T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F"

Transcriptie

1 werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Meer marketing, meer klanten W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M

2 Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zijn we óók marketeer. Het goede nieuws daarvan is dat er waarschijnlijk niemand is die enthousiaster is over jouw bedrijf dan jij! Dus je bent waarschijnlijk de beste marketeer voor jouw bedrijf als het aankomt op enthousiasme en passie. Wat je daarnaast nodig hebt is de kennis en tools om met jouw bedrijf en aanbod naar buiten te treden! Marketing en sales roepen bij veel ondernemers aversie, spanning of op z'n minst lichte tegenzin op. Ik denk zelf dat dit komt omdat we in ons eigen leven nog vaak marketing & sales op ons pad krijgen die ons niet aanspreekt. Bijvoorbeeld die een of andere verzamelsite of gids die jouw nummer uit het register van de Kamer van Koophandel heeft gehaald en je deze unieke gouden kans aanbiedt om vermeld te worden. Wat mij in mijn begintijd als ondernemer enorm heeft geholpen is te onderzoeken hoe marketing werkt. Welke manieren er zijn die passend voelen voor mij. Ik heb lange tijd grote aversie gevoeld waardoor ik er zo min mogelijk mee deed, maar daarmee doe je echt jezelf én de mensen die naar jouw oplossing op zoek zijn tekort. Want je hebt dan een groot risico dat je niet voldoende zichtbaar bent of je boodschap en aanbod niet duidelijk genoeg brengt. Laten we daar verandering in brengen voor jouw bedrijf als je dit herkent!

3 Het kaf van het koren Misschien heb je je al verdiept in marketing. Misschien is het voor jou nog helemaal nieuw. Vaak worden marketing, communicatie en sales in één adem genoemd. Toch hebben ze elk hun eigen functie in het commerciële beleid van een onderneming. Marketing heeft daarin vooral de rol om "door de ogen van de klant" te kijken om zowel te kijken wat die graag zou willen en op welke manier hij graag in contact komt met ons als ondernemers. En dat vind ik belangrijk om hier tegen je te zeggen. Het gaat er dus niet om dat je op agressieve manier je aanbod onder de neus schuift bij iedereen die je tegen komt. Ik vind persoonlijk dat als je het goed aanpakt er een wezenlijk verschil zit tussen iemand ontmoeten op een netwerkevent die meteen een brochure in mijn hand duwt en iemand met wie ik net iets langer spreek waarna ik uiteindelijk uit vrije wil met die brochure naar huis ga. Ik pleit zelf enorm voor marketing met een belangrijke basisgedachte als uitgangspunt: er zijn meer dan genoeg mensen die precies zoeken wat ik kan bieden. Het is mijn taak om door de ogen van klanten te kijken naar hoe ik hen het beste kan helpen en bereiken.

4 Doelgroep wordt volggroep Ik spreek het liefst niet over een doelgroep maar gebruik liever de term volggroep. Marketing doen vanuit de gedachte dat er al een groep mensen is die jouw oplossing zoeken, geeft je een totaal ander gevoel. Hoe verandert jouw gevoel als je weet dat je niet mensen moet vinden die jouw product misschien wel willen kopen, maar beseft dat je de mensen wilt vinden die nu met vragen rondlopen waar jij hen bij kunt helpen? Op deze manier kijken naar marketing maakt andere manieren van je volggroep bereiken en met hen in contact treden mogelijk. Je hoeft niet het gevoel te hebben dat je met je aanbod loopt te leuren. In mijn bedrijven hebben mijn team en ik zelfs een aantal "verboden" woorden omdat die niet passen bij de energie van integriteit die voor ons vooraan staat. Dat zijn bijvoorbeeld woorden als "klanten binnenhalen" of "mensen over de streep trekken". Ook in mijn mastermindgroepen nodig ik mijn klanten uit deze woorden ook echt uit hun taalgebruik te schrappen. Het geeft geen fijne energie en vooral ook niet bij de mensen die je wilt verwelkomen als klant. Niemand wil binnengehaald worden of over de streep getrokken worden! En als je je marketingacties met oprechte intentie inricht dan hoeft het ook niet.

5 Meer verbinding maken: kennis delen & geven Je hebt vast al eens gehoord van Know, Like, Trust, Buy. Mensen willen je graag eerst leren kennen. Vervolgens willen ze de kans krijgen om te bepalen of ze jou leuk vinden. Daarna willen ze echt een gevoel krijgen bij jouw expertise. Ze willen kunnen ervaren hoe je werkt en of zij dat als waardevol ervaren. Pas dan maken ze de keuze om met je aan de slag te gaan. Op deze manier heeft iemand de kans gekregen zelf al te weten of jouw aanbod past. Je kunt je voorstellen dat het daarmee een stuk fijner wordt om klanten te vinden. En dat gun ik je echt! Marketing op de integere en afgestemde manier vraagt vooral om verbinding. Onze taak is om vanuit onze oprechte intentie elke dag te kijken hoe we de mensen die we willen helpen in staat kunnen stellen ons te leren kennen, onze waarde te ervaren en hen uit te nodigen samen met ons aan hun vraagstuk te werken. Deel dus veel kennis, kijk hoe je vaker in contact kunt komen met je volggroep, verlaag de drempel om jou om hulp te vragen, verstop je niet achter je expertise of rol, durf jezelf te laten zien en méér te doen om verbinding te maken met de mensen voor wie jij er bent.

6 Helpende affirmaties voor integere marketing Als je intensiever met marketing aan de slag te gaat, kun je de zinnen hieronder gebruiken als affirmaties. Ik hoop van harte dat je hierdoor open staat om te geloven dat marketing integer en oprecht kan zijn en ook op deze manier kan worden ervaren door jouw volgers en klanten. Op de pagina's hieronder deel ik graag welke acties je nu kunt nemen. Er zijn meer dan genoeg mensen op zoek naar precies dat wat ik hen kan bieden. Ik dien deze mensen het beste door me elke dag af te vragen wat ik kan doen om hen te helpen en bereiken en hier ook naar te handelen. Ik begrijp dat meer marketing doen niet betekent dat ik mijn waarden loslaat of mijn oprechtheid in twijfel wordt gebracht. S T A R T E R Ik weet dat er een passende weg is voor mij om integer marketing te doen. Het enige dat ik hoef te doen is die weg te vinden..

7 Zet je missie en verbinding voorop Verbinding is dus alles. Naast dat je zichtbaar wilt zijn en een helder aanbod wilt kunnen delen, begrijp je nu dat mensen vooral een goed gevoel willen hebben bij de bedrijven waar ze klant worden. Dat heb je immers zelf ook, tenminste, ik wel. Toch kan het als ondernemer, waar je ineens aan de andere kant van de toonbank staat in dit proces, heel ingewikkeld voelen hoe je hier bewust mee aan de slag kunt. Ik hoor van veel ondernemers dat ze het al snel niet integer vinden, te bedacht of een trucje. Ik snap dat heel goed. Wat mij helpt is me elke keer opnieuw te verbinden met mijn missie en vanuit daar te kijken hoe ik steeds stappen kan zetten om mensen te bereiken. Ik doe mijn marketing gebaseerd op de vraag hoe ik van waarde kan zijn en ontwikkel op die manier mijn acties. Dat voelt voor mij heel goed. Je mag hierin zelf je grenzen bepalen. Ik heb ook ethische grenzen die ik nooit zal overgaan. Hoe effectief S T Asommige R T E R marketingstrategieën ook zijn voor sommige andere ondernemers. Maar ik druk je ook graag op het hart; uit angst om opdringerig te zijn, doen veel ondernemers veel te weinig marketing. Ook niet de dingen die heel fijn voelen voor hun volgers en potentieel klanten. En dan doe je hen en jezelf tekort in plaats van dat je hen dient.

8 Vergroot je know, like, trust factor Vergroot je Know-factor: Welke manieren heb je op dit moment gevonden om zichtbaar te zijn? Waar kun je nog meer zichtbaar zijn dan nu? Welke kansen laat je hier nog liggen? Schrijf het hier op: Vergroot je Like-factor: Hoe kun je meer zichtbaar maken van jou, persoonlijker verbinding maken en mensen een kans geven om jou te leren kennen en te voelen of ze jou leuk vinden? Welke mogelijkheden benut je hier nog niet? Schrijf het hier op: S T A R T E R

9 Vergroot je Trust-factor: Deel je op dit moment voldoende van jouw kennis en kunde? Genoeg om mensen een kans te geven om werkelijk de WAARDE van wat jij doet te ervaren? Hoe kun je hierin meer doen dan je nu doet? Schrijf het hier op: S T A R T E R Kijk ook naar de video en het werkboek over "een steengoede weggever maken" hoe je jouw kennis kunt delen in een gratis aanbod.

10 Durf je aanbod vaker en duidelijker te doen Stel je voor: jij bent op zoek naar de perfecte outfit voor de bruiloft van vrienden deze zomer. Je hebt op een drukke zaterdag de hele stad afgesjouwd. Winkels in overvloed maar geen idee waar te beginnen. Dan loop je langs een etalage met feestelijke kleding. Als je binnenloopt heet een vriendelijke verkoper je welkom en hij vraagt of je iets speciaals zoekt. Als je aangeeft wat je zoekt, zie je dat de winkel met het oog op het komende zomerseizoen de rekken heeft gevuld met luchtige maar feestelijke outfits. Als de verkoper vervolgens met een specifiek outfit aankomt dat hij aanbeveelt, je wijst waar je het nu kunt passen, je in het pashokje op het kaartje meteen ziet wat het kost en het is duidelijk waar de kassa is, wat doe je dan als het precies is wat je zocht? Precies! Veel ondernemers doen hun aanbod simpelweg niet vaak of niet duidelijk genoeg. Ze denken dat als ze kennis en waarde delen in hun nieuwsbrieven, S T A R T E Rwebsite en andere plekken, dat mensen vanzelf wel zullen begrijpen dat ze hier iets kunnen kopen. Dat doen ze ook, maar iedereen heeft het druk en het aanbod is vaak enorm! Maak jij die keuze voor degenen die ook echt klaar zijn om nu hulp te zoeken ook zo makkelijk mogelijk?

11 In mijn ogen wil je nooit iets verkopen aan iemand die het niet nodig heeft. Ik zeg zelfs heel vaak eerlijk dat mijn aanbod niet het beste past bij wat iemand zoekt als ik oprecht voel dat dat zo is. Ik wil alleen maar werken met mensen die ik oprecht kan helpen op de meest passende manier voor hen. Er zijn nu bij jou mensen die op dit moment met je zouden willen werken! De vraag is: weten zij heel precies wat ze bij jou kunnen doen? Wanneer en wat het kost? Met andere woorden: maak jij dat heel helder en doe je dat vaak genoeg? Dus: "Je kunt nu ZO met mijn werken als je aan DIT vraagstuk wilt werken en HIER kun je je aanmelden voor een kennismaking of HIER kun je het kopen." Dat is superfijn voor je volgers! Echt! Doe jij vaak genoeg en duidelijk genoeg een specifiek aanbod? Waar laat je hier nog mogelijkheden liggen? Schrijf het hier op: S T A R T E R

12 Laat mensen niet zwemmen: volg op Volg je op als mensen overwegen om te werken met jou? Heb je onlangs iemand gesproken die interesse had of voor een kennismakingsgesprek kwam, die je daarna niet meer gebeld hebt of opgevolgd? Zijn er nu mensen die onlangs hebben aangeven interesse te hebben in jouw werk - bijvoorbeeld met een comment op Facebook!- die je niet benaderd hebt (omdat je niet pushy wil zijn, het spannend vind etc.) of tegen wie je hebt gezegd "kijk op mijn site en bel me gerust!". Misschien resoneert het woord opvolgen niet zo met je. Wat ik ermee bedoel is te handelen, vanuit de intentie te helpen, als je merkt dat iemand eigenlijk aangeeft hulp te willen. Hen werkelijk het gevoel geven, vanuit oprechtheid interesse, gezien en gehoord te worden in hun vraagstuk en samen te kijken hoe jij zou kunnen helpen. Ik merk dat de meeste ondernemers dit niet of S Tte Aweinig R T Edoen. R Vanuit hun eigen angsten of belemmerende gedachten. Ik snap dat. Echter voel ik ook heel sterk dat je daarmee de ander niet per se dient. Jouw angsten, twijfels of belemmeringen mogen niet het "probleem" van je klanten worden.

13 Wat kun je nu doen om beter op te volgen? Verbind je met je missie en oprechte wens te mogen helpen. En trek je zeven mijls laarzen aan zodat je je niet kleiner maakt dan je bent en echt je hand uitreikt naar mensen die naar jouw hulp op zoek zijn. Waar kun jij dit meer doen dan nu? Wat kun je concreet deze week doen? Schrijf het hier op: S T A R T E R

14 Acties & Deadlines Klaar! Je hebt nu in kaart gebracht hoe je meer marketing kunt doen op een integere manier. Schrijf nu hier je acties op en wanneer je deze af wilt hebben. Enjoy! ACTIE DEADLINE

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Next Step Videochallenge

Next Step Videochallenge Leer Ontspannen Video s Maken met Laura s Next Step Videochallenge Dag 1 Inhoud: 1a. Kies je videoformat 1b. Stel jezelf voor in een video 1a. Kies je videoformat Kies hieronder het format waar jij je

Nadere informatie

Jouw "over mij" pagina moet de plek zijn waar jouw ideale klanten het gevoel hebben dat ze een persoonlijk warm welkom krijgen.

Jouw over mij pagina moet de plek zijn waar jouw ideale klanten het gevoel hebben dat ze een persoonlijk warm welkom krijgen. Je over mij pagina is misschien wel de belangrijkste pagina op je website. Kijk maar eens in je website statistieken: het is vaak een van de meest gelezen pagina s. Als er één plek is waar jij wilt laten

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Quiz Welk type verkoper ben jij?

Quiz Welk type verkoper ben jij? Uitleg Lees iedere stelling door en noteer een cijfer van 1 tot 4 bij ieder antwoord. Een 1 betekent dat het antwoord jou het BESTE omschrijft, en een 4 dat het antwoord jou het SLECHTSTE omschrijft. Gebruik

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Tips voor een goed verkoopsgesprek

Tips voor een goed verkoopsgesprek Tips voor een goed verkoopsgesprek Begroet al je klanten Iedere klant die je winkel binnenkomt moet begroet worden. 100%. En dat betekent dat wanneer je in gesprek bent met die ene klant, toch even de

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Training Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

Wat kan ik wél doen bij angst of dwang in mijn gezin?

Wat kan ik wél doen bij angst of dwang in mijn gezin? Wat kan ik wél doen bij angst of dwang in mijn gezin? September 2016 Copyright: Thea van Bodegraven Sterk in Eigen Kracht Wat kan ik wél doen bij angst of dwang in mijn gezin? Hallo dapper mens, Je hebt

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: prikkel je geest Out of the box denken. Of, buiten de gebaande paden denken. Doorbreek denkpatronen. Breekt het zweet je al uit als je dit hoort? Heb jij moeite

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

KRACHTZOMER 2014 ONDERNEMEN VANUIT JE INNERLIJKE KRACHT

KRACHTZOMER 2014 ONDERNEMEN VANUIT JE INNERLIJKE KRACHT KRACHTZOMER 2014 ONDERNEMEN VANUIT JE INNERLIJKE KRACHT Benut jij deze zomer optimaal? Wij bieden jou acht exclusieve workshops! Bepaal zelf welke krachtbronnen je wilt aanboren. Schrijf je nu in... 1

Nadere informatie

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Location: Date: Time: Ik ben gezien en voel me welkom 1. Opgemerkt en gezien worden 2. Hoe word je bij ontmoeting in de winkel door een medewerk(st)er

Nadere informatie

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T MAAK SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T Waarom aanbevelingen? Heb jij al goede aanbevelingen op je website staan? Van die aanbevelingen waar nieuwe bezoekers

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

ZET JEZELF IN DE ETALAGE

ZET JEZELF IN DE ETALAGE ZET JEZELF IN DE ETALAGE LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! PROGRAMMA OVERZICHT 2016 INTRO IN LAWAAI MAKEN Zonder opscheppen onder de aandacht

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum:

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum: WERKBOEK compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Stephanie van Workum ACT COACH Naam: Datum: compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Wat fijn dat je meedoet met

Nadere informatie

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt.

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. FASE 1: STEL JE KLANT OP HAAR/ZIJN GEMAK EN NEEM DE LEIDING Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. Dit gesprek

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

Theorie Ondernemend werken Hoofdstuk 3 Samenwerken en Netwerken

Theorie Ondernemend werken Hoofdstuk 3 Samenwerken en Netwerken Theorie Ondernemend werken Hoofdstuk 3 Samenwerken en Netwerken Samenvatting 2 3.1 Netwerken 3 3.2 Samenwerken 6 3.3 Liftpitch 7 Ruimte voor notities 8 1 SAMENVATTING 3.1 Netwerken Wat is netwerken? Waarom

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Workshop Zakelijk flirten Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Hoe spontaan ben jij op een netwerkbijeenkomst? Durf jij uit je comfortzone te komen? Soms kan dat net een verschil

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Pen en papier? Verkopen Als je niet bereid bent om te verkopen dan kun je nu beter stoppen Dat is heftig Je bent

Nadere informatie

Fernando Halman CommunicateTour

Fernando Halman CommunicateTour FERNANDO HALMAN Rotterdam RAH! We nodig je uit voor de unieke seminar van Fernando Halman waarbij hij zijn krachtige boodschap levert aan hogescholen en universiteiten. Colourful Business presents Fernando

Nadere informatie

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS Belangrijk! Ik weet dat je het liefste gewoon direct aan de slag wilt, en zo snel mogelijk door deze blueprint heen wilt, maar je zult er veel meer uithalen als

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

H A P P I L Y E V E R A F T E R..

H A P P I L Y E V E R A F T E R.. H A P P I L Y E V E R A F T E R.. I N 5 S T A P P E N M E E R G E L U K I N J E R E L A T I E A A N D A C H T V E R T R O U W E N Y V O N N E T H U I J S W W W. B R E I N - P O W E R. C O M A C C E P T

Nadere informatie

Karen van der Pauw

Karen van der Pauw Karen van der Pauw www.jeloopbaandebaas.nl Waarom je nog niet de baan hebt die je wilt... 3 Waarom je niet weet wat je wilt... 3 Wat je in dit werkboek zult leren... 4 Wat je in dit werkboek NIET zult

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

TimeSaver Tool. In 3 stappen meer tijd voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

TimeSaver Tool. In 3 stappen meer tijd voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf. TimeSaver Tool In 3 stappen meer tijd voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Voorwoord & Inhoud Het klinkt misschien een beetje cru, maar eerlijk gezegd denk ik van wel. Ik geloof oprecht dat geen

Nadere informatie

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Startende manager Startende manager, vol zelfvertrouwen leidinggeven Je staat op het punt om leidinggevende te worden, of misschien ben je het net geworden? Heb je de intentie om binnenkort de

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Eerste hulp bij kiezen!

Eerste hulp bij kiezen! Eerste hulp bij kiezen! Hoe maak jij je keuzes? Sta je in je eentje in het pashokje te twijfelen tussen twee truien? Of vraag je je moeder, een verkoopster of een vriend(in) om hulp? In deze lesbrief doe

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 'Laat zien wat jij waard bent' Online video specialist 1 Gefeliciteerd! Wat goed dat je een video wilt opnemen! Je hebt nu je eerste stap naar meer zichtbaarheid

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

Lesbrief: Zo verkoop je een boek Thema: Wat is er?

Lesbrief: Zo verkoop je een boek Thema: Wat is er? Lesbrief: Zo verkoop je een boek Thema: Wat is er? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Wanneer jij iets wilt verkopen, moet je altijd rekening houden met je

Nadere informatie

Handleiding voor een droom

Handleiding voor een droom Handleiding voor een droom How to enjoy LVE Wij hebben een eigen visie op communicatie. Op het opleiden van mensen. Op het schrijven van teksten en het voeren van gesprekken. Maar we hebben ook een visie

Nadere informatie

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Training Leiderschap Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Als leidinggevende moet je meerdere ballen hooggehouden. Er wordt verwacht dat jouw team bepaalde doelen haalt, binnen een bepaald

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren

Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren Verbindend communiceren, krachtig en van hart-tot-hart Verbindend communiceren staat in het teken van écht contact maken met jezelf en de ander. Helder en effectief communiceren

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

De BESTSELLER-methode

De BESTSELLER-methode De BTR-methode Maak het verschil met de BTR-methode voor het verhogen van je expertstatus tel je eens voor: je zit in de auto en je wordt gebeld; een onbekend nummer. Je neemt op en een vrouw aan de andere

Nadere informatie

Ik help zelfstandige zorgprofessionals om ook als ondernemer te excelleren

Ik help zelfstandige zorgprofessionals om ook als ondernemer te excelleren Ik help zelfstandige zorgprofessionals om ook als ondernemer te excelleren Individuele trainingsdagen Programma van 5 maanden: ü Kennis ü Vaardigheden ü Mindset als ondernemer ü Live dagen in de groep,

Nadere informatie

Een handleiding voor je verkoopgesprek

Een handleiding voor je verkoopgesprek Hoe verloopt het ideale verkoopgesprek nu precies? Dat lees je in deze download. Om precies te zijn doorloop je samen met je klant zes stappen tijdens je gesprek. Je vindt de zes stappen onderstaand op

Nadere informatie

Welke beslissingen werden genomen voordat de foto's worden gemaakt? Welke beslissingen werden genomen nadat de foto's werden gemaakt?

Welke beslissingen werden genomen voordat de foto's worden gemaakt? Welke beslissingen werden genomen nadat de foto's werden gemaakt? 1 Hoe kunnen beelden gemanipuleerd worden? De uiteindelijke beelden die je in de professionele media ziet, zijn het resultaat van meerdere beslissingen die genomen zijn voordat een foto wordt gemaakt.

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

u n e e WORKSHEET - ONLINE TRAINING SESSIE

u n e e WORKSHEET - ONLINE TRAINING SESSIE n a a g m o t s u Bew crisis n e e met WORKSHEET - ONLINE TRAINING SESSIE 1 Introductie TRAINING 1: BEWUST OMGAAN MET EEN CRISIS Welkom bij de online training "Bewust omgaan met een crisis". Je ontvangt

Nadere informatie

Stoppen met zelfbeschadiging?

Stoppen met zelfbeschadiging? Stoppen met zelfbeschadiging? Hoe weet ik of ik eraan toe ben te stoppen? Besluiten om te stoppen met zelfbeschadiging is een persoonlijke beslissing. Niemand kan dit voor je beslissen. Stoppen omdat je

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out Online Psychologische Hulp 2 Therapieland 3 Therapieland Online Psychologische Hulp In deze brochure maak je kennis met de online behandeling Overspanning & Burn-out van Therapieland. Je krijgt uitleg

Nadere informatie

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Iets meer over mij. Hoe werkt de WvA? 1. Vraag/ intentie. 2. Onderzoeken welke overtuigingen daar achter zitten. 3. Die overtuigingen helen en

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 6 2x Respect Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 6 2x Respect Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 6 2x Respect Inhoud 2 1. Communiceren met jezelf 3 2. Communiceren met anderen 7 3. FairTalk: open & eerlijk confrontaties aangaan 9 4. Vervolg & afronding 13 1. Communiceren met jezelf

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie