Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: evenementen vrijetijdskalender ongeveer midden in het blad. Reserveren doet u best via uw maatschappelijk assistent. Wie Wanneer Wat Waar Prijs 09/03/ :15 11/03/ :00 11/03/ :00 Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Dans: Beauty and the Beast - Malandain Ballet Dans:Beauty and the Beast - Malandain Ballet Biarritz Aantal beschikbaar Sporthal Het Rooi 0.00 euro 9 Stadsschouwburg Antwerpen Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro Volzet 2.00 euro Volzet Wachtlijst 14/03/2018 Film: Huisdiergeheimen Filmhuis Klappei 1.50 euro 2 15/03/ :00 Muziek: Re-mix XXL Beschut Wonen 0.00 euro 20 Inhoud Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal. We hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. Choreograaf Thierry Malandain tracht, op de tonen van Tchaikovsky, de dualiteit van de mens tot uiting te brengen, zonder zich te verliezen in alle mogelijke interpretaties van het wereldberoemde verhaal. The Beauty belichaamt in deze donkere en sensuele productie de menselijke ziel, The Beast zijn levenskracht en instincten. Het perfecte leventje van Max de Terriër wordt verstoord als bazin Katie de nieuwe hond Duke in huis neemt. Ze belanden samen ver van huis op straat en komen terecht bij het boosaardige konijn Snowball en het leger van verlaten huisdieren. Wanneer de vrienden van Max ontdekken dat hij wordt vermist, gaan ze op zoek om hem uit de problemen te redden. De laatste jaren doen we vol enthousiasme mee aan dit sociaal en muzikaal project van de Filharmonie. Een project dat mensen met én zonder muzikale achtergrond bij elkaar brengt onder begeleiding van de Londense Paul Griffiths en de Antwerp Symphony Orchestra. Het recept is eenvoudig: samen met een verrassende mix van instrumenten en mensen zet je in no time een geslaagde improvisatie op poten.we leren klanken & ritmes combineren en bouwen enkele eenvoudige melodieën die als basis zullen dienen voor het optreden. Voor alle duidelijkheid: je hoeft niet te kunnen zingen 16/03/2018 Muziek: Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orchestra CC De Kern 2.00 euro 6 Samen met het magistrale SUN*SUN*SUN String Orkestra trekt Pieter Embrechts langs de Vlaamse podia om deze prachtige songs in intieme vorm voor te stellen, met strijkersarrangementen van onder andere Tom Pintens en Steven Cornillie. Daarnaast mag je je ook verwachten aan een aantal nieuwe songs en verrassende covers.

2 18/03/ :00 18/03/ :00 18/03/ :00 19/03/ :00 20/03/ /03/ /03/ /03/ :45 Film: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Uitstap: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 9 tot 12 jaar Muziek: Here's to Ella - Quintessence Bigband & Ibernice McBean Uitstap: Uitstap: De Opera - Rondleiding achter de schermen Giants vs. Leuven Bears Kinepolis Antwerpen 0.00 euro Volzet Zoo van Antwerpen 0.00 euro 5 Wachtlijst De Roma 2.00 euro 0 Opera Antwerpen 3.00 euro 7 Lotto Arena 0.00 euro 7 Film: Cars 3 Filmhuis Klappei 1.50 euro Volzet Theater: Nico Sturm & Jonas Van Geel - Gisteren was het geweldig! Dans: Salia Sanou - Du désir d'horizons CC De Kern 2.00 euro 8 De Singel Rode Zaal 2.00 euro 10 Tijdens je rondleiding in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze. Deze rondleiding is bedoeld voor kinderen van 9 tot 12 jaar (geboren ). Deze leeftijdscategorie moet gerespecteerd worden! De show Here s to Ella volgt de carrière van Lady Ella: van haar debuut op 17-jarige leeftijd in het Apollo-theater tot haar laatste publieke optreden in Kersverse arrangementen van Manten Van Gils en René Stegman drukken de Quintessence-stempel op deze klassiekers, Neem een kijkje achter de schermen in het statig gebouw van de Antwerpse Opera.Tijdens een rondleiding in het theater krijgt de bezoeker inzicht in de artistieke en logistieke werking. De Antwerpse Opera maakt indruk met zijn prachtige plafondschildering, de bijzondere akoestiek en het grootse zijtoneel. Voorbijgestoken door de nieuwe generatie van ultrasnelle auto s, bezint de beroemde Bliksem McQueen zich over zijn favoriete sport. Om terug naar de top te geraken, moet hij zich opnieuw heruitvinden. Gisteren was het geweldig! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturmen Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven.gisteren was het geweldig! belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met normaal gezien onvergetelijke nummers, en zelfuitgevoerde pogingen tot stunts. Aan de basis van Du Désir d horizons lagen dansworkshops in vluchtelingenkampen in Burundi en Burkina Faso. Toch is deze dansvoorstelling geen getuigenis of documentaire over het precaire leven in deze kampen. Salia Sanou s choreografie wil een reflectie zijn op de kwetsbare situatie van vluchtelingen en op de weerklank ervan in elk van ons. Maar Du Désir d horizons zou geen made in Africa zijn, mocht het ook niet hoopvol uitpakken. De voorstelling toont de wil om niet op te geven en de kracht om te verlangen. Het verlangen naar meerdere horizonten.

3 24/03/ /03/ :15 28/03/ /03/ :45 29/03/ :00 30/03/ :45 31/03/ /04/ :30 Giants vs. Brussels Workshop: Workshop: Geld wie ligt er niet wakker van? Lotto Arena 0.00 euro 8 Sering 0.00 euro 20 Film: De kleine vampier Filmhuis Klappei 1.50 euro 10 Theater: Ivo Van Hove - La voix humaine Film: Bioskoopje UGC Muziek: Aka Moon & Friends Dans: Bollylicious - Bombay Express Giants vs. Okapi Aalstar De Singel Rode Zaal 2.00 euro 19 Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro Volzet Blauwe zaal 2.00 euro 19 ccbe 2.00 euro 4 Lotto Arena 0.00 euro 8 We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd. Geld blijft een onmisbaar goed in onze maatschappij en dat is voor onze klanten niet anders.mét geld kan je leuke dingen doen, maar als het je aan geld ontbreekt of als er onverstandig mee wordt omgesprongen, kan het je heel wat kopzorgen opleveren.in het kader van het versterken van de zelfredzaamheid van onze klanten bieden we hen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een driedaagse workshop bij Sering vzw.onder de deskundige begeleiding van actrice Mia Grijp gaan de klanten aan de slag met de verhalen van de deelnemers in een speelse 3 daagse. Anton is een jongen van tien met een obsessie voor vampierverhalen, tot grote ergernis van zijn ouders. Als hij er op vakantie onverwacht één tegenkomt, maakt zijn angst al gauw plaats voor een hechte vriendschap. Samen vliegen ze er op uit om de vampierfamilie te redden uit handen van de vampierjagers. Een vrouw belt voor het laatst met haar ex-geliefde. Ze probeert de lijn open te houden en hun relatie te redden. Tevergeefs. Het besef dat de man definitief voor een ander kiest, dringt stilaan tot haar door Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. Al meer dan twintig jaar lang vindt Aka Moon de jazz steeds opnieuw uit, o.a. door crossovers naar etnische muziek, funk of rock. Door rassenvermenging ontstaan ook nieuwe groepen zoals Aka Balkan Moon, waar de Balkantraditie wordt aangevuurd door violist Tcha Limberger en Bulgaarse kompanen, of AlefBa dat opteert voor de sensuele klankenrijkdom van het Midden-Oosten met stemmen uit Syrië, Egypte en Libanon. Deze universele zielen hebben zich nu verenigd in Alifbata voor een concertprogramma dat van het Oosten naar het Westen reist. Muzikale persoonlijkheden zoals de soefizangeres Zila Khan uit Calcutta of het Iraaks-Amerikaanse trompetwonder Amir El Saffar, vergezellen Fabrizio Cassol en zijn Aka Moonvolgelingen op deze trip. Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour. Dit Gents collectief brengt een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan.

4 04/04/ :00 Sport: WK ACRO Lotto Arena 0.00 euro 9 België maakt zich op voor een uniek gymnastiekevent voor alle fans van Acrobatische Gymnastiek! In de lente van 2018 zakken s werelds beste acrobaten naar Antwerpen af om er deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Spanning en topspektakel gegarandeerd en een unieke kans om de Belgische en wereldtoppers aan het werk te zien! 05/04/ :45 Voor kinderen: Uitstap: Binnenspeeltuin Den Deugeniet Franklin Roosveltplaats - perron euro Volzet Den Deugeniet is een binnen- en buitenspeeltuin met oog voor zowel jong als oud, De Deugenieten kunnen zich uitleven op de reusachtige springkastelen, trampolines, dansen in de glow-in-the-dark-disco of ze worden een ster op het kidspodium. Ze kunnen lekker lopen door de sublieme speelstructuur met allerlei hangbruggen, shooters, twisters en naar beneden razen op de super slides. Bij mooi weer is het ook heerlijk genieten in de enorme buitenspeeltuin. 05/04/ :45 Uitstap:Uitstap Binnenspeeltuin Den Deugeniet Sport: Sport - Futsal Topsport Antwerpen vs.... Franklin Roosveltplaats - perron euro 6 Wachtlijst 06/04/ :15 Sporthal Het Rooi 0.00 euro 10 Futsal Topsport Antwerpen speelt in de hoogste klasse van het Belgische zaalvoetbal.we hebben 10 tickets beschikbaar voor elke thuiswedstrijd. Vrije Tijd - Ook voor jou!kom ons vertellen wat jij graag in je vrije tijd doet!naar welke soort activiteit gaan jij en je familie het liefst?welke activiteiten heb je al via ons gedaan?dienst Vrije Tijd organiseert een moment waar jij je mening kan geven over ons aanbod via de Vrijetijdskalender. Jouw ideeën zijn belangrijk voor ons aanbod. Wij zorgen voor een gezellige namiddag met een babbel met drankje een kleine versnapering. 09/04/ :45 Informatief: Vrije Tijd - Ook voor jou! - Geef jouw mening Dienst Vrije Tijd 0.00 euro 25 10/04/ :45 Uitstap Mega Bounce 1 & 2 - Vanaf 9 jaar Zoo van Antwerpen 0.00 euro 17 Wachtlijst 10/04/ :45 Uitstap: Uitstap: Megabounce 1 - vanaf 9 jaar - 13 uur Zoo van Antwerpen 0.00 euro 2 Mega Bounce is een gloednieuw trampolinepark in Antwerpen. Onze uiteenlopende attracties en uitdagingen zorgen voor mega adrenaline kicks! OPGELET!Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar! 10/04/ :45 Uitstap: Uitstap: Megabounce 2 - vanaf 9 jaar - 14 uur Zoo van Antwerpen 0.00 euro Volzet Mega Bounce is een gloednieuw trampolinepark in Antwerpen. Onze uiteenlopende attracties en uitdagingen zorgen voor mega adrenaline kicks! OPGELET!Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar!

5 13/04/2018 Humor: 'Nuff Said ccbe 2.00 euro 10 'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent. 14/04/ :00 Sport: WK ACRO Lotto Arena 0.00 euro 10 België maakt zich op voor een uniek gymnastiekevent voor alle fans van Acrobatische Gymnastiek! In de lente van 2018 zakken s werelds beste acrobaten naar Antwerpen af om er deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek.Spanning en topspektakel gegarandeerd en een unieke kans om de Belgische en wereldtoppers aan het werk te zien! 15/04/2018 Voor kinderen: Uitstap: Invisible - vanaf 8 jaar HetPaleis 0.00 euro 16 "Invisible" vertelt het verhaal van mensen die onzichtbaar willen zijn. De ene is een Italiaanse reporter Franco die vertelt over zijn tijd in Afghanistan. We ontmoeten de bewoners van het spookachtige dorp Luz. Door de bouw van een enorme stuwdam werd hun oorspronkelijke dorp onder water gezet en verhuisden : de bron van hun bestaan is onzichtbaar geworden.een gezinsvoorstelling voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. 20/04/2018 Giants vs. Leuven Bears Lotto Arena 0.00 euro 10 22/04/ :30 22/04/ :00 Sport: Schrijf je klant in voor de Antwerp 10 Miles! Voor kinderen: De Grote Plopshow Linkeroever 3.00 euro 0 Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro Volzet Met lopers en tienduizenden supporters blijft de AG Antwerp 10 Miles het grootste loopevenement voor jong en oud in Vlaanderen. Maak je alvast klaar voor een topparcours van 16 km door de Antwerpse binnenstad met start en aankomst op Linkeroever. Of kies je voor de echte marathon? En er is ook dit jaar en Short Run van 5 km of een Kids Run van 1,4 km. De hele familie kan meelopen op zondag 22 april! Plop, Kwebbel, Klus en Smal gaan een megaleuk feestje bouwen en hopen dat jij ook komt! Zet je kabouterfeestmuts op, smeer je stembanden, oefen de kabouterdans en doe mee met onze vrolijke kaboutervrienden. 22/04/ :00 Voor kinderen: Wachtlijst - De Grote Plopshow Stadsschouwburg Antwerpen 2.00 euro Volzet Wachtlijst 26/04/2018 Humor: David Galle - Erover CC De Kern 2.00 euro 10 We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. Je mag veel, maar dat is volledig je eigen verantwoordelijkheid. Volg je nog? David nodigt je uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt.

6 27/04/ :00 29/04/ :30 29/04/ :00 04/05/ /05/ :30 05/05/ :30 09/05/ /05/ /05/ /05/ :00 12/05/ :00 18/05/2018 Film: Bioskoopje UGC Giants vs. Mons Hainaut Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro Afgesloten Lotto Arena 0.00 euro 10 Muziek: Gisela João De Roma 2.00 euro 6 Giants vs. Liège Basket Lotto Arena 0.00 euro 10 Uitstap: Pairi Daiza Den Bell 0.00 euro Afgesloten Uitstap:Pairi Daiza Den Bell 0.00 euro Afgesloten Wachtlijst Theater: Wachtlijst - Uitstap: Big Bears Cry Too - 6 tot 12 jaar Theater: Uitstap: Big Bears Cry Too - 6 tot 12 jaar Giants vs. Willebroek HetPaleis 0.00 euro 10 Wachtlijst HetPaleis 0.00 euro 18 Lotto Arena 0.00 euro 10 Voor kinderen: K3-show Lotto Arena 2.00 euro 1 Voor kinderen: K3-show Lotto Arena 2.00 euro 1 Wachtlijst Muziek: Laïs - Omhelst de kleinkunst CC De Kern 2.00 euro Afgesloten Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. Als de toekomst van de fado in de 21ste eeuw ergens ligt, dan is het dicht in de buurt van Gisela João. Ze mag dan behoren tot de nieuwe lichting fado-zangeressen in haar land, haar songs klinken toch heel trouw aan de traditie, met een eenvoudige begeleiding van haar warme, vinnige stem op Portugese gitaar, ritmegitaar en basgitaar. Een artieste die een heel divers en ook een jong publiek kan aanspreken. In Pairi Daiza leven meer dan 5000 dieren van 500 verschillende soorten in unieke werelden en territoria die lijken op natuurlijke habitats. De zeldzaamste en mooiste soorten wachten op jou! Een grote beer, een levensgrote bol aardbei-ijs, een razend spannende landing en kleurrijke explosies! zullen hun ogen uitkijken bij dit theaterstukeen gezinsvoorstelling voor kinderen tussen de 6 tot 12 jaar. Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak te pakken. Daarom komen zij in het voorjaar van 2018 met een gloednieuwe K3-show!Kom jij ook meezingen en mee dansen met de K3 tjes? Het wordt een superspannende show met vele grote K3- hits én met nieuwe K3-liedjes! Liedjes uit andere tijden, liedjes die een meer of minder ver verleden doen herleven, liedjes die je zou kunnen omschrijven als klank geworden herinneringen, of gewoon liedjes die eenvoudigweg te goed zijn om niet zo vaak als mogelijk ten gehore te worden gebracht. Maar altijd liedjes die voorzien worden van die zo gesmaakte en wonderbare Laïstoets.

7 21/05/ :00 23/05/ :30 Giants vs. BC Oostende Voor kinderen: Repelsteel - Vanaf 6 jaar Lotto Arena 0.00 euro Afgesloten CC De Kern 2.00 euro Afgesloten We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor elke competitiewedstrijd. Voor de oude koningin haar laatste adem uitblaast, heeft ze nog een wens. Ze wil haar zoon laten trouwen met een rijk meisje. Haar zoon heeft zelf ook een wens: hij wil met een speciaal meisje trouwen waarmee hij kan lachen en kindjes maken.een voorstelling voor kinderen en ouders die houden van sprookjes, koningen, monsters en heldinnen. 25/05/ :15 Muziek: Uitstap: Opera La Clemenza di Tito Opera Antwerpen 3.00 euro Afgesloten In 'La clemenza di Tito', die met 'Die Zauberflöte' de laatste van Mozarts opera s vormt, keert Mozart, na een lange weg doorheen de komische opera en het Singspiel, terug naar de opera seria. Deze opera was een opdracht ter gelegenheid van de kroning van de Oostenrijkse keizer Leopold II tot koning van Bohemen. Mozart schreef het in amper twee maanden, met de hulp van zijn leerling Süßmayr, die een groot deel van de recitatieven voor zijn rekening nam. Ondanks de korte deadline en de bestelling getuigt dit werk toch van Mozarts artistieke spontaneïteit. Regisseur Michael Hampe plaatst La clemenza in een spel van tijdsverschuiving tussen heden en het verleden. Voor de uitvoering van Mozarts laatste Italiaanse opera werd een charismatische cast samengebracht onder leiding van barokspecialist Stefano Montanari. Gratis inleiding 45 min. voor aanvang van elke voorstelling. Jongeren 26/05/ :00 30/05/ :00 Sport: Zapperdag 2018 Site August Leyweg 0.00 euro Afgesloten Film: Bioskoopje UGC Loket kasbeheer bestuurszaken 2.00 euro Afgesloten Jaarlijkse grote inschrijvingsdag van Jespo vzw. Kom gratis sporten proberen en schrijf je in voor sportseizoen !Opgelet! In tegenstelling tot andere jaren is dit GEEN uitstap. Klanten gaan op eigen initiatief naar de site. Onze dienst zal wel aanwezig zijn op het evenement om klanten te ondersteunen. Haal tussen Uw tickets af tussen de vermelde datums aan het loket van de dienst Kasbeheer Bestuurszaken, Lange Nieuwstraat 36 en ga naar een film naar keuze in UGC. Bekijk het aanbod op de website van UGC. 03/06/ :00 Muziek: Symphonic Cinema - De Vuurvogel Koningin Elisabethzaal 2.00 euro Afgesloten Vergeet die sabeldans. Aram Katsjatoerjan had meer in zijn mars dan opzwepend xylofoongetokkel. Zijn Concerto-rapsodie voor cello en orkest, geschreven met de bezielde toon van Mstislav Rostropovitsj in het achterhoofd, is een indringende compositie waarin de cello moet glanzen, vlammen en fonkelen. Anthony Hermus lengt de Russische brio aan met Stravinski s weergaloze ballet De vuurvogel. Dansers komen er niet aan te pas, maar de film die regisseur Lucas van Woerkum bij de muziek bedacht, maakt alles goed. Filmbeelden volgen de uitvoering en worden live aangestuurd met speciaal ontwikkelde software. Mochten Stravinski en Diaghilev nog leven, ze zaten in de zaal.

8 03/06/ :00 Film: Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 6 tot 8 jaar Kinepolis Antwerpen 0.00 euro Afgesloten Tijdens je rondleiding in Kinepolis Antwerpen ben jij de STER! Ga samen uitgedost als echte VIP s op een avontuurlijke zoektocht naar de popcornschat. Onze ondeugende mascotte Kinerob gidst je met leuke spelletjes door een rondleiding achter de schermen. Als kers op de taart geniet je met popcorn en een drankje van de film van je keuze.deze rondleiding is bedoeld voor kinderen van 6 tot 8 jaar ( geboren ).Deze leeftijdscategorie moet gerespecteerd worden! 03/06/ :00 Uitstap: Popcornjacht & verrassingsfilm - 6 tot 8 jaar Zoo Van Antwerpen 0.00 euro Afgesloten Wachtlijst 04/06/2018 Muziek: opmaatorkest & Antwerp Symphony Orchestra Koningin Elizabethzaal 0.00 euro Afgesloten Op maandag 4/06/20108 veroveren de jonge muzikanten van het opmaatorkest samen met Antwerp Symphony Orchestra het podium van de koningin Elisabethzaal.Sinds september 2012 geeft het opmaatorkest kinderen uit Antwerpse lagere scholen de kans om in aanraking te komen met klassieke muziek, in groep een instrument te leren bespelen en hun talenten te ontwikkelen. Twee jaar lang vormt het opmaatorkest een uur per week een onderdeel van het vaste lessenpakket op school. Met het opmaatorkest wil het Antwerp Symphony Orchestra elk kind de mogelijkheid bieden om zich op een ongedwongen en speels manier muzikaal te ontwikkelen. 07/06/ :45 Uitstap:De Ruien - Antwerpen ondergronds Zoo van Antwerpen 0.00 euro Afgesloten Wachtlijst 07/06/ :45 Uitstap: De Ruien - Antwerpen ondergronds Zoo van Antwerpen 0.00 euro Afgesloten Onder de stad stromen geheimen De Ruien zijn de schaduw van een steenrijk verleden boven de grond. Ruien, vlieten en vesten doorkruisten Antwerpen sinds de Middeleeuwen. Dit net van natuurlijke en uitgegraven waterwegen voorzag de stad van water en een binnenhaven.het ondergronds gangenstelsel geeft nog steeds blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April 2018 tot en met juni 2018 14972634_SD_vrijetijdskalender_Q2_brochure.indd 1 20/02/18 09:50 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari 2018 tot en met maart 2018 14675541_OCMW-vrijetijdskalender_Q1_2018.indd 1 30/11/17 09:41 Hoe werkt dit

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (24 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (05 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 21/08/2016

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half februari tot en met maart 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 26/01/17 11:11 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (10 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR Original graphics designed by Dewynters Plc, London / Foto VBW Rafaela Pröll 2015 DE MUSICAL VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DECEMBER 2017 - JANUARI 2018 STADSSCHOUWBURG

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (17 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (03 Maart 2017) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van

Nadere informatie

In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal.

In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal. Thema 1 De groep? Dat zijn wij! overzicht van de lessen De groep? Dat zijn wij! In dit thema staat het creëren van een goede groepssfeer centraal. Les 1 Daar ben ik weer! In deze eerste les na de zomervakantie

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van januari tot juli 2019

ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van januari tot juli 2019 ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van januari tot juli 2019 Foton: er zit muziek in! Muziek ontspant en spreekt tot ons hart! Elke eerste woensdag van de maand

Nadere informatie

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? AJOK vzw Postbus Deurne / ondernemingsnummer:

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? AJOK vzw Postbus Deurne / ondernemingsnummer: WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? INHOUDSOPGAVE Wie zijn we?... 3 PICO... 4 NANO... 5 HECTO... 6 GIGA... 7 OP SCHOK... 8 Meer weten?... 9 WIE ZIJN WE? Alle Jongeren Op Kamp - Organiseert vakantiekampen tijdens

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Lectoraat Psychogeriatrie

Lectoraat Psychogeriatrie Lectoraat Psychogeriatrie www.dehaagsehogeschool.nl/lectoraat-pg f.r.hoogeveen@hhs.nl www.franshoogeveen.com Doel van de workshop Je bent je bewust van de waarde van muziek bij mensen met dementie. Je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november. dit grote Sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Het feestje is van uur bij Meersquash.

Nieuwsbrief. 30 november. dit grote Sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Het feestje is van uur bij Meersquash. 16 NOVEMBER 2016 1! / 5! WINTER edition WORKSHOPS Zondag 20 november LESLIE & LARS DUO HIPHOP L = VO YLIAN GATO AFRO-HOUSE PLACE 2 BE: All Stylez Dance Studio Lokatie: Meersquash Arnolduspark 13, Hoofddorp

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (12 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar!

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! HEt verhaal oliver twist is negen wanneer hij uit het weeshuis weggestuurd wordt en in de straten van het 19e eeuwse Londen terecht

Nadere informatie

Kinderen weten waarom

Kinderen weten waarom Kinderen weten waarom De vakantie starten we op Amerikaanse wijze! En wie aan Amerika denkt, denkt aan groot, groter, grootst. We mogen het woord extreem dan zeker in onze mond nemen. Extreme cribs, extreme

Nadere informatie

PROGRAMMA JANUARI 2018

PROGRAMMA JANUARI 2018 PROGRAMMA JANUARI 2018 DINSDAG 2/01 om 14u30 Intro to KLASSIEKE MUZIEK Deel 4: over J. S. BACH Het 4 de deel van onze muzikale reis door de geschiedenis van de muziek. Onze muzikale gids Jan Van Gassen

Nadere informatie

Lesbrief. luid. Copywright tout petit

Lesbrief. luid. Copywright tout petit Lesbrief luid 3+ 1 Beste leerkracht, Binnenkort ga je met je klas naar de voorstelling luid. Via deze brief heten we jullie van harte welkom. We geven je wat informatie over de voorstelling en een aantal

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

KOMmetjeKUNST VMBO. Ik laat jou mijn wereld zien, laat jij de jouwe zien. 2 en 3 februari 2016

KOMmetjeKUNST VMBO. Ik laat jou mijn wereld zien, laat jij de jouwe zien. 2 en 3 februari 2016 KOMmetjeKUNST VMBO Ik laat jou mijn wereld zien, laat jij de jouwe zien. 2 en 3 februari 2016 2015 Kaleidoscoop, Cultuureducatie is onderdeel van Kumulus, Centrum voor Kunsteducatie. Centre Céramique:

Nadere informatie

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS VIER DE Zomervakantie BIJ WORKSHOPS 5,- OF GRATIS Van maandag 22 juli tot en met zondag 1 september kun je bij Cultura de zomervakantie vieren! Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Bekijk

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 2 September 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 10/09/2016

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Tweede Holsbeekse. Vredesweek

Tweede Holsbeekse. Vredesweek 30/9-3/10 15 Tweede Holsbeekse Vredesweek Voorwoord Beste inwoner van Holsbeek, De eerste grote herdenkingsgolf van 100 jaar Groote Oorlog ligt achter ons. Desondanks blijft oorlogsvoering brandend actueel

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen.

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Vakantie in eigen huis! Het Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Veel Nederlanders kennen Italië als vakantieland. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

LESBRIEF bij de schoolvoorstelling HOERA VOOR HANS

LESBRIEF bij de schoolvoorstelling HOERA VOOR HANS LESBRIEF bij de schoolvoorstelling HOERA VOOR HANS Start! Wat leuk dat je met de klas naar de schoolvoorstelling HOERA VOOR HANS van Introdans gaat. Misschien is er zelfs een docent van Introdans op school

Nadere informatie

Lesbrief Waar de Wind Woont

Lesbrief Waar de Wind Woont Lesbrief Waar de Wind Woont Deze lesbrief bevat 4 opdrachten. Opdracht 1 is een nagesprek. In opdracht 2 maakt de docent met de kinderen een klank-koor. Hiermee gaan ze in opdracht 3 verder en gebruiken

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

BUSINESS SEATS 2015-2016

BUSINESS SEATS 2015-2016 BUSINESS SEATS 2015-2016 EEN HEERLIJKE AVOND MET UW GENODIGDEN Ook in het seizoen 2015-2016 biedt het Concertgebouw formules op maat om uw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een

Nadere informatie

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Miguel Estima Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender september tot en met half oktober 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_SEPTEMBER.indd 1 7/08/15

Nadere informatie

Kwartetten met Beethoven

Kwartetten met Beethoven Kwartetten met Beethoven met het Dudok Quartet Amsterdam 6+ HET CONCERT KWARTETTEN MET BEETHOVEN is een concert voor iedereen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, beweging en magie met de mooiste muziek

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Naam project Omschrijving Duur Locatie Prijs. Blazen, strijken, trommelen en zingen!

Naam project Omschrijving Duur Locatie Prijs. Blazen, strijken, trommelen en zingen! Blazen, strijken, trommelen en zingen! We horen van veel scholen dat ze muziek erg belangrijk vinden en hun leerlingen graag met echte instrumenten in aanraking willen brengen. In dit project kan dat!

Nadere informatie

het jaar dat voor je ligt

het jaar dat voor je ligt het jaar dat voor je ligt 2018 2019 Wat is dit? Werkboek Jaarplanning Dit werkboek helpt je terug te kijken op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het komende jaar. Waarom zou dit goed voor me

Nadere informatie

het jaar dat voor je ligt Het komende jaar ik geloof dat alles mogelijk is dit jaar. het jaar dat voor je ligt Datum: handtekening

het jaar dat voor je ligt Het komende jaar ik geloof dat alles mogelijk is dit jaar. het jaar dat voor je ligt Datum: handtekening ik geloof dat alles mogelijk is dit jaar. Datum: het jaar dat voor handtekening je ligt Gemaakt door de vrijwilligers van YearCompass en Invisible University International. Vertalers: Casper Ravenhorst,

Nadere informatie