Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: evenementen vrijetijdskalender ongeveer midden in het blad. Reserveren doet u best via uw maatschappelijk assistent. Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Iedereen 18/08/ :00 Iedereen 18/08/ :00 Iedereen 20/08/2017 Iedereen 20/08/2017 Iedereen 27/08/ :00 Iedereen 30/08/ :00 Uitstap: Disney zandsculpturen Disney Zandsculpturen Uitstap: Uitstap: Zomer van Antwerpen - Limbo Film: Bioskoopje UGC Den Bell Den Bell Ingang Zoo Loket kasbeheer bestuurszake n Inhoud Disneyland Parijs viert z n 25ste verjaardag op het Groot Strand van Oostende. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand, geïnspireerd op een selectie van bekende attracties van Disneyland Paris, met de meest geliefde en fantasierijke figuren van Disney in de hoofdrollen. Wachtlijst Maak van 13 uur tot uur een boottocht langs de Je kan zoveel pankoeken eten als je wil. Drankjes moet je wel betalen. Kinderen tot 3 jr mogen gratis mee: je dient wel te reserveren voor hen met vermelding van de leeftijd! Maak van uur tot uur een boottocht langs de Tijdens LIMBO zit je 75 minuten lang op het puntje van je stoel. Deze voorstelling is een onweerstaanbare mix van cabaret, circus en acrobatie. Een onstuimig feestje waarvan je niet wilt dat het eindigt. Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC.

2 Iedereen 03/09/ /09/ :00 Iedereen 03/09/ /09/2017 Muziek: Glenn Miller Orchestra Muziek: Lady Linn & Friends De Roma De Roma 10 Maak van 13 uur tot uur een boottocht langs de Je kan zoveel pankoeken eten als je wil. Drankjes moet je wel betalen. Kinderen tot 3 jr mogen gratis mee: je dient wel te reserveren voor hen met vermelding van de leeftijd! Voor wie van bigband houdt, is het Glenn Miller Orchestra een absoluut begrip. De muzikanten toeren al verschillende jaren door Europa en scoren met tijdloze en wereldberoemde hits uit de jaren 30 en 40. Met hun nieuwe programma It s Glenn Miller Time zullen ze De Roma veranderen in een swingtempel. Swing, our kind of music is hun motto. 10 Maak van uur tot uur een boottocht langs de 6 Met haar vierde studioalbum Keep It A Secret toonde Lady Linn zich meer dan ooit een vaste waarde in de Belgische muziekscene. In haar eigen cocon liet ze zich inspireren door film en series, maar ook door dromen en de liefde voor haar zoontje. Lady Linn componeerde 12 sterke songs, Reinhard Vanbergen nam de productie en mix voor zijn rekening. Iedereen 15/09/ :15 Iedereen 16/09/ :00 Iedereen 17/09/2017 Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Sport: Sport - DHW United Antwerp vs.... Sporthal Het Rooi Sporthal Sorghvliedt 10 Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal. We hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. 10 DHW United Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische dameshandbal. We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd. Maak van 13 uur tot uur een boottocht langs de Je kan zoveel pankoeken eten als je wil. Drankjes moet je wel betalen. Kinderen tot 3 jr mogen gratis mee: je dient wel te reserveren voor hen met vermelding van de leeftijd!

3 Iedereen 17/09/2017 Iedereen 22/09/2017 Iedereen 23/09/ :30 Iedereen 24/09/ :00 Iedereen 24/09/ :30 Theater: Hanafubuki ccbe Musical - The Wedding Singer Dans: Ballet - Het Zwameer Sport: Basketbal - Antwerp Giants vs. Hubo Limburg CC De Kern Stadsschouw burg Antwerpen Lotto Arena Maak van uur tot uur een boottocht langs de 10 Una Casa Cascata is een objecttheatervoorstelling die voor zowel kleine als grote mensen heel wat te bieden heeft. Op een laag zand wordt een dorpje gebouwd. Zo ontstaan er verschillende werelden, groot en klein. De voorstelling uit enkel beelden en geluiden bestaat, werken we de taalbarrière weg. Daarom is deze voorstelling geschikt voor zowel volwasse als kinderen, Nederlandstaligen als anderstalige nieuwkomers. 10 Robbie Hart is een charmezanger die het ene huwelijksfeest na het andere in vuur en vlam zet. Robbie staat zelf op trouwen met zijn verloofde Linda, maar wordt achtergelaten aan het altaar. Vanaf dat moment besluit hij om enkel nog andermans huwelijksfeesten te dwarsbomen met zijn muziek. Gelukkig heeft hij Julia, een serveuse die eveneens op trouwen staat, en die Robbie uit de put helpt. Robbie wordt verliefd op Julia, maar dat is buiten haar verloofde Glen, een rijke snob, gerekend. Een hilarische komedie met de ene aanstekelijke feesthit na de andere! 17 Meer dan een eeuw na zijn creatie, is Het Zwameer nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis, gesymboliseerd door de zwarte en witte zwa, Odile en Odette. Het Zwameer, met de onvergetelijke muziek van Pyotr Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste afdeling! We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd.

4 28/09/2017 Iedereen 29/09/ :00 29/09/2017 Iedereen 01/10/2017 Iedereen 01/10/2017 Kinderen 04/10/ :00 Iedereen 04/10/ :30 07/10/2017 Humor: MARCEL VANTHILT Film: Bioskoopje UGC Muziek: Guido Belcanto - Liefde en Devotie Voor kinderen: STORM Sport: Basketbal - Antwerp Giants vs. Brussels Muziek: Ensemble Oltremontano CoSta Loket kasbeheer bestuurszake n De Roma londonbrug Cultureel Ontmoetings centrum Sint-Andries Lotto Arena De Singel Blauwe Zaal 6 Marcel Vanthilt grasduint in teksten die hem langs de meest mogelijke en onmogelijke wegen tegemoet waaien. Boeiend, oorstrelend, breedglimlachend en sarcastisch bovendien. Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. 10 Liefde en Devotie: mooie woorden die op volmaakte wijze uitdrukken hoe Guido Belcanto zijn muzikale roeping belijdt en die hun ware betekenis onthullen in de liedjes die hij schreef voor zijn nieuwe gelijknamige plaat. Maak van 13 uur tot uur een boottocht langs de Je kan zoveel pankoeken eten als je wil. Drankjes moet je wel betalen. Kinderen tot 3 jr mogen gratis mee: je dient wel te reserveren voor hen met vermelding van de leeftijd! 10 Maak van uur tot uur een boottocht langs de 6 Storm is de 12-jarige zoon van drukker Klaas Voeten, die in het grootste geheim ook verboden geschriften drukt. We zijn 1521 en de Inquisitie zwaait ongenadig de plak over Antwerpen. Ook Storms veilige leventje komt volledig op z n kop te staan wanneer Klaas wordt betrapt. Vader wordt gearresteerd. 10 Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste afdeling! We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd. 6 In deze voorstelling draait het om de vespers ter ere van Johannes de Doper die oorspronkelijk op muziek van de kapelmeester van San Marco, Claudio Monteverdi werd gespeeld.

5 Kinderen 08/10/ :00 Iedereen 13/10/ :15 Iedereen 15/10/ /10/ :00 Iedereen 15/10/2017 Kinderen 22/10/ :00 Voor kinderen: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 6 tot 8 jaar Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Theater: Uitstap: De Warme Winkel Voor kinderen: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Kinepolis Antwerpen Sporthal Het Rooi De Singel Rode Zaal Kinepolis Antwerpen 4 Tijdens de popcornjacht in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film. 10 Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal. We hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. Maak van 13 uur tot uur een boottocht langs de 13 Voor dit oeuvrestuk focust De Warme Winkel op Vladimir Majakovski, de belangrijkste literaire futurist van Rusland. Zijn ideeën over de samenleving en de manier waarop hij die naar buiten bracht, waren revolutionair. In zijn tijd was het persoonlijke politiek en kunst een politieke daad. Majakovski/Oktober is De Warme Winkels verrassende elegie op de revolutie en de weerstand. INBEGREPEN: Om 14:00: rondleiding achter de schermen. Om 15:00: start voorstelling. Na de voorstelling een drankje in de artiestenfoyer. Maak van uur tot uur een boottocht langs de 13 Tijdens depopcornjacht in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film.

6 22/10/ :00 27/10/2017 Iedereen 28/10/ :00 Iedereen 28/10/ :00 Iedereen 28/10/ :30 Muziek: Ode aan 65 jaar De Strangers Muziek: Babbelconcert met Marc Erkens Musical: Wachtlijst Roodkapje - De Sprookjesmusical Musical: Roodkapje - De Sprookjesmusical Sport: Basketbal - Antwerp Giants vs. Mons Hainaut De Roma De Singel Blauwe Zaal Stadsschouw burg Antwerpen Stadsschouw burg Antwerpen Lotto Arena 13 De bekendste Antwerpse muzikanten begon 65 jaar geleden aan hun fantastische muzikale carrière. Met hun Antwerps als wereldtaal zongen ze in alle zalen van Vlaanderen, tot in het Sportpaleis toe. Op zondagmiddag 22 oktober 2017 vieren vele bekende artiesten op hun manier De Strangers met als apotheose De Strangers zelf. 20 Eén mens, één piano. Meer is er niet nodig om u mee te nemen achter de muziek. Hoe gaan we met muziek om? Waarom vinden we sommige muziek geweldig en zegt andere ons helemaal niets? Hoe zit muziek precies in elkaar? Bestaat er zoiets als slechte muziek? Op deze en andere vragen geeft Marc Erkens vermakelijke, leerrijke en beslist rake antwoorden. Op anderhalf uur tijd komt u te weten waar muziek, in de breedste zin van het woord, in feite écht over gaat. 25 Wachtlijst 28 Het alom geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, wordt onder een fris, eigentijds kapje gestoken, met een Vlaamse cast, veel humor, leuke liedjes en zelfs een aantal gloednieuwe personages! Na afloop van deze familievoorstelling kun de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet. Kortom, Roodkapje wordt een zeer interactieve sprookjesmusical, waar jong en oud van zullen genieten. PRAKTISCH Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar Duur: ±75 min zonder pauze Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste afdeling! We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd.

7 Iedereen 29/10/ :30 Iedereen 29/10/ :30 Iedereen 30/10/ :00 Kinderen 31/10/ :30 01/11/ /11/2017 Uitstap: Cirque du Soleil "TOTEM" Wachtlijst Uitstap: Uitstap: Cirque du Soleil "TOTEM" Film: Bioskoopje UGC Film: Van de kat geen kwaad Muziek: Orkestra Mendoza Muziek: Kris Defoort's Diving Poet Society (Jazz) Den Bell Den Bell Loket kasbeheer bestuurszake n CC De Kern De Roma De Singel Blauwe Zaal Wachtlijst Op een eiland dat doet denken aan een reuzenschildpad, volgt TOTEM het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kun vliegen. Onderweg verkent de show ook onze dromen, onze oneindige mogelijkheden en de verbondenheid met de andere soorten op onze planeet. Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC (zie link) De kat Dino leidt een dubbelleven en brengt zijn dagen door op twee verschillende adressen. Overdag woont hij bij Zoé, de enige dochter van Jeanne, commissaris bij de politie. 's Nachts zwerft Dino over de daken van Parijs in gezelschap van Nico, een uiterst behendige inbreker. 7 Orkesta Mendoza is een experimentele Latijnse Fusion Band van Tucson (Arizona), geleid door twee muzikanten die in Mexico geboren zijn. Zelf benoemen ze hun muziekstijl als Indie Mambo, een stijl die heel wat onverwachte arrangementen kent. Maar hun grootste verdienste is dat ze een gesofistikeerde showband zijn die live een unieke ervaring afleveren! 19 In Kris Defoort s Diving Poet Society vervoegen twee briljante musici het trio van Defoort: de Franse sax-poëet Guillaume Orti en de Hongaarse vocaliste Veronika Harcsa. Samen zoeken ze dat ene magische en nooit eerder beleefde moment. Het leidt tot muziek die niemand onberoerd laat.

8 05/11/ :30 Iedereen 11/11/ :15 11/11/ :30 Iedereen 12/11/ :30 Muziek: Cavaconcert - Andries Voets Sport: Sport - DHW United Antwerp vs.... CC De Kern Sporthal Sorghvliedt Theater: De Vloed ccbe Sport: Basketbal - Antwerp Giants vs. Willebroek Lotto Arena 10 De Genkse pianist ANDRIES VOETS heeft de liefde voor muziek al op jonge leeftijd mee. Als kind sliep hij langs het orgel waar zijn vader uren prachtige orgelmuziek speelde. Zijn eigen instrumentkeuze is later echter naar piano gegaan. Het programma: Mozart, Brahms, en Maurice van Ravel. Het voorprogramma: leerlingen van House of Music DHW United Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische dameshandbal. We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd. 8 De Vloed speelt zich af aan zee. Daar woont een verliefd paar. Ze hebben hun leven mooi ingericht: een prachtige omgeving, tijd voor elkaar, tijd voor zichzelf. Maar op een ochtend liggen er aangespoelde lichamen op het strand, eerst enkele volwasse, dan een kind. Hij doet er alles aan om zijn leven zo onverstoord mogelijk verder te kun leiden. Zij raakt steeds verder aangetast. Kom supporteren voor onze Antwerpse basketbalploeg in de hoogste afdeling! We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd.

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half februari tot en met maart 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 26/01/17 11:11 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Zomer 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_juni_juli.indd 1 18/05/16 06:59 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half mei tot en met half juni 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (12 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website AMALUNA komt naar België! Brussel is derde halte op de Europese première tour 05 FEBRUARI 2015, BRUSSEL, BELGIË SAMENVATTING Na het enorme succes van Kooza in Knokke-Heist in 2013, komt Cirque du Soleil

Nadere informatie

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Miguel Estima Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender september tot en met half oktober 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_SEPTEMBER.indd 1 7/08/15

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari 2018 tot en met maart 2018 14675541_OCMW-vrijetijdskalender_Q1_2018.indd 1 30/11/17 09:41 Hoe werkt dit

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 19 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 19 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 19 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

BUSINESS SEATS 2015-2016

BUSINESS SEATS 2015-2016 BUSINESS SEATS 2015-2016 EEN HEERLIJKE AVOND MET UW GENODIGDEN Ook in het seizoen 2015-2016 biedt het Concertgebouw formules op maat om uw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 2 September 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 10/09/2016

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 23 September 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 23 September 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 23 September 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 30/09/2016

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April 2018 tot en met juni 2018 14972634_SD_vrijetijdskalender_Q2_brochure.indd 1 20/02/18 09:50 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April tot en met half mei 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_april_mei_V1.indd 1 31/03/16 10:33 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (23 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (23 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (23 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

Beleef deze unieke show als VIP. Ziggo Dome Amsterdam, 20 t/m 23 april 2017

Beleef deze unieke show als VIP. Ziggo Dome Amsterdam, 20 t/m 23 april 2017 Beleef deze unieke show als VIP Ziggo Dome Amsterdam, 20 t/m 23 april 2017 Over Varekai Beleef deze unieke show als VIP Diep in een bos, op de top van een vulkaan, bestaat een bijzondere wereld een wereld

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender november tot en met half december 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_NOVEMBER.indd 1 13/10/15 15:47 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

20 t/m 23 april 2017

20 t/m 23 april 2017 20 t/m 23 april 2017 ZIGGO DOME AMSTERDAM HET HANDELSMERK VAREKAI EN CIRQUE DU SOLEIL ZIJN EIGENDOM VAN CIRQUE DU SOLEIL EN WORDEN GEBRUIKT ONDER LICENTIE Over Varekai Diep in een bos, op de top van een

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (28 oktober 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (28 oktober 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor -klanten (28 oktober 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Inhoud 4/11/2016

Nadere informatie

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar!

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! HEt verhaal oliver twist is negen wanneer hij uit het weeshuis weggestuurd wordt en in de straten van het 19e eeuwse Londen terecht

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 september 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 september 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (16 september 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 22/09/2016

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Het vogelmeisje is een fantasierijk sprookje in het blauw. Een sprookje waarbij het kostuum van de poppenspeler het kasteel is.

Het vogelmeisje is een fantasierijk sprookje in het blauw. Een sprookje waarbij het kostuum van de poppenspeler het kasteel is. Theater Madoc is opgericht in 1989 en bestaat uit Maartje Gruter en Rieks Verhofstad, respectievelijk afgestudeerd aan de toneelacademie te Maastricht en Arnhem. Gerarda Wilbrink is de vaste vormgeefster

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

a m m r a g rstellen p r o o vo

a m m r a g rstellen p r o o vo p r o g r a m m a voorstellen Een ander verhaal Van Haydn tot Xenakis: al eeuwenlang spreekt het strijkwartet bij alle mogelijke componisten tot de verbeelding. Het Dudok Kwartet brengt het verhaal in

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Een nieuwe oer-hollandse musical vol liefde, veren en een groot hart

Een nieuwe oer-hollandse musical vol liefde, veren en een groot hart JOOP VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES presenteert Een nieuwe oer-hollandse musical vol liefde, veren en een groot hart Vanaf september exclusief in het Beatrix Theater Utrecht MIWBDR_DM_8april_def.indd 1

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont Werkbezoek aan Creative Studio of Irina Pushkareva in Minsk, Belarus (Wit-Rusland) 31 maart 4 april 2017 Hans Salemink, coördinator van Kazou en Nick Ruhe*) *) Nick is een van de vaste acteurs van de theatergroep

Nadere informatie

VIP 11 T/M 14 OKTOBER 2018 ROTTERDAM AHOY CIRQUEDUSOLEIL.COM/TORUK IN A STUNNING NEW LIGHT. Belee

VIP 11 T/M 14 OKTOBER 2018 ROTTERDAM AHOY CIRQUEDUSOLEIL.COM/TORUK IN A STUNNING NEW LIGHT. Belee CIRQUEDUSOLEIL.COM/TORUK EC HT S MOJO.NL SL 6 & TM Twentieth Century Fox Film Corporation. *While quantities last. TORUK THE FIRST FLIGHT and JAMES CAMERON S AVATAR are trademarks of Twentieth Century

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Samenvatting leerlijn Cultureel Erfgoed Thema Utopie Kijk voor meer informatie op of neem contact op met uw cultuurcoach.

Samenvatting leerlijn Cultureel Erfgoed Thema Utopie Kijk voor meer informatie op   of neem contact op met uw cultuurcoach. Groep 1-2 Project: Dromen s nachts gaat dromen vanzelf, maar met een klein beetje moeite lukt het ook overdag! Je kunt naar het verleden reizen of naar de toekomst flitsen. Alles is mogelijk. In de eerste

Nadere informatie

Vrijdag 1 juni Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Manifesta Genk. (het gesprokene telt)

Vrijdag 1 juni Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Manifesta Genk. (het gesprokene telt) Vrijdag 1 juni 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Opening Manifesta Genk (het gesprokene telt) Dames en heren, ladies & gentlemen Geachte collega (Vandeurzen),

Nadere informatie

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Openbare Bibliotheek Kortrijk Focus Op. In deze maandelijkse reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie