GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding."

Transcriptie

1 GPS Horloge Viro type ML Handleiding Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. Voorbereidingen voor gebruik De geselecteerde simkaart moet ook voorzien zijn van 2G dataverkeer. Zet de Viro ML af als u het simkaartje installeert (Avium Wearables heeft het simkaartje al voor u geïnstalleerd). Het simkaartje van de Viro ML moet de GPRS en de beller activiteit activeren op de telefoon. Installeer de APP in de mobiele telefoon: informeer bij uw provider voor de speciale instellingen indien nodig. Zorg ervoor dat het simkaartje een bel en databundel heeft en dat de pincode van het simkaartje om te ontgrendelen niet is geactiveerd (Deze instelling kunt u terugvinden in uw telefoon onder het menu beveiligingsinstellingen). Plaatsen Simkaartje (Is door Avium Wearables uitgevoerd bij aankoop) Plaats het simkaartje aan de achterkant van de Viro ML onder het klepje net boven de sensor, zoals is aangegeven in onderstaande foto's.

2 Laden Viro ML Aan de achterkant van de Viro ML zijn de oplaadpuntjes te zien waarop de magnetische oplaadsnoer geplaatst dient te worden. De magnetische oplaadsnoer is door de magneetjes maar op 1 manier te plaatsen, erg handig. Viro ML functies GPRS + WIFI + LBS basis station GPRS locatie positie Controle en beheer van de mobiele APP SOS alarm functie Tweeweg-gesprek Telefoonboek Hartslag meter Valalarm Medicijnenmelder Bewegingsmelder Slaapmonitor Stappenteller Gesproken tijd Horloge alarm Elektronische grens Lage batterijspanning aanduiding Op afstand de Viro ML uit zetten Intercom functie Instructies van de operationele APP Download de Se Tracker APP voor een Android of IOS mobiele telefoon in de Google Play Store of in de App Store. Ook kunt u hieronder de QR code scannen APP registratie Registreer handmatig het account nummer. Scan de 15 nummers van de code of voer ze handmatig in om u te registreren. De registratiecode is uniek maar kan wel meerdere keren geregistreerd worden als deze is gereset. Bij het openen van de APP ziet het scherm eruit zoals hieronder (Afbeelding 1)

3 Afbeelding 1 In het LOGIN scherm zoals hieronder is afgebeeld(afbeelding 2) kunt u ook de taal instellen van de APP boven het LOGIN icoontje Afbeelding 2 Let op!! Het is aan te bevelen om bij ontvangst van de Viro ML meteen het wachtwoord en de inlognaam te veranderen in de APP. Ook is het aan te bevelen om het ID/IMei en QR code, mits aanwezig, van het horloge te verwijderen en elders op te bergen. Dit is om uw privacy gegevens te beschermen. Als u het horloge niet meer gebruikt verwijder dan u account. In afbeelding 3 komt u terecht als u in het hoofdscherm op MIJN klikt Hierin kunt u het wachtwoord wijzigen In afbeelding 4 komt u terecht als u in het hoofdscherm op MIJN klikt en daarna op de foto drukt. U komt nu in een scherm waarin u het klantnummer/inlognaam, telefoonnummer en adres kunt veranderen.

4 Afb 3 Afb 4 Introductie van het Hoofdscherm ( APP functies op het hoofdscherm) De belangrijkste functies op het hoofdscherm Afb 5 Wechat: Maakt een gesprek mogelijk tussen de App en de Viro ML o APP stuurt gespreksopname: Na het starten van de gespreksopname begint de App met het opnemen en stuurt deze boodschap naar de Viro ML. De langste inspreektijd is 15 seconden. o Nadat de Viro ML de boodschap heeft ontvangen: Op het display van de Viro ML zal een icoontje verschijnen. Klik erop en u komt in het menu om de boodschap af te spelen. Druk op het berichtje om het te beluisteren. o Geluidsopname op Viro ML: Raak het scherm aan of druk op het icoontje WeChat en druk lang op het intercom icoontje om op te nemen. Laat het los om te verzenden naar de APP. Als de APP het berichtje heeft ontvangen zal het een signaal geven.

5 Oproep: Hier kunt u een telefoonnummer invullen en bellen vanuit de APP. Telefoonboek: Hier kunnen telefoonnummers van familie en vrienden worden ingezet, totaal 10 stuks om met de Viro ML te telefoneren. Medicijnenmelder: hier kunt u een tekst of spraakbericht als herinnering plaatsen voor het innemen van uw medicijnen. Stap: Het aantal stappen van de dag. Hartslag: De laatst gemeten hartslag. Diepe slaap. Hier kunt u zien hoe lang u geslapen heeft, in diepe slaap of onrustige slaap. Gezondheid: Zie hier het real-time- en het historisch overzicht van: Pedometer: Hier kunt u het aantal voetstappen zien per dag (zie hieronder afbeelding 6) Hartslag: Hier kunt u een meeting beginnen vanaf de telefoon. Slaaprol: Hier kunt u zien hoe lang u geslapen heeft in een rustige of onrustig slaapt. De Viro ML moet dan wel ook s nachts gedragen worden. Afb 6 Locatie: Degene die de App heeft geinstalleerd op zijn telefoon kan de positie van de Viro ML op elk momentinzien (Afbeelding 7). De kaart in het scherm kan alle Viro s ML laten zien en de mobiele telefoons die de APP hebben geinstalleerd. Klik op positioning en de Viro ML gaat de locatie laten zien voor 3 minuten waar het zich op dat moment bevind met een intervaltijd van 20 seconden. Na 3 minuten gaat het weer over op de standaard werkmodus. Op de kaart kunt u de locatie van de Viro ML zien op elk moment dat u wilt. Als het locatie icoon rood is, is het een GPS positie, als het blauw is, is het een LBS positie en als het groen oplicht is het een WIFI positie in een netwerk.

6 Afb 7 In het kaart scherm kunt u schakelen naar Thuis, gezondheid, zoek en mijn instellingen. Opsporen: (ballonnetje in het scherm) Informatie over de historie van routes van de Viro ML gedurende een bepaalde tijd. Viro ML is uitgeschakeld en verwijst naar het inschakelen. Als u de locatie wilt weten kan het scherm u laten verwijzen naar de positie waar de Viro ML zich bevind. Bij het uitzetten van het traceren van de Viro ML laat het geen positie zien, bij het aanzetten wordt meteen de Viro weer opgezocht. Veiligheidszone: (Hekje in het scherm) De minimale radius waarin men zich van de basis mag verwijderen is 200 meter. Als de gebruiker binnen het toegestane gebied naar buiten het gebied gaat, dus meer dan 200 meter en tot 2000 meter in te stellen, zal er een alarm afgeven worden. Er kan 1 Elektronische grens worden ingesteld (Afbeelding 8). Afb 8 Voetafdrukken: als u dit icoontje aanklikt is er de mogelijkheid om de route af te spelen als deze is opgeslagen. Keuze van display: (Icoon links onder) de manieren waarop de locatie gezien kan worden. Mijn Instellingen en specificaties van de Viro (Afbeelding 9).

7 Afb 9 Let op: voor de juiste werking van onderstaande knoppen dient eerst de Viro actief te zijn (Dit houdt in dat de Viro uit de batterij besparende stand is en het display oplicht ). Voor een goede werking van de Viro is het aan te raden om de voic op de telefoon van de geprogrammeerde SOS telefoonnummers niet te activeren. SOS/telefoonnummer: U kunt 3 telefoonnummers programmeren. Als u op de Viro ML op de SOS knop drukt zal de Viro ML het eerste nummer bellen, wordt dit niet opgenomen zal het tweede nummer worden gebeld (deze cyclus wordt 1X (herhaald) Voice Care: Het telefoonnummer wat hier wordt ingevoerd wordt direct gebeld door de Viro ML zonder dat het display oplicht of een signaal geeft. Na het opnemen van de telefoon kunt u de omgevingsgeluiden horen. (Het nummer wat u hier invoert moet zonder internationale landcode zijn dus 06 ) Werkmodus: 3 basis werk instellingen, de normale instelling, de batterij besparende instelling en de continue juiste positie instelling. De verschillende werk instellingen hebben verschillende intervallen voor het binnen halen van de informatie. De normale tijd voor het binnenhalen van de informatie is 600 seconden. De batterij besparende instelling is 3600 seconden en het ophalen van de accurate locatie is 60 seconden. Profielen: Hierin kunt u aangeven hoe u een melding wilt binnen krijgen op de Viro ML, door trillingen, beltoon etc Vind uitrusting: als de Viro ML even niet te vinden is kunt u een signaal sturen naar de Viro ML, het zal dan gaan bellen. Om het bellen te stoppen kunt u de knop weer indrukken. SMS alert instellingen: Lage batterijspanning, SOS, val alarm. Er zijn 3 alarm schakelaars te zien in het display die in te schakelen zijn. Het alarm wordt verstuurd naar het SMS nummer wat is geprogrammeerd, het normale SMS tarief wordt gehanteerd. Niet storen periode: In de ingestelde periode kan de Viro ML geen oproepen ontvangen. Valt eraan herinneren: Hierin kunt u instellen of u het valalarm aan of uit wilt hebben en/of u daarvan een herinnering wilt krijgen. Alarminstelling : er kunnen 3 alarmen ingesteld worden naar eigen inzicht, per dag /week enz. Taal en tijdzone: hier kunt u de taal en tijdzone van de Viro ML instellen. LBS: Hier kunt de LBS aan of uitzetten.

8 Remote shutdown: Als de Viro ML aanstaat en normaal functioneert kunt u door op de knop te drukken in de APP de Viro ML op afstand uitzetten. Aantal Viro s ML in een lijst: Hier zijn de verschillende Viro s zichtbaar. U kunt schakelen tussen de verschillende Viro s ML door te klikken op uw keuze. Informatie centrum: Klik hier om de alarm overzichten te zien en de opgenomen berichten die van de Viro ML afkomen. Wachtwoord wijzigen: hier is de mogelijkheid om het inlog wachtwoord te wijzigen. Voor meer informatie of andere relevante functies verwijzen we wij U naar About US and Help. De gebruiker kan hier meer informatie halen. Notitie: U kunt alle instellingen zien als u geregistreerd bent als gebruiker. Heeft u geen geldig ID nummer ingevoerd dan kunt u geen gebruik maken van de APP. Instellingen van de Viro ML Introductie van de Viro ML (Afbeelding 10) Afb 10 Aan/uit knop/sos knop (Knop 2): Druk voor 3 seconden op de SOS knop en wacht tot dat op het display SOS verschijnt. De Viro ML gaat de drie geprogrammeerde SOS nummers bellen net zo lang tot de belcyclus heeft plaatsgevonden (2x). Wordt de Viro ML opgenomen stopt de Viro ML met bellen naar het volgende nummer. Als er geen verbinding is of storing in het netwerk, kan men het horloge uitzetten met deze knop, niet aan te raden. De Viro ML kan tegelijkertijd een SMS nummer sturen naar het hoofdnummer in de APP. Opneem toets/ tijd knop (Knop 1): Als de Viro ML in de stand-by scherm, staat kunt u lang op deze knop drukken om direct het geluid op te nemen op elk tijdstip. Als u de knop loslaat zal het bericht worden verstuurd. Druk 1 keer op de knop tijdens opname om de tijd toe te voegen aan het bericht. Volume omhoog knop /SOS nummer 1 (Knop 3): Als de Viro ML in de stand-by scherm staat, druk dan 1 keer op de knop om het geluid harder te zetten. Als de Viro ML in het telefoonboek scherm staat is deze knop, als u hem lang indrukt de knop waarmee u het eerste SOS telefoonnummer belt. Volume omlaag knop/sos nummer 2 (Knop 4): Als de Viro ML in de stand-by scherm staat, druk dan 1 keer op de knop om het geluid zachter te zetten. Als de Viro ML in het telefoonboek scherm staat is deze knop, als u hem lang.

9 Display Icoontjes en instellingen (Afbeelding 11) Afb 11 Display/scherm: De weergave taal en Icoontjes op het display van de Viro ML zijn in het Engels. Op het eerste icoontje, helemaal links, ziet u zie het GSM signaal, de belstatus (icoontje is niet zichtbaar), berichtjes, locatie, netwerk -en batterijspanning. Onderaan staat de tijd en de datum. Dial/bellen: Handmatige invoer van een telefoonnummer om te bellen. Phone book/telefoonboek: Hier kunt u 10 telefoonnummers programmeren, u kunt met het pijltje naar links of rechts gaan om het juiste nummer te selecteren dat u wilt bellen. Wechat/Micro chat: Kan een gesprek realiseren tussen de Viro ML en APP. In het opname scherm druk u lang om een gesprek op te nemen en laat het los om te verzenden naar de APP op de telefoon. Heart rate/hartslagmeter: Hier meet de Viro ML uw hartslag. Step/Stappenteller: De Stappenteller staat standaard niet aan en moet aangezet worden in de APP. Na het aanzetten zullen de stappen worden geteld en kunt u in het scherm zien hoeveel stappen u heeft gezet. Sport herinnering: Zet de Stappenteller aan en de schakelaar van de sportherinnering. Als de stappenteller de 1000 niet haalt zal er dagelijks elke middag om uur een sportherinnering worden gegeven. Sedentary/Bewegingsmelder: Als u te lang blijft zitten/niet beweegt zal er na een bepaalde ingestelde tijd een herinnering plaats vinden dat u moet bewegen. Volume: Zal het geluid van het systeem harder zetten. APP download (staat er in afbeelding 11niet bij): De download van de APP kan via de QR code. U heeft u de registratie code nodig voor automatische herkenning van het horloge. Watch info: (staat er in afbeelding 11 niet bij) 1. QR code: Hier kunt u de SeTracker APP downloaden via de QR scanner op uw telefoon. 2. Reg code: De registratiecode wordt hier weergegeven 3. ID: Hier staat de ID code van de ViroML. Troubleshooting Als de Viro ML voor het eerst is aangezet en het geen contact kan maken met de server zal de APP naar het display van de Viro ML sturen dat het niet online is. Controleer of de simkaart van de Viro ML een GSM netwerk heeft.

10 Controleer of de simkaart van de Viro ML is geactiveerd en de simkaart data tot zijn beschikking heeft. Er moet een 2G dataverkeer aanwezig zijn voor de werking van de Viro ML. Controleer of de server instellingen (IP, poort en ID) correct zijn. We moeten garanderen dat de ID barcode op de Viro ML, wat ingelezen dient te worden, zeker werkt als de Viro ML de fabriek verlaat. Als gebruiker kunt u een SMS sturen (pw,123456,ts#) via de mobiele telefoon naar de Viro ML om de instellingen te bekijken (de Viro ML moet aan staan en de simkaart moet geïnstalleerd zijn). De invoer van de SMS moet in het Engels zijn. Heeft u verder nog vragen kunt u contact opnemen met Avium Wearables. Als u zich niet kunt registreren zijn er twee condities: Het nummer van de Viro ML klopt niet of het nummer is al geregistreerd. Als dat zo is neem dan contact op met de leverancier. Thuisleefgids u veel plezier en veiligheid met de Viro ML

GPS Horloge Vichie. Handleiding

GPS Horloge Vichie. Handleiding GPS Horloge Vichie Handleiding 1.1 Vichie De Vichie is een nieuwe generatie GPS Horloge. Met de GSM verbinding werkt de Vichie overal ter wereld. Met de GSM en de GPS positionering kan men makkelijk bepalen

Nadere informatie

GPS Majesta Horloge Handleiding

GPS Majesta Horloge Handleiding GPS Majesta Horloge Handleiding Attentie 1. Gebruik de Majesta niet als deze is ondergedompeld in water. 2. Houd de Majesta weg van open vuur. Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor het product.

Nadere informatie

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters GPS Horloge Kobra Handleiding Basis parameters Frequentie band: GSM 2G 850 /900/1900/2100 WCDMA 3G 2100/900 Systeem: Android 5.1 CPU: MT6580 Scherm: 1.54 IPS display scherm Resolutie 240 * 240 Touchscreen:

Nadere informatie

Handleiding GPS Horloge Fortica

Handleiding GPS Horloge Fortica Handleiding GPS Horloge Fortica 1.0 Fortica specificatie 1.1 Welkom en dank u voor het gebruik maken van de Fortica. Om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de Fortica zullen

Nadere informatie

GSP Q50 horloge telefoon

GSP Q50 horloge telefoon GSP Q50 horloge telefoon Installatie en gebruikers handleiding 3. Download APP software op www.meskermedia.nl download. Ga naar downloads en selecteer download van GPS horloge telefoon tracker. Pakket

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING 1. Voor gebruik Lees de handleiding voorafgaand aan het instellen en gebruiken van het horloge. Controleer of het product het artikel is wat je hebt aangekocht,

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding BELIO. Geschikte providers:

Handleiding BELIO. Geschikte providers: Handleiding BELIO Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker: Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge. Hieronder de belangrijkste functies van uw toestel: SOS Bellen: Uw

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

Geschikte providers:

Geschikte providers: HANDLEIDING Doosinhoud: Horloge + Schroefjes en schroevendraaier + USB oplaadkabel + accu Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge.

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket

GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket Alles wat je moet weten, om zelf een GPS horloge in te stellen met een SIM kaart en de Nederlandstalige app. In gebruik nemen van het horloge Om optimaal gebruik

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Installatie: Smartphone Deurbel

Gebruiksaanwijzing. Installatie: Smartphone Deurbel Gebruiksaanwijzing Installatie: Smartphone Deurbel Inhoudsopgave 1. Product kenmerken 2. Functies Smartphone deurbel 3. Installatie aan de muur & bedrading 4. Installatie App op telefoon 5. Installatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren Vragen? info@alarmsecur.com 1. Software installeren Download de app voor Android of apple: 2. Aanmelden bij AlarmSecur Open de app http://www.alarmsecur.com/handleidingen Klik op registreren 1. Vul emailadres

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding

Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Beschermlagen/folie... 3 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

1 Product beschrijving

1 Product beschrijving 1 Product beschrijving Lens LED lamp Deurbel knop Indicator Buzzer Buiten apparaat Schermresolutie: 480X320 Bereik: 30 meter Afbeelding sensor: 1/4 CMOS Night vision modus: 1pc white light Lens: 98.5,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Handleiding Smart tracker (magneet)

Handleiding Smart tracker (magneet) Handleiding Smart tracker (magneet) Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. Sim kaart installatie 4. Batterij opladen 5. Status LED lampjes 6. Plaatsen GPS tracker 7. APN instellen 8.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

Handleiding bij de Qaller Plus Smartphone App

Handleiding bij de Qaller Plus Smartphone App Handleiding bij de Qaller Plus Smartphone App Belplannen Beheer hier de instellingen kies het belplan Regel de belroute: - originele route - mobiel - voicemail - ander nummer Schakel door naar voicemailbox

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Dank voor het gebruik van onze producten en diensten. Voor veilig en optimaal gebruik van onze producten, neemt u alstublieft de gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens het product in gebruik te

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik Handleiding Incura Incura Pro app gebruik Incura 1 van 10 Inleiding Deze handleiding beschrijft het gebruik van de Incura Pro app. De volgende functionaliteiten binnen Incura zijn via de app beschikbaar:

Nadere informatie

iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem

iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem (Vox DaVo Small IP of Vox DaVo Large IP) Installatie en gebruikershandleiding Vox DaVo iphone App Handleiding Veranderingen aan de specificaties zijn voorbehouden.

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Gebruiksaanwijzing Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon.

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon. Let op: De SIM-kaart is niet inbegrepen in onze verkoop. In Nederland raden wij aan de prepaid sim kaart van Simyo. We kunnen niet garanderen dat het zal werken met andere sim kaart. U kunt deze speciaal

Nadere informatie

Snelle installatiehandleiding

Snelle installatiehandleiding Snelle installatiehandleiding STAP 1: Aansluiten van de centrale eenheid Druk de vergrendeling van de SIM-kaart houder in met de bijgeleverde tool en open de houder. Plaats de SIM-kaart zoals afgebeeld

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12 HANDLEIDING Online portal Versie: 1.12 1 INDEX 1. Login (pagina 2) 2. Gebruiker/Wachtwoord -2.1 Gebruiker toevoegen -2.2 Extra gebruiker -2.3 Wachtwoord wijzigen 3. Tracker info (wijzigen) -3.1 Tracker

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app gebruik

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app gebruik Handleiding Abakus Abakus Compleet app gebruik Abakus Compleet Pagina 1 / 10 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Agenda... 4 Multimedia functies... 5 Taken en signaleringen... 7 Profiel... 8 Abakus Compleet

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave

Nadere informatie

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Leiden is alleen beschikbaar voor patiënten die onder behandeling zijn bij

Nadere informatie

Smartphone Applicatie

Smartphone Applicatie Smartphone Applicatie Installatie en configuratie Navigeren Telefoneren Activiteit / Status aanpassen Notitie aanpassen Oproeplogboek Toekomstige aanwezigheid Chatten Doorschakelen 1 Installatie en Configuratie

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals)

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals) Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor (zorgprofessionals) 1 handleiding mobiel ecg eventmonitor Inleiding In deze handleiding Livv Mobiel ECG Eventmonitor leggen wij u graag de volgende onderwerpen uit:

Nadere informatie

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android V3.0 1 september 2016 Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze

Nadere informatie

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes 5. Locatie traceren per sms 6. Wachtwoord wijzigen 7. Locatie

Nadere informatie

Handleiding Premium Tracker

Handleiding Premium Tracker Handleiding Premium Tracker Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes en knoppen illustratie 5. Nummers autoriseren 6. Locatie traceren per Sms

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik!

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Geachte, Dank u voor het gebruikmaken van Sociale controle. Wij hebben de Druppel voor u aangemeld, geactiveerd en geprogrammeerd. Wij hebben het meeste werk al

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP DVC-255IP DVC-1000 IVM-100 V1.x INHOUD: VOORBEREIDING

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave... 7 3.2 Live video

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Outdoor eye app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Automatische Medicijn Dispenser

Automatische Medicijn Dispenser Automatische Medicijn Dispenser WMD1201 Handleiding Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Automatische Medicijn Dispenser

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fitness Tracker Nederlandse Handleiding www.fitness-tracker.nl Inhoudsopgave 1. Voordat u begint... 2 1.1 Waarschuwing... 2 1.2 Smartphone ondersteuning... 2 1.3 Opladen... 2 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android.

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android. Mopas handleiding Responder App Mopas-app voor ios en Android www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Inhoudsopgave 1. Uitleg Two factor authentication 2 2. Android apparaat 3 3. ios apparaat 8 4. Reset Authenticator app 12 2 1 Uitleg Two factor

Nadere informatie

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten)

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Friesland Noord is alleen beschikbaar voor cliënten die onder

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren.

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. SolarEdge HD-Wave installatie In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. De Solaredge omvormer heeft nu een ingebouwd wifi chip met een bereik

Nadere informatie

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik!

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Geachte, Dank u voor het gebruikmaken van Sociale controle. Wij hebben de Druppel voor u aangemeld, geactiveerd en geprogrammeerd. Wij hebben het meeste werk al

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1. Voordat u begint...3 1.1 Waarschuwing...3 1.2 Smartphone ondersteuning...3 1.3 Opladen...3 2. Koppelen met uw smartphone...3 1.1 De

Nadere informatie

Handleiding Notion Lite Software

Handleiding Notion Lite Software Handleiding Notion Lite Software WIRELESS MONITORING MEASURING & CONTROL CALIBRATION Inhoudsopgave Inloggen... 3 Stap 1 Ga naar de website... 3 Stap 2 Voer gegevens in... 3 1. Home... 4 2. Sensor name...

Nadere informatie

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding Parkinson Thuis Gebruikershandleiding FOX INZICHT APP Presentation Title Gebruik maken van de app Zorg ervoor dat uw Pebble horloge gekoppeld is met uw telefoon en dat u de Fox Inzicht App op uw smartphone

Nadere informatie

Handleiding Buddy. Uw Buddy leren kennen: Simkaart installeren (Door Avium Wearables uitgevoerd)

Handleiding Buddy. Uw Buddy leren kennen: Simkaart installeren (Door Avium Wearables uitgevoerd) Handleiding Buddy Hartelijk dank voor de aanschaf van de Buddy. De Buddy is een waterproof IP66 innovatief klein persoonlijk alarm welke is voorzien van U-blox en GSM/GPRS technologie. De Buddy houdt u

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Voor Tropaz app Androïd. Trombosedienst Den Haag. Lab West BV afdeling Trombosedienst Postbus DT Rijswijk

Gebruikers Handleiding Voor Tropaz app Androïd. Trombosedienst Den Haag. Lab West BV afdeling Trombosedienst Postbus DT Rijswijk Gebruikers Handleiding Voor Tropaz app Androïd Trombosedienst Den Haag Lab West BV afdeling Trombosedienst 2280 DT Rijswijk Sportlaan 600 T: 070-372 0372 op werkdagen tussen 8.00u-13.00u en 13.30u-16.30u

Nadere informatie

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet.

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet. Handleiding voor Android Installeer Signcall 1. Open de Google Play Store. 2. Zoek op Signcall, de app mymmx Signcall komt dan tevoorschijn in de lijst. 3. Klik op de applicatie. 4. Klik op Installeren.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB 1 INLEIDING Emma ondersteunt mensen met medicatie bij het tijdig innemen van de medicatie door hierover een herinnering te sturen op de smartwatch en/of smartphone.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie