Heel gewoon en toch bijzonder!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heel gewoon en toch bijzonder!"

Transcriptie

1 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 18 febr. : leerlingenraad 19 febr.: Inloopavond uur 20 febr. : groep 1-4 vrij! Voorjaarsvakantie! (Maandag 2 maart weer naar school!) De jarigen: 20 feb.: Neo Zwiers 20 feb.: Demi Hammerschmidt 22 feb.: Richelle de Vries 23 feb.: Danny Benjamins 24 feb.: Dina Spijkerman 25 feb.: Sanne Knol 27 feb.: Haley Nevenzel Flink veel jarigen. Maar dat krijg je als er een vakantie tussen zit. We wensen jullie allemaal een prachtige dag toe vol gezelligheid en dingen die deze dag tóch wel tot de mooiste dag van het jaar maakt! De bijbel: Onderwerp: Liefde is alles Jezus vertelt wie hij is. Hij vertelt de mensen dat ze bij hem mogen horen. Hij gebruikt twee voorbeelden: Hij lijkt op een herder, die zorgt voor zijn schapen en op een wijnstok, die de druiven laat groeien. Hij roept zijn volgelingen op om te leven met liefde. Februari is een maand waarin we extra nadenken over liefde. Maar liefde is veel meer dan verliefdheid. De liefde van God overtreft alles. Zoals een herder Zoals een herder zorgt voor zijn schapen: Hij wijst de weg zodat ze niet verdwalen en Hij beschermt ze tegen gevaren. Zó zorgt God voor mij en Hij blijft dichtbij. Jezus is de Goede Herder Jezus, Hij is overal Jezus is de Goede Herder brengt zijn schaapjes veilig naar de stal.

2 Inloopavond 2015 Donderdagavond wordt er weer een gezellige inloopavond georganiseerd. Ouders, kinderen, opa s, oma s en geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf tot uur. De hele week gaan we werken over het onderwerp CONSTRUCTIE. We willen in alle klassen laten zien hoe we met dit onderwerp aan de slag zijn gegaan. Naast het bewonderen van bouwwerken kunt u meteen een kijkje in de klas nemen, de school bewonderen en rustig eens de materialen, werkboeken en schriften bekijken. De kinderen zijn zoals altijd de ambassadeurs van de school en leiden u rond. Eindtoets De eindtoets voor groep 8 komt ook steeds dichterbij! Als vereniging (Pricoh) hebben we met alle 8 scholen gekozen voor de iep-eindtoets. Een geheel nieuwe toets die helemaal van deze tijd is. Het is een pilot voor alle scholen. Schoolkorfbaltoernooi K.V. Thrianta Woensdagmiddag 20 mei organiseert korfbalvereniging Thrianta het jaarlijkse korfbaltoernooi. We hopen dat veel kinderen van de Juliana zich zullen opgeven voor dit leuke en sportieve toernooi. Voor de groepen 1 t/m 6 zijn er minimaal 4 nodig om een team te kunnen opgeven: 2 jongens/2 meisjes, voor de groepen 7 en 8 minimaal 8: 4 jongens/4 meisjes. We zijn op dit moment aan het inventariseren of er voldoende animo is. Bij de groepsleerkracht kunt u aangeven of u een team wilt begeleiden deze middag. Schoolvoetbaltoernooi 2015 Als school hebben we inmiddels een jongens- en meisjesteam opgegeven voor het schoolvoetbaltoernooi dat wordt gehouden op de velden van v.v. Hollandscheveld. Op 1 en 8 april zullen de voorrondes plaatsvinden en op 15 april is de finaleronde. Vanaf dit schooljaar hebben wij een nieuw team in ons midden: Juul's Gezondheidsteam! Ons team bestaat uit Annely Tempel (leerkracht groep 1/2), Suzanne Nijmeijer (combinatiefunctionaris), Linda Franke (moeder Eileen, groep 1/2a) en Rianne Lunenborg (moeder Anne-roos, groep 1/2a). Ook zal af en toe Sandra van Iterson (directrice) aanschuiven. Samen gaan wij nadenken over hoe wij gezondheid een plekje in ons onderwijs op de Juul kunnen geven. Dit gaan wij doen door na te denken over gezondheidslessen die we kunnen aanbieden en over activiteiten die we gaan plannen en uitvoeren. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema Bewegen, volgend jaar zullen we onze aandacht daarbij gaan richten op het thema Voeding. (op de foto ontbreekt Linda)

3 U zult ons vaker langs zien komen, want we zullen regelmatig een stukje in de weekbrief posten over wat we allemaal doen. Ook zullen we af en toe extra hoofden en handen vragen, om mee te denken en mee te helpen. Mochten er meer Gezonde ouders zijn die het leuk vinden om af en toe mee te denken, en eventueel in het Gezondheidsteam aan te schuiven, dan horen we het graag! Vriendelijke groet, Het Gezondheidsteam. Mailen en meegaan met de tijd Steeds vaker krijgen we de vraag of het mogelijk is vragen via de mail te stellen. Tot nu toe hebben we dit een beetje aan de kant geschoven maar zien nu ook wel dat mailen ook voordelen heeft. We hebben wel een paar kanttekeningen die we willen plaatsen: Er worden vragen/ mededelingen g d die belangrijk zijn. ( geen wissewasjes) Zieken worden via de mail ziek gemeld voor half 9 via de mail van de groepsleerkracht ( na 9.00 bellen we u) Gegevens die veranderen; verhuizing, telefoonnummer, worden gemeld bij Marianne Mijnheer Hierbij de mailadressen van de groepsleerkrachten en van de administratie, goed om ergens te noteren! a.tempel@prioh.nl groep 1/2 a a.fidom@pricoh.nl groep 1/2 a h.polstra@prricoh.nl groep 1/2 b i.hoogeveen@pricoh.nl groep 1/2 b a.drent@pricoh.nl groep 3 r.hallink@prioh.nl groep 3 en 8 h.jonkman@prioh.nl groep 4/5 r.buurman@pricoh.nl groep 4/5 b.brand@pricoh.nl groep 5/6 a.vangoor@pricoh.nl groep 5/6 a.balde@pricoh.nl groep 8 ma.mijnheer@pricoh.nl administratie s.vaniterson@pricoh.nl directeur Mailen is een extra mogelijkheid! Ziekmelden per telefoon blijft natuurlijk prima en net zo snel! Mailen over vragen is prima, maar zijn er echt belangrijke zaken dan graag even naar school komen. Mail blijft dan toch onpersoonlijk! Het werken met mail is een proef! PBS We herhalen de regels: stoppen, weglopen en hulp halen/reageren

4 PBS toppers Gelukkig. Ze waren er weer. Onze grote kleine helden. Klein van postuur, maar groot in hun daden. We willen graag een diepe buiging voor Tessa en Ismaël; Djowena, Damian en Tijn en Margriet en Amber (Tijn en Margriet zijn nog maar nét op school en nu al 10 kruisjes, knap hoor!) Groep 1-2 (juf Tempel / juf Fidom 1-2 A) (juf Polstra/ juf Hoogeveen 1-2B): In de afgelopen week werkten we voor het laatst aan het thema Kikker in de kou uit onze methode Schatkist. We maakten sjaals, waarbij we stroken moesten meten. Deze stroken plakten we vervolgens op in een reeks. Ook tekenden we Kikker met zijn rood-wit gestreepte broek. Onze andere taakjes bestonden deze week uit het maken van een puzzel en het lezen van boeken. Ook in de kring deden we allerlei dingen rondom het thema en leerden de letter b van bibberen (want dat deed Kikker!). Groep 1-2B heeft het verhaal van Kikker in de kou nog een keer laten zien bij de talentenshow van afgelopen woensdag. Wat hebben ze goed hun best gedaan en wat was het geweldig dat er zoveel mensen kwamen kijken! In groep 1-2B is Dilayla weer teruggekomen. Welkom terug Dilayla, we vinden het hartstikke fijn dat je er weer bent! Volgende week is het techniek-week en deze keer staat het onderdeel constructie centraal. Alle groepen gaan zich richten op een land en wij gaan voor Holland! Wat we precies gaan doen verklappen we nog niet, want u mag het namelijk zelf komen bekijken tijdens de inloopavond op donderdag 19 februari! Een heel fijn weekend allemaal en tot maandag! Ps. We willen nogmaals vragen of u de beker en/of het pakje drinken dat u uw kind meegeeft wilt voorzien van een naam. Er ontstaat nog regelmatig verwarring over welke beker of welk pakje van wie is. Alvast bedankt!

5 Woordenschat: oever, strompelen, moed inspreken, bibberen, teleurgesteld, somber, breien, ijspegel Goede doelen: 5,25 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): Het was een leuke week. Maandagochtend hebben wij een super leuke voorstelling gehad in de Krullenvaar, 'Het Clowskado'. Wij hebben allemaal heerlijk gelachen om de fantastische muzikale grappen van de twee clowns. Ook weten wij nu hoe wij zelf zeep kunnen maken om bellen te kunnen blazen. Je neemt een emmer met warm water (niet heet) je doet daar een flinke hoeveelheid suiker bij. Die laat je al roerend oplossen en dan als laatste doe je er afwasmiddel bij en dat roer je er ook doorheen maar zo dat het water niet gaat schuimen. Als je dat allemaal hebt gedaan, kun je zelf bellen blazen met je hand. We willen de ouders bedanken die ons hebben gebracht en gehaald! Fijn! Verder hebben wij ook de laatste les van scala gehad.

6 Aankomende week gaan wij verder met kern 7 van veilig leren lezen en besteden wij aandacht aan samenstellingen. Dat zijn 2 woorden die aan elkaar zijn geplakt zoals; voetbal, rugzak, zakdoek, washand enz. Het lezen wordt voor de kinderen nu steeds leuker, want zij kennen nu alle letters en kunnen nu heel veel nieuwe woorden lezen. Dat zult u thuis vast ook wel merken. Elke maandagmiddag mogen zij hun eigen knuffel meenemen naar school om die voor te lezen (op school zijn er ook genoeg knuffels aanwezig). Met rekenen leren de kinderen om met behulp van het rekenrek de erbij en eraf sommen te maken. Het splitsen van getallen onder de 10 blijven wij flink oefenen net als de tweelingsommen (dubbelen) (0+0=0, 1+1=2, 3+3=6 enz. t/m 10). De kinderen moeten deze sommen kunnen dromen. Volgende week gaan wij werken over; 'Holland' en dan staat het bouwen van huizen, gebouwen centraal. Deze week hebben Jay-D en Christa ons hun lievelings spulletjes laten zien en stonden zij in het zonnetje. Aankomende week vertellen Liz en Christiaan ons wat meer over o.a. hun hobby's. klassendienst: Nathan en Duuk Woordenschat: metselen, cement, beton, architect, aannemer, bouwvakkers, horizon Goede doelengeld: 3,70 zonnetje van de week: Liz (maandag) en Christiaan (Donderdag) Groep 4/5 (meester Jonkman / juf Buurman): In groep 4 hebben we een nieuwe leerling. Nou ja nieuw, eigenlijk een nieuwe, oude leerling. We kennen haar namelijk al. De kinderen zeiden het al: 'Zeenah is terug'! Fijn dat je weer bij ons in de klas bent Zeenah, welkom terug. Maandag is groep 4 gaan oefenen met een nieuwe spellingskaart. De kaart meeuw, hierbij horen worden met eeuw, ieuw en uw. Het is nog best lastig om te horen of je een woord nu met ieuw moet schrijven of toch met uw. Met taal heeft groep 4 flink geoefend voor de toets. Alles wat er het afgelopen hoofdstuk aan bod is gekomen is nog even herhaald. Groep 5 heeft met spelling geoefend met bekende kaarten. De kaarten molen en mollen. Gaat het om een lange klank of toch om een korte klank en hoe moeten we het woord dan schrijven. Ook groep 5 heeft met taal het hoofdstuk herhaald. Omdat groep 4 maandag de voorstelling over 2 clowns heeft bezocht, kon groep 5 architect spelen tijdens rekenen. De kinderen hebben plattegronden gemaakt en deze ook gebouwd met blokjes. Groep 4 heeft weer goed geoefend met de tafels. Dinsdag konden er weer heel wat stickers worden geplakt op de tafelkaart. Super!! Blijf de tafels goed oefenen. Dinsdagmiddag zijn we bezig gegaan met ons thema Italië. Groep 4 heeft de toren van Pisa(of pizza zoals de kinderen hem noemen) getekend. Groep 5 heeft hem nagebouwd met schoenendozen. De grootste vraag was: hoe krijgen we hem scheef? De kinderen hebben daar goed over nagedacht en hebben verschillende oplossingen bedacht. Woensdag was de laatste keer dat de juf van Scala er was om leuke dingen met ons te doen. We hebben een tekening gemaakt met de foto's die de vorige les zijn gemaakt. De kinderen moesten nadenken over een horizon en hoe ze de omgeving gingen vullen. Het was een erg leuke laatste les.

7 Klassendienst: Oliwia en Sophie Goede doelen: 1,20 Huiswerk: Denk aan het oefenen van de tafels bijv. m.b.v. de site: Groep 5/6 (meester Brand / juf van Goor): Zowel groep 5 als groep 6 heeft de afgelopen tijd geoefend met de spellingskaarten van molen en mollen. Hoewel onze taalmethode ze niet kent, heb ik het nog vaak over de letterdief en de dubbelzetter. Bij woorden met een lange klank zoals molen, laken, bezem, buren haalt de letterdief een klinker weg dus in het voorbeeld een o, een a, een e en een u. De dubbelzetter doet het omgekeerde. Bij woorden met een korte klank zoals in ballen, kikker, schutting zet de dubbelzetter een extra medeklinker: een l, een k, een t. Het volgende blok rekenen van groep 5 gaat over de supermarkt. We gaan uitrekenen hoeveel een boodschappenlijstje gaat kosten. Daarbij komt ook het schatten aan de orde omdat er natuurlijk ook bedragen als 2,28 3,97 enz. voorkomen. Grote getallen komen aan bod als de voorraad in het magazijn moet worden uitgerekend nadat een partij fruit verkocht is. Groep 6 gaat aan de slag in het hotel. Als 30 van de 36 tafels bezet zijn, welk deel is dat? En ⅔ deel van de tafels is bezet, hoeveel tafels zijn dat? ¾ deel van de taart is op, welk deel is nog over? We zijn druk bezig ons lokaal te laten lijken op een stuk Engeland. We hebben al het Buckingham Palace, een paar dubbeldekkers, van die typische Engelse telefooncellen enz. Volgende week donderdagavond mag u het allemaal komen bekijken. Klassendienst: Quinten en Ezra Goede doelen: 2,25 Huiswerk: Na de voorjaarsvakantie moeten de werkstukken van beide groepen klaar zijn.

8 Groep 7/8 (juf Baldé / juf Hallink): Bonjour! Onze klas begint zo langzamerhand op een lokaal uit Frankrijk te lijken. Dit heeft te maken met de techniek week. Deze week staat in het teken van constructie ( het bouwen van gebouwen uit Frankrijk). Volgende week donderdagavond kunt het komen bewonderen. Hoe leuk is het dan om ook te leren tellen in het Frans en wat Franse woorden te leren! Vandaag krijgt uw zoon/dochter ook het rapport mee, wij zijn erg tevreden. We hebben inmiddels rekenen blok 7 afgesloten met een toets, voor we met blok 8 aan de slag gaan blikken we terug op de toets, wat vond je nog moeilijk, wat moeten we nog extra oefenen voor we met het volgende blok verder gaan? Na de voorjaarsvakantie starten we met het tweede werkstuk, voor groep 7 is het onderwerp : een land en voor groep 8; een persoon/gebeurtenis uit de geschiedenis. Leuk om te horen dat groep 8 het naar hun zin hebben gehad op het voortgezet onderwijs, maandagavond is de laatste open avond! U krijgt vandaag een briefje over de ateliers, we hopen dat u net als voorgaande keren er samen met ons voor wil zorgen dat de ateliers een groot succes worden! Uw hulp is van harte welkom!!! Klassendienst: Yamila en Iris Koffiedienst: Esmeralda en Sanne Beldienst: Lisanne Goede doelen: 1,45 Huiswerk: leren topo ( toets donderdag 26 februari) groep 8; zie agenda Op de foto s zijn de leerlingen bezig om een gebouw uit Frankrijk na te bouwen!

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 29 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 1 juni: oud papier 5 juni: zomermarkt 9 juni: OR 10 juni: Leerlingenraad

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 22 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 25-25 mei: Pinksteren 27 mei: talentenshow 1 juni: oud papier

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 mrt.: Talentenshow gr. 3 11 mrt.: Biddag 16 mrt.: MR 17 mrt.:

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nr februari 2016 schooljaar

Nr februari 2016 schooljaar Nr. 23 4 februari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 19 jan.: Schoonmaakavond groep 1-3 21 jan.: Voorleesontbijt groep 1-2 26

Nadere informatie

Vrijdag 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 Vrijdag 24 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 24 april: Bingo in school voor ouders en buurtbewoners 27 april:

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Bijlage interview meisje

Bijlage interview meisje Bijlage interview meisje Wat moet er aan de leerlingen gezegd worden voor het interview begint: Ik ben een student van de Universiteit van Gent. Ik wil met jou praten over schrijven en taken waarbij je

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

vrijdag 13 maart 2015

vrijdag 13 maart 2015 vrijdag 13 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 16 mrt.: MR 17 mrt.: studiemiddag (alle kinderen s middags

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 1 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 3-15 mei: meivakantie 18-20 mei: Kriebelteam 19 mei: OR 20-22

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

15 februari: Ik ben het brood dat leven geeft (Johannes 6:32-40)

15 februari: Ik ben het brood dat leven geeft (Johannes 6:32-40) Liturgisch bloemstuk bij de 40 dagen tijd en Pasen 2015 Elke week wordt één kaars gedoofd, van de kandelaar met 8 kaarsen. Er is elke week een boog bekleed met klimop, als beeld van het verbond van God

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 19 sept. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 22 & 23 sept.: Startgesprpekken groep 5-8 23 sept.:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Vertel alleen leuke dingen over anderen

Vertel alleen leuke dingen over anderen Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 23 13 februari 2015 Liefde is alles Johannes 10 & 15 Jezus vertelt wie hij is. Hij lijkt op een herder, die zorgt voor zijn schapen. En op een wijnstok, die de druiven

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Uit ons hart. Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Wat zou ik graag

Uit ons hart. Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Wat zou ik graag Nieuwsbrief 6 maandag 21 vrijdag 25 september Uit ons hart Wat zou ik graag als Nederland niet meer veilig is voor m n gezin als de kraan al maanden geen water meer geeft als de scholen gesloten zijn als

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel?

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel? KIND OP MAANDAG. Week 06 06/02-10/02 Mag dat wel? Lucas 6: 1-23 Er zijn regels over wat wel mag en wat niet mag. Wat Jezus doet, klopt dat eigenlijk wel met de regels? Jezus vertelt dat goed doen niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013

Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013 Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013 ALGEMEEN: Nummer 36 / 07-06-2013 Algemene zaken Beste ouders, Met

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie