ROFFELTJE. Gemis. In het begin was er niets. Dat kan niet, er is altijd iets. God was er.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ROFFELTJE. Gemis. In het begin was er niets. Dat kan niet, er is altijd iets. God was er."

Transcriptie

1 ROFFELTJE > Directie Gemis In het begin was er niets. Dat kan niet, er is altijd iets. God was er. En God wilde wat. Waarom? Wat miste Hij? Wat ontbrak aan zijn geluk? Wat was dat? Iets ontbrak, iets wat alleen Hij voelde. Licht in het duister van het heelal? Met al die duizenden sterren? Warmte in de kou van de kosmos? Met die miljoenen zonnen? Wat ontbrak in het hemelse blauw? Wat miste Hij in het universum? Hij miste ons, Hij miste jou.

2 Het is al weer Ik wil u namens het team een gezond en voorspoedig nieuw jaar toewensen. Wij gaan als volwassenen samen voor een prettige en intensieve samenwerking waardoor de kinderen tot bloei kunnen komen en profiteren van wat wij voor hen willen en kunnen betekenen. Ik heb veel ouders tijdens de nieuwjaarsinloop en op het schoolplein al de hand kunnen schudden. Ik hoop, dat uw huis ongeschonden de jaarwisseling is doorgekomen. De school is dat niet. Een aantal kinderen, oud-leerlingen ook nog, heeft gedacht, dat het leuk was zaken op het kleuterplein met vuurwerk te vernielen. De politie heeft ze aangehouden en overgedragen aan Bureau Halt. Gelukkig hebben de meeste leerlingen op de Julianaschool het beste met de school voor. Vier daarvan hebben de rommel op het kleuterplein opgeruimd. Ik wil Tycho, Sven, Suus en Anke daarvoor hartelijk bedanken. Ik vind het super wat jullie gedaan hebben. Ik ben ook blij met de inzet van de bij de school betrokken geledingen. Deze week is er overleg geweest tussen vertegenwoordigers van de Oudercommissie, de Medezeggenschapsraad, de Family Factory en de school om eens na te denken over een plan voor de nationale klussendag in het kader van NL-Doet op 20 maart. Men heeft een plein-project bedacht, dat de overzichtelijkheid van het schoolplein zeer ten goede zal komen. U zult versteld staan. Uiteraard kunnen we die dag veel hulp gebruiken.

3 Kerstviering Wat een prachtige kerstviering hebben we mogen vieren. De viering zat vol afwisseling met een mooie vertelling van het kerstverhaal en mooie samenzang. Ik hoop dat u net zo hebt genoten als ik. De opbrengst van de collecte was trouwens 335, -, een mooi bedrag, waar we heel blij mee zijn. De volgende dag kregen de leerlingen een kerstsurprise van de ouderraad. Bedankt ouders en familie voor jullie komst. Bedankt ouderraad en team voor de vlekkeloze organisatie. Bedankt José Kardol en Suzan Groenenberg voor de prachtige zang en pianospel. Hielke Sybesma Vertrouwenspersonen Binnenkort willen wij de kinderen informatie geven over het functioneren van de vertrouwenspersonen. Op onze school zijn dit juf Ciska en juf Marieke. Een vertrouwenspersoon is een contactpersoon binnen de school, waar de kinderen terecht kunnen als ze thuis of op school problemen hebben. Te denken valt aan pesten, discriminatie, kindermishandeling of chantage. De komende weken vertellen juf Ciska en juf Marieke in de klassen over de taak van de vertrouwenspersonen. Soms willen kinderen liever praten met iemand van buiten school. Dat kan ook. Ze kunnen dan praten met de school maatschappelijk werkster of bellen met de kindertelefoon : Hierover zal in de groepen 7 en 8 ook informatie gegeven worden. De kinderen krijgen een foldertje mee naar huis. Schoolkorfbaltoernooi In de Kerstvakantie hebben kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi van KC. Het was een sportief en gezellig evenement. Hieronder vindt u een kort verslag, geschreven door kinderen die hebben meegedaan: Maandag 22 december hadden we het schoolkorfbaltoernooi. Dat was erg leuk! In de ochtend hadden groep 5 en 6 het toernooi. Bij groep 5 is één team 1e en één team 2e geworden. Groep 6 deed het ook erg goed en is 2e geworden. In de middag waren groep 7 en 8 aan de beurt. Groep 7 is ook 2e geworden, ná de volgende uitslagen: 5-3 verloren, 3-3 gelijk en.7-0 GEWONNEN!!! Groep 8 deed het ook goed, maar heeft geen prijs gewonnen. De winnende teams kregen allemaal een beker. We kunnen weer 4 nieuwe bekers in onze prijzenkast zetten!

4 Kleuterklassen breiden uit, In de kleutergroepen zijn in januari weer nieuwe kinderen gekomen. Zij zijn in december 4 jaar geworden en komen nu elke dag bij ons spelen en werken. In de groep van juf Marion zijn dat Finn Moerman, Marina van Houten, Seth Hop, Mees Schoonhoven en Justin Hijmissen. In de groep van juf Marina, Britt Vierwind, Marit de Boer, David Koster en Suus Poel. In de maand januari is Susan de Vries bij ons aan het wennen. Wij wensen de kinderen en hun ouders een goede tijd op de Julianaschool. Mag Aditi ook naar school? Zoals u weet sparen we dit schooljaar voor goed onderwijs voor meisjes en jongens in India. Dit doen we met de organisatie Edukans. In elke klas hangt een spaarmeter waarop de kinderen kunnen zien, hoeveel geld er tot nu toe met de klas is gespaard. In alle groepen is ook aandacht besteed aan het doel waar we voor sparen, door middel van vertelplaten, knutselbladen en werkboekjes over India. Ook heeft iemand van Edukans een bezoek aan onze school gebracht. Ze heeft in elke groep voorlichting heeft gegeven. Deze verschillende activiteiten hebben ervoor gezorgd, dat de kinderen gemotiveerd zijn en we als school al een mooi bedrag hebben gespaard. Bij de laatste telling, eind december, was het bedrag voor ons zendingsproject 565,-. We hopen dat u, ook in 2015, meehelpt om het zendingsdoel van dit schooljaar tot een succes te maken!

5 Samen naar de Film Het is al bijna traditie, de Samen-naar-de-Filmavond. Op vrijdag 23 januari wordt de school weer omgetoverd tot een bioscoop. Zowel 's middags als 's avonds worden er films gedraaid. De kinderen worden samen met hun papa, mama, opa, oma, oom of tante of... van harte uitgenodigd voor een gezellig middagje of avondje uit. De kosten voor de avond zijn 5 euro per koppel (volwassene + kind). De opbrengst van de avond is voor het 'pleinproject'. Welke films er die middag en avond draaien... dat maken we aanstaande maandag bekend. kaartjes reserveren kan via familyfactory@koninginjuliana.nl Wij kijken met veel plezier naar uit naar een fantastisch feestje! groet, namens het team van de Ouder Commissie en de Family Factory Belangrijke data 22 januari Koffie Family Factory 23 januari Filmavond 29 januari Studiedag team 2 februari Open avond 4 februari Open ochtend 2-6 maart Stroopwafelactie maart NL-Doet

6 Kerstlunch Overblijf 18 december Op 18 december genoten de overblijfkinderen van een heerlijke kerstlunch. De kinderen lieten zich de broodjes knakworst, pannenkoekjes, chocomel, appelsap en voor de gezonde trek tomaatjes en komkommer goed smaken! Een kerstkransje als toetje maakte de lunch compleet. Na het eten hebben we met z n allen gezellig in de gemeenschapsruimte gespeeld.

7 Even voorstellen. Via deze weg willen Petra Smit en ik (Ruth Smalbrugge) ons graag aan u voorstellen. Beiden zijn we verbonden aan het Centrum voor Jeugd en Gezin in Ermelo, ieder met een eigen achtergrond en expertise. We werken nauw met elkaar samen, net als met onze andere collega s van het Centrum voor Jeugd en Gezin. We proberen op een laagdrempelige manier bereikbaar te zijn voor ouders, leerkrachten en leerlingen. Contact kan plaatsvinden via een spreekuur, via schoolconsultatie/overleg of bijvoorbeeld tijdens een koffieochtend op school. Contact met ons is vrijblijvend en gratis. Om een beeld te schetsen wat u van ons kunt verwachten en waarvoor u bij ons terecht kunt volgt hieronder een korte toelichting. Petra Smit, schoolmaatschappelijk werk Mijn naam is Petra Smit. Ik ben werkzaam als Schoolmaatschappelijk werker (SMW) vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ik ben contactpersoon voor (bijna) alle basisscholen in de gemeente Ermelo. Wat doet een SMW-er: Iedere 6 weken heb ik een consultatie afspraak met de intern begeleider (IB) op de basisschool van uw kind. De IB-er kan allerlei vragen aan mij voorleggen wat betreft het gedrag van een kind, de sociaal-emotionele ontwikkeling en/of vragen rondom het aanbod van de hulpverlening. Indien u als ouder zelf vragen heeft over het opvoeden en opgroeien van uw kind kunt u tevens bij mij terecht. Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en kan soms best lastig zijn. Wat doe je als ouder wanneer uw kind bv. niet luistert, driftbuien heeft of niet lekker in haar vel zit omdat ze bang, boos of verdrietig is? Op zo n moment kan het fijn zijn als er iemand met u meekijkt en evt. tips en adviezen kan geven. Ik bied kortdurende opvoedingsondersteuning. Indien langdurigeof specialistische ondersteuning nodig blijkt te zijn dan kan een collega vanuit het CJG worden ingeschakeld. Daarnaast geef ik samen met een CJG collega de oudercursus Positief opvoeden. Deze cursus bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten, waar ook de mogelijkheid bestaat om ervaringen met andere ouders te delen. Tevens is er vanuit het CJG een aanbod m.b.t. groepstrainingen voor kinderen/jongeren, bv. sociale vaardigheidstraining, een training voor kinderen van gescheiden ouders, een brusjesgroep (voor kinderen die een broer/zus hebben met een ontwikkelings- stoornis) of een zgn. weerbaarheidstraining.

8 Heeft u vragen voor mij als SMW-er of wilt u een afspraak maken dan kunt u mij bereiken via uw IBer. U kunt als ouder ook zelf contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) voor vragen over opvoeden en opgroeien. Het CJG heeft dagelijks een inloopspreekuur van uur en is bereikbaar via De hulp die wij bieden is gratis, zie voor meer info: Ruth Smalbrugge, jeugdverpleegkundige GGD. Mijn naam is Ruth Smalbrugge. Vanaf begin 2014 ben ik in Ermelo werkzaam als jeugdverpleegkundige. Vanuit de GGD voer ik als vervolg op de consultatiebureauperiode gezondheidsonderzoeken uit bij 5- jarigen van alle basisscholen in Ermelo. In dit onderzoek wordt er gekeken naar groei, gezichtsvermogen, gehoor en wordt er aandacht besteed aan de algemene ontwikkeling van het kind en eventuele vragen van ouders. Hierbij werk ik nauw samen met mijn collega jeugdarts Linda Visser. Wat ik belangrijk vind om te benoemen is dat u niet alleen voor deze gezondheidsonderzoeken bij de GGD terecht kunt. We zijn er voor allerlei vragen van kinderen (en hun ouders/verzorgers) van 4 tot 18 jaar. Naast individueel contact ben ik soms ook betrokken bij oudervoorlichtingsavonden. Heeft u een vraag dan kunt u ons altijd benaderen voor overleg. Zonodig kan er een afspraak gemaakt worden. Meestal zal dit op het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn, maar indien gewenst kan ik ook bij u thuis komen. Inloopspreekuren Het inloopspreekuur is nieuw. Leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en docenten kunnen hier gebruik van maken. Het inloopspreekuur wordt in principe op alle scholen enkele keren per jaar gehouden. De IB-er weet wanneer er spreekuren zijn. U kunt bij me terecht met vragen over lichamelijke ontwikkeling waaronder groei en motoriek / algemene lichamelijke hygiëne / gebitsverzorging / genotmiddelen (alcohol, roken, drugs) / gezonde voeding, eetgedrag / hoofdluis / lichte psychosociale problematiek / ogentest / gehoortest / opvoeding / overgewicht / sociale media / seksuele ontwikkeling / slaapproblemen / sporten / vrijetijdsbesteding / zindelijkheid. Vervolggesprekken zijn eventueel mogelijk. Bij problemen, die meer specifieke en/of uitgebreidere aandacht nodig hebben heb ik de mogelijkheid om in overleg met u te verwijzen naar bijvoorbeeld een groepstraining of bijvoorbeeld naar individuele begeleiding vanuit het Centrum voor Jeugd- en Gezin. Ik hoop dat u een goed beeld heeft gekregen van wat ik als jeugdverpleegkundige voor u en/of uw kind kan betekenen. Bij vragen, neem gerust contact op. Ik ben telefonisch te bereiken via of via r.smalbrugge@ggdnog.nl Inloopspreekuur Op donderdag 22 januari staat er een inloopspreekuur gepland op onze school van uur. Petra Smit en Ruth Smalbrugge zullen dan beide aanwezig zijn. U bent welkom.

Nieuwsbrief 9 30 januari schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 9 30 januari schooljaar 2014-2015 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl 678.03 Nieuwsbrief 9 30 januari schooljaar 2014-2015 AGENDA Maandag 2 februari Dinsdag 3 februari Dinsdag 3 februari Zondag 8 februari

Nadere informatie

Nunspeet,

Nunspeet, www.montessorischooldeontdekking.nl Nunspeet, 27-10-2016 www.ontdekking.info Opa s en oma s lezen voor tijdens de kinderboekenweek De kids hebben het goed naar hun zin in Hellendoorn Janneke Koldewijn

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien OpGroeieN OpGroeieN DaT doen We in Best SaMen! DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien Beste Betsy is het Centrum voor Jeugd en Gezin in Best. Niet

Nadere informatie

voor al uw vragen over opgroeien en opvoeden en voor gezondheidsonderzoeken

voor al uw vragen over opgroeien en opvoeden en voor gezondheidsonderzoeken voor al uw vragen over opgroeien en opvoeden en voor gezondheidsonderzoeken Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor iedereen Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel lichamelijk, geestelijk

Nadere informatie

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar 25 augustus 2017 17 AGENDA De start van een nieuw schooljaar maandag 28 augustus Luizencontrole bovenbouw maandag 4 september Luizencontrole onderbouw dinsdag 5 september informatieavond hoofdgebouw 19.30

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Wachter bij het graf

Wachter bij het graf ROFFELTJE > Wachter bij het graf Ik weet wel, dat ze mij nog steeds bedreigen, maar nu ik sterf komt niets er meer op aan. Nu wil ik zeggen, wat ik moest verzwijgen, dan kan ik rustig naar mijn vaad'ren

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

stamppot Inloop GGD Project Zangbattle Nummer 12, 2 maart 2016

stamppot Inloop GGD Project Zangbattle Nummer 12, 2 maart 2016 Nummer 12, 2 maart 2016 Inloop GGD Opvoeden is geen gemakkelijke taak. Met vragen hierover kunnen ouders en leerkrachten voortaan terecht tijdens het inloopspreekuur gewoon op school. Blijf niet zitten

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Voorstellen Hieronder leest u hoe de nieuwe onderwijsassistenten zich aan u voorstellen.

Voorstellen Hieronder leest u hoe de nieuwe onderwijsassistenten zich aan u voorstellen. 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 02 september 2016 Schoolregels van de maand september In de maand september staan de volgende twee schoolregels centraal: 1. Ik ga op een goede manier met de ander en zijn of

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 15-14 december Beste ouders en verzorgers, We leven toe naar de Kerst. Het is dan ook een zeer drukke tijd op school. Naast alle schoolwerkjes, zijn er ook veel kerstwerkjes die gemaakt worden.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Sinterklaas. Leerorkest. Schooljaar 2015/2016. Kerstfeest

Immanuël-Nieuws. Sinterklaas. Leerorkest. Schooljaar 2015/2016. Kerstfeest Schooljaar 2015/201 Kerstfeest Dit jaar zullen we als school samen het Paasfeest in de kerk vieren. Kerstfeest zal in de groepen gehouden worden. Op vrijdag 23 december zijn dan alle leerlingen om 11.00

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

DeVijfwijzer Jan van Galenstraat 20, 5463 HB Veghel. Tel. 0413-310336.

DeVijfwijzer Jan van Galenstraat 20, 5463 HB Veghel. Tel. 0413-310336. DeVijfwijzer Jan van Galenstraat 20, 5463 HB Veghel. Tel. 0413-310336. Internet : www.vijfmasterskipov.nl e-mail: vijfmaster@skipov.nl 12-9-2013 Beste Ouders/Verzorgers, Wat een goed nieuws! We staan in

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen In Het Openbaar Obs De Boogerd Maurik Basis voor Groei en Bloei Maurik, 14 januari 2016 Dinsdag 12 januari Woensdag 27 jan. t/m 6 febr. Woensdag 27 januari MR vergadering Nationale Voorleesdagen voor de

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Even voorstellen Vanaf deze week hebben we enkele nieuwe vervangers in ons team. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Even voorstellen Vanaf deze week hebben we enkele nieuwe vervangers in ons team. Hieronder stellen zij zich aan u voor. Boemeratel N i e u w s b r i e f v o o r o u d e r s e n k i n d e r e n v a n b a s i s s c h o o l D e B o e m e r a n g In deze Boemeratel: 1. De beste wensen 2. Verslag Kerstconcert Warchild 3. Even

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school + OPENING -- KINDCENTRUM september Linknieuws Sinds twee jaar zijn wij samen met Peuterwerk de Schakel (SPO) en BSO de Nieuwe Link (de Schaepskooi) bezig met de ontwikkeling van een Kindcentrum. Dankzij

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper.

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper. Nieuwsbrief 1 31 augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019 Afgelopen maandag lag de rode loper uit en hebben we samen de première beleefd van het schooljaar 2018-2019. De titel van dit jaar

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014 Agenda oktober Vrij. 3 inloop onderbouw Ma. 6 Dag van de leerkracht Ma. 6 inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige Ma. 6/7/8 juf

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat krijg ik gratis

ROFFELTJE. Dat krijg ik gratis ROFFELTJE > Dat krijg ik gratis Ik ben niet iemand van de harde data. Van: wat is de opbrengst van vandaag. Kan ik dat in een grafiekje zetten. Gaat de lijn omhoog of omlaag? Ik ben niet iemand van de

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 AGENDA do 06-02 Studiemiddag, alle kinderen vrij ma 10-02 MR vergadering, inloop ouders vanaf 19.30-20.00 uur wo 12-02 Rapporten mee wo 12-02 Volgende

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Als ze als kind

ROFFELTJE. Directie. Als ze als kind ROFFELTJE > Directie Als ze als kind Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn Had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen Als ze als kind niet altijd zo alleen had hoeven zijn Had ze

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 d.d

Nieuwsbrief 15 d.d Belangrijke data Dinsdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief 16 Dinsdag 9 mei 2017 Dinsdag 9 mei 2017 Schoolfotograaf Nieuwsbrief 15 d.d. 09-05-2017 Ouderavond Relaties en Seksualiteit 15 mei 2 juni 2017 Project Kriebels

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

KOPPen bij elkaar en schouders eronder. Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen

KOPPen bij elkaar en schouders eronder. Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen KOPPen bij elkaar en schouders eronder Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen Mama, waarom huil je? Mama, ben je nu weer verdrietig? Papa, gaan we naar het zwembad? Waarom niet?

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie