Speerpunten nieuwe schooljaar. Kwaliteitszorg Cultuureducatie - Muziek Impuls - ICT- Chromebooks Leren zichtbaar maken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Speerpunten nieuwe schooljaar. Kwaliteitszorg Cultuureducatie - Muziek Impuls - ICT- Chromebooks Leren zichtbaar maken"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data Woensdag 12 september- Ouderavond weerbaarheidstraining groep 7. Vrijdag 14 september Groep 8 museumbezoek Boerhaave. Donderdag 20 september Nationale Schoolbrengdag Maandag 24 september Groep 5/6 bezoek aan Wolfgangs Wondere Wereldreis 24 t/m 28 september Week van de pauzehap. Nieuwsbrief De eerste Nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar! In de Nieuwsbrief, die ongeveer 1 x per maand verspreid zal worden, informeren wij u over allerlei zaken en onderwerpen die de school aangaan. Dit kan zijn op groepsniveau, maar ook op schoolbreed niveau. Ook belangrijke data worden aan het begin van de Nieuwsbrief vermeld. Voor informatie kunt u ook de nieuwe website en klassenblogs raadplegen! Speerpunten nieuwe schooljaar We zijn alweer ruim 2 weken aan het werk! Fijn om te zien dat iedereen zijn draai gevonden heeft! Op de informatieavond van vorige week dinsdag waren veel belangstellende ouders, de opkomst was groot! Heeft u deze avond gemist en toch nog informatie willen hebben over de groep van uw kind, loop dan gerust bij desbetreffende leerkracht langs. Zij maken graag een afspraak met u! Na de goede ontwikkelingen die we vorig schooljaar zijn gestart, hebben we ook dit jaar weer een aantal speerpunten: Kwaliteitszorg Cultuureducatie - Muziek Impuls - ICT- Chromebooks Leren zichtbaar maken Wij zullen u regelmatig middels de nieuwsbrief informeren over de ontwikkelingen van deze speerpunten. Mocht u hier vragen over hebben of op welk gebied dan ook uw steentje willen bijdrage, dan horen wij dit natuurlijk graag!

2 Handvaardigheid Mijn naam is Jeanette Altorf - Booi. Ik ben 39 jaar, getrouwd en woon met mijn gezin in Noordwijk. Sinds dit jaar verzorg ik op dinsdag lessen beeldende vorming/handvaardigheid op de Schapendel. Na mijn opleiding tot docent beeldende vorming heb ik eerst kinderatelier op de volksuniversiteit gegeven en in het voortgezet onderwijs gewerkt. Daarna ben ik in de kinderopvang terecht gekomen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van jonge kinderen en was vaak creatief met ze bezig. Toch is het altijd blijven kriebelen en wil ik het liefste lesgeven. Ik ben daarom ook heel blij dat ik het team op de Schapendel mag komen versterken! Momenteel ben ik hard bezig met het ontwikkelen van een mooie doorlopende leerlijn waarbij de leerlingen uiteenlopende technieken krijgen aangeboden en kennis nemen van de verschillende beeldaspecten. De eerste lessen zijn inmiddels zeer positief ontvangen door de kinderen en ik heb reuze veel zin om dit jaar met hen te werken! Lezen naar een land In groep 5/6 lezen we naar alle landen in de wereld! Met de hele klas kiezen we een land waar we naar toe gaan lezen. Na het kiezen van een land wordt de afstand bepaald tussen de hoofdstad van het land en onze hoofdstad Amsterdam. Deze afstand bepaalt hoeveel bladzijden er gelezen moeten worden. Na elk dagelijkse leeskwartiertje tellen we met elkaar hoeveel bladzijden we in totaal met de hele klas gelezen hebben. Dit trekken we af van het aantal kilometers...net zo lang tot we bij het land aangekomen zijn. Over het land waar we naar toe lezen wordt door een aantal kinderen allerlei informatie verzameld, wat verwerkt wordt in een klein werkstukje. Deze informatie presenteert het groepje aan de klas.

3 Plusklas De afgelopen jaren boden we de begaafde en hoogbegaafde kinderen een speciaal lesaanbod op vrijdagmiddag. Voor de kinderen een fijn moment om onder elkaar te zijn, werkend aan uitdagende opdrachten. Toch zetten wij onze vraagtekens bij deze werkwijze. Komen wij voldoende tegemoet aan de onderwijsbehoeften van deze leerlingen? Wij denken dat dit beter kan. De vrijdagmiddagen zoals de kinderen gewend zijn zullen wij dan ook niet meer organiseren. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een beleid voor begaafde en hoogbegaafde leerlingen in groep 1 t/m 8. De komende weken gaan wij met het team aan de slag om de onderwijsbehoeften van de kinderen goed in kaart te brengen. Welke kinderen hebben méér nodig dan het reguliere aanbod? Welke kinderen kunnen delen van het reguliere aanbod overslaan (compacten)? Het signaleren van deze kinderen en het in kaart brengen van hun onderwijsbehoeften vraagt de nodige aandacht. Hierna zullen wij met het team gaan kijken naar de invulling van het onderwijs aan de betreffende leerlingen. Door het compacten van de lesstof zal er meer tijd over zijn om te werken aan specifieke opdrachten. Deze opdrachten zullen niet vrijblijvend worden aangeboden. Er zullen eisen aan gesteld worden en de opdrachten zullen beoordeeld worden. Wij houden u op de hoogte! Nationale Schoolbrengdag 2018 Op donderdag 20 september 2018 organiseert SCHOOL op SEEF de Schoolbrengdag. Een dag waarop we ouders en leerlingen oproepen lopend of op de fiets naar school te gaan. Door de auto te laten staan zijn de leerlingen goed bezig voor hun gezondheid, de verkeersveiligheid rondom school, het milieu, hun verkeersvaardigheid en het is nog eens leuk ook! U doet toch ook mee?

4 Pauzehap Ook dit jaar besteden we in alle klassen weer aandacht aan de gezonde pauzehap. Op de dinsdag en donderdag zijn er fruitdagen. We gaan er vanuit dat u uw kind(eren) op deze dagen een stuk fruit/groente mee naar school geeft. Wat betreft het pauzehapje op de overige dagen, zien wij steeds vaker snoep in de trommels van de kinderen. Dit zien wij echter liever niet en zeker niet tijdens de lunch. Wij kunnen het als school niet verbieden, maar streven er wel naar dat er gezonde & bewuste keuzes worden gemaakt in hetgeen u meegeeft aan uw kind. Denkt u hierbij ook aan de hoeveelheid? Buitenspeelkaart Voor de zomervakantie zijn we begonnen met het invoeren van de rode, gele en groene kaarten. Wij hebben u hierover destijds via Schoudercom geïnformeerd. Aan het einde van het schooljaar hebben wij deze afspraken met elkaar geëvalueerd en besloten het één en ander aan te passen. Kinderen kunnen geen kaarten meer aan elkaar uitdelen. De leerkracht, pedagogisch medewerker en/of overblijfouder bepaald of een kind ene rode krijgt. Rode kaarten worden gegeven als kinderen echt grenzen over gaan; schelden, schoppen, slaan, knijpen. Wordt een rode kaart gegeven, dan vindt er altijd een gesprek plaats en is er hoor & wederhoor. Mocht de rode kaart terecht zijn, dan mag diegene tijdens of een volgende pauze (afhankelijk van het tijdstip dat de kaart wordt uitgedeeld tijdens de pauze) op een kruk bij de leerkracht zitten. De buitenspeelkaart is door juf Mary in alle klassen met de kinderen en leerkrachten besproken. Ook de TSO medewerkers zijn op de hoogte gebracht. Tot nu toe zijn er nog geen kinderen geweest die een rode kaart hebben gekregen. Wij blijven het positieve benaderen!

5 Nieuwe schoolplein Inmiddels is de werkplanning gereed en de startdatum bekend voor de werkzaamheden op het schoolplein. Afgesproken met de aannemer is dat 17 september word gestart met de werkzaamheden. Het schoolplein zal in fases worden opgebroken en naar verwachting zal aan de kant van de Stakman Bossestraat worden gestart. Het werkverkeer zal gebruik gaan maken van het voetpad aan de achterzijde van het schoolplein richting het Rederijkersplein (achterzijde stomerij ),het voetpad wordt dan afgesloten voor scholieren, taxichauffeurs en leerkrachten. De gemeente zorgt voor een aantal dranghekken om het werkvak en de aan/afvoer routes van werkverkeer waar nodig af te schermen voor spelende kinderen. Wij zullen als school de veiligheid voor de kinderen voorop stellen en goed in de gaten houden Als alles volgens plan verloopt zal in de week van 5 november het schoolplein officieel geopend worden. Maar voor die tijd, moet er wel nog wat werk verzet worden. Ook door ons, ouders en vrijwilligers. Op vrijdag 2 november zullen de kinderen van de school hun steentje bijdrage aan het schoolplein. Op deze manier wordt het ook daadwerkelijk hun plein. Op zaterdag 3 november hebben wij uw hulp hard nodig. Hulp bij metselwerk, aanvoeren van stenen, beplanten van groenstroken e.d. Alle hulp is welkom! Steptember Emmie uit groep 4 en Felien uit groep 2 doen deze maand mee aan Steptember om meer bekendheid te geven aan Cerebrale Parese (CP). Als je CP hebt, zijn je hersenen vroeg in je leven beschadigd geraakt en dat heeft geleid tot één of meerdere lichamelijke handicaps. Ook Emmie heeft CP. Doordat ze CP heeft, is (leren) bewegen hard werken. Maar bewegen vindt ze wel heel leuk en het is belangrijk. En niet alleen als je CP hebt. Ook voor mensen zonder CP is het belangrijk om lekker te bewegen. Daarom zetten wij in september 28 dagen lang minstens stappen per dag om bekendheid te geven aan CP en sponsorgeld in te zamelen om kinderen en volwassenen met CP te ondersteunen op allerlei gebieden. Maar niet alleen wij als ouders lopen mee... Misschien heb je Emmie en Felien al zien lopen met hun stappentellers, want ja: ook zij doen mee met Steptember! Elke dag proberen zij zoveel stappen te zetten en te bewegen. Knap, hè? Afgelopen dinsdag is Steptember begonnen, maar je kunt Emmie en Felien nog steeds sponsoren! Dat kan via de site

6 Het is heel gemakkelijk. Op de site klik je het vak Sponsor aan, daarna bij Naam van organisatie vul je in: Team Emmie 1 of Team Emmie 2. In Team Emmie 2 zitten de meisjes zelf! We hopen dat het een geweldig succes wordt! Wij zetten in ieder geval onze beste beentjes voor! Bedankt voor jullie aandacht! Sportieve groetjes, Emmie, Felien, David en Pien Een mooie week gewenst! Namens het team van basisschool de Schapendel!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Nieuwsbrief Nr. 3 Belangrijke data 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 5 oktober- Leerkrachten staken. School is dicht! 11 oktober - Inloopochtend 27 september- Start verkoop Kinderpostzegels 4 t/m

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord Nieuwsbrief Donderdag 19 Nummer 39 Nieuw op school Na de zomervakantie begint in groep 1A Emanuel Malki. Veel succes en plezier Emanuel! Terugblik op het schooljaar 2011 2012 Het jaar zit er weer op! Wat

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 OBS De Driekleur Daltonlocatie 13 maart2018

Nieuwsbrief 13 OBS De Driekleur Daltonlocatie 13 maart2018 Nieuwsbrief 13 OBS De Driekleur Daltonlocatie 13 maart2018 12 maart Deze week verkeerslessen 14 maart Boomfeestdag, groep 6 15 maart Groepen 1-2, 7 en 8 fietsen mee! 16 maart Groepen 4, 4-5, 5 en 6 fietsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 14. IEP toets groep 8

Nieuwsbrief Nr. 14. IEP toets groep 8 Nieuwsbrief Nr. 14 Belangrijke data 27 april- Koningsdag 28 t/m 13 mei - Mei Vakantie 14 mei- Luizencontrole 15 mei Schoolreis onderbouw 22 mei Studiedag Alle kinderen vrij!! 28 t/m 31 mei Avond 4-daagse

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Maart 2015 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2 september 2016

Nieuwsbrief 1 2 september 2016 Nieuwsbrief 1 2 september 2016 Agenda 6 september 6 september 7 september 12 september 13 september 15 september 16 september Studiedag Vergadering OR 20:00 uur Informatieavond groepen 1 t/m 7 Vergadering

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 5 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Sport- en beweegteam Ook de komende tijd is er weer een aantal leuke naschoolse sportactiviteiten

Nadere informatie

Informatieboekje van groep 5/6

Informatieboekje van groep 5/6 Informatieboekje van groep 5/6 2017-2018 Het informatieboekje van groep 5/6 In dit boekje wil ik u informatie geven over het werken in groep 5/6. Verschillende praktische zaken komen hierin aan de orde,

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Onderwijs van deze tijd,

Onderwijs van deze tijd, 12 mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Zoals u allen bekend is er afgelopen maandag een ouderinformatieavond geweest. Op die avond hebben wij de aanwezige ouders geïnformeerd over de volgende stap

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool Mr Vergadering. Vanuit de directie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool Mr Vergadering. Vanuit de directie 1 Nieuwsbrief Nummer 13 10-02-2017 2016-2017 Vanuit de directie In de afgelopen week was de griepgolf op school goed merkbaar. Er zijn veel ziekmeldingen. Voor iedereen die ziek is: beterschap gewenst,

Nadere informatie

PRIKBORD 2 3 september 2014

PRIKBORD 2 3 september 2014 PRIKBORD 2 3 september 2014 6 oktober 2016 Schooljaar 2016-2017 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school 1 3 3 4 5 Verjaardagen 6 Agenda 7 derden 8 De nieuwe website.

Nadere informatie

Steveninfo 1: september 2015

Steveninfo 1: september 2015 Steveninfo 1: september 2015 Voor u ziet u de eerste Steveninfo van het nieuwe schooljaar. We zijn inmiddels ruim een maand aan het werk en de meeste kinderen zijn al weer gewend aan het schoolritme. Deze

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitdagend leren in de zone van de naaste ontwikkeling

Nieuwsbrief. Uitdagend leren in de zone van de naaste ontwikkeling Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 18 juni 2016 Heterogene groepen 2-3 en 3-4 op De Troubadour Tijdens de informatieavond op 7 juni hebben we met ouders vanuit de huidige leerjaren 1,2 en 3 nagedacht over

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 11 April 2016

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 11 April 2016 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 11 April 2016 Belangrijke data Dinsdag 19 april Papa dag groep 3 Week16 19/20/21 april Eind Cito Groep 8 Vrijdag 22 April Koningsspelen s middags zijn we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Nieuwsbrief 10 * juni 2017 nieuwsbrief Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Juni 2017 De laatste nieuwsbrief van

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder,

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder, Constantnieuws nr.1 www.constantijnwoerden.nl 6 september 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien We zijn begonnen Beste ouder, De kop van het nieuwe schooljaar is er af. Het was fijn om de afgelopen

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 3 2018 Het team van de Broederschool wenst u fijne feestdagen toe Op donderdag 20 december heeft het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Jaargang 18 nr oktober 2017

Jaargang 18 nr oktober 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 4 19 oktober 2017 Beste lezer, Vlak voor de vakantie is er nog weer veel te vertellen! Bericht van juf Ellen Op dinsdag 26

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 21 juni 2019 Musical Er Was Eens Op woensdag 26 juni is de uitvoering van de schoolmusical Er Was Eens Alle kinderen van de Gerardus zijn al een tijdje flink aan het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 09-10 Algemene informatie avond ouders 12-10 Studiedag; groep 1 t/m 8 vrij 15 t/m 19 oktober Herfstvakantie Jill Emismos 24 oktober MR vergadering Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Informatie avond Schooltijden

Informatie avond Schooltijden Informatie avond Schooltijden Tijdspad schooltijden Mei Juni September Oktober December 2012 30 mei: ouderavond: ouders en leerkrachten informeren over de mogelijke modellen digitale enquête ouders digitale

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Plusklas PWA Beusichem

Plusklas PWA Beusichem Plusklas PWA Beusichem Beleidsnotitie juni 2017 1 Inhoud Inleiding 3 Aanleiding tot het vormen van een plusklas 3 Doel van de plusklas 4 Doelgroep en toelating 4 Organisatie en werkwijze plusklas 5 De

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie