Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding"

Transcriptie

1 Smart Fit 360 Nederlandse Handleiding

2 Inhoudsopgave 1 Voordat u begint Waarschuwing Smartphone ondersteuning Opladen Beschermlagen/folie Koppelen met uw smartphone De Smart Fit 360 aanzetten De app downloaden Het koppelen van uw tracker Functionaliteit van de app HeyBand Device Me Functionaliteit van de tracker De verschillende schermen op de tracker (in volgorde van inschakelen)... 7

3 1 Voordat u begint Voordat u begint met de Smart Fit 360 (tracker) te gebruiken, leest u alstublieft de handleiding aandachtig door. 1.1 Waarschuwing De tracker is geen medisch apparaat. De hartmonitor houdt accuraat uw hartslag bij, maar mag nooit gebruikt worden voor medische doeleinden. Uw huisarts kan u adviseren over uw hartslag en sportactiviteiten/gezondheid in het algemeen. Tevens geldt voor de bloedrukmeting dat dit een indicatie betreft en kan afwijken van de realiteit Meestal is deze accuraat, maar het is heel belangrijk een medisch verantwoord apparaat te gebruiken bij dit soort metingen! 1.2 Smartphone ondersteuning De tracker is geschikt voor Android (4.4 of hoger) en ios (7.0 of hoger) smartphones. Dit zijn bijna alle iphones, Samsung telefoons, Huawei telefoons etc. 1.3 Opladen Wanneer u de tracker ontvangt moet u deze eerst volledig opladen. Er is een kabeltje meegeleverd. Het kabeltje sluit magnetisch aan op de tracker. De andere kant (USB aansluiting) stopt u in een aansluiting waar u uw smartphone ook mee oplaadt. Dit kan in een PC of Laptop, maar ook een Powerbank of een USB-stekker voor het stopcontact. 1.4 Beschermlagen/folie Let op: De volgende stappen zijn belangrijk, omdat er soms verwarring ontstaat. Op de voorkant van de tracker zitten twee beschermlagen. Eén laag kunt verwijderen met behulp van het lipje. De volgende laag is een screenprotector. Het komt soms voor dat er luchtbelletjes of andere oneffenheden ontstaan met deze screenprotector. U kunt met uw nagel deze laag ook verwijderen. Het kan geen kwaad dit te doen, het glas is namelijk sterk (genoemd: Gorilla) glas. Op de achterkant zit ook een beschermfolie die u met uw nagel kunt verwijderen, als deze er nog op zit lijkt het als of de achterkant krassen heeft. Dit is niet het geval.

4 2. Koppelen met uw smartphone Het downloaden en verbinding maken met de app. 2.1 De Smart Fit 360 aanzetten Wanneer u de tracker heeft opgeladen heeft is deze automatisch ingeschakeld. Om hem van de stand-by modus af te halen kunt u de knop op de tracker ingedrukt houden totdat hij aan gaat. 2.2 De app downloaden Gebruik de QR code in de Engelse variant van de handleiding of zoek naar de app: Hey Band op de Google Play Store of Apple App Store, afhankelijk van uw smartphone, zie 1.2 hierboven voor de vereisten voor uw smartphone. 2.3 Het koppelen van uw tracker Eenmaal gedownload, open de app (Hey Band) op uw smartphone. LET OP: De volgende stappen zijn belangrijk 1. Er wordt meerder malen toestemming gevraagd voor het gebruiken van data van uw smartphone. Stem alles toe om gebruik te kunnen maken van alle features van uw tracker. 2. Wanneer u nog geen account heeft gemaakt drukt u op Register. Vervolgens vult u uw adres in, de verificatie code (overtypen van het plaatje ernaast) en tweemaal een wachtwoord (de wachtwoorden moeten hetzelfde zijn). 3. Na het registreren worden er een aantal vragen gesteld over u: uw geslacht, uw lengte in cm, uw gewicht in kg, uw geboorte jaar en maand; en uw dagelijkse stappendoel. Er wordt daarna ook gevraagd om een bereik in te stellen van uw huidige bloeddruk, zo kan een meting later accurater worden bepaalt. Wanneer u dit niet weet of wilt overslaan drukt u rechtsboven op Skip. 4. Wanneer bluetooth uit staat, vraagt de app deze in te schakelen. Druk op Yes en vervolgens toestaan. Nu wordt gezocht naar de tracker. Zorg dat deze ingeschakeld en opgeladen is en houdt deze zo dicht mogelijk bij uw smartphone. De naam begint meestal met C80_... Druk op deze naam. Nu is de tracker verbonden met uw smartphone. 5. De app laat nu een korte introductie zien van de functionaliteiten binnen de app. 6. Na de introductie vraagt de app toestemming tot binnenkomende meldingen op de smartphone. Dit is nodig omdat deze meldingen doorgestuurd kunnen worden naar de tracker. Druk op Determine. Afhankelijk van uw smartphone verschijnt er een scherm waar u de app Hey Band kunt aanvinken. Wanneer u dit hebt gedaan kunt u terugkeren naar de app.

5 3. Functionaliteit van de app Onderaan in de app vindt u een menu met 3 items: HeyBand, Device en Me. 3.1 HeyBand Het hoofdscherm van de app. Hier bevinden zich alle metingen en bepaalde doelen. Bovenaan kunt u wisselen tussen verschillende schermen, zoals de dagelijkse activiteit, uw slaapritme en een algemene, handmatige meting doen. Afhankelijk van het scherm waar u zich bevindt verschijnt rechtsboven een grafiek icoontje. Dit is om een historische weergave in de zien van bijvoorbeeld de dagelijkse activiteit of slaappatroon. U kunt dan zelf een datum kiezen en vergelijken. 3.2 Device Het scherm voor het instellen van uw tracker. Per optie wordt kort uitgelegd wat de optie inhoud. Binding Het verbinden van de tracker met uw smartphone. Voor wanneer u een nieuwe tracker wilt verbinden met de smartphone en app. Reminder Het instellen van een wekker (3 tijden). Reminders om af en toe op te staan en te gaan bewegen en om voldoende water te drinken. Zeker handig met warm weer. Bij New message alert kunnen notificaties per app in- of uitgeschakeld worden. Standaard worden alle berichtgevingen doorgestuurd naar de tracker. U kunt dus per app bepalen of u dat wilt (SNS Alert). Personal settings Hier kan de interface van de tracker worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur. Do not disturb Hier kunt u de meldingen van de tracker automatisch bij een bepaalde tijd of handmatig tijdelijk uitschakelen. Dit wordt gebruikt om bijvoorbeeld tijdens de nacht niet gestoord te worden of bijvoorbeeld tijdens een afspraak. Blood pressure / Heart rate Deze twee opties zijn er om het automatisch meten van uw bloeddruk of hartritme in- of uit te schakelen. U kunt zelf bepalen hoe vaak dit gebeurd en op welk deel van de dag (of de hele dag door). Het vaker meten van uw bloeddruk of hartslag kost meer energie en de batterij gaat dan minder lang mee. Wanneer u vindt dat de tracker niet lang genoeg mee gaat na het opladen, probeert u deze interval tijden te verhogen (tot bijvoorbeeld een uur). Style settings Deze optie is voor het instellen van het klokje. In de toekomst kan deze optie uitgebreid worden middels een automatische update.

6 Universal settings Dit zijn gebruikersopties van de tracker. Het automatisch oplichten van de tracker, de tracker zoeken (deze zal trillen zolang deze verbonden is met bluetooth, handig als u hem ergens hebt neergelegd en bent vergeten waar dat is), Tijds instellingen (de notatie), Hart ritme kalibreren (vrijwel altijd overbodig te doen), Reset de tracker opnieuw instellen, Clear data alle data verwijderen, WeChat sports (een veelgebruikte app in het buitenland) en Display Time hoe lang blijft de tracker verlicht na het inschakelen. Firmware Wanneer er een update voor de software van de tracker zelf beschikbaar is kan deze via deze optie geüpdatet worden. 3.2 Me Hier kunt u uw persoonlijke instellingen aanpassen. Deze instellingen hebben invloed bij het bepalen van doelen en bijvoorbeeld verbrande calorieën.

7 4. Functionaliteit van de tracker De tracker heeft een knop die op twee manieren gebruikt wordt. U kunt er kort en lang op drukken. De algemene regel is dat met kort drukken u navigeert door het menu of functies en lang drukken een activiteit start, functie activeert of een menu in gaat. Na het verbinden met de app staat automatisch de tijd en datum ingesteld op de tracker. 4.1 De verschillende schermen op de tracker (in volgorde van inschakelen) Tijd en Datum Lang indrukken om te wisselen van tijdsweergave. Hartritme meting Lang indrukken om een handmatige meting te starten. Stappenteller Weergave van gezette stappen van de dag. Verbrande calorieën Weergave van extra verbrande calorieën van de dag. Afgelegde kilometers Weergave van afgelegde afstand in kilometers. Lang ingedrukt houden om een minigame te starten. Bestuur de minigame door de tracker te kantelen. Slaap historie Weergave van geslapen uren. Lang indrukken voor een grafiek weergave. Bloedruk meting Lang indrukken om een handmatige meting te starten. Camera besturing Lang indrukken om een foto te maken (smartphone). Te gebruik voor bijv. een groepsfoto. Berichten De 3 laatste berichten die op de tracker zijn weergeven terugkijken. Uitschakelen Lang indrukken om te tracker uit te schakelen. Eenmaal uitgeschakeld weer lang indrukken om in te schakelen.

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1. Voordat u begint...3 1.1 Waarschuwing...3 1.2 Smartphone ondersteuning...3 1.3 Opladen...3 2. Koppelen met uw smartphone...3 1.1 De

Nadere informatie

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fitness Tracker Nederlandse Handleiding www.fitness-tracker.nl Inhoudsopgave 1. Voordat u begint... 2 1.1 Waarschuwing... 2 1.2 Smartphone ondersteuning... 2 1.3 Opladen... 2 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding

Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Smart Activity Tracker 2+ Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1 Voordat u begint... 3 1.1 Waarschuwing... 3 1.2 Smartphone ondersteuning... 3 1.3 Opladen... 3 1.4 Vervangen van de bandjes... Error! Bookmark

Nadere informatie

Handleiding. Het is belangrijk dat de Vetquinetix stappenteller volledig opgeladen is alvorens je verbinding maakt met de app.

Handleiding. Het is belangrijk dat de Vetquinetix stappenteller volledig opgeladen is alvorens je verbinding maakt met de app. Handleiding Stappenteller 1 de stappenteller opladen Het is belangrijk dat de Vetquinetix stappenteller volledig opgeladen is alvorens je verbinding maakt met de app. Het opladen gebeurt via de USB-oplader

Nadere informatie

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0

Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Fen activity tracker - Met hartslagmeter - Slaaptracker Special edition 2.0 Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over een bluetooth verbinden

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit

Gebruikershandleiding Activity Tracker. MyFit Gebruikershandleiding Activity Tracker MyFit V1.2 juni 2017 Starten Inhoud van de doos: - J-Style MyFit activity tracker - USB kabel - Polsband - Riemclip - Gebruiksaanwijzing Om de batterij te sparen,

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart

Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart Fen activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart Systeembenodigdheden De Fen activity tracker werkt op zowel ios als Androidsystemen, daarnaast dient u over

Nadere informatie

FIT COACH HR MANUAL 1

FIT COACH HR MANUAL 1 FIT COACH HR MANUAL 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw Guardo Fit Coach HR! Jouw ultieme assistent in het analyseren van je gezondheid met de hartritme-monitor, stappenteller en slaap-monitor! STAP-PER-STAP:

Nadere informatie

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth.

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. Handleiding E-Health 1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. 1.2 Account aanmaken of inloggen Klik

Nadere informatie

Handleiding BitweenFit

Handleiding BitweenFit Handleiding BitweenFit 01-07-2019, Bitween Vooraf Voordat u deze handleiding leest, dienen wij er u op te wijzen dat deze handleiding geschreven is voor Androidgebruikers. De applicatie genaamd BitweenFit

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir

Handleiding Sens MyAir Handleiding Sens MyAir Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door een app die u kunt installeren op uw smartphone. Deze data

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING CREATING TOMORROW

GEBRUIKSAANWIJZING CREATING TOMORROW GEBRUIKSAANWIJZING CREATING TOMORROW 3 Inhoud 1. Onderdelen 5 2. Opladen 5 3. Installeren persoonlijke Fitbit (op een smartphone) 8 4. Hoeveel stappen heb ik al gezet? (synchroniseren) 16 5. Moet ik mijn

Nadere informatie

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen.

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Installatie handleiding Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Laat de beschermfolie op de voorkant van de deurbel zitten om eventueel netjes

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP. voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter

GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP. voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter INHOUD 1. Het downloaden en installeren van de MedM Health App... 3 2. Registeren, in- en uitloggen... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

Handleiding voor de mobiele apps

Handleiding voor de mobiele apps Handleiding voor de mobiele apps Onderstaande handleiding beschrijft hoe u de drie verschillende apps op uw mobiele telefoon kunt downloaden. Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres voor alle drie de apps

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band

Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band Gebruiksaanwijzing LET OP: Voor levering vanaf 1 Maart geldt de app H Band in plaats van Hey Band 1. App Downloaden - Scan de QR-code om de app H Band te downloaden of zoek in de App Store of Google Play

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker.

Handleiding GPS tracker. Handleiding GPS tracker. Hartelijk dank voor het huren van een GPS-tracker voor uw geadopteerde hondje. INHOUD: 1. Wat wordt er allemaal geleverd bij de GPS-Tracker. 2. Opladen van de Batterij. 3. In en

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

THUISMETING VOOR HARTPATIENTEN

THUISMETING VOOR HARTPATIENTEN THUISMETING VOOR HARTPATIENTEN NOKIA HEALTH MATE Installeren van de App Uw persoonlijke account instellen Nokia BPM bloeddrukmeter installeren Nokia Body weegschaal installeren Nokia Steel horloge installeren

Nadere informatie

SPA ACTIVITY TRACKER

SPA ACTIVITY TRACKER SPA ACTIVITY TRACKER Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave P. 3 P. 3 P. 4 P. 4/5 P. 5 P. 6 P. 6 P. 7 P. 8 P. 8 P. 9 P. 10 P. 10 P. 10 P. 11 P. 11 1. INLEIDING Dit is de SPA Activity Tracker Inhoud verpakking

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

Wat is de App Politiezone Het Houtsche? Hoe installeer ik deze App op mijn smartphone?

Wat is de App Politiezone Het Houtsche? Hoe installeer ik deze App op mijn smartphone? Inhoudsopgave Wat is de App Politiezone Het Houtsche?... 2 Hoe installeer ik deze App op mijn smartphone?... 2 A. IOS (Iphone)... 2 B. Android (Samsung, LG, Sony, HTC )... 4 C. Windows Phone... 6 D. BlackBerry

Nadere informatie

FIT COACH HR MANUAL 1

FIT COACH HR MANUAL 1 FIT COACH HR MANUAL 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw Guardo Fit Coach HR! Jouw ultieme assistent in het analyseren van je gezondheid met de hartritme-monitor, stappenteller en slaapmonitor! STAP-PER-STAP:

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

dit stappenplan samengesteld waarin wordt uitgelegd hoe je via je telefoon verbinding maakt met de Nikon Keymission 360.

dit stappenplan samengesteld waarin wordt uitgelegd hoe je via je telefoon verbinding maakt met de Nikon Keymission 360. Met de Nikon Keymission 360 maak je eenvoudig 360 foto- en videopanorama s. Bij de lancering van het product bleek al snel dat er bij veel gebruikers problemen ontstonden bij het maken van verbinding via

Nadere informatie

Handleiding Anti-lost Smart alarm. Download de isearching app in de App Store of Google Play Store, of scan de QR code met je smartphone.

Handleiding Anti-lost Smart alarm. Download de isearching app in de App Store of Google Play Store, of scan de QR code met je smartphone. Handleiding Anti-lost Smart alarm Download de isearching app in de App Store of Google Play Store, of scan de QR code met je smartphone. Handleiding itag Dank u voor de aanschaf van het intelligente itag,

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave... 7 3.2 Live video

Nadere informatie

Snelstartgids Model: Denver SW-160

Snelstartgids Model: Denver SW-160 Versie: 2018-09-25 Snelstartgids Model: Denver SW-160 Overzicht 1. Scherm 2. Functietoetsen 3. Hartslagsensor 4. Laadcontact Het product opladen 1. Steek de meegeleverde laadkabel in de USB-poort van uw

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

Installeren van de app

Installeren van de app FAQ NOK APP Wat is er nodig om de app te kunnen gebruiken?... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers Android besturingssysteem... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers ios besturingssysteem...

Nadere informatie

CCV. Mini. Quick start guide

CCV. Mini. Quick start guide CCV Mini Quick start guide Overzicht van geleverde onderdelen CCV Mini Micro USB-kabel Gebruik de meegeleverde micro USB-kabel om de batterij van de CCV Mini op te laden. Stap 1 - Laad de batterij van

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

ParkinsonThuis. Korte handleiding

ParkinsonThuis. Korte handleiding ParkinsonThuis Korte handleiding INTRODUCTIE Als onderdeel van deelname aan deze studie wordt u gevraagd het Pebble horloge om uw pols te dragen en de Fox Inzicht App op uw smartphone te gebruiken voor

Nadere informatie

Handleiding Bandeefit BFX-4 Versie 1.1.0

Handleiding Bandeefit BFX-4 Versie 1.1.0 Handleiding Bandeefit BFX-4 Versie 1.1.0 Hartelijk dank voor de aankoop van de BandeeFit stappenteller / activity tracker. Gelieve eerst deze instructies te lezen voordat u de stappenteller / activity

Nadere informatie

Model BFM-2+ versie 1.1

Model BFM-2+ versie 1.1 Model BFM-2+ versie 1.1 Instructies eerste gebruik stappenteller 1. Scherm 2. Touchgebied 3. Polsband Sluit het product aan op de lader wanneer je dit voor de eerste maal gebruikt. Het zal automatisch

Nadere informatie

Nedap healthcare Een mobiele app aan het medewerkeraccount koppelen

Nedap healthcare Een mobiele app aan het medewerkeraccount koppelen Dit artikel geeft uitleg hoe de Nedap apps (zoals de Nedap Ons app, Dossier app en Toegangscode app) gekoppeld kunnen worden aan het account van de medewerker. De apps kunnen op twee manieren gekoppeld

Nadere informatie

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje Smart Band AT300 Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje apparaat polsband 2. Plaats het apparaat in het bandje 3. De armband wordt het best net boven het polsgewricht gedragen Processus styloides

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

INFORMATIE

INFORMATIE INFORMATIE WWW.NUTRACKER.NL INFO@NUTRACKER.NL 030807151 Inhoud Snelstart... 2 Account aanmaken... 2 Het koppelen van de Nut... 3 Het oproepen van de Nut... 3 Het oproepen van je Smartphone... 4 Overige

Nadere informatie

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals)

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals) Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor (zorgprofessionals) 1 handleiding mobiel ecg eventmonitor Inleiding In deze handleiding Livv Mobiel ECG Eventmonitor leggen wij u graag de volgende onderwerpen uit:

Nadere informatie

technische ondersteuning:

technische ondersteuning: THUISMETING VOOR HARTPATIENTEN HEALTH MATE Installeren van de App Uw persoonlijke account instellen BPM bloeddrukmeter installeren Steel horloge installeren Toestemming geven via mijngegevens.hartlongcentrum.nl

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Dank voor het gebruik van onze producten en diensten. Voor veilig en optimaal gebruik van onze producten, neemt u alstublieft de gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens het product in gebruik te

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijk Rooster

Handleiding Persoonlijk Rooster Handleiding Persoonlijk Rooster Inhoudsopgave ios - Agenda toevoegen... 1 ios - Agenda verwijderen... 2 Android Rooster via Google Agenda toevoegen (eenvoudig)... 3 Android Rooster via Google Agenda verwijderen...

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 7 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 8

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Smart Home Deurbel... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

FIT COACH HR MULTI HANDLEIDING

FIT COACH HR MULTI HANDLEIDING FIT COACH HR MULTI HANDLEIDING 1 Gefeliciteerd met de aankoop van de Guardo Fit Coach HR Multi! Het sporthorloge met hartslagmeter dat je stappen telt, aangeeft hoeveel calorieën je verbrandt, je slaapcyclus

Nadere informatie

Installatie GfK Digital Trends voor Android (app versie )

Installatie GfK Digital Trends voor Android (app versie ) Inhoud Installatie GfK Digital Trends voor Android (app versie 2.00.93)... 1 Installatie VPN-verbinding voor Android 6 en hoger... 6 Gebruikstoegang voor Android 5 (Lollipop) en hoger... 7 Installatie

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

Smart Band AT500. Smartband dragen

Smart Band AT500. Smartband dragen ! Smart Band AT500 Smartband dragen Draag de band bij voorkeur achter de styloideus ulnae en plaats de sensor dicht bij de huid, vermijd beweging. App installeren op je mobiele telefoon Scan de volgende

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket

GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket GPS BOSS HANDLEIDING Doe-het-zelf pakket Alles wat je moet weten, om zelf een GPS horloge in te stellen met een SIM kaart en de Nederlandstalige app. In gebruik nemen van het horloge Om optimaal gebruik

Nadere informatie

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop (verbindingsknop) Annuleren Terug Bevestigen

Nadere informatie

NEDERLANDS Snelstartgids

NEDERLANDS Snelstartgids NEDERLANDS Snelstartgids OVERZICHT... 34 OPLADEN... 35 KOPPELEN... 36 TECHNISCHE SPECIFICATIES... 38 OVERZICHT AANRAAKSCHERM OPLAADKLEMMEN i 34 APPARAAT ACTIVEREN I Op het aanraakscherm dubbeltikkenn I

Nadere informatie

1 Product beschrijving

1 Product beschrijving 1 Product beschrijving Lens LED lamp Deurbel knop Indicator Buzzer Buiten apparaat Schermresolutie: 480X320 Bereik: 30 meter Afbeelding sensor: 1/4 CMOS Night vision modus: 1pc white light Lens: 98.5,

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies maart 2019 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor COOLPIX)

Verbindingsgids (voor COOLPIX) Verbindingsgids (voor COOLPIX) In dit document wordt de procedure beschreven voor het gebruik van de SnapBridge-app (versie 2.0) voor het tot stand brengen van een draadloze verbinding tussen een ondersteunde

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA

HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA HANDLEIDING SLIMME BUITENCAMERA Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In deze handleiding vindt u de instructies voor het installeren van de slimme buitencamera. De buitencamera bewaakt de omgeving,

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI MIFI ROUTER Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Handleiding Sdu Tijdschriften App (Stapp) Stapp 5.0 Handleiding versie

Handleiding Sdu Tijdschriften App (Stapp) Stapp 5.0 Handleiding versie Handleiding Sdu Tijdschriften App (Stapp) Stapp 5.0 Handleiding versie 2018-01 1 Welkom bij Stapp Compatibel met - minimaal ios 10 - minimaal Android 6 Welkom bij Stapp Met de Sdu Tijdschriften App (Stapp)

Nadere informatie

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Outdoor eye app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie Ga met u ipad of Android tablet naar de Apple App Store of de Google Play store. Vervolgens gaat u in de Apple App Store of Google Play

Nadere informatie

Wat zijn de minimumvereisten voor het installeren van de Smartschool App? Hoe kan je de taal van de Smartschool App instellen?

Wat zijn de minimumvereisten voor het installeren van de Smartschool App? Hoe kan je de taal van de Smartschool App instellen? Adres van ons Smartschoolplatform -> https://sasbaal.smartschool.be Hoe kan je de Smartschool App installeren? Je kan de App downloaden via de verschillende Stores: Is de Smartschool App gratis? Ja, de

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING

HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 4. Gebruik... 6 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop!

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor de MY GPS Tracker 3.0. In deze gebruikershandleiding wordt uitgelegd hoe u de tracker kunt activeren, gebruiken en begrijpen. Lees deze

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding JupiterPro P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016 Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Versie 2.0 Q1 2016 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de My GPS Tracker 3.0 moet

Nadere informatie

Bluetooth Software Update Manual Using an Android Device IVE-W530BT

Bluetooth Software Update Manual Using an Android Device IVE-W530BT Bluetooth Software Update Manual Using an Android Device IVE-W530BT 1 Introductie Deze handleiding beschrijft de stappen die nodig zijn voor het bijwerken van de Head Units Bluetooth firmware. Lees alle

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters

GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters GPS Horloge Kobra Handleiding Basis parameters Frequentie band: GSM 2G 850 /900/1900/2100 WCDMA 3G 2100/900 Systeem: Android 5.1 CPU: MT6580 Scherm: 1.54 IPS display scherm Resolutie 240 * 240 Touchscreen:

Nadere informatie

Handleiding Bandeefit BFM-3S Versie 1.1.0

Handleiding Bandeefit BFM-3S Versie 1.1.0 Handleiding Bandeefit BFM-3S Versie 1.1.0 Hartelijk dank voor de aankoop van de BandeeFit stappenteller / activity tracker. Gelieve eerst deze instructies te lezen voordat u de stappenteller / activity

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl SB7J01(1F)/ 6MB4121F-01 Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl Inhoudsopgave Inleiding...2 De interface...2 Problemen met verbinden?...2 Meer over SnapBridge...2 Wat heeft u nodig...3 Wat SnapBridge

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PEbble smartwatch(mei 2016)

Gebruikershandleiding PEbble smartwatch(mei 2016) Gebruikershandleiding PEbble smartwatch(mei 2016) V5.0-PUB 1 inleiding Emma ondersteunt medicatiegebruikers (mensen met een chronische ziekte of die een belangrijke kuur moeten volgen) om hun medicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie