BRONNIEUWS 28 augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BRONNIEUWS 28 augustus 2015"

Transcriptie

1 BRONNIEUWS 28 augustus 2015 * Zendingsgeld Het zendingsgeld van deze week is 18,03 * Welkom in onze school! In onze school is een aantal nieuwe collega s werkzaam. U heeft hun naam misschien al wel via uw kind gehoord of zelf gelezen. Tijdens de informatie-avonden van 7 en 8 september kunt u ook nog met hen kennismaken. - In groep 8 zijn meester Harald Hagen en juf Stefanie Floor werkzaam (juf Stefanie is al een bekend gezicht in onze school) - In groep 7 werkt juf Annebeth van Leusen elke woensdag. Zij zal daar ook invallen als meester Jan Hendriks aan zijn knie moet worden geopereerd. -Verder werk juf Hilda Hugen elke maandag en vrijdag in groep 3. Zij werkt daar omdat juf Nienke Oostindien met zwangerschapsverlof is. -In groep 1 werkt juf Renee Leferink. Zij valt ook extra in, omdat juf Marga Sanderse nog niet kan/mag werken van haar arts. -Juf Sharon Rocks valt op donderdag in ook in verband met de afwezigheid van juf Marga (juf Sharon heeft ook vorig schooljaar ingevallen) -Verder werkt juf Janny Brinks elke donderdag in groep 2 (ook juf Janny heeft al eerder bij ons gewerkt) Allemaal (opnieuw) welkom! * Toch nog een luizenbrigade! Hoera! Toch nog gelukt. Op de valreep is er toch nog een groepje ouders gevonden, die luizenbrigade konden zijn. Fantastisch dat dit is gelukt. De volgende controle is na de herfstvakantie. * Kerk-schoolgezinsdienst info Als Christelijke school vinden we geloofsopvoeding heel belangrijk. Dat is niet alleen een zaak van de school, maar natuurlijk ook van ouders en van de kerken. Als school werken we daarom mee aan de geplande kerk-schoolsamenkomst die op 3 oktober aanstaande wordt georganiseerd. Hieronder staat een uitnodiging. We hopen dat veel kinderen meewerken en dat veel ouders aanwezig zijn!

2 * Gratis tijdschriften Bij Hannah liggen voor groep 3 en 4 Okkie's, voor groep 5 Taptoe's en voor de groep 6,7 en 8 National Geographic tijdschriften. De kinderen mogen deze tijdschriften bij Hannah komen ophalen. Ook liggen er folders voor type-cursussen voor de groepen 6, 7 en 8. * AC-leden We willen graag een activiteitencommissie gaan oprichten. Daarvoor hebben we toch echt minstens 6 mensen nodig. We hebben op dit moment 2 reacties. * Adressen, telefoonnummer & adres Wilt u goed controleren of uw gegevens nog kloppen? U kunt dat doen door via de ouder-portaal in onze administratie mee te kijken. Daar kunt u ook wijzigingen doorgeven over bijv. telefoonnummer, adres, adres e.d. Soms blokkeert de ouder-portal als u uw juiste e- mailadres niet heeft doorgegeven. * KERK-SCHOOLDIENST 3 oktober, uur Op zaterdag 3 oktober vindt er een bijzonder gebeuren plaats: de eerste kerk-schooldienst in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Afgevaardigden van de verschillende kerken en leerkrachten van de Protestants-christelijke basisschool 'De Bron' zijn bezig met de voorbereiding van de dienst. Het thema van de dienst is 'Niet alleen'. We lezen de gelijkenis over het mosterdzaadje. De grote struik die daaruit groeit is beeld voor een wereld waar niemand alleen is. Daar zijn we allemaal samen. Kinderen van de school werken mee aan de dienst. In de dienst is één collecte ter bestrijding van de onkosten. We hopen zo veel te ontvangen dat er nog overblijft voor een nader te bepalen goed doel. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie/thee. Voor de kinderen is er ranja. Kom allemaal op zaterdag 3 oktober naar de sporthal in Veenoord! * Kleutergroepen We hebben er alweer 2 schoolweken op zitten! Nog veel kinderen moeten gymschoentjes meenemen. Denk gelijk ook even aan de naam op de schoentjes en andere eigendommen. We kunnen nog wel wat joggingbroeken en onderbroeken gebruiken als reservekleding. Heeft u wat over? Dan zijn wij er erg blij mee! Er is een 'wist-u-dat' formulier mee naar huis gekomen over de gang van zaken binnen de kleuterbouw. Wilt u deze aandachtspunten ook doorgeven aan andere mensen die uw kind halen en brengen? De kleuterbieb begint weer op dinsdag 8 september. Neem allemaal een goede tas mee want anders kan het boekje niet mee naar huis! Vriendelijk verzoek; op het broodje naar school zien we liever geen hagelslag omdat het erg knoeit.

3 *Groep 2a Volgende week dinsdag 1 september is juf Janna in de groep, op donderdag 3 september juf Marloes. * Groep 3 Afgelopen week hebben we de /n/ en de /r/ geleerd. Thuis kunt u ook oefenen met de klanken die we tot nu toe geleerd hebben. Woorden maken, woorden lezen... Met rekenen zijn we veel aan het splitsen: 6 kun je splitsen in 2 en 4, maar ook in 5 en 1. Ook leuk om thuis te oefenen! Veel kinderen uit groep 3 zijn al gewend om alleen naar de klas te gaan, wat goed! We verwachten dat alle kinderen dit binnenkort kunnen. Mocht u iets belangrijks te melden/vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even binnenkomen of een briefje meegeven. *Groep 3a Juf Hilda werkt dinsdag 1 september voor juf Kim. Juf Kim werkt maandag 7 september. * Groep 4 A.s. maandag wordt het signaaldictee van blok 1 afgenomen. De we woorden zijn meegegeven naar huis en het is voor uw kind belangrijk dat u deze woorden met uw kind oefent. Als Daltonschool vinden wij de pijler 'zelfstandigheid' erg belangrijk. U hoeft uw kind niet meer in de klas te brengen, ze kunnen dit prima zelf. Mocht u de leerkracht willen spreken, dan kunt u uiteraard even binnenlopen en een afspraak maken. * Groep 4/5 In de klas staan tafels met twee poten. Daar kun je ook mee rekenen. Heb je drie van zulke tafels, dan heb je in totaal zes poten en vijf tafels hebben er tien. En zo is de tafel van twee geboren: 3 keer 2 poten is 6 poten, 3 x 2 = 6 en 5 x 2 = 10. Tafels maken rekenen een stuk makkelijker en daarom is het goed om tafels uit het hoofd te kennen. In groep 4 gaan we de tafel van 1 tot en met 10 leren. De kinderen kunnen hiervoor hun tafeldiploma halen. Voor de kinderen van groep 5 is het belangrijk dat ze de tafels niet vergeten... * Groep 5 Groep 5 zit al weer helemaal in het ritme. We hebben zelfs vrijdag al weer het eerste signaaldictee gehad. Rekenen vinden veel kinderen nog lastig, bijvoorbeeld keersommen als 9 x 28. Het is handig als kinderen de tafels tot 10 goed kennen en we merken dat deze in de vakantie een beetje uit het geheugen verdwenen zijn. Thuis oefenen helpt dan goed. Vrijdag hebben we van u. tot u. gymnastiek. Daar gaan we op de fiets naar toe. Vorige week hebben de kinderen een briefje mee naar huis gekregen dat u ondertekend weer aan uw kind mee kunt geven als u het goed vindt dat uw kind vanaf de gymzaal zelf naar huis fietst. Bent u dit nog vergeten maar vindt u het wel goed dat uw kind alleen naar huis fiets, dan ontvangen wij het briefje nog graag. * Groep 6 We oefenen in school de topografie van Nederland. Er is een oefenblad meegegeven naar huis. Toets: donderdag 3 september.vrijdag à.s. ( 28 augustus) doen we het signaaldictee. Volgende week vrijdag 4 september is het controledictee aan de beurt. Onze werkstukken rond stil

4 Amsterdam zijn per ongeluk aangezien voor restanten van vorig schooljaar en voor het grootste deel ' weggemaakt'. Helaas. Juf Ilona en ik gaan op vrijdag naar gym en het viel ons op dat er nogal wat kinderen op kleine BMX fietsjes komen We hebben onze twijfels over de veiligheid daarvan in een groep kinderen. We willen het niet direct verbieden maar we willen het wel gemeld hebben. Bij deze. Groet. * Groep 7 Donderdag hebben we het signaaldictee. De leerlingen hebben het blad met de woorden van het signaaldictee mee naar huis genomen om te oefenen. Deze week sluiten we blok 1 van rekenen af met een toets. Het blijkt dat verschillende kinderen toch nog moeilijkheden hebben met de tafels. Misschien verstandig om deze tafels nog even met uw zoon / dochter te oefenen. Het is namelijk erg belangrijk dat de kinderen te tafels goed en snel kennen. We hebben de tafels dit jaar vaak nodig. ( vermenigvuldigen grote getallen, staartdelingen, gelijknamig maken van breuken, procentsommen, enz. ) Ook hoofdstuk 1 van taal sluiten we deze week af met en toets. We weten nog niet precies op welke dag dit zal gebeuren. We zullen er in ieder geval voor zorgen dat de kinderen niet twee toetsen op 1 dag hebben. Maandag zullen de leerlingen ook het eerste huiswerk op de computer krijgen. Woordenschat. Het is de bedoeling dat ze elke week 1 les van nieuwsbegrip woordenschat thuis gaan maken. Als dit thuis voor problemen zorgt is het ook mogelijk om deze opdracht na schooltijd op school te maken. De eerste les moeten de kinderen voor donderdag 10 september hebben gemaakt. Hierna hebben ze voor elke volgende les 1 week de tijd om het in te leveren. * Groep 8 De tweede week zit erop en het wordt tijd voor huiswerk. De kinderen werken elke week thuis (of in overleg op school) minimaal 2 keer 15 min aan muiswerk. De kinderen hebben hiervoor een inlog gekregen en weten hoe het moet. Ook nieuwsbegrip is weer van start gegaan. ook daarvan verwacht ik elke week dat het huiswerk af is. Op dinsdag check ik hoe de kinderen het gemaakt hebben en als het nodig is pas ik het werk in overleg met het kind aan. * CMP in actie voor kinderen in Oeganda! Huttenbouwdag en sponsactie bij Jongerencentrum CMP. Op zaterdag 19 september wordt er, voor leerlingen van groep 6,7 en 8 en klas 1 en 2 van het V.O., een huttenbouwdag georganiseerd bij het Jongerencentrum CMP. Tijdens deze huttenbouwdag willen we de jongeren bewust maken van het thema armoede waar veel leeftijdsgenoten in arme landen mee te maken krijgen. We hebben in de klas al uitleg mogen geven over de huttenbouwdag en de bijbehorende sponsoractie, en de leerlingen hebben de nodige informatie mee gekregen. Op de website kunt u alle informatie vinden en kunnen de jongeren zich opgeven. We hopen er samen een creatieve, productieve maar ook supergezellige dag van te maken.

5 * Belangrijk bericht voor geinteresseerde ouders Training Goed Gevoel voor kinderen van 4 12 jaar en hun ouders Training Goed Gevoel is uitermate geschikt voor kinderen die heel erg druk of snel boos kunnen zijn, zich moeilijk kunnen uiten, hoogsensitief zijn, het gevoel hebben anders te zijn dan anderen, pesten of gepest worden. De kinderen leren in zes lessen van twee uur spelenderwijs om te gaan met hun emoties en alles wat ze voelen, ervaren en weten. Door ze te herkennen, erkennen en handvatten te geven. De kinderen staan hierdoor beter in hun kracht, hebben meer zelfvertrouwen en weten dat ze uniek mogen zijn in wie ze zijn. Deze training wordt aangeboden door Ria ten Bookum en Karen Verdonk, Coaching en Training. Startdatum : Zaterdag 28 november Tijd : uur Locatie : CB De Bron, Ganzenroer 2, Nieuw Amsterdam Kosten : 299,- voor zes kindlessen en één ouderles van 2 uur. Meer informatie : of traininggoedgevoel@gmail.com Contact of aanmelden : of *bericht van KDV Duimelot De School is weer begonnen!! Tijdens de vakantie hebben we ons goed vermaakt met de verschillende thema-weken. We hebben een nieuwe BSO-Leidster Manon! Manon is voor de vakantie al begonnen op de BSO en zal nu ook na de vakantie vaak op de BSO staan. Ook zijn er weer een aantal nieuwe kinderen op de BSO erbij gekomen.welkom Allemaal!!! Volgende week beginnen we met het thema Welkom allemaal! Voor informatie over de BSO kunnen u bellen, mailen of even binnenlopen. Kindcentrum Duimelot: info@kdv-duimelot.nl *bericht van BSO Zus & Zo Deze week spelen we: mens erger je niet, er worden hele mooie kunstwerken van de strijkkralen gemaakt en we spelen buiten. De jongste kinderen worden voorgelezen over Boer Boris. Aan het eind van de dag genieten de kinderen van de film de leeuwenkoning. Gezellige week! Volgende week dinsdag zullen wij meedoen aan de schoonmaakavond en geven we de groep een flinke opfrisbeurt. Groeten team Zus & Zo

BRONNIEUWS 4 september 2015

BRONNIEUWS 4 september 2015 BRONNIEUWS 4 september 2015 * Trefwoord Week 37 t/m 39 (7 t/m 25 september): Wijsheid Inhoud: Wijsheid en dwaasheid; wijs beslissen en dilemma s; wijs omgaan met conflicten, internet en jezelf. Vredesweek.

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

*Namen op spullen Vergeet u niet de naam van uw kind(eren) op broodtrommels, gymspullen e.d. te zetten?

*Namen op spullen Vergeet u niet de naam van uw kind(eren) op broodtrommels, gymspullen e.d. te zetten? BRONNIEUWS 30 augustus 2013 *Het zendingsgeld voor deze week is 8,71. *Trefwoord Deze weken is er nog een vakantierooster. Zodra het nieuwe rooster ingaat zetten we dat natuurlijk weer in Bronnieuws. *Type-cursussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 29 augustus * Zendingsgeld. * Vrije dagen. * Schoolkalender. * Leerlingenraad

BRONNIEUWS. 29 augustus * Zendingsgeld. * Vrije dagen. * Schoolkalender. * Leerlingenraad BRONNIEUWS 29 augustus 2014 * Bijbelverhalen de komende tijd Week 35 en 36: De Verhalenboom Inhoud: Over de kracht van verhalen, over wat een verhaal met mensen doet en wat mensen met een verhaal doen.

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 maart 2016

BRONNIEUWS 18 maart 2016 BRONNIEUWS 18 maart 2016 * Trefwoord Week 11 t/m 13 (14 maart t/m 1 april): Achterlaten Inhoud: Wat Jezus en andere mensen achterlaten: een indruk, boodschap, ideaal. Verder gaan met wat anderen achtergelaten

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen.

Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen. Informatie over de gang van zaken in leerjaar 5 Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen. ALGEMEEN Het allerbelangrijkste vinden wij dat de kinderen

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 31 mei 2013

BRONNIEUWS. 31 mei 2013 BRONNIEUWS 31 mei 2013 *zendingsgeld Het zendingsgeld van deze week is 14,97 *bijbelverhalen de komende weken: Week 22 t/m 23 (29 mei t/m 8 juni): Zelfstandigheid Inhoud: Op eigen benen leren staan, dingen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2014-2015 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Informatieboekje. Groep 4. Juliana van Stolbergschool

Informatieboekje. Groep 4. Juliana van Stolbergschool Informatieboekje Groep 4 Juliana van Stolbergschool Voorwoord Hierbij ontvangt u het informatieboekje van groep 4. In dit boekje staat informatie over het reilen en zeilen in de groep. U vindt in dit boekje

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 1 februari 2013

BRONNIEUWS. 1 februari 2013 BRONNIEUWS 1 februari 2013 *thee/koffie inloop over thema 'pesten' Zoals U wellicht weet is er afgelopen dinsdag ( 29 jan.) een koffie en thee inloop geweest met als thema pesten. Wij hebben de bijeenkomst

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

BRONNIEUWS 20 mei 2016

BRONNIEUWS 20 mei 2016 BRONNIEUWS 20 mei 2016 * Trefwoord Week 21 t/m 23 (23 mei t/m 10 juni): Spreken is zilver, zwijgen is goud Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Bijbel: Ester (Ester)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 3 29 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Informatieavond groep 4b

Informatieavond groep 4b Informatieavond groep 4b Leerkrachten: Chantal Laven: aanwezig op maandag en dinsdag. Anja v.d. Maaden: aanwezig op woensdagmorgen, donderdag en vrijdagmorgen. Samenstelling van de groep: 25 leerlingen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 16 april 2015. *bijbelverhalen de komende weken:

BRONNIEUWS. 16 april 2015. *bijbelverhalen de komende weken: BRONNIEUWS 16 april 2015 *bijbelverhalen de komende weken: Week 15 t/m 17 (6 t/m 24 april): Veranderen Inhoud: Over veranderen van woonplaats, van gewoontes. Over zelfgekozen of noodgedwongen veranderingen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Bron. Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 www.debronharderwijk.nl

Christelijke Basisschool De Bron. Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 www.debronharderwijk.nl Christelijke Basisschool De Bron Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 www.debronharderwijk.nl Huiswerkprotocol Visie op huiswerk Niet alle scholen geven huiswerk. Toch zijn er veel scholen, waaronder

Nadere informatie

Informatieboekje. Groep 4. Juliana van Stolbergschool

Informatieboekje. Groep 4. Juliana van Stolbergschool Informatieboekje Groep 4 Juliana van Stolbergschool Voorwoord Hierbij ontvangt u het informatieboekje van groep 4. In dit boekje staat informatie over het reilen en zeilen in de groep. U vindt in dit boekje

Nadere informatie

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009

Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009 Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009 Wat leert mijn kind allemaal in groep 5/6? Wanneer wordt er getoetst? Belangrijkste einddoelen per vak per groep Wat voor huiswerk wordt er meegegeven? Wat

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

HUISWERKBROCHURE voor groep 3 t/m 8

HUISWERKBROCHURE voor groep 3 t/m 8 HUISWERKBROCHURE voor groep 3 t/m 8 1 Algemeen Frequentie In groep 3, 4 en 5 krijgen de leerlingen incidenteel huiswerk mee. Vaak zijn dit oefenbladen, soms bladen waarop samenvattingen staan. Vanaf groep

Nadere informatie

Welkom in groep 6A! Groepsleerkrachten Juf Hopman is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Heek werkt op de donderdag en vrijdag.

Welkom in groep 6A! Groepsleerkrachten Juf Hopman is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Heek werkt op de donderdag en vrijdag. Welkom in groep 6A! Beste ouder, In deze folder vindt u zoveel mogelijk informatie over het reilen en zeilen in groep 6A. Sinds vorig schooljaar ontvangt u de groepsinformatie in de vorm van een folder

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

BRONNIEUWS 11 maart 2016

BRONNIEUWS 11 maart 2016 BRONNIEUWS 11 maart 2016 *rapport groep 1 en 2 Op dinsdag 15 maart krijgen de kinderen van de groepen 1 en 2 hun rapport mee. Voor sommige kinderen zal daar minder in staan, omdat ze nog niet zo lang in

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN

29 augustus 2014. TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 WAKKER WORDEN Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.binnenplein.nl 29 augustus 2014 AGENDA Ma 1 Di 2 Woe 3 Informatieavond groep 1 t/m 8 Do 4 Vrij 5 Za 6 Oud

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. groep 7. RKBS De Hofstee. Denise van den Broek. Wout Berndsen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. groep 7. RKBS De Hofstee. Denise van den Broek. Wout Berndsen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 7 RKBS De Hofstee Denise van den Broek & Wout Berndsen Bij wie komt uw zoon of dochter in de groep? De leerlingen van groep 7b komen bij mij, Wout Berndsen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

even aan: elke maandag mogen de kinderen een beetje geld (bijv. 0,50) meenemen voor onze Edukans-adoptiekinderen.

even aan: elke maandag mogen de kinderen een beetje geld (bijv. 0,50) meenemen voor onze Edukans-adoptiekinderen. BRONNIEUW 23 mei 2014 *Bijbelverhalen Week 22 t/m 24 (26 mei t/m 13 juni): Woorden van wel Inhoud: Over regels die voorschrijven welke dingen we niet moeten doen. Over de Tien Geboden die ons uitdagen

Nadere informatie

nummer 14 8 januari 2016

nummer 14 8 januari 2016 nummer 14 8 januari 2016 Weekagenda: - Weeksluiting: Vrijdag 15-01-2016: Groepen 1-2a, 1-2c, 3, 5 en 8 Belangrijke data: 1 februari 2016: De kleutergroepen hebben een vrije dag (dit stond niet in de maandkalender

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 17 mei 2013

BRONNIEUWS. 17 mei 2013 BRONNIEUWS 17 mei 2013 *zendingsgeld voor deze week is 36,77 *pinkstermaandag vrij: We hebben een heerlijke tweeweekse meivakantie gehad. Mede daarom zijn we alleen Pinkstermaandag vrij. We wensen iedereen

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee Informatieboekje schooljaar 2011-2012 RKBS De Hofstee Klassenorganisatie: Inloop: De kinderen mogen tussen 8.30 en 8.45 uur naar binnen. De kinderen mogen naar binnen gebracht worden, maar om hun zelfstandigheid

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Theresia School Nieuws

Theresia School Nieuws Theresiaschool Braakven 19 5258 AG Berlicum 073-5037117 Theresia School Nieuws 16 e jaargang nummer 1, 25 augustus 2011 * Welkom in het nieuwe schooljaar 2011-2012 Het begin is gemaakt. Hopelijk heeft

Nadere informatie