5 boeiende informatie-sessies. 2 echte netwerkactiviteiten. voor de ondernemers uit jullie stad of gemeente!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 boeiende informatie-sessies. 2 echte netwerkactiviteiten. voor de ondernemers uit jullie stad of gemeente!"

Transcriptie

1 boeiende informatie-sessies 2 echte netwerkactiviteiten voor de ondernemers uit jullie stad of gemeente!

2 2016 Onze inleiders zijn expert in hun vaken hebben een uitgebreide ervaring in het spreken voor een ondernemerspubliek. Alle spreker hebben een beamer nodig. Kosten van inleiders worden betaald door UNIZO Ondernemersvereniging. Voor de sessie Breek uit je netwerk zijn er extra kosten. Jullie adviseur lokale werking informeert jullie hier over. Boekendoe je via jullie adviseur lokale werking. Je bezorgt hem of haar 2 data. Zorg ervoor dat er minstens 6 weken liggen tussen de aanvraag en de gewenste datum. Wij streven ernaar om binnen de 7 werkdagen de datum en spreker te bevestigen. Jullie adviseur lokale werking helpt jullie graag bij het uitnodigenvan leden en prospecten, bij het online plaatsen van jullie activiteit. En hij of zij zorgt ook voor een online evaluatie en bezorgen van presentatie of syllabus.

3 Haal meer uit je website! Zo verhoog je online je omzet Voor iedere ondernemer die zijn of haar website echt wil laten renderen? Méér contacten, méér klanten en méér omzet. Ja, je website kan hiervoor zorgen, maar niet als je het potentieel niet benut. Hoe zorg je voor meer leads? Hoe krijg je een hogere positie bij zoekrobots zoals Google? Wat zijn de succesrecepten van andere KMO s? Waar lopen bezoekers op vast, en waar raken ze overtuigd? Aan welke minimumvereisten moet een website in 2016 voldoen? Tijdens deze sessie leer je hoe je meer rendement uit je website haalt. Uniek aan deze presentatie is dat de spreker vertrekt van jullie eigen websites. Een internetverbinding of wifiis voor deze sessie een must. Lieven Van de Velde, zaakvoerder van YOUniverse, geeft al meer dan 15 jaar internet en e-marketing trainingen. Hij coacht zelfstandigen KMO sen starters bij hun online activiteiten.

4 Neem je aftrekbare beroepskosten onder de loep! Vermijd verloren uitgaven en optimaliseer fiscale aftrekposten Voor ondernemers die meer wil weten over welke kosten zij fiscaal kunnen inbrengen. Wat mag u verwachten? Weinig onderwerpen worden zo vaak besproken als de fiscaal aftrekbare beroepskosten. Ondernemers willen weten welke kosten ze fiscaal kunnen inbrengen. Niemand betaalt tenslotte graag teveel belastingen. De regel is duidelijk: kosten die je maakt voor je beroep mag je in aftrek brengen. Toch loopt het in de praktijk niet altijd van een leien dakje. Want op die algemene regel zijn er uitzonderingen. Dat leidt tot heel wat discussies met de controleur. Met deze infosessie willen wij je inzicht geven in de algemene principes, enkel courante aftrekbare beroepskosten maar ook een aantal belangrijke aandachtspunten die veel geld kunnen kosten of opbrengen. Deze sessie wordt gegeven door specialisten met jarenlange ervaring en een sterke expertise op vlak van fiscaliteit. Dit garandeert een sessie op maat van én in de taal van de ondernemer.

5 Is reclame weggegooid geld? Maak de marketingkeuzes die je echt klanten opleveren Ondernemers die een doordacht marketingplan willen, op hun maat en aangepast aan alle nieuwe kanalen. Feit: Je klanten krijgen elke dag honderden reclameboodschappen te verwerken. Daardoor neemt het rendement van je reclame af. Hoog tijd om na te gaan of je nog steeds de beste marketingmiddelen gebruikt. Wil jij als ondernemer je nieuwe marketingstrategie zelf uittekenen? Heb je al nieuwe kanalen geprobeerd, maar mist jouw aanpak structuur? Kom naar deze infosessie en je krijgt: Een expert aan het woord met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers bij hun marketingstrategieën. Een heldere kijk op de klanten van vandaag en morgen. Een overzicht van 30 hedendaagse marketingtools. Een eerste versie van een concreet actieplan. Een internetverbinding of wifiis voor deze sessie een must. Kurt Ostyn,stichter van marketingadviseurs.be en heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers bij hun marketingstrategieën.

6 Hoe weet ik of ik een goede boekhouder heb? Haal het maximum uit de samenwerking met uw boekhouder Elke ondernemer die meer wil weten over wat hij mag verwachten van zijn boekhouder of accountant, en die de meerwaarde van de samenwerking wil optimaliseren. In het belang van beide partijen! Want de boekhouder is geen manusje van alles. Je gaat ervan uit dat jouw boekhouder of accountant zijn werk goed doet. En dat zallook zo zijn. Toch is het voor veel ondernemers niet 100% duidelijk wat ze mogen verwachten van hun boekhouder of accountant, en wat niet? Hoe haal je het maximum uit die interactie, in het voordeel van beide partijen? Tijdens deze workshop leggen we uit waaraan je een goede boekhouder kan herkennen en geven we je de belangrijkste principes en terminologie mee. Aan de hand van enkele praktische voorbeelden gaan we ook in op verschillende manieren waarop je de wisselwerking met je accountant kan maximaliseren. Kristof Willekensis fiscaal adviseur bij de studiedienst van UNIZO, en heeft vanuit de vele contacten met ondernemers een brede ervaring inzake de relatie tussen klant en boekhouder of accountant. Hij werkte eerder ook als tax consultant bij Deloitte

7 Sociale media: tijd voor resultaten Zo doet u zaken met Facebook en co Alle ondernemers die op zoek zijn naar rendement voor hun sociale media-inspanningen. Sociale media maken steeds meer deel uit van jouw marketing- en communicatiemix, zowel in een B2B- als een B2C-omgeving. Facebook, LinkedIn, Twitter, Het is de grote uitdaging om er efficiënt goede resultaten mee te halen. Zit je bijvoorbeeld op de juiste platformen? Hoe en wanneer de interactie met jouw klanten te verhogen? En wellicht het belangrijkste: hoe haal ik echt rendement uit deze inspanningen? In deze sessie vertrekken we van wie waar zit op sociale media. Waarom en hoe moet je daar als KMO op inspelen? We helpen je doelstellingen, verwachtingen en meetcriteria te bepalen om zelf een echt actieplan te maken van hoe je je klanten kunt activeren zonder de ganse dag achter jouw PC of smartphone te moeten zitten. We laten je aan de hand van KMO-voorbeelden zien welke content werkt, waar je zelf inspiratie kunt vinden en hoe je content efficiënt kan inzetten. Een internetverbinding of wifiis voor deze sessie een must. MicAdam is sociale media consultant en trainer. Hij is ook verantwoordelijk voor de sociale media van enkele KMO swaarvoor hij dagelijks content en berichten maakt en plaatst.

8 Hoe doe ik zaken met mijn stad of gemeente? Uw gemeente als klant? Voor ondernemers, van zelfstandige tot KMO-bedrijfsleider, die geïnteresseerd is in het zaken doen met een stad of gemeente. Dit kan gaan van het leveren van de broodjes over ICT, drukwerk, diensten, producten en uitvoering van werken. Jaarlijks besteedt een gemeentebestuur heel wat aan producten, diensten en werken. Tijdens deze netwerksessie Hoe doe ik zaken met mijn stad of gemeente? brengen we de gemeente in contact met ondernemers uit eigen streek. Zo kom je in contact met de aankoopdiensten van de gemeente en haar partners. Je krijgt van een expert een heldere uitleg over welke procedures je moet volgen. Ook de nieuwe regels in de wet op de overheidsopdrachten die sinds 1 juli 2013 gelden komen aan bod. Je krijgt een overzicht van alle gemeentelijke uitgaven: van catering over burotica, allerhande materiaal, interieur, ICT, juridische en andere diensten tot bouw-en wegenwerken. Je krijgt van het gemeentebestuur een toelichting over hun aankoopbeleid en welke uitgaven er zitten aan te komen. Erik Van Eede is expert overheidsopdrachten voor de firma EBP. (EBP verzorgt opleidingen, tools, publicaties en begeleiding voor gemeenten en overheden.

9 Breek uit je netwerk! Voor ondernemers die hun netwerk actief willen uitbreiden met andere ondernemers uit hun regio. Tijdens de sessie Breek uit je netwerk! leer je hoe je jezelf snel en goed kan voorstellen, en leer je ook peilen naar de opportuniteiten en behoeftes bij je gesprekspartner. Dankzij de originele formule koppel je meteen ook de theorie aan de praktijk. Keuze uit twee opties: De optie Digizine: Na afloop krijgen alle deelnemers een knap digizinemet duidelijke contactfiches van alle deelnemers. Daarin zie je van elke aanwezige een professionele foto (gemaakt op de avond zelf) met contactgegevens én de belangrijkste professionele info om nuttige contacten te leggen (activiteit, waarnaar op zoek, waarvoor kan je mij contacteren, ). De optie Conversation starter: een online netwerktool op basis van het ik zoek ik bied aan principe waarbij je vooraf aan het netwerkevent afspraken kunt maken met andere deelnemers om elkaar tijdens het event en na de inleiding te ontmoeten. Na de sessie blijft de online-tool actief. Uw adviseur lokale werking informeert u over de bijkomende kosten voor deze sessie. De spreker is gratis. Deze sessie wordt gegeven doordimitri Verhoye,, Smart A Dvice of Hans Claessens, C- Works. Beiden begeleiden zij ondernemers bij hun communicatiestrategie en opbouw van een zakelijk netwerk.

10 Wij helpen u bij de organisatie! ANTWERPEN Katelijne Schiltz katelijne.schiltz@unizo.be Tom Deckmyn tom.deckmyn@unizo.be Laura Hermans laura.hermans@unizo.be 0496/ LIMBURG Eric Bervoets eric.bervoets@unizo.be Thierry Dekkers thierry.dekkers@unizo.be Johan Revinsek johan.revinsek@unizo..be Nadine Nijssen nadine.nijssen@unizo.be OOST-VLAANDEREN Wim Geirnaerdt wim.geirnaerdt@unizo.be Reinout Maus reinout.maus@unizo.be Ignace De Geest ignace.degeest@unizo.be Johan Michels johan.michels@unizo.be VLAAMS BRABANT-BRUSSEL Sofie Vanhout sofie.vanhout@unizo.be WEST-VLAANDEREN Manu Demeester manu.demeester@unizowvl.be Bénédicte Persyn benedicte.persyn@unizowvl.be Willem Verfaille willem.verfaille@unizowvl.be Mattijs Baekelant mattijs.baekelant@unizowvl.be Brecht Clyncke brecht.clyncke@unizowvl.be NATIONAAL Leen Baetens leen.baetens@unizo.be

6 boeiende informatiesessies voor de ondernemers uit uw gemeente of stad en 2 netwerksessies gericht op zakelijke relaties opbouwen

6 boeiende informatiesessies voor de ondernemers uit uw gemeente of stad en 2 netwerksessies gericht op zakelijke relaties opbouwen 6 boeiende informatiesessies voor de ondernemers uit uw gemeente of stad en 2 netwerksessies gericht op zakelijke relaties opbouwen 6 ACTUA SESSIES 5 succesnummers uit de ACTUA reeks 2013-2014 1 nieuwe

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

EVALUATIE 5 PROVINCIALE INFOSESSIES 'EUROPESE

EVALUATIE 5 PROVINCIALE INFOSESSIES 'EUROPESE Nota Ref: N62x-15-05b Brussel, 17 april 2015 EVALUATIE 5 PROVINCIALE INFOSESSIES 'EUROPESE SUBSIDIES VOOR DE SOCIALE ECONOMIE' 1 INFOSESSIES IN DE 5 PROVINCIES De voorbije maanden organiseerde Kenniscentrum

Nadere informatie

Trainingsoverzicht. Marketing en Social Media Trainingen. Eindelijk Eigen Baas

Trainingsoverzicht. Marketing en Social Media Trainingen. Eindelijk Eigen Baas Trainingsoverzicht Marketing en Social Media Trainingen Eindelijk Eigen Baas Inhoud Inleiding/Leeswijzer... 3 Links in het overzicht... 3 Wil je een marketing training volgen?... 3 Voorwaarden voor het

Nadere informatie

Alsjeblieft: 26 tips voordat je een BOB Borrel bezoekt

Alsjeblieft: 26 tips voordat je een BOB Borrel bezoekt Alsjeblieft: 26 tips voordat je een BOB Borrel bezoekt Inleiding Ondanks het feit dat iedereen weet dat netwerken van belang is - we zullen dan ook niet meer ingaan op het waarom - blijkt dat veel mensen

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

5manieren. om uw business. te doen groeien via e-mailmarketing

5manieren. om uw business. te doen groeien via e-mailmarketing 5manieren om uw business te doen groeien via e-mailmarketing Contacteer uw klanten waar ze elke dag te vinden zijn: via hun inbox 1. Hou rekening met gebruikers van mobiele apparaten Meer dan 45% van de

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan Het Online Marketingplan Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan 1 Wil je een online marketingplan voor jouw organisatie beschrijven? In dit document vind je de opzet voor zo n plan.

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

research 2017 Hoe Vlaamse KMO s in hun marketingcommunicatie investeren.

research 2017 Hoe Vlaamse KMO s in hun marketingcommunicatie investeren. research 2017 Hoe Vlaamse KMO s in hun marketingcommunicatie investeren. The Big SME Marcom Survey comma, merkenmarketeers en SBM, twee organisaties die dagelijks Vlaamse bedrijven adviseren, bevroegen

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop @gheijkoop of @triqle Gerrit Heijkoop Hoe nieuwe media tijd kunnen besparen bij het organiseren van een evenement of congres SOCIAL MEDIA Linkedin Twitter Facebook Hyves Youtube Flickr Slideshare Foursquare

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Coaching & Leadership Academy - Advanced level - Curriculum - Class 11/17

Coaching & Leadership Academy - Advanced level - Curriculum - Class 11/17 Coaching & Leadership Academy - Advanced level - Curriculum - Class 11/17 Programma en learning systems Module 1: Principes en wetten van een world class business Elke succesvolle business hanteert gezonde

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten gezocht open klanten gezocht KLANTEN ZOEKEN VIA INTERNET Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium

Nadere informatie

Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer!

Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer! Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer! Geniet bovendien tot 40% korting dankzij de KMO-Portefeuille DIGITAL marketing AGENCY w w w. k i n g s b e r r

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Vlaamse bedrijven zijn bang van concurrenten maar innoveren niet

Vlaamse bedrijven zijn bang van concurrenten maar innoveren niet Vlaamse bedrijven zijn bang van concurrenten maar innoveren niet Het overgrote deel van de ondernemers (72%) checkt minstens jaarlijks wat de concurrentie doet, slechts 20% reserveert ook jaarlijks een

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Flexpoint Loopbaanbegeleiding

Flexpoint Loopbaanbegeleiding Flexpoint Loopbaanbegeleiding Flexpoint loopbaanbegeleiding tilt je carrière naar een hoger niveau Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière, maar weet je niet echt meteen welke richting je uit kan?

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen

CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen Sterke focus op het product & op contacten, dankzij het uniforme, all-in standconcept ONTMOET IN 2 DAGEN JE KLANTEN VAN MORGEN Een aangename

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Social Media zakelijk gebruiken

Social Media zakelijk gebruiken Social Media zakelijk gebruiken KENNISSESSIE 7 NOVEMBER 20 13 Welkom SMO2 Agenda 14.00 Ontvangst 14.15 Introductie 14.35 Social media in de praktijk: Dirkzwager advocaten en notarissen Zytec International

Nadere informatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing Social Media Marketing Get Social But, How? And Where? Tom Zoethout KvK Netwerkevent 23 nov 09 2 1 Moet je sociaal meedoen op het internet? 3 Social Media Marketing Quiz Wat weet ik eigenlijk al over Social

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT!

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! Checklist Vragen Ja Nee 1. Ben je op zoek naar nieuwe klanten? 2. Vind je het lastig om uit te leggen wat je bedrijf precies doet? 3. Geef je voor jouw gevoel

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

INSPIRATIEDAG OUDERS VAN JONGEREN' Workshop: Webinars over opvoeden. Jana Delagrange (VCOK) en Ine van Elskens (Gezinsbond)

INSPIRATIEDAG OUDERS VAN JONGEREN' Workshop: Webinars over opvoeden. Jana Delagrange (VCOK) en Ine van Elskens (Gezinsbond) INSPIRATIEDAG OUDERS VAN JONGEREN' Workshop: Webinars over opvoeden Jana Delagrange (VCOK) en Ine van Elskens (Gezinsbond) VCOK Is erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid als gespecialiseerde

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder.

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 15 maart 2012 Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Programmaboekje

Nadere informatie

Vertrek uit pole positie met de KMO inspiratiesessies

Vertrek uit pole positie met de KMO inspiratiesessies Vertrek uit pole positie met de KMO inspiratiesessies September Sociale inspectie? Zo kan het ook: goed voorbereid! Weet u als werkgever welke verschillende soorten inspecties u mag verwachten? Kent u

Nadere informatie

De magie van marketing = meer business

De magie van marketing = meer business De magie van marketing = meer business Jos Maassen Make Marketing Magic Agenda Huidige markt Accountants Hoe zorgt marketing voor meer business? De aanbieding van Exact Marketing abonnement Marketingscan,

Nadere informatie

pilootprojecten (deel 1) Oost-Vlaanderen

pilootprojecten (deel 1) Oost-Vlaanderen pilootprojecten (deel 1) Oost-Vlaanderen dhr. Arne Oosthuyse projectcoördinator Voka - Kamer van Koophandel O-Vl. VON-sessie: Allochtoon ondernemerschap in Vlaanderen Donderdag 9 juni 2011 Huis van de

Nadere informatie

E-commerce Oktober 2016

E-commerce Oktober 2016 E-commerce Oktober 2016 Sterke stijging van aantal zelfstandige handelaars dat online verkoopt: vandaag doet 5 aan e-commerce t.o.v. 3 in 2014. Verkoop gebeurt vooral via eigen webshop of website. Meer

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Focus Workshop 2 daagse

Focus Workshop 2 daagse Focus Workshop 2 daagse Doelstelling Het is onze passie om bedrijven te ondersteunen in hun groei en andere ondernemers te helpen hun dromen te realiseren. HaRvest is ontstaan van uit onze overtuiging

Nadere informatie

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Relatiemanagement, investeren in zakelijke relaties Relaties; de mens kan niet zonder. Of het privé is of werk gerelateerd, relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

Ervaringen van Brusselse KMO s met overheidsopdrachten. October 1, 2013 Unizo

Ervaringen van Brusselse KMO s met overheidsopdrachten. October 1, 2013 Unizo Ervaringen van Brusselse KMO s met overheidsopdrachten October 1, 2013 Unizo Inleiding Knelpunten Knelpunten van de bouwsector Knelpunten van de voedingssector Suggesties Inleiding Slecht imago Politiek

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

Ga voor maximaal online resultaat

Ga voor maximaal online resultaat N Ga voor maximaal online resultaat 1 Welke resultaten wil jij behalen? D MEER OFFERTE AANVRAGEN & MEER VERKOOP H MEER MERKBELEVING & MEER NAAMSBEKENDHEID A MEER GROEI & MEER INNOVATIE Wil jij ook meer

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers Meer fans, meer focus, meer klanten Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je weet dat je jezelf en je bedrijf online beter moet presenteren, maar je weet niet zeker hoe je dat moet doen niet

Nadere informatie

XPO DISCOVER & LEARN ALL ABOUT THE LATEST TRENDS IN E-COMMERCE

XPO DISCOVER & LEARN ALL ABOUT THE LATEST TRENDS IN E-COMMERCE E-Commerce Xpo met foto Ruben zittend op zijn gele poef met laptop en casual(idem uitnodigingskaarten) 14 & 15 oktober 2019 Kortrijk Xpo XPO DISCOVER & LEARN ALL ABOUT THE LATEST TRENDS IN E-COMMERCE 14

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Georges Dockx DE JUISTE MARKETING Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Uitgegeven door Georges Dockx in samenwerking met BOEK MAKERIJ.be D/2015/Georges Dockx, auteur-uitgever

Nadere informatie

Het belang van een LinkedIn profiel creëren

Het belang van een LinkedIn profiel creëren Het belang van een LinkedIn profiel creëren Of je nu een zakelijke betrekking hebt, ondernemer, student of werkzoekend bent, voor iedereen geldt dat een goed LinkedIn profiel heel belangrijk is. Het is

Nadere informatie

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA Social media zijn leuk en boeiend. Maar er zitten ook zeker andere kanten aan. Niet voor niets volg je nu deze lessen. Het is belangrijk

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK ONLINE... NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL

UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK ONLINE... NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK... EEN PAAR CIJFERS. 80% van de Belgen is nu aanwezig op het internet, binnenkort zal dit 90% zijn. Het aantal mobiele gebruikers is de voorbije 2 jaar verdubbeld. 60%

Nadere informatie

nr. 556 van ROBRECHT BOTHUYNE datum: 4 mei 2017 aan PHILIPPE MUYTERS Overdrachten familiebedrijf - Stand van zaken

nr. 556 van ROBRECHT BOTHUYNE datum: 4 mei 2017 aan PHILIPPE MUYTERS Overdrachten familiebedrijf - Stand van zaken SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 556 van ROBRECHT BOTHUYNE datum: 4 mei 2017 aan PHILIPPE MUYTERS VLAAMS MINISTER VAN WERK, ECONOMIE, INNOVATIE EN SPORT Overdrachten familiebedrijf - Stand van zaken Sinds 1 januari

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen

Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen Tell me Teach me Involve me I will forget I will remember I will learn Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen Al deze trainingen Verbeteren de bestaande commerciële vaardigheden. Zijn speciaal

Nadere informatie

Intakemeeting: Opstellen communicatieplan

Intakemeeting: Opstellen communicatieplan Intakemeeting: Opstellen communicatieplan Omdat jouw bedrijf dat verdient. Omdat het je helpt om je doelstellingen te bereiken. Omdat het je richting geeft. Jouw communicatieplan maakt je boodschap helder,

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

2017 Foodservice Community. All Rights Reserved

2017 Foodservice Community. All Rights Reserved Maak kennis met de eerste Foodservice Community Scan. Het resultaat van de samenwerking tussen professionals in foodservice. De uitkomst van een gedeelde passie om onze sector steeds beter te maken door

Nadere informatie

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur 1 Jeroen Mirck Jeroen Mirck Journalist, columnist, blogger Schrijft voor: MarketingTribune, Emerce, VARA Advies, presentaties, workshops over

Nadere informatie

visie kennis ervaring inspiratie interactie transparantie netwerking coaching advies delen leren doen!

visie kennis ervaring inspiratie interactie transparantie netwerking coaching advies delen leren doen! visie kennis ervaring inspiratie interactie transparantie netwerking coaching advies delen leren doen! M/peterbrochure Welkom bij PLATO, het lerend netwerk van Voka. Begeleidt u, samen met ons, 15 KMO

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Training Netwerken Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe

Nadere informatie

Geef uw bedrijf EEN FACEBOOKBOOST

Geef uw bedrijf EEN FACEBOOKBOOST Alcon 100 % Geef uw bedrijf EEN FACEBOOKBOOST GA VOOR EEN OPTIMALE FACEBOOKINTEGRATIE IN UW MULTICHANNELSTRATEGIE HET SUCCES VAN FACEBOOK BLIJFT MAAR GROEIEN, IN SNEL TEMPO Iedere seconde maken 5 personen

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Dit stappenplan voor het organiseren van een buurtbijeenkomst is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld

Nadere informatie

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. limburgleads.com

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. limburgleads.com Limburg Leads 2019 Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. Limburg Leads is de plek waar toonaangevende ondernemers, experts en beleidsmakers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en goede

Nadere informatie

Slimmer ondernemen vanaf morgen

Slimmer ondernemen vanaf morgen Slimmer ondernemen vanaf morgen > Wim Andrea Wij verzoeken u vriendelijk de enquête na afloop van de sessie in te vullen. Aangeboden door: slimmer ondernemen vanaf morgen Wim Andréa vanaf morgen in 1996...

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken?

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? GGTV Informatie Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? Gefeliciteerd. Je hebt een mooie video gemaakt of laten maken! Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen naar je video gaan

Nadere informatie

HAAL MEER UIT JE ZAAK!

HAAL MEER UIT JE ZAAK! HAAL MEER UIT JE ZAAK! WORKSHOPS VOOR HANDELAARS EN HUN MEDEWERKERS UIT DE BRUGSE REGIO 2015 (GEORGANISEERD DOOR SBM IN SAMENWERKING MET LOKALE ECONOMIE, STAD BRUGGE) SESSIE 1: HOSPITALITY, GASTVRIJHEID

Nadere informatie

Zet uw bedrijf meer en beter in de kijker bij decision makers.

Zet uw bedrijf meer en beter in de kijker bij decision makers. Zet uw bedrijf meer en beter in de kijker bij decision makers. Voka, Vlaams netwerk van Ondernemingen Vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven (kleine, middelgrote, grote) in heel Vlaanderen. Dit is

Nadere informatie

Booming Business Training

Booming Business Training Booming Business Training Hoe via je online & offline netwerk bij prospecten aan tafel gebracht worden zodat je zelf geen koude prospectie of acquisitie meer hoeft te doen. Resultaat Aan het einde van

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

Beste ondernemer, hoe ziet uw zaak eruit in 2025?

Beste ondernemer, hoe ziet uw zaak eruit in 2025? Beste ondernemer, hoe ziet uw zaak eruit in 2025? Het detailhandelslandschap evolueert snel. Internet is alomtegenwoordig. Sociale media, e-commerce, m-commerce, etc. zetten de klassieke, fysieke detailhandelszaken

Nadere informatie

3.5 Kopregel. Voorwoord

3.5 Kopregel. Voorwoord Voorwoord De tijd van massacommunicatie is voorbij. Anno 2017 leven we in een netwerkmaatschappij en spelen socialmediakanalen en interactieve medianetwerken een steeds grotere grote rol als het gaat om

Nadere informatie

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Trainingsprogramma Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Wat is microlearning? Het vangen van de aandacht in leren en mediaconsumptie is tegenwoordig een van de grootste

Nadere informatie