Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. De schoolbieb is voortaan geopend tijdens de volgende tijdstippen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. De schoolbieb is voortaan geopend tijdens de volgende tijdstippen:"

Transcriptie

1 1. Nummer januari 2019 Geachte ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nummer De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. De schoolbibliotheek De schoolbieb is voortaan geopend tijdens de volgende tijdstippen: - Maandag: van uur - Dinsdag: van uur - Woensdag: van uur * - Donderdag van uur - Vrijdag van uur * Op de laatste woensdag van de maand is de bibliotheek open van uur; dit om ouders/verzorgers met jonge kinderen de mogelijkheid te geven om samen met hun kind(eren) een bezoekje aan de schoolbieb te brengen. Onze leerlingen mogen maximaal 2 boeken lenen en deze boeken vervolgens 6 weken houden. De boeken zijn erg duur. We hopen daarom dat de kinderen er zuinig op zijn. Mocht er een ongelukje met een boek gebeuren of mocht een boek wegraken, dan zullen wij de ouders/verzorgers van het betreffende kind aansprakelijk stellen. Er hebben zich intussen vier ouders/verzorgers aangemeld die in de bieb willen helpen. Dat is erg fijn, maar helaas nog niet genoeg!!: op de dinsdagmiddag en vrijdagmiddag zoeken we nl. nog naar versterking van het Bieb-team.

2 2. We zijn dus nog op zoek naar ouders/verzorgers die op dinsdag- en vrijdagmiddag in onze schoolbibliotheek willen helpen. Ouders/verzorgers die ons willen helpen, kunnen zich aanmelden via het volgende mailadres: 3. Verslag vergadering LeerlingenRaad Verslagleerlingenraad bijeenkomst op Aanwezig: Iedereen. Komende vier weken gaan de leerlingen van leerlingenraad de leerlingen uit hun leerjaar interviewen. Hoe ervaren zij het Unit onderwijs? Vinden ze het fijner of juist minder fijn dan het onderwijs wat we voorheen hadden? Deze antwoorden worden geturfd. Daarnaast noteren de leerlingen opmerkingen die relevant zijn. Wat zou er beter kunnen? Wat zou er anders moeten? Waar loop je tegenaan? enz. Ze maken daar een duidelijk verslag van. Over drie weken komen we weer bij elkaar. Verdeling interviews : * Leerlingen groep 8: jongens en meisjes van groep 8 Leerlingen groep 7: jongens en meisjes van groep 7 en groep 4 Leerlingen groep 6 jongens en meisjes van groep 6 Leerlingen groep 5: jongens en meisjes van groep 5 Daarnaast zijn er wat leuke, haalbare ideeën van de kinderen uit Unit 2 en 3. We hebben er samen naar gekeken en besproken welke wij op onze lijst willen zetten. We gaan kijken of we hier vanuit de leerlingenraad iets mee kunnen doen. Ideeën: Schonere toiletten: We hebben bedacht dat we borden kunnen laten ontwerpen voor op het toilet wat kan zorgen voor een schoner gebruik. We verzamelen de leukste en die gaan we in het echt laten maken en hangen we in de toiletten. Meer Crea-tijd. 1 keer in het kwartaal een schoonmaakdag. Elke maand een la-opruim moment. Een zachte bal voor voetbal op het plein. (decatlon) Samen-speelgoed voor op t plein.

3 3. 1 keer in het jaar komt er iemand over zijn beroep vertellen. (kunnen ook ouders zijn) Duidelijke afspraken over de bieb. Hoeveel boeken mag je nu en wat doen we met de kosten als er een boek zoek raakt? Voorstel zou kunnen zijn: - bij verlies wordt er 75% van de nieuwwaarde vergoed. De afspraken moeten g d worden naar de ouders. De kinderen geven aan dat ze schooltoernooien missen. Wij willen het volgende voorstellen: - 1 leerkracht verzorgt de uitnodiging via de mail. Kinderen kunnen zich opgeven, MAAR het kan alleen doorgaan als er voldoende ouders zijn die die dag een team coachen en begeleiden. (veel scholen doen dit zo.) Fietsenstalling: We missen ruimte en duidelijke plekken. Er staan fietsen voor elkaar, waardoor je niet weg kan. Ook staan er fietsen voor de ramen. Er moeten weer eens duidelijke afspraken komen en de kinderen moeten hun fietsen netjes en aangesloten neerzetten. Alleen op de fiets komen als je verder weg woont. EHBO- cursus Gym-tijd groep 8 is heel kort. Na klaarzetten maar een kwartiertje. Is het evt. mogelijk in een nieuw blok bijvoorbeeld groep 7 eerst te laten gymmen? Zijn er andere oplossingen? Er zijn leerlingen die zich willen inzetten voor een schoolkrant. Is dat mogelijk? (Anja, Yuna, Jayleigh, Eline, Jayla). Af en toe een meerkeuze quiz op het gebied van taal of rekenen. 4. De Oud Papier Actie (OPA) De volgende OPA-actie is zaterdag 2 februari a.s. We zoeken nog (meer) hulp!! Meld u a.u.b. aan voor (tenminste) één OPA-actie: de resterende data van dit schooljaar zijn: 2 februari, 23 maart, 11 mei, en 6 juli. Wanneer u ons wilt helpen, kunt u zich aanmelden via het volgende adres: directie@dehofvijver.unicoz.nl of opa@dehofvijver.unicoz.nl 5. Schoolfruit deze week..deze week ontvangen onze leerlingen het volgende fruit: waspeen, peer, meloen.

4 4. 6. Cito-toetsen Vandaag, maandag 14 januari, zijn we in alle groepen gestart met de afname van de Cito-toetsen. Deze toetsen worden in alle gevallen s morgens afgenomen. Ik verzoek u vriendelijk er zorg voor te dragen dat uw kind(eren) tijdens de Citoperiode niet in de ochtend naar bijv. een tandarts of huisarts moet(en). (overmacht natuurlijk uitgezonderd!!) Alle leerlingen moeten aan de toetsen meedoen; als leerlingen er niet zijn, moet de toets in een later stadium ingehaald worden. Dat kost veel tijd en is soms erg lastig voor de leerkracht én het kind. We hopen dus dat alle leerlingen op het juiste tijdstip aan de toetsen mee kunnen doen. De Cito-periode duurt tot uiterlijk 9 februari a.s. 7. De ziekenboeg (die gelukkig steeds leger wordt!) Zoals u weet, zijn onze collega s Rebecca Boegheim en Jacqueline Bos momenteel hard aan het werk om, na een verlofperiode, weer te re-integreren in hun functie als groepsleerkracht. De bedoeling is dat zij rond de voorjaarsvakantie weer 100% aan het werk zijn. Onze collega Abbey-Jane is, zoals u weet, ook al een aantal maanden met ziekteverlof. Na een behoorlijk zware operatie aan haar voet, is Abbey-Jane nu zo ver, dat ook zij met een re-integratietraject kan starten. Vanaf afgelopen week is Abbey-Jane weer 2 keer twee uur per week werkzaam in Unit 1. De komende weken zal het aantal te werken uren uitgebouwd worden; de bedoeling is dat Abbey op termijn weer 2 dagen werkzaam zal zijn in Unit Herinnering betaling ouderbijdrage en schoolreis, Deze week krijgen de leerlingen waarvan de ouders/verzorgers de ouder- en schoolreisbijdrage nog niet hebben betaald een herinneringsbrief mee. 9. Staken?? Wellicht heeft u inmiddels gehoord, dat de Algemene Onderwijsbond (AOb) op vrijdag 15 maart a.s. een landelijke onderwijsstaking voor het basis- en voortgezet onderwijs organiseert. Het zal de eerste keer zijn in ons land dat het gehele onderwijs staakt. De bond(en) willen meer geld voor salarissen en verlaging van de werkdruk. De overheid is de basisscholen in de afgelopen tijd tegemoet gekomen door extra gelden voor werkdrukverlaging en de salarissen beschikbaar

5 5. te stellen. Daar zijn wij erg blij mee. Helaas moeten we wel vaststellen dat de salarissen van de leerkrachten in het basisonderwijs nog steeds achterblijven bij de salarissen van de leerkrachten in het Voortgezet Onderwijs. Ook stellen we vast dat het aantal mensen dat zich geroepen voelt de opleiding tot basisschoolleerkracht te volgen verder daalt. Hiernaast zijn er helaas ook veel collega s die het (basis)onderwijs de rug toekeren. Dit alles leidt tot een situatie waarin er op termijn duizenden leerkrachten te kort zullen zijn en waarin het aantal mensen dat bereid is in te vallen, wanneer er leerkrachten met ziekteverlof zijn, tot het nulpunt zal dalen! Dat hierdoor de werkdruk zal toenemen (en de kwaliteit van het onderwijs zal afnemen?) moge duidelijk zijn! Dit alles wetend, wordt duidelijk dat het voor mensen meer aantrekkelijk moet worden voor om een baan in het (basis) onderwijs te kiezen. M.i. kun je dat mede bereiken door de salarissen verder te verhogen én de werkdruk te verlagen. Dit weekend stond er een artikel in het Algemeen Dagblad waarin gemeld werd dat het basisonderwijs de (eventuele) hogere salarissen van de leerkrachten makkelijk zelf kan betalen, (er hoeft dus geen geld van het Rijk bij), omdat er nog miljoenen euro s op de plank liggen. Dit zal ongetwijfeld het geval zijn bij sommige besturen of scholen, maar geldt helaas NIET voor onze school: wij hebben de afgelopen jaren ons budget voor personeel en materieel (vrijwel) 100 % ingezet voor onze kinderen. Onze school beschikt dus niet over grote reserves! In de komende weken zullen wij in het team nadenken over het feit of wij met de staking op vrijdag 15 maart a.s. mee zullen doen. Wanneer hierover meer duidelijk is, zal ik dit zo snel mogelijk aan u melden, zodat u rekening kunt houden met de (eventuele) sluiting van de school. 10. De agenda voor de komende tijd. 23 januari uur: KlankBordGroep 31 januari uur: MR-vergadering 1 februari Leerlingen Unit 1 s middags vrij 5 februari 20.00: OR-vergadering 11 februari Het ontwikkelingsverslag wordt aan de leerlingen van leerjaar 1 7 meegegeven

6 februari Verplichte tien-minutengesprekken voor de ouders/verzorgers van de leerjaren februari Vanaf ca uur: disco voor alle leerlingen; nadere mededelingen volgen 19 februari Leerlingenraad (LLR) 21 en 22 februari Team 2-daagse: alle leerlingen zijn deze (aan de voorjaarsvakantie grenzende) dagen vrij 23 februari t/m 3 Voorjaarsvakantie maart 4 maart Start Project; thema: Evonturiers. Nadere uitleg over dit thema volgt. 14 maart Openavond project maart Week van de Lentekriebels 20 maart Boomplant-dag 21 maart uur: MR-vergadering 23 maart OPA-actie 27 maart Grote rekendag 29 maart Leerlingen Unit 1 s middags vrij 2 april Buitenlesdag 4 april Theoretisch verkeersexamen leerlingen leerjaar 7. 9 aprl LeerlingenRaad 12 april Koningsspelen (tot uur); alle leerlingen s middags vrij 16 en 17 april IEP-toets leerlingen leerjaar 8 18 april Paasontbijt/paasviering 19 april Paasvakantie 20 april Start meivakantie; deze duurt tot en met zondag 5 met a.s. Tot zo ver deze nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, mede namens de collega s, Hans van Elburg.

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken nog ouders voor de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de dinsdag.

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken nog ouders voor de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de dinsdag. 1. Nummer 7; 8 oktober 2018 Geachte ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nummer 7. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolgruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolgruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 12 februari 2018 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 23. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar je zelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Eerlijkheid duurt het langst.

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Eerlijkheid duurt het langst. 1. Nummer 3; 10 september 2018 Geachte ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nummer 3. 1. Juf Rebecca Zoals u allen waarschijnlijk wel weet, is onze collega Rebecca Boegheim (leerkracht

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

t bijdehandje schooljaar nummer september 2017

t bijdehandje schooljaar nummer september 2017 t bijdehandje schooljaar 2017-2018 nummer 03 19 september 2017 Basisschool De Regenboog Kerkenbos 12 2715 RP Zoetermeer telefoon 079 3211592 directie@regenboog.unicoz.nl www.unicoz.nl/regenboog -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

1 Hienwijzer schooljaar Editie #10a

1 Hienwijzer schooljaar Editie #10a Belangrijke data 22 februari Rapporten mee 25 en 27 februari Oudergesprekken 25 feb t/m 1 maart Themaweek gezonde school 1 maart Gezonde schoollunch 1 maart Automatische incasso 28 per kind voor het schoolreisje

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen NIEUWSBRIEF Februari 2019 AGENDA ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen zo 03 februari - kerk- en schooldienst ma 04 februari -

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

Peppelinfo maart 2016, nummer 6

Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Beste ouders, De afgelopen periode is omgevlogen. Voor mijn gevoel wat het net Kerst en nu staat de voorjaarsvakantie al weer voor de deur. Ik heb al heel wat krokussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 30 maart Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 30 maart Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 30 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorgers, De week van de Lentekriebels loopt vandaag ten einde. We kijken terug op een geslaagde ouderavond en mooie gesprekken met de leerlingen in de

Nadere informatie

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 1, 5-9-2017 Maandag 04 september Eerste schooldag Dinsdag 05 september Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig Vrijdag 08 september Maandag 11 september

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 9 april 2018 Koningsdag Het duurt nog even, maar op 26 april a.s. vieren we met de hele

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Allereerst willen we u een heel goed en gezond 2017 toewensen. Aan de verhalen van de leerlingen te horen, zijn de afgelopen twee weken goed gevuld geweest met feesten en veel gezelligheid. Voor je het

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 In deze nieuwsbrief: Ouderportaal Opbrengst kerstmarkt Cito Eindtoets NT2 klas en meer Grote Peuterdag Schoolfotograaf Op vrijdag 20 maart wordt de jaarlijkse Grote Peuterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Vrijdag 19 januari NIEUWSBRIEF. Schooljaar Beste ouders, INHOUD

Vrijdag 19 januari NIEUWSBRIEF. Schooljaar Beste ouders, INHOUD Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 20 INHOUD Beste ouders, Vrijdag 19 januari Directie Assembly voorstellen nieuwe leerlingen Adviesraad Ouderbijenkomst Oudergesprekken februari 2018 Drempeltest GESS Volkswagen

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 februari 2019 Agenda Nummer 20 maandag 4 februari dinsdag 5 februari woensdag

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 13 2018-2019 Veerkieker groep 6 en 8 De leerlingen van groep 6 en 8 waren afgelopen vrijdagmorgen op bezoek in het Nationaal Vlechtmuseum te Noordwolde. Dit is een onderdeel van het schoolbreed onderwijsproject

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie