Een voorwoord van de voorzitter HSB Roef.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een voorwoord van de voorzitter HSB Roef."

Transcriptie

1 Eindelijk! Een voorwoord van de voorzitter HSB Roef. Na al de donkere maanden is het bijna zover, we mogen weer naar buiten. Nu de zaaltrainingen op hun einde lopen kunnen we ons gaan verheugen op het komende seizoen. Ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden met veel sportieve successen en boordevol honk- en softbal! Op dit moment wordt er door de gemeente Oisterwijk hard aan het veld gewerkt. Niet alleen worden de binnenvelden onder handen genomen en wedstrijd klaar gemaakt, ook de backstop op het jeugdveld wordt vernieuwd. Daarnaast is de afgelopen maanden veel gejaagd om de overlast van de konijnen tot een minimum te beperken. De komende maanden worden gebruikt om te kijken of dit het gewenste effect heeft of dat er nog meer maatregelen getroffen moeten worden. Daarnaast werken de gemeente Oisterwijk en Roef! samen om voor volgend jaar de aanpassingen aan het softbalveld (binnenveld helemaal gravel) in het budget voor 2016 te krijgen. Het lijkt dat de nauwere samenwerking zijn vruchten begint af te werpen. Daarnaast staan er komende tijd veel activiteiten op het programma. Om er maar een paar te noemen: het jeugdkamp, de indoor toernooien en de seizoensopening! Mooie activiteiten die goed aangeven waar Roef! voor staat:

2 plezier in het Honk- en Softbal en trots om bij Roef! te spelen. Daarnaast krijgen we ook steeds complimenten (o.a. vanuit de KNBSB) dat Roef! ook qua niveau erg goed bezig is. Een compliment voor iedereen binnen de club die zich bezig houdt met training geven, coaching en begeleiding! Als laatste nog een compliment voor de dames van SB1. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alles voor een nieuw seizoen op poten te zetten. Er is veel werk verzet door Jeroen Swers en Bart van Knegsel om alles op orde te krijgen en het resultaat mag er dan ook zijn, een goed team boordevol ambitie maar ook een gedegen financiële basis. Afgelopen vrijdag was er een indoor sponsor toernooi georganiseerd door SB1 om ook op deze manier hun steentje bij te dragen. Een goed bezochte avond met alleen maar enthousiaste reacties en een overschot aan Saté. Top gedaan! Als laatste een reminder, 11 maart Algemene ledenvergadering Roef! De afgelopen jaren is dit ondergesneeuwd geraakt binnen Roef! Vorig jaar zijn we gestart met een vernieuwde opzet, interactiever en meer gericht op het uitwisselen van informatie. Dit werkt het beste als er veel leden aanwezig zijn dus zet 11 maart in je agenda en kom langs! Sander Klaasen

3 JEUGDKAMP 2015 KOMT ERAAN! Het inmiddels traditionele jeugdkamp komt er alweer bijna aan. Traditioneel, want alweer voor de vierde keer op rij. De organisatie legt op dit moment de laatste hand aan het programma. De opzet is iets anders dan de voorgaande jaren, omdat we pas vanaf zaterdag gebruik kunnen maken van de geweldige groepsaccomodatie De Nieuwe Erf in Diessen. Omdat juist ook de overnachtingen een wezenlijk onderdeel vormen van het jeugdkamp, heeft de organisatie gezocht naar een goed alternatief voor de vrijdagavond. En dat hebben we gevonden dankzij de zeer bereidwillige medewerking van onze Moergestelse scoutingvereniging. De overnachting op vrijdagavond zal daarom plaatsvinden in verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat. Let op: het is dus dit jaar nodig om een luchtbed of slaapmatje en slaapzak mee te nemen! De spullen kunnen vanaf uur worden gebracht bij Den Donk. Alle spullen zullen door de organisatie op zaterdagochtend van Den Donk naar De Nieuwe Erf worden gebracht. Zorg er dus voor dat alle tassen en slaapspullen duidelijk zijn voorzien van voor- en achternaam. Alle Bee-ballers en kinderen die niet blijven overnachten worden op zaterdagochtend om 9.00 uur verwacht bij Den Donk. Het programma op hoofdlijnen is als volgt:

4 Vrijdag 6 maart: uur: aankomst op Roef!-terrein, aansluitend brengen ouders de bagage naar Den Donk uur: openingswoord, toelichting programma, muziek, spelen uur: avondeten uur: kennismakingsspel uur: aankomst Den Donk, slaapplekken inrichten uur: kampvuur uur: pupillen naar bed, quiz aspiranten en junioren uur: einde vrijdagavondprogramma Zaterdag 7 maart: uur: opstaan, wassen, slaapruimte opruimen uur: rise and shine (warming up) uur: ontbijt uur: aankomst Bee-ballers uur: vertrek per huifkar naar Diessen uur: aankomst Diessen (huifkarren, begeleiders ochtendprogramma, ouders met kinderen die rechtstreeks naar Diessen komen) uur: verzamelen op dorpsplein De Nieuwe Erf, uitleg ochtendprogramma uur: start ochtendprogramma uur: lunch uur: aankomst begeleiders middagprogramma uur: verzamelen dorpsplein, uitleg middagprogramma uur: start middagprogramma uur: einde middagprogramma, vrij spelen uur: avondeten uur: vrij spelen uur: avondprogramma uur: bedtijd bee-ball uur: bedtijd pupillen uur: bedtijd aspiranten en junioren

5 Zondag 8 maart: uur: opstaan uur: rise and shine uur: ontbijt uur: aankomst begeleiders ochtendprogramma uur: verzamelen dorpsplein: ochtendprogramma uur: aanvang minitoernooi uur: einde minitoernooi uur: afsluiting kamp Er zijn nog kinderen die zich niet hebben opgegeven voor het kamp. Opgeven doe je door: Dat kan nog tot uiterlijk donderdag 26 februari. - Het toestemmingsformulier (zit bij deze nieuwsbrief) in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen naar wilcoheessels@home.nl of in de brievenbus van Korenschuur 21, 5066 EX Moergestel. - De kosten van 50 (pupillen, aspiranten, junioren) of 25 (bee-ball) over te maken op rekening NL30ASNB t.n.v. J.H.M. van Cuyck. - Het is ook mogelijk om mee te doen met het programma zonder te blijven slapen. In dat geval zijn de kosten 17,50. Voor vragen over het jeugdkamp kun je contact opnemen met Wilco Heessels ( , wilcohessels@home.nl) of Johan van Cuyck ( , jvcuyck@gmail.com)

6

7 Kamp voorbereiding, zodat je niets kan vergeten!! Inpak Checklijst o SLAAPZAK o LUCHTBED of matje!!! o KUSSENSLOOP (evt. eigen kussen) o SLAAPKLEDING o TOILETSPULLEN (tandenborstel, tandpasta, douchegel, shampoo) o HANDDOEK (voor douchen) o BUITENSPORTSCHOENEN (voetbal/hardloop/honkbal-softbal) o GEWONE SCHOENEN o EXTRA SOKKEN (4 PAAR) o SPORTKLEDING (joggingbroek, ondershirt, sportsokken, pet) o HONKBAL/SOFTBAL HANDSCHOEN o HONKBAL/SOFTBAL TENUE o GEWONE KLEDING (trui niet vergeten) o (REGEN)JAS o ZAKLAMP o GEEN WAARDEVOLLE SPULLEN (ipods, contant geld, camera, mp3 spelers) o GEEN CHIPS/SNOEP Er zal gezorgd worden voor drinken en snacks, gelieve geen chips/snoep mee te nemen op kamp.

8 Organisatie Telefoonnummer Rol Johan van Cuyck Kampleiding Wilco Heessels Kampleiding Bart van Knegsel Faciliteitenleiding Indien er tijdens het kamp contact op moet worden genomen, Wilco/Johan hebben beide het gehele weekend hun telefoons op zak. Let op: in tegenstelling tot eerdere jaren heeft men ook een luchtbed nodig Overnachten gebeurt op 2 locaties (Den Donk, scouting op vrijdag en De Nieuwe Erf op zaterdag). Beeballers mogen met de huifkar op zaterdag vanuit de scouting (Moergestel) om 9.00 uur vertrekken of om 9.45 uur verzamelen bij De Nieuw Erf in Diessen Slaapspullen en tassen graag voorzien van naam!!

9 Dames 1 zoekt woonruimte voor buitenlandse speelster In april begint de competitie voor veel teams van Roef! Zo ook voor de dames van het eerste team. Wij zijn al een aantal weken druk bezig met een stevige voorbereiding op het nieuwe seizoen en hebben er ontzettend veel zin in. Hopelijk jullie ook! Vanaf het begin van de competitie zal een buitenlandse pitcher ons team komen versterken. Ze heet Jasmin Kaiaruna. Jasmin is net 21 jaar geworden en komt uit Wellington, Nieuw-Zeeland. Ze spreekt Engels. In principe zal zij het hele seizoen uitkomen voor het team en zal ze ook worden ingezet bij de softbaljeugd. We zijn op zoek naar een plek waar Jasmin kan verblijven tijdens haar uitdaging bij Roef! Een buitenlandse speelster in huis halen is een hele ervaring voor het gezin. Je bent het eerste aanspreekpunt en de steun en toeverlaat van Jasmin. Je helpt mee het verblijf van Jasmin in Nederland zo fijn en memorabel mogelijk te maken en je krijgt er vriendschap, gezelligheid en dankbaarheid voor terug. Wie kan ons helpen of heeft ideeën? Alvast heel hartelijk bedankt voor de reacties! Neem contact op met: aanvoerder Ilse van Kerkoerle: of coach Jeroen Swers:

10 Oefenwedstrijd Junioren indoor tegen Tilburg Roef! Speelde 7 februari een oefenpot tegen de HB junioren Tilburg. Dankzij het netwerk van Jessica wist ze deze 1,5 uur durende indoor wedstrijd te regelen. Met een bijna complete afvaardiging vanuit Roef! Ontmoette Tilburg en Roef! Elkaar in sporthal De Haspel in Goirle. Een mooie kans om te zien waar het team staat en waar de ontwikkelpunten liggen. In deze close game, waarin slechts 3 honkslagen werden geslagen in 4 volledige innings, wist Roef! Met 2-1 te winnen. Tilburg had geen antwoord op pitching van Kevin en Jeroen en het veld steunde de pitcher 100%. Met alle honken vol en 1 nul, wist Roef! Door goed veldspel de nul te houden. Eric de Vries (pitcher trainer bij Tilburg) kwam even babbelen met Kevin, Jeroen en Lucas met wat kleine tips ;) Een no-hitter, als kickoff voor het seizoen 2015 was een feit. En hartelijk dank voor de gastvrijheid vanuit HSV Tilburg!

11 Junioren HB 2015: Junioren Honkbal bestaande uit Asp 1 en oud junioren gaan komend seizoen de uitdaging aan in de 1 e klasse. Te hoog gegrepen voor deze jonge groep? Wellicht, maar uitdaging op dit niveau biedt onze jeugd de uitdaging op het niveau om binnen 1 a 2 jaren door te stromen naar de senioren, juist omdat HB1 dit jaar een continuiteitprobleem hebben en dit jaar door onvoldoende spelers niet zullen uitkomen in de competitie! Heel jammer, maar hopelijk is HB1 in 2016 wel weer van de partij! Daarnaast: Elk jaar kampioen worden is niet nodig ;) Veel leren, daar draait het dit jaar om Grenzen verleggen, tactisch sterker worden en veel variatie in pitches zien, kortom een groeijaar! We wensen onze junioren veel succes!

12 Slagtraining Kalian Sams: Op 14 februari vertrokken Gebroeders Lucas en Jeroen Erkeland en Tjeerd Heessels naar Aalsmeer om daar een door het NBSC georganiseerde slagclinic bij te wonen. De zaal was wat aan de kleine kant, maar dat weerhield de boys er niet van om enthousiast aan de slag te gaan. Kalian gaf diverse tips. Laten we komend seizoen maar eens zien of deze tips geholpen hebben ;)

13 Major League niveau is nu bereikbaarder dan ooit Coach clinics van Rikkert Faneyte. Inmiddels hebben we ruim 40 aanmeldingen en lopen de sessies gestaag vol. Ons doel is om professionele kennis en kunde, van Major League niveau, bereikbaar te maken voor alle honkbal coaches in Nederland. Graag horen we of je deel wilt nemen. Wat we merken is dat veel clubs behoefte hebben aan een clinic op de eigen locatie. Indien bij Roef! minimaal 10 mensen interesse hebben in een clinic, dan kunnen we een aparte datum naar keuze prikken (als dat niet al gebeurd is). Een extra voordeel is dan dat we de inhoud van de clinic beter toe kunnen spitsen op de behoefte van de club en deelnemers. Onderstaand nog even het volledige (iets aangepaste en aangevuld) schema. Mail om je aan te melden op Amsterdam (Amsterdam Pirates) * Donderdag 19 februari, 20:00-22:00 uur * Zaterdag 28 februari, 20:00-22:00 uur Nuenen (HSCN Nuenen) * Zaterdag 7 maart, 20:00-22:00 uur * Zaterdag 14 maart, 20:00-22:00 uur Delft (Blue Birds) * Donderdag 12 maart 20:00-22:00 uur * Zaterdag 28 maart, 20:00-22:00 uur Utrecht (UVV) * Vrijdag 13 maart, 20:00-22:00 uur * Vrijdag 27 maart, 20:00-22:00 uur Breda (Jeka) * Dinsdag 10 maart, 20:00 22:00 uur We horen graag van je en wie weet tot ziens bij een van de clinics.

14 Mis het niet het Roef kamp 2015 Al eerder in deze nieuwsbrief hebben we alle informatie over de invulling en aanmelding van het kamp gepubliceerd. Mocht je je nog niet aangemeld hebben en toch wel zin in een leuk en gezellig weekend hebben meld je dan nu nog aan!!! We hebben je er graag weer bij!!!!!!!!!!

15 Scoorderscursus op 23 en 30 maart Bij het honk- en softbal is het de gewoonte om tijdens de wedstrijd alle acties die door spelers gemaakt worden te noteren. Dit noemt men scoren. Op een speciaal formulier of op een IPad wordt alles genoteerd. Na de wedstrijden kan er dan een analyse worden gemaakt, deze wordt onder andere gebruikt als voorbereiding voor de komende wedstrijden. Ook kan een speler uit deze gegevens precies zien wat zijn slaggemiddelde is en bijvoorbeeld zijn pitching resultaten. Een coach kan deze gegevens op haar beurt dan weer gebruiken voor bijvoorbeeld de slagvolgorde voor de wedstrijden. In 2014 was er veel belangstelling voor de scoorderscursus die gegeven werd. Daarom is er ook deze winter, in voorbereiding op het seizoen 2015, weer een scoorderscursus. Deze cursus is niet allen voor iedereen die graag zijn steentje bij wil dragen aan de teamwedstrijden. Maar ook voor mensen die meer willen leren van het honk- en softbalspel is dit een aanrader. Bij voldoende belangstelling zal er ook een bijeenkomst worden georganiseerd waar uitgelegd wordt hoe dit op een Ipad in zijn werk gaat. Aanmelden kan via

16 Voorbereiding honk- en softbalseizoen 2015 Het weekend van 11 en 12 april is het openingsweekend van het nieuwe honk- en softbalseizoen. Dit jaar gaat onze club 11 teams in de competitie inschrijven. Dat zijn heel diverse teams, van zeer ervaren tot compleet nieuwe spelers. Van hoog tot laag niveau, jong en oud. En dan al die supporters die naar de wedstrijden komen, dat zijn allemaal mensen met hun geheel eigen idee over het spel. Of misschien wel geen idee over het spel! Voor iedereen die wel eens wat meer wil weten over dat lang niet altijd even simpele spelletje is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om iets te leren over de spelregels. Voor al die ouders en andere belangstellenden die nu echt wel eens willen weten waarom de scheidsrechter steeds beslissingen neemt die ze niet snappen. Voor de ouders die het beu zijn dat hun kind begint te zuchten bij iedere honk- of softbalvraag die wordt gesteld. Die zich toch wel een beetje schamen als zoon of dochterlief zich afvraagt waarom papa/mama het nu nog steeds niet snapt. Nou ja, gewoon voor iedereen die behoeft heeft aan speluitleg, hebben wij de oplossing. Kom naar de spelregeluitleg bijeenkomst op 16 maart in de kantine van Roef! Vanaf uur zal Annie Hekker op een heldere manier de regels van het honk- en softbalspel de revue laten passeren. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat aanwezig zal zijn, is het fijn als je je van te voren even opgeeft. Dat kan bij Annie Hekker via

17 Kleding voortaan ook online te bestellen via covee.nl De link hiervoor is: Dames 1 sponsor toernooi,geslaagd!! Het was een groot succes en een zeer geslaagde avond.

18 Hoi allemaal, Afgelopen juni ben ik met 9 andere jongeren samen met Stichting Joni naar Ethiopië geweest. Stichting Joni zet zich in de hoofdstad Addis Ababa in voor mensen met een beperking of een kansarme situatie. Ze doen dit op het gebied van sport, onderwijs en werk. Stichting Joni heeft een nieuw project gezet. Ze hebben een bakkerij-trainingscentrum voor en door jongeren met een beperking opgezet waardoor deze weer aansluiting hebben in de maatschappij en arbeidsmarkt. De jongeren worden getraind in het vak bakken door ervaren bakkers, maar ook op het sociale aspect. Uiteindelijk is het de bedoeling om deze jongeren door te laten stromen naar passend werk of zelfs een eigen onderneming. Ik heb met eigen ogen de situatie in Ethiopië kunnen zien en het werk van stichting Joni. De stituatie daar heeft mij heel erg aangegrepen en daarom zou ik daarom graag geld inzamelen voor deze stichting en voor dit nieuwe bakkersproject. Ik wil het geld gaan inzamelen door middel van een sponsorloop voor de jeugd van Roef!, hierover volgt meer informatie. De sponsorloop gaat plaats vinden tijdens de seizoen opening. Voor meer informatie over stichting joni kijjk op: of Groetjes Eline Heessels

19 Agenda activiteiten commissie februari gourmet avond maart kamp seizoen opening april Mei tut-avond en game avond juni roef barbecue juli augustus september seizoen afsluiting oktober familiesoftbaltoernooi november Roef! Feest

20 Zeer veel lees stof en bovenal belangrijke informatie over het aanstormend seizoen. Veel lees plezier. Einde

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef!

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Tijdens de seizoensopening op zondag 29 maart (begint om 11.00 uur) zal er van alles te doen zijn. Natuurlijk is er de presentatie van de verschillende Roef!

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers.

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers. Doel van deze avond Eerste aanzet tot het opzetten van een 10 jaren plan Basisidee Visie wat over 10 jaar 1. Jeugd is de toekomst Het doel is om in elke leeftijdgroep 2 teams te hebben zodat je ieder niveau

Nadere informatie

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe!

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! Let s Play Ball & have fun Roef! Kleding informatie: Nu de wintertrainingen in volle gang zijn, is hier

Nadere informatie

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE Nummer 1 16 januari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Indoor Cup Softbal Schiedam 16 t/m 18 januari Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Algemene Ledenvergadering donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16 Jaarafsluiting: Op zaterdag 28 december, de laatste zaterdag van het jaar 2013 zijn er de hele dag door activiteiten, voor Roef! leden en ook voor hun ouders. Tussen 14.30 en 17.00 is er de befaamde oliebollenbingo.

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, Voorwoord van de voorzitter Ik voldoe graag aan het verzoek van de redactie van de nieuwsbrieven, om als voorzitter van het hoofdbestuur, mijn wensen voor het nieuwe jaar kenbaar te maken.

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

Bart van der Zalm Memorial

Bart van der Zalm Memorial Bart van der Zalm Memorial 1&2 april 2017 Beste Honkballers, Bedankt voor jullie inschrijving voor deelname aan het 4 e Bart van der Zalm Memorial Tournament van HSC Tilburg. Dit toernooi wordt periodiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

AGENDA. Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Impressie

AGENDA. Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Impressie AGENDA Organisatie Programma zaterdag en zondag Regels Praktische informatie YMCA Teamcoaches Begeleiders Team Indeling Overig Organisatie Vincent Bon Joost de Graaf Joao Mosso Trudy van Doorn PROGRAMMA

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8 INHOUD Belangrijke gegevens. 3 Voorwoord.. 4 Programma.. 6 Wat moet je meenemen. 7 Waar wordt voor gezorgd.. 8 Belangrijke laatste mededelingen (ook voor ouders)... 9 BELANGRIJKE GEGEVENS Data: Locatie

Nadere informatie

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8 INHOUD Belangrijke gegevens. 3 Voorwoord.. 4 Programma.. 6 Wat moet je meenemen. 7 Waar wordt voor gezorgd.. 8 Belangrijke laatste mededelingen (ook voor ouders)... 9 BELANGRIJKE GEGEVENS Data: Locatie

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven Informatie Voetbalkamp SJO Korendijk 8, 9 en 10 juni 2018 De Buitenjan te Veldhoven Beste jeugdspelers/ ouders / begeleiders van SJO Korendijk, Zoals jullie bekend is gaan we dit seizoen weer op voetbalkamp.

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a.

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a. Nummer 2 4 februari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Penningmeester van het jaar 2015 Graag alle wijzigingen via de site Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Gebruik

Nadere informatie

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8

Belangrijke gegevens. 3. Voorwoord.. 4. Programma.. 6. Wat moet je meenemen. 7. Waar wordt voor gezorgd.. 8 INHOUD Belangrijke gegevens. 3 Voorwoord.. 4 Programma.. 6 Wat moet je meenemen. 7 Waar wordt voor gezorgd.. 8 Belangrijke laatste mededelingen (ook voor ouders)... 9 BELANGRIJKE GEGEVENS Data: Locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael

Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael Peereboom Maartje van der Weide Joris van Essen Gina Stolwijk

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3 Herinnering Jeugdkamp 2014: Het jeugdkamp 2014 staat voor de deur en aanmelden kan nu al! In het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart wordt voor alle jeugdteams een fantastisch programma in elkaar

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Oud en Nieuw Kamp 24, 25 en 26 juni 2016

Oud en Nieuw Kamp 24, 25 en 26 juni 2016 Dus wil je graag mee??? Geef je dan op: Via de onderstaande link, zo krijgen wij al jullie gegevens meteen digitaal. Oud en Nieuw Kamp 24, 25 en 26 juni 2016 http://goo.gl/forms/jn40du8oll Je kunt je opgeven

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Twins Gala 2010....... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Gevonden!........... 2 Wedstrijden Softbal.... 3 Bardiensten 2010 per team

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Info Boekje. j e u g d k a m p

Info Boekje. j e u g d k a m p Info Boekje j e u g d k a m p 8 t/m 11 juli 2013 VOORWOORD Het zomerkamp van Almere 90 heeft ondertussen al een lange historie. Reeds op het oude veld Klein Brandt stonden de tenten reeds een aantal dagen

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 91 jaargang 8 december 2012

Nieuwsbrief nr. 91 jaargang 8 december 2012 Nieuwsbrief nr. 91 jaargang 8 december 2012 Hallo allemaal, Hier is dan de laatste nieuwsbrief van dit jaar, tevens de eerste van december 2012. Deze nieuwsbrief heeft sinds kort een oplage van meer dan

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Draaiboek Sirene-cup (spelers)

Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek voor internationaal toernooi in Oostende van 25 t/m 27 maart Datum: 16-maart-2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Belangrijk.... 3 Mee te nemen door de spelers...

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse,

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse, NederlandLacrosse NieuwsbriefApril/Mei2012 1 Woordjevoorzitter BesteNederlandLacrosse, Hierbij ontvangen jullie de eerste interne nieuwsbrief van Nederland Lacrosse. Waaromisdezenieuwecommunicatievormbelangrijk?Wijmerkenalsbestuurdater

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

THUISPLAAT. Honkbal Softbal Beeball. Update van Het Bestuur. Voor de agenda: mei nr 1. SLOWPITCH Bedrijvendag

THUISPLAAT. Honkbal Softbal Beeball. Update van Het Bestuur. Voor de agenda: mei nr 1. SLOWPITCH Bedrijvendag mei 2017 - nr 1 1962 55 jaar 2017 THUISPLAAT Voor de agenda: 20 mei Bedrijven Slowpitchdag 24 mei Clinic Basisschool Vlinderbos in Wilnis 25 mei Slip n Slide Update van Het Bestuur En opeens is het al

Nadere informatie

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 INHOUD 4 6 7 8 10 14 Inleiding Bonte avond Inpaklijst Kampregels Programma Kamplied Adresgegevens Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummer

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Honkbal Pupillen (door Ad van Gils)

Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Het gaat goed met de pupillen. Nadat we vorig jaar als vijfde van de acht geëindigd waren in de competitie doen we dit jaar met de besten mee. We hebben alleen de pech

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. 30 maart Jaargang 16, nummer 9. Laatste pitch Remco Gorisse

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. 30 maart Jaargang 16, nummer 9. Laatste pitch Remco Gorisse HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Laatste pitch Remco Gorisse.. 1 Daniel en Chris winning the Aussie championship.......... 1 Wedstrijden Honkbal...... 2 Wedstrijden

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

December, tijd voor familie en vrienden

December, tijd voor familie en vrienden December, tijd voor familie en vrienden Waar er in het voorjaar en zomer veel tijd in onze sport gaat zitten zijn we in de december maand weer graag bij onze familie en vrienden thuis en genieten van de

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp.

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp. Beste ouders, jeugdleden, leiders en medewerkers, Hierbij ontvangen jullie het infoblad van het 27ste kampweekend van de jeugdafdeling van GSV 28. Dit jaar zijn wij verheugd om onze vrienden en vriendinnen

Nadere informatie

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Jaargang 8 Nummer 1 Zoetermeer, 4 januari 2018 Contact: squeeze@birds-zoetermeer.nl 2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Na een mooi en succesvol seizoen in 2017 wenst de redactie alle lezers van de

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Sportexperience. bij asvuvv,

Sportexperience. bij asvuvv, Sportexperience asv UVV bij asvuvv, de bedrijfsdagen van nu! Naast een algemene sportvereniging voor het hele gezin, kunnen ook organisaties voor hun sportieve prestaties bij ons terecht. Bedrijfsuitjes,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Ook veel leden en familie van leden namen de ballen gretig af. Tevens s avonds bij oudleden de ballen langs gebracht.

Ook veel leden en familie van leden namen de ballen gretig af. Tevens s avonds bij oudleden de ballen langs gebracht. Nummer 21 31 december 2015 In deze Eye Catcher o.a. Nieuwjaarsreceptie De Olieballen Dakreparatie Campagne groot succes Kledingbeurs Technische commissie honkbal SV&HV Schiedam Definitieve reglementswijzigingen

Nadere informatie

Jeugdvoetbalkamp 2014

Jeugdvoetbalkamp 2014 Jeugdvoetbalkamp 2014 Beste jongens, meisjes, ouders en/of verzorgers Volgende weekend is het zover en vindt het jeugdkamp van VV de Veluwse Boys plaats. De commissie heeft hard gewerkt om een sportief,

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie