Van Dorsten Makelaars T: Grote Oever 34a, Meppel E:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van Dorsten Makelaars T: Grote Oever 34a, Meppel E:"

Transcriptie

1 VILLA NUOVA

2

3 Van Dorsten Makelaars T: Grote Oever 34a, Meppel E:

4 Een woning is meer als een gebouw, een plek waar je jezelf mag zijn, een plek waar warme herinneringen zijn geborgen en een plaats van veiligheid. Een huis is dan pas een thuis. Daarom vinden wij het van belang dat mensen zelf invloed krijgen in de creatie van hun eigen thuis. Elk mens is anders, dus zal de woonbehoefte van mensen ook verschillend zijn. Villa Nuova biedt deze mogelijkheden. Ontwerp nu zelf uw unieke nieuwe woonvorm. In deze brochure zijn vier varianten uitgewerkt, maar uw eigen vijfde variant is ook een mogelijkheid.

5 Meppel is een stad met een rijke traditie op het gebied van handel. De sporen van het verleden zijn tot op de dag van vandaag overal in de stad te vinden. Met name in het oude centrum, waar nog vele karakteristieke en historische gebouwen met monumentale gevels te vinden zijn. Meppel is groot geworden vanaf de 16 e eeuw door de turfafgravingen. De handelsgeest maakte dat het dorp uitgroeide naar een stad. De sfeervolle kanalen en grachten zijn nog restanten uit die tijd. Ook in de huidige tijd is Meppel nog steeds een handelscentrum met alle voorzieningen binnen handbereik. Het hart van Meppel op loopafstand Het historisch centrum met alle gemakken ligt binnen handbereik. Gezellige restaurantjes en cafés, een groot winkelaanbod en het nodige vertier op cultureel gebeid. De schouwburg, diverse evenementen of gewoon even slenteren over de markt. Er is altijd wat te doen. Dicht bij de stad en dicht bij de natuur. Liggend op de rand van beide kwaliteiten. Na een vermoeiende werkdag nog even een wandeling door de natuur of door de stad, beide ligt binnen handbereik.

6 Een zonovergoten dag. Nippend aan uw kopje cappuccino, genieten van het uitzicht op uw woning, ravotten met de kinderen in de achtertuin, krantje lezen, gezellig bijkletsen, vrienden over de vloer, uitblazen op een bankje in de middagzon of vakliteratuur doornemen in uw werkkamer. Bij Villa Nuova bepaald u zelf uw ruimte. Flexibiliteit is een vitale eigenschap. Woonwensen en leefsituaties veranderen nu eenmaal en is voor iedereen anders. Ruimte voor ontplooiing. Om ideeën op te doen en plannen waar te maken. Om te presteren, te ontspannen en te genieten. Zonder ruimte is niemand op z n plek. Villa Nuova biedt u volop leefruimte, verdeeld over drie bouwlagen. Met zoveel ruimte in huis is er vrijheid voor iedereen.

7 Nieuwveense landen Villa Nuova Centrum Winkels Scholen Uitgaan Meppel

8 Villa Nuova Nieuwveense landen Nieuwveense landen is een nieuwe wijk aan de noordkant van Meppel. Niet vaak wordt een nieuwe wijk zo dicht bij het centrum gebouwd. Het centrum is slechts een paar minuten lopen. Hier wordt een nieuwe wijk gerealiseerd, die past bij Meppel en die straks dezelfde prettige mix heeft van stad en dorp. De bouwactiviteiten zijn inmiddels gestart. De royale kavels zijn gelegen aan de rand van Nieuwveense landen met ruim uitzicht op het groen aan de voorzijde.

9 VILLA NUOVA

10 Uw droomwoning De royale woningen met drie bouwlagen, zijn door de architect ontworpen op basis van de eisen die de gemeente Meppel heeft gesteld in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Op basis van dit ontwerp willen wij graag met u in gesprek om samen u uw droomwoning vorm te geven. Wilt u bepaalde uitbouwen aan uw woning, gevels wijzigen, de woning vergoten, etc. Veel is mogelijk. Bij deze woningen kunnen 2 auto s op eigen terrein worden geparkeerd. Ook kunt u uw woning zo wijzigen dat u op de begane grond een slaapkamer met badkamer krijgt. U kunt 1 van de 4 reeds uitgewerkte voorbeeldontwerpen gebruiken als basis voor uw wijzigingen. Het aangepaste ontwerp zullen wij vervolgens met het kwaliteitsteam van de gemeente bespreken. Na goedkeuring van dit ontwerp zullen wij de bouwvergunning aanvragen. VILLA NUOVA

11 VILLA NUOVA

12 Verschillen in de uitgewerkte voorbeeldontwerpen Type Basis Vanzelfsprekend willen we u alle ruimte geven om uw eigen woning te ontwerpen. Voor de samenhang in de wijk van de verschillende woningen zijn door de gemeente Meppel voorwaarden opgesteld in het bestemmingsplan en het daaruit voortvloeiende beeldkwaliteitsplan. Op basis van deze uitgangspunten zijn er al 4 types uitgewerkt om u een voorbeeld te geven van de mogelijkheden van de woningen. In de onderstaande beschrijving vindt u de verschillen tussen de woningen. De basiswoning heeft een ruime woonkamer aan de straatzijde en de keuken aan de tuinzijde van de woning. Met een uitbreiding aan de achterzijde zijn de woonkamer en de keuken ook om te draaien, zodat u ook tuingericht kunt wonen. Op de verdieping bevindt zich de royale ouderslaapkamer, nog 2 slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping is verder niet ingedeeld, maar door de gemetselde topgevels kunnen hier ook nog twee extra kamers worden gerealiseerd. Type A Hierbij vindt er een verbijzondering plaats ter plaatse van de voordeur. De eerste indruk van een woning begint vaak bij de entree. Type B Bij dit type is een dakje geplaatst op de entree, de kroon van de entree van de woning. Verder heeft de woning aan de linkerzijgevel een serre, waarop een balkonnetje is geplaatst met een deur naar de slaapkamer. En aan de rechterzijgevel is een garage gesitueerd. Type C Deze woning is breder gemaakt, waarbij er nog een verbijzondering in de kap heeft plaatsgevonden. Een speels ontwerp die de statuur van de woning veel extra geeft Type D Uw droomwoning? Deze variant is een combinatie van bovenstaande mogelijkheden met daarbij uw eigen wensen. Wonen zoals u het altijd heeft gewenst. Daarbij kan de woning ook langer en breder worden gemaakt. Of een uitbouw/serre op de begane grond.

13 Woningtype BASIS gevelbeelden ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

14 VOORGEVEL ZIJGEVEL

15 Woningtype BASIS plattegronden BEGANE GROND 1 E VERDIEPING

16 2 E VERDIEPING

17 Woningtype A gevelbeelden ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

18 VOORGEVEL ZIJGEVEL

19 Woningtype A plattegronden BEGANE GROND 1 E VERDIEPING

20 2 E VERDIEPING

21 Woningtype B gevelbeelden ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

22 VOORGEVEL ZIJGEVEL

23 Woningtype B plattegronden BEGANE GROND 1 E VERDIEPING

24 2 E VERDIEPING

25 Woningtype C gevelbeelden ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

26 VOORGEVEL ZIJGEVEL

27 Woningtype C plattegronden BEGANE GROND 1 E VERDIEPING

28 2 E VERDIEPING

29 Tijd om persoonlijk te bouwen Een eigen woning bouwen en zelf bepalen hoe het huis wordt gemaakt tot een eigen identiteit. Een uniek kans die vaak wordt geboden bij de verkoop van vrije kavels Veel mensen vinden het bouwen van een eigen huis een ingewikkeld proces vol met risico s en valkuilen. Hoe blijf je binnen het budget, hoe wordt overeenstemming bereikt met de aannemer en architect, etc. De gemeente Meppel is met ECO Vastgoed een unieke samenwerking aangegaan. Wij bieden u wel de mogelijkheid om uw eigen droomwoning te realiseren, maar zonder de zorgen en binnen de vooraf door u zelf vastgestelde doelen. ECO Vastgoed zal u vanaf het begin tot het eind begeleiden door dit proces. Zodat u aan het eind krijgt wat u aan het begin heeft afgesproken. Hierbij denken aan budget, planning, kwaliteit, etc. ECO Vastgoed doet meer dan alleen begeleiden, wij zijn in staat ook kwalitatief inhoud te geven aan het ontwerpproces en verantwoordelijkheid te nemen voor een vooraf overeengekomen prestatie. Je eigen huis laten bouwen is één van de hoogtepunten in je leven. Daarbij hoort een persoonlijke benadering en een persoonlijk ontwerp. De wens van de klant staat centraal binnen de vooraf door de gemeente vastgestelde kwaliteitseisen in bv. een beeldkwaliteitsplan of bestemmingsplan. Daarbij wordt door de architect met de gemeente de kwaliteit bewaakt van de eigenheid van een eigen woning en de samenhang met de omgeving. Deze omschrijving schetst het proces dat de koper bij Persoonlijk Bouwen doorloopt: van voorlopig ontwerp tot het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst, het moment waarop de koper officieel de eigenaar wordt van zijn of haar persoonlijk ontwikkelde woning op een eigen kavel. Deze kavel is eigendom van de gemeente en wordt geleverd aan de koper. Zeer belangrijk voor ECO Vastgoed is de woningen duurzaam aan te bieden, voor nu en in de toekomst. Ecologie is van grote waarde voor een leefbare samenleving en daarmee bij de realisatie van uitgewerkte plannen. Duurzaamheid wordt afgestemd op de mogelijkheden van de klant. Veel mensen willen wel meedoen met duurzaamheid, maar de economische factor is van even groot belang. Wij zullen voor de koper diverse varianten uitwerken, goede voorlichting geven en trachten te overtuigen tot het nemen van duurzame besluiten. Ook voor ecologie kiezen we voor de persoonlijke benadering.

30 Stap 0. Initiatiefase Voordat wordt begonnen met de verkoop, heeft de architect een aantal basisontwerpen uitgewerkt voor deze locatie. Deze zijn besproken en overeengekomen met de gemeente en het kwaliteitsteam. Stap 1. Oriëntatiefase Op basis van deze basisontwerpen komen geïnteresseerden in gesprek met de makelaar en ontwikkelaar. De wens van de klant staat centraal tijdens deze gesprekken. Tijdens dit gesprek worden de persoonlijke woonwensen besproken. Ook krijgt men alle informatie over het project, de kavels en het bestemmingsplan. De geïnteresseerde geeft het basisontwerp vorm en karakter door persoonlijke keuzes te maken in indeling, materiaal, uitbouwmogelijkheden en afwerking. Deze grote keuzevrijheid maken alle woningen die volgens het concept Persoonlijk Bouwen vormgegeven zijn, uniek. Hoe groter de variatie in ontwerpen, hoe persoonlijker voor de klant, hoe rijker voor het de locatie. Deze inspiratie proberen we te vertalen in de eerste schetsen, welke worden getoetst aan de kwaliteitseisen van de locatie. Op basis van deze schetsen maakt de aannemer een prijsopgave. De klant kan nu op basis van een ontwerp en een budget bepalen of hij of zij door wil gaan met het proces. De koper kan er voor kiezen om in deze periode ook de financiële toets te laten plaatsvinden. Stap 2. Engineerings- en vergunningsfase Ideeën krijgen een vaste vorm in deze fase van engineering. Het ontwerp wordt uitgewerkt tot bouwaanvraag. Er worden vele gesprekken gevoerd en er is intensief contact met alle betrokken partijen. Nadat alle tekeningen, berekeningen en technische omschrijvingen zijn uitgewerkt krijgt de koper nogmaals de kans om zijn of haar wensen toe te voegen. Na akkoord van de koper zullen we de bouwaanvraag indienen. Elke woning die wordt verkocht zal worden gebouwd, dus bouwen is daarmee niet afhankelijk van een percentage verkocht van het totaal. Stap 3. Realisatiefase en oplevering Nadat de gemeente de omgevingsvergunning heeft verstrekt, wordt de datum start bouw vastgesteld. De grond zal worden geleverd. Verder wordt de werkvoorbereiding van de aannemer opgestart. Materialen worden besteld en de werktekeningen en productietekeningen worden gemaakt. Tijdens de realisatiefase zullen we intensief contact blijven onderhouden met de koper. Naast bouwplaatsbezoeken zal de koper ook geïnformeerd worden over de voortgang en vorderingen van de bouw. Begeleiding bij persoonlijk bouwen geldt ook tijdens de realisatiefase. Nadat de aannemer de woning heeft afgerond wordt deze opgeleverd. De koper krijgt uitgebreide voorlichting over de werking en onderhoud van zijn installatie. Daarna start de onderhouds- en garantiefase.

SAmen Bouwen in ZWOLLE

SAmen Bouwen in ZWOLLE SAmen Bouwen in ZWOLLE 6 vrijstaande woningen Ruiterlaan Zwolle Ruiterlaan Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Veldhoven (Meerstraat) De Egel

Veldhoven (Meerstraat) De Egel Veldhoven (Meerstraat) De Egel 5 moderne en verrassend ruim opgezette vrijstaand geschakelde (semi-) bungalows met inpandig bereikbare garage en tuin, gunstig gelegen aan de Egel in plan "Meerstraat" in

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl

Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl t Ambtshof biedt rust en ruimte. Een parklandschap in de achtertuin, rust en ruimte en alle voorzieningen bij de hand. Je kunt het treffen. En wie aan t Ambtshof

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Samen bouwen in Beilen. Nagtegael

Samen bouwen in Beilen. Nagtegael Samen bouwen in Beilen Nagtegael Welkom in Beilen Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

,- v.o.n. Kamers Slaapkamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

,- v.o.n. Kamers Slaapkamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Kikstraat 0ONG 3907LC Veenendaal 328.500,- v.o.n. 2 onder 1 kap Eigenwijk is een project in deelgebied De Straten in Veenendaal-oost waarbij de geïnteresseerden en (potentiële) kopers meegedacht hebben

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Woningbouwproject Raamsdonk

Nieuwsbrief Woningbouwproject Raamsdonk Rietland 23 3621 GZ Breukelen Tel. 0346-26 49 04 Fax 0346-26 47 52 Rijn & Vecht Ontwikkeling B.V. PLANONTWIKKELAARS VAN FORMAAT! www.rijnenvecht.nl Nieuwsbrief Woningbouwproject Raamsdonk Inleiding: Het

Nadere informatie

De Korf Noorderplassen West - Almere v.o.n. algemene informatie impressies plattegrond

De Korf Noorderplassen West - Almere v.o.n. algemene informatie impressies plattegrond De Korf Noorderplassen West - Almere 299.000 v.o.n. algemene informatie impressies plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

S a m e n B o u w e n i n ZwoLLe B R e e C a m P o o S T

S a m e n B o u w e n i n ZwoLLe B R e e C a m P o o S T S amen Bouwen in ZWOLLE BREECAMP OOST BREECAMP OOST (DE PLANTAGE) Het groeiende stadsdeel Stadhagen is een gebied in Zwolle waar tot 15 jaar geleden de natuur vrij spel had. De bestaande structuur van

Nadere informatie

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Welkom in Winschoten Winschoten wordt ook wel de woonstad van Oost-Groningen genoemd. De stad is aantrekkelijk om te wonen door de prettige en rustige leefomgeving.

Nadere informatie

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica.

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand Grijpskerke Onderscheidend wonen! Eengezins hoekwoning Egelantier Egelantier Wonen in hartje Zeeland: ruim, groen en levendig Aan de rand van Heinkenszand in de

Nadere informatie

Samen bouwen in Gieten. Goornsenaere

Samen bouwen in Gieten. Goornsenaere Samen bouwen in Gieten Goornsenaere Welkom in Gieten Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze en is als woonplek zeer geliefd. Het heeft uitstekende

Nadere informatie

Raoul Wallenbergstraat 4 HENGELO

Raoul Wallenbergstraat 4 HENGELO Raoul Wallenbergstraat 4 HENGELO Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2018 Soort: eengezinswoning Kamers: 5 Inhoud: 430m³ Woonoppervlakte: 115 m² Perceeloppervlakte: 125 m² Overige inpandige ruimte: 5 m²

Nadere informatie

Landelijk wonen in Keijenborg

Landelijk wonen in Keijenborg Bij de bouw van dit project zijn de volgende partijen betrokken: Verkoop & aannemer: SelektHuis Kalanderstraat 51 T 0548-537555 www.selekthuis.nl Ontwikkeling: Nieuwenhuis Planontwikkeling Kalanderstraat

Nadere informatie

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor.

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor. SAmen Bouwen in NUNSPEET GEEF UW DROMEN DE RUIMTE WONEN in NUNSPEET Nunspeet is een zogeheten esdorp en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. De omgeving van Nunspeet is prachtig om al fietsend

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 6 twee-onder-één-kapwoningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

WONINGPRESENTATIE. Vosseveld Villa s SOEST

WONINGPRESENTATIE. Vosseveld Villa s SOEST WONINGPRESENTATIE Vosseveld Villa s SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Gegevens Foto s Situatietekening Plattegrond(en) Gevels Opties Buijs voor elk huis Omschrijving Algemeen: Unieke kans, nieuw te bouwen

Nadere informatie

Samen bouwen in Odijk. 6 semi-bungalows

Samen bouwen in Odijk. 6 semi-bungalows Samen bouwen in Odijk 6 semi-bungalows Welkom in Odijk Aan de rand van Odijk ligt Villapark Violanthus, met een uniek karakter van weidse uitzichten langs de Kromme Rijn. De wijk grenst aan de andere kant

Nadere informatie

Betuwevilla Goudreinet

Betuwevilla Goudreinet Betuwevilla Goudreinet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse Zoom 315 2652 BP Berkel En Rodenrijs 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Klapwijkse Zoom 315 Postcode 2652 BP Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, Aan rustige

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Bouw je eigen BOSVILLA. aan de groene rand van Almere Poort

Bouw je eigen BOSVILLA. aan de groene rand van Almere Poort Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort 1 Ontwerp en bouw je eigen BOSVILLA Aan de groene rand van het Homeruskwartier in Almere Poort ligt een aantal kavels waarop je je eigen 2-onder-1-kap

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Samen Bouwen in Hoogezand

Samen Bouwen in Hoogezand Vosholen Samen Bouwen in Hoogezand Vosh Welkom in Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent IJSSELMAERE De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent Bouw je eigen droomvilla aan het water Het zelf bouwen van een huis is een intensief traject waarbij je rekening moet houden met een

Nadere informatie

DE GILDEN DRONTEN 8 ROYALE WATERWONINGEN

DE GILDEN DRONTEN 8 ROYALE WATERWONINGEN 8 ROYALE WATERWONINGEN O N E N A A N H E T W A T E R W O N E N A A N H E T W A T E R W DE GILDEN DRONTEN In haar nog maar vijftig jaar jonge bestaan heeft Dronten zich ontwikkeld tot een bloeiende gemeenschap

Nadere informatie

Burgermeester de Beaufortweg 61-63

Burgermeester de Beaufortweg 61-63 een toekomstgerichte oplossing voor de renovatie van twee kenmerkende gebouwen in Leusden Burgermeester de Beaufortweg 61-63 nieuwbouw renovatie restauratie herbestemming multifunctioneel woningbouw industrie

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen

Samen bouwen in Diepenveen t Ambtshof Samen bouwen in Diepenveen Midden in het groen en tóch centraal Diepenveen t Ambtshof Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er mooie fietstochten

Nadere informatie

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur niet alledaags wonen 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur Spikvoorde Deventer begane 3006 grond 6960 hwa PORTAAL 2400 WOONKAMER 5345

Nadere informatie

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 8 vrijstaand geschakelde gezinswoningen met garage De vrijstaand geschakelde woningen in Het Klavier De vrijstaand

Nadere informatie

22 vrij indeelbare woningen in Deventer

22 vrij indeelbare woningen in Deventer 22 vrij indeelbare woningen in Deventer Mooie kans in het Landsherenkwartier! Volop ruimte en helemaal zelf je eigen indeling bepalen My Living is een uniek nieuwbouwproject in de levendige wijk Landsherenkwartier.

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 2 vrijstaande woningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Omschrijving: Prachtig gerenoveerd dubbel bovenwoning met 3 slaapkamers, terras op het zuiden en eigen entree! On top of the world is de juiste benaming voor dit ongelooflijke

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

projectontwikkeling Ruimte, groen en buitenlevengevoel!

projectontwikkeling Ruimte, groen en buitenlevengevoel! projectontwikkeling Inleiding Over deze brochure 4-5 7 Situatie Twee-onder-een kap woningen Voor u ligt de brochure van het woningbouwplan Drapeniersgilde, dat gelegen is aan de Drapeniersgilde in de uitbreidingswijk

Nadere informatie

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag GEEF UW DROMEN DE RUIMTE Welkom in den haag wonen aan de kwaklaan Den Haag is een stad met wereldse allure, geweldige kunst, musea, prachtige uitgaansgelegenheden,

Nadere informatie

Totaaloverzicht begane grond (type A en B) Jan de Waardsingel

Totaaloverzicht begane grond (type A en B) Jan de Waardsingel 9 10 5 6 7 8 dwtw dwtw type A type A type A type A type B type B huisnr. 6 huisnr. 8 huisnr. 10 BEGANE GROND Totaaloverzicht begane grond (type A en B) 9 10 5 6 7 8 type A type A type A type A type B type

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Project: nieuwbouw van 4 woningen aan de Raadhuislaan te Leimuiden Opdrachtgever: van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Projectnummer: 12145

Nadere informatie

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten.

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. De Brink De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen Wonen met de Veluwe aan je voeten. Inhoudsopgave Project Heidezoom 4 Situatietekening 6 Inleiding woningen Veldbiesweg 8 Veldbiesweg:

Nadere informatie

Athenestraat, 7552 BR Hengelo

Athenestraat, 7552 BR Hengelo Athenestraat, 7552 BR Hengelo 323.475,- v.o.n. Omschrijving Sfeervolle twee-onder-één kap woningen met veel details op ruime diepe zonnige kavels in Park Veldwijk De twee-onder-één kapwoningen liggen midden

Nadere informatie

Betuwevilla Bellefleur

Betuwevilla Bellefleur Betuwevilla Bellefleur Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum 2 Project Bloemstraat nieuwbouw fase 1 Comfortabel stads wonen in een complete nieuwbouwwoning Op een steenworp afstand van het centrum van Zaandam

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Project: nieuwbouw van 4 woningen aan de Raadhuislaan te Leimuiden Opdrachtgever: Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Projectnummer: 12145

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Samen bouwen in Odijk. Villapark Violanthus

Samen bouwen in Odijk. Villapark Violanthus Samen bouwen in Odijk Villapark Violanthus Welkom in Odijk Situatie Aan de rand van Odijk ligt Villapark Violanthus, met een uniek karakter van weidse uitzichten langs de Kromme Rijn. De wijk grenst aan

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Brinklaan 29 H Bussum Vraagprijs 385.000,= K.K. Huurprijs 1.575,= per Maand

TE KOOP / TE HUUR. Brinklaan 29 H Bussum Vraagprijs 385.000,= K.K. Huurprijs 1.575,= per Maand TE KOOP / TE HUUR Brinklaan 29 H Bussum Vraagprijs 385.000,= K.K. Huurprijs 1.575,= per Maand GRACHTENWONING INCLUSIEF TWEE PARKEERPLAATSEN IN DE PARKEERKELDER In het bijzondere en populaire Landstraat-Noord

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k.

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k. TE KOOP Van Leeuwenpad 19 8044 PR Zwolle 399.000 k.k. KENMERKEN Prijs 399.000 k.k. Postcode 8044 PR Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1150m Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Altijd en overal licht

Altijd en overal licht SINGELWONINGEN - 1 Welkom in je nieuwe huis Altijd en overal licht Ashok Bhalotra is een architect van wereldfaam. Als architectstedenbouwkundige ontwierp hij in binnen- en buitenland voor tientallen beeldbepalende

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Centraal Woning ong 2627 AL Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Centraal Woning ong 2627 AL Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Centraal Woning ong 2627 AL Delft 482.900 v.o.n. KENMERKEN Prijs 482.900 v.o.n. Postcode 2627 AL Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland Wielewaal Bergen Noord-Holland 2 Karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen aan de Prins Hendriklaan Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen 2 Karakteristieke tweekapper vlakbij centrum

Nadere informatie

Betuwevilla Elstar. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Elstar. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Elstar Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k.

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k. ZEIST GRAAF JANLAAN 51 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 585 m³ Garage carport, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 6 Tuin tuin rondom Woonopp. 140 m² Verwarming

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

EXCLUSIEF WONEN IN HAREN

EXCLUSIEF WONEN IN HAREN GENIETEN OP NIVEAU Wonen met klasse en uitstraling OMRINGD DOOR NATUUR Een walhalla voor natuurliefhebbers EXCLUSIEF WONEN IN HAREN De Meihorst is een besloten binnenhof dichtbij het centrum van het dorp

Nadere informatie

Samen Bouwen in Schelluinen. Over de Vliet III

Samen Bouwen in Schelluinen. Over de Vliet III Samen Bouwen in Schelluinen Over de Vliet III Welkom in Schelluinen De landelijke ligging van Schelluinen geeft je echt het gevoel van buitenwonen, terwijl je toch binnen enkele minuten midden in de binnenstad

Nadere informatie

Samen Bouwen in Meppel de Botter

Samen Bouwen in Meppel de Botter Samen Bouwen in Meppel de Botter Welkom in Meppel Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt volop

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 17 2661 HH Bergschenhoek 425.000 k.k. KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 17 Postcode 2661 HH Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

SAmen Bouwen in Doetinchem

SAmen Bouwen in Doetinchem SAmen Bouwen in Doetinchem Buitenplaats Wijnbergen Doetinchem Buitenplaats Wijnbergen Doetinchem vormt met zijn 45000 inwoners het kloppend hart van de Achterhoek. Naast een grote verscheidenheid aan winkels

Nadere informatie

WONINGTYPE N. Lindenkruis fase 2

WONINGTYPE N. Lindenkruis fase 2 DEDRIE ARCHITECTEN IMPRESSIE WONINGTYPE N WONINGTYPE N Lindenkruis fase 2 Tijdens de eerste fase van Lindenkruis zijn eigentijdse stadswoningen, herenhuizen en appartementen gebouwd met een eigen parkeergarage

Nadere informatie

Welkom bij Bouwbedrijf Postma!

Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van droomwoningen, weten wij als geen ander hoe belangrijk wonen voor u is. Een gezellige en veilige thuisbasis waar alle leden

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017 Holy Résidence te Vlaardingen januari 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Goudmos 42 3994 KM Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Goudmos 42 te 3994 KM Houten Vraagprijs : 796.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Samen Bouwen in Meppel

Samen Bouwen in Meppel Havixhorst Samen Bouwen in Meppel Havix Welkom in Meppel Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 18 2661 HK Bergschenhoek 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 18 Postcode 2661 HK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

TALMALAAN 33 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

TALMALAAN 33 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // TALMALAAN 33 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES TALMALAAN 33 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.650,00 / MND WOONOPPERVLAKTE CIRCA 125M2 INHOUD CIRCA 516M3 BOUWJAAR 2011 AANVAARDING

Nadere informatie

Rochussenstraat 173 ROTTERDAM

Rochussenstraat 173 ROTTERDAM Rochussenstraat 173 ROTTERDAM Vraagprijs: 450.000 k.k. MAARTENMakelaardij E patrick@maartenmakelaardij.nl T 010 818 14 87 Maaskade 121 Weena 290 M 06-416 496 14 3071 NK ROTTERDAM 3012 NJ ROTTERDAM I www.maartenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Brummelhuis, samen bouwen Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt.

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten

Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten Moderne vrijstaande villa s De Gilden Dronten De Gilden, leven met veel woongenot De Gilden is een nieuwe, ruime woonwijk aan de westkant van Dronten. De lage woondichtheid en grote variatie in woning-

Nadere informatie

Mary Dresselhuysweg LD Berkel En Rodenrijs k.k.

Mary Dresselhuysweg LD Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Mary Dresselhuysweg 2 2652 LD Berkel En Rodenrijs 475.000 k.k. KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Adres Mary Dresselhuysweg 2 Postcode 2652 LD Stad Berkel En Rodenrijs Woningtype Hoekwoning Woonruimte

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer is één

Nadere informatie

20 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN OP EEN ROYALE KAVEL

20 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN OP EEN ROYALE KAVEL 20 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN OP EEN ROYALE KAVEL Ruime woningen in Skoatterwâld in Heerenveen TWINTIG BETAALBARE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN Aan de Tjeerd Stienstraweg in de wijk Skoatterwâld in Heerenveen

Nadere informatie

Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort

Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort 1 Ontwerp en bouw je eigen BOSVILLA Aan de groene rand van het Homeruskwartier in Almere Poort ligt een aantal kavels waarop je je eigen 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Samen bouwen in Meppel

Samen bouwen in Meppel Samen bouwen in Meppel Meppel Berggierslanden Meppel is een fraaie stad op de grens van Drenthe en Overijssel. De oude binnenstad heeft vele karakteristieke straten, grachten en pleinen en biedt volop

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen 12 maart 2016 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG

OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG ALLES IS MOGELIJK! GLIMLACH VAN TWENTE In Oldenzaal is het fijn wonen. Het is een levendige en bruisende stad met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs,

Nadere informatie

Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien?

Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien? Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien? Aan de Braassem Roelofarendsveen Onderdeel van: Wonen à la Carte: je eigen huis naar je eigen idee Wonen à la Carte is een vorm van begeleid particulier

Nadere informatie

TE KOOP. Emmalaan GD Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Emmalaan GD Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Emmalaan 4 2405 GD Alphen Aan Den Rijn 1.765.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.765.000 k.k. Postcode 2405 GD Ligging Aan water, In centrum, In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Landelijke vrijheid in buurtschap Zwolle bij Groenlo

Landelijke vrijheid in buurtschap Zwolle bij Groenlo Gron dpri js slec 17 hts 5,-/ 2 m v.o. n. Landelijke vrijheid in buurtschap Zwolle bij Groenlo 7 vrije bouwkavels, 2 twee-onder-één-kapwoningen & 4 betaalbare ééngezinswoningen XL Ruimte om te wonen zoals

Nadere informatie

Odijk. Villapark Violanthus. 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen

Odijk. Villapark Violanthus. 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen Odijk Villapark Violanthus 1 vrijstaande en 4 twee-onder-één kap woningen Samen met Brummelhuis invulling geven aan uw droomhuis Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

Nadere informatie

Oastkern XJ Kootstertille Tel Type Windsor. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902

Oastkern XJ Kootstertille Tel Type Windsor. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl Type Windsor Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring

Nadere informatie