Nieuwjaarsreceptie ONS GENOT AGENDA. F E B R U A R I t Floriantje A. T. V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwjaarsreceptie ONS GENOT AGENDA. F E B R U A R I t Floriantje A. T. V."

Transcriptie

1 N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT F E B R U A R I t Floriantje I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J O N S - G E N OT. NL AGENDA Workshop Lathyrus, zaterdag 10 februari, uur. Ledenvergadering, zaterdag 10 maart, uur. Workshop Dahlia s, zaterdag 17 maart, uur. Paasbloemschikken, zondag 18 maart, uur. Bloemen en plantenmarkt, zaterdag 21 en 28 april, uur. groups/ / Nieuwjaarsreceptie Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari had uw voorzitter een paar mooie woorden voor alle leden. Namens het gehele bestuur, welkom op de eerste zaterdag van 2018 De beste wensen en gezondheid voor ieder, maar ik wil toch even terug naar Het zijn niet altijd de beste wensen en veel plezier. Er zijn ook leden waar het niet makkelijk gaat, denk aan ziekte, bestralingen, operaties. Wij hopen dat het herstel in 2018 zich voortzet en de blijheid en zin van het leven geheel terug komt. Voornemens: Wat komt er van terecht!! Het is makkelijk gezegd in januari. Maar februari en maart geld het dan nog? Het bestuur hoopt dat voornemens echt in daden omgezet worden Ons Genot is toch echt Uw hobby en vrije tijd besteding. Dus laten wij samen daaraan blijven werken zodat het voor ons allen een groot plezier is om op de tuin te vertoeven. Plannen in 2018: In 2017 is met de bosranden groot onderhoud gestart. De bikkelploeg gaat in 2018 gewoon door. Ook wordt het werk aan de paddenpoel hopelijk dit jaar voltooid. Er moet nog een afvoer naar de sloot voor het overtollige water gemaakt worden [dat is een kleine tegenvaller]. Tja de natuur verandert en de vele regen gooit wat roet in de goede plannen. Het bestuur is erg blij dat zoveel leden zich inzetten voor de vereniging en hoopt op een voorbeeld aan een ieder die zich ook geroepen voelt. Iedereen is altijd welkom. Ook dit jaar hopen wij de inmiddels zeer bekende tentoonstellingen weer te presenteren. Door kenners worden ook dit jaar weer workshops en voorlichting gegeven. U kunt heel wat kennis opdoen. Het bestuur wenst U allen een gezond en groeizaam jaar toe. Ik dank U voor Uw aandacht en laten wij PROOSTEN.!!!!!!

2 Wat een tijd Dit kopje is vatbaar voor meerdere uitleg. Het kan gaan over de tijd van nu. Maar nee! Het gaat over de ongeveer 75 stukjes tekst, van een wandelaar die na controle ziet dat de zolen van zijn wandel- schoenen zware slijtage vertonen en de veters al diverse malen zijn vernieuwd. Dit is inderdaad de laatste. Na vele wandelingen over jullie complex, waarin ik heb geprobeerd zinnige opmerkingen en gebeurtenissen die in een vereniging altijd voorkomen onder de aandacht te brengen. Of er enige kans van slagen is geweest? Mij totaal onbekend. Ik ben aan het kappen, ruimen, zaaien en oogsten geweest om een kleine bijdrage te leveren aan een gezonde en leefbare tuinclub. Ik dank de redactie die zorgde voor publicatie van al mijn hersenspinsels en wens alle tuinders van Ons Genot een 2018 met zeer veel goede en vooral gezonde oogst. De uitgewandelde groet jullie allen! De redactie bedankt De Wandelaar voor al zijn ingezonden teksten voor het Floriantje. Tuinwerkschema 2018 Zaterdag 3 feb tuin 101 t/m 120 H Zaterdag 10 feb tuin 121 t/m 140 C Zaterdag 17 feb tuin 141 t/m 160 C Zaterdag 24 feb tuin 161 t/m 183 H Zaterdag 3 mrt tuin 21 t/m 40 H Hakselen H, Compost C. Beslist geen takken of plantendelen met harde stengels op de composthoop en bij het hakselen het haksel zelf afvoeren Kom op tijd. Vanaf drinken we koffie. Daarna gaan we aan de slag tot uur. Denk eraan: TUINWERK IS VERPLICHT!!! Bij verhindering bellen naar (alleen op zaterdagmorgen tussen 9.15 en uur) of mailen naar h.degroot@casema.nl. Er kan dan een andere afspraak met u gemaakt worden over wanneer u uw tuinwerk komt doen.

3 Tuin Een tuin in januari is geen tuin Het is een optelsom van barre tinten De bomen grijs, de dode blaren bruin Geen groen, geen rood, geen paarse hyacinten De borders leeg, de tegels nat en vuil Geen bloem kan aan de lente doen geloven Al wat ik ooit geplant heb houdt zich schuil Al wat ik nooit meer zien wou, komt naar boven Een halve molshoop van een oude mol Die ijverig bleef werken aan zijn gangen Maar bij de uitbouw van z n rovershol Waarschijnlijk door een niesbui werd bevangen De plastic stoelen kruipen bij elkaar En dromen van de zon en van de hitte En hopen dat er iemand nog dit jaar De moed vertoont om buiten te gaan zitten Een samenloop van sprokkelhout en puin Geen lustoord en geen zomerse enclave Een tuin in januari is een tuin Te somber om er iemand te begraven Een beetje veel droefenis in dit gedichtje van Ivo de Wijs over de winterrust in de tuin in januari. Hij weet toch vast ook wel dat onder het oppervlak van alles broeit: bolletjes, knolletjes, worteltjes, het werkt allemaal aan de gang naar het licht. Dit versje is ook beslist niet van recente datum, want hoe anders zien onze tuinen er de laatste jaren uit in januari. Hier geen discussie over klimaatverandering, maar dat er verandering is, is toch wel duidelijk te zien. Op het ogenblik (ca. 20 januari 2018) hoor je al over lentespul dat met groene sprieten of bloempjes boven de grond uitsteekt. Dus laten we dan maar genieten van de krokussen, winterakonieten, narcissen, winterjasmijn, sneeuwklokjes, wilgenkatjes, dikke knoppen in de forsythia en van alles wat we nog meer kunnen waarnemen. Tot in de echte lente! Familie Weber

4 Uitslag Kerstklaverjassen 2017 Met een gezellige groep van 36 mannen en vrouwen van overal vandaan (dus niet alleen tuinleden) heeft op 9 tafels het traditionele kerstklaverjassen plaatsgevonden. Na 2 potjes van 16 ronden werd gepauzeerd met een prima verzorgde lunch door het organiserende team. Zij doen dit al verschillende jaren. Prima gedaan en wij hopen dat jullie daar nog een poosje mee door kunnen gaan. Na de lunch werd nog eens 2 rondjes gespeeld. De uitslagen treft u hieronder aan! Op naar het Paasklaverjassen op zaterdag 24 maart Henny Rosendaal, tuin 109A Familie berichten Nooit klagend over haar pijn en angst, altijd betrokken bij de mensen om haar heen. Voor altijd in ons hart. Wat gaan we je missen. Op 31 december 2019 is, op 79 jarige leeftijd, overleden Corrie van Arnhem-Kaldenhoven. Corrie tuinierde met haar echtgenoot Ton op tuin 52. Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies.

5 Een volle zaterdag was het op 9 december. Vooral als je je voor beide activiteiten ingeschreven had. Door omstandigheden en omdat we beide activiteiten door wilden laten gaan, was er in de ochtend kerstbloemschikken en in de middag kerstknutsellen. De bloemschikdames maakten een mooi kerststuk op een oude steigerplank. De knutselaars borduurden verschillende kaarten en maakten leuke kerstversieringen. Kerstknutselen en Kerstbloemschikken

6 Beleef de lente mee! Vanaf 18 februari 2018 Natuurlijk gaat ook binnenkort weer Beleef de lente van start. Het startsein wordt gegeven in Vroege Vogels op NPO Radio 1 op 18 februari. Vanaf dan kan iedereen via de live-filmpjes weer meegenieten van het liefdes- en gezinsleven van bosuil, kerkuil, slechtvalk, steenuil, koolmees, ijsvogel en ooievaar. Er schijnt nog een spectaculaire nieuwe soort bij te zijn, die van heel dichtbij te bewonderen is, maar die houdt de Vogelbescherming nog even geheim. Per vogel wordt een weblog bijgehouden door een deskundige om duiding te geven aan de beelden. Ook is er een forum waar kijkers met elkaar kunnen praten over de vogels en hun vragen kunnen stellen aan de deskundigen. Kijk op Beleef de lente. Landelijke Vlinderdag 2018 Zaterdag 3 maart 2018 in Wageningen Ieder jaar organiseert De Vlinderstichting de Landelijke Vlinderdag. Een dag boordevol films en lezingen van deskundigen (waaronder dit jaar drie hoogleraren). Er is een infomarkt met veel verkoop- en informatiestands en u heeft de gelegenheid om andere vlinderliefhebbers te ontmoeten. Het thema is dit jaar: Vlinderrijk Grasland. Uit onderzoek blijkt dat het aantal nectarplanten de laatste jaren schrikbarend is afgenomen. En geen nectar betekent geen voedsel voor vlinders (en bijen). Datum: Zaterdag 3 maart 2018 Locatie: de Junushoff in Wageningen Tijd: uur. Deur open vanaf 9.30 uur Kosten: 9,50 inclusief koffie en thee. Voor meer info kijkt u op de site van de vlinderstichting:

7 Advent markt Domkerk Ook dit jaar was een aantal leden aanwezig op de Adventsmarkt in de Kloostertuin van de Domkerk om Adventskransen te verkopen. Deze kransen zijn door hen zelf gemaakt in het Polderhuis. Paasbloemschikken Op zondag 18 maart kan er om uur een Paasbloemstuk gemaakt worden. Er wordt stap voor stap voorgedaan hoe en wat er moet gebeuren om, aan het einde van de middag, met een mooi bloemstuk naar huis te gaan. Het is noodzakelijk dat u zich hiervoor opgeeft bij Wil Dat. Dan ontvangt u ook een lijst met wat u die dag zelf mee moet nemen. Omdat nu nog niet bekend is wat er gemaakt gaat worden, zijn de kosten ook nog niet bekend. Inschrijven kan tot zondag 4 maart. Ledenvergadering Op zaterdag 10 maart is er de Algemene Ledenvergadering van uw tuinvereniging, in het Polderhuis. De aanvang is uur. Binnenkort zult u de papieren voor deze vergadering ontvangen.

8 De nieuwe walnoot Zo lang ik me kan herinneren was hij er. De walnotenboom. Vroeger stond hij ïn de kindertuintjes. Het deel waar nu de paddenpoel is en de kleine tuintjes, was vroeger geheel bestemd voor kindertuintjes. En ja, ze waren allemaal bezet! Elk jaar werden ze opnieuw verdeeld, en als je pech had kreeg je de boomtuin zoals we het kindertuintje noemde waar de walnotenboom in stond. Ten eerste had je dan niet zoveel ruimte om bloemen en groente te planten en ten tweede groeide het daar ook niet zo goed. Die kindertuintjes zijn inmiddels al jaren weg, maar de walnotenboom stond er nog steeds! Tot vorig jaar! Hij deed het al een paar jaar niet zo best meer en vorig jaar zomer hebben we afscheid moeten nemen van de mooie grote walnoot. Het was een kale boel, maar sinds een paar weken staat er een nieuwe walnoot. Nog iel en klein vergeleken bij zijn oude broer, maar als er goed voor hem gezorgd wordt schrijft er over een jaar of vijftig weer iemand in de nieuwsbrief over de walnoot die toen op een heuveltje bij de paddenpoel werd geplant. Agnes Westerhof, tuin 173 Paasklaverjassen Zaterdag 24 maart kunt u meedoen met het Paasklaverjassen. De start is om uur. Halverwege zal er een lunch verzorgd worden. Inschrijven is noodzakelijk en kan op een formulier welke u binnenkort in het Polderhuis vindt.

9 WORKSHOP LATHYRUS KWEKEN OP ZATERDAG 10 FEBRUARI 2018 AANVANG UUR In het Polderhuis van ATV Ons Genot 2 e Polderweg 5, 3565 MD Utrecht Opgave per aan hrosendaal@hetnet.nl Tijdens deze workshop zullen wij één Lathyrus variëteit zaaien naar keuze, die u aan het einde van de workshop mee naar huis kunt nemen. De theorie zal gaan over zaad, zaaien, variëteiten en van opkweek tot oogsten. Na deze workshop kunt u al in 2018 Lathyrus snijden van uw eigen planten! Het is evt. mogelijk om tijdens de workshop nog zaden te bestellen!

10 WORKSHOP DAHLIA S KWEKEN OP ZATERDAG 17 MAART 2018 AANVANG UUR In het Polderhuis van ATV Ons Genot 2 e Polderweg 5, 3565 MD Utrecht Opgave per aan hrosendaal@hetnet.nl Opdracht aan de deelnemers vooraf!! Plant, indien mogelijk, 1 dahliaknol vanaf Februari 2018 in een pot. Zet deze in de vensterbank en breng deze 17 maart 2018 mee naar de workshop om als onderwerp besproken te worden.

11 Extra activiteiten: Workshop Lathyrus kweken zaterdag 10 februari uur Workshop Dahlia s kweken zaterdag 17 maart uur Paasbloemschikken zondag 18 maart uur

12 Openingstijden toegangshek Het is winter! Dat betekent dat het toegangshek overdag dicht moet. Sluit dus altijd het hek als u het complex op komt of verlaat. Hakselen en compost Openingstijden Kantine De data voor de zaterdagen waarop er gehakseld wordt vind u op uw tuinwerkschema. Ook kunt u daarop zien wanneer de composthoop weer open is. Als u takken aanbied om te hakselen is het de bedoeling dat u er bij blijft en het gesnipperde hout weer afvoert. Het hakselen is niet geheel ongevaarlijk. Luister daarom naar de aanwijzingen van de persoon die de hakselaar bediend. Aanleveren kan van tot Elke zaterdag van 9.15 tot uur. Van 1 april tot medio oktober zaterdags tot uur. Van 1 april tot medio oktober zondags van tot uur.. Tijdens de tentoonstellingen en georganiseerde activiteiten. Het secretariaat van Ons Genot Henk Foppen, van tuin 86, is de secretaris van uw tuinvereniging. Vragen, mededelingen en wijzigingen in gegevens die niets met het Floriantje van doen hebben mailt u naar: secretariaat@ons-genot.nl Van de redactie De redactie is op zoek naar verhalen en beelden van uw belevenissen op de tuin. Stuur uw verhaal of foto naar ons adres: floriantje@ons-genot.nl Doet u dit voor de 25ste van de maand dan wordt het in de eerstvolgende nieuwsbrief geplaatst. Het volgende Floriantje verschijnt op zaterdag 3 maart Ontvangt u het Floriantje nog niet via u , geef dit dan aan ons door.

t Floriantje Huishoudelijk reglement ONS GENOT AGENDA M A A R T 2018 A. T. V.

t Floriantje Huishoudelijk reglement ONS GENOT AGENDA M A A R T 2018 A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N OT. NL AGENDA Ledenvergadering, zaterdag

Nadere informatie

Van de Redactie. Belangrijk. Nieuwjaarsreceptie ONS GENOT AGENDA. D E C E M B E R J A N U A R I 2018 t Floriantje A. T. V.

Van de Redactie. Belangrijk. Nieuwjaarsreceptie ONS GENOT AGENDA. D E C E M B E R J A N U A R I 2018 t Floriantje A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT D E C E M B E R 2 0 1 7 - J A N U A R I 2018 t Floriantje I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E

Nadere informatie

t Floriantje N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT Ledenvergadering, zaterdag 14 maart, 14.00 uur. Paasklaverjassen, 28 maart, 10.30 uur.

t Floriantje N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT Ledenvergadering, zaterdag 14 maart, 14.00 uur. Paasklaverjassen, 28 maart, 10.30 uur. N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje M A A R T 2015 I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop A. T. V. O N S G E N O T

t Floriantje Bloemenhoroscoop A. T. V. O N S G E N O T N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N O T t Floriantje F E B R U A R I 2 0 1 6 I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G

Nadere informatie

t Floriantje ONS GENOT WINKELNIEUWS AGENDA A-TEAM F E B R U A R I 2019 A. T. V.

t Floriantje ONS GENOT WINKELNIEUWS AGENDA A-TEAM F E B R U A R I 2019 A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT F E B R U A R I 2019 t Floriantje WINKELNIEUWS I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S -

Nadere informatie

Gebruik van stroom op uw tuin. Gevonden voorwerpen ONS GENOT AGENDA. Jonge sla

Gebruik van stroom op uw tuin. Gevonden voorwerpen ONS GENOT AGENDA. Jonge sla N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT O K T O B E R 2017 t Floriantje Jonge sla I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop A. T. V. O N S G E N O T

t Floriantje Bloemenhoroscoop A. T. V. O N S G E N O T N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N O T t Floriantje M A A R T 2 0 1 6 I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O

Nadere informatie

In de gangen van de Pandhof is iedereen

In de gangen van de Pandhof is iedereen N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT D E E M B E R 2018/J A N U A R I 2019 t Floriantje Adventsmarkt in Pandhof Domkerk I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A

Nadere informatie

t Floriantje Zomerfeest Flora en Fauna in de tuin

t Floriantje Zomerfeest Flora en Fauna in de tuin N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje J U N I 2017 Zomerfeest I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL A G ENDA. Klaverjasseizoen,

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje Bloemenhoroscoop D E C E M B E R 2 0 1 6 / J A N U A R I 2 0 1 7 I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT 21 November - 21 December Boogschutter met de Helleborus.

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT 21 November - 21 December Boogschutter met de Helleborus. N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL AGEND A. Dahliaknollenverkoop,

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL A G ENDA. Klaverjasseizoen,

Nadere informatie

De Chrysantententoonstelling van 2017

De Chrysantententoonstelling van 2017 N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT N O V E M B E R 2 0 1 7 t Floriantje I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N OT.

Nadere informatie

Jubilaris Het verslag van de ledenvergadering van zaterdag 10 maart 2018 zal via de mail naar de leden verzonden worden.

Jubilaris Het verslag van de ledenvergadering van zaterdag 10 maart 2018 zal via de mail naar de leden verzonden worden. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT A P R I L 2018 t Floriantje Jubilaris 2018 I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E

Nadere informatie

Winter op Ons Genot. Heeft u een veilige gasslang? t Floriantje N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

Winter op Ons Genot. Heeft u een veilige gasslang? t Floriantje N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje M A A R T 2017 Winter op Ons Genot I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @

Nadere informatie

t Floriantje Dahliashow 2015 N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Dahliashow 2015 N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL A G ENDA. Laatste

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL A G ENDA. Ledenvergadering,

Nadere informatie

t Floriantje Beste Leden, Zomerfeest Exposeren in het Polderhuis N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Beste Leden, Zomerfeest Exposeren in het Polderhuis N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje J U L I / A U G U S T U S 2017 Beste Leden, I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N

Nadere informatie

t Floriantje Dagje Uit ONS GENOT AGENDA S E P T E M B E R 2018 A. T. V.

t Floriantje Dagje Uit ONS GENOT AGENDA S E P T E M B E R 2018 A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT S E P T E M B E R 2018 t Floriantje Dagje Uit I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL A G ENDA. Klaverjasseizoen,

Nadere informatie

t Floriantje Wat wil jij met Ons Genot? ONS GENOT AGENDA J U N I A. T. V.

t Floriantje Wat wil jij met Ons Genot? ONS GENOT AGENDA J U N I A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT t Floriantje J U N I 2 0 1 8 I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N OT. NL AGENDA

Nadere informatie

t Floriantje Chrysanten en najaarsbloemen show ONS GENOT AGENDA N O V E M B E R A. T. V.

t Floriantje Chrysanten en najaarsbloemen show ONS GENOT AGENDA N O V E M B E R A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT N O V E M B E R 2 0 1 8 t Floriantje Chrysanten en najaarsbloemen show I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : Zaterdag

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT 21 Oktober 21 November

t Floriantje Bloemenhoroscoop N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT 21 Oktober 21 November N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL AGEND A. Chrysanten

Nadere informatie

t Floriantje Onkruid weg of bord weg? ONS GENOT AGENDA O K T O B E R 2018 A. T. V.

t Floriantje Onkruid weg of bord weg? ONS GENOT AGENDA O K T O B E R 2018 A. T. V. N I E U W S B R I E F A. T. V. ONS GENOT O K T O B E R 2018 t Floriantje Onkruid weg of bord weg? I N F O R M AT I E VO O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E

Nadere informatie

t Floriantje Lintje voor Wil Dat N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Lintje voor Wil Dat N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje M E I 2017 Lintje voor Wil Dat I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N

Nadere informatie

t Floriantje Een prachtige dag half maart N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Een prachtige dag half maart N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje M A A R T 2017 Een prachtige dag half maart I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N

Nadere informatie

NieuwsBrief nr. , 2010 Naar Binnen. Beste lezer,

NieuwsBrief nr. , 2010 Naar Binnen. Beste lezer, NieuwsBrief nr. Beste lezer,, 2010 Naar Binnen nr.4, 20 Het is herfst. Veel mensen worden somber wanneer de herfst zich aandient. De dagen worden korter en de avonden langer. Het is meer donker dan licht.

Nadere informatie

Eigen oogst. Kwartaalblad van Volkstuindersvereniging De Kavel te Westervoort

Eigen oogst. Kwartaalblad van Volkstuindersvereniging De Kavel te Westervoort Eigen oogst Kwartaalblad van Volkstuindersvereniging De Kavel te Westervoort December 2016 1 Bestuur Voorzitter: W.L.Geul Vuurdoornpad 5 6921EJ Duiven tel: 0316-268060 kavel 73 Secretaris: T. Kortekaas

Nadere informatie

Het is winter. op Landgoed Schothorst

Het is winter. op Landgoed Schothorst Het is winter op Landgoed Schothorst In de winter is er genoeg te zien en te beleven in de natuur. Tijdens deze wandeling kun je dat ervaren. 6 Enkeerdpad 1 Winterbloeiers Zelfs in de winter kun je soms

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Zomerfeest. Gevonden voorwerpen N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT. S E P T E M B E R 2017 t Floriantje

Zomerfeest. Gevonden voorwerpen N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT. S E P T E M B E R 2017 t Floriantje N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT S E P T E M B E R 2017 t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E

Nadere informatie

t Floriantje Bloemenhoroscoop Perlargonium Geranium N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT

t Floriantje Bloemenhoroscoop Perlargonium Geranium N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT N I E U W S B R I E F A. T. V. O N S G E N OT t Floriantje I N F O R M A T I E V O O R DE N I E U W S B R I E F K U N T U M A I L E N N A A R : F L O R I A N T J E @ O N S - G E N O T. NL A G ENDA. Klaverjasseizoen,

Nadere informatie

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Maart 2012 1. Voorwoord Op 20 april 2011 was het zover: de officiële oprichting van de Vereniging Buurtmoestuin Castellum! Het was het tastbare resultaat

Nadere informatie

De metamorfose van het Ismes huis.

De metamorfose van het Ismes huis. Nieuwsbrief Oktober 2016 In deze Nieuwsbrief Voorwoord Stefan Metamorfose van het Ismes + Fotos Sociale vaardigheidstraing / Theater middagen Film avond Vrijwilliger aan het woord Ismes Huis Brede Haven

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Volkstuindersvereniging De Amateurtuinder Opgericht 17 oktober 1962. Koninklijk goedgekeurd op 24 april 1975 te Amsterdam. Bezoekadres/verenigingsgebouw: Postadres: Oude Stationsweg

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u treft

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Oude Bogten februari 2019

Nieuwsbrief De Oude Bogten februari 2019 Nieuwsbrief De Oude Bogten februari 2019 De mest is weer geleverd, er is weer volop bedrijvigheid op de tuinen, de voorraad mest slinkt met de dag. Ook de zaden zijn inmiddels geleverd door Garant en de

Nadere informatie

Liam en Saar. Saar schrijft een briefje. Het is voor Liam. kom je. Saar doet het in een mandje en laat het aan een touw zakken naar zijn tuin.

Liam en Saar. Saar schrijft een briefje. Het is voor Liam. kom je. Saar doet het in een mandje en laat het aan een touw zakken naar zijn tuin. Liam en Saar Liam woont in een huis met een grote tuin. Hij speelt er graag. Of hij zit in zijn boomhut. Van daaruit kijkt hij naar zijn eigen tuintje. Die is naast de moestuin van zijn vader. Liam mag

Nadere informatie

In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter. Van harte welkom!

In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter. Van harte welkom! In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter Van harte welkom! Welkom en gebed Weet Je Dat De Lente Komt Weet je dat de lente komt, lente komt, lente komt Weet je dat de lente komt, alles loopt weer uit De

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Naald &en Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Dit jaar is onze gast Marianne van Helvoort, zij verkoopt Liberty stoffen. Kijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. DVD presentatie GGMD ism SUDO 22 januari 2013. LEVEN MET EEN PSCYHISCH PROBLEEM voor doven en slechthorenden

NIEUWSBRIEF. DVD presentatie GGMD ism SUDO 22 januari 2013. LEVEN MET EEN PSCYHISCH PROBLEEM voor doven en slechthorenden NIEUWSBRIEF Voorzitter: Op 22 januari 2013 was er lezing in het gebouw GGMD te Utrecht gehouden, helaas was de opkomst bedroevend te laag misschien wegens sneeuw. Toch heeft Anouska van GGMD presentatie

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

L Voor aanvang van de dienst : Keruchma zingt voor ons: Heer, U bent

L Voor aanvang van de dienst : Keruchma zingt voor ons: Heer, U bent 1 Voor aanvang van de dienst : Keruchma zingt voor ons: Heer, U bent 2 3 4 5 6 Keruchma zingt voor ons: Aan uw voeten Heer Welzalig de man 7 8 Bijbellezing: Lucas 2 : 40 50 De 12-jarige Jezus in de tempel

Nadere informatie

Kleine Groene Vingertjes workshop 5 april 2014. Gezinsbond Stekene

Kleine Groene Vingertjes workshop 5 april 2014. Gezinsbond Stekene Kleine Groene Vingertjes workshop 5 april 2014 Gezinsbond Stekene Inleiding Kinderen houden van tuinieren Tuinieren bevat 2 elementen waar kinderen zot op zijn: aardegrond en buitenlucht. De zomerzon zal

Nadere informatie

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 februari 2015 De medewerkers hebben afgelopen periode gehoord op welke reis zij voorlopig ingedeeld zijn. Aan het meegaan als medewerker zijn

Nadere informatie

STAR. Naald & Draad-dag. Thistles.nl Opzoomerlaan AP Hellevoetsluis Jaargang : 1 Maandag : 16 mei 2016

STAR. Naald & Draad-dag. Thistles.nl Opzoomerlaan AP Hellevoetsluis Jaargang : 1 Maandag : 16 mei 2016 STAR Thistles.nl thistles@thistles.nl Opzoomerlaan 120 3221AP Hellevoetsluis 0610398703 Jaargang : 1 Maandag : 16 mei 2016 Na een periode met fantastisch weer, heerlijk zo in de maand mei, is het nu een

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 1

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 1 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 1 Maart 2018 www.volkstuinverenigingvianen.nl volkstuinverenigingvianen@gmail.com Beste tuinders, Ook al beleven we nog wat koude dagen, de lente is onherroepelijk

Nadere informatie

en de geheime tuin en de geheime tuin Harmen van Straaten Evelien van Dort Evelien van Dort illustraties

en de geheime tuin en de geheime tuin Harmen van Straaten Evelien van Dort Evelien van Dort illustraties CMYK 146 mm 8 mm 11,9 mm 8 mm 146 mm illustraties Harmen van Straaten D oe je ogen eens dicht, zegt Julia. Dan vertel ik je mijn droom. Waarom moet ik mijn ogen dichtdoen? vraagt Jasper. Met je ogen dicht

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Lente. Lente. Zomer. Herfst. Winter

Lente. Lente. Zomer. Herfst. Winter Lente Winter Lente Zomer Herfst De zon schijnt, de lucht is blauw, de vogeltjes fluiten en het wordt een mooie dag! Beer Juf zingt: La, la, la, ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk. Zo vrolijk

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Australian Kelpie Club

Nieuwsbrief Australian Kelpie Club Nieuwsbrief Australian Kelpie Club Datum: 20 juli 2012 Voorwoord Hier een voorwoord van de waarnemend voorzitter. Kelpieland Nederland / België / Duitsland is een kleine wereld waarbij wij elkaar regelmatig

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Annie van Gansewinkel. Vast

Annie van Gansewinkel. Vast Annie van Gansewinkel Vast 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De groeten Je krijgt de groeten van je vader. Jim haalt zijn schouders op. Hij blijft tegen de bal schoppen. De bal knalt tegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen nr.2

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen nr.2 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen 20017 nr.2 www.volkstuinverenigingvianen.nl april 2017 Beste tuinders, Het voorjaar is weer aangebroken en dat is op onze tuinen te merken ook. Bloesem in volle pracht,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Sneeuwklokjes. Sneeuwklokjes, klein en teer Keren ieder jaar maar weer Ondanks regen, sneeuw en ijs Raken ze niet van de wijs

Sneeuwklokjes. Sneeuwklokjes, klein en teer Keren ieder jaar maar weer Ondanks regen, sneeuw en ijs Raken ze niet van de wijs Sneeuwklokjes Sneeuwklokjes, klein en teer Keren ieder jaar maar weer Ondanks regen, sneeuw en ijs Raken ze niet van de wijs Als doodse stilte en vredige rust Over de aarde liggen als een deken Zijn het

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

1 DISK, Boom Amsterdam

1 DISK, Boom Amsterdam aan dit woord gebruik je om uit te drukken dat iets met iets anders verbonden is al al dit woord gebruik je om uit te drukken dat iets eerder gebeurt dan je dacht alles, allemaal bij in de buurt van iets

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord AGENDA Beste lezers, Ondanks het prachtige weer wordt er bij de wijkvereniging hard nagedacht over de komende receptie ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief NME-Lingewaard Natuurlijk

Nieuwsbrief NME-Lingewaard Natuurlijk Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie. Nieuwsbrief NME-Lingewaard Natuurlijk Voorjaar 2017 Vogelnestjes bouwen. De trekvogels komen weer terug en gaan hier weer hun nestjes bouwen.

Nadere informatie

Natuur dagboek. Op ontdekking in je achtertuin

Natuur dagboek. Op ontdekking in je achtertuin Natuur dagboek Op ontdekking in je achtertuin Hey daar! Dit is jouw eigenste, hoogst persoonlijkste Dit natuurdagboek is van natuurdagboek. Trek de tuin, het park of het bos in. Gebruik je ogen, oren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Volkstuin Vereniging Vianen december 2016

Nieuwsbrief van de Volkstuin Vereniging Vianen december 2016 Nieuwsbrief van de Volkstuin Vereniging Vianen december 2016 Beste tuinders Hoewel ons tuinencomplex er ogenschijnlijk stil bij ligt zijn er toch de nodige activiteiten waarover we jullie willen informeren.

Nadere informatie

Hier zien jullie alweer de zesde uitgave van ons jeugdblad. Nieuwsgierig wat de Oele nu weer heeft te vertellen. Lees maar gauw.

Hier zien jullie alweer de zesde uitgave van ons jeugdblad. Nieuwsgierig wat de Oele nu weer heeft te vertellen. Lees maar gauw. Hier zien jullie alweer de zesde uitgave van ons jeugdblad. Nieuwsgierig wat de Oele nu weer heeft te vertellen. Lees maar gauw. Vlinders in de tuin Vooral op warme dagen kun je veel vlinders zien in allerlei

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels De eerste nieuwsbrief van 2018! Het jaar is alweer een poosje bezig. Eigenlijk zou de nieuwsbrief een maand geleden verstuurd worden, maar gezien alle feest- en verjaardagen, een babyboom bij de koeien

Nadere informatie

LESMAP VINKENSLAG. opdracht: help de vogels op de speelplaats en maak voor hen een voederplaats.

LESMAP VINKENSLAG. opdracht: help de vogels op de speelplaats en maak voor hen een voederplaats. LESMAP VINKENSLAG Welkom op de voorstelling 'Vinkenslag'. Op de volgende bladzijden vind je, en en over de voorstelling om rechtstreeks in de klas te gebruiken. Paragrafen voorzien van een groen bolletje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 View this email in your browser STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 Zomer in volle gang! Het is weer zover: de schoolvakanties zijn begonnen op vrijdag 21 juli... de kindertuinen en generatietuinen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 2

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 2 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 2 April 2018 www.volkstuinverenigingvianen.nl volkstuinverenigingvianen@gmail.com Beste tuinders Op maandag 16 april jl. hebben we de jaarlijkse Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Ik mis je in alle kleuren

Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Met gedichten van Margreet Jansen en illustraties van Angelique Bosman Voor... een lotgenotengroep van de Stichting Jonge Helden Ik schrijf je vandaag

Nadere informatie

Groen-moet-je-doenDag 2014 (bestuur) Tuinenpark Ons Buiten. Groen-moet-je-doenDag 2014

Groen-moet-je-doenDag 2014 (bestuur) Tuinenpark Ons Buiten. Groen-moet-je-doenDag 2014 Mei2014 Groen-moet-je-doenDag 2014 (bestuur) Groen-moet-je-doenDag komt er weer aan! Op zondag 15 juni wel te verstaan. Het thema dit jaar is Groen en Gezondheid. Op 40 locaties in Utrecht gaan tuinen,

Nadere informatie

Driemond, oktober 2018 BESTE MEDE TUINDERS,

Driemond, oktober 2018 BESTE MEDE TUINDERS, Driemond, oktober 2018 BESTE MEDE TUINDERS, Wat een geweldig tuinjaar! Niemand mag klagen, want ondanks de hitte en droogte was de productie behoorlijk. Tevens waren de smaak en de kwaliteit van de groenten

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Stamgroepnieuws van de Hasselbramen

Stamgroepnieuws van de Hasselbramen Stamgroepnieuws van de Hasselbramen Beste kinderen en ouders van de Hasselbramen. Ik stuur jullie een stamgroepnieuws om de agenda van de komende weken te verduidelijken en daarnaast enkele belevenissen

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief volkstuinvereniging vianen 2017 nr. 1

Nieuwsbrief volkstuinvereniging vianen 2017 nr. 1 Nieuwsbrief volkstuinvereniging vianen 2017 nr. 1 www.volkstuinverenigingvianen.nl januari/februari 2017 Beste tuinders, januari alweer voorbij en nog geen nieuwsbrief terwijl jullie dit wel iedere maand

Nadere informatie

VOORZETSEL. A) Vul in met een voorzetsel aan in met naast onder op uit. B) De klas : vul het juiste voorzetsel in. 1. Het boek ligt de tafel.

VOORZETSEL. A) Vul in met een voorzetsel aan in met naast onder op uit. B) De klas : vul het juiste voorzetsel in. 1. Het boek ligt de tafel. A) Vul in met een voorzetsel aan in met naast onder op uit 1. Het boek ligt de tafel. 2. Het kopje staat de kast. 3. Ik neem mijn schrift mijn boekentas. 4. De studenten hangen hun jas de kapstok. 5. Mijn

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal 1 Zorgt u meer dan 4 uur per week voor iemand die extra zorg nodig heeft? Duurt deze zorg al langer dan 3 maanden? Doet u dit vanuit een persoonlijke band met

Nadere informatie

GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN

GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN Marjolein 6/1/2013 Vermiste dieren opsporen. Meditatie voor vermiste dieren Ga in een makkelijke stoel zitten, zet je voeten plat op de grond en doe je ogen

Nadere informatie

Troostboekje van. Antonius in Beweging

Troostboekje van. Antonius in Beweging Wie zijn we? Antonius in Beweging wil de boodschap van Christus in woord en daad uitdragen. We organiseren allerlei activiteiten rondom levensbeschouwing en geloof. Zo geven we op een eigentijdse en warme

Nadere informatie

Naar Binnen. wsbrief. NieuwsBr. ief nr.4, Beste lezer,

Naar Binnen. wsbrief. NieuwsBr. ief nr.4, Beste lezer, NieuwsBr wsbrief ief nr.4, 2011 Naar Binnen Beste lezer, Dit jaar heeft wel een heel bijzonder start van de herfst gekregen. Het was heerlijk warm weer. Ik heb volop genoten van de laatste warme dagen.

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Petra van Heese ad interim

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Petra van Heese ad interim NIEUWSBRIEF Voorzitter: Anja Gijsbertsen voorzitter@latulipe.net Secretaris: Petra van Heese ad interim secretarislatulipe@gmail.com www.latulipe.net April 2017 1e Huppelclub 10.00 uur 1e Inloopmiddag

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JULI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De zomer is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oestre Dag lieve mensen

Nieuwsbrief Oestre Dag lieve mensen Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie