Machine-investeringen. - Regel alles in één keer goed. Samen zorgen we ervoor dat uw machine zichzelf snel terugverdient. Veel sneller.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Machine-investeringen. - Regel alles in één keer goed. Samen zorgen we ervoor dat uw machine zichzelf snel terugverdient. Veel sneller."

Transcriptie

1 Machine-investeringen - Regel alles in één keer goed Samen zorgen we ervoor dat uw machine zichzelf snel terugverdient. Veel sneller.

2 Wist u dat u zich in 12 minuten 12 maanden tijd kunt besparen? Als u de aanschaf van een nieuwe machine overweegt, kunnen wij u in 12 minuten uitleggen hoe wij het rendement op uw investering versneld kunnen maximaliseren. Door vanaf de eerste dag samen te werken, kunnen we de terugverdientijd voor uw investering met maar liefst 12 maanden verkorten.* De gereedschappen, gereedschapsoplossingen, service, ondersteuning en branche-expertise van Sandvik Coromant staan garant voor een complete verbetering van de productiviteit, een hogere doorvoersnelheid, rationeler gereedschapsbeheer en een reductie van de tijd dat uw machine stil staat. Een goed begin is meer dan het halve werk. Een goed begin levert u geld op! *Gebaseerd op typische situaties. Raadpleeg voor meer informatie Als u voor een nieuwe machine betaalt, moet u ervoor zorgen dat deze zichzelf terugbetaalt. Door de terugverdientijd te verkorten, zal uw nieuwe machine sneller een winstgevend effect op uw bedrijfsactiviteiten hebben. Sandvik Coromant biedt een totaaloplossing die garandeert dat het potentieel van uw investering vanaf het prille begin wordt benut. Onze specialisten zetten de ervaring van duizenden fabrikanten in om oplossingen te ontwikkelen die exact op uw behoeften en doelstellingen aansluiten. We werken nauw met onze klanten samen teneinde: onderdelen, processen en toepassingen te evalueren ondersteuning te bieden met betrekking tot tijdmetingen, de kosten per onderdeel en turnkey-projecten De gereedschapsoplossing aan uw verspaningsbehoeften aan te passen Ondersteuning op locatie voor uw toepassingen te bieden Een op maat ontwikkeld trainingprogramma te verzorgen dat een optimale prestatie van de bedieners van uw machines garandeert

3 Alles vanaf de eerste dag op orde hebben. Dat is waar het om draait. Hoe meer tijd en moeite u investeert tijdens de aanvang van een project, des te hoger het uiteindelijke rendement. Betere gereedschappen en gereedschapsoplossingen betekenen een betere ROI. Stap over van deze situatie... Planning Ingebruikname Productie Inspanning Prijs Betrokkenheid van alle partijen Aandacht voor de kosten per onderdeel ipv de prijs per machine en gereedschap Vergelijking van technische oplossingen Technische analyse Probleemoplossing Additionele kosten nieuwe gereedschappen Optimalisatie Snellere ingebruikname Minder frustratie De juiste kwaliteit van onderdelen Hoge kosten per onderdeel Hoge druk om onderdelen te produceren Levertijden nieuwe gereedschappen Machines zijn bezet Ad hoc probleemoplossing...naar deze. UNIEK AANBOD! De gele Sandvik Coromant-driehoek zegt het allemaal - hoe slimmer u tijdens de aanvang van een project te werk gaat, des te eenvoudiger alles op de lange termijn verloopt. Tijd CNC DRAAIMACHINE Nu 3 jaar!!

4 Slimmere klanten scoren beter Wanneer Sandvik Coromant het over zakendoen heeft, hebben wij het over uw zaken. En hoe u die optimaal kunt inrichten. Sandvik Coromant kan de statistieken van uw machine in goud veranderen. Als u ons direct vanaf de aanvang van uw project uw machine van gereedschap laat voorzien, kunt u rekenen op: 1 Een snellere terugverdientijd Voor het terugverdienen van machineinvesteringen is in de regel 3 tot 5 jaar nodig. Met het gereedschap van Sandvik Coromant kunt u de terugverdientijd echter met maar liefst 12 maanden reduceren. Daarnaast bent u minder geld aan investeringskosten kwijt en levert uw machine sneller rendement op. 2 Een snellere doorvoersnelheid Onze gereedschappen en diensten zorgen ervoor dat de mogelijkheden van uw machine volledig worden benut, zodat u het verspaand volume kunt optimaliseren. Op deze manier produceert u meer onderdelen per uur, vanaf de eerste dag. De statistieken voor duizenden installaties en toepassingen bij klanten tonen een gemiddelde productiviteitsverbetering van 20%.

5 3 Optimale effi ciëntie De rijke stroom van innovatieve oplossingen en productoctrooien die wij produceren (de afgelopen vier jaar alleen al 160, meer dan welke concurrent dan ook) staat garant voor een blijvende piekprestatie. U kunt een beroep doen op deze unieke bron van innovatie tijdens het specifi ceren van uw machine. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw gereedschap op de allerlaatste stand der techniek is gebaseerd. 4 Minder stilstand Door gebruik te maken van een gestandaardiseerd gereedschapssysteem dat aan uw dagelijkse behoeften is aangepast, bent u minder tijd kwijt met het wisselen van gereedschap en beperkt u de metaal-op-metaal-tijden tot een absoluut minimum. U hoeft niet groot te zijn om slim te zijn. U bent succesvol omdat u slim bent. Wij zijn dat ook. Of uw bedrijf nu klein of groot is, Sandvik Coromant weet precies met welke prioriteiten en druk uw organisatie wordt geconfronteerd. Minder kosten. Wereldwijde concurrentie. Steeds complexere ontwerpen en steeds exotischer materialen. En boven alles de uitdaging om de concurrentie voor te blijven en een zo snel mogelijk rendement op uw investeringen te garanderen. Met een gereedschapsoplossing van Sandvik Coromant die aan uw specifieke behoeften is aangepast zult u in staat zijn om het beste uit uw machine te halen.

6 De cijfers spreken voor zich maar succes nog meer! Onze experts op het gebied van machine-investeringen zijn in staat om hun beweringen te staven met concrete fi nanciële gegevens die op uw specifi eke productieparameters zijn afgestemd. Wij hebben een speciaal interactief programma ontwikkeld dat u rechtstreekse toegang verschaft tot de directe en indirecte voordelen van slim machinegereedschap, zoals een reductie van de arbeidskosten, een sneller rendement en een beter machinegebruik. We kunnen u alle fi nanciële informatie bieden die u nodig heeft om inzicht te krijgen in de verstrekkende voordelen van een investering in een gereedschapsoplossing van Sandvik Coromant. En niet te vergeten: we zijn eveneens in staat om hands-on demonstraties te verzorgen. Investeren in gereedschap: een simpele optelsom. Als u naar de harde cijfers kijkt, zult u al snel een wereld van nieuwe mogelijkheden ontdekken. Op het eerste gezicht vertegenwoordigt gereedschap slechts 3 procent van de totale productiekosten. Maar er is een andere, belangrijkere verzameling van cijfers waarmee u rekening dient te houden. Professioneel gereedschap biedt u de mogelijkheid om het potentieel van uw machine volledig te benutten. En er zijn nog meer voordelen. Door het gereedschap aan te passen aan uw specifi eke activiteiten kunt u de snijsnelheden met maar liefst 20% verhogen. Dit kan een reductie van 15% van de kosten per onderdeel betekenen. En dat levert een aantrekkelijk bedrag onder de streep op! Sandvik Coromant kan u precies uitleggen hoe u dit kan bewerkstelligen.

7 Onze gereedschapsexperts maken het verschil In een wereld van hard metaal en lastige marktomstandigheden maken zachte krachten het verschil. Neem nu Alex. De aanschaf van een machine omhelst een enorm project met krappe planningen en hooggespannen verwachtingen. Alex weet precies waar u doorheen gaat. Bovendien weet hij precies hoe hij meer uit uw machine kan halen dan wie dan ook binnen de branche. Alex weet dat het besteden van een klein beetje extra tijd aan abstracte concepten op de lange termijn uitstekende concrete resultaten zal opleveren. U hoeft zich geen zorgen te maken. Alex zorgt er niet alleen voor dat uw machine in een mum van tijd een piekprestatie kan neerzetten, u zult nog heel lang een beroep op hem kunnen doen. Hij is toegewijd aan uw resultaat en staat daarom voor u klaar wanneer u hem nodig heeft. Vandaag, morgen en de jaren die komen gaan. Neem contact op met uw Sandvik Coromant-vertegenwoordiger, zodat u vanaf het prille begin grip heeft op uw machine-investering. Doe het in één keer goed, en we zorgen ervoor dat u de concurrentie de baas blijft... Sandvik Coromant beschikt overal ter wereld over gereedschapsexperts. Daarnaast bieden we een meer dan bewezen programma aan dat onze klanten in staat stelt om hun productieactiviteiten te optimaliseren. Dit programma combineert uiterst innovatieve technologie met een bewezen methodiek die analyses, toepassingsevaluaties, tijdmetingen, analyses van componentprocessen ondersteuning op de fabrieksvloer en voortdurende ondersteuning van toepassingen omvat om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw machine én uw investering haalt.

8 Experts op het gebied van machine-investeringen Waar u ook bent, Sandvik Coromant is nooit ver weg. Dankzij onze lokale aanwezigheid in meer dan 60 landen binnen vijf continenten zijn we ideaal gepositioneerd om in uw specifi eke behoeften te voorzien. Als u in een nieuwe machine investeert, doet u er goed aan om onze hulp in te roepen. Wij zorgen ervoor dat u alle feiten en cijfers op een rijtje heeft, zodat u de beste beslissing kunt maken. Ons advies is gratis. Onze experts bieden de kennis van zaken en ondersteuning die nodig zijn om uw investering in een nieuwe machine om te zetten in nieuwe zakelijke kansen. Als u alles vanaf de eerste dag op orde heeft, is the sky the limit. Tijd betekent niet alleen geld Tijd betekent bakken geld De mogelijkheden die Sandvik Coromant te bieden heeft op het gebied van gereedschapsinvesteringen zijn gebaseerd op het gereedschapshoudersysteem Coromant Capto. Dit systeem rationaliseert uw gereedschapsbeheerproces dankzij de inzet van een en hetzelfde draaigereedschap als roterend gereedschap. Coromant Capto biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en maximale stabiliteit, en daarmee een optimaal verspaand volume. U hoeft uw bestaande gereedschap nergens aan te passen. Standaard gereedschap kan direct worden ingezet. De tijden voor het wisselen van gereedschap worden in de regel teruggebracht van 10 minuten tot slechts één minuut. Voor een doorsnee CNC-draaibank houdt dat bijvoorbeeld een jaarlijkse besparing van euro in. Uw lokale Sandvik Coromant-distributeur: SANDVIK NEDERLAND 3125 BJ Schiedam 's-gravelandseweg 401 Telefoon: (010) Telefax: (010) SANDVIK BELGIE Fountain Plaza Belgicastraat 5 bus 5/ Zaventem Telefoon: (02) Telefax: (02) C-2940:118 DUT/01 AB Sandvik Coromant Gedrukt op recyclebaar papier. Gedrukt in Zweden door Sandvikens Tryckeri Your success in focus

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

HOE INNOVATIEF IS UW ONDERNEMING? Onderzoek naar succesfactoren van innovatie binnen de foodsector

HOE INNOVATIEF IS UW ONDERNEMING? Onderzoek naar succesfactoren van innovatie binnen de foodsector BDO Consultants B.V. Postbus 4053 3502 HB Utrecht Telefoon 030-284 99 60 E-mail consultants@bdo.nl WWW.BDO.NL HOE INNOVATIEF IS UW ONDERNEMING? Onderzoek naar succesfactoren van innovatie binnen de foodsector

Nadere informatie

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen Aan de slag met de RI&E Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen EEN RI&E Een RI&E? Als ondernemer wil ik graag geld verdienen, maar ik wil later geen werknemers tegen

Nadere informatie

Nieuw denken over de werkplek Digital Workspace: schaalbaar, gedifferentieerd en veilig

Nieuw denken over de werkplek Digital Workspace: schaalbaar, gedifferentieerd en veilig Nieuw denken over de werkplek Digital Workspace: schaalbaar, gedifferentieerd en veilig Whitepaper Inhoudsopgave Met digital workspace meer wendbaarheid Definitie 3 belangrijke thema s ICT en HR: samen

Nadere informatie

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen Aan de slag met de RI&E Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen EEN RI&E Een RI&E? ALS ONDERNEMER WIL IK GRAAG GELD VERDIENEN, MAAR IK WIL LATER GEEN WERKNEMERS TEGEN

Nadere informatie

Bouwen is oplossingen aanbieden

Bouwen is oplossingen aanbieden Groningenweg 10 Postbus 420 2800 AK Gouda Telefoon 0182-540626 Telefax 0182-540627 secretariaat@regieraadbouw.nl www.regieraadbouw.nl Bouwen is oplossingen aanbieden De praktijk van conceptueel bouwen

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING

MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Meer rendement uit uw e-mail marketing... 2 H1 Randvoorwaarden... 3 1.1 Doelstelling... 3 1.2 Return on Investment (ROI)...

Nadere informatie

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN Acht redenen 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. 02 Documentmanagement vereist een gespecialiseerde oplossing. 03 Wij werken

Nadere informatie

E-Factureren voor het bedrijfsleven

E-Factureren voor het bedrijfsleven E-Factureren voor het bedrijfsleven Colofon Het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Financiën en de belastingdienst hebben bijgedragen de totstandkoming van deze publicatie door financiering

Nadere informatie

De HRM er komt zo bij u. onderzoek naar de mensen achter het mensenwerk

De HRM er komt zo bij u. onderzoek naar de mensen achter het mensenwerk De HRM er komt zo bij u onderzoek naar de mensen achter het mensenwerk De HRM er komt zo bij u onderzoek naar de mensen achter het mensenwerk De HRM er komt zo bij u is een uitgave van Driessen HRM_Payroll.

Nadere informatie

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch?

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Snap binnen 2 uur de belangrijkste financiële begrippen:

Nadere informatie

Welzijn op het werk. Research naar welzijn op persoonlijk en professioneel vlak in 2012 Resultaten en aanbevelingen. www.stepstone.

Welzijn op het werk. Research naar welzijn op persoonlijk en professioneel vlak in 2012 Resultaten en aanbevelingen. www.stepstone. Research naar welzijn op persoonlijk en professioneel vlak in 2012 Resultaten en aanbevelingen www.stepstone.com Inleiding Organisaties hebben tal van tactieken toegepast om crisissen te bestrijden: herstructureringen,

Nadere informatie

Zaken die niet meer zo zeker zijn

Zaken die niet meer zo zeker zijn Een goed gesprek over Zaken die niet meer zo zeker zijn Met u praten wij vaak over zekerheid. Dat is namelijk ons vak: het organiseren van uw zekerheid. Dat kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door verstandig

Nadere informatie

Handleiding voor managers, projectleiders en bestuurders Praktische aanpak & tips Praktijkvoorbeelden van In voor zorg-deelnemers

Handleiding voor managers, projectleiders en bestuurders Praktische aanpak & tips Praktijkvoorbeelden van In voor zorg-deelnemers ZELFSTURENDE TEAMS IN DE THUISZORG Handleiding voor managers, projectleiders en bestuurders Praktische aanpak & tips Praktijkvoorbeelden van In voor zorg-deelnemers Inhoudsopgave Voorwoord 2 Inleiding

Nadere informatie

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw De klant centraal bij financieel dienstverleners Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn

Nadere informatie

Zelfredzaamheid: Hoe pakt u het aan?

Zelfredzaamheid: Hoe pakt u het aan? Zelfredzaamheid: Hoe pakt u het aan? elfredzaameid: Hoe akt u het an? Zelfredzaamheid: Hoe pakt u het aan? Inspirerende voorbeelden van acht zorgorganisaties Voorwoord Het versterken van zelfredzaamheid

Nadere informatie

Handreiking Functiecreatie bij NS

Handreiking Functiecreatie bij NS Handreiking Functiecreatie bij NS Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst Voorwoord Colofon In opdracht van NS Auteur: Dr. Brigitte van Lierop Omslagfoto: Maikel Bader, Maikel Bader maakt

Nadere informatie

gen O Verm D DV V e r z e k e r i n g e n - z A k e L i J k r i S i C O B e H e e r - H y p O t H e k e n - p e n S i O e n p L A n n i n g

gen O Verm D DV V e r z e k e r i n g e n - z A k e L i J k r i S i C O B e H e e r - H y p O t H e k e n - p e n S i O e n p L A n n i n g DVD Vermogen Verzekeringen - ZAKELIJK RISICOBEHEER - Hypotheken - pensioenplanning In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo

Nadere informatie

Sturen op Antwoord. Meten en verbeteren van uw klantcontact

Sturen op Antwoord. Meten en verbeteren van uw klantcontact Sturen op Antwoord Meten en verbeteren van uw klantcontact 1 Opdrachtgever Overheid heeft Antwoord, namens het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het ministerie van Algemene Zaken

Nadere informatie

fluitend naar je werk Bloemlezing uit honderd interviews met werknemers

fluitend naar je werk Bloemlezing uit honderd interviews met werknemers fluitend naar je werk Bloemlezing uit honderd interviews met werknemers mei 2013 Voorwoord van Minister Asscher Op 4 februari van dit jaar gingen medewerkers van mijn ministerie en ik in gesprek met honderd

Nadere informatie

Van idee tot octrooi. NL Octrooicentrum helpt u verder. >>Als het gaat om duurzaamheid, innovatie en internationaal

Van idee tot octrooi. NL Octrooicentrum helpt u verder. >>Als het gaat om duurzaamheid, innovatie en internationaal Van idee tot octrooi NL Octrooicentrum helpt u verder >>Als het gaat om duurzaamheid, innovatie en internationaal 2 Van idee tot octrooi U hebt een idee en staat te popelen om het te ontwik kelen. Daar

Nadere informatie

Voorkomen is beter dan incasseren. Witboek over eerlijk en effectief debiteurenbeheer

Voorkomen is beter dan incasseren. Witboek over eerlijk en effectief debiteurenbeheer Voorkomen is beter dan incasseren Witboek over eerlijk en effectief debiteurenbeheer Inleiding Juristen zijn mensen wier woorden en woede men kan huren Geen enkele ondernemer zit te wachten op discussies

Nadere informatie

Bespreek je vak man! Waarom een goed gesprek? Een goed gesprek tussen werk nemer en werkgever over thema s als bijblijven

Bespreek je vak man! Waarom een goed gesprek? Een goed gesprek tussen werk nemer en werkgever over thema s als bijblijven bespreek je vak man Bespreek je vak man! Of je nou tractorchauffeur, kraanmachinist of grondwerker bent, ondernemer of werknemer, feit is dat je in een prachtige sector werkt. Natuurlijk wil je dat zo

Nadere informatie

LEAN in één dag. Eindrapport. vlm Kiemgroep

LEAN in één dag. Eindrapport. vlm Kiemgroep Eindrapport vlm Kiemgroep LEAN in één dag Een Onderwerp Eindrapport Kiemgroep LEAN Auteurs Pim Eerens Eric Micklinghoff Dick Veer Wout Verwoerd Hessel Visser (redactie) Martin van Zanten Versie 1.0 Revisie

Nadere informatie

Lessen over diversiteitsbeleid. bij gemeenten, provincies en waterschappen

Lessen over diversiteitsbeleid. bij gemeenten, provincies en waterschappen Lessen over diversiteitsbeleid 1 bij gemeenten, provincies en waterschappen 2 L e s s e n o v e r d i v e r s i t e i t s b e l e i d b i j g e m e e n t e n, provincies en waterschappen 3 Lessen over

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie