Machine-investeringen. - Regel alles in één keer goed. Samen zorgen we ervoor dat uw machine zichzelf snel terugverdient. Veel sneller.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Machine-investeringen. - Regel alles in één keer goed. Samen zorgen we ervoor dat uw machine zichzelf snel terugverdient. Veel sneller."

Transcriptie

1 Machine-investeringen - Regel alles in één keer goed Samen zorgen we ervoor dat uw machine zichzelf snel terugverdient. Veel sneller.

2 Wist u dat u zich in 12 minuten 12 maanden tijd kunt besparen? Als u de aanschaf van een nieuwe machine overweegt, kunnen wij u in 12 minuten uitleggen hoe wij het rendement op uw investering versneld kunnen maximaliseren. Door vanaf de eerste dag samen te werken, kunnen we de terugverdientijd voor uw investering met maar liefst 12 maanden verkorten.* De gereedschappen, gereedschapsoplossingen, service, ondersteuning en branche-expertise van Sandvik Coromant staan garant voor een complete verbetering van de productiviteit, een hogere doorvoersnelheid, rationeler gereedschapsbeheer en een reductie van de tijd dat uw machine stil staat. Een goed begin is meer dan het halve werk. Een goed begin levert u geld op! *Gebaseerd op typische situaties. Raadpleeg voor meer informatie Als u voor een nieuwe machine betaalt, moet u ervoor zorgen dat deze zichzelf terugbetaalt. Door de terugverdientijd te verkorten, zal uw nieuwe machine sneller een winstgevend effect op uw bedrijfsactiviteiten hebben. Sandvik Coromant biedt een totaaloplossing die garandeert dat het potentieel van uw investering vanaf het prille begin wordt benut. Onze specialisten zetten de ervaring van duizenden fabrikanten in om oplossingen te ontwikkelen die exact op uw behoeften en doelstellingen aansluiten. We werken nauw met onze klanten samen teneinde: onderdelen, processen en toepassingen te evalueren ondersteuning te bieden met betrekking tot tijdmetingen, de kosten per onderdeel en turnkey-projecten De gereedschapsoplossing aan uw verspaningsbehoeften aan te passen Ondersteuning op locatie voor uw toepassingen te bieden Een op maat ontwikkeld trainingprogramma te verzorgen dat een optimale prestatie van de bedieners van uw machines garandeert

3 Alles vanaf de eerste dag op orde hebben. Dat is waar het om draait. Hoe meer tijd en moeite u investeert tijdens de aanvang van een project, des te hoger het uiteindelijke rendement. Betere gereedschappen en gereedschapsoplossingen betekenen een betere ROI. Stap over van deze situatie... Planning Ingebruikname Productie Inspanning Prijs Betrokkenheid van alle partijen Aandacht voor de kosten per onderdeel ipv de prijs per machine en gereedschap Vergelijking van technische oplossingen Technische analyse Probleemoplossing Additionele kosten nieuwe gereedschappen Optimalisatie Snellere ingebruikname Minder frustratie De juiste kwaliteit van onderdelen Hoge kosten per onderdeel Hoge druk om onderdelen te produceren Levertijden nieuwe gereedschappen Machines zijn bezet Ad hoc probleemoplossing...naar deze. UNIEK AANBOD! De gele Sandvik Coromant-driehoek zegt het allemaal - hoe slimmer u tijdens de aanvang van een project te werk gaat, des te eenvoudiger alles op de lange termijn verloopt. Tijd CNC DRAAIMACHINE Nu 3 jaar!!

4 Slimmere klanten scoren beter Wanneer Sandvik Coromant het over zakendoen heeft, hebben wij het over uw zaken. En hoe u die optimaal kunt inrichten. Sandvik Coromant kan de statistieken van uw machine in goud veranderen. Als u ons direct vanaf de aanvang van uw project uw machine van gereedschap laat voorzien, kunt u rekenen op: 1 Een snellere terugverdientijd Voor het terugverdienen van machineinvesteringen is in de regel 3 tot 5 jaar nodig. Met het gereedschap van Sandvik Coromant kunt u de terugverdientijd echter met maar liefst 12 maanden reduceren. Daarnaast bent u minder geld aan investeringskosten kwijt en levert uw machine sneller rendement op. 2 Een snellere doorvoersnelheid Onze gereedschappen en diensten zorgen ervoor dat de mogelijkheden van uw machine volledig worden benut, zodat u het verspaand volume kunt optimaliseren. Op deze manier produceert u meer onderdelen per uur, vanaf de eerste dag. De statistieken voor duizenden installaties en toepassingen bij klanten tonen een gemiddelde productiviteitsverbetering van 20%.

5 3 Optimale effi ciëntie De rijke stroom van innovatieve oplossingen en productoctrooien die wij produceren (de afgelopen vier jaar alleen al 160, meer dan welke concurrent dan ook) staat garant voor een blijvende piekprestatie. U kunt een beroep doen op deze unieke bron van innovatie tijdens het specifi ceren van uw machine. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw gereedschap op de allerlaatste stand der techniek is gebaseerd. 4 Minder stilstand Door gebruik te maken van een gestandaardiseerd gereedschapssysteem dat aan uw dagelijkse behoeften is aangepast, bent u minder tijd kwijt met het wisselen van gereedschap en beperkt u de metaal-op-metaal-tijden tot een absoluut minimum. U hoeft niet groot te zijn om slim te zijn. U bent succesvol omdat u slim bent. Wij zijn dat ook. Of uw bedrijf nu klein of groot is, Sandvik Coromant weet precies met welke prioriteiten en druk uw organisatie wordt geconfronteerd. Minder kosten. Wereldwijde concurrentie. Steeds complexere ontwerpen en steeds exotischer materialen. En boven alles de uitdaging om de concurrentie voor te blijven en een zo snel mogelijk rendement op uw investeringen te garanderen. Met een gereedschapsoplossing van Sandvik Coromant die aan uw specifieke behoeften is aangepast zult u in staat zijn om het beste uit uw machine te halen.

6 De cijfers spreken voor zich maar succes nog meer! Onze experts op het gebied van machine-investeringen zijn in staat om hun beweringen te staven met concrete fi nanciële gegevens die op uw specifi eke productieparameters zijn afgestemd. Wij hebben een speciaal interactief programma ontwikkeld dat u rechtstreekse toegang verschaft tot de directe en indirecte voordelen van slim machinegereedschap, zoals een reductie van de arbeidskosten, een sneller rendement en een beter machinegebruik. We kunnen u alle fi nanciële informatie bieden die u nodig heeft om inzicht te krijgen in de verstrekkende voordelen van een investering in een gereedschapsoplossing van Sandvik Coromant. En niet te vergeten: we zijn eveneens in staat om hands-on demonstraties te verzorgen. Investeren in gereedschap: een simpele optelsom. Als u naar de harde cijfers kijkt, zult u al snel een wereld van nieuwe mogelijkheden ontdekken. Op het eerste gezicht vertegenwoordigt gereedschap slechts 3 procent van de totale productiekosten. Maar er is een andere, belangrijkere verzameling van cijfers waarmee u rekening dient te houden. Professioneel gereedschap biedt u de mogelijkheid om het potentieel van uw machine volledig te benutten. En er zijn nog meer voordelen. Door het gereedschap aan te passen aan uw specifi eke activiteiten kunt u de snijsnelheden met maar liefst 20% verhogen. Dit kan een reductie van 15% van de kosten per onderdeel betekenen. En dat levert een aantrekkelijk bedrag onder de streep op! Sandvik Coromant kan u precies uitleggen hoe u dit kan bewerkstelligen.

7 Onze gereedschapsexperts maken het verschil In een wereld van hard metaal en lastige marktomstandigheden maken zachte krachten het verschil. Neem nu Alex. De aanschaf van een machine omhelst een enorm project met krappe planningen en hooggespannen verwachtingen. Alex weet precies waar u doorheen gaat. Bovendien weet hij precies hoe hij meer uit uw machine kan halen dan wie dan ook binnen de branche. Alex weet dat het besteden van een klein beetje extra tijd aan abstracte concepten op de lange termijn uitstekende concrete resultaten zal opleveren. U hoeft zich geen zorgen te maken. Alex zorgt er niet alleen voor dat uw machine in een mum van tijd een piekprestatie kan neerzetten, u zult nog heel lang een beroep op hem kunnen doen. Hij is toegewijd aan uw resultaat en staat daarom voor u klaar wanneer u hem nodig heeft. Vandaag, morgen en de jaren die komen gaan. Neem contact op met uw Sandvik Coromant-vertegenwoordiger, zodat u vanaf het prille begin grip heeft op uw machine-investering. Doe het in één keer goed, en we zorgen ervoor dat u de concurrentie de baas blijft... Sandvik Coromant beschikt overal ter wereld over gereedschapsexperts. Daarnaast bieden we een meer dan bewezen programma aan dat onze klanten in staat stelt om hun productieactiviteiten te optimaliseren. Dit programma combineert uiterst innovatieve technologie met een bewezen methodiek die analyses, toepassingsevaluaties, tijdmetingen, analyses van componentprocessen ondersteuning op de fabrieksvloer en voortdurende ondersteuning van toepassingen omvat om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw machine én uw investering haalt.

8 Experts op het gebied van machine-investeringen Waar u ook bent, Sandvik Coromant is nooit ver weg. Dankzij onze lokale aanwezigheid in meer dan 60 landen binnen vijf continenten zijn we ideaal gepositioneerd om in uw specifi eke behoeften te voorzien. Als u in een nieuwe machine investeert, doet u er goed aan om onze hulp in te roepen. Wij zorgen ervoor dat u alle feiten en cijfers op een rijtje heeft, zodat u de beste beslissing kunt maken. Ons advies is gratis. Onze experts bieden de kennis van zaken en ondersteuning die nodig zijn om uw investering in een nieuwe machine om te zetten in nieuwe zakelijke kansen. Als u alles vanaf de eerste dag op orde heeft, is the sky the limit. Tijd betekent niet alleen geld Tijd betekent bakken geld De mogelijkheden die Sandvik Coromant te bieden heeft op het gebied van gereedschapsinvesteringen zijn gebaseerd op het gereedschapshoudersysteem Coromant Capto. Dit systeem rationaliseert uw gereedschapsbeheerproces dankzij de inzet van een en hetzelfde draaigereedschap als roterend gereedschap. Coromant Capto biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en maximale stabiliteit, en daarmee een optimaal verspaand volume. U hoeft uw bestaande gereedschap nergens aan te passen. Standaard gereedschap kan direct worden ingezet. De tijden voor het wisselen van gereedschap worden in de regel teruggebracht van 10 minuten tot slechts één minuut. Voor een doorsnee CNC-draaibank houdt dat bijvoorbeeld een jaarlijkse besparing van euro in. Uw lokale Sandvik Coromant-distributeur: SANDVIK NEDERLAND 3125 BJ Schiedam 's-gravelandseweg 401 Telefoon: (010) Telefax: (010) SANDVIK BELGIE Fountain Plaza Belgicastraat 5 bus 5/ Zaventem Telefoon: (02) Telefax: (02) C-2940:118 DUT/01 AB Sandvik Coromant Gedrukt op recyclebaar papier. Gedrukt in Zweden door Sandvikens Tryckeri Your success in focus

Modulair systeem Coromant EH

Modulair systeem Coromant EH Modulair systeem Coromant EH Gereedschapsflexibiliteit voor kleine diameters Het bereiken van slecht toegankelijke delen van het werkstuk en toch de gereedschapsassemblage zo kort en compact mogelijk houden

Nadere informatie

Magistor de basis voor uw succes

Magistor de basis voor uw succes Magistor de basis voor uw succes Uw leverancier van straal- & verspaningstechnieken www.magistor.nl Ambachtsstraat 14 Postbus 11 7460 AA Rijssen telefoon: 0548-519401 fax: 0548-517619 info@magistor.nl

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

5S: de vijf stappen nader uitgelegd

5S: de vijf stappen nader uitgelegd 1. Stap 1 van 5S: de eerste stap: Selecteren Met geringe inspanning een aanzienlijke besparing De kracht van eenvoud wordt in bedrijven onderschat, je kunt je er twee zaken bij voorstellen: de vereenvoudiging

Nadere informatie

CoroBore Voorkotteren

CoroBore Voorkotteren CoroBore Voorkotteren Voor, getrapt en trekkend kotteren De nieuwe generatie van CoroBore voorkotterconcepten gaat de uitdagingen aan met trillingen, spaanbreking en proceszekerheid en geven u high-end

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

2 Voorwoord. Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald.

2 Voorwoord. Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald. Visie en Waarden 2 Voorwoord Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald. Momenteel werken wij aan een Winning Culture bij Henkel, die ons zal helpen onze

Nadere informatie

Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa?

Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? Een achtergrond over hoe semi automatische magazijnen zich hebben ontwikkeld en waarom technologie, arbeidswetgeving, veranderende werktijden

Nadere informatie

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek

Smart Industry. KvK Ondernemerspanel onderzoek KvK Ondernemerspanel onderzoek Smart Industry Algemene gegevens: Start- en einddatum onderzoek: 02-07-2014 tot 22-07-2014 Aantal deelnemende ondernemers: 484 (doelgroep mkb-topsectoren) In dit document

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Doe veilig zaken het is gedekt!

Doe veilig zaken het is gedekt! Doe veilig zaken het is gedekt! Vooruitgang brengt altijd risico s met zich mee Frederick B. Wilcox Waar ligt u s nachts wakker van? Zorgen over niet betaald worden? Geen bankkrediet verkrijgen? Cashflow

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

Gereedschapslogistiek

Gereedschapslogistiek Gereedschapslogistiek Maximale efficiëntie ENGINEERING PRODUCTIE LOGISTIEK OPLEIDING DUURZAAMHEID Diensten met toegevoegde waarde Uitdagingen voor inventarisbeheer Overal in onze industrie zijn problemen

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Procesoptimalisatie Procesoptimalisatie: Onderscheiden van concurrenten: Zodra u te maken heeft met toenemende concurrentie, is het belangrijk dat u zich kunt onderscheiden. Dit doet u onder meer door

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

INSPIRERENDE WORKSHOPS

INSPIRERENDE WORKSHOPS INSPIRERENDE WORKSHOPS PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE KORTE WORKSHOPS TIJDENS EVENEMENT INSPIRATIE, INTERACTIE EN ZELF AAN DE SLAG Ben je opzoek naar een inspirerende presentatie of

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Onderzoek Onderzoek Meten = weten Als u de vinger aan de pols wilt houden, wilt weten of u op de juiste weg zit en u heeft behoefte aan goede, betrouwbare informatie om beslissingen op te nemen, dan kan

Nadere informatie

Een korte introductie...

Een korte introductie... LED s talk OKI Een korte introductie... OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke eindgebruiker. Wij leveren exclusief via u,

Nadere informatie

100% stekerbaar installeren voor de woningbouw. Snel Duurzaam Gunstige TCO

100% stekerbaar installeren voor de woningbouw. Snel Duurzaam Gunstige TCO 100% stekerbaar installeren voor de woningbouw Snel Duurzaam Gunstige TCO DAAROM: WINSTALLEREN Als installateur heeft u in uw werk te maken met steeds strengere regels en hogere kwaliteitseisen. Omdat

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Info gereedschapbeheer, Doetinchem 10-04-2002. Gereedschapbeheer

Info gereedschapbeheer, Doetinchem 10-04-2002. Gereedschapbeheer Info gereedschapbeheer, Doetinchem 10-04-2002 Gereedschapbeheer Zoals u weet is KIM Komeetstaal leverancier van een compleet pakket gereedschappen ten behoeve van de metaalindustrie. Deze gereedschappen

Nadere informatie

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 gemaakt om langer mee te gaan. Uithoudingsvermogen. draaien in staal

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 gemaakt om langer mee te gaan. Uithoudingsvermogen. draaien in staal Inveio Uni-directional crystal orientation gemaakt om langer mee te gaan Uithoudingsvermogen bij draaien in staal Snijkanten waar u op kunt vertrouwen In een klein land op het noordelijke halfrond, kreeg

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER Uw Intelligente Commandocentrum Uw Intelligente Commandocentrum KRACHTIGE FUNCTIES VOOR DYNAMISCH VLOOTMANAGEMENT Kritieke

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen.

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 3 Services Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 02 Services Een forse stap verder dan het leveren van gasmoleculen. Uw concurrentie mijlen voor

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Tony de Bree, 19 november 2014 Nog niet zolang geleden werd er door traditionele spelers in Nederland en over de hele wereld

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

Dé lijn naar een innovatieve arbeidsorganisatie

Dé lijn naar een innovatieve arbeidsorganisatie 7-Cs.nl FLEXPOINT5012 Dé lijn naar een innovatieve arbeidsorganisatie Het innovatieve vermogen van uw bedrijf vereist een optimale arbeidsorganisatie die een snelle aanpassing aan wisselende klanten- of

Nadere informatie

Bijzonder veilig, geen corrosie

Bijzonder veilig, geen corrosie Bijzonder veilig, geen corrosie Kostenefficiënt desinfecteren met ECA-water www.prominent.nl Continue besproeiing met ECA-water Milieuvriendelijk desinfecteren ECA-water Desinfectie met meerwaarde Klaar

Nadere informatie

De 7 Doodzonden tegen Blijvende Verbeteringen

De 7 Doodzonden tegen Blijvende Verbeteringen De 7 Doodzonden tegen Blijvende Verbeteringen Zijn de Blijvende Verbeteringen binnen jouw organisatie steeds het Slachtoffer van één van de 7 Doodzonden? Doodzonde 1: Ontwikkelen van systemen en processen

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

wie kan er in de toekomst kijken?

wie kan er in de toekomst kijken? Als we een gebouw optimaal willen ontwerpen, moeten we vandaag al een visie ontwikkelen wat we er de komende dertig jaar mee willen doen. Hoe kunnen we al die tijd een uitstekend comfort bieden aan de

Nadere informatie

STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK

STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK ONZE PASSIE IS IJZERSTERK Bruggen, vliegtuigen, wolkenkrabbers. Het zijn een paar van die prachtige producten die alleen tot stand komen met vakmanschap. En natuurlijk: met

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

intralogistiek intelligent

intralogistiek intelligent intralogistiek intelligent Hans Still startte in 1920 met het herstellen van elektromotoren, maar verlegde al snel zijn activiteit naar het ontwerp en de ontwikkeling van toestellen voor intern transport.

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

De kracht van een sociale organisatie

De kracht van een sociale organisatie De kracht van een sociale organisatie De toegevoegde waarde van zakelijke sociale oplossingen Maarten Verstraeten. www.netvlies.nl Prinsenkade 7 T 076 530 25 25 E mverstraeten@netvlies.nl 4811 VB Breda

Nadere informatie

DIEFAC_scherp door innovatie

DIEFAC_scherp door innovatie DIEFAC_scherp door innovatie DIEFAC_scherp door kwaliteit DIEFAC_scherp door ervaring DIEFAC ontwikkelt stansvormen, uitbreeksystemen, modellen, prägen, stans-/rilplaten, braille-/preegsystemen, separeergereedschappen

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

HRM SCORECARD. PRESENTATIE/WORKSHOP WATCH-Consultancy in samenwerking met REEF/deelt kennis Woensdag 17 november 2010

HRM SCORECARD. PRESENTATIE/WORKSHOP WATCH-Consultancy in samenwerking met REEF/deelt kennis Woensdag 17 november 2010 HRM-scorecard HRM SCORECARD PRESENTATIE/WORKSHOP WATCH-Consultancy in samenwerking met REEF/deelt kennis Woensdag 17 november 2010 Een korte introductie Wat doet WATCH-Consultancy op het gebied van HRM-Consultancy?

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit

Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit Camfil Farr Gold Series zijn nu leverbaar in Nederland Wereldklasse in stofafscheiden

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Informatie is overal: Heeft u er grip op?

Informatie is overal: Heeft u er grip op? Informatie is overal: Heeft u er grip op? Zowel implementatie als certificering Omdat onze auditors geregistreerd zijn bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA), kan Koenen en Co zowel

Nadere informatie

Specialist voor complexe en omvangrijke datamigraties

Specialist voor complexe en omvangrijke datamigraties Specialist voor complexe en omvangrijke datamigraties Zekerheid voor alles Specialist in datamigratie Zoekt u dé specialist in het correct en veilig converteren en migreren van data? Data excellence combineert

Nadere informatie

Enkel blauw past perfect!

Enkel blauw past perfect! www.klauke.com Enkel blauw past perfect! Slim, veilig en efficiënt. Gustav Klauke. De specialist in verbindingstechniek. Vertrouw op verbindingen met een systeem. Als wereldmarktleider voor verbindingsmateriaal,

Nadere informatie

De groenten van HAK, met het water van Brabant Water

De groenten van HAK, met het water van Brabant Water WATER PAKKET U kent Brabant Water van een betrouwbare drinkwaterlevering, maar Brabant Water heeft zakelijke klanten zoals u nog veel meer te bieden. Onze jarenlange ervaring, innovatieve aard en servicegerichte

Nadere informatie

Goed voorbereid zakendoen met het buitenland De kansen en valkuilen!

Goed voorbereid zakendoen met het buitenland De kansen en valkuilen! Een eerste stap naar succesvol internationaal ondernemen Goed voorbereid zakendoen met het buitenland De kansen en valkuilen! Bent u op zoek naar nieuwe afzetmarkten voor uw producten of diensten? Wilt

Nadere informatie

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder Interpolis Kredietverzekeringen Hoe goed kent u uw afnemers? Eenvoudig inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers met de Interpolis. De Interpolis geeft u direct inzicht in de kredietwaardigheid

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

Isah maakt het met TOPdesk en TFS

Isah maakt het met TOPdesk en TFS Juni 2014, nummer 2, jaargang 16 Isah maakt het met TOPdesk en TFS Verder in dit nummer: Shared Service Management in de praktijk Service leveren zoals uw klant het wil Wat kunt u leren van uw concurrent?

Nadere informatie

W.T.O.S. werkt direct

W.T.O.S. werkt direct W.T.O.S. werkt direct Snel en eenvoudig uw processen optimaliseren W.T.O.S. procesoptimalisatie zonder risico Lagere kosten en voldoen aan steeds strengere grenswaarden zelfs bij plotselinge pieken: Met

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

De vijf bouwstenen voor een GOEDE onderneming

De vijf bouwstenen voor een GOEDE onderneming De vijf bouwstenen voor een GOEDE onderneming Dirk-Jan Rebel Wanneer is een bedrijf een goed bedrijf? Een vraag die je jezelf ongetwijfeld wel eens heb gesteld. Een goed bedrijf heeft een fundament. Een

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Dit door Willem Teunisse gemaakte boekje over. De "Alles of niets" methode, is gebaseerd op de werken van: Dr. Ian Dunbar

Dit door Willem Teunisse gemaakte boekje over. De Alles of niets methode, is gebaseerd op de werken van: Dr. Ian Dunbar Dit door Willem Teunisse gemaakte boekje over De "Alles of niets" methode, is gebaseerd op de werken van: Dr. Ian Dunbar De Alles of niets methode is een heel simpele manier om een hond te leren om wat

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken. LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011. Inhoud

Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken. LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011. Inhoud Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011 Rob Brager 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Waarom productieprocessen? 3. Traditioneel productieproces

Nadere informatie