Honkbal Pupillen (door Ad van Gils)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Honkbal Pupillen (door Ad van Gils)"

Transcriptie

1 Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Het gaat goed met de pupillen. Nadat we vorig jaar als vijfde van de acht geëindigd waren in de competitie doen we dit jaar met de besten mee. We hebben alleen de pech dat er dit jaar van de zeven in de competitie ongeveer vijf het beste zijn.wij spelen in de derde klasse M. Wij zijn: Thijmen, Koen, Merijn, Kalle, Kyan, Lucas, Dirk, Ivo, Maxim, Tom, Joep, Bram, Wout en Akim. De laatste drie spelen als wisselspeler afwisselend bij ons of bij de aspiranten. Roef! had aan het begin van dit jaar het probleem dat er teveel spelers voor 2 en te weinig voor 3 teams waren. Dit probleem is op heel creatieve wijze opgelost door te goochelen met wisselspelers en ik moet zeggen dat dit veel beter uitpakt dan ik had durven hopen. De trainers dit jaar zijn Vivian Kaptein en Willem van Wierst. Els van de Loo is team-ouder en Ad van de Wiel en Ad van Gils zijn de coaches.

2 Zoals gezegd zijn er nogal wat teams het beste. Vijf van de zeven zijn zonder meer aan elkaar gewaagd en we hebben dan ook steeds erg spannende wedstrijden. Dat het er spannend aan toe gaat in de wedstrijden is te merken aan het toegenomen fanatisme van de jongens. Vorig jaar geloofden we het af en toe wel maar dit jaar laten we de schouders niet meer hangen als het even tegenzit. Soms moeten de spelers even worden teruggefloten als ze te fanatiek worden. Dan moeten de gedragsregels naar scheidsrechter en tegenstander weer even onder de aandacht gebracht worden. Maar dat hoort allemaal bij sport en bij teamsport in het bijzonder. Er zit best wel wat verschil in spelniveau in het team. Sommigen spelen al een aantal jaren in deze klasse en anderen zijn dit jaar ingestroomd. Toch geeft dit weinig problemen in de wedstrijden. Doordat iedereen zijn vaste plaats heeft weet iedereen wat er van hem verwacht wordt en dit gaat goed. En zoals een van de spelers ooit opmerkte na de wedstrijd; Je moet een ander ook wat gunnen. En dat is nou precies waar het om gaat. Elkaar wat gunnen en zodoende samen het beste team vormen. Het seizoen gaat nog veel moois brengen, daar ben ik zeker van. Foto s:

3 Scheidsrechters en bardienst weekend 28 en 29 juni: datum veld scheids kantine za Hb asp 1 H42G :00 Kickers jeugd Paul Beele 12:30-16:00 Giel v Knegsel za Hb pup H53M :30 Wizards of Boz sb Inez vd Wiel 9:30-12:30 Kyan Nijnens za Hb asp 2 H43H :30 Starlights jeugd Jet v Gestel za Sb 1 S :30 Twins sb KNBSB 13:00-18:00 Corrie za Sb 1 S :10 Twins sb KNBSB zo Hb 1 H12E :00 Parkstad/Chee tahs hb Wilco/Jeroen O zo Sb 2 S12B :00 Gryphons-2 sb Jeroen w/eva 10:00-13:00 Jo??? zo Sb 2 S12B :40 Gryphons-2 sb Eva/Jeroen w 13:00-17:00 Charlotte

4 Slow Pitch Avond: Hallo allemaal, Op vrijdag is er weer slowpitch vanaf 19:00u. Dit is voor leden vanaf de aspiranten, ouders, vrienden, bekenden en oud leden. Zegt het voort. Om 19:00 u aanwezig vormen we daarna teams van degene die aanwezig zijn, je hoeft je niet van te voren op te geven. Als je nog meer oud leden kent mail dit dan door (lhekker@home.nl) Groetjes Annie Tribunes in aanbouw: Wie achter de kantine van Roef! is geweest heeft kunnen zien, dat er hard gewerkt wordt aan tribunes voor achter de backstops. Toch maken vele handen het werk aanzienlijk lichter. Dus heb je even tijd, zin en een vaste hand. Neem even contact op met Bart van Knegsel, zodat we met een paar man/vrouwen snel deze tribune op hun bestemming kunnen krijgen.

5 Nederlands Kampioenschap Honkbal en Softbal Little League. In het weekend van 14 en 15 juni hebben verdeeld over vijf verschillende regionale teams, maar liefst 14 spelers en speelsters van Roef! meegedaan met het Nederlands Kampioenschap Little League. Ook vier coaches van de deze teams hebben hun thuisbasis bij Roef! Op het NK Little League strijden regionale talenten teams tegen elkaar om zo een plaats te verdienen voor het Europees en zelfs Wereldkampioenschap. Jammer genoeg is er dit jaar geen enkel team uit onze regio kampioen geworden. Een tweede plaats was het hoogst haalbare. Onze spelers, speelsters en coaches: Achterste rij: Jeroen, Kevin, Tjeerd en Wilco Middelste rij: Lotte, Suzanne, Aynes, Nienke, Bo, Kim Voorste rij: Yoran, Menno, Lucas en Stijn Niet op de foto: Maud, Jet, Eline, en Leon

6 NK Little League Op zaterdagochtend heel vroeg al hadden we hulp nodig. De spullen pasten niet in de auto En omdat alles echt mee moest, alle honkbalspullen, slaapzakken, wedstrijdmaterialen, catcherpakken, luchtbedden, tassen, broodjes, drinken en niet te vergeten wijzelf natuurlijk, hebben we toch nog maar even naar de familie Erkeland gebeld of ze nog ruimte in de auto over hadden. Ook al zaten zij met vijven in de auto, toch kon er bij hun nog het een en ander bij. Dit was s morgensvroeg om 6.30 uur. Het was nog best een eindje rijden naar Hoofddorp, gelukkig is was het mede door het vroege uur lekker rustig op de weg. Ruim op tijd waren we bij het Pioniers complex, waar we echt niet de eerste waren. De dozen met teamspullen stonden al klaar en eigenlijk liep het allemaal wel goed. De organisatie was heel goed bezig en dat bleef zo het hele toernooi door. Al snel hadden al hun teams hun shirts en kon men zich klaar gaan maken voor de opening om 9.00 uur. Alle teams aanwezig werden uitgenodigd op het veld en daarmee gepresenteerd aan het publiek. Dat was ook zo voor de scheidsrechters. Er waren in totaal 35 teams ingeschreven, dat waren er 10 meer dan vorig jaar. Het was een gegoochel met de indeling van de wedstrijden en velden, maar uiteindelijk hebben alle teams 4 wedstrijden gespeeld, zonder dat ze tussendoor urenlang moesten wachten. Na een indrukwekkende opening werden er echt vanaf uur s morgens wedstrijden gespeeld, door de oudere jeugd tot vroeg in de avond. Ook de volgende dag werd er al om uur gestart met de wedstrijden. Sommige Roef! leden wisten al voordat ze aan het toernooi zouden beginnen dat winnen er niet in zou zitten. Maar zij hebben vooral persoonlijke overwinningen gehad. Andere spelers wisten dat ze wel een eindje konden komen in de competitie. Het Softbal Brabant Bandits Little League team is zelfs tweede geworden. In ieder geval heeft iedereen een top weekend gehad. Heel veel geleerd en een ervaring rijker.

7 Het toernooi is een afsluiting van een wekenlange voorbereiding; try-outs en hopen dat je door bent naar de selectie. Trainen met het regionale team en nieuwe vrienden maken. Nieuwe trainers, met andere inzichten en andere methodes, andere trainingslocaties en oefenwedstrijden spelen. En dan voor sommige nog een selectiemoment, maar uiteindelijk voor iedereen die door was een echt team met allemaal spelers die er voor gaan. Die willen werken voor elkaar en dezelfde passie delen: honkbal en softbal. Beste spelers, speelsters, coaches en supporters, het was een ontzettend mooi weekend. Tot ziens op het NK Little League in 2015? Jessica Jansen Regio coördinator Little League Zuid-Nederland Te koop aangeboden: Honk- of softbaltas van Mizuno ( 15) De tas is zo goed als nieuw, slechts 2 maanden gebruikt. Apart vakje voor schoenen en ook een vak om een knuppel in op te bergen. Afmetingen : 86 x 25 x 20 cm. Zelf heb ik een nieuwe tas aangeschaft, omdat ik mijn coachspulletjes voor pupillen softbal er niet in kwijt kon, maar het is zeker een leuk formaatje voor alleen honkbal/softbalspullen. Interesse? Stuur dan een mailtje naar mtpsv77@yahoo.com Groetjes Martine Brandsma (dames 2)

8 Haarlem Honkbal Week: Van 11 tot en met 20 juli vind in Haarlem. De volgende landenteams zullen hier aanwezig zijn: Japan, Chinees Taipei, USA en Nederland Een grote groep honkbal liefhebbers bestaande uit o.a. honkbal en softbal aspiranten gaan zondag 13 juli as. gezamenlijk naar de wedstrijd Chinese Taipei (Taiwan)-Nederland kijken tijdens deze Haarlemse Honkbalweek. Totaal maar liefst een groep van zo n 25 personen, dus dat wordt keigezellig! Een verslag van dit bezoek volgt zeker in een van de volgende nieuwsbrieven Meer informatie over het speelprogramma is te vinden op:

9

10 Bixie Summercamp: Wat is er leuker dan tijdens de zomervakantie 3 dagen lang op een honkbalveld te verblijven en de hele dag met honkbal bezig te zijn!? Ook deze zomer kan dat weer bij Bixie Baseball! 3 dagen lang een honkbalfeest, dit jaar in Rosmalen op de velden van Gryphons! Het 8e Bixie Baseball Summercamp begint op 19 augustus en duurt tot 21 augustus in Rosmalen. Dit 3-daagse evenement is voor alle honkbaljeugd uit de regio. Zowel pupillen, aspiranten als 1e jaars junioren kunnen genieten van 3 dagen honkbaltrainingen, wedstrijdjes, en andere gerelateerde activiteiten zoals het altijd spannende nachtspel! De aanvang is op dinsdag 19 augustus om uur. Er wordt op locatie in tenten geslapen. De kosten voor het driedaags kamp bedragen 150,-.p.p. en voor deelnemers aan de Meitour zal het inschrijfgeld voor de Meitour in mindering gebracht worden op het inschrijfgeld voor het Summercamp.. Er is plaats voor 100 deelnemers. Inschrijvingen zullen geaccepteerd worden op volgorde van aanmelding. De inschrijfperiode loopt tot en met 5 augustus Dus schrijf je snel in via het inschrijfformulier!!! Kijk voor meer informatie op

11 Inschrijvingen BBT van start Verenigingen kunnen zich weer opgeven voor het Bossche Bollen Toernooi. Hiervoor is er een formulier op de website. Dit jaar is het toernooi vastgesteld op 25 en 26 oktober. Waarom toch zo laat? Ook dit jaar loopt een aantal competities tot ver in oktober door en daar moeten we natuurlijk rekening mee houden. De volgende competities kunnen hun seizoen afsluiten op het grootse jeugdtoernooi dat voor de 30e keer plaatsvindt: Honkbal pupillen 2e klasse Honkbal pupillen 3e klasse Softbal pupillen 2e klasse Softbal aspiranten 2e klasse BeeBall Major League BeeBall Rookie League Dat belooft dus een drukbezet toernooi te worden. Dus noteer in je agenda: 25 en 26 oktober, de jubileum editie van het Bossche Bollen Toernooi!

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Talk. Foto s HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer maart 2014

Talk. Foto s HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer maart 2014 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Foto s.............. 1 Wedstrijden Honkbal...... 2 Wedstrijden Softbal....... 2 Nieuwe kleedlokalen...... 2 Twins en Stichting

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10.

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10. Tussenstand competitie: Nu de competitie bijna halverwege is, nemen we even de gelegenheid om kort terug te blikken naar de prestaties van onze teams. Alle Honkbal teams draaien goed mee in hun klasses

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE Nummer 1 16 januari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Indoor Cup Softbal Schiedam 16 t/m 18 januari Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Algemene Ledenvergadering donderdag

Nadere informatie

December, tijd voor familie en vrienden

December, tijd voor familie en vrienden December, tijd voor familie en vrienden Waar er in het voorjaar en zomer veel tijd in onze sport gaat zitten zijn we in de december maand weer graag bij onze familie en vrienden thuis en genieten van de

Nadere informatie

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe!

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! Let s Play Ball & have fun Roef! Kleding informatie: Nu de wintertrainingen in volle gang zijn, is hier

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Twins Gala 2010....... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Gevonden!........... 2 Wedstrijden Softbal.... 3 Bardiensten 2010 per team

Nadere informatie

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a.

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a. Nummer 2 4 februari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Penningmeester van het jaar 2015 Graag alle wijzigingen via de site Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Gebruik

Nadere informatie

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris,

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris, Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen Afdeling: Contactpersoon: Referentie: Competitiezaken Jacco Lansbergen 2016/323 Datum: E-mail: Onderwerp: 4 januari 2017 competitie@knbsb.nl

Nadere informatie

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef!

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Tijdens de seizoensopening op zondag 29 maart (begint om 11.00 uur) zal er van alles te doen zijn. Natuurlijk is er de presentatie van de verschillende Roef!

Nadere informatie

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3 Herinnering Jeugdkamp 2014: Het jeugdkamp 2014 staat voor de deur en aanmelden kan nu al! In het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart wordt voor alle jeugdteams een fantastisch programma in elkaar

Nadere informatie

een aantal deelnemers after zo was te lezen op facebook. De DJ s zorgden er na aflloop voor dat het nog lang gezellig bleef in

een aantal deelnemers after zo was te lezen op facebook. De DJ s zorgden er na aflloop voor dat het nog lang gezellig bleef in HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 39 Talk 20 oktober 2014 Afsluiting seizoen met mixed softbaldag.............. 1 Wedstrijden Softbal.......

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, Voorwoord van de voorzitter Ik voldoe graag aan het verzoek van de redactie van de nieuwsbrieven, om als voorzitter van het hoofdbestuur, mijn wensen voor het nieuwe jaar kenbaar te maken.

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. 30 maart Jaargang 16, nummer 9. Laatste pitch Remco Gorisse

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. 30 maart Jaargang 16, nummer 9. Laatste pitch Remco Gorisse HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Laatste pitch Remco Gorisse.. 1 Daniel en Chris winning the Aussie championship.......... 1 Wedstrijden Honkbal...... 2 Wedstrijden

Nadere informatie

European Big League Tour 2013:

European Big League Tour 2013: European Big League Tour 2013: Roef! was weer bij. Tom, Kevin, Ward, Nils, Maxim, Stijn v G en Tjeerd, allen honkbal aspiranten hebben op 17 november tijdens het EBLT kennis gemaakt met Chris Dickerson,

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Een voorwoord van de voorzitter HSB Roef.

Een voorwoord van de voorzitter HSB Roef. Eindelijk! Een voorwoord van de voorzitter HSB Roef. Na al de donkere maanden is het bijna zover, we mogen weer naar buiten. Nu de zaaltrainingen op hun einde lopen kunnen we ons gaan verheugen op het

Nadere informatie

Heren 3. Dames maart Jaargang 11, nummer 12

Heren 3. Dames maart Jaargang 11, nummer 12 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Heren 3............. 1 Dames 3............. 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Wedstrijden Softbal.... 2 Trainingskamp aspiranten 2 Wedstrijdbeelden

Nadere informatie

Eerste Hollandse avond een succes!

Eerste Hollandse avond een succes! Eerste Hollandse avond een succes! Op zaterdag 28 december 2013 hielden we onze eerste Hollandse Avond in de Roef!-kantine. Vanaf 17.00 uur was iedereen welkom voor een kopje snert of tomatensoep, roggebrood

Nadere informatie

Softbal 2/3: Nieuwsbrief HSB Roef! Jaargang 4, nummer 14

Softbal 2/3: Nieuwsbrief HSB Roef! Jaargang 4, nummer 14 Softbal 2/3: We hebben het gehaald, zelfs meer dan dat. Het afgelopen zaterdag 6 oktober behaalde kampioenschap van het derde team, en een mooie tweede plaats van het tweede team. De doelstellingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

NK Little League Programmaboek

NK Little League Programmaboek NK Little League 2019 Programmaboek 1 Welkom Welkom bij het NK Little league 2019 wat dit jaar gespeeld zal worden op de velden van Almere 90 in Almere en Zuidvogels in Huizen. We zijn er trots op dat

Nadere informatie

Bart van der Zalm Memorial

Bart van der Zalm Memorial Bart van der Zalm Memorial 1&2 april 2017 Beste Honkballers, Bedankt voor jullie inschrijving voor deelname aan het 4 e Bart van der Zalm Memorial Tournament van HSC Tilburg. Dit toernooi wordt periodiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwsbrief Juli 2019 Jeugdcommissie Blue Birds Nieuwsbrief Juli 2019 2019 Na het jaar afgesloten te hebben met de succesvolle winterblues zijn we 2019 weer goed gestart met teams waarin nog ruimte voor groei was. Zowel op

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer december 2014

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer december 2014 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 43 Talk 23 december 2014 Glorieus en geslaagd Twins Gala op vrijdag 19 december 2014 1 Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Dames1 gaat voor 2 e plek:

Dames1 gaat voor 2 e plek: Dames1 gaat voor 2 e plek: Na de puntendeling tegen de competitiewinnaar afgelopen zaterdag is DSS kampioen en promoveert. Roef! SB1 staat nog steeds op de 2 e plek. Bij 2 wins komend weekend maakt SB1

Nadere informatie

Talk. flexoclean. pmc europark. 18 oktober 2016 HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK- EN. SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 17, nummer 35

Talk. flexoclean. pmc europark. 18 oktober 2016 HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK- EN. SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 17, nummer 35 Talk HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 17, nummer 35 18 oktober 2016 H et seizoen 2016 zit erop In deze editie: Het seizoen 2016 zit erop... 1 TwinsTalk............

Nadere informatie

Grootse Openingsceremonie start Little League Toernooi in Breda en Moergestel

Grootse Openingsceremonie start Little League Toernooi in Breda en Moergestel Grootse Openingsceremonie start Little League Toernooi in Breda en Moergestel Op donderdag 14 juli a.s. start het Europese-Afrikaanse Little League honkbal- en softbaltoernooi in Nederland. Little League

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

THUISPLAAT. Honkbal Softbal Beeball. Update van Het Bestuur. Voor de agenda: mei nr 1. SLOWPITCH Bedrijvendag

THUISPLAAT. Honkbal Softbal Beeball. Update van Het Bestuur. Voor de agenda: mei nr 1. SLOWPITCH Bedrijvendag mei 2017 - nr 1 1962 55 jaar 2017 THUISPLAAT Voor de agenda: 20 mei Bedrijven Slowpitchdag 24 mei Clinic Basisschool Vlinderbos in Wilnis 25 mei Slip n Slide Update van Het Bestuur En opeens is het al

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 16, nummer april 2015

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 16, nummer april 2015 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 16, nummer 10 Talk 6 april 2015 Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zo ver... Opening Day!..... 1 Wedstrijden Honkbal......

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer april 2014

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer april 2014 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 10 Talk 1 april 2014 Heren 1 Sportploeg van het jaar Gemeente Oosterhout..... 1 Wedstrijden Honkbal......

Nadere informatie

Kasten ordenen en garage opruimen:

Kasten ordenen en garage opruimen: Vakantie-editie: Met deze nieuwsbrief start voor iedereen de vakantieperiode en dat betekent eventjes rust en geen honk- of softbal (tenminste voor de meesten). Enkele fanatiekelingen zullen via de Little

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers.

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers. Doel van deze avond Eerste aanzet tot het opzetten van een 10 jaren plan Basisidee Visie wat over 10 jaar 1. Jeugd is de toekomst Het doel is om in elke leeftijdgroep 2 teams te hebben zodat je ieder niveau

Nadere informatie

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 Blad 1 van 5 Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 EERSTE PAASDAG ONS TRADITIONELE SLOTBOSSETOREN TOERNOOI Op 1e Paasdag, 15 april, wordt er weer gestreden door de teams van Hoofddorp Pioniers,

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst dec Nieuwsbrief februari 2015 nr.117 Pagina 1 van 8

Sponsor All In. Opbrengst dec Nieuwsbrief februari 2015 nr.117 Pagina 1 van 8 Nieuwsbrief nr. 117 jaargang 11 Februari 2015 Hallo allemaal, Het is nog volop winter met nachtvorst en sneeuwbuien. We trainen nog binnen en de planning voor de verschillende oefenwedstrijden is in de

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

Wedstrijdsport Senioren HB en SB. DOELGROEPENOVERLEG 25 oktober 2014

Wedstrijdsport Senioren HB en SB. DOELGROEPENOVERLEG 25 oktober 2014 Wedstrijdsport Senioren HB en SB DOELGROEPENOVERLEG 5 oktober 01 Doel Doel van deze bijeenkomst is te komen tot een advies aan de Kolom Breedtesport ten aanzien van seniorencompetities richting de toekomst.

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer april Foto s Heren-1 tegen Zwijndrecht

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer april Foto s Heren-1 tegen Zwijndrecht HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Foto s Heren-1 tegen Zwijndrecht1 Wedstrijden Honkbal...... 2 Moederdag op zaterdag 10 mei bij Twins in teken van Pink Ribbon.

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Jaargang 8 Nummer 1 Zoetermeer, 4 januari 2018 Contact: squeeze@birds-zoetermeer.nl 2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Na een mooi en succesvol seizoen in 2017 wenst de redactie alle lezers van de

Nadere informatie

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a.

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a. Nummer 14 31 augustus 2015 In deze Eye Catcher o.a. De ziekenboeg HB2 op kampioenenspoor?? Afsluiting van het seizoen Zet alvast in je agenda: Jeugdtoernooi 17 oktober After-Season Toernooi Familie/vrienden

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst mei. 7.88. Nieuwsbrief juli 2015 nr.122 Pagina 1 van 7

Sponsor All In. Opbrengst mei. 7.88. Nieuwsbrief juli 2015 nr.122 Pagina 1 van 7 Nieuwsbrief nr. 122 jaargang 11 Juli 2015 Hallo allemaal, Het is erg warm zomers weer als we deze nieuwsbrief voor jullie maken. De buiten thermometer geeft 34 graden aan. De KNBSB heeft een waarschuwing/advies

Nadere informatie

Sponsoring Honk- en softbal vereniging The Orioles Bergschenhoek

Sponsoring Honk- en softbal vereniging The Orioles Bergschenhoek Sponsoring Honk- en softbal vereniging The Orioles Bergschenhoek Voorwoord In 2017 vindt er een belangrijk honkbal toernooi plaats: The World Baseball Classic. Aan dit toernooi nemen de sterkste landen

Nadere informatie

De competitie is ten einde

De competitie is ten einde De competitie is ten einde Terugblik op afgelopen jaar Afgelopen jaar hebben we weer een ontzettend leuk seizoen gehad. Ondanks dat we geen kampioenen hebben dit jaar is het wel een erg geslaagd jaar geweest.

Nadere informatie

Cluster/doelgroepenoverleg. Bespreken voorstellen kolommen

Cluster/doelgroepenoverleg. Bespreken voorstellen kolommen Cluster/doelgroepenoverleg Bespreken voorstellen kolommen Agenda Evaluatie seizoen 2017 Honkbal Topsport Softbal Topsport Aandachtspunten Breedtesport Honkbal Wedstrijdsport Senioren Jeugd Softbal Wedstrijdsport

Nadere informatie

Welkom bij Uden Red Sox Leuk dat je wilt kennismaken met het honkbalspel!

Welkom bij Uden Red Sox Leuk dat je wilt kennismaken met het honkbalspel! Informatieboekje . Welkom bij Uden Red Sox Leuk dat je wilt kennismaken met het honkbalspel! In dit boekje vind je: Uden Red Sox Het honkbalspel Wat verwachten we van jou Dit heb je nodig om te spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Uitslagen en eventuele afgelastingen zijn te vinden op: http://wedstrijdprogramma.julianamill.nl/ Klik dan op het tabblad junioren Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

NK Little League Programmaboekje

NK Little League Programmaboekje NK Little League 2019 Programmaboekje 1 Openingsceremonie Op zaterdag, zondag en maandag gaan de deuren van Almere 90 om 07:30 open. Om 08:15 staan alle spelers/ speelsters van de 10 regio s klaar zodat

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Informatie Jeugdtoernooien

Informatie Jeugdtoernooien Informatie Jeugdtoernooien Geschreven door Jet van der Heiden Jeugdcommissie, Phido 2018 Inhoudsopgave Inloggen Inschrijven toernooi RCJT Toernooien spelen Wat neem je mee naar een toernooi? 1 2 5 6 Inloggen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten Softbal slow pitch Agenda: Bijeenkomst 22 Feb 2015 - Oorspronkelijk uitgangspunt - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten - Wat is softbal slow pitch? Belangrijkste regels Overige regels - Regels

Nadere informatie

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK 1 september 2012 Almere Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK Het OFK van de Almeerse Tafeltennis Club ATC is uitgegroeid tot een klassiek en ontzettend leuk evenement

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst april. 0.94. Nieuwsbrief juni 2015 nr.121 Pagina 1 van 6

Sponsor All In. Opbrengst april. 0.94. Nieuwsbrief juni 2015 nr.121 Pagina 1 van 6 Nieuwsbrief nr. 121 jaargang 11 Juni 2015 Hallo allemaal, In deze Nieuwsbrief staat belangrijke informatie van de TC. Ook is er weer een pupil actief geweest om een leuk wedstrijd verslagje te schrijven

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O.

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O. 11 april, 2008 Opgericht: 17 oktober 1915 Jaargang 8 Nr. 2 Girorekening: 45 05 898 Internet:www. OVVO-Amsterdam.nl Kamer van Koophandel: 34153612 Voorzitter: Penningmeester: Josée van Erve 020-6933220

Nadere informatie

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK. Resultaten

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK. Resultaten LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK Resultaten Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Deelnemers... 4 2. Competitie senioren... 7 Honkbal topsport senioren... 7 Honkbal wedstrijdsport senioren... 8 Softbal dames topsport...

Nadere informatie

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging Landelijke BEEBALLdag 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging WELKOM OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ DE ROYALS Beste Sportvrienden, 7 juni staat Beeball centraal op 7 lokaties in Nederland.

Nadere informatie

Informatie voor (nieuwe) leden

Informatie voor (nieuwe) leden Informatie voor (nieuwe) leden Inhoud 1. Vereniging Almere 90 2. Beleidsplan 3. Wat kan Almere 90 u bieden 4. Wat vraagt Almere 90 van u 1 De Vereniging Almere 90 a) Historie A90 b) Maatschappelijk belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16 Jaarafsluiting: Op zaterdag 28 december, de laatste zaterdag van het jaar 2013 zijn er de hele dag door activiteiten, voor Roef! leden en ook voor hun ouders. Tussen 14.30 en 17.00 is er de befaamde oliebollenbingo.

Nadere informatie

Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball

Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball Nieuwsbrief HSB Roef 2017, nummer 3 Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball Roef! bestaat inmiddels 61 jaar en is daarmee één van de oudste clubs van Nederland en de oudste club van Brabant.

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi 26 & 27 maart 2016 textowntigers.nl 5 e Jeugd Lentetoernooi TEX TOWN TIGERS 2016 PROGRAMMA Zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2016 Sportpark Kroedkotten- Kotkampweg

Nadere informatie

Wedstrijdsport Senioren HB en DSB. DOELGROEPENOVERLEG 22 november 2014

Wedstrijdsport Senioren HB en DSB. DOELGROEPENOVERLEG 22 november 2014 Wedstrijdsport Senioren HB en DSB DOELGROEPENOVERLEG november 0 Ambitie De KNBSB heeft als doel om de uitstroom van het aantal seniorenleden in de wedstrijdsport met 0% te laten afnemen. KNBSB Integraal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE

NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE Met in deze editie: NK LITTLE LEAGUE JEUGDKAMP 2017 WELCOME FRIENDS NIEUWS VANUIT DE JEUGDCOMMISSIE Beste allemaal, De tweede nieuwsbrief van dit seizoen ligt al weer voor jullie. De tijd vliegt en met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten.

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Welkom op het Jeugd Lente Toernooi 2017 van Tex Town Tigers! We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Gezien de invulling van de teams belooft het weer een sterk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Versie: _extract

BELEIDSPLAN Versie: _extract BELEIDSPLAN 2018-2020 Versie: 20180721_extract CONTEXT Behoefte aan een plan over de toekomst van de club Kinheim Doel is om als Kinheim weer (h)erkend worden als dé honk- en softbal vereniging van Haarlem.

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout

Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout 2013-2017 Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout BELEIDSPLAN 1. Inleiding Twins is de roepnaam voor de in Oosterhout gevestigde vereniging Twins Sporting Club. Het beleid van Twins is gericht op het

Nadere informatie