Handleiding GPS Horloge Fortica

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding GPS Horloge Fortica"

Transcriptie

1 Handleiding GPS Horloge Fortica 1.0 Fortica specificatie 1.1 Welkom en dank u voor het gebruik maken van de Fortica. Om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de Fortica zullen we u voorzien van de benodigde informatie. 1.2 Horloge functies GPS+LBS+WIFI three locating mode SOS emergency call Quick dial family phone numbers Geo-fence Monitoring online Trace replay Communication, remote monitoring Fall-off alarm(*) Pedometer/Calories Weather synchronous Vibrate Alert Fall automatically dial SOS number Picture A Figuur 1 (*)Het valalarm treedt in werking als de Fortica 100 centimeter of meer omlaag valt

2 2.0 Specificaties Name Specification Product GPS positioning monitoring watch Battery Voltage 3.7V Charging Voltage DC 5V Watch size 57*39.3* 14.5mm Operating temperature -20~70 Working frequency band GSM 850/900/1800/1900 MHz Sensitivity GSM -104dBm 3.0 Attentie Lees eerst aandachtig de handleiding alvorens dit product te gebruiken. 1. Ben er zeker van dat de simkaart een bel- en data bundel heeft, De Fortica ondersteunt geen 3G/4G netwerk. 2. Zorg ervoor dat de simkaart en de GPRS functie geactiveerd zijn op de mobiele telefoon. 3. Zorg ervoor dat de simkaart een bel en databundel heeft en dat de pincode van de simkaart om te ontgrendelen niet is geactiveerd (Deze instelling kunt u terugvinden in uw telefoon, onder het menu beveiligingsinstellingen). 4. Plaats de simkaart in de Fortica,als het uit staat, zoals op figuur 1 en sluit het slot goed af. 5. Alvorens de SOS knop te gebruiken is het belangrijk dat de APP is gedownload en het SOS nummer in de APP is toegevoegd. 4.0 Fortica introductie Figuur 2 1. Microfoon 2. SOS knop 3. Display van de Fortica 4. Sim kaart slot 5. Luidspreker 6. USB poort 7. TEL1 knop 8. Reset gaatje 9. Aan/uit knop 10. TEL2 knop

3 Display Icoontjes Figuur 3 Voor een goede werking van de Fortica is het aan te bevelen om de voic op de telefoon van de geprogrammeerde SOS telefoonnummers niet te activeren. Alle onderstaande opties zijn van toepassing als de Fortica actief is, en niet in de standby stand staat (Batterijbesparende stand) 4.1 Fortica functies en instellingen Fortica aanzetten: Hou de aan/uit knop ingedrukt voor 3 seconden (Knop 9) Stappenteller: Druk de aan/uit knop kort in, De Fortica zal de stappenteller in het display tonen, het display toont de stappen van de dag. Deze teller wordt elke dag om gereset. Noodtelefoontje: Druk lang op de SOS knop en de Fortica zal de drie geprogrammeerde nummers bellen (Knop 2) Het familie/vriend nummer 1: Druk lang op TEL1 en de Fortica zal het geprogrammeerde nummer bellen ( Knop 7) Telefoonboek: Als u knop 7 kort indrukt komt u in het telefoonboek, door telkens op de knop te drukken scrolt u door de nummers. Heeft u het nummer gevonden wat u wilt bellen houdt u de knop wat langer ingedrukt.

4 Het familie/vriend nummer 2: Druk lang op TEL2 en de Fortica zal het geprogrammeerde nummer bellen (knop 10) Bericht inspreken: Als u knop 10 kort indrukt krijgt u het telefoonnummer wat is ingevuld bij de persoonlijke informatie. Als u de knop wat langer inhoudt kunt u een bericht inspreken wat in de app op de telefoon wordt ontvangen. Geluid harder/zachter: Als de Fortica een oproep beantwoord druk dan op TEL1 om het geluid harder te zetten en op TEL2 om het geluid zachter te zetten. Reset: Als de Fortica niet werkt is het mogelijk het horloge te resetten, via het reset gaatje (8). 4.2 APP instellingen en gebruik De fabrieksinstellingen van de Fortica zijn WIFI en de basis station (LBS) GPS en GPRS positie, om de locatie nauwkeuriger te kunnen bepalen. 4.3 Installeer de APP Download de APP Dowear en maak een account. Figuur 4 Als U de app heeft gedownload klikt u op nieuwe gebruiker, hier kunt u een adres opgeven (figuur 4 ). Vervolgens voert u het gewenste telefoonnummer in wat als hoofdnummer in de Fortica zal worden opgeslagen. Na op volgende te hebben gedrukt wordt er een verificatie code naar uw adres verstuurd. Als u deze heeft ingevuld kunt u een wachtwoord opgegeven, druk vervolgens op gereed. De app zal nu automatisch de QR scanner aanzetten (Figuur 4) op uw telefoon zodat U de QR code kunt scannen, deze staat aan de binnenkant van de Fortica. De QR code wordt ook zichtbaar op de Fortica als u hem voor de eerste keer aanzet, natuurlijk kunt U de code ook handmatig invullen (Figuur 5).

5 Let op!! As u de Fortica geheel geprogrammeerd heeft besteld zorgt u er dan voor dat bij ontvangst van de Fortica meteen het wachtwoord en de inlognaam veranderd wordt in de APP. Ook is het aan te bevelen om het ID/IMei en QR code, mits aanwezig, van de wearable te verwijderen en elders op te bergen. Dit is om uw privacy gegevens te beschermen. Als u de Fortica zelf installeert maak dan een wachtwoord aan in de APP wat niet makkelijk is te achterhalen. Als u de Wearable niet meer gebruikt verwijder dan de wearable in uw account. U kunt als u de Fortica geïnstalleerd hebt ontvangen in het beginscherm(figuur 4) kiezen voor de optie Reset wachtwoord gebruiker dit is om uw privé gegevens te beschermen. Figuur 5 Als de scan is uitgevoerd zult u in onderstaand scherm terechtkomen. In dit scherm geeft U het geslacht aan, de naam en voert U het hoofd telefoonnummer in. In het volgend scherm kunt U aangeven wie de Fortica gaat dragen. 4.4 Navigatiescherm In het hoofdscherm zoals hieronder is weergegeven zijn er verschillende instellingen mogelijk.

6 Figuur 6 Linker Bovenhoek op + drukken: Als u hier op de + drukt kunt u een Fortica toevoegen door de QR code te scannen of de ID code handmatig in te voeren. Rechter bovenhoek op * drukken: Als u hier op * (instellingen) drukt komt u in het onderstaande scherm terecht (figuur 7) Als u op navi klikt komt u in Google maps en kunt meteen navigeren naar de locatie. Als u op Track klikt kunt u route die afgelegd is laten afspelen. Figuur 7

7 Voetafdruk in scherm: Als je in het scherm op de voetafdruk klikt komt u in onderstaand scherm terecht. In dit scherm kunt u het aantal voetstappen zien die gezet zijn per dag, tevens ziet U de doelstelling. In het scherm worden de afgelegde kilometers weergegeven en het aantal calorieen die verbruikt zijn. Figuur Subscherm navigatie: Als U in het navigatiescherm bent (figuur 6) kunt U in de groene balk waar de naam in staat klikken. U komt dan in onderstaand scherm terecht (figuur 8) Locatie: Als u hierop klikt komt de huidige locatie naar voren toe in een raampje, hierin zie je een knop om naar de locatie te navigeren. Track: Hierin staan de routes die zijn afgelegd vandaag of op een ander tijdstip U kunt vorig of volgend traject kiezen. Onderin het scherm kunt U de route afspelen (figuur 9)

8 Figuur 9 Venster: Als u op de op de schermpjes klikt rechts boven kunt u een keuze maken op welke manier u de locatie wilt zien. Telefoontje icoon: Hier kunt u de telefoonpositie uitschakelen. 5.0 Systeem instellingen: Dit scherm krijgt U als U op de tandwieltje (rechts boven) klikt in het navigatievenster (Figuur 10). Figuur 10 Me: In dit scherm kunt u alle persoonlijke gegevens invullen. Kennisgevingen: De manier van notificatie De Fortica aangeven, bellen, trillen, bellen en trillen enz. Multi-Taal: De taal in te stellen.

9 Over ons: De info over de APP. 6.0 Hoofdscherm (Figuur 11) Figuur 11 Bel: Als u hier op klikt komt u in een scherm terecht waarin u een keuze kunt maken tussen bellen of de luister functie. Als u op bel klikt zal het nummer van de simkaart van het horloge worden gebeld. Luister: als u dit gebruikt kunt u de omgeving beluisteren van de Fortica, De Fortica zal niet gaan rinkelen of enig geluid maken. Stem: Als U in dit scherm de knop ingedrukt houden intikt en vasthoudt kunt u een boodschap inspreken die naar de Fortica wordt verstuurd. De boodschap kan in dit scherm ook weer verwijderd worden. Op de Fortica verschijnt een Icoon in het display dat de boodschap is ontvangen, met de SOS knop (oranje knopje) kan de boodschap beluisterd worden. Familie: In dit scherm kunt de telefoonnummers toevoegen of verwijderen van familie, naasten of vrienden. Beheer: Als u hier op klikt komt u in het onderstaande scherm terecht waarin de mogelijkheden en instellingen staan (figuur 12).

10 Figuur Omheining: Druk in het scherm op bewerk en het onderstaande scherm zal verschijnen (Figuur 13). Figuur 13 Houd en sleep uw vinger over het display om zo een hekwerk voor de Fortica in te stellen. Op het icoontje rechts boven in de hoek kunt u de weergave kiezen. Dempen: In dit scherm kunt u het geluid dempen, de zogenaamde niet storen functie. De tijd is in te stellen met een starttijd een eindtijd en er zijn dagelijkse of wekelijkse herhalingen mogelijk (Figuur 14).

11 Figuur 14 Tracking: In dit scherm kunt instellen op welke manier u de positionering wenst te verkrijgen. Schakel de Fortica uit op afstand: Hier kunt u de Fortica uitzetten. Zoek de Fortica: Als u de Fortica niet kunt vinden kunt u hier op Zoek het klikken en de Fortica zal 1 minuut lang bellen. Druk op elke willekeurige toets op dit te stoppen. Fortica alarm: In dit scherm kunt een alarm instellen op uur en tijd naar eigen wensen, tevens kan het alarm wekelijks of dagelijks worden herhaalt. U kunt het alarm ook een eigen naam geven (Figuur 15). Figuur 15 Fortica volume: In dit scherm is het belvolume van de Fortica in te stellen, zowel voor binnen als buiten gebruik.

12 Fortica tijd: In dit scherm is de datum en tijd in te voeren om nadien te versturen naar de Fortica. 8.0 Persoonlijke informatie: Als u op het bovenste icoontje klikt of in het navigatievenster op het fotootje, komt u in het scherm zoals hieronder zichtbaar is. Het is ook mogelijk om in het positie/tracker scherm op het poppetje te klikken (Figuur 16). Figuur 16 Naam: Hierin kunt u de naam ingeven of veranderen. Fortica telefoonnummer: Hierin kunt u het telefoonnummer van de simkaart van de Fortica inzetten. QR code: Hierin staat de QR afbeelding om te scannen en de CID code voor handmatig in te voeren. Puk: Hierin kunt u invullen wat de relatie is tot de naam die u heeft ingevoerd. Geslacht: In te vullen het geslacht. Verjaardag: De verjaardag van de persoon die U heeft ingevoerd invullen. Hoogte: De lengte van de persoon die u heeft ingevoerd. Gewicht: Het gewicht invullen van de persoon. Avium Wearables wenst u veel plezier met de aanschaf van de Fortica!

GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding.

GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. GPS Horloge Viro type ML Handleiding Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. Voorbereidingen voor gebruik De geselecteerde simkaart moet ook voorzien zijn

Nadere informatie

GPS Horloge Vichie. Handleiding

GPS Horloge Vichie. Handleiding GPS Horloge Vichie Handleiding 1.1 Vichie De Vichie is een nieuwe generatie GPS Horloge. Met de GSM verbinding werkt de Vichie overal ter wereld. Met de GSM en de GPS positionering kan men makkelijk bepalen

Nadere informatie

GPS Majesta Horloge Handleiding

GPS Majesta Horloge Handleiding GPS Majesta Horloge Handleiding Attentie 1. Gebruik de Majesta niet als deze is ondergedompeld in water. 2. Houd de Majesta weg van open vuur. Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor het product.

Nadere informatie

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters GPS Horloge Kobra Handleiding Basis parameters Frequentie band: GSM 2G 850 /900/1900/2100 WCDMA 3G 2100/900 Systeem: Android 5.1 CPU: MT6580 Scherm: 1.54 IPS display scherm Resolutie 240 * 240 Touchscreen:

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING 1. Voor gebruik Lees de handleiding voorafgaand aan het instellen en gebruiken van het horloge. Controleer of het product het artikel is wat je hebt aangekocht,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Dank voor het gebruik van onze producten en diensten. Voor veilig en optimaal gebruik van onze producten, neemt u alstublieft de gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens het product in gebruik te

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Handleiding bij de Qaller Plus Smartphone App

Handleiding bij de Qaller Plus Smartphone App Handleiding bij de Qaller Plus Smartphone App Belplannen Beheer hier de instellingen kies het belplan Regel de belroute: - originele route - mobiel - voicemail - ander nummer Schakel door naar voicemailbox

Nadere informatie

Handleiding BELIO. Geschikte providers:

Handleiding BELIO. Geschikte providers: Handleiding BELIO Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker: Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge. Hieronder de belangrijkste functies van uw toestel: SOS Bellen: Uw

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F09405 (V30.30)

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F09405 (V30.30) Oproep: Na het ontvangen van een belsignaal kunt u met de spreektoets communiceren. Na het aannemen van een oproep kan doormiddel van de sleuteltoets de hoofdingang worden bediend. Mocht u te laat zijn

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

GSP Q50 horloge telefoon

GSP Q50 horloge telefoon GSP Q50 horloge telefoon Installatie en gebruikers handleiding 3. Download APP software op www.meskermedia.nl download. Ga naar downloads en selecteer download van GPS horloge telefoon tracker. Pakket

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, 2016 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y635 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd, is ook NIET

Nadere informatie

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren KvK 30176310 BTW 8105.07.456B01 NL42 INGB 0006 0988 18 BIC INGBNL2A 1 Inhoudsopgave Soorten voicemailboxen... 3 Persoonlijk... 3 Bedrijfsvoicemailbox... 4 Een

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page "1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014 elibom games Smartphones, Page "1 HUAWEI Y300 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt

Nadere informatie

INSTELLEN XELION ANDRIOD APP

INSTELLEN XELION ANDRIOD APP INSTELLEN XELION ANDRIOD APP Installeren Xelion Andriod App. De eerste stap van de Xelion Andriod App. Ga naar de Google Play Store hier kan de App gemakkelijk gevonden worden. De Xelion App kan hier gratis

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding DB Alerts app

Handleiding DB Alerts app Handleiding DB Alerts app 3 mei 2019 DB Alerts De DB Alerts app is vernieuwd en aan de nieuwe eisen en veranderingen aangepast. Je kunt de App installeren via de Google Play Store / Apple App Store op

Nadere informatie

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Gebruiksaanwijzing Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde

Nadere informatie

handleiding Track Kit

handleiding Track Kit handleiding Gps applicatie Track Kit Voor het intekenen van vlinder transecten, het afbakenen van libellen telgebieden en het aflopen van zoeklocaties voor platen zal gebruik gemaakt worden van de app

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media 2015/2016 2 Inhoud Inhoud... 3 1. Installeren... 4 2. Account aanmaken... 6 3. Woonachtig

Nadere informatie

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Handleiding voor call recording beheerder... 3 2.1 Instellingen via de HIP Call Recorder portal... 3 2.1.1. Gebruikers toegang geven

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015. elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y530 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt niet meegeleverd,

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes 5. Locatie traceren per sms 6. Wachtwoord wijzigen 7. Locatie

Nadere informatie

Handleiding Smart tracker (magneet)

Handleiding Smart tracker (magneet) Handleiding Smart tracker (magneet) Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. Sim kaart installatie 4. Batterij opladen 5. Status LED lampjes 6. Plaatsen GPS tracker 7. APN instellen 8.

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Uitleg knoppen. De thuisknop wordt ook wel home knop genoemd. Instructie: Activatie ipad

Hoofdstuk 1 Uitleg knoppen. De thuisknop wordt ook wel home knop genoemd. Instructie: Activatie ipad Hoofdstuk 1 Uitleg knoppen De thuisknop wordt ook wel home knop genoemd. Hoofdstuk 2 Activatie ipad Om je ipad te kunnen gebruiken, moet deze eerst geactiveerd worden. Daarvoor moet je een aantal stappen

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

NIEUW: Simmpl Click-to-Dial app voor Chrome nu mét persoonlijk én bedrijfs-telefoonboek

NIEUW: Simmpl Click-to-Dial app voor Chrome nu mét persoonlijk én bedrijfs-telefoonboek Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen NIEUW: Simmpl Click-to-Dial app voor Chrome nu mét persoonlijk én bedrijfs-telefoonboek v050318mt Postbus 5236 9700 GE Groningen T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Van Raam App handleiding.

Van Raam App handleiding. Van Raam App handleiding. Inhoud Inhoud... 1 Inleiding.... 3 Login/registreer scherm.... 4 Inlogscherm.... 4 Registreer scherm... 5 Menu.... 5 App instellingen.... 6 SOS gegevens.... 6 WiFi.... 6 Taal....

Nadere informatie

Geschikte providers:

Geschikte providers: HANDLEIDING Doosinhoud: Horloge + Schroefjes en schroevendraaier + USB oplaadkabel + accu Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje Smart Band AT300 Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje apparaat polsband 2. Plaats het apparaat in het bandje 3. De armband wordt het best net boven het polsgewricht gedragen Processus styloides

Nadere informatie

Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding

Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Beschermlagen/folie... 3 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Handleiding. Instellen Outlook Click-To-Dialplugin. PBXonline.be

Handleiding. Instellen Outlook Click-To-Dialplugin. PBXonline.be Handleiding Instellen Outlook Click-To-Dialplugin PBXonline.be Outlook plugin Overzicht: Click2Dial Plugin Outlook Plugin configuratie Installatie Outlook Plugin U dient de Click-to-Dial-plugin te downloaden

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB 1 INLEIDING Emma ondersteunt mensen met medicatie bij het tijdig innemen van de medicatie door hierover een herinnering te sturen op de smartwatch en/of smartphone.

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Handleiding Managed Telefonie

Handleiding Managed Telefonie Handleiding Managed Telefonie Inhoudsopgave Standaard gebruikersopties... 3 CALL PICKUP... 3 DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK... 3 DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK... 3 GESPREK PARKEREN... 3 ANONIEM BELLEN...

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F Sleuteltoets. Cameratoets. Functietoets. Menutoets

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F Sleuteltoets. Cameratoets. Functietoets. Menutoets Sleuteltoets Cameratoets Functietoets Menutoets Oproep: Na het aannemen van een oproep kan doormiddel van de sleuteltoets de hoofdingang worden bediend. Mocht u te laat zijn bij het aannemen dan kunt u

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, 2017 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y6 Compact II Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd,

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

KLANTEN- EN SERVICECENTRUM ICTS. Polycom CX600. handleiding

KLANTEN- EN SERVICECENTRUM ICTS. Polycom CX600. handleiding KLANTEN- EN SERVICECENTRUM ICTS Polycom CX600 handleiding oktober 2012 Inhoud 1 Inleiding... 5 1.1 Voordelen... 5 1.2 Nadelen... 5 2 Aanmelden... 6 2.1 Via een USB-kabel op een pc waarop Lync geïnstalleerd

Nadere informatie

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER+ voor... 4 3.2 Installeren HIPPER+ voor...

Nadere informatie

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom The Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom Overzicht Welkom bij de Nike+ SportWatch GPS ontworpen in samenwerking met TomTom. Het horloge werkt met GPS en een Nike+ Sensor om afstand, snelheid, verstreken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1. MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.3-1 - Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon.

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon. Let op: De SIM-kaart is niet inbegrepen in onze verkoop. In Nederland raden wij aan de prepaid sim kaart van Simyo. We kunnen niet garanderen dat het zal werken met andere sim kaart. U kunt deze speciaal

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media Juli 2013 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 5 3. Inloggen... 6 4. De

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD

INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD Dit is een handleiding over het inrichten van de Daxis Cloud, waarin enkele onderdelen voor het personaliseren worden behandeld. Inhoud 1. Inleiding... 2 2. De metro-omgeving...

Nadere informatie

Mobiel Internet Aansluiten

Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Mobiel Internet voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet Stick

Nadere informatie

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV Bridgemate Pager Berichtensysteem voor wedstrijdleiders Handleiding 2017 Bridge Systems BV Bridgemate Pager Handleiding Pagina 2 Inhoud Introductie... 3 Benodigdheden... 3 Werking van de pagers... 3 Het

Nadere informatie

Smartphone Applicatie

Smartphone Applicatie Smartphone Applicatie Installatie en configuratie Navigeren Telefoneren Activiteit / Status aanpassen Notitie aanpassen Oproeplogboek Toekomstige aanwezigheid Chatten Doorschakelen 1 Installatie en Configuratie

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

Handleiding BitweenFit

Handleiding BitweenFit Handleiding BitweenFit 01-07-2019, Bitween Vooraf Voordat u deze handleiding leest, dienen wij er u op te wijzen dat deze handleiding geschreven is voor Androidgebruikers. De applicatie genaamd BitweenFit

Nadere informatie

1. Het Online platform

1. Het Online platform www.festplanner.nl FEST is een route optimalisatie programma. Het helpt bij het weergeven van optimale routes over meerdere adressen en het neemt de planning uit handen. Inhoud 1. het Online platform...

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6731i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

HANDLEIDING MOBILE CLIENT IOS

HANDLEIDING MOBILE CLIENT IOS HANDLEIDING MOBILE CLIENT IOS 2018-xxxx T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL INHOUDSOPGAVE 1. HET INSTALLEREN VAN DE APP 3 2. HET HOOFDSCHERM EN HOOFDMENU 4 3. DE VERSCHILLENDE FUCNTIES BINNEN HET HOOFDMENU 5 4.

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT MTracer SPT10 korte handleiding Versie 0.1 RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT T:010-497 11 12 Stealth verkoop T:010-497 11 10 Stealth

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het instore pakket van Crossretail. Middels deze handleiding kunt u

Hierbij ontvangt u het instore pakket van Crossretail. Middels deze handleiding kunt u Inleiding Hierbij ontvangt u het instore pakket van Crossretail. Middels deze handleiding kunt u zelf aan de slag om het pakket te installeren. Controleer voordat u aan de slag gaat of alle onderdelen

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PEbble smartwatch(mei 2016)

Gebruikershandleiding PEbble smartwatch(mei 2016) Gebruikershandleiding PEbble smartwatch(mei 2016) V5.0-PUB 1 inleiding Emma ondersteunt medicatiegebruikers (mensen met een chronische ziekte of die een belangrijke kuur moeten volgen) om hun medicatie

Nadere informatie

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Inhoudsopgave 1. Uitleg Two factor authentication 2 2. Android apparaat 3 3. ios apparaat 8 4. Reset Authenticator app 12 2 1 Uitleg Two factor

Nadere informatie

Android User Manual Tracking App

Android User Manual Tracking App Android User Manual Tracking App Welkom scherm Het introscherm wordt getoond bij het opstarten van de app als er nog geen account gegevens aanwezig zijn. Bij het klikken op Volgende verschijnt het volgende

Nadere informatie

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth.

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. Handleiding E-Health 1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. 1.2 Account aanmaken of inloggen Klik

Nadere informatie