Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: evenementen vrijetijdskalender ongeveer midden in het blad. Reserveren doet u best via uw maatschappelijk assistent. Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Inhoud 16/02/ :30 Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Sporthal Het Rooi 0.00 euro 10 Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal. We hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. 17/02/ /02/ /02/ :45 23/02/ /02/ :30 Giants vs. Spirou Lotto Arena 0.00 euro Afgesloten Film: Ballerina Filmhuis Klappei 1.50 euro 1 Theater: Pluto - Sidi Larbi Cherkaoui & Bunkamura Theatre Compagny De Singel Rode Zaal 2.00 euro Theater: Europa in de herfst CC De Kern 2.00 euro 10 Theater: Reiziger zonder bagage Auditorium Bibliotheek Permeke 2.00 euro 9 afdeling! We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor Félicie koestert een grote droom: ze wil ballerina worden. Gedreven door haar passie voor dans, ontsnapt ze uit het weeshuis en vlucht ze naar Parijs. Ze steelt de identiteit van een verwend rijkeluisdochtertje en schrijft zich in bij een beroemde balletschool, Pluto is gebaseerd op The Greatest Robot on Earth Deze megaproductie met tekst, muziek, dans en manga ziet er heel mooi uit,pluto gaat in wezen over de omgang met verandering en verlies. En, belangrijker nog, over de kracht van vergeving.een voorstelling met een boodschap dus. Maar u kan ook gewoon genieten van verbluffende visuals en de vier meter hoge Plutorobot. Het is onrustig in de wereld. De vluchtelingenstromen zorgen voor angst en paniek. Het multiculturele project ligt onder vuur. Overal steken protectionisme en nationalisme weer de kop op. Staat de Europese Unie op het punt uit elkaar te vallen? Of zijn we onderweg naar een nieuw Europees project? Zeven jonge acteurs met een diverse achtergrond verdiepen zich in de actualiteit en zoeken naar antwoorden. Frank is tijdens de oorlog zijn geheugen kwijtgeraakt. Hij heeft geen herinneringen aan zijn verleden en herkent niemand meer. De zoektocht naar zijn familie heeft na 18 lange jaren eindelijk resultaat. Kan Frank de confrontatie met zijn verleden aan?kan Frank met Jacques leven? 27/02/ :00 Film: Bioskoopje UGC Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro 0 Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC.

2 28/02/ /03/ /03/ /03/ /03/ /03/ :15 04/03/ :15 Film: The LegoNinjago Movie Filmhuis Klappei 1.50 euro Volzet Theater: Hells Bells Het Oude Badhuis 2.00 euro 8 Humor: Bert Gabriëls - Gelukzoeker Muziek: Woke Up This Morning - Bluesfestival Giants vs. Limburg United Voor kinderen: Uitstap: KIDconcert PINOKKIO Uitstap: Wachtlijst: uitstap KIDconcert Pinokkio CC De Kern 2.00 euro 8 Het Oude Badhuis 2.00 euro 9 Lotto Arena 0.00 euro 2 Koningin Elisabethzaal 0.00 euro Volzet Zoo van Antwerpen 0.00 euro Volzet Wachtlijst Onder leiding van de wijze Sensei Wu proberen Lloyd en z n ninjavrienden Lord Garmadon te verslaan. Lloyd moet leren z n vader te aanvaarden en tegelijkertijd de stad redden door de krachten te bundelen met de andere ninja s. Al jaren dromen de rockers Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Het platspelen van festivalweides is dan enkel nog maar een kwestie van tijd. Eindelijk willen ze hun jarenlange droom nu ook eens echt gaan realiseren. Ze hebben als werklozen een zee aan tijd, een boek vol ideeën, zelfs al een potentiële coverfoto, Er is slechts één probleem: ze hebben geen geld. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Het gelijknamige bluesprogramma van Radio Centraal organiseerde in 2017 voor het eerst een bluesfeest in Het Oude Badhuis. Meer dan 200 aanwezigen genoten toen van vier optredens. Het werd een groot succes en wellicht het begin van een lange traditie! Geen sprookje dat zo uit het juiste hout gesneden is als dat van Pinokkio. Nico Sturm kruipt in de schors van de jongen die leert dat aan het rechte pad veel zijwegen zitten. De onvervalst Italiaanse sprankelmuziek van Gioacchino Rossini zorgt voor een prachtige ondersteuning voor dit verhaal. Onze neus eraf als het niet waar is! 04/03/ :30 Muziek: Cavaconcert - Spaanse Dansen tot Melancholische Melodieën CC De Kern 2.00 euro 2 De tweelingzussen Emma en Astrid Wauters groeiden op in een muzikale familie en houden ervan samen te musiceren. Dansen van het zuiderse volk... De hitte, de flamenco, de rokken, de castagnetten. Spaanse passie. Passé. Nostalgie. Melancholie. 07/03/2018 Film: Gruwelijke Rijmen Filmhuis Klappei 1.50 euro 10 Deze verfilming van Roald Dahl brengt een heleboel sprookjesfiguren bij elkaar: Sneeuwwitje, Roodkapje, Assepoester, de boze wolf, Jacob en z n bonenstaak. Allemaal lopen ze door elkaar in een grappig verhaal vol geniepige verrassingen en onverwachte ontknopingen. 09/03/ :15 Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Sporthal Het Rooi 0.00 euro 10 Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal.we hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd.

3 11/03/ :00 Dans: Beauty and the Beast - Malandain Ballet Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro Volzet Het Malandain Ballet Biarritz brengt je een prachtige balletvoorstelling van het bekende verhaal La Passione op de tonen van Tchaikovsky,The Beauty belichaamt in deze donkere en sensuele productie de menselijke ziel,"the Beast "zijn levenskracht en instincten, 11/03/ :00 14/03/ /03/ :00 Dans: Wachtlijst: Beauty and the Beast - Malandain Ballet Biarritz Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro Volzet Wachtlijst Film: Huisdiergeheimen Filmhuis Klappei 1.50 euro Volzet Muziek: Re-mix XXL Beschut Wonen 0.00 euro 20 Het perfecte leventje van Max de Terriër wordt verstoord als bazin Katie de nieuwe hond Duke in huis neemt. Ze belanden samen ver van huis op straat en komen terecht bij het boosaardige konijn Snowball en het leger van verlaten huisdieren. Wanneer de vrienden van Max ontdekken dat hij wordt vermist, gaan ze op zoek om hem uit de problemen te redden. De laatste jaren doen we vol enthousiasme mee aan dit sociaal en muzikaal project van de Filharmonie. Een project dat mensen met én zonder muzikale achtergrond bij elkaar brengt onder begeleiding van de Londense Paul Griffiths en de Antwerp Symphony Orchestra. Het recept is eenvoudig: samen met een verrassende mix van instrumenten en mensen zet je in no time een geslaagde improvisatie op poten.op donderdag 15 maart komen we samen om de eerste stappen te zetten naar het concert dat zal plaatsvinden op zaterdag 27 maart /2017. Dan vullen we samen met de andere groepen het podium van de Koningin Elisabethzaal. We leren klanken & ritmes combineren en bouwen enkele eenvoudige melodieën die als basis zullen dienen voor het optreden. voor alle duidelijkheid: je hoeft niet te kunnen zingen, 16/03/ /03/ :00 Muziek: Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orchestra Uitstap: Wachtlijst: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar CC De Kern 2.00 euro 9 Zoo van Antwerpen 0.00 euro 8 Wachtlijst Samen met het magistrale SUN*SUN*SUN String Orkestra trekt Pieter Embrechts langs de Vlaamse podia om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie.Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers. De wonderlijke stem van multiinstrumentaliste Naima Joris en de ongeëvenaarde Nathan Wouters op contrabas maken het zevenkoppige ensemble compleet. Een topavondje wordt dit! Zo eentje waarvan je lang blijft nagenieten.

4 18/03/ :00 18/03/ :00 19/03/ :00 20/03/ /03/ /03/ /03/ :45 24/03/2018 Film: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Muziek: Here's to Ella - Quintessence Bigband & Ibernice McBean Uitstap: Uitstap: De Opera - Rondleiding achter de schermen Giants vs. Leuven Bears Kinepolis Antwerpen 0.00 euro 8 De Roma 2.00 euro 1 Opera Antwerpen 3.00 euro 11 Lotto Arena 0.00 euro 9 Film: Cars 3 Filmhuis Klappei 1.50 euro 1 Theater: Nico Sturm & Jonas Van Geel - Gisteren was het geweldig! Dans: Salia Sanou - Du désir d'horizons Giants vs. Brussels CC De Kern 2.00 euro 8 De Singel Rode Zaal 2.00 euro 19 Lotto Arena 0.00 euro 9 Tijdens je rondleiding in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze.deze rondleiding is bedoeld voor kinderen van 9 tot 12 jaar (geboren ). Deze leeftijdscategorie moet gerespecteerd worden! Jazzzangeres Ella Fitzgerald zou in april 2017 honderd jaar geworden zijn. En dat viert de Quintessence BigBand met Ibernice McBean,De show Here s to Ella volgt de carrière van Lady Ella: van haar debuut op 17- jarige leeftijd in het Apollo-theater tot haar laatste publieke optreden in 1993.Een trip doorheen de Amerikaanse jazzgeschiedenis. Neem een kijkje achter de schermen in het statig gebouw van de Antwerpse Opera.Tijdens een rondleiding in het theater krijgt de bezoeker inzicht in de artistieke en logistieke werking. De Antwerpse Opera maakt indruk met zijn prachtige plafondschildering, de bijzondere akoestiek en het grootse zijtoneel. Een ideale (eerste) kennismaking. 13:00: verzamelen aan de Zoo op Astridplein. : start rondleiding 16:00 einde rondleiding Voorbijgestoken door de nieuwe generatie van ultrasnelle auto s, bezint de beroemde Bliksem McQueen zich over zijn favoriete sport. Om terug naar de top te geraken, moet hij zich opnieuw heruitvinden. Daarvoor krijgt hij deze keer de waardevolle hulp van de enthousiaste, vrouwelijke monteur Cruz Ramirez Nico Sturmen en Jonas Van Geel brengen een ode aan de vriendschap, hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven.gisteren was het geweldig! belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met normaal gezien onvergetelijke nummers, en zelfuitgevoerde pogingen tot stunts. De kwetsbare situatie van vluchtelingen in een dansvoorstelling?dat kan,reis mee naar de dansworkshops in vluchtelingenkampen in Burundi en Burkina Faso. De voorstelling toont de wil om niet op te geven en de kracht om te verlangen.

5 28/03/ /03/ :45 29/03/ :00 30/03/ :45 31/03/ /04/ :30 04/04/ :00 05/04/ :45 05/04/ :45 Film: De Kleine Vampier Filmhuis Klappei 1.50 euro 10 Theater: Ivo Van Hove - La voix humaine Film: Bioskoopje UGC De Singel Rode Zaal 2.00 euro 19 Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro Afgesloten Muziek: Aka Moon & Friends Blauwe zaal 2.00 euro 20 Dans: Bollylicious - Bombay Express Giants vs. Okapi Aalstar ccbe 2.00 euro 7 Lotto Arena 0.00 euro 10 Sport: WK ACRO Lotto Arena 0.00 euro 10 Uitstap: Wachtlijst: Uitstap Binnenspeeltuin Den Deugeniet Voor kinderen: Uitstap: Binnenspeeltuin Den Deugeniet Franklin Roosveltplaats - perron 23 Franklin Roosveltplaats - perron euro 12 Wachtlijst 0.00 euro 5 Anton is een jongen van tien met een obsessie voor vampierverhalen, tot grote ergernis van zijn ouders. Als hij er op vakantie onverwacht één tegenkomt, maakt zijn angst al gauw plaats voor een hechte vriendschap. Een vrouw belt voor het laatst met haar ex-geliefde. Ze probeert de lijn open te houden en hun relatie te redden. Tevergeefs. Het besef dat de man definitief voor een ander kiest, dringt stilaan tot haar door Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. Al meer dan twintig jaar lang vindt Aka Moon de jazz steeds opnieuw uit, o.a. door crossovers naar etnische muziek, funk of rock. Invloeden van de Balkan en het Midden-Oosten zij duidelijk merkbaar tijdens dit concert, Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour. Dit Gents collectief brengt een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan. België maakt zich op voor een uniek gymnastiekevent voor alle fans van Acrobatische Gymnastiek! In de lente van 2018 zakken s werelds beste acrobaten naar Antwerpen af om er deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek.Spanning en topspektakel gegarandeerd en een unieke kans om de Belgische en wereldtoppers aan het werk te zien!ben jij klaar voor de ultieme ACRO-ervaring? Den Deugeniet is een binnen- en buitenspeeltuin met oog voor zowel jong als oud, De kleinste Deugenietjes t.e.m. 3 jaar kunnen vriendjes ontdekken of lekker stoeien met mama en papa in hun eigen reuze peuterstad. Met een kleurrijk ballenbad, glijbanen, mini-trampolines, springkasteeltje,... De grotere Deugenieten kunnen zich uitleven op de reusachtige springkastelen, trampolines, dansen in de glow-in-the-dark-disco of ze worden een ster op het kidspodium. Ze kunnen lekker lopen door de sublieme speelstructuur met allerlei hangbruggen, shooters, twisters en naar beneden razen op de super slides.bij mooi weer is het ook heerlijk genieten in de enorme buitenspeeltuin. De kinderen dollen in de gigantische zandbak met zijn vele klimtorens, hangbruggen, survival parcours, kabelbaan, mega schommels, onder de grond in een doolhof van tunnels of hoog erboven in de 16 meter hoge uitkijktoren!

6 06/04/ :15 Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Sporthal Het Rooi 0.00 euro 10 Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal.we hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. 10/04/ :45 10/04/ :45 10/04/ :45 13/04/ /04/ :00 15/04/2018 Uitstap: Wachtlijst: Uitstap Mega Bounce 1 & 2 - Vanaf 9 jaar Uitstap: Uitstap: Megabounce 1 - vanaf 9 jaar - 13 uur Uitstap: Uitstap: Megabounce 2 - vanaf 9 jaar - 14 uur Zoo van Antwerpen 0.00 euro 20 Wachtlijst Zoo van Antwerpen 0.00 euro 15 Zoo van Antwerpen 0.00 euro 15 Humor: 'Nuff Said ccbe 2.00 euro 10 Sport: WK ACRO Lotto Arena 0.00 euro 10 Uitstap: Wachtlijst: Uitstap Invisible - vanaf 8 jaar Zoo van Antwerpen 0.00 euro 0 Wachtlijst Mega Bounce is een gloednieuw trampolinepark in Antwerpen. Onze uiteenlopende attracties en uitdagingen zorgen voor mega adrenaline kicks! Het trampolinepark heeft een totale oppervlakte van 2000m2 en is onderverdeeld in verschillende zones waarin je steeds het gevecht aangaat met jezelf en de zwaartekracht.opgelet!deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar! Mega Bounce is een gloednieuw trampolinepark in Antwerpen. Onze uiteenlopende attracties en uitdagingen zorgen voor mega adrenaline kicks! Het trampolinepark heeft een totale oppervlakte van 2000m2 en is onderverdeeld in verschillende zones waarin je steeds het gevecht aangaat met jezelf en de zwaartekracht.opgelet!deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar! 'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent. In de lente van 2018 zakken s werelds beste acrobaten naar Antwerpen af om er deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Van 13 tot 15 april strijden ze in de Lotto Arena om de wereldtitels. Spanning en topspektakel gegarandeerd en een unieke kans om de Belgische en wereldtoppers aan het werk te zien!ben jij klaar voor de ultieme ACRO-ervaring? 15/04/2018 Voor kinderen: Uitstap: Invisible - vanaf 8 jaar HetPaleis 0.00 euro 18 "Invisible" vertelt het verhaal van mensen die onzichtbaar willen zijn. Alentejo, Portugal, maart We ontmoeten de bewoners van het spookachtige dorp Luz. Door de bouw van een enorme stuwdam werd hun oorspronkelijke dorp onder water gezet en verhuisden ze naar een nieuw dorp honderd meter hogerop. Hoewel iedereen nog dezelfde buren heeft, is het leven er anders :alle herinneringen liggen onder het wateroppervlak, de bron van hun bestaan is onzichtbaar geworden.een gezinsvoorstelling voor kinderen tussen 8 en 12 jaar.

7 20/04/ /04/ :00 22/04/ :00 26/04/ /04/ :00 29/04/ :30 29/04/ :00 04/05/ /05/ :30 05/05/ :30 Giants vs. Leuven Bears Voor kinderen: De Grote Plopshow Voor kinderen: Wachtlijst - De Grote Plopshow Lotto Arena 0.00 euro 10 Stadsschouwburg Antwerpen Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro euro Afgesloten Wachtlijst Humor: David Galle - Erover CC De Kern 2.00 euro Afgesloten Film: Bioskoopje UGC Giants vs. Mons Hainaut Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro Afgesloten Lotto Arena 0.00 euro Afgesloten Muziek: Gisela João De Roma 2.00 euro Afgesloten Giants vs. Liège Basket Uitstap: Wachtlijst - Uitstap Pairi Daiza Lotto Arena 0.00 euro Afgesloten Den Bell 0.00 euro Afgesloten Wachtlijst Uitstap: Uitstap: Pairi Daiza Den Bell 0.00 euro Afgesloten Hoera, Kabouter Plop en zijn vrienden vieren hun 20e verjaardag. En dat moet gevierd worden met een extra feestelijk verjaardagsshow in het theater! Plop, Kwebbel, Klus en Smal gaan een megaleuk feestje bouwen en hopen dat jij ook komt! Zet je kabouterfeestmuts op, smeer je stembanden, oefen de kabouterdans en doe mee met onze vrolijke kaboutervrienden. Erover, David Galle s vierde avondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op En Dan. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles?David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt. Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving én een garantie op het wegwerken van jouw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke. Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. In 2013 debuteerde Gisela João met een titelloze plaat. Sindsdien is Portugal in de ban van deze jonge zangeres en de rest van Europa is ook goed op weg. Als de toekomst van de fado in de 21ste eeuw ergens ligt, dan is het dicht in de buurt van Gisela João. Gisela João is een verfrissende verschijning in de fadowereld. Een artieste die een heel divers en ook een jong publiek kan aanspreken. In Pairi Daiza leven meer dan 5000 dieren van 500 verschillende soorten in unieke werelden en territoria die lijken op natuurlijke habitats. De zeldzaamste en mooiste soorten wachten op jou!

8 09/05/ /05/ /05/2018 Theater: Wachtlijst - Uitstap: Big Bears Cry Too - 6 tot 12 jaar Theater: Uitstap: Big Bears Cry Too - 6 tot 12 jaar Giants vs. Willebroek HetPaleis 0.00 euro Afgesloten Wachtlijst HetPaleis 0.00 euro Afgesloten Lotto Arena 0.00 euro Afgesloten Een grote beer, een levensgrote bol aardbei-ijs, een razend spannende landing en kleurrijke explosies! zullen hun ogen uitkijken bij dit theaterstuk,een gezinsvoorstelling voor kinderen tussen de 6 tot 12 jaar. 12/05/ :00 12/05/ :00 Voor kinderen: Wachtlijst - K3- show Lotto Arena 2.00 euro Afgesloten Wachtlijst Voor kinderen: K3-show Lotto Arena 2.00 euro Afgesloten Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak te pakken. Daarom komen zij in het voorjaar van 2018 met een gloednieuwe K3-show!Kom jij ook meezingen en mee dansen met de K3 tjes? Het wordt een superspannende show met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes!Zorg dat je erbij bent!

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April 2018 tot en met juni 2018 14972634_SD_vrijetijdskalender_Q2_brochure.indd 1 20/02/18 09:50 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari 2018 tot en met maart 2018 14675541_OCMW-vrijetijdskalender_Q1_2018.indd 1 30/11/17 09:41 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half februari tot en met maart 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 26/01/17 11:11 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (05 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 21/08/2016

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Tweede Holsbeekse. Vredesweek

Tweede Holsbeekse. Vredesweek 30/9-3/10 15 Tweede Holsbeekse Vredesweek Voorwoord Beste inwoner van Holsbeek, De eerste grote herdenkingsgolf van 100 jaar Groote Oorlog ligt achter ons. Desondanks blijft oorlogsvoering brandend actueel

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Kinderen weten waarom

Kinderen weten waarom Kinderen weten waarom De vakantie starten we op Amerikaanse wijze! En wie aan Amerika denkt, denkt aan groot, groter, grootst. We mogen het woord extreem dan zeker in onze mond nemen. Extreme cribs, extreme

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Feestelijke opening Marktplein2.indd 1

Feestelijke opening Marktplein2.indd 1 Feestelijke opening Marktplein Feestelijke opening Marktplein2.indd 1 17/05/2018 8:55:33 POP-UP IJSSALON PINGUIN Samen met de opening van het Marktplein, opent ook het pop-up IJssalon Pinguin haar deuren

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Van Dorenborchstraat 1 7203 CA Zutphen T 0575 498 498 F 0575 519 009 E polbeek@zorggroepsintmaarten.nl. zie... lach en leef

Van Dorenborchstraat 1 7203 CA Zutphen T 0575 498 498 F 0575 519 009 E polbeek@zorggroepsintmaarten.nl. zie... lach en leef zie... lach en leef Van Dorenborchstraat 1 7203 CA Zutphen T 0575 498 498 F 0575 519 009 E polbeek@zorggroepsintmaarten.nl zie... lach en leef 02 Welkom. Zie lach en leef 03 Welkom De Polbeek De Polbeek

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

PROGRAMMA JANUARI 2018

PROGRAMMA JANUARI 2018 PROGRAMMA JANUARI 2018 DINSDAG 2/01 om 14u30 Intro to KLASSIEKE MUZIEK Deel 4: over J. S. BACH Het 4 de deel van onze muzikale reis door de geschiedenis van de muziek. Onze muzikale gids Jan Van Gassen

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

M E N E E R & M E N E E R

M E N E E R & M E N E E R lesbrief M E N E E R & M E N E E R een voorstelling van Frank Cools & Steve De Schepper 1 Ze zingen. Ze swingen. Meneer en Meneer. Meestal samen. Soms de ene meneer alleen. Soms de andere. Maar het liefst

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 LENTEACTIE Verzamel punten en maak uw keuze uit het ruime geschenkassortiment. Zo geniet u achteraf nog eens van uw voordelige aankoop! Spaaractie geldig

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 februari 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 februari 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 februari 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Juni tot en met half juli 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je of goedkoop

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalder voor OCMW-klant Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dist Vrije Tijd Deze kalder meer kan je terug vind op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerp.be

Nadere informatie

In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal.

In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal. Thema 1 De groep? Dat zijn wij! overzicht van de lessen De groep? Dat zijn wij! In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal. Les 1 Daar ben ik weer! In deze eerste les na de zomervakantie

Nadere informatie

Werkblad Meander Thema 5: Over de grens

Werkblad Meander Thema 5: Over de grens Werkblad Meander Thema 5: Over de grens 5.1 Inpakken en wegwezen Trek een lijn naar het goede plaatje. Vragen: 1. Waarom gaat de vrouw in Zuid-Afrika werken? In Afrika is veel werk voor een kinder dokter..

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

brugge.be OVERAL TAAL Overal Taal tentoonstelling en activiteiten 18 februari - 17 maart 2015 Hoofdbibliotheek Biekorf - Kuipersstraat Brugge

brugge.be OVERAL TAAL Overal Taal tentoonstelling en activiteiten 18 februari - 17 maart 2015 Hoofdbibliotheek Biekorf - Kuipersstraat Brugge brugge.be OVERAL TAAL Overal Taal tentoonstelling en activiteiten 18 februari - 17 maart 2015 Hoofdbibliotheek Biekorf - Kuipersstraat 3-8000 Brugge OVERAL TAAL Brugge is een diverse stad. Dit hoor je

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (12 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar!

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! HEt verhaal oliver twist is negen wanneer hij uit het weeshuis weggestuurd wordt en in de straten van het 19e eeuwse Londen terecht

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 2 September 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 10/09/2016

Nadere informatie

SPREEKBEURT. In samenwerking met

SPREEKBEURT. In samenwerking met SPREEKBEURT In samenwerking met BOBBEJAANLAND, T PLEZANTSTE LAND Bobbejaanland is t plezantste land! Nee, het is geen echt land zoals België of Nederland, maar wel een pretpark in Lichtaart. Eentje met

Nadere informatie

herfstvakantie 29 oktober t.e.m. 4 november 2018 stekene van nature actief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene

herfstvakantie 29 oktober t.e.m. 4 november 2018 stekene van nature actief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene herfstvakantie 29 oktober t.e.m. 4 november 2018 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief zoek de 10 verschillen gruwelijke

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie