t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur."

Transcriptie

1 t Stickje Redactie adres: Veluwelaan 37 Website: AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging Friesland Flyers 45 e jaargang nr januari 2013 Het nieuwe jaar startte uitstekend voor Friesland Flyers met een prima 3-0 overwinning op landskampioen Ruijters Eaters Geleen. Daarmee is de derde plaats stevig in handen van Chris Eimers en zijn spelers en kunnen we er rustig van uitgaan dat de doelstelling voor dit seizoen, meedoen aan de play-offs om het kampioenschap wordt gehaald. Een voorsprong van 23 punten op de nummer vijf, Eindhoven Kemphanen, mag toch niet meer uit handen worden gegeven. Ook de derde plaats lijkt met 12 punten voorsprong op de nummer vier, Ruijters Eaters Geleen, bijna zeker voor de Flyers. Kan Flyers dan nog hoger op de ranglijst klimmen? De achterstand op de nummers 1 en 2, HYS The Hague en Trappers Tilburg, weliswaar met een wedstrijd minder gespeeld, is elf punten en gezien de kracht van beide teams lijkt het een hele klus te zijn om dat gat nog te dichten. Gisteravond waren de Flyers te gast in Den Haag en zullen daar ongetwijfeld hun best hebben gedaan de achterstand op de koploper te verkleinen. Waar Flyers zich zeker weet van deelname aan de play-offs, lijken de kansen van onze gasten van vanavond daar verkeken. Met een achterstand van drie punten op Eindhoven lijkt de vijfde plaats nog haalbaar voor de Belgen, maar of de achterstand van 14 punten op Geleen kan worden goedgemaakt? Ongetwijfeld zullen de Belgen er alles aan doen om punten aan de wedstrijd van vanavond over te houden. Jeffrey Martens, die naar aanleiding van de laatste wedstrijd tegen Herentals twee wedstrijden werd geschorst is er vanavond weer bij. Aan de kant van Herentals ontbreken nog Joep Vercammen en Tyler Melancon die ook twee wedstrijden werden geschorst voor hun aandeel in de incidenten die na die laatste wedstrijd tegen Flyers plaatsvonden. Zij zitten vanavond hun laatste wedstrijd uit. Ik wens u vanavond een spannende en spectaculaire wedstrijd toe en uiteraard treffen we elkaar weer op woensdag 16 januari bij de wedstrijd: Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur.

2 Verboden te roken! Roken is in Thialf ten allen tijde verboden, zowel voor, tijdens als na de wedstrijden. Wilt u toch roken dan kunt u in de pauzes, of als u echt niet meer zonder kunt ook tijdens de wedstrijd, naar buiten om daar in de gezonde buitenlucht uw hobby uit te oefenen. Vraag dan bij de controle wel even een stempeltje zodat u weer naar binnen kunt zonder een nieuw kaartje te moeten kopen. Puck gooien. Ook vanavond kunt u weer meedoen aan het puckgooien waarmee u de club steunt en bovendien ook nog eens kans maakt op een leuke prijs. Hoe werkt het? U koopt voor de wedstrijd voor slechts één euro een genummerde puck bij één van de dames van de supportersvereniging. Na de eerste pauze gooit u deze, wel pas na aanwijzen van de speaker, op het ijs waarbij u deze zo dicht mogelijk of op de middenstip probeert te krijgen. Helemaal leuk is het natuurlijk een puck die er al ligt weg te stoten. De speaker geeft aan wanneer te beginnen, u hebt 30 seconden om de puck op het ijs te gooien. Na de zoemer gegooide pucks zijn ongeldig. De puck die het dichtst of op de middenstip ligt is de winnaar. Ook vanavond is er weer een mooie prijs te winnen: Waardebon van 25,00 aangeboden door Subway U ziet: meer dan de moeite waard. Koop uw puck (meer mag natuurlijk ook) en doe mee aan het puck gooien! Man Of The Match Vanavond roept de SVFF een speler van de Friesland Flyers uit tot Man Of The Match. Uiteraard bepalen we de MOTM niet zelf, maar kan jij stemmen op jouw favoriet! Wil jij stemmen op de MOTM? Dat kan op verschillende manieren: SMS tijdens de wedstrijd FH + #(Shirtnummer) naar 2211! Ga tijdens de wedstrijd via je smartphone/ipad/iphone naar Na afloop van de wedstrijd ontvangt de MOTM namens de SVFF een bos bloemen. De bloemen worden aangeboden door Remco Volbeda Stationsbloemenwinkel.

3 Uitslagen, stand en wedstrijdprogramma De uitslagen: HYS The Hague - DESTIL Trappers Tilburg 5-2 Amsterdam G's - HYS The Hague 3-12 DESTIL Trappers Tilburg - Friesland Flyers Heerenveen 7-2 Herentals HYC - Eindhoven Kemphanen 6-7 BPS Friesland Flyers Heerenveen - Ruijters Eaters Geleen 3-0 De stand: # Team GW W OTW OTV V Pnt GV-GT 1 HYS The Hague DESTIL Trappers Tilburg Friesland Flyers Heerenveen Ruijters Eaters Geleen Eindhoven Kemphanen Herentals HYC Amsterdam G's Het programma voor de komende weken: Vrijdag 4 jan 20:00 HYS The Hague - Friesland Flyers Heerenveen 20:30 Amsterdam G's - DESTIL Trappers Tilburg Zaterdag 5 jan 20:00 Friesland Flyers Heerenveen - Herentals HYC 20:30 Ruijters Eaters Geleen - Eindhoven Kemphanen Zondag 6 jan 15:00 DESTIL Trappers Tilburg - Ruijters Eaters Geleen 17:30 Eindhoven Kemphanen - HYS The Hague 20:00 Herentals HYC - Amsterdam G's Dinsdag 8 jan 19:30 Ruijters Eaters Geleen - Herentals HYC Woensdag 9 jan 20:30 Eindhoven Kemphanen - Amsterdam G's Vrijdag 11 jan 20:00 HYS The Hague - Amsterdam G's 21:15 Herentals HYC - Ruijters Eaters Geleen Zaterdag 12 jan 18:00 Amsterdam G's - Friesland Flyers Heerenveen 20:30 Eindhoven Kemphanen - Herentals HYC Woensdag 16 jan 20:00 Friesland Flyers Heerenveen - DESTIL Trappers Tilburg Volgend weekeinde geen thuiswedstrijd voor Friesland Flyers omdat dan in Thialf het EK Allround schaatsen op het programma staat. Tijdens dat toernooi is ook de ijshockeyhal helaas niet beschikbaar. Toch kan Flyers volgend weekeinde zes punten verdienen. De wedstrijd in Amsterdam wordt nl. dubbel geteld. Enkele weken geleden speelde Flyers ook in Amsterdam, leidde met 2-0 en toen werd de wedstrijd gestaakt door een wak in het ijs. Omdat het niet meer mogelijk was die wedstrijd in Amsterdam opnieuw vast te stellen wordt nu de wedstrijd van 12 januari dubbel geteld in de ranglijst. Een belangrijk weekeinde voor de Flyers dus. Op woensdag 16 januari komt DESTIL Trappers Tilburg op bezoek in Thialf.

4 Coach s corner Normaal gesproken komt coach Chris Eimers hier aan het woord, maar vanavond wordt de honneurs waargenomen door Justin Bekkering. Vorige week speelden we de laatste competitiewedstrijd van 2012 in Tilburg en verloren daar met 7-2. In de eerste periode speelden we vooral verdedigend erg goed en pas vlak voor tijd kregen we een doelpunt tegen. In de tweede periode ging het helemaal fout, we maakten verdedigend nogal wat fouten en eerlijk gezegd was Trappers ons telkens een paar stappen voor. Natuurlijk is het waar dat we doordat Thialf niet beschikbaar was weinig hadden getraind, maar dat is geen excuus. We vinden dat je er elke wedstrijd weer moet staan. Woensdagavond tegen Geleen hebben we een prima resultaat neergezet. Natuurlijk misten zij enkele spelers, maar bij ons ontbrak Martens nog door zijn schorsing. We hebben de job prima geklaard waarbij we ook zeker het goede spel van Martijn Oosterwijk niet moeten vergeten die woensdagavond zijn vijfde shut-out van het seizoen boekte. Het was voor ons een heel belangrijke wedstrijd. We staan nu 12 punten voor op Geleen, maar bij verlies was dat nog maar zes punten geweest. De kans dat we de play-offs bereiken is nu al heel groot, we staan ver voor op de vijfde plaats, maar natuurlijk willen we proberen hoger te komen. Met het oog op het thuisvoordeel in de playoffs is het natuurlijk goed als je hoger dan de derde plaats komt. We staan niet zo ver achter op HYS The Hague, maar we moeten dan wel tegen hen de punten pakken. Gisteravond speelden we in Den Haag, dat zijn altijd moeilijke wedstrijden omdat zij in eigen stadion altijd goed spelen. Maar met een gedreven team en een goalie als Oosterwijk maken we altijd kans. Vanavond tegen Herentals gaan we natuurlijk ook weer voor de winst. Zij missen nog steeds twee spelers door schorsingen uit de vorige wedstrijd tegen ons. Dat zal echter geen rol spelen, het wordt vanavond een goede wedstrijd. Volgend weekeinde geen thuiswedstrijd, maar wel uitwedstrijd in Amsterdam die dubbel gaat tellen en waarmee we dus in één keer zes punten aan ons totaal kunnen toevoegen. Elke speler zal beseffen dat er zes punten zijn te verdienen en dus verwacht ik ook daar gewoon een goede wedstrijd. Voor vanavond wens ik jullie een goede wedstrijd en verwacht ik weer jullie steun vanaf de tribune.

5 Jeugdspeler van de week 10 vragen aan: Naam : Lennart Vosmer Leeftijd : 9 jaar team : U10 Positie : nnb Geboortedatum : 22 januari 2003 Hoe oud was je toen je begon met ijshockey? 7 jaar. Waarom ben je gaan ijshockeyen? Door de moeder van Fabiënne die zag ik bij de overblijf en in het Thialf. Wat vind je het aller-leukst aan ijshockey? Dat je later mag bodychecken. Wie is jou trainer? Ivan Kocanda. Wat vindt jij zo goed aan jouw trainer? Hij kan goed schaatsen en hij is streng. Welke speler(s) van de Friesland Flyers bewonder je heel erg? Mike Nason, Andrew Krelove en Jeff Martens Welk eten vind je het lekkerst? Big mac en macaroni. Heb je nog meer hobby s? Ja, voetbal. Wie wint dit jaar de beker? Friesland Flyers en Capitals. Wat is jou grootste droom? Ik heb er drie: quad + quadbaan, professioneel ijshockeyer worden, een crossmotor + baan. De jeugdspeler van de week is een initiatief van Supportersvereniging Flyers en Stichting Jeugd IJshockey. Elke week mag een jeugdspeler met de vlag en het eredivisieteam op het ijs voor aanvang van de wedstrijd. Bovendien beantwoordt deze jeugdspeler 10 vragen in het programmaboekje 't Stickje.

6 Andere teams Tweede divisie Uitslagen Amstel Tijgers Cool Mokum - The Outlaws Zoetermeer 14-5 Ugly Faces Heerenveen - Enschede Lions Stand # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 Amstel Tijgers Cool Mokum Amsterdam Ugly Faces Heerenveen Saints Nijmegen Warriors Leeuwarden The Outlaws Zoetermeer Frisian Flashguns Heerenveen Enschede Lions Derde divisie Uitslagen Friesland Flyers Bombers - Leiden Tigers 13-2 Stand # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 Leeuwarden Vikings Hijs Hokij The Old Flames Den Haag Zoetermeer Bigfield Panters Friesland Flyers Bombers Heerenveen Leiden Polar Bears Amsterdam Shinny Mustangs Leiden Tigers Vierde divisie Uitslagen Friesland Flyers 4 Heerenveen - Hijs Hokij The Hurricanes 1-2 Eindhoven Kemphanen 4 - Los Padres 6-4 Tilburg Capitals - North Seahawks Groningen 9-4 Amsterdam Shinny Club - Hoorn Rhino's 16-3 Tilburg Capitals - Friesland Flyers 4 Heerenveen 7-4 Amsterdam Shinny Club - North Seahawks Groningen 7-4 Stand # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 North Seahawks Groningen Hijs Hokij Den Haag The Hurricanes Tilburg Capitals Eindhoven Kemphanen Friesland Flyers 4 Heerenveen Amsterdam Shinny Club

7 7 Hoorn Rhino's IJCU Dragons Los Padres U17 Uitslagen kampioenschap DESTIL Tilburg Trappers U17 Bl - Hijs Hokij Den Haag U IJCU Dragons Utrecht U17 - Zoetermeer Panters U17 Geel 20-1 Stand kampioenschap # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 IJCU Dragons Utrecht U DESTIL Tilburg Trappers U17 Blauw Hijs Hokij Den Haag U Smoke Eaters Geleen U Zoetermeer Panters U17 Blauw Amstel Tijgers Amsterdam U Eindhoven Kemphanen U Friesland Flyers Heerenveen U V.J.N. Devils U Gijs Bears Groningen U DESTIL Trappers Tilburg U17 Geel Red Eagles 's-hertogenbosch U Dordrecht Lions U Zoetermeer Panters U17 Geel U14 Uitslagen kampioenschap Zoetermeer Panters U14 - Hijs Hokij Den Haag U DESTIL Trappers Tilburg U14 - V.J.N. Devils U Stand kampioenschap # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 V.J.N. Devils U Red Eagles 's-hertogenbosch U Smoke Eaters Geleen U Hijs Hokij Den Haag U DESTIL Trappers Tilburg U IJCU Dragons Utrecht U Eindhoven Kemphanen U Amstel Tijgers Amsterdam U Zoetermeer Panters U Friesland Flyers Heerenveen U Dordrecht Lions U Gijs Bears Groningen U

8 U12 Flyers U12 boekte in de laatste wedstrijd van 2012 een uitstekende overwinning in de uitwedstrijd tegen Groningen. Van die wedstrijd een verslag door een enthousiaste ouder. 1e periode Voordat we kunnen beginnen geeft Tymo aan dat er een gat is bij het goal en ja dat moet even gemaakt worden. Was het tijdens het spel ook maar zo makkelijk om een gat dicht te maken voor Matthijn voor hooking en kort daarna een straf voor Tom voo Tripping. Gelukkig valt de 0-1 gemaakt door Lars Oord met assist van Vincent gevolgd door de 0-2 Lars Oord met assist van Ramon. Een dappere poging van Tymo om de puck van Groningen te stoppen helpt juist een handje en het is 1-2. Er zijn diverse mooie acties en het lijkt erop dat we het spel van vorige week hervatten. Toch is het jammer dat we het passen weer vergeten en er vaak een man vrij staat en we dan toch kiezen voor eigen glorie. Er volgt een straf voor Groningen. Dan is er weer zo n mooie eenmans actie die strand op de goalie en even daarna is er weer mooi samenspel en valt de 1-3 van Tom met assist van Ramon. Helaas valt ook nog de 2-3 wat niet had hoeven te gebeuren. 2e periode We gaan al snel van start met de 2-4 gescoord door Lars Oord met assist van Kian in de boeken staat het anders maar als moeder herkende ik de samenwerking van Lars en Kian. Groningen kwam weer terug en maakte de 3-4. Ramon dacht ik ga ook een duit in het zakje doen en maakte de 3-5 zonder assist. De score werd verder opgedreven door de 3-6 van Lars Sijtsema met assist van Ramon. Er volgde een regen aan straffen de eerste voor Groningen toen Roy voor hooking en hij was nog maar net eraf en Brent kon erop voor slashing, op de hielen gevolgd door Jeremy voor Cross-checking. Onze coach gaf de mannen die nog maar met drie in het veld stonden even mee: de puck naar de andere helft, eruit ermee. De scheids kon dit niet waarderen en van nijd smeet hij de puck tussen de spelers in en er valt een doelpunt voor Groningen 4-6 en de lichaamstaal was een duim op naar het vak Groningen. ach we zeggen niets maar zien het wel.. Snel volgt de 4-7 van Lars Oord met assist van Tom. Weer een straf voor Brent tripping, een staf voor Groningen, en nog een straf voor Tom tripping. Daarmee sluiten we deze periode af. 3e periode Begint met een straf voor Groningen dat is voor het evenwicht he Binnen seconden valt de 4-8 door Ramon met assist van Lars Oord. Gevolgd door de 4-9 van Kian met assist van Tom. Toch laat Groningen onze verdediging steeds weer hun rug zien en ze scoren weer met 5-9.

9 De 5-10 valt door Lars Oord met assist van Matthijn en nou weet Lars dat niet maar onze traditie is dat het tiende doelpunt getrakteerd wordt door de scorende speler!! Maar ja je bent onze gast dus vooruit we strepen het weg haha. Er volgt nog een eenmansactie van Lars Oord en dan maakt het Weer is Groningen in staat om de verdediging de rug toe te keren en Tymo uit te spelen en ze maken de We laten het er niet bij zitten en Jeremy maakt de 6-12 met assist van Brent. Groningen herhaalt het spelletje en ja hoor weer voor de verdediging voorbij Tymo en ze maken achtereen de 7-12 en de Wij sluiten het af met de 8-13 van Lars Oord. Uitslagen kampioenschap Eindhoven Kemphanen U12 - Gijs Bears Groningen U Zoetermeer Panters U12 Geel - Zoetermeer Panters U12 Blauw 0-36 Friesland Flyers Heerenveen U12 - Dordrecht Lions U Zoetermeer Panters U12 Geel - Leiden Lions U Zoetermeer Panters U12 Blauw - IJCU Dragons Utrecht U Amstel Tijgers Amsterdam U12 - Red Eagles Den Bosch U IJCCL Capitals Leeuwarden U12 - Smoke Eaters Geleen U Dordrecht Lions U12 - Red Eagles Den Bosch U Gijs Bears Groningen U12 - Friesland Flyers Heerenveen U Smoke Eaters Geleen U12 - Zoetermeer Panters U12 Geel 22-0 Leiden Lions U12 - Amstel Tijgers Amsterdam U Zoetermeer Panters U12 Blauw - Hijs Hokij Den Haag U IJCU Dragons Utrecht U12 - Eindhoven Kemphanen U IJCCL Capitals Leeuwarden U12 - Blue Mountain Cougars Hoorn 13-0

10 Stand kampioenschap # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 DESTIL Trappers Tilburg U Hijs Hokij Den Haag U Zoetermeer Panters U12 Blauw Smoke Eaters Geleen U IJCU Dragons Utrecht U Amstel Tijgers Amsterdam U Eindhoven Kemphanen U Red Eagles 's-hertogenbosch U Dordrecht Lions U IJCCL Capitals Leeuwarden U V.J.N. Devils U Leiden Lions U Zoetermeer Panters U12 Geel Friesland Flyers Heerenveen U Gijs Bears Groningen U Blue Mountain Cougars Hoorn Wedstrijdprogramma. Zaterdag 5 jan 15:30 Gijs Bears Groningen U14 - Friesland Flyers U14 16:30 Friesland Flyers 2 - DESTIL Trappers Toekomst Zondag 6 jan 12:30 Mini / Welpen toernooi 11:45 DESTIL Trappers Tilburg U12 - Friesland Flyers U12 17:30 Frisian Flashguns Heerenveen - Ugly Faces Heerenveen 19:00 Leeuwarden Vikings - Friesland Flyers Bombers 19:00 Amsterdam Shinny Club - Friesland Flyers 4 Zaterdag 12 jan 16:30 Friesland Flyers U17 - Smoke Eaters Geleen U17 17:00 S.S.IJ. Eindhoven Kemphanen - Friesland Flyers 2 Zondag 13 jan 12:30 Friesland Flyers U12 - Zoetermeer Panters U12 Bl. 15:30 Zoetermeer Panters U14 - Friesland Flyers U14 17:30 Ugly Faces Heerenveen - The Outlaws Zoetermeer 19:20 Amstel Tijgers Cool Mokum - Frisian Flashguns Heerenveen Alle uitslagen en standen en de wedstrijdprogramma s van alle andere teams van Friesland Flyers vindt u op de website van Stichting Jeugd IJshockey Heerenveen,

11 Kom ook ijshockeyen bij de Flyers! Elke zondagochtend van 10:15 11:15 uur wordt in Thialf door Friesland Flyers een schaatsklas georganiseerd. Kinderen vanaf vier jaar zijn hier van harte welkom om te proberen of de snelste teamsport van de wereld ook iets voor hen is. Je mag de eerste vier keren gratis meedoen, pas daarna beslis je of je lid wilt worden. Het lidmaatschap voor het eerste jaar kost maar 50,00. Als je heel erg goed bent kun je in overleg met de trainers doorstromen naar één van de competitie spelende jeugdteams: U8, U10, U12 of U14. Als je zin hebt om het te gaan proberen hoef je je niet aan te melden. Je komt gewoon op zondagochtend naar de ijshockeyhal van Thialf. Wat moet je meenemen: ijshockeyschaatsen (eventueel te huur in Thialf), stevige handschoenen, elleboog- en kniebeschermers (bijv. van het skeeleren) en een (fiets)helm. Een stick kun je eventueel van ons lenen. Tot ziens bij de Flyers! Afgelopen woensdag organiseerde Friesland Flyers in Thialf een open dag voor de jeugd tot en met 17 jaar. Er kon worden geijshockeyd met spelers van Friesland Flyers, er werden spelletjes gedaan er er was van alles op het ijs te beleven. Het was een groot succes waarvan iedereen heeft genoten.

12 Amsterdam G s DESTIL Trappers Tilburg Eindhoven Kemphanen Friesland Flyers Heerenveen Herentals HYC HYS The Hague Ruijters Eaters Geleen Alle uitslagen in één oogopslag Amsterdam G s DESTIL Trappers Tilburg Gestaakt Eindhoven Kemphanen Friesland Flyers Heerenveen Herentals HYC HYS The Hague Ruijters Eaters Geleen OT BPS (regl)

13 Friesland Flyers Heerenveen 30 Martijn Oosterwijk 31 Sjoerd Idzenga 2 Jurryt Smid 4 Alexandr Terjohins (A) 6 Wesley Timmermans 14 Niels van der Vossen 15 Andrew Krelove 24 Trevor Hunt 52 Mark Hoekstra 83 Jeroen van Olphen 5 Sander Dijkstra 8 Jeffrey Martens 9 Mike Nason (C) 10 Brent Janssen 11 Aldo van Aalderen 17 Marc Nijland 20 Kevin Bruijsten (A) 21 Tony Demelinne 39 Gerald Pollastrone 70 Valentijn Bouten 84 Kevin Nijland 94 Tony Ras Herentals HYC 32 Kevin van Looveren 37 Bjorn Steijlen 9 Jens Engelen 13 Nils Vroemans 23 Thijs van Laere 24 Lorens Sneyers 54 Bryan Main 74 Ben Torremans (A) 83 Jordan Paulus 7 Vincent Morgan (C) 10 Ben Vercammen (A) 15 Matt Crowell 17 Yente Franssen 19 Dries Leirs 20 Kevin Undershute 21 Joep Vercammen 22 Wouter Willekens 61 Don Geerts 67 Mitch Morgan 89 Timo Dewin 98 Tyler Melancon Trainer coach: Ass. coach: Teammanager: Materiaal: Verzorging: Fysiotherapeut: Chris Eimers Justin Bekkering Rob van Aalderen Theo van der Duin Simon Heinsius Dirk Lindeboom Piety Elsinga Trainer coach: Ass. Coach: Teammanager: Bill Morgan Jan Andries Peter Wouters Scheidsrechters: Jean Paul de Brabander Linesmen: Gert-Jan Zigterman Bianca Schipper

14 Friesland Flyers PENALTIES Herentals HYC Nr. Penalty Af Op Nr. Penalty Af Op 1e periode 2e periode 3e periode Volg de Flyers op internet Friesland Flyers: Jeugdstichting Flyers: jeugd.frieslandflyers.nl Supportersvereniging: Friesland Flyers GOALS & ASSISTS Herentals HYC Nr. Assists Tijd Nr. Assists Tijd 1e periode - 2e periode - 3e periode -

15 Nieuws van de supportersvereniging IJshockeyvrienden, Vanavond staat de derde wedstrijd van het jaar 2013 alweer op het programma. Een druk schema deze week voor de Flyers. Woensdagavond bezoek van de Eaters en vrijdagavond (gisteren) speelden de Flyers in Den Haag tegen HYS The Hague. Door de overwinning op Eaters Geleen afgelopen woensdag verstevigden de Flyers hun 3de plek in de competitie. 12 punten bedraagt de voorsprong op de ploeg van coach Andy Ten Bult. Vanavond komt de Belgische deelnemer Herentals op bezoek in Thialf. De laatste wedstrijd tegen Herentals werd met nog 11 seconden op de klok beslist door een goal van Andrew Krelove. Wat na het laatste fluitsignaal gebeurde hoeven we hier vermoedelijk niet nogmaals te benoemen. Kort samengevat; Beide teams waren even geen vriendjes. Hoe de wedstrijd vanavond gaat verlopen is, wanneer we de resultaten bekijken, bekend. Resultaten op papier tonen echt nooit de werkelijkheid. De wedstrijd vanavond is één als alle anderen. De spelers hebben jullie dus ook vanavond nodig! Moedig ze aan en juich/schreeuw ze naar 3 punten. Veel plezier vanavond tijdens de wedstrijd Friesland Flyers HYC Herentals Bestuur SVFF Voor Supporters, Door Supporters Word nu lid Voor slechts 15,- per seizoen ben je lid van de Supporters Vereniging Friesland Flyers. Door jou lidmaatschap is het voor ons mogelijk om activiteiten te organiseren. De SVFF is ondere andere verantwoordelijk voor de organisatie van: - Sfeeracties in het stadion - Nieuwe Mascotte - Busreizen (i.s.m. Friesland Flyers) - Intro/Opkomst spelers Friesland Flyers - Deelname Richard Gerritse Toernooi - In- en verkoop merchandise Friesland Flyers Lid worden? Stuur een met daarin jou gegevens naar of meld je bij de Supporterskraam voor in de ijshal.

16 Merchandise Speciaal voor de januari ijshockeymaand biedt de SVFF alle petten aan voor een speciale prijs! Petten zijn verkrijgbaar in de kleuren; Blauw, Wit en Rood en te koop voor 15,-. Ben je lid van de SVFF, dan kost de pet 12,50. Koop tussen 1 januari en 31 januari een pet en krijg een puck met logo van de Friesland Flyers cadeau. Tevens kunnen we melden dat een bestelling is geplaatst voor nieuwe fan-sjaals. Ook zijn er binnenkort een beperkt aantal fan-shirts in de maat XXL beschikbaar. Wanneer wij deze kunnen verkopen wordt kenbaar gemaakt zodra wij de levering hebben ontvangen. Man Of The Match Vanavond roept de SVFF een speler van de Friesland Flyers uit tot Man Of The Match. Uiteraard bepalen we de MOTM niet zelf, maar kan jij stemmen op jouw favoriet! Wil jij stemmen op de MOTM? Dat kan op verschillende manieren: SMS tijdens de wedstrijd FH + #(Shirtnummer) naar 2211! Ga tijdens de wedstrijd via je smartphone/ipad/iphone naar Na afloop van de wedstrijd ontvangt de MOTM namens de SVFF een bos bloemen. De bloemen worden aangeboden door Remco Volbeda Stationsbloemenwinkel. Sfeervlag voor tijdens thuiswedstrijd Friesland Flyers Wij als SVFF zijn door een fan benaderd. Deze fan loopt met het idee rond om tijdens elke thuiswedstrijd van de Friesland Flyers Heerenveen een vlag met logo van de Flyers over een tribune heen te trekken. De SVFF wil dit idee erg graag ondersteunen, maar dat kan niet zonder jullie hulp. Het drukken van de vlag 8x8 of 10x10 kost geld, veel geld! De offertes die zijn aangevraagd liggen allemaal rond de 1300,- En daarom roepen we jullie hulp in. Word lid van de SVFF voor slechts 15,- per seizoen en wij dragen van elk lid 2,50 bij. (max. 300,-) Stuur in dat geval even een naar en geef je adresgegevens even door. Wil jij niet lid worden of ben je al lid, maar toch een bijdrage doen?! Ook dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Stuur in dat geval even een met je adresgegevens en bijdrage naar Als er genoeg geld is voor de vlag, dan zal deze gedrukt worden. Alle "sponsoren" worden door de SVFF vervolgens bedankt in 't Stickje!

17 Het grote Nederlandse ijshockeyboek (met speciale 2013 prijs) Wie zich eens wil verdiepen in de geschiedenis van het Nederlandse ijshockey, kan zijn hart ophalen met Het grote Nederlandse IJshockeyboek. Dit boek vertelt in woord en beeld de geschiedenis van bijna 120 jaar ijshockey in Nederland. Alle clubs die vanaf 1934 hun rol speelden, hebben hun eigen verhaal in woord en cijfers. Dit is een boek over vedetten, sterren, kampioenschapen, en over het up en down in het vaderlandse ijshockey. Honderden unieke foto s begeleiden deze ijshockeyreis door heden en verleden. Voor de doorgewinterde fans is dit overzichtelijke en gedetailleerde boekwerk een mooi middel om de hoogtepunten nog eens te herbeleven. Maar ook voor de supporters die nog niet zo lang meedraaien is het van grote waarde om het ijshockey in Nederland in alle facetten tot op het bot te leren kennen. Het boek bevat 432 pagina s, kent afmetingen van 17x24 cm, heeft een harde kaft, bevat 200 foto s en afbeeldingen en is volledig in kleur gedrukt. Vanaf 1 januari t/m 31 januari is het boek voor de speciale prijs van 30,- te koop bij de merchandise kraam van de SVFF! Leden van de SVFF betalen voor het boek slechts 25,- Frizzly the Eagle. Je hoeft niet bang te zijn voor mij hoor, want ik ben de mascotte van de Friesland Flyers. Je zult me bij elke thuiswedstrijd op en rond het ijs zien verschijnen. Ik ga over het ijs heen vliegen en misschien ook wel een beetje gek doen. Doen jullie met mij mee? Ik heb gehoord dat de spelers van de Friesland Flyers het erg leuk vinden als jullie ze aanmoedigen. Als je met mij op de foto wilt, dan kan dat natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat je me te pakken krijgt. En als je me dan hebt, dan gaan we samen op de foto! Groetjes, Frizzly the Eagle.

18 Sponsoren Friesland Flyers Co-sponsoren Leen Bakker A6.nl Leeuwarder Courant Thialf Waterstad FM Business partners Acera Accountants Werktijd Uitzendburo Media partners Waterstad FM Leeuwarder Courant Van der Let & Partners Business Club Friesland Flyers C. van der Hauw Betonbouw Constructa Bouw DDV Kittechniek De Haan Advocaten De Swetser Heerenveen Ecotrain Empatec FTD bv Gemeente Heerenveen Henk Beerda HS Consulting JHV Onroerend goed Jonkman BV Kuiper Verzekeringen M. Nijholt Tegelzetbedrijf Noord Negentig Novatech Auto & Industrie Rijschool Dick Hielkema Ten Brinke Overall Design Pastreka BV Pulsar Karting Rabobank Heerenveen-Gorredijk Timmer- en onderhoudsbedrijf K. de Vries Verdonk Advocaten Wind Financieel Advies Yme Kuiper bv Tenge Hoveniersbedrijf Zijlstra Beroepskleding Tulp Advocaten Jongens van de Jong - Internet & Communicatie Jaroff Van der Werf Administratie & Advies Dox Imagemakers Hulpmiddelen Centrum Pocoma Groenewegen Advocaten en Notarissen Blaauw Woonidee Flanderijn Incasso Smartrigging BV Quick Uitzendburo Pro Office Koopmans Reizen Viore Bordsponsor Copy Boss Heerenveen Deco Keuken Nebraska Heerenveen Makelaardij Terpstra De Bios Heerenveen

t Stickje UNIS Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje UNIS Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van UNIS Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers Eindhoven Kemphanen Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers Eindhoven Kemphanen Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje 45e jaargang nr. 20 2 maart 2013

t Stickje 45e jaargang nr. 20 2 maart 2013 t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van UNIS Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers HYS The Hague Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers HYS The Hague Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers Ruijters Eaters Geleen Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers Ruijters Eaters Geleen Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

Competitieopzet U12 competitie 2014-2015

Competitieopzet U12 competitie 2014-2015 corr. adres: postbus 292, 2700 AG Zoetermeer, The Netherlands bondsbureau: Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven, The Netherlands telefoon: 040-2381238, fax: 040-2381239, e-mail: info@nijb.nl bankrelatie:

Nadere informatie

Indeling en modus ijshockeycompetities seizoen (onder voorbehoud) versie 6 juli 9:15

Indeling en modus ijshockeycompetities seizoen (onder voorbehoud) versie 6 juli 9:15 Indeling en modus ijshockeycompetities seizoen 2012 2013 (onder voorbehoud) versie 6 juli 9:15 Eerste divisie Eindhoven High Techs DESTIL Trappers Tilburg Toekomstteam Gijs Bears Groningen Toekomstteam

Nadere informatie

Eindhoven, 30 augustus Geachte wedstrijdsecretarissen,

Eindhoven, 30 augustus Geachte wedstrijdsecretarissen, corr. adres: postbus 292, 2700 AG Zoetermeer, The Netherlands bondsbureau: Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven, The Netherlands telefoon: 040-2381238, fax: 040-2381239, e-mail: info@nijb.nl bankrelatie:

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN. Ir. J.A.M. (Jos) de Haan IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI Nieuws in de brief. Erevoorzitter Jos de Haan overleden

EINDHOVEN KEMPHANEN. Ir. J.A.M. (Jos) de Haan IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI Nieuws in de brief. Erevoorzitter Jos de Haan overleden EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 Nieuws in de brief In deze nieuwsbrief onder meer aandacht voor het overlijden van erevoorzitter Jos de Haan. Hij was de langst zittende

Nadere informatie

NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT

NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT SEIZOEN 2011-2012 BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND SEIZOEN 2011-2012 INHOUD pagina BIJLAGE I: SWITCHEN TUSSEN EREDIVISIE

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat het dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen aan

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat het dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen aan Aan de voorselectie van het nationale U12-team (Neem deze brief door met je ouders) Ref.: TvG/2013/4 Betreft: Nationaal U12-team Beste U12-sportvriend en ouders, corr. adres: postbus 292, 2700 AG zoetermeer,

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Datum: Maandag 28 april 2014 Locatie: Thialf, Heerenveen

Datum: Maandag 28 april 2014 Locatie: Thialf, Heerenveen Datum: Maandag 28 april 2014 Locatie: Thialf, Heerenveen Agenda: * Ingekomen stukken * Terugblik seizoen 13-14 - Algemene zaken - Vrijwilligers - Evenementen - Financiën * Seizoen 14-15 * Rondvraag * Afsluiting

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER... Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen 2014-2015. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 25 MEI 2017 Inhoudsopgave Pag. 3 Welkom Pag. 4 Toernooireglement Pag. 5 Veldindeling Pag. 6 Poule 1 Heren Pag. 7 Poule 2 Heren Pag. 8 Poule 1 Dames Pag. 9 Penaltybokaal Pag. 10 Routebeschrijving

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR!

WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR! SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2014-2015 WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR! Tilburg Trappers is de meest succesvolle ijshockeyclub van Nederland. Vorig jaar werden we landskampioen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Win superprijzen bij de Kidsclub Kinderbingo op 19 maart - FC Twente-taart met 25% korting bij EMTÉ - Er zijn weer ouder-kindkaarten voor FC

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 29 juli 2015 knvb.nl 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

SNEL SPANNEND TECHNISCH- DOELPUNTRIJK VOOR JONGENS EN MEISJES TACTISCH RIJK AAN TRUCS VEEL TEAMGEEST

SNEL SPANNEND TECHNISCH- DOELPUNTRIJK VOOR JONGENS EN MEISJES TACTISCH RIJK AAN TRUCS VEEL TEAMGEEST SNEL SPANNEND TECHNISCH- DOELPUNTRIJK VOOR JONGENS EN MEISJES TACTISCH RIJK AAN TRUCS VEEL TEAMGEEST Wat is rolhockey Een snelle teamsport die, door het tempo en de techniek en tactiek waarmee gespeeld

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek De jeugd neemt binnen onze club SMS Lubbeek een centrale plaats in, want

Nadere informatie

RKVVM. Nieuwsbrief #01/14. Op weg naar RKVVM 2.0

RKVVM. Nieuwsbrief #01/14. Op weg naar RKVVM 2.0 www.rkvvm.nl RKVVM Nieuwsbrief #01/14 In deze editie RKVVM 2.0 Kort Nieuws AED-cursus in de kantine Van vrijwilligers voor vrijwilligers Vader en zoon in de picture! Uit de oude doos Op weg naar RKVVM

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies)

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies) Pupillen Waterpolo (waterpolo voor dummies) Ben je net begonnen met waterpolo en moet je binnenkort misschien je eerste wedstrijd spelen? Of heb je al vaker een wedstrijd gespeeld, maar ken je nog niet

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op.

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op. In deze editie Van de redactie blz. 3 De geschiedenis van de Peelshot blz. 4 Oud speler gaat internationaal blz. 5 Wat te doen met een assist van Quincy? blz. 6 Kleurplaat blz. 7 Interview met Blaise Fouarge

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal

1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal 1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal 1.1 Noem de laatste trainer van Ajax die als speler nooit voor het Nederlands Elftal uitkwam. 1.2 Noem de twee Tunesische internationals die in de Eredivisie

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Belangrijke data. Vrijdag 14 april: Goede vrijdag; alle kinderen vrij

Belangrijke data. Vrijdag 14 april: Goede vrijdag; alle kinderen vrij WEEKBULLETIN 29 Jaargang 36 14-04-2017 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Vrijdag 14 april: Goede vrijdag; alle kinderen vrij Maandag 17

Nadere informatie

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur Gelukkig Nieuwjaar zaalvoetbaltoernooi zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen 10.00 uur - 18.00 uur 1 Beste AFC ers! Allereerst heten wij jullie van harte welkom in de Emergohal bij het traditionele

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Secr. Mevr. E. Hop Gasthuislaan 59 6883 JA Velp (06) 53233927 Clubhuis de Rietgans Rietganssingel 117 6883 DR Velp (0 (06)179553700 www.sios61.nl Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Zaterdag 14 november

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

De Nijskoer. nieuwsbrief. maart 2017

De Nijskoer. nieuwsbrief.  maart 2017 www.venv.nl maart 2017 1 De Nijskoer nieuwsbrief V&V 1 speelt 1 april de thuiswedstrijd tegen Rood Wit, aanvang 15:30. Rood Wit staat op de eerste plaats met 1 punt voorsprong op V&V, dus de koppositie

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Een spreekbeurt over ADO Den Haag

Een spreekbeurt over ADO Den Haag Een spreekbeurt over ADO Den Haag Wij ontvangen veel berichten van kinderen die graag een spreekbeurt over ADO Den Haag willen houden. Zij weten alleen niet waar of hoe ze moeten beginnen. Wij helpen je

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2011. Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie. Van de voorzitter Door Borgert Tegel

Nieuwsbrief maart 2011. Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie. Van de voorzitter Door Borgert Tegel NB maart B.C. t Gooi Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie Van de voorzitter Door Borgert Tegel Ik sla de shuttle naar Ons meidenteam M1 in t zonnetje Afscheid Gerard Het badminton

Nadere informatie

Deze trainingsdagen zijn bedoeld om zoveel mogelijk te leren en wij denken dat daar een aantal spelregels bij horen, die daartoe aan bijdragen.

Deze trainingsdagen zijn bedoeld om zoveel mogelijk te leren en wij denken dat daar een aantal spelregels bij horen, die daartoe aan bijdragen. Aan de voorselectie van het nationale U12-team (Neem deze brief door met je ouders) Ref.: TvG/2012/103 Betreft: Nationaal U12-team Beste U12-sportvriend en ouders, corr. adres: postbus 292, 2700 AG zoetermeer,

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 6 Voetbaltoernooi 2015 6 juni 2015 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor en het toernooi-tijdperk breekt

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Joris Helleputtestraat 9 3920 LOMMEL. Openingsuren: maandag t/m vrijdag 8u tot 12u en 12u30 tot 17u00

Joris Helleputtestraat 9 3920 LOMMEL. Openingsuren: maandag t/m vrijdag 8u tot 12u en 12u30 tot 17u00 TURNHOUT TIGERS IN T KORT De Turnhout Tigers richt zich in eerste instantie op de jeugdwerking van de ijshockey in Turnhout. Jeugd vanaf 4 jaar kan zich aanmelden om onze gedeelde passie IJSHOCKEY de snelste

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18 Artikel 1 Europees ticket 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Wedstrijdschema ochtend. aanvang veld uitslag: uitslag: 10:00-10:20 1 Den Ham - Excelsior 31-10:00-10:20 3 HHC - STEVO -

Wedstrijdschema ochtend. aanvang veld uitslag: uitslag: 10:00-10:20 1 Den Ham - Excelsior 31-10:00-10:20 3 HHC - STEVO - Wedstrijdschema ochtend aanvang veld uitslag: uitslag: 10:00-10:20 1 Den Ham - Excelsior 31-10:00-10:20 3 HHC - STEVO - 10:00-10:20 4 Nieuwleusen - JVZ - 10:00-10:20 5 Schalkhaar - Bergentheim - 10:20-10:40

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT

NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT SEIZOEN 2015-2016 BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND SEIZOEN 2015-2016 INHOUD pagina BIJLAGE I: SWITCHEN TUSSEN OBERLIGA-TEAM

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2016/ 17

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2016/ 17 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2016/ 17 Artikel 1 De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere

Nadere informatie

world tour en competitie informatie ouders

world tour en competitie informatie ouders world tour en competitie informatie ouders De competitie voor de rode en oranje kinderen is vanaf september 2013 ingrijpend veranderen en heeft een nieuwe naam gekregen: World Tour. Meer informatie vindt

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

WK-QUIZ 2014. Vul hier je naam in: Vul je antwoorden in naast de vraag en lever dan in.

WK-QUIZ 2014. Vul hier je naam in: Vul je antwoorden in naast de vraag en lever dan in. WK-QUIZ 2014 6 Ronden: (100 punten te verdienen) 1. WK Weetjes (16) 2. Voetbal Quotes (16) 3. WK Landen (16) 4. Wie is het? (16) 5. WK 2014 (20) 6. Voetbalvrouwen (16) Vul hier je naam in: Vul je antwoorden

Nadere informatie

Jeugdschaatsen 2014-2015

Jeugdschaatsen 2014-2015 Jeugdschaatsen 2014-2015 www.ijsverenigingwoubrugge.nl www.ijsclubhoogmade.nl Algemene inleiding Welkom bij De ijsvereniging Woubrugge en de IJsclub Hoogmade. Bij ons kun je leren schaatsen gewoon omdat

Nadere informatie

STAD DELFT BOKAAL 2016 PROGRAMMA

STAD DELFT BOKAAL 2016 PROGRAMMA STAD DELFT BOKAAL 2016 PROGRAMMA VOORRONDE DINSDAG 2 AUGUSTUS HET KASTEEL DFC DELFIA SPORTPARK PAUWMOLEN SV WIPPOLDER S VOORRONDE WOENSDAG 3 AUGUSTUS HET KASTEEL DFC DELFIA FINALES ZATERDAG 6 AUGUSTUS

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

1. Welkom en opening Marco. Koos opent de vergadering aangezien we krap in de tijd zitten en Marco later aanschuift.

1. Welkom en opening Marco. Koos opent de vergadering aangezien we krap in de tijd zitten en Marco later aanschuift. Overleg OGS d.d. 14 januari 2015 Aanwezig: Maarten Marco Koos R. Jan Robbie Koos Dick Peter Ruud Patrick Geer Jean Paul Hans Jeroen Alberto Johan Roberto Jacco 1. Welkom en opening Marco. Koos opent de

Nadere informatie