze PRECIA-MOLEN Snelhelp module is een programma waarmee u via internet contact kunt maken met de software helpdesk van PRECIA-MOLEN. Om de module te gebruiken moet u eerst contact op te nemen met de helpdesk. ( ). Gebruik deze module niet zonder toestemming van een van onze helpdesk medewerkers. Quick Support Dit programma stelt de PRECIA-MOLEN helpdesk in staat het bureaublad van uw PC over te nemen via een BEVEILIGDE VERBINDING. Hierdoor kan de helpdesk u snel van dienst zijn. Na uitvoeren van het programma wordt een ID en een wachtwoord gegenereerd. Geef deze telefonisch ( ) door aan de helpdesk medewerker van PRECIA-MOLEN. Overige informatie, zoals bijvoorbeeld een IP adres of poort, is niet nodig. Het verlenen van ondersteuning via QuickSupport is gratis als u een software-servicecontract heeft afgesloten. Heeft u geen contract, neem dan eerst contact op met onze servicedienst voor voorwaarden en tarieven. T / E

8 OPLEIDINGEN Opleidingen De huidige weegtechniek, elektronica en software bieden steeds meer mogelijkheden. Alleen wanneer men over een grondige kennis van de apparatuur beschikt kunnen deze optimaal benut worden. Wij verzorgen trainingen bij u op locatie of in ons bedrijf. VCA VCA gecertificeerd Onze serviceafdeling is VCA gecertificeerd. Al onze Service Technici zijn in het bezit van een VCA-certificaat basis veiligheid. De direct leidinggevende hebben het certificaat Veiligheid voor operationeel leidinggevende VCA.

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken!

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken! Monitoring ieder bedrijf heeft te maken met IT. IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Binnen het MKB zijn de bedrijven vaak te klein om de benodigde specifieke IT kennis in

Nadere informatie

MANAGED SERVER HOSTING

MANAGED SERVER HOSTING INHOUDSOPGAVE MANAGED SERVER HOSTING INTRODUCTIE... 3 // MANAGED HOSTING SERVICES...3 // MANAGED DEDICATED SERVER...3 // MANAGED SERVER...3 DE SERVERS... 4 // RAID CONFIGURATIE...4 // UITBREIDINGEN...5

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Life-Cycle Management Uw Kardex Remstar opslagsysteem in stand houden

Life-Cycle Management Uw Kardex Remstar opslagsysteem in stand houden Essential Plus Extra Life-Cycle Management Uw Kardex Remstar opslagsysteem in stand houden Kardex Remstar Service: Voor de lange termijn een maximale productiviteit veiligstellen Uw service begint bij

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer 085 888 1760 Informatie@digirati.nl EDURATOTAALINFORMATIEBROCHURE

Nadere informatie

Wie zijn wij? Naam: Zeeland Assurantiën v.o.f. Bezoek adres: Guldenroedestraat 31, 4451 LP Heinkenszand. Post adres: Postbus 39 4450 AA Heinkenszand

Wie zijn wij? Naam: Zeeland Assurantiën v.o.f. Bezoek adres: Guldenroedestraat 31, 4451 LP Heinkenszand. Post adres: Postbus 39 4450 AA Heinkenszand Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Internet. Dienstverleningsdocument

Internet. Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Zakelijk

Dienstverleningsdocument Zakelijk Dienstverleningsdocument Zakelijk Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook. KraamZorgCompleet OnLine KraamZorgCompleet OnLine is het gebruik van uw eigen KraamZorgCompleet vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen KraamZorgCompleet vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde

Nadere informatie

Producten, diensten Tarieven en voorwaarden Inventive 2014

Producten, diensten Tarieven en voorwaarden Inventive 2014 Producten, diensten Tarieven en voorwaarden Inventive 2014 Inhoudsopgave Inleiding 2 De hardware en infrastructuur van Inventie 4 Licenties, gebruiksrecht en diensten 6 Tarieven 10 Licentie-, gebruiksrecht-

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Zowel aan particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Graag willen

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Dienstverleningsdocument Grenswoning.nl Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Versie 2013/1

Dienstenwijzer. Versie 2013/1 Versie 2013/1 Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Inleiding Folkertsma Financiële Diensten biedt consumenten aan om hun belangen op het gebied van particuliere schadeverzekeringen te behartigen door

Nadere informatie

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU BTC TELECONSULT, DE MICHELINSTER IN DE TELECOMMARKT Als u lekker wilt gaan eten heeft u keuze uit een groot

Nadere informatie

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA

Wie zijn wij? Naam en adresgegevens Ardea Montis Reeperf 23 4824 GG BREDA Ardea Montis Dienstverleningsdocument biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Ardea Montis. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in onze dienstverlening en inzicht te geven in onze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u informeren over onze werkwijze. In onze werkwijze staat u als klant centraal. In dit dienstverleningsdocument

Nadere informatie

Enraf-Nonius Service Nederland

Enraf-Nonius Service Nederland Enraf-Nonius Service Nederland Uitgave 2015 Algemene informatie Inhoud Inleiding........................... 2 1. Belangrijk om te weten als u service wilt aanvragen............... 3 2. Servicecontracten........................

Nadere informatie

DE GRAAF ASSURANTIËN EN FINANCIEEL ADVISEURS DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DE GRAAF ASSURANTIËN EN FINANCIEEL ADVISEURS DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DE GRAAF ASSURANTIËN EN FINANCIEEL ADVISEURS DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geachte relatie, De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs is een van de grotere tussenpersonen in ons land. Vanuit ons hoofdkantoor

Nadere informatie

Toelichting - Harddisk vervangen

Toelichting - Harddisk vervangen Toelichting - Harddisk vervangen 1) Harddisk controle Voor een aantal problemen kan het belangrijk zijn om de harddisk te controleren op defecten. Defecte harddisk gevonden - Wat is het probleem a) De

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

SUPPORT CENTER PROCEDURE

SUPPORT CENTER PROCEDURE Visma DBS BV Modemweg 37 3821 BS AMERSFOORT T: 033 45.45.111 Postbus 747 3800 AS AMERSFOORT F: 033 45.45.199 Internet: www.vismadbs.nl I: info-dbs@visma.com SUPPORT CENTER SUPPORT CENTER PROCEDURE Pagina

Nadere informatie

Privé-PC Project Purmerend Producten- en Dienstencatalogus de perfecte prijs/prestatie voor uw pc

Privé-PC Project Purmerend Producten- en Dienstencatalogus de perfecte prijs/prestatie voor uw pc Heeft u moeite om te bepalen met welke dienst(en) 4xP u van dienst zou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op en leg uw probleem voor. Onze medewerkers kunnen u direct aangeven wat

Nadere informatie

AVANCE Application Management

AVANCE Application Management AVANCE Application Management AVANCE Application Management is een 100% dochteronderneming van AVANCE ICT Groep Nederland en is gespecialiseerd in het virtualiseren en (re)packagen van applicaties. Door

Nadere informatie

Prinses Mariannestraat 18 1814 XH ALKMAAR Tel. +31 (0)6 1128 2920 www.taureau.nl

Prinses Mariannestraat 18 1814 XH ALKMAAR Tel. +31 (0)6 1128 2920 www.taureau.nl Contractbijlage: TAUREAU IT servicebegrippen en aanvullende bepalingen Bedrijfsgegevens: TAUREAU IT Prinses Mariannestraat 18 1814 XH ALKMAAR Tel. +31 (0)6 1128 2920 www.taureau.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding

Nadere informatie